Alessio mérkőzés utáni nyilatkozata

Angelo Alessio az Inter ellen 1-3-ra elveszített mérkőzés sajtótájékoztatóján beszélt a soron következő BL meccsről, mely létfontosságú a Juve leggrangosabb európai kupasorozatbéli álmait tekintve. Emellett a megbízott edző egy picit adózott csapata csodálatos veretlenségi sorozatának, amely sajnos nem éri el a Milan 58 mérkőzéses rekordját, de mindenképpen figyelemreméltó és természetesen kedves számunkra.

Alessio Angelo.jpg"Sajnos megbotlottunk egy hosszú veretlenségi sorozatban. Ez ma este az Inter ellen történt, egy olyan mérkőzés végén, amelyen ígéretes helyzeteket alakítottuk ki. Több alkalommal is eldönthettük volna a meccset, de nem voltunk képesek rá."

"Nehézségeink adódtak Milito büntetőjét követően. Egy kiváló csapat ellen léptünk pályára és elfogadjuk, hogy legyőztek minket. Ennek ellenére büszkék vagyunk mindarra, amit elértünk az elmúlt periódusban és szeretnénk megköszönni a fiúknak és a szurkolóknak, akik ma este is mindvégig buzdítottak bennünket."

"Tovább fogunk lépni és most csak a Nordsjælland elleni csatára kell összpontosítanunk, ami létfontosságú a BL menetelésünk szempontjából." - zárta Alessio bizakodó hangvétellel az interjút.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr974888784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SoloLaJuve 2012.11.04. 19:06:18

nálam alessio maximálisan alkalmatlan a csapat vezetésére.nekem carrera sokkal határozottabbnak,alkalmasabbnak és szimpatikusabbnak tűnt.contesabb mint alessio.ez a nyilatkozat megint mi.ígéretes helyzetek?a lesgól,meg marchisio két helyzete.semmi más.több alkalommal is eldönthettük volna a meccset?ezen a 3helyzeten kívül mikor???az inter egyáltalán nem volt kiváló,mi voltunk értékelhetetlenek.de hogy mér vertük meg magunkat azt nem tudom.elkerülhető lett volna,ha nem 10percig játszottunk volna,hanem 94percig.kik játszanak az interbe:juan jesus,ki az?a 40éves teljesen megőszült samuel,nagatomo,gargano,palacio,40éves zanetti.csemmi esélyük nem lett volna,ha azt játsszuk és úgy játszunk ahogy tudunk.de sajnos mérkőzések óta szar a helyzet.szerintem ami segítene,az egy hosszabb intenzív pihenés(nem valósítható meg) és egy alapos fejmosás(ez annál inkább)

Direct_01 2012.11.04. 19:14:53

Egyetértek!Inkább Carrera :) de mindent bele fiúk,hétközben nyerni kell!

venember83 2012.11.04. 19:17:21

Nem láttam a meccset, de pl. a goal.com-os értékelésekből úgy tűnik, hogy nem volt igazán nagy baj a Juventusszal tegnap, egyszerűen csak ismét kifogott a csapaton az impotens támadójáték minőségi csatár híján. Nagyot tévedek?

SoloLaJuve 2012.11.04. 19:32:28

ha megint csak az lett volna a probléma...mind támadásban,mind védekezésben,mind labdatartásban,mind helyzetek kialakításában,mind kreativitásban harmatgyenge volt az egész csapat az első 10percet leszámítva.akkor eldönthettük volna a meccset,de nem sikerült.helyette jól ki*******k magunkkal,ahogy azt szoktuk.

Tony. 2012.11.04. 19:47:05

@venember83: Igen. A csatárhiány most annyiban volt befolyásoló tényező, hogy 1-0 után volt 2 ordító gólhelyzet (több nem volt az egész meccsen) amit Marchisio elbénázott. Ha ott egy épkézláb csatár érkezik 3-0 és vége.
Ezután helyzete se volt a csapatnak, hátradőltek TÍZ perc után és átadták a területet az Internek, akik sokkal tüzesebbek voltak, jobban akartak és két védelmi hiba után belőtték a 2.3.gólt.

Amúgy ez az Alessio tényleg elég macskajancsinak tűnik.

"Több alkalommal is eldönthettük volna a meccset, de nem voltunk képesek rá."

Vajon miért?...

Apuleius 2012.11.04. 20:00:18

@Tony.: Marotta idővel megérti mi lehet a gond...

SoloLaJuve 2012.11.04. 20:10:28

sajnos kb.40 meccs óta nem érti...

steven-h (törölt) 2012.11.04. 20:18:40

Mióta Alessio van a kispadon egyértelműen visszaestünk, nem tudom mi lehet ennek az oka. Ami nagyon szembeötlő hogy:
1. Asamoah teljesen visszaesett
2. A legjobb támadónknak tartott, istenített Vucinic azért jár fel a pályára mérkőzések óta hogy a farkát verje, ugasson a csapattársakkal és hogy leszarja az egészet.
3. A legrosszabbnak tartott támadónk az aki talán legjobban küzd hajt, megtartja a labdákat javában jól passzol. Itt persze mindig csak a kritikát kapja, természetesen én ssem szeretem Bendtnert de ez van.
4. Minden meccs után a blogon előveszik Giovincot, ha nem játszott volna és nyerünk akkor pont azért h ez azért volt mert nem játszott...Jah és azért kaptunk 3 gólt mert Vucinicet le kellett cserélni............
5. legjobb formában lévő játékosunkat csak úgy kihagyjuk két idén ingadozó teljesítményt nyújtó játékos ellenében (Pogba)-(Marchisio-Vidal)
6. Nem hiszem el hogy Conte nem veszi észre mennyire belefásultunk a 3-5-2-be... Vissza a tavaly nagyon jó játékot hozó 4-3-3-t két szélen Vucinic és Gio legalább nem zavarnák ott középen folyton egymást előre meg Bendtnert be lehet küldeni eddig jól tartogatja a labdát, bal védőben meg Asamoah és kész.

Jah és az hogy Lichtsteinernek úgy elszállt az agya tegnap az azért jelent valamit...

SoloLaJuve 2012.11.04. 20:33:53

sajnos nem csak asamoah esett vissza hanem az egész csapat.vucinic hangulatjátékos.bendtnert és q-t kellene kezdetni.giovinco nem tudom hogy volt képes a parmaban olyan jó teljesítményre,de én úgy látom nálunk a testalkata a legnagyobb probléma.pogbat tényleg játszatni kell valaki helyett vagy helyet találni neki.a taktikaváltás tényleg indokolt lenne.lichsteinernek meg elég sokszor elszáll az agya.

Daniele29 2012.11.04. 20:37:56

Alessio nem Conte, ez tény, de nem is ez lenne a feladata neki, hogy az legyen. Conte segítöje, nem is kell mást várni töle. Nem az ö hibája ez a vereség. Igazából boldogok lehetünk, hogy kitartott eddig a tavalyi lendület, én sokkal rosszabbra számítottam a mester nélkül. Decemberben lesz itt nemulass, az intert meg elpicsázzuk 4-0-ra a San Siróban, akkor még többet is fog érni, ugyhogy tökmindegy. Pogbát én is hiányoltam, sok emberre ráférne a pihenés a következö meccs(ek)en. Rotálni kéne, mert egyáltalán nem látom azt, amit sokszor hangoztatnak, nevezetesen hogy senkinek nincs bérelt helye a kezdöben.

Tony. 2012.11.04. 21:40:36

@Apuleius: :D Én nem tudom... Ha meg is érti, előre félek a megoldásától. Már sírva fakadok ettől a csatárkérdéstől.

Apuleius 2012.11.04. 21:48:19

@Tony.: Tényleg az a gáz, hogy egy megfelelő csatár hiánya volt már tavaly is az egyik legfőbb probléma, erre nekifutunk a következő szezonnak is érdemi erősítés nélkül. Érthetetlen. Ahogy az is, hogy mi a szarnak hozunk ide egy Bendtner-t, míg egy Boakye-t mondjuk kikölcsönzünk közben.

Marotta-tól a maximum maximuma Llorente lehet, természetesen ingyen. Nála komolyabb minőséget szerintem el sem tud képzelni. Rosszabb esetben Osvaldo lesz belőle.

Tony. 2012.11.04. 22:09:58

@Apuleius: Az a baj ráadásul, hogy szerintem most már Llorente lenne a rosszabb eset. Emberünket kiutálták a szurkolók, összeveszett az edzővel, nem is igen játszik, gólt szerintem nem is lőtt.

Én nyáron hoztam volna, mikor élete formájában volt, most már...hát hogy is mondjam, több, mint necces. Télen meghúznék egy vki/Osvaldo cserét vagy kölcsönbe aztán nyáron lehet nekifutni ismét. Ha arra célzol,hogy nyáron is ezek a nevek lesznek terítéken, akkor arra inkább nem is írok semmit...

hellan (törölt) 2012.11.05. 01:13:27

@Tony.: Lőtt gólt és 30 perceket mindig kap, mert a Bilbao állandóan kikap gyakorlatilag. Osvaldot, ha idehozza Marotta jobb, ha csomagol, a lófarkas Matri 2, semmi több, inkább Bendtner.

Tony. 2012.11.05. 02:00:37

@hellan: Nekem is úgy rémlik, hogy kb ennyi jut neki általában. De mivel télen komoly játékost nem lehet hozni, nagyjából e két emberről lehet szó. Llorenteért nem adnék már pénzt, Osvaldo meg olasz/serie-a szinten nem annyira szar,illetve annyiból jobb mint a mi támadóink,hogy ő azért képes gólokat lőni.
Én is falra másznék alapesetben 1 ilyen transzfertől, de annyira szar a helyzet és nincs más opció,hogy egy Matri-Osvaldo cserét aláírnék. Inkább ő ingyen mint Llorente 10m-ért.
Tehát félreértés ne essék én egyiket sem kívánom,hogy ide kerüljön,de a két szar közül megpróbálom a kevésbé szart megtalálni. Bendtner-nél viszont szerintem nincs rosszabb opció.

keshudioo 2012.11.05. 07:23:35

@Tony.: Egyet értek veled. Llorenteért pénzt adni balgaság lenne, de nem csak azért, mert nincs formában, és keveset játszik mostanában. Nyáron lejár a szerződése, ingyen hozható. Persze nincs rá garancia, hogy nem viszi el előlünk más csapat nyárig (adná az ég...), de ha Marotta pénzt mer érte kínálni télen, esküszöm, megőrülök.

juventino92 2012.11.05. 10:25:57

@keshudioo: hát márpedig Llorentére már januárban elvileg rámegyünk egy 6-7 millás ajánlattal ez lesz a max amit érte adunk

venember83 2012.11.05. 10:46:12

@juventino92: Én még mindig Luis Suárezt javasolnám, ő meg tud változtatni egy meccset, ilyen játékosra van szüksége a Juventusnak egy kitámadó Inter és a betömörülő védekező kiscsapatok ellen. Ha nem ilyen szintű játékos jön, az csak próbálkozás és valószínűsíthető pénzkidobás.

juventino92 2012.11.05. 10:56:31

@venember83: én még abban bízom hogy jól sikerül dél-amerikai fiatalok felderítése, most ha jól tudom két fiatal támadót is nagyon leakarunk igazolni a Botafogotól, az egyik Elkeson akit az új Riquelmének tartanak elvileg, a másik meg Bruno Mendes ő is még csak most lesz 19 éves és az előző csapatában is nagyon termékeny volt és most leigazolta a Botafogo és 5 mérkőzésen eddig 5 gólt lőtt, ha ezeket leigazoljuk és ezekből csak egy is báválik annyira mint a Portonál anno Falcao, vagy most Jackson Martinez én már annak is örülök, nem kell nekünk egy kiforrt klasszis Suarez, de a két bajnokság pénzügyileg ngyon különbözik egymástól hogy ide tudjunk hozni egy Suarezt. Nekem időlegesen ha jó lesz tökéletes Llorente, ha utána vmeik fiatal beváltja a hozzá fűzött reményeit annyira mint pl Pogba

venember83 2012.11.05. 11:00:56

@juventino92: Ha valami csoda folytán továbbjut a BL csoportból a Juve, akkor MOST kell csatár, nem hat hónap, egy év vagy két év múlva.

Apuleius 2012.11.05. 11:38:55

@juventino92: Kizárt dolog, hogy egy 18-20 éves, Európában nem bizonyított brazilban keressük majd a megoldást. A meglévő fiataloknak sem nagyon szavaznak bizalmat, inkább elpasszolgatják fele játékjoggal, vagy csak szimplán. Amúgy persze igazad van, ilyen próbálkozásokkal lehet új Falcao-kat, új Cavani-kat találni, de azért a legtöbb "új Ronaldo" és "új Pele" név nélkül tűnik el a süllyesztőben. Amúgy nyáron már vettünk egy 18 éves brazil csatártehetséget, aki a Primavera csapatban játszik.

juventino92 2012.11.05. 12:03:23

@Apuleius: Igen viszont attól még lehet hogy igazolunk egy olyat, aki olyaan rohamléptekben ffejlődik a nagy csapatbaan is hogy jövőre már számíthatunk rá, és ez nem lehetetlen erre élő példa Pogba. Én viszont tegnap azon gondolkodtam hogy mindenki egy jó támadó mellé egy sztárcsatárt vár. Nos én úgy gondolom hogy a Juventus nem egy kirakatcsapat...mér mondom ezt? Lássuk a neveket akiket mi akarunk. 1. Cavani: pár éve potom pénzért megvehettük volna 2.Suarez pár éve potom pénzért megvehettük volna és még nem volt nevezhető klasszisnak 3. Agüero pár éve potom pénzért megvehettük volnaa ugyanúgy(tehetséget keresve) mint az Athletico, David Villa pár éve jöhetett volna a Valenciából potom pénzért... Dzeko 4-5 évvel ezelött miis megvehettük volna simán a Wolfsburgtól Falcaora ugyaanazt tudom mondani mint Agüeroraa, Jovetic, Higuain és még sorolhatnám. Ha nem érted mit akarok ebből kihozni hogy pár éve ezek a klasszissá érett játékosok ugyanolyaan tehetségek voltak és potom pénzért elhozhattuk vna mer bárkiben meglehet a klasszis, igazi kiforrt sztárok meg legyenek a City, PSG, Real fféle kirakat csapatok zsákmányai, és ha már Real Madrid akk Cristiano Ronaldo a Reaal Madrid legnagyobb és a világ legngyobb klasszisa Messi mellett is tehetségként került a MU-hoz úgy hogy Moggi elmondta hogy ők is tárgyaltak a Sportinggal

hellan (törölt) 2012.11.05. 12:14:06

Nagyon nehéz helyzetben leszünk csatárokat illetően a következő nyáron is.
Ha nem lesz nagyobb összeg erre a célra, ássuk is el inkább magunkat.

Falcao sztem fix h megy a Madridtól 60M felett. Cavaninak 55M-es kivásárlási pont van a szerződésében a feladat adott.
Dzeko ha a City nem vesz új csatárt mozdíthatatlan lesz szintén. Suarez nagyon drága szintén, de egy fenomén bár akadnak gondjai a helyzetkihasználással, de hülye ha marad ebben a Poolban.
Villa nem tudom h ennyi idősen kellene-e ő nekünk.

Remélem nem hagytam ki senkit. :D

Apuleius 2012.11.05. 12:33:07

@juventino92: Értem a gondolatmenetedet, s sok mindennel egyetértek benne. Én magam is abban látom a jövőt, hogy relatíve kevés anyagi befektetéssel, megszerezzük azokat a fiatalokat, akik igazán nagy játékosokká válhatnak. Pogba kiváló húzás volt, de ő a korosztálya egyik legnagyobb csillaga volt, s szemmel látható már most, hogy hatalmas játékos lesz belőle. Nem túl gyakori, hogy valaki ilyen fiatalon ilyen komoly teljesítményre legyen képes.

A fiatal dél-amerikaiakkal 2 baj van:
1. Általában 30-40 ilyen fiatalból lesz komoly játékos.
2. Ezek a fiatalok egyre drágábbak (5-10 millió akár)

Vagyis túl drágák, túl sok pénzt kellene kockáztatni ahhoz, hogy a végén kijöjjön belőle 1 db minőségi játékos. Márpedig ha megveszel 10 db 5 milliós fiatalt, akkor már 50 milliót költesz, amiből gyakorlatilag egy valóban top támadó is leigazolható.

juventino92 2012.11.05. 13:36:09

@Apuleius: Éppen ezért kéne olyan felderítőkkel dolgozni klubnál akiknek elég éles a látása ahhoz hogy az általad említett 30-40 játékosból észrevegye azt az egyet akiből komoly játékos lehet... Mint az Udinesénél Alexis, Cuadrado, Palermonál Pastore vagy Portonál Jackson Martinez Falcao
nekünk egy klasszis megfigyelő csapat kéne aki megtalálja a klasszis csatárunkat és persze a szemléletváltás se lenne rossz ha már sokkal hamarabb hozzámernénk nyúlni a fiataljainkhoz...pl én nyáron Boakyéban sokkal többet láttam nyáron annál mint hogy egyből vissza is küldjük kölcsönbe Berettyóújfalura, hiszen nem elég hogy a felkészülésen elég jól teljesített a válogatottjában is amikor behívják gólokat szerez

Apuleius 2012.11.05. 14:05:27

@juventino92:

"nekünk egy klasszis megfigyelő csapat kéne aki megtalálja a klasszis csatárunkat és persze a szemléletváltás se lenne rossz ha már sokkal hamarabb hozzámernénk nyúlni a fiataljainkhoz.."

A gondolat mindkét felével teljes mértékben egyetértek.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása