Giovinco és a szerződéshosszabbítás

A támadó képviselője bízik benne, hogy a klubvezetés hamarosan meghosszabbítja pártfogoltjának három évre szóló szerződését, miután Giovinco visszatérését követően jó teljesítményt nyújtva meggyőzte Contét arról, hogy jö döntés volt leigazolása.

Giovinco Sebastian_hazai mez.jpgSebastian Giovinco ügynöke, Andrea D'Amico arra számít, hogy a közeljövőben a Juventus vezetősége egy jobb szerződéssel fogja megkeresni a támadót. A 25 éves játékos a jelenlegi szerződését fél éve írta alá, miután a Juventus a nyáron visszavásárolta a Parma csapatától a támadó játékjogának a felét.

Ugyan a szezon elején a beilleszkedés miatt nem jöttek úgy az eredmények, ahogy sokan elvárták volna, azóta a torinói csatár nyolc gólt szerzett, ezzel pedig Andrea D'Amico véleménye szerint eleget tett azért, hogy jobb szerződési feltételeket kínáljanak neki.

„Antonio Conte nagyon vissza akarta csábítani Sebastiant” - nyilatkozta Atom Anti ügynöke a Sky Sport 24-nek. „A játékos nagyon jól beleillik a csapatba, és eleget tesz az elvárásoknak, amelyeket a vezetőedző fogalmaz meg irányába. Összességében elmondható, hogy minden a terv szerint halad.”

„A klubbal való kommunikáció során a vezetőség minden esetben azon az állásponton volt, hogy megvárja a megfelelő időpontot a jelenlegi, a játékost 2015-ig a klubhoz kötő szerződés meghosszabbítására.”

Már csak az a kérdés marad, hogy vajon a klub a karácsonyi időszakot találja-e alkalmasnak a mindössze féléves szerződés megújítására, vagy esetleg megvárja, amíg a csatár trófeákhoz segíti hozzá csapatát, mielőtt új szerződéssel ajándékozná meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr254967777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barolo 2012.12.16. 11:02:46

Ezzel azért még egy kicsit várnék. Mondjuk ez egy kicsit olyan mint a tőzsde...., ha pl. szuper jól játszik tavasszal, akkor lehet, hogy nyáron már csak jóval több fizetéssel lehet új szerződésre bírni mint most. Ettől függetlenül várnék még, had érezze a nyomást magán.
Forza Juventus!

juve28adam 2012.12.16. 11:34:53

Előbb Marcinak és Vidalnak.... Addig ne foglalkozzunk Gioval, sztem még korai.

babo0410 2012.12.16. 12:09:30

Az ügynök sztem csak a szerződéshosszabbítással járó zsét szeretné a zsebében tudni.

Tony. 2012.12.16. 12:49:12

Na, hát ez aztán tényleg kurvára égető kérdés! Meg se száradt a tinta ez előző szerződésen, de már kössük az újat?! LOL

3év rengeteg idő, kicsit előreszaladt az ürge, a Juve-nak abszolút semmi komoly érdeke nem fűződik ahhoz, hogy most hosszabbítsa tovább a kontraktust.

Az, hogy Giovinco mennyire vált be, azon megintcsak lehetne vitatkozni, mert nem hiszem, hogy mindenkinek annyira egyértelmű lenne ez, mint az ügynökének.

Kuri 2012.12.16. 13:17:07

@Tony.: +1 nem is értem, hogy miről beszélünk 14 meccsen lőtt 5 (!!!) gólt. Fantasztikus mérleg! Kb 10 millióért hoztuk vissza a felét (!!) tehát eddig fizettünk 2 millát/gól.

Mondjuk, a csóka már nyáron is bebizonyította, hogy mekkora hozzáértő bohóc mikor kijelentette, hogy ügyfele 40 milliós játékos! Jauúúúúvan!

juve28adam 2012.12.16. 13:26:40

@Kuri: Akkor ők jól egymásra találtak xDDDDDDDD

2012.12.16. 19:55:58

@Tony.: Nekem egyértelmű,hogy bevált,és szerintem Conténak is egyértelmű...lehet nem szeretni,mint ahogy Vucinic-et is,de igyekszik a kisember és nem játszik rosszul,gólokat lő,gólpasszokat ad,küzd,hajt alázattal,sokat változott azóta az ominózus véleménynyilvánítása óta pozitív irányba...ezek tagadhatatlanok,mert számok és tények!
@Kuri: Nem öt gólt rúgott eddig,nemtom hol tanultál számolni,hasznosan játszik,az ügynöknek meg az a dolga,hogy ezzel foglalkozzon,ha neked ez lenne a munkád,te is ezt csinálnád,és nem mondanád azt az ügyfeledről,hogy lófaszt se ér...

Kuri 2012.12.16. 20:26:07

@fire06: 1) attól még, hogy nyilván nem negatívumot mondd róla nem kell orbitális baromságokat állítani róla (pl, hogy 40 milliós, meg kb az új Messi)
2) De igen öt gólt rúgott (még ha ez nem is tetszik azoknak akik odavannak érte), és mivel ma is játszott így már 15 meccsen lőtt ennyit a bajnokságban. De összeadhatom megint neked, hogy lásd tudok számolni! 1+1+1+1+1=5!

fmsteve 2012.12.16. 20:44:46

@Kuri:
A bajnokság mellett lőtt még 1et a kupában 2t a Bl-ben ez is hozzátartozik a képhez + assistok ezt még azért tegyük hozzá.

2012.12.16. 21:36:44

@Kuri: ezek szerint a BL meg a kupa az nálad nem játszik,nem vagy hajlandó róla tudomást venni...de azért jobb,ha tudod,hogy vannak ilyenek is!

Kuri 2012.12.16. 22:28:22

@fmsteve: @fire06: akkor olvassátok szépen vissza, hogy hány mérkőzést írtam, nyilván ha az összes kupasorozatra gondoltam volna akkor nem 14-15 mérkőzést írtam volna (ugyanis ez a bajnokságban lejátszott mérkőzéseinek a száma) Ti nem olvastátok el figyelmesen a kommentem!

ui.: az a +3 gól amúgy bitangul megborítja ám a mérleget, úgyhogy engem meg is győztetek. (merthogy így 27/8) taps taps

Kuri 2012.12.16. 22:33:23

Egyébként így még sz@rabb a statisztikája ha a szarkazmust se értenétek, úgyhogy ez megint egy über jó érv volt. Peace!

15/5 ---> 27/8

Drughi Di Bianconeri 2012.12.16. 23:14:25

Ha valakinek még bizonygatni kell,hogy Giovinco az egyik leghasznosabb játékosunk, az nem ért a focihoz.
Nem egy világklasszis gólvágó, soha életében nem lesz az, de nagyon sok helyzetet alakít ki, sok kulcspasszot ad, remekül viszi el a védőket, jó játékos.Nem kell szeretni, de attól még nem kéne f@szságokat beszélni.
Te (át)látod a meccseinket, vagy nézed a képernyőt ?!
Ma tényleg vicc volt, hogy vagy 8 lövéséből - vagy mennyi volt már nem is számoltam a végére :D - 1 se ment be, sehonnan, de ez a kis törpe minden egyes meccsen hajt és nyomja.
Nem fogok több kortes beszédet mondani érte, és nem kívánok beleszólni ebbe az örökös, gyerekes vitába ami itt megy Vucinic vs. Giovinco címszó alatt.Mindkettő fontos, jó játékosaink.személy szerint mindkettőt bírom, ők meg nagyon bírják egymást, és már egyre jobban érzik is egymást a pályán.

Kuri 2012.12.17. 00:16:39

@Drughi Di Bianconeri: végig olvastam a fenti 12 hozzászólást és nem látom megint csak hogy valaki is azt állította volna, hogy nem ő a leghasznosabb csatárunk most (mondjuk ez külön szégyen a másik négy csatárunkra nézve) úgyhogy a te szavaddal élve tényleg jobb lett volna ha most nem szólsz hozzá!

Az a gáz, hogy van akinek ez elég, meg már most 10-es mezt adna neki meg ekkora és ehhez fogható ökörségek! (nem most korábbi kommentekben) Továbbra is csak annyit állítok, hogy ez nem ér se 10-20-40 milliót, se szerződéshosszabbítást, se 10-es mezt. Mert a sz@r is egy szint csak senki nem fizet érte ennyit! És igen azt is belátja mindenki, hogy a többi csatárunk még sz@rabb de ettől Gio nem lesz jobb játékos! És akkor se lesz jobb ha még jobb csatárpárja lesz, mert kapott már elég esélyt a gyerek, nem egyet, nem kettőt, nem hármat. Nem értem, hogy ettől a szezonjától is miért kéne hanyatt vágnom magam, ja mert a többi csatár még ennyit se ért el... oké!

Továbbra is PEACE! De megadom magam mert már az előbb a srácok is meggyőztek Giovinco az isten és remélem innen fog visszavonulni, meg kapja meg a 10-es mezt is! Jó szezonja van (állítólag) a törpének mert hátán viszi a csapatot!

Még annyit, hogy nem írtam "f@szságokat" tény volt minden adat amit leírtam! TÉÉÉÉNY! Az, hogy neked elég, hogy cselezget és kapuval szembe ziccerben felé lövi a labdát és csatár lévén nem a góljait számolod az legyen már a te bajod!

(és tényleg nem szólok több Giovinco-s poszthoz hozzá, részemről lezárva a dolog)

Drughi Di Bianconeri 2012.12.17. 02:03:44

@Kuri: Részemről 1 szóval sem mondtam,hogy érne 40 M-t, mert annyit nem ér és nem is fog.Azt sem mondtam, hogy kapjon 10es mezt.
De ha számodra a jó játékos fogalmát csak az extra klasszis játékos meríti ki, akkor te kit ismersz el , szeretsz a csapatból ?!
Mert Pirlon, Buffonon és Chiellinin kívül senki nem fér bele abba a bizonyos szűk elitbe ebből a csapatból. Vidal még ott lehet.
Gio teljesítménye nyilván nem világrengető,de Serie A szinten több,mint kielégítő, a tavalyi szezonjában 16 gól és ugyanannyi assist pedig kiemelkedőnek számít Serie A szinten.Ezt Te is tudod, hiszen itt még Capitano és Trezeguet sem vagdosott 20 gól felett szezononként...
De igazából mondhatok neked BÁRMIT, látszik,hogy te szívből gyűlölöd ezt a kis törpét.
Azt meg,hogy impotensek a csatáraink, és egyik sem képes konstans jó teljesítményt nyújtani, már nem most tudjuk ; de amíg hol Quaglia (nekem amúgy ő a kedvencem, a mostani csatárok közül,ha érdekel), hol Gio. hol Vucinic külön-külön elkapnak 1 jó meccset, vagy akár együtt, vagy 1 jó szezont, eddig emiatt nem is kell idegrohamot kapni senkinek, főleg amíg agyon verjük a Serie A-t, ilyen szar támadókkal,meg a világ egyik legjobb középpályás sora van mögöttük.
Nyilván neked csak a nagy gigasztárok számítanak,mint Messi.Feltételezem akkor számodra egy bizonyos Aguero is szar,hiszen Ő is csak 22meccs/8 gól/1 assistos stattal rendelkezik ebben a szezonban.
Csak a félreértés elkerülése végett: nem hasonlítom Giot Agüerohoz, mert szegény ha 20szor újra születne, akkor sem lenne fele akkora spíler sem,mint az argentin.
Tipikus rossz-magyar mentalitás a tiéd, semmi sem jó, mindent kritizálsz.
Persze én is kritizálnám őket,mint szódás a lovát, mert tényleg vicc némelyikük töketlensége a kapu előtt(ez a mai Gio töketlenség meg kész kabaré volt,de nyertünk 3:0ra, szép játékkal,félgőzzel), de amíg vezetjük a tabellát (és vezetni is fogjuk, a Scudetto gyakorlatilag már a miénk), ráadásul a BL-ben is legalább 8 közé jutásra esélyesek vagyunk,addig felesleges minden héten elmondani,hogy mennyire szarok a csatáraink.
Gio nem a góllövésben jeleskedik,ahogy Vucinic sem mostanában.
De amit csinálnak a meccseken azt - néha - öröm nézni, és ugye elvileg a foci leginkább erről kéne szóljon: szórakoztatás.
Vuci 1-1 hanyag boka passza, vagy mellel levett assistja; meg Giovinco kavargatásai, testcselei ütempasszai élményszámba mennek.Élvezem a focit,mert ez 1 JÁTÉK.
Te meg menj és játsszál valami manager játékkal,ahol olyan Juve-t irányíthatsz ,amilyet akarsz; én inkább maradok a Conte félénél ;)

Kuri 2012.12.17. 02:34:13

@Drughi Di Bianconeri: "Te meg menj és játsszál valami manager játékkal,ahol olyan Juve-t irányíthatsz ,amilyet akarsz; én inkább maradok a Conte félénél ;)"

Ez igen barátom nagyon kulturált írás, egyébként családos, dolgozó ember vagyok, de te biztos ezt is láttad a Giovincos kommentjeimből, mint ahogy azt is, hogy én csak a Messiket és az Agüerókat szeretem (egyébként a bőrszalonnát nagyon utálom) de mondom továbbra is folyamatosan mellébeszélsz és ti a Giovincot szeretők legalább annyira elvakultak vagytok mint mi akik nem annyira kedveljük őt!

De, hogy jót is mondjak Quagliarellát például képzeld én is csípem, mert a lehetőségeihez képest bőven jól használja ki azokat.

devil-z 2012.12.17. 14:47:32

@Kuri:
Nem hiszem, hogy Drughi Di Bianconeri hozzászólásaiban bármiféle elfogultság lenne, ellentétben a te mondataiddal ahol agyatlanul támadsz ilyen nevetséges dolgokkal mint isten, Messi, hátán viszi a csapatot és hasonló hülyeségek - mintha bárki írt volna ilyet vele kapcsolatban.

Csőlátás, de ilyet már láttunk ezen a blogon vele kapcsolatban, úgy tűnik fertőző. :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása