Del Piero köszönetet mond Buffonnak

Gianluigi Buffon a nyáron távozó Alessandro Del Pierónak ajánlotta a szombati Szuperkupa győzelmet, amit az egykori tízes meghatódottan, most már csak szurkolóként élhetett át.

Del Piero Alessandro_szurkol.jpgMint ismeretes, Pinturicchio 19 év után mondott búcsút a Juventus csapatának, és szurkolóként izgulta végig a Kínában megrendezett Szuperkupadöntőt.

"Szombaton visszautaztam a időben. 20 év után először voltam Juventus szurkoló, nem játékos, csak szurkoló, és egy remek mérkőzést láttam. Izgalmamban a televízió előtt ugráltam a hosszabbítás alatt" - nyilatkozta az Öreg Hölgy igaz lovagja.

"A végeredmény még nagyobb jelentőséget nyer az ellenfelet látva, hiszen megérdemelten voltak Pekingben, és a bajnokságban is az elsőségért fognak harcolni."

Del Piero felfedte, hogy még mindig remek kapcsolatot ápol egykori csapattársaival.

"Nincs szükségem visszaigazolásra, a volt csapattársaimmal jó viszonyt alakítottunk ki, aminek mindig is tudatában voltam, és nagyon büszke vagyok rá. Ennek ellenére meglepett, hogy Gigi nekem ajánlotta a győzelmet, aminek először nem lehettem részese 20 év után."

"Köszönöm, Gigi, örülök, hogy te emelted magasba a kupát, amely egy fantasztikus szezon eredménye, amiért álmodoztunk és dolgoztunk, amiért némán összeborultunk Triesztben."

"Nem az utolsó serleged, ebben biztos vagyok."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr134710446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

keshudioo 2012.08.13. 17:36:39

Bármennyire is imádom, tisztelem Gigit, de a kupaátadás alatt nálam eltörött a mécses, amiért nem Del Piero állt középen a csapatkapitányi karszalaggal felvértezve.

molnaratti10 2012.08.13. 19:30:50

Igen!
Ez a meccs még járt volna neki!!!

juveen 2012.08.14. 21:41:22

Szerintem is..Alexnek kellett volna felemelnie azt a kupát! Ezzel is "nyomást" gyakorolva a vezetőségre,hogy hosszabbítsanak még 1évet VELE! Ez a magánvéleményem és talán túlságosan elfogult vagyok, de úgy vagyok vele hogy Alex nem igazol addig sehová,amíg a Mercato le nem zárul. Titkon ő is,és mi is reméljük hogy kap új szerződést,mert ha nem lesz Conte,kell egy igazi vezér a csapatba..és Ő az..maga a JUVENTUS! Nem azt mondom hogy állandó kezdő legyen,és csapatot sem kell köré építeni. Ő csak tovább akar játszani a szeretett Öreg hölgyével,és semmi kedve "megcsalni". Akárhogy gondolkozok nem látok igazi okot arra,hogy miért ne játszhatna tovább..???Velünk..Túl sokba kerül?Ugyan már..Javítsatok ki ha tévedek,de úgy emléxem 1misit keresett az elmúlt szezonban..most az sok,miközben elkótyavetyéltünk egy valag pénzt holmi Amaurikra? D Vagy nem fér fel a csapatbuszra? Talán sok a plusz 1db repülőjegy a csapat BL meccseire???? Miközben csak az ő reklámértéke behozza a vele kapcsolatos kiadásokat..A tudásáról,a BL tapasztalatáról már nem is ejtek külön szót..És arról sem hogy lenne egy igazi vezérünk! Ez nem ér meg 1misit? ha valamikor,hát most Conte eltiltása miatt kell aki tartást ad a csapatnak..de talán ingyen is vállaná,hiszen ez a csapat az élete!! Forza Juve..és Alex!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (918) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9923) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4166) mercato (4145) nyilatkozat (7446) Olasz Kupa (328) összefoglaló (412) pletyka (4175) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása