5 éves a Juventuz blog

Jelen poszt igen szubjektív hangvételű lesz, ugyanis a mai nap, azaz 2011. szeptember 14. különleges helyet foglal el az életemben: a Juventus FC blog ma tölti be 5. életévét!

5 éves a Juventuz blog

Az elmúlt 5 évben rengeteg mindent történt a csapat körül. Nagyon sok szép, és sajnos sok rossz emléket is őrzünk mindannyian.

Persze nemcsak a csapat körül, hanem az én életemben is nagy változások történtek.

Amikor 5 évvel ezelőtt, a Lassus blog oldalágaként elindítottam ezt az oldalt, nem gondoltam volna, hogy most ezeket a sorokat fogom írni.

A Lassus blog egy ún. énblog volt, amit hosszúra nyúlt főiskolás éveim utolsó részének kissé unalmasabb időszakában kezdtem el írni, és amivel természetesen úgy gondoltam, megválthatom a világot.

Nem így történt. Viszont kedvenc csapatom körül 2006. nyarán megfordult a világ. Az okokat, következményeket, utóhangokat mindenki ismeri, most nem is ezzel szeretnék foglalkozni.

Az viszont tény, hogy a Juventust a másodosztályba száműzték, én pedig úgy gondoltam, hogy mivel már a Lassus blog is foglalkozott a Juventus mérkőzeseivel, itt az idő, hogy szétválasszam a kettőt, és az új érára indítsak egy teljesen önálló blogot, mely csak a Bianconerire összpontosít.

Így született meg a Juventus FC blog, mely eredetileg nem ezen a címen volt elérhető, de egy megoldhatatlan dizájn probléma miatt a juventuz.freeblog.hu lett a végleges elérhetőség.

Telt-múlt az idő, a főiskola után elkezdődött a munka, egyre kevesebb idő lett mindenre, és lassan eljött az a pillanat, amikor választani kellett.

Vagy minden szabadidőt a blogra fordítok, vagy bezárom az oldalt. Az ideális megoldás az arany középút lett: új írókkal bővülni.

Volt, aki magától jelentkezett, volt, aki már a felhívás után csatlakozott. Volt, aki rövid időt töltött a Juventus FC bloggereként, volt, aki többet, és van, aki még mindig a csapat tagja.

A munkájuk elengedhetetlen volt ahhoz, hogy a blog még mindig létezzen, ezért hatalamas köszönet illeti őket: Nagyon köszi srácok! Mindenkinek!

De Ti, olvasók is megérdemlitek a köszönetet! Köszönöm, hogy olvastok, hogy hozzászóltok, hogy visszajöttök!

Van közöttetek olyan, aki már évek óta visszajár, kommentel, és a törzsközönség tagja, vannak új emberek, és lehet, hogy éppen most talál ide egy újabb szurkoló is. Mindig is szerettem volna, ha a blogom is otthonként szolgál a Juventus szurkolóinak (legalábbis egy részének), és ez nektek köszönhetően - úgy érzem - sikerült!

A látogatók, olvasók száma évről évre, hónapról hónapra növekszik. A statisztika szerint eddig 5810 bejegyzés készült, amihez 88749 hozzászólás érkezett. Átlagosan 4500 körüli az olvasók napi száma, az eddigi rekord 7400 ember volt, 2011. augusztus 31-én, az átigazolási piac zárónapján.

Az idei év, ez a hónap a Juventus számára is különleges, hiszen végre felépült a csapat új stadionja, így most már egy saját, fantasztikus hangulatú arénában várhatjuk az ellenfeleket, és remélhetjük, hogy ez az év lesz az, amire olyan régóta várunk.

Az elmúlt 5 évben meghatározó, ikonikus játékosok távoztak, vagy vonultak vissza, és jöttek helyettük újak, akikre  - remélhetőleg - nagy örömmel gondolunk vissza hosszú évek múlva is.

A csapat első, Parma elleni mérkőzése nagyon jól sikerült, a Juventus szurkolói újra bizakodóak lehetnek. Reméljük, Conte személyében olyan edző került a csapathoz, aki arra a szintre emeli szeretett klubunkat, ahova való.

A Juventuz blog tehát betöltötte 5. életévét. Persze itt nem állunk meg, folytatjuk tovább, remélhetőleg még sok-sok évig, és bízunk benne, hogy a Juve egy harmadik csillaggal kedveskedik nekünk az idény végén.

Forza Juve!


/a képért külön köszönet illeti kapsy-t/

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr314654553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása