Bruno Alves a Juventusba igazolna?

Bruo Alves édesapja elmondta, a fia nagyon szívesen élne a lehetőséggel, és a Juventusba igazolna.

A jelenleg a Zenitben futballozó portugál védőt már tavaly augusztusban is kapcsolatba hozták a Juventusszal, de akkor nem sikerült megegyeznie a két klubnak.

"A fiam csatlakozhatott volna a Juventushoz egy éve." - mondta Washington Alves a Tuttosportnak. "Ha a Juventus és a Zenit meg tudnak egyezni, Bruno örömmel igazolna Torinóba."

"Egy nagy csapatnál akar játszani, és a Juventus egy remek lehetőség lenne erre. Majd meglátjuk, mi lesz augusztusban."

A 30 éves játékos jelenleg az Euro 2012-n vesz részt a portugál válogatottal, akik szerda este játszanak Spanyolországgal az elődöntőben.

A középhátvéd 2010 nyarán csatlakozott az orosz klubhoz, akik 22 millió eurót fizettek a Portónak a játékosért.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr464659484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_108746 2012.06.26. 16:13:58

Inkább egy fiatalabb játékos kellene szerintem.

atomtoma 2012.06.26. 16:17:47

Biztos borsos az ára, és valóban nem egy zsenge hajtás.

Ismeretlen_177028 2012.06.26. 16:20:11

Azért most is érhet még olyan 15-18 millió eurót minimum, ezt a pénzt pedig nem hiszem, hogy egy középhátvédre kéne költeni. Ott van Chiellini, Barzagli, Bonucci és vész esetén Cáceres is minőségi alternatíva erre a posztra. Persze, ott a BL, és idén is előfordult, hogy Chiello és Barza egyszerre volt sérült, de attól még nem reális, hogy egy Bruno Alves-szintű védőt igazoljunk a padra. Lehet, de csak akkor ha maradt pénz a sztárcsatár leigazolása után. Mert ugye jön sztárcsatár... ugye? :)

Ismeretlen_201466 2012.06.26. 16:37:28

Felejtős...Túl drága megoldás lenne, van jobb alternatíva. Zapata! Egyébként nem hinném, hogy akkora baj lenne ha nem igazolnánk mégegy belső védőt. Én valószínűsítem, hogy Conte jövőre a 4-3-2-1-et választja. Chiellini és Barzagli képesek végigjátszani egy teljes szezont, cserének meg még ott lenne Bonucci és Cáceres. Persze ha 3-5-2 lesz akkor evidens, hogy szükségünk van mégegy belső védőre. Viszont én úgy érzem, hogy idén csak a minőségi szélsők hiánya miatt váltott erre a felállásra.

Ismeretlen_147985 2012.06.26. 16:39:57

Bruno Alves remek játékos, egészen biztosan nem a padra érkezne, ha hozzánk igazolna. Állítólag Pepe is része lehetne az üzletnek, s az ő vételára azért jelentősen lecsökkenthetné az átigazolás végösszegét. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből, mert egy évvel ezelőtt is komolyan felmerült Bruno Alves leigazolása, ezek szerint pedig Conte is szívesen látná a csapatban. Ettől függetlenül én is szívesebben látnék egy fiatalabb játékost, leginkább Zapata-t, de Marotta valamiért szarakodik, most kurva fontos neki elintéznie, hogy valahogyan megszerezzük Verratti játékjogának a felét, most nem igazán ér rá valódi futballistákkal foglalkozni. Nem baj, majd elviszi a Napoli.

Drughi Di Bianconeri 2012.06.26. 16:57:04

Bruno Alves egy nagyszerű védő,TOP5 védők egyike jelenleg szvsz. Éppen ezért, ahogy Ti is mondtátok, kicsit túl luxus lenne a mostani Juventusnak ilyen kaliberű játékost,jókora pénzért leigazolni a padra.Természetesen ha Conte komolyan gondolja a 3-5-2es felállást akkor nem padra jönne, és álmában is kiszorítaná Bonuccit(aki ugyan kezd valami valódi védőre emlékeztető szinten játszani,de nekem még kevés,és utálom:D ),de azért a meccseink nagy része szvsz- 4-3-3 lesz,főleg ha végre érkezik egy jó balhátvéd. Erre a mercatora a legutolsó érkező kéne hogy legyen egy belső védő,jelenleg ez a legkevésbé fontos,hiszen oda van 4 játékosunk,akikből 2 stabilan hozza a Serie A legjobb védői munkáját. Csatár(ok)ra van szükség,esetleg egy szélsőre,ha jön Isla-Asamoah akkor oda meg is vagyunk,főleg ha több lehetőséget kapna Marrone(többre tartom,mint Verrattit,+már nálunk van,nem kéne érte irreálisan magas összeget fizetni,amennyit nem ér..) Na és ha mindez megvan akkor lehet gondolkodni belső védőn,aki igazából nem is kell hogy akkora klasszis legyen.Astori,Zapata,Bochetti 3asból valaki.Bruno Alvessel mondjuk tényleg a világ egyik,ha nem a legjobb védelme lehetne a miénk(főleg ha végre idehoznánk Kolarovot),de nem hiszem hogy van annyi pénz igazolásokra,hogy mind az idén szükséges 4 posztra világklasszist igazoljunk

Gabuero 2012.06.26. 16:59:37

En fiatalabbat hoznek, nem tudom mennyi az ara Alvesnek de ha 15-20 M akkor sztem ink Zapata de leginkabb Kolarovot kene elhozni! Uj hir Balotellivel kapcsolatban hogy 30M+Krasic na ez remelem kacsa annyit tenyleg nem er (meg) egyertelmuen 30M-ert kalsszis kell szoval RvP. Corriere erdekes hirt lvastam allitolag RvP nek nagyon megetetszettek az olasz-juve kozeppalyaja, foleg pirlo akit dicsert is twitteren. Az olasz lapok szerint ha RvP juvntusba jonne akkor minosegi labdakat kapna amibol rengeteg golt rughatna. Hat remelem is hogy valami ilyesmi jar Persie fejeben is!

Izo 2012.06.26. 17:06:41

mmartin91: A szavaidból azt veszem ki hogy te egyáltalán nem sajnálnád Pepét... Szerintem sok embernek kellemes pillanatokat okozott, és komoly érdemei vannak a megszerzett bajnoki címben is. Ami hirtelen beugrik róla a félfordulatos ollózása, vagy a Napoli elleni szólója. Ráadásul elveszteni őt egy Bruno Alves miatt.. ?????

Ismeretlen_201466 2012.06.26. 17:26:14

Pepét nem igen kéne eladni, Ő az egyetlen jobbszélsőnk. Támadásban nem az igazi, de védekezésben rengeteget segít, robotol. Szükség lenne rá jövőre! Amúgy azért a top5-ös jelző Alvesre kicsit túlzás :) Jó védő, de nálam nincs benne Európa krémjében. Barzaglit vagy Chiellinit meg esélytelen, hogy kiszorítja sztem.

Ismeretlen_147985 2012.06.26. 17:26:46

Izo: Amennyiben megfelelő játékos érkezne Pepe helyére, akkor valóban, egyáltalán nem sajnálnám az ő elvesztését. "Ráadásul elveszteni őt egy Bruno Alves miatt.." A saját posztján a portugál fényévekkel ismertebb és elismertebb játékos, mint Pepe.

Bianconero 2012.06.26. 17:35:40

Valóban ráér a védelem közepének erősitése,talán előbb a balszélen illetve elől kéne erősiteni.Bruno Alvesről nemtudok semmit,mert nemnéztem se a portugálok meccseit,se az orosz bajnokságot.Tavaly a Zenit 30milliót akart érte,jó döntés volt hogy Pepe és Bonu maradt,Pepét nagyon megkedveltem,de középszer és a jövő Juventusában semmi keresnivalója.Szó vol róla hogy Krasicot bevonjuk a portugál idejövete végett,de úgy érem ez idén is rengeteg időbe fog telni. Balotelli=Krasic+30millio???? Vicc kategória,max ha 20at ér a srác,de érdemes megpróbálni mert a City akarja Cavanit,RvP-t,Falcaot.Talán ebből jól is kijöhetünk mivel Balot elhozzuk potom pénzért és mellé még valahogy Rvp-t is.Akárhogy is nézzük SuperMario nem klasszis csatár,de remek futballista,én elnézném Juve mezben.Ami érdekesség hogy Mino Raiola az ügynöke aki lenézi a SerieA-t!!!!! Quagliarelláért pedig a Málaga 13 milliós ajánlatot tett

Drughi Di Bianconeri 2012.06.26. 17:38:23

tudojuve: nem Barzaglit vagy Chiellinit kéne kiszorítania, Bonuccit meg bármikor kiszoríthatja,persze Conte vmiért imádja Bonuccit. A TOP 5 meg szubjektív,de számomra: Thiago Silva,Chiellini,Piqué,Bruno Alves Egyik sincs 30 felett.Pepe -Bruno Alves társa a válogatottban- jó védő,de egy mészáros nálam nem Top játékos.Kompanyt kihagytam, szóval TOP 6 :D

juve28adam 2012.06.26. 17:46:02

Kell még 1 belső védő,ezt azthiszem tavaly már megtapasztaltuk...Zapata olcsóbb és fiatalabb megoldás, Ő kell ide. Hagyjuk már Verratti-t a francba..Repüljünk rá Kolarov-ra és Zapatara.

Izo 2012.06.26. 18:07:32

mmartin91: Na jó, de hogy lehet mindent ennyire üzletszerűen nézni.. Ilyen hogy játékoshoz való kötődés? Biztos van olyan vérmes Juve szurkoló aki Pepét még CR7-re sem cserélné el! Pepe < Bruno Alves ??? = ???

Izo 2012.06.26. 18:08:37

mmartin91: Na jó, de hogy lehet mindent ennyire üzletszerűen nézni.. Ilyen hogy játékoshoz való kötődés? Biztos van olyan vérmes Juve szurkoló aki Pepét még CR7-re sem cserélné el! Pepe < Bruno Alves ??? = ???

FJ 2012.06.26. 18:21:02

Pepe? Kell egy bohóc a csapatba :D Aki megnevettet amikor elrúgja a saját lábát :DD

Ismeretlen_147985 2012.06.26. 18:22:50

Izo: Biztosan vannak olyan Juventus szurkolók, akiknek nagy kedvence Pepe, de én nem tartozom ebbe a táborba. Azonban nem gondolnám, hogy ez a tábor túlságosan sok követőt számlálna, szerintem senki sem dőlne a kardjába, hogy ha Marotta belevenné Pepét az üzletbe. Egyébként szó van Krasic-ról is, lehet hogy neki még nagyobb az esélye, hiszen ő már játszott Oroszországban.

csuma 2012.06.26. 18:23:32

Pepe-t a jelenlegi környezetben én sem vonnám be a Bruno Alves üzletbe. Sok oldalú játékos, a kevesek egyike aki ha szükséges, mind két oldal bármely posztján bevethető. Tény és való, hogy Alves magasabban jegyzett játékos, és a posztján jobbnak számít, mint Pepe a sajátján. Viszont 4 belső védővel rendelkezünk, akik mindegyike az elmúlt évben, formáját tekintve, emelkedő tendenciát mutat, egyre megbízhatóbbá válnak, Barzaglie kivételével mind 25 és 28 év közöttiek. Az is tény, hogy Caceres-re inkább a széleken számítanak, de ettől függetlenül, Ő alapvetően belső védő, és ha kell megoldja ezt a posztot is. Mindezért, én nem érzem égető szükségét egy belső védő érkezésének, pláne, ha egy olyan posztot gyengítenénk meg vele, ami eleve Achilles-sarkunk. Az erőforrásainkat Isla, Asamoah és Pogba érkeztét követően egyértelműen a csatár posztra, másodlagosan a bal bekk posztra összpontosítanám. Ha ez a két igazolás meg van, és maradt még a mercatora szánt pénzükből, akkor próbálnám meg a védelem belső részét tovább erősíteni, különben hanyagolnám az egészet. A védelmünk tavaly is kiválóan muzsikált. Persze, BL-ben még nem bizonyítottak, ám az EB tapasztalatai alapján nem vagyunk messze az élvonaltól.És azért arról se feledkezzünk meg, hogy a Milan támadósorát igen jó arányban tudtuk semlegesíteni, ami nem kis teljesítmény, tekintve, hogy Ibra-Pato-Robinho-Boateng (Cassano) négyes (ötös) a legjobb támadóalakulatok közé tartozik.

Tony 2012.06.26. 18:54:20

A mostani Juve védelem 20 gólt kapott a szezonban. A csapat játéka Conte alatt átalakult olyanná,hogy a védelemre sokkal kevesebb szerep hárul,mint a korábbi években. Be lehetett oda állítani Vidalt,Cáceres-t és akár kis túlzással Tapsi Hapsi is megoldotta volna a feladatot. Nagy pénzt teljesen felesleges erre a szekcióra költeni.

Ismeretlen_197458 2012.06.26. 18:55:07

Az nem baj, hogy akarnak egy belső védőt, de egy fiatalabbat nem lehetne? Én jobban örülnék, ha nem egy 30 éves játékos jönne, akármilyen jó is. És Pepét én megtartanám. Ha más nem, padra jó, és a kp minden posztján elvan, és a védelem szélein se rossz!

Ismeretlen_201466 2012.06.26. 19:02:48

Pepe nálam nem kedvenc...egyszerűen csak úgy vélem, hogy szükség van rá. Meg ha elengedjük Pepét akkor kell venni egy másik jobb szélsőt. Feltevődik a kérdés...ki a retket lehetne arra a posztra halászni? Talán Isla volt az egyetlen minőségi jobbszélső aki mozdítható volt!

juve28adam 2012.06.26. 19:08:10

Hogy Pepe posztjára ki hozható? Talán Ezequiel Schelotto... (23)

Supi 2012.06.26. 19:25:00

Hát nem is tudom. Bruno Alves-t alapvetően egy nagyon-nagyon jó játékosnak tartom, DE 30 éves(tudom, hogy 1 középhátvédnél nem probléma, de na:D), túl drága lenne, és ami nálam fontos szempont, hogy nem játszott egyetlen 1 komolyabb csapatban sem (nálam sem a Porto, sem a Zenit nem számít annak), mellesleg van nála jobb és fiatalabb opció OLCSÓBBAN. 1 szóval ZAPATA (igaz Ő sem játszott top csapatban). Én sem vagyok nagy Pepe fan, és nem lennének álmatlan éjszakáim, ha eladnánk, de jelenleg nincs jobb alternatíva Isla mögé, és nem hinném, hogy erre a posztra igazolnánk mást, cserepadra meg bőven jó, hajtós kis játékos. Viszont, ha mondjuk Krasic kellene a szentpéterváriaknak, akkor már sokkal inkább meggondolandó. Ha viszont ez bekövetkezne, akkor szerintem azzal eldőlne a játékrendszer sorsa is, mert kétlem, hogy Conte a Barza-Chiello-Alves 3-asból valamelyiket padoztatná...

consminor 2012.06.26. 22:06:36

ha már a védelemnél tartunk olvasni olyan hireket is hogy, meg akarjuk szerezni a Pro Vercelli fiatal középső védőjét Alberto Masit. az egyik helyen az új Bonuccinak titulálták, a másikon az új Nestának. mindenki döntse el maga hogy számára melyik titulus a kedvezőbb :)

Ismeretlen_150170 2012.06.27. 09:59:11

Semmi szükség nincs rá jelenleg! Európa egyik legjobb ha nem a legjobb védelmével rendelkezünk. Bonucci és Caceres már most is jó és fiatalok, Chiello és Barza mellett van a legjobb helyük mellettük fognak még fejlődni. Conte-nél már a csatároknál elkezdődik a védekezés ez jövőre se lesz másképpen, magyarán a hangsúly a letámadáson és a labdatartáson van nem a védekezésen, ezért felesleges ide drágán egy 30 éves komoly csapatban sohasem bizonyított játékos. A középályánk rendben van szélső meg támadó kell de az nagyon! Ezt a BL-be kevés lesz a védelem nyavalygást meg fejezzük már be, az EB-n semmi problémát nem láttam az olasz válogatott juventus játékosaira és taktikájára épülő teljesítményében, pedig a spanyol, horvát, angol csapatokban van egy-két topjátékos. Egyébként is Chiello-Barza párosnál ki a tököm lehetne jobb?

alexadelpiero 2012.06.27. 11:06:32

Hálátlanok vagytok, meg álomvilágban élők! Pepe amikor a szezon elején sorra hozta a gólokat, kivétel nélkül pontot, vagy pontokat érő gólokat, akkor jó volt. Most már ügyetlen, meg elrúgja a saját lábát... Aki annyira nagy ász, az keljen útra Torinoba és szorítsa ki! Ha pedig képtelenek lennétek rá, amire 100% az esély, akkor meg szeressétek! Isla mivel mutatott többet mint Pepe? Semmivel. Zapata kiesett a Villareallal, más esetben menne a sírás, hogy ne kiesőből igazoljon már a csapat, ez a Juventus! Alves szerintem a világ 10 legjobb védőjében benne van jelenleg. Aki szerint öreg, az nézze az EB-t, hogy játszik, milyen a fejjátéka, milyen az emelkedése, és mennyire hibátlanul hozza le a meccseket. A portugál kapott gólok mind-mind eddig a madridi mészáros számlájára írhatóak...

Edgar 2012.06.27. 11:37:36

Szerintem Pepe akármennyire is robotol nem fog beférni a kezdőbe jövőre. 3-5-2 felállásban a középpáláyra inkább Lichtseiner vagy Cáceres játszatása valószínűbb jobbszélen. Szerintem ők védekezésben jobbak, mint Pepe, támadók közé meg szerintem ha 4-3-3at játszunk sem fog beférni. Viszont cserének jó én úgy gondolom, de a védelembe nagyon fontos lenne Chiellini-Barzagli mellé egy klasszis belső védő!!

ToTTy 2012.06.27. 14:49:42

Pepe egy több poszton bevethető figura. Lehet még kulcs-csere Conte kezében, ezért szerintem nem egy alap tétel a tőlke való megszabadulás. Pláne - ahogy mmyartin is mondta - Krasic is szóba került és ő esélyesebb. Mindamellett nincs ott egyértelműen, hogy a juve bejelentkezett idén is érte, csak esetleg el igazolna idén.... ráadásul TuTTosport.

Jason-X 2012.06.27. 18:02:50

Bruno Alves úgy fordul mint egy csuklós ikarus busz,lassú,darabos körülményes,és öreg mint az ország út,és egy ilyen védőt semmi értelme ide hozni. Darabra szép,nagy darab,de hulladéknak is elég nagy. Pont a középső védő poszt ahol elégé jól állunk ott standard kezdő,és tehetséges Bonucci aki az EB-n is nagyot focizik,valamint kőkemény Chiellini,és a tanár módjára focizó Barzagli mester. Ide jó lenne egy negyedik középhátvéd egy fiatal,és ambiciózus,de ebbe a kategóriába totál nem illik bele egy bruno alves.... Tény 1el többen lennénk vele! De inkább a minőségre,mint a mennyiségre mennyünk ott van a fiatal Astori aki Conte kérésére került képbe,ő olcsóbb megoldás,fiatalabb is,és bele is illene ebbe a csapatba,Conte szépen beépítené.

Izo 2012.06.27. 21:38:35

Jason-X: Teljes mértékben egyetértek, Bruno Alves Pepe kis lábujjáig sem ér, maximum színészként a Winnetou2012-be tudnám elképzelni! Egyébként iszonyú idegesen, és sok hibával játszanak a Spanyolok, remélem végük lesz mint a Twin Peaks-nek!

alexadelpiero 2012.06.27. 23:55:29

Jason, remélem nézted a spanyol-portugált. Láthattad hogy fordult ikarusként Alves, úgy, hogy a technikás spanyoloktól elszívott minden levegőt. A levegő ura volt ismét, mellette pedig földön is sallangmentes volt. A büntetőt hagyjuk, nem az ő resortja büntetőt lőni. Akárhogy is öregezitek és szidjátok, kölcsönbe opciós joggal bőven megérné elhozni!

Drughi Di Bianconeri 2012.06.28. 00:21:15

Izo és Jasonx: ti pont azok a fajták vagytok,akiken,ha múlna Pepének adnátok a 10es mezt igaz ?xD :D:D össze sem hasonlítható a 2 ember,már csak azért sem mert 1 poszt,de B.Alves sokkal jobb a saját posztján,mint Pepe a sajátján...Alves TOP védők egyike,Pepe meg az első 30 szélsőben sincs benne...nem tudom milyen meccseket néztetek,de Alvest már pár éve ismerem,és remek volt már a Portos éveiben is.Egyszerűen átjászhatatlan földön,levegőben meg ő a Numero Uno,tisztán,pontosan kevés szabálytalansággal játszik,nem tudom hogy van e olyan szituáció,amikor nem ér oda,ahova oda kell érnie...klasszis Kivetnivalóimat az érkezésével kapcsolatban leírtam fentebb.

Izo 2012.06.28. 08:04:26

????? Bevallom, sok "jó" meccset én még nem láttam tőle, de a tegnapi produkciójától sem voltam elájulva.. Mindenesetre nem vagyunk egyformák, én tiszteletben tartom mások véleményét is..

Jason-X 2012.06.28. 17:34:59

Szögezzük le: 1. Pepe távozása nálunk fel se merült,ugyan akkor tegyük hozzá idén szállította a gólokat és nagyszerűen teljesített még ha ez sokaknak nem is tetszik. Igen jó szezont teljesített,alapember volt és végig amikor nem volt sérült a csapat hasznára volt. 2. Aki távozni fog arról a posztról a súlytalan halvány gyenge Krasics 3. B.Alves átigazolása semmilyen hivatalos formában nem került szóba nálunk,még csak megkeresés se volt,és maradjon is így,ezzel mi csak jól járunk 4. Nem tudom ti milyen meccset néztetek tegnap,de alves nem lógott ki pozitív irányban,inkább negatív hős lett. Minden felugrásánál szabálytalankodott,tiszta szerelése ritka volt mint a fehér holló. Mondjátok a 11es nem az ő resortja,de könyörgöm miatta estek ki a portugálok,érdekes Pique,Pepe betudta lőni ugyan úgy ők is középhátvédek és nem az ő resortjuk.... 5. Soroltátok a világ legjobb középhátvédjeit,és hogy ő TOP 5ös mármint Alves hmmm jót derültem,viccnek jó ez a kijelentés. Csak pár név a teljesség igénye nélkül akik mind-mind előtte vannak: Thiago Silva,Chiellini,Vidics,Pique,Rio Ferdinand,Terry,Agger,Kompany,Lescott,K.Touré,Zapata,Subotics,Hummels,Juan,Mexés,Pepe,Kjaer,Mertesacker,Badstuber szóval fényévekre van ő a top 5ös belső védő rangsortól. Maradjunk ennyiben,mindenki,jól jár ha marad a helyén,padra meg nincs értelme egy ilyen idős,és ilyen lassú,és főleg drága védőt hozzni,nem beszélve arról,hogy totál nem illene ebbe a Juvéba. Forza Juve!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása