A Chievo nyerni akar a Juve ellen

A Chievo a listavezető Juventust fogadja a hétvégén, de Mimmo Di Carlo edző figyelmeztetett: “nyerni akarunk és nem csak kikapcsolni Andrea Pirlot.”

A Chievo-JuventusRepülő Szamarak a védelmükről ismertek, akik megtréfálták már a nagyágyú Napolit is idén.

“Néhány győzelem először fejben és a szívben születik meg, aztán a lábakban, így az álmok segítenek még jobban játszani.”mondta el Di Carlo a Gazzetta dello Sportnak.

“Nem engedtünk teret a Napolinak a kontrázásra, a második félidőben pedig a széleket nem tudták megnyomni, olyan helyzetet teremtve, amellyel megnyerték volna a meccset.”

Di Carlo kiemelte, hogy oda fog figyelni a Juve taktikai átrendeződésére is a meccs utolsó harmadában. Míg többen úgy gondolják, a legjobb módja megállítani a Juventust, ha örzőt állítanak a kreatív játékmesterre, Pirlora, addig a Chievo mestere nem teljesen osztja ezt.

“Nem lenne elég. A Pirlora gyakorolt nyomást agresszív hozzáállásnak és következetes hadrendnek kell követnie, mert különben az olyan intelligens játékosok, mint Arturo Vidal vagy Claudio Marchisio megsemmisítenek.”

“Ha támadnak, mindenképpen jól kell tennünk a dolgunkat, hogy gondoskodjunk egyáltalán arról, hogy nem söpörnek el minket. De eljön az az idő is, amikor a Juvenak kell egy szusszanásnyi idő, és akkor kell támadnunk."

"Azért megyünk ki a pályára, hogy nyerjünk, nem csak azért, hogy kikapcsoljuk Pirlot.” - adott tanúbizonyságot elszántságáról Di Carlo. "Ez a legerősebb Chievo, amit valaha is edezettem. Sok olyan játékos csak a cserepadra kerül, akik potenciálisan kezdők lehetnének."

“Azt mondtam a játékosaimnak, amit minden mérkőzés előtt. Azért dolgoztunk egész héten, hogy nyerjünk, azért megyünk ki a pályára, hogy el is érjük ezt.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr484654495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása