Átigazolási hírmorzsák

Milos KrasicVillas-Boas mindenképpen szeretné a csapatában tudni a száműzött szerb szélsőt, Milos Krasicot.

A portugál tréner állítólag opciós joggal kölcsönvenné, vagy akár 10 milliót is adna a középpályásért, igaz arról nem szólnak a hírek, hogy milyen devizában. Reméljük, nem Forintban! Az edző az Afrika Kupán szereplő támadókontingenst szeretné valamelyest pótolni így.

Ehhez kapcsolódó, igaz kicsit vad pletyka, miszerint Fernando Torres és Milos Krasic egy kicsit helyet cserélhet, azaz a spanyol kölcsönbe érkezne Torinóba. Konkrét technikai információk nem láttak napvilágot, de az bizonyos, hogy ezzel a cserével az egy főre eső szőkék száma nem csökkenne sem Londonban, sem pedig a piemonti fővárosban. Némileg árnyalja a képet, hogy Borriello már fél lábbal a Juvéban érezheti magát.

Ha Krasic elmegy, akkor valakivel pótolni is kell, mivel a holland Elia eddig nem verekedte be magát a kezdőbe. Conte erre a célra a jó öreg Affelay-tervet húzta elő a kalapból. Ha érkezne a 25 éves középpályás, biztosan nem érezné magát egyedül, hiszen honfitársával megtalálhatnák a közös hangot. És állítólag Guardiola mester sem gördítene akadályt a távozása elé.

Köszönjük a legnagyobb internetszolgáltató hathatós segítségét, hogy ezen cikk nem tegnap került fel a webre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr454654900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juve28 2011.12.28. 10:26:05

Fernando Torres és nem Torren(nem piszkálódásból mondom...tudom,csak elírás...)Krasic távozik sztem tuti,de nemhiszem hogy Torresből lesz vmi is..Borriello sztem 100% hogy jön(sajnos),nemtom majd elviselni,hogy ő felvegye a Juve mezét,dehát tűrnöm kell majd,...akármennyire is jólfogja itt tolni ,akkor is vissza kell hogy húzzon majd rómába...Cáceres is itt van már féllábbal,neki örülök.Affelay...hát nemtok mit mondani róla...

Ismeretlen_136749 2011.12.28. 10:40:49

Köszi, valóban. Tegnap még a fejemben volt, de így, hogy nem tudtam feltenni, elfelejtettem. Javítva.

goku06 2011.12.28. 10:46:05

Barcából jó dolog olcsón kukázni, szóval Affelay jöhetne :)) Krasicot pedig vegyék meg szépen kp-ért, mert a végén odamegy, leszerepel, aztán év végén visszaküldik hozzánk :S vagy ha már kölcsönbe akarják mindenáron, akkor adják oda fél évre Torrest.. Caceres jöhet minél hamarabb, hogy /már együtt eddzhessen a többiekkel Borriello pedig csak akkor ha előbb már eladtuk Amaurit-Iaquintát és Tonit..

Ismeretlen_177028 2011.12.28. 10:47:51

Ez a Torreses csere csak azért hangzik vadnak, mert a Juve eddig kicsit lent volt presztízsileg. Nem tudtuk volna elképzelni, hogy ide jöjjön egy sztárjátékos. De a dolgok változnak. A Juve felszálló ágban van, Torres pedig bármilyen méregdrága volt, jelen pillanatban a felét éri meg talán, így a Chelseanek is érdekében áll, hogy formába lendüljön. És mivel a Serie A köztudottan gyengébb bajnokság (önjelölt PL "szakértőink" is alátámasztják), ezért kézenfekvő ötlet lenne, főleg annak fényében, hogy ők meg akarják Krasicot. Afellay kicsit hasonló eset, nem hiszem, hogy a Barcába való, van ott elég jó játékos, egy fejlődő csapat kulcsjátékosává nőheti ki magát, ha keményen dolgozik, így meg - igaz, hogy világ jelenlegi legjobb csapatában, de - csak másodhegedűs.

Alessandro 2011.12.28. 11:32:47

Számunkra hatalmas üzlet lenne Torrest megszerezni, még akkor is ha 2011 nagyon gyenge éve volt, hozzá hasonló klasszisokkal újra lehetne számolni a csapatunkkal hosszú távon is. Krasic esetén nem érdemes a nyarat megvárni, egyértelmű hogy Conte nem számol vele, amíg nem csökken tovább a piaci értéke, addig jó lenne értékesíteni. Torres kétségtelenül jobb játékos mint Matri, nem hiszem hogy a spanyol is úgy jár mint korábban Ronaldinho aki 2006-ig az egyik legjobb játékos volt, utána pedig már nem volt képes többé ugyanazon a szinten játszani. Krasicot nem kell pótolni, akárcsak ő, Elia is alig játszott néhány percet, nem kérdés hogy jobb képességű játékosok, mint Pepe, Estigarribia vagy Giaccerini, de mégis inkább őket játszatja Conte. Afellayt leginkább Pirlo helyén tudnám elképzelni, nem lenne rossz húzás őt megszerezni. Boriello Marotta újabb baklövése lesz, ha megszerzi, alig játszott az ősszel és még gólt sem rúgott, emellett már 29 éves, éppen az ilyen idősödő és nem Juve szintű játékosoktól szeretnénk szabadulni, erre Marotta ugyanolyan balfácánokat próbál a helyükre hozni.

Ismeretlen_147985 2011.12.28. 11:46:14

Hogy Torres nem fog a Juventusba igazolni semmilyen formában, abban biztos vagyok, de nekem ez a Krasic-sztori is sántít. Még mindig nem látok esélyt a Chelseabe való igazolására. Borriello minden bizonnyal érkezni fog, viszont Afellay inkább maradjon Barcelonában. Nem kell még egy senkiházi Elia mellé a lelátóra.

hellan 2011.12.28. 11:48:30

Elia többnyire a padra odafér, míg Krasic nem. Affelay pedig ha jól tudom még sérült nem?

Ismeretlen_122894 2011.12.28. 12:53:48

affelayról én is úgy tom, h sérült torres zsákbamacska, ha nem lendül formába, semmivel sem leszünk előrébb. oké, ha formába lendül, akkor nincs megállj. boriello vészmegoldás, remélem nem lesz opció krasic pedig sajnos nem javult fel, így kp-ért minél hamarabb el kellene adni, de ha adunk még egy félévet, nekem az is jó, csak nyáron még kevesebbért lehet majd eladni, ez lutri

Gabuero 2011.12.28. 13:20:49

Bianconeri szerint penteken mar alair Borriello

g3ronymo 2011.12.28. 13:37:58

Jó lenne, ha jönne Torres, de nyilván nem fog idejönni. Borielloért nem vagyok nagyon oda, nem egy nagy durranás, de azért szAmauri és Jaki és Toni hármasnál jobb :) Eliát lehet szidni, de azért mindig alkotott vmi értelmeset, amikor 2-3 percre pályára küldték! (én látok benne potenciált)

Ismeretlen_197458 2011.12.28. 17:48:09

Affelay nem is tudom talán jó lenne. Boriello nem kell, semmivel sem jobb a jelenlegieknél, és öreg is, meg ha jobban teljesít, még képes Marotta megvenni, pedig nem rá volna szükség jövőre. De van egy jó hírem, ami itt nincs fenn. Állítólag a Tottenhamnek nem kell Amauri, a Genoaba meg nem hajlandó menni, és amíg nem takarodik el Ama addig nem jön másik csatár. Remek hír!

cd 2011.12.28. 18:37:29

jajj, csak boriellot ne :S

Ismeretlen_78587 2011.12.28. 18:38:05

Szerintem Amaurinál nagyobb férget nem hordott hátán Torino. Van egy olyan érzésem, hogy az ügynökével jövő nyárig nem mennek sehová. Affelay ha jól tudom kb februárig kidőlt, szóval májusig (mire felépül) nem sok értelme lenne. Torres, ha másért nem brandnek, médianyilvánosságnak jó lenne, mert általában mindig a támadóalakzatból kerülnek ki a hírességek (mezeladások,stb), ami valljuk meg nem ártana ha frissítésre kerülne, egyedül Del Piero apánk ismert szerte a világon (nem csak a fociőrültek számára) :) Most nem "realmadridosításra" gondolok természetesen... de azt idén jó (újra ) látni, hogy komolyan veszik a Juvét (új stadion, veretlenség, jó széria), játékosok számára is jó opció lesz (leszámítva az orosz,arab pénzgyárakat, plusz az olaszban focizók magas sarcát). Jó újra látni, hogy idegeskedünk, ha csak döntetlenre futja, és nem azon kell parázni, hogy nehogy a végén kapjunk kettőt.

Juve4Ever 2011.12.28. 19:22:18

ez a boriello sose volt jó játékos,most sem az,és ezután sem lesz az.nem értem hogy jöhet szóba ilyen játékos.jelenleg torres se ér többet a pályán,mint boriello,de benne ott van még a remény.nem is egy sztár csatár kell.egy jó csatár kell.jelenleg nem tudnám megmondani kit kellene megvenni,de hogy ezt a két támadót nem, az biztos.és jelenleg boriello semmivel sem ér többet mint iaquinta vagy toni.úgyhogy értelmetlen a szerződése.főleg addig,amíg a többit nem adták el. eliát játszatni kellett volna és most tudnánk hogy lehet-e vele számolni.nem úgy költekezni a középpályára hogy nem tudjuk kitől mire lehet számítani.és ha pepe lelkesedése,ereje elfogy vagy lesérül,ami bármikor megtörénhet,akkor ki lesz a cseréje?igaz hogy kraszics jelenleg 0,de csak akkor engedném el,ha jön helyette valaki,hogy legalább létszámra meglegyünk. szerintem a csapat jelenlegi helyzetében elsődleges feladat egy gólszerzésre képes támadó,egy középső védő és egy bal oldali védő leigazolása.

buffon91 2011.12.28. 20:16:34

Off: Mottáért bejelentkezett a Gijón. Remélem elviszik. Még ingyen is odaadnám nekik csak húzzon el innen ez a vízfejű szerencsétlenség.

Ismeretlen_197458 2011.12.28. 21:22:06

Ez jó hír, vihetik isten hírével! Jó lenne januárban a selejttől megszabadulni. És kell egy gólerős befejező csatár, mert Matri egyedül kevés, egy megfelelő helyettes Pirlo mögé, mert kezd egyre gyengébb lenni, legalább is az utóbbi meccseken nem villogott. És kell a védelmbe is legalább egy bal szélső. Három játékos kéne, és nem ilyen inkább ne kategória.

Ismeretlen_187397 2011.12.28. 22:20:26

"Az edző az Afrika Kupán szereplő támadókontingenst szeretné valamelyest pótolni így." Szóval egyértelmű,hogy nem fogják még Torrest is elengedni,semilyen formában..

Ismeretlen_197458 2011.12.28. 22:33:50

Am Torres egyenlőre felejtős is, mert egyre inkább Borrielloról olvasni mindenhol. Am meg nézzétek meg az intert, meg a Milant kikkel hozzák össze a télen, és minket kikkel. Kicsit érdekes, hogy mások erősítenek, mi meg megint kukázunk. Borriello vagy jó lesz, vagy nagyon nem. Nem ilyen játékos kéne. Inter kezd egyre jobb lenni. Ha nem találják meg a góllövő cipőjüket a fiúk, akkor még a dobogóról is lemaradhatunk. Ezért lenne fontos, hogy ne egy Boriello érkezzen, hanem egy gólképes megoldás.

juve28 2011.12.28. 22:42:50

babo0410:"Ezért lenne fontos, hogy ne egy Boriello érkezzen, hanem egy gólképes megoldás."..ezt mondd Marrotta bácsinak....örülj ha lesz télen 2-3 igazolás,de ne számíts itt akárkikre..1.Borriello....kaki2.Cáceres..okés..3. zsákbamacska

Ismeretlen_78587 2011.12.28. 22:59:54

Igen,én is ettől félek egy kicsit, mert az Inter, Roma belekezdett, az Udinese, Lazio is a nyakunkon, a Napoliról nem is beszélve. Valahogy én is osztom Buffont, hogy a Milan valamivel esélyesebb. Persze ez még annak is a függvénye, hogy melyik meddig marad a Bl-ben...Nekünk azért is szorítani kell, hogy mindegyik jusson tovább

Ismeretlen_122894 2011.12.29. 00:45:59

nyugi, amauri csak a tottenham vagy a psg ajánlatára vár. ha azokat is visszautasítja, lefizetem a fodrászát, hogy nyírja kopaszra! :)

Supi 2011.12.29. 09:58:11

@babo0410: Kérdezném tőled miért is tartasz az Intertől, hisz ők ki fognak esni, vagy nem?!

Ismeretlen_152362 2011.12.29. 10:32:22

szerintem nem krasic eladása ez elsődleges. amauri nem fog innen elmenni, miért is menne, júniusig felveszi a fizut, aztán elmegy ahová tud. toni, iaqunita tuti elmennek, bennük azért van annyi, hogy felmérjék a helyzetüket. elia jegelése abszolút érthetetlen, de conte dönti el, hogy kik játszanak, oka lehet rá, hogy így állítja össze a keretet.

Juveen 2011.12.29. 11:00:30

Én mint Juve szurkoló,drukkolok az összes olasz csapatnak a BL-ben,-igen,még a mocskos Internek is-hogy jussanak tovább.. Ez nekünk jó a bajnokság miatt,és azért is mert idővel vissza kell venni a 4.BL helyet. Jusson csak tovább mindenki,gyűjtsék az együttható pontokat. Átigazolás ügyileg annyit tudnék szólni,hogy mint mindenki én is szerettem Krasicot,de többet vártam tőle...inkább a Chelsea vegye meg,mint az Inter. Torres nem kell,de Borielló sem. Csatárt most nem vennék,mert nincs gólvágó a piacon,szart meg minek??? Van nálunk elég,akiktől meg kell szabadulni. Én kizárólag a védelemmel,és a középpályával foglalkoznék,hogy stabil,összeszokott védelmünk-középpályánk legyen mire Bl-meccseket kell játszanunk..és ha meglesz a BL-hely,jöhet nyáron a gólvágó csatár.

Ismeretlen_197458 2011.12.29. 14:41:49

Supi én nem mondtam, hogy kiesnek, csak azt, hogy azzal a játékkal amit mutattak kieshetnek. Sose mopndtam biztosra. És amúgy meg most is a kiesőzóna körül lenne a helyük, mert a játékuk jobb nem lett sokkal, csak az ellenfeleik, akik ellenünk mutattak valamit, az inter ellen olyan szinten nullák, hogy hihetetlen! Pedig ez az inter bárkinek verhető lenne, ha néha az ellenfelek be is találnának!

frenky 2011.12.29. 19:37:31

Hát úgy nézem megint nem úgy igazolunk ahogy kéne. Minek ide Boriello, hogy úgy járjun vele mint Tonival nagyon nem kell. Nem is kell csatár sőt a három fullajtár (Amauri, iaquinta, toni) is mehet. Ugyebár 4-3-3-at játszunk ezért kellene középpályás mert nincs megfelelő pótlás Pirlo, Vidal, Marchisio kiesése esetén. Isla, Fernando, Guarin közül kettő is jöhet. Kell egy minőségi védő, mondjuk Hummels, Subotic, Bocchetti. Így már mehetünk is a BL-be!!!

kelevra 2011.12.30. 00:30:02

Csak azt sajnálom ,hogy Lavezziről még csak pletykákat sem hallani, pedig neki örülnék a legjobban :)

kelevra 2011.12.30. 00:32:24

Lavezzi,Afellay,Kolarov,Hummels csupán ennyi kéne :)

Drughi Di Bianconeri 2011.12.30. 00:43:32

megmondta Marotta,hogy nem lesz nagy név...úgy hogy a realitások talaján maradva: Cacares fog érkezni (neki nagyon örülök), Borriello(neki nagyon nem,mert ismerve Marottát,nyáron véglegesíti ennek a "bajnoknak" a kölcsön szerződését) és talán egy belső középpályás...Guarinnak hihetetlen nagy hasznát vennénk, a jövőben, de hát..szerintem Palombo lesz belőle..:D

zoolko 2011.12.30. 01:49:18

Guarin sztem a Romaba megy, azt olvastam, h elfogadta a feltételeket...

Type-R 2011.12.30. 09:19:58

A Romaba? Mitől jobb a Roma, mint mi? Persze, ha meg sem kerestük, akkor egyértelmű a helyzet.

marchisio13 2011.12.30. 09:53:48

lehet hogy hülye kérdés de casares jobbszélsővédő akkor miért kell ide tud bal oldalon is játszani?

tataboy 2011.12.30. 11:08:32

Én azért nem írnám le előre ennyire Borriellot! Nem egy Rooney,de hasznára lehet a csapatnak,főleg hogy Matri sem nagyon tündököl mostanában.

Victor90 2011.12.30. 12:00:01

marchisio13!Az uruguayi válogatottban Cáceres általában balhátvédet játszik. tataboy!Erről van szó.Matri-nak nem árt 1 kis versenyhelyzet!Borriello-tól biztos nem fog a labda elpattanni 3-4 méterre:).Csak kérdés,mit fog tudni nyújtani nálunk így,hogy eléggé meccshiányos....

Lakatos Di Natale 2011.12.30. 13:41:17

Minél több jó támadó ül a padunkon, annál valószínűbb, hogy egyik remek formának örvend. Ha Boriello egy fikarcnyit sem jobb játékos mint Matri, már akkor is előbbre vagyunk, hiszen a kettő közül az egyik valszeg mindig megfelelő formában lesz. Egyénileg egyiküknek sem túl jó, a csapatnak viszont kifejezetten hasznos, a versenyhelyzet erősödéséről már nem is beszélve. Boriello érkezésével négy olyan támadónk van, akik Seria A szinten képesek különbséget jelenteni: Vucinic, Quagliarella, Matri, Boriello. Arról nem is beszélve, hogy az 1 millós kölcsönadási ár igazából aprópénz ilyen játékosért, pláne annak tükrében hogy Iaquinta, Toni vagy Amauri trióból egy biztosan de könnyen elképzelhező hogy kettő távozni fog ennél nagyobb összegért. Ez teljesen korrekt vétel, csak nyerhetünk vele. Mind ahogy Casceres érkezésével is, akiben még az a pláne hogy hiányposztra is jön. Szerintem több erősítés nem is kellene már télen, mert egy jól menő csapatba nem kell belepiszkálni, feleslegesen belenyúlkálni.

Ismeretlen_136749 2011.12.30. 14:19:16

De ne az legyen, hogy mivel van 4 valamilyen képességű csatárunk, ezért évekig nem veszünk klasszis támadót és csak szenvedünk majd elöl.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása