A Juve továbbra is Jovetićet akarja

A Juventusnak 25 millió fontra kellene növelnie ajánlatát Robin Van Persiért, ezért a Zebrák vezetősége ismét Jovetić megszerzésén dolgozik.

Jovetic Stevan_Forentina mez3.jpgKorábban az angol sajtó jelentései szerint a Juve ajánlatot is tett a holland játékosért, amelyet azonban az Arsenal visszautasított.

A BBC Sport jelentése szerint a Bianconeri megígérte Van Persie-nek, hogy amennyiben hozzájuk igazol, megszerzik csatártársnak mellé Lius Suarezt.

Azonban az olasz média szerint, mivel Van Persie 25 millió fontos vételárát sokallja a Juve vezetősége, így Jovetić felé fordultak, akit ugyanezen az áron tudnának megszerezni, továbbá fiatalabb is.

A Fiorentina igyekszik megtartani a montenegrói játékost, de Vincenzo Montella szerint Jovetić "gondolkozik dolgokon", ami előrevetítheti, hogy Jovetić távozni szeretne.

A La Gazzetta dello Sport szerint Fabio Quagliarella is Firenzébe költözhet a Jovetić üzlet részeként. Másik megoldást jelenthet a vételár csökkentésére Andrea Poli, aki jelenleg az Internazionale játékosa, de a Juve és a Fiorentina megvásárolná a játékos tulajdonjogát 50-50 százalékban.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr414669301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo0410 2012.07.21. 12:57:02

Ez jó ötlet, de továbbra is az a kérdésem, hogy ha megy Matri nem lesz befejező csatárunk, ez így jó megoldás lesz? Bízom Conte-ban, de ez így kicsit rosszul hangzik. És ha megy Q is, akkor marad 3 csatárunk. Ebből Vucinic nem igazán jó gólszerzésben, Jovetic talán, Gio talán, de ez így nagyon kockázatos lesz. BL-ben a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat!

m.martin91 2012.07.21. 13:30:52

Szerintem a Quagliarella-Matri duóból csak az egyik fog távozni, a másik marad. Nagyon jó lenne, ha Q-t be tudnánk vonni a Jovetic-féle üzletbe, mert én jobban szeretném, ha inkább ő menne. Viszont ha valamelyik csatárunk távozik, akkor Jovetic-en kívül is fog érkezni valaki, erre pedig Pazzini-nek lehet a legnagyobb esélye.

ronny34 2012.07.21. 13:42:19

Én is örülnék, ha Matri helyett Q menne. Ő már nem lesz a régi. Matrinak meg cserecsatárnak kéne lennie, csak akkor nem tudom ki játszik befejezőt.

Amúgy Poli nem a Samp játékosa? Az Interben csak kölcsönben volt.

Diego2889 2012.07.21. 13:59:28

mi tetszik ezeknek ebben a Jovetic gyerekben.. semmi extra.. nem tudom h miért akarnánk kifizetni érte 25milliót.. engem nagyon idegesít, h nem tud megvenni az öreg 1 klasszis támadót.. már kiegyeznék Suarezzel is.. RvP-t se szeretem, de inkább ő 1000x, mint ez a srác..

Direct_01 2012.07.21. 14:07:57

Üdv mindenki jó az új oldal,a régin Bianconero néven jelentkeztem be,de itt már volt egy regisztrációm,fő a változatósság!
Hogy a cikkhez hozzászóljak,nekem az a véleményem az idény vége óta hogy RvP Juventus mezben fog pompázni az elkövetkezendő szezonban,hát erre elég minimális esély maradt.Ez a Suárez-RvP szerintem elég ösztönző lehet,de aligha megvalósitható.Lehet hogy valakit megszereznének mellé de az nem Suárez lenne.Először jöjjön RvP ha van benne annyi becsület az "ágyusok" felé hogy nem megy Manchesterbe,akkor csak mi maradtunk.Remélem így is lesz!Ezután pedig ha valaki távozna az nagyon remélem Matri lesz.Rossz nézni a srácot,egy 2 ballábas szerencsétlen akire rápattan a labda,talán Inzaghihoz tudnám hasonlítani.Legalábbis ez az én véleményem,Q-ban még mindig többet látok.De mégis Matri lett a "gólzsák" tavaly,elég elgondolkodtató.

Cannavaro 2012.07.21. 14:42:39

Q elég jól játszott a 1. felkészülésin! matri viszont ugyanazt nyomta mint tavaly! kevés! egy meccs alapján persze ostobaság ítélni, de én eddig azt mondom inkább matri menjen forma alapján (csak akkor 0-ra csökken a befejező csatáraink száma)

jovetic-et meg kéne szerezni,mert nem lesz jobb opció!!!! legalább ő jöjjön!!!

Goku06 2012.07.21. 15:17:26

Matrit Inzaghihoz hasonlítani???
ha hasonlítana rá akkor most nemis keresnénk csatárt :D
Inzaghi azzal a "suta" stílusával lehet hasonlított Matrira, de a kapu előtt ég és föld a két játékos..

Matrit én sem biztos hogy megtartanám, annyira ügyetlen hogy azt nézni is fáj.. persze ha ittmaradna, még úgyis összehozhatna egy 10-15 gólt a szezonban amilyen csapatunk lesz, de azért nála elég sok lenne a kihagyott helyzet :S

juve28adam 2012.07.21. 15:51:16

Poli a Samp játékosa.

Gabuero 2012.07.21. 16:22:52

@Direct_01: RvP oda megy ahova az Arsenal eladja sajnos. Wenger ma nyilatkozta hogy o mindenaron meg szeretne tartani RvP-t mer o a vilag legjobb csatara bla bla bla. De azert az Azsiai Felkeszulesi turnera mar nem megy szoval ezzel is az arat akarja novelni. 25M font aki kiadja ezt erte az viheti legyen aza Juventus,City,Utd, RvP nyerni szeretne es hiaba akarna mondjuk Ide jonni ha nem adjuk meg erte a megfelelo osszeget.

DE az kicsit erdekes hogy se a City se a Mu nem ajanlott annyit erte pedig ott van penz, foleg a citynek egy RvP 25M ert apropenz lenne es megsem. kulonos.

Tony. 2012.07.21. 17:06:37

Sem a United-nek,de a City-nek végképp nem létszükséglet RvP,egyik klubnak sincs rá igazából szüksége. E két klub érdeklődése szerintem csak amolyan "lesz ami lesz, ha olcsón meglesz jó,de sok pénzt minek kiadni érte" elgondolásban ki is merül.
A Juventus letenne az asztalra egy 20-25m-s ajánlatot,nem hiszem,hogy komolyan versenybe szállnának vele.

Gabuero 2012.07.21. 17:11:47

@Tony.: Hat ezaz nekik k*rvara nem kell, de nekunk letszkseg! ugyhogy nemtom mit szarozunk :D nekik van egy Aguero,Tevez,Balo,Dzeko,Rooney,Welbeck,Berbatov juk osszeveve minek kene nekik meg egy RvP is viszont nekunk egy nagy nevunk sincs elol!

Rivendell 2012.07.21. 17:17:10

van 1olyan érzésem,hogy nem véletlenül jött elő a Suarez-RVP pár +szerzése és ebből lesz Suarez-Jovetic duo:-DDD Q és Matri is megy...amennyiben Fiornak jó Q és így lehet valós az,hogy Suarezre is szemet vetettek..ha megy Q,akkor olyan 18millát mellé tolnak és Melo+Krasic értékesítése + 20milla és itt lesz Suarez..Elia+Ziegler=Armero

mondhatni kész lesz a csapat...minden poszton erősek leszünk

Direct_01 2012.07.21. 17:31:44

@Rivendell: legyen igazad,Suarez-Jovetic remek erősités lenne ha Giovincot is idevesszük akkor pedig meg van az i-re a "pont"!
Úgy néz ki Wenger tényleg ennyire elvan tájolva hogy 35milliót kér egy olyan játékosért aki kinyilvánitotta hogy el akar menekülni,ráadásul 1 év mulva ingyen távozhat.
De Suarezre sincs több esélyünk sőt,már előre látom Marotta szeptemberi nyilatkozatát a top csatárról.

Gabuero 2012.07.21. 18:10:55

@Direct_01: Suarez- Jovetic a legrosszabb amit eltudok kepzelni.

Mondjatok mar meg a 2 kozul melyik befejzo ? egyiksem ?

Ha mar parosban igaolnank ( ugyse fogunk)
akkor mar RvP-Jovetic vagy RvP-Suarez mindenkepp kell egy igazi befejezo

m.martin91 2012.07.21. 18:16:25

Nem értek egyet azzal, hogy a manchesteri csapatoknak nincs szüksége Van Persie-re. Talán a United-nek valóban nincs, de a City-ben simán elférne. Nyilvánvalóan ők is a jót a mégjobbra cserélnék, s ha például Dzeko helyére leigazolnák Van Persie-t, az minőségbeli változás lenne.
Ezen kívül Van Persie az elmúlt másfél szezonja miatt most nagy királynak számít Angliában, kizártnak tartom hogy a Juventus versenybe tudjon szállni érte. Egyrészt a Serie A helyzete miatt a holland nem fog Olaszországba szerződni, másrészt 8 éve játszik Angliában, nem gondolnám, hogy szívesen elhagyná az országot. Az Arsenal-hoz képest mind a United, mind a City előrelépés lenne neki. A United-be való igazolás pedig abból a szempontból még érdekesebb lenne, hogy ő nem követné a többi zsoldost Manchester sötétebbik felére, hanem a ténylegesen nagymúltú, komoly presztízzsel rendelkező United-be igazolna, s így talán az Arsenal szurkerek is könnyebben megbocsátanának neki.

Suarez egészen biztosan nem lesz a Juventus játékosa.

Rivendell 2012.07.21. 18:52:24

Suarez Pool-ban nem befejező,de a válogatottban és az Ajaxban is az volt és az is ergo nem kell őt félteni...Joveticen meg előre mosolygok,hogy fog minden kétkedőből hülyét csinálni:-DDD

Cannavaro 2012.07.21. 18:57:54

egyik sem lesz a juventus játékosa :(
max jovetic!!!! de lehet álmodozni!!!

Rivendell 2012.07.21. 19:05:25

Jovetic nem álom..100%,hogy jön...látszik,hogy akarják és ő még elfogadható árban van,mint ahogy Suarez is még abban lenne 25éves és olyan 35milla környéke,de valójában és azzal is elégedett lennék ha csak Armero és Jovetic érkezne idén...nem kell nekünk PSG-City-Cselszkíj 3-ast játszanunk,hogy ömöltetjük kifelé az euro milliókat...legyünk gazdaságosak...legyen meg a 2említett játékos és adjuk el a felesleget,majd osztás szorzás és +látjuk mi marad,majd +int 1 kalkuláció,hogy mekkora bevételek lehetnek,mert tutira lehet venni,hogy minden BL mérkőzésen csúcsra járatva a stadion és én úgy számolnék,hogy 8 közé jutás ergo 1kanyart azért megyünk a kieséses szakaszban + szerintem a bajnokikon is képesek leszünk még növelni a jegyeladások számát,de az már nem lesz drasztikus és ezek után kiderül,hogy +érné még 35-37-ért Suarezt elhozni,vagy sem...mondjuk ha hozzuk ott mezekből is lehet bevétel..tuti én is rendelek 1 Jovetic,vagy Suarez mezt

Tony. 2012.07.21. 19:53:27

@m.martin91: Na ja, a jót még jobbra cserélnék. De ez nem egyenlő azzal,hogy feltétlenül meg kéne szerezniük,mert akkora szükség lenne rá.

Egyrészt az a rengeteg támadó aki ott van szerintem kizárja őt, mert Agüero nyilván nem padozik, Balo és Tévez sem szívesen padozna, és akkor van még Silva is (Dzeko tegyük fel távozott).

Másrészt,ha annyira kellene nekik akkor nem állnának be a Juve és a MU mellé bohóckodni ugyanúgy 15 millával,hanem ahogy szokták: itt van 30 jöjjön.

Ettől még bárhol kiköthet,de úgy érzem ezek a csapatok nem fognak megszakadni érte és őrült licitháborúba kezdeni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása