Vucinic és Agüero a Juve listáján

A Juventus megerősítette érdeklődését Mirko Vucinic és Sergio Agüero iránt, miközben Stephan Lichtsteiner leigazolása már nagyon közel van.

A torinói sztárcsapat várhatóan megpróbál egy nagy nevet szerezni a támadósorba, és ebből legtöbbször a Roma csatárára, Mirko Vucinicre, valamint az Atlético Madrid argentín sztárjára, Kun Agüeróra asszociálnak.

"Azon dolgozunk, hogy meghatározzuk a számunkra legjobb piaci mozgásokat. A következő elnökségi ülés után sokkal világosabb és határozottabb lesz minden" - mondta Beppe Marotta.

"Vucinic egy olyan játékos, akit kedvelünk, de ő még mindig a Roma játékosa, és ezért előbb őket kell megkérdezni, ha többet akarunk megtudni róla. Agüero szituációja hasonló Vucinicéhez, de azt elmondhatom, hogy ő egy kiváló támadó, aki nagyszerűen illeszkedne a csapatunkba."

"Amikor a csapat minőségének más szintre emeléséről beszélek, olyan játékosokra gondolok, mint ő. Az argentín egy nagyszerű játékos."

Noha azt elutasította, hogy ki fog a támadógépezetbe érkezni, azt megerősítette a Juventus sportigazgatója, hogy a laziós Stephan Lichtsteiner szinte biztos, hogy érkezik.

"Ott vagyunk Lichtsteinerért, de még mindig óvatosnak kell lennünk. Már csak egy kis különbség van a Lazio és köztünk, de kitűnő a kapcsolatunk a fővárosiak elnökével, Claudio Lotitóval."

A svájci válogatott játékos szerződésben rögzített kivásárlási ára 12 millió euró, de a Juventus szeretne kevesebbet fizetni érte.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr454653890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laverda 2011.06.20. 15:20:20

A tuttosport szerint Bastos a hét közepe felé Torinóba repül. Más információk szerint a Lyon bekavart, mert most Sissokot+pénzt szeretnének.

Ismeretlen_149085 2011.06.20. 15:20:24

Én sem értem, hogy lehet egy kategóriába sorolni Agüerót meg Vucinic-et. Minden szempontból komoly különbség van. Lichtsteiner-ügy is kezd egyre inkább elnyúlni, már egy-két hete "közel" van. Vagy nála is várjuk az EU-útlevelet? :)

Ismeretlen_108746 2011.06.20. 15:29:35

@mmartin91: Igen, végre, végre! Marotta szavait bármilyen nyelven nagy örömmel olvassa az ember :-) Egyetértek, a jelenlegi Juventus számára Lichtsteiner, Bastos és Vucinic is erősítést jelentene. Agüero az idei év Dzeko-jának ígérkezik leginkább, aki vélhetően valahol egész máshol fog kikötni. Vucinic jó játékos, akit még kedvelek is, mégis vannak fenntartásaim vele kapcsolatban. Nyilvánvalóan fényévekre van Agüero szintjétől, de nem is ez a fő gondom. Én egész egyszerűen nem tartom elég gólerős játékosnak, akinek lehet, hogy bizonyos taktikai felállásokban remekül helyet lehet találni, de ha ő lesz A GÓLLÖVŐ CSATÁRUNK, akkor bajok lesznek. A Roma egyik legnagyobb hibája az igazi góllövő hiánya volt, s ebben Vucinic is ludas volt szerintem. "Amikor a csapat minőségének más szintre emeléséről beszélek, olyan játékosokra gondolok, mint ő. Az argentín egy nagyszerű játékos." Nem "beszélni" meg "gondolkodni" kellene a minőség más szintre emeléséről, hanem Marotta-nak végeznie kellene a feladatát, hogy néhány konkrétummal is megörvendeztethesse a magamfajta szkeptikus szurkolókat. A dumálásból, sugalmazásból már tele a töke szerintem mindenkinek.

babo410 2011.06.20. 15:30:46

Nekem meg nagyon úgy tűnik ki a nyilatkozatból, h Agüerot akarják nagyon idehozni! És megértem a vezetőséget, hogy egy nagy nevet akarnak felmutatni. És Vucinic semekkora erősítést nem jelent, ha megvesszük Quagliarellat és Matrit. És ha tényleg van 120 millánk igazolni, akkor igen is Agüerot kell elhozni! Szerintem a drukkereknek is akarnak villantani valamit. És mivel A Milanban is nagy nevekben gondolkoznak, a Roma Krkicet szerezheti meg, és ők is ilyen szinten gondolkoznak, ezért kellenének a nagy nevek vagy a fiatal tehetségek, mert sajnos ha idén nem megfelelő szinten erősítünk, akkor nem lesz BL jövőre. Nekünk Kell Agüero. És a kp-re is vagy tartsuk meg Melot, vagy hozzunk egy nagy nevet középső kp-re. És a védelem széleire is nagyon kellenek a minőségi játékosok. És Grosso, Grygera, Motta jó lenne ha elmenne végre, mert amíg ilyen játékosok vannak a szélen, addig olyan mintha rögtön 2-vel kevesebben lennénk.

Ismeretlen_102246 2011.06.20. 15:33:56

Most, hogy Sánchez valószínűleg nem itt köt ki végre ideje lenne Agüeroval foglalkozni. Teljes gőzerővel. Vucinic egy rossz út. Befejezőcsatár és nekünk abból elég sok van (Matri, Q, Toni és még Iaquintát, illetve Amaurit sem adtuk el), ellenben igazi előkészítőből, aki trequartistát is tud játszani, csak Alex van és Ő sem sokáig. Ideje lenne megtalálni az utódját és ha már Gio-t elcseszték ezek a szerencsétlenek, akkor ideje lenne zsebbe nyúlni Kunért, aki egy igazi Rolls-Royce, ha Vucinic egy Opel :) Vucinicre kiadni pénzt: értelmetlen pazarlás. Matri és Q is lazán megcsinálja azt, amit ez a montenegrói "csodacsatár".

Ismeretlen_147985 2011.06.20. 15:38:24

Vucinic, mint befejezőcsatár? Érdekes felvetés...nem gondolnám, hogy valaha is játszott befejezőcsatárként, vagy csak maximum akkor, ha nagyon muszáj volt.

Ismeretlen_102246 2011.06.20. 15:39:39

babo410: Nekem is úgy tűnik, hogy Agüero a numero uno célpont jelenleg, ami persze nem jelenti egyértelműen, hogy sikerül is elhozni. Ez a nyilatkozat már második, ami Marottától van és Agüerot említi benne. A legutóbbi kb. egy hónappal ezelőtti volt. Igazgatósági ülés a napokban. Utána LEHET meg a keretünk Kunra (ez nem naivitás, ezt maga Marotta mondta... lásd Gazzetta.it). Addig remélem a Villas-Boast megkörnyékező Chelsea nem lép ez ügyben és viszi el előlünk az argentint, csakúgy, mint korábban Piazont is... Alex utódjának most már ideje lenne valakit hozni. Ha már Trez, Camora, Nedved helyettesét nem találtuk meg, akkor az öreg Alexét találjuk meg. Első körben.

Ismeretlen_149085 2011.06.20. 15:42:29

Egyébként nekem is nagyon hiányzik egy igazi sztárjelölt ebből a Juvéból. Emlékszem, az Atleticóba szerződése előtt már volt szó róla, hogy Agüero a Juvéba igazol. Persze nekünk most kellene megvenni 45 millióért. Ki lehetne már fogni egy ilyet, aki egyben DP méltó örököse is lehetne. Mert Bastos, Lichtsteiner minőségi igazolások, de hiányzik egy játékos, aki magasabb szintre emelné a csapatot, ahogy a nyilatkozatban is áll.

Ismeretlen_102246 2011.06.20. 15:45:26

@mmartin91: Alkatából fakadóan inkább egy Q féle befejező/második csatár, míg Agüero inkább Alex féle mélységi csatár. Nincs szükségünk Vucinic alkatú és feladatkörű játékosra. Mind Q, mind az el nem adott Iaquinta hasonló feladatot lát el, valamint Matri sem áll ettől távol, bár Ő vérbeli befejező csatár állítólag.

Ismeretlen_147985 2011.06.20. 15:52:48

ShyrKahn: Olyan játékosokról beszélsz, akik NEM a Juventus játékosai. Tudtommal sem Q, sem Matri nem írt még alá, sőt, Marotta még csak meg sem említette, hogy mikor készül véglegesen leigazolni őket. Iaquinta pedig minden bizonnyal eladásra kerül, ha talál magának csapatot. Egyébként sem zavar sok vizet az évi 8-10 meccsével. A Q-nak és Matri-nak az egekbe való emelését meg nem igazán értem, sokan úgy beszélnek, hogy ők ilyen jók, meg olyan jók, pusztán fél szezon után. Matri egy huszadrangú Cagliari csatára volt évekig, Q megfordult jó pár helyen, a szülővárosában nem tartottak rá igényt, s bejöttek 3.-nak, nélküle. Matri Olaszországon kívül maximum csak nyaralni volt eddig, futballozni nem. A Bajnokok Ligáját eddig csak a TV-ből láthatták, azt sem tudják eszik vagy isszák. Fogalmam sincs milyen feladatokat tudnak ők megoldani, de nem gondolnám, hogy egy komoly célokért küzdő Juventusban bármelyikük is kezdőjátékos lehetne.

babo410 2011.06.20. 15:56:51

Szerintem meg Q és Matri előbb lenne egy komoly juve kezdője, Mint Vucinic! Sokkal jobbak tőle, ők azért mikor kellett lőtték a maguk góljait!

Ismeretlen_177028 2011.06.20. 15:56:56

@ShyrKahn: én is úgy vagyok vele, hogy amíg nem zajlik le az igazgatósági ülés, addig egyik vélemény sem realitás, csak spekuláció. Ott dől el, miből élünk. Én Bastost és Lichsteinert biztosra veszem, Agüerot pedig szerintem tuti megvesszük, hogyha lesz pénz rá, hisz egyelőre ő sem kötelezi el magát, amíg tart a Copa America. Amúgy meg ha róla lecsúszunk, Rossi szerintem elérhető lenne, hisz Sánchez a Barcába ment, így nincs szükségük rá. A Real meg a Chelsea remélem elcsámcsog majd Neymaron, így mi nekünk is teremhet babér. Vucinic pedig Iaquinta helyére érkezése esetén lenne erősítés.

Ismeretlen_102246 2011.06.20. 16:00:10

@mmartin91: Matri és Q gólmutatója az aktuális szezonban 0,5 feletti és Matri a liga legjobb góllövői között végzett. Ellentétben mondjuk Vuciniccel (0,35-ös gól/meccs arány). Úgy gondolod nem vesszük meg őket? Elég kicsi az esélye ennek. Vucinic ráadásul drágább is, mint Matri vagy Q. Attól még, hogy Alex valamikor a Padova csapatában játszott (az első szezonja után) nem volt kétséges, hogy a Juvéban jó lesz. Ugyanez vonatkozik az általad lesajnált Matrira is. Már megint nagyon negatív vagy. Pedig Matri és Q már bizonyított a Juvéban, míg Vucinic még nem. Agüero más tészta. Őt nem hasonlítanám az említettekhez (kivéve Alexhez). Egyszerűen más kategóriát képvisel.

Ismeretlen_160819 2011.06.20. 16:00:41

Mi a fa.... akarunk Vuciniccel?!?!? Nem tudunk elszakadni az ilyen középszerű szaroktól, minden évben kell egy ilyet igazolni?!?!?!

Ismeretlen_149053 2011.06.20. 16:01:56

Vucinicet bírom… néhány éve nagyon örültem volna a leigazolásának….. most nem tartanám jó választásnak, főleg nem 25 m.-ért. Q,Matri,Kun,D.P.,Toni,Vucinic nem lenne rossz persze, de ennyi csatár még a mancitybe is nehezen férne el. Legfontosabb feladat a hiány posztok betömése jó játékosokkal, és a selejt eladása. Ha ezek után sikerülne 1 Agüero szintű nagy nevet ide hozni, az csak hab lenne a tortán a jelenlegi helyzetünkbe. Amúgy viszont muszáj lenne évente 1-2 top játékost igazolni ( pl. Bastos-Kun), mert csak így lehetne vissza térni 3-4 év alatt a top 10-be. Forza Juventus!

Ismeretlen_177028 2011.06.20. 16:02:36

@mmartin91: szerintem tévedsz. :) A Cagliarit huszadrangú csapatnak nevezni egyszerűen hülyeség. Matri és Q pedig igenis erősítések a Juventus számára, mindketten megérdemelnék a szerződést. És ne felejtsd el: az, hogy Matri még nem játszott a BL-ben, az a következő szezonban nem gáz ;) Tudom, hosszú távra tervezünk, de ha egy csapat összeszokik, utána jobb teljesítményre is képesek már nemzetközi vizeken is. És egyikük karrierje sincs még leszálló ágban. Persze, egy Agüero simán elférne mellettük, mlég egy Vucinic is, de szerintem Amaurinál és Iaquintánál sokkal jobb játékosok.

Ismeretlen_102246 2011.06.20. 16:04:11

@Lord_Viktor: Hajszál pontosan így gondolom. Először jöjjön a 23-i igazgatósági ülés, utána meglátjuk, de ha esetleg bele is köp a levesünkbe egy pénzesebb csapat, akkor is ott van Rossi mint second option. Egyetlen dologban nem értek egyet. Iaquinta helyett senki sem kell. Rá egyszerűen nincs szükségünk. Csakúgy, mint Amaurira. Egy bajnokságban/kupában elég a Toni, Alex, Agüero/Rossi, Matri, Q csatár ötös.

Tony 2011.06.20. 16:08:10

Szerintem is fölösleges Vucinic,lehet h nem futottak be nagy karriert,de Q és Matri nálam semmivel sem gyengébb Vucinic-nál. Nem hiszem,hogy ebben a Juventusban Vucinic több gólt tudna termelni,mint a másik 2 támadó. Ha nem tartjuk meg egyiket,akkor annak helyére talán el lehet hozni,de én másban gondolkodnék.

Ismeretlen_147985 2011.06.20. 16:08:11

ShyrKahn: Nézd, ameddig nem hivatalos, addig egyikük sem tekinthető Juventus játékosnak. Kiindulva abból, hogy mindkét játékos az átigazolási időszak utolsó napjaiban vagy óráiban érkezett, Marotta elsősorban nem őket akarta kölcsönvenni. Ők voltak az utolsó opciók, már csak őket lehetett mozdítani. Egyáltalán nem véletlen, hogy Marotta támadókat keres, nem gondolnám, hogy a két csatár a kedvencei közé tartozna. Azért jöttek, mert akkor már nem volt más. Q és Matri bizonyított a Juventusban? Na, nyertünk egy bajnokságot vagy egy BL-t, csak lemaradtam? Vagy netán bejöttünk 4.-nek a bajnokságban? Bizonyítottak? Mégis mit? Azt, hogy tudnak 9 gólt lőni fél év alatt? Negatív vagyok? Épp ellenkezőleg. Mostanában nagyon pozitív a hangulatom, főleg mióta Vucinic-ről olvasok. Sőt, pont az a baj, hogy túlságosan pozitív vagyok, kicsit beleéltem már magam a dologba, de Marottát ismerve könnyen pofáraesés lehet a vége.

Ismeretlen_177028 2011.06.20. 16:08:43

@ShyrKahn: igaz. Csak én csere-bere alapon gondolkodtam :D Hogy összehasonlítva Vucinic jobb mint jaki.

Ismeretlen_102246 2011.06.20. 16:25:02

@mmartin91: "Q és Matri bizonyított a Juventusban? Na, nyertünk egy bajnokságot vagy egy BL-t, csak lemaradtam? Vagy netán bejöttünk 4.-nek a bajnokságban? Bizonyítottak? Mégis mit? Azt, hogy tudnak 9 gólt lőni fél év alatt?" Ismered a mondást: Egy fecske nem csinál nyarat. És igazságtalan dolog a csapat eredménye alapján megítélni egy játékost, hiszen ennyi erővel Agüero se nagy játékos, ami nyilván egy nagyon hülye kijelentés lenne. Ha korrektek akarunk lenni, akkor el kell ismerni, hogy Matrira (akitől sokan keveset vártak néhányunktól ellentétben mondjuk) és Q-ra (szintén igaz ez rá) nem lehet panaszunk. Azt, ami a feladatuk volt (góllövés) egész szépen megoldották (mondjuk Vuciniccel szemben, akinek mint írtam nem ment olyan jól a góllövés idén). Arról nem tehetnek, hogy pl. a védelem ennyi gólt szopott be. Ha te Vucinic szimpatizáns vagy, akkor már értem, hogy mi ez a heves ellenszenv Matri és Q iránt...

Ismeretlen_177028 2011.06.20. 16:34:41

@ShyrKahn: én akkor sem értem ezt a hülyeséget. Vucinic Jaki helyére ideális, Amauri meg alapból viszlát. Matri és Q simán elfér, is mindketten bizonyítottak, nálam mindenképpen.

Ismeretlen_147985 2011.06.20. 16:36:44

ShyrKahn: Én egyáltalán nem szeretném a csapat teljesítménye alapján megítélni őket, dehát azért attól a 17/9 ill. 16/9-es átlagtól én nem esnék hasra. Felesleges úgy beállítani őket, mintha erre más nem lenne képes. Ők középszerű olasz játékosok, akik abszolut illenek a jelenlegi Juventusba, képviselik azt, amit Marotta létre akart hozni. Mindketten középkorú, nemzetközi szinten tapasztalatlan, soha, semmit nem nyerő futballisták. Összességében semmi gond velük, csak nem a Juventusba valók. Egyébként az ellenszenv fennáll attól függetlenül is, hogy nekem szimpatikus-e Vucinic, vagy sem. Az már csak a hab a tortán, hogy épp egy olyan játékos érkezhetne valamelyikük helyére, aki ráadásul nekem még szimpatikus is.

Baggio 2011.06.20. 16:46:55

ne foglalkozzanak már ennyit a csatárokkal...kiszolgálókra van szükség és nem támadókra... jó védelem + szél és +is van a dobogó az fix... Q és Matri bőven elég a befejezésekhez.

Ismeretlen_102246 2011.06.20. 16:47:39

"azért attól a 17/9 ill. 16/9-es átlagtól én nem esnék hasra. Felesleges úgy beállítani őket, mintha erre más nem lenne képes." Ki volt képes hasonló teljesítményre az elmúlt 3-4 évben nálunk? Legutóbb talán Alex a Serie B-ben. Előtte meg Trezeguet 2005/2006-ban. "Mindketten középkorú, nemzetközi szinten tapasztalatlan, soha, semmit nem nyerő futballisták." - Quagliarella és Matri is válogatott, így nemzetközi szinten is elkezdtek kapaszkodni. BTW Q volt az egyetlen húzóerő a VB-n az olasz csapatban, mer' a többi csatár egy nagy szivacs volt, képtelen volt nyomás alatt teljesíteni. Egyszer pedig minden mai nyertes el kezdett nyerni valamikor. Egyébként Vucinic mit is nyert az Olasz Kupán kívül? Nemzetközi tapasztalata olyan jó a montenegróinak? Miért kellene inkább neki jönnie? Talán Ő csúcscsatár a nagyszerű szezonjával a háta mögött?

goku06 2011.06.20. 17:05:22

Q és Matri átlagától tényleg nem kell elájulni emberek!!!! gyors megkerestem amauri 2008-as statisztikáját: 2008 szeptember 14 és 2008 december 21 közt ez a ZSENI 11 gólt lőtt.... a másik pedig hogy azért Q amíg játszott addig nem a 7. helyen tanyázott a csapat, az Ő kiesése után kerültünk gödörbe.. úgyhogy azért bizonyított. Őt én mindenképpen megtartanám. Matriért viszont az a 15 mindenképpen sok. Vele kivárnék augusztusig, aztán ha nincs más megtarthatjuk..

Ismeretlen_102246 2011.06.20. 17:09:01

@goku06: Itt most nem csak az a kérdés, hogy el kell-e ájulni, vagy sem, hanem az, hogy Vucinic mennyivel lenne jobb alternatíva akármelyikőjük helyett. Egyébként nem ájulunk el tőlük, de értékeljük sokan azt amit tettek. Nem olyan rossz az a kiegyensúlyozott teljesítmény, amit nyújtottak.

Bianconero 2011.06.20. 17:10:29

Nem lesz sok?? alex,matri,q,toni,vucinic,agüero,amauri,iaquinta. Igy lenne a legjobb: Alex,Agüero,Matri vagy Vucinic,Q !!!!!!! de agüero 45-50millio,Vucinic 20ér mozditható,Q-ra és Matrira nem tudom mennyi a záradék. BAstos is kell,Lichsteiner szint ugy.Sissoko jo lenne a következő idényre de el kell adni h legyen pénz. Pirlo,Marchisio,Sissoko,Melo Lass elég nagy luxus lenne ezért sztem Momo vagy Melo megy.Vagy odaadni Melot a realnak és Gagot,Lass kérni érte esetleg vmi nagyobb üzlet Higuainnal.Jó lesz ez a csapat srácok csak mindenképp elkellhozni: Bastos,Lichsteiner,Agüero, ha ez a 3játékos megvan lesz marotta 2honapja még okoskodni de ők minél előbb kellenek. Forza JUVE!!

Ismeretlen_147985 2011.06.20. 17:15:18

ShyrKahn: "Quagliarella és Matri is válogatott, így nemzetközi szinten is elkezdtek kapaszkodni. BTW Q volt az egyetlen húzóerő a VB-n az olasz csapatban, mer' a többi csatár egy nagy szivacs volt, képtelen volt nyomás alatt teljesíteni" Jah igen, Matri válogatott. Sokszoros. Q, mint húzóerő abban az olasz csapatban, amely utolsóként végzett a 2010-es VB leggyengébb csoportjában? Ő volt a húzóerő? Aztán merre húzta, lefelé vagy felfelé? "Egyébként Vucinic mit is nyert az Olasz Kupán kívül? Nemzetközi tapasztalata olyan jó a montenegróinak? Miért kellene inkább neki jönnie? Talán Ő csúcscsatár a nagyszerű szezonjával a háta mögött?" Olasz Szuperkupát. Egyébként az Olasz Kupa azt hiszem több a semmitől. Nemzetközi tapasztalata összességében nem nagy ász, de a semmitől több, ráadásul tudja mi az a Bajnokok Ligája, s a bajnokokat sem a TV2-n látja focizni. Hogy miért kellene inkább neki jönnie? Fordítsuk meg. Miért kellene inkább két középszerű, olasz játékosnak jönnie, akik még soha, semmit nem nyertek? Nem, egyáltalán nem csúcscsatár. Ilyet nem is állítottam. De a jelenlegi Juventus számára erősítés. Azt meg nem értem, hogy miért korlátozod le a teljesítményét pusztán az előző szezonra. Öt éven keresztül volt az AS Roma kezdőjátékosa. Nem a Cagliari-é, nem a Sampdoria-é, nem az Udinese-é. Az AS Roma-é. Azért van egy kis különbség. Amíg Q a Serie B-ben játszott, Matri pedig a Prato-ban, meg a Lumezzane-ban (Isten tudja melyik osztályban), addig Vucinic 21 évesen 19 gólt rúgott a Serie A-ban. Mégis mitől lenne akár Q, akár Matri jobb játékos tőle? Azért, mert ők a Juventusban rúgtak már 9 gólt, Vucinic meg még egyet sem? Nem igazán értem...

babo410 2011.06.20. 17:25:58

Na most mmartin nálam bebizonyította, hogy nem ért a focihoz. Aki két olyan játékost szid, akik azért elég jelentősen hozzátették amaguk részét a csapat sikeréhez! Arról nem beszélve, hogy mikor Matri idejött azonnal kettesével kezdte el a gólgyártást, arról meg nem tehet, h igazából csak két védővel álltunk fel folyton, és sok gólt kaptunk! Matri és Q igen is jók! És miért kell egy olyan Vucinicet isteníteni, aki semmit nem tett hozzá a Roma idei szerepléséhez! Nem értem! Nekem meg a 259 meccs/83 gól nem túl meggyőző, mert ez Vucinic profi pályafutása. És ha azt nézem, hogy Quagliarella 272/80-as statisztikával bír, míg Matri 245/71-es mutatói vannak, akkor azt mondhatjuk, hogy semmivel sem jelentene jobb megoldás Vucinic, sőt! Eddig Q és Matri is azt bizonyították, hogy itt a Juvéban megtalálták a helyüket, és jobb formát mutattak mint eddig. Szerintem érdemes nekik még egy esélyt adni, és nem kéne fikázni csak azért mert olaszok. De ennyi erővel akkor Vucinicet is le kéne szólni, mert semmivel se jobb! Sőt a 2010/11-es szezonban összesen csak 10 gólt lőtt. Matri a dupláját, Q meg fél szezon alatt ezt majdnem meglőtte. Akkor miért is őket kéne utálni és Mirkot fényezni? Agüerot kell megvenni, és akkor van egy erős támadósorunk, ha megtartjuk Q-t és Matrit!

Ismeretlen_147985 2011.06.20. 17:34:09

babo410: Tényleg ne vedd támadásnak, meg részemről nincs harag a véleményed miatt, de most úgy komolyan kérdezem tőled, hogy szerinted engem mennyire érdekel az, hogy véleményed szerint én nem értek a focihoz? S ezen ne sértődj meg, nem bántásnak szántam. Egyébként nem tudom milyen sikerről beszélsz, mikor a 7. helyen zártuk a bajnokságot. Fogalmam sincs, hogy Q és Matri mihez tudták hozzátenni a maguk részét. Az pedig egy egyéni vélemény, hogy Q és Matri jók. Neked igen, de nekem nem. Én nem érem be ennyivel. Amúgy meg próbálj meg nem csak egy szezonról beszélni, nézz utána a pályafutásuknak, s vizsgáld meg, hogy milyen csapatokban futballoztak karrierjük során.

forzajuve123 2011.06.20. 17:34:53

hát én nem tom hogy a 2 olasz vagy Vucinic-e jobb szerintem 1 szinten vannak de viszont Vucinic szerepelt már BL-ben én nekem van 1 olyan érzésem h Matrival az lesz mint Hajamurival hogy 1. évében jó aztán le ereszt ( ne legyen igazam :D ) szerintem így lenne a " legjobb " a csatársor : Matri/Vucinic, Q, Agüero/rossi, DP, Toni

Ismeretlen_102246 2011.06.20. 17:39:34

@mmartin91: "Q, mint húzóerő abban az olasz csapatban, amely utolsóként végzett a 2010-es VB leggyengébb csoportjában? Ő volt a húzóerő? Aztán merre húzta, lefelé vagy felfelé?" Igyekszem komolyan venni a kérdésed, de ebben az esetben felmerül, hogy vajon láttad-e az utolsó meccset (csak azon játszott), amikor egy gólt (és egy jogtalanul érvénytelenített gólt) szerzett szerencsétlen, de a többiek kb a zéróval voltak egyenlőek. Egy fecske nem csinál nyarat és ha a védők több gólt szopnak be, mint amennyit a csatárok szereznek, akkor cseszhetik. Már megint rossz az összehasonlítási alapod. Egy játékos nem egyenlő a csapattal. "Olasz Szuperkupát. Egyébként az Olasz Kupa azt hiszem több a semmitől. Nemzetközi tapasztalata összességében nem nagy ász, de a semmitől több, ráadásul tudja mi az a Bajnokok Ligája, s a bajnokokat sem a TV2-n látja focizni." Váó! El kell ájulni. Olasz SzuperKupa. Ez aztán a valami. Ahogyan írod: nemzetközi tapasztalata majdnem semmi és Matri is játszott az MU ellen, így Ő is látott már bajnokokat és nemcsak a TV-ben :) Ez a listád azt mutatja, hogy Vucinic minimális szinten többet tapasztalt, mint Matri vagy Q, de a gólátlaga idén szarabb volt mind a kettőnél. Egyébként ez a nemzetközi tapasztalat kell egy baromság. Egy csatár, ha jó, akkor minden csapat ellen jó tud lenni... Vucinic tök mindegy, hogy 19-t rúgott akárhány évesen, mert most kaki volt, míg Matri lehet régen keveset szerzett, de folyamatosan fejlődött fel és idén már megrúgta a 20-t. Q majd fél szezon alatt 9-t. Semmivel sem rosszabb számok ezek. Ráadásul Vucinic 20-25 milla körül jöhetne (tök mindegy, hogy játékost adnánk-e érte vagy sem), míg Q összesen 15-ért, Matri 15,5-ért (plusz a kölcsön meg 2,5 volt). Ár/érték arányban is sokkal jobbak a montenegróinál. Összességében fölösleges egy hozzájuk mérten hasonló szintű és felépítésű csatárt venni jóval DRÁGÁBBAN, de mindegy. Már lefáradtam. A vita meddő. Vucinic fan vagy így az előítéleted nem lehet kérdéses.

Drughi Di Bianconeri 2011.06.20. 17:42:41

mmartin91 ! egy jó ideje nem is reagálok a kommentjeidhez,mert volt anno 1 igen hosszúra sikeredett összeszólalkozásunk, nézetkülönbségeink okán...de most megpróbálom észérvekkel: Matri gólmutatói kb. jobbak voltak az idén ,mint Eto'oé vagy Ibraé, akik mint tudjuk a világ 5 legjobb csatárából 2...már ebből a szempontból sem értem a kritizálását részedről, de ha hozzáteszed,h. játéka tetszetős és jó a helyzetfelismerése, illetve kihasználása akkor még inkább,arról nem is beszélve,hogy roppant szimpi játékos,és a válogatottba is egyből góllal mutatkozott be, és még olyan barátaim is elismerik,h. milyen jó,és h. bekerült a köztudatba,akikkel amúgy foci kapcsán nem jövök ki (pl: Bayern drukker haverom)..Quagliarella kapcsán pedig nem értem miért szidod,mikor az Ő kiesésével kezdtünk el a lejtőn lefelé menni, hihetetlen szép gólokat lőtt, olyanokat,amilyenekre csak az igazán tehetséges focisták képesek...az,hogy ilyen sokáig feledésben voltak mind ketten, az szerintem sokkal inkább az olasz foci sajnálatos hozzáállását az utánpótlás képzéshez,fiatalok beépítését stb. bizonyítja,mint sem e 2 játékos tehetségét,ami sokunk számára - kivéve talán csak pont Téged- oly' nyilvánvaló...én is bírom Vucinicet,de szerintem mind Matri,mind Quaglia jobb képességűek tőle,arról nem beszélve,hogy szimpatikusabbak is, legalábbis számomra...valamint lényegtelen szempontnak tűnik,de Quagliarellának iszonyat jól áll a JUVE-mez !

Ismeretlen_147985 2011.06.20. 17:47:44

ShyrKahn: Azt hiszem mi már nagyon sokat vitáztunk, s fogunk a jövőben is, de soha nem hagytuk abba úgy, hogy ugyanazon véleményen legyünk, s ez nyilván most is így lesz. Egyébként érdekesek az érveid, lesajnálod Vucinic eredményeit, úgy, hogy a két védenced még trófeát sem fogott a kezébe, de mivel az előző szezonban "jó"-k voltak, őket már elkönyveled "jó"-nak. Utána azt állítod, hogy mindegy, hogy hányévesen rúgott 19 gólt, hiszen ez az idénye kaki volt. Azonban Agüero kapcsán minden hozzászólásodban megemlíted, hogy már óvodás kora óta figyeled, a nagycsoportban 28 gólt rúgott, de az általános iskola első osztályában már 30-at. Érdekes módon Vucinic kapcsán ez nem számít, csak az, hogy Matri és Q rúgott 9 gólt fél év alatt a Juventusban. Nézd, ezeket a dolgokat nem tudom hova tenni, s én sem akarok már vitázni, úgysem tudom megváltoztatni a véleményed, s nem is akarom. Egyébként Vucinic ára 20 millió euró, s ha beleszámoltatnánk valakit, akkor simán kijönne az az összeg, amit a nagyszerű Matri-ra költenénk.

Ismeretlen_147985 2011.06.20. 17:51:01

Drughi: Olyan érveket hozol fel, amik nevetségesek. Kit érdekel, hogy Matri ilyen szimpi meg olyan szimpi (nekem nem) ill. hogy Q-nak hogyan áll a Juve mez. Ne haragudj, ha nem reagálok, de már én is egy kicsit fáradt vagyok, s ennek a vitának veled nem sok értelme lenne. Egyébként is hosszas beszélgetésekbe csak ShyrKahn-nal szoktam belemenni azok közül, akik nem osztják a nézeteimet.

Drughi Di Bianconeri 2011.06.20. 17:55:26

de te is ritka értelmes vagy, h. azt ragadod ki a mondanivalómból, ami az érzelmi részére vonatkozott részemről..bezzeg azt nem,h. jobb mutatója volt,mint Ibranak vagy Eto'onak... :D:D:D:D:D

forzajuve123 2011.06.20. 18:00:56

Drughi: lehet hogy jobb mutatója volt mint Ibrának meg Eto'o-nak de azért valljuk be és ez szerintem vitathatatlan hogy olyan játékos nem is volt nem is az és nem is lesz mint ők az már más hogy jobb emberileg mind2 ibránál

Ismeretlen_147985 2011.06.20. 18:02:15

Drughi: Jó, oké, jobb mutatója volt Matri-nak, mint a többszörös BL győztes, spanyol bajnok Eto'o-nak ill. a többszörös olasz bajnok, Isten tudja hányszoros gólkirály Ibrahimovic-nak, akit több, mint 60 millió euróért igazolt le a Barcelona. Matri-nak jobb volt a mutatója, mint az aktuális olasz bajnok befejezőcsatárának. Annak a Matri-nak, aki 7. lett a Serie A-ban a Juventusszal és Olaszországon kívül még nem lépett pályára tétmérkőzésen ill. megfordult a Prato-ban és a Lumezzane-ban és 23 évesen játszotta élete első Serie A-s mérkőzését. Erről a Matri-ról van szó.

mJz. 2011.06.20. 18:11:31

EZT A VICINIC DOLGOT SÜRGŐSEN EL KELLENE FELEJTENI, Q SOKSZORTA ÉRTELMESEBB, ÜGYESEBB ÉS GYORSABB IS. KVÁRA UNOM MÁR, HOGY ILYEN FÉLMEGOLDÁSOKKAL OPERÁLNAK MAROTTÁÉK! VEGYÜK MEG KUNT ÉS Q-T ÉS A GOLLÖVÉS MEG LESZ OLDVA ( LEGALÁBB AZ) VAGY MEGINT MI A CÉL? 3 ÉV MULVA BAJNOKESÉLYESSÉ VÁLNI? MEDDIG KELL MÉG VÁRNUNK? MEDDIG?

mJz. 2011.06.20. 18:12:30

MATRIT ÉN IS HANYAGOLNÁM !

Krilehor 2011.06.20. 18:14:25

Vucinic egy triplanulla, szerencsétlen balfácán, akinek az értékét kb 20.misire taksálják... én 20eurót nem adnék érte, rossz, nem kell! sokkal jobban járnánk, ha helyette vennénk 1 3lábú lovat! biztosan több gólt szerezne. viszont Agüero jó játékos, ő kellene ide

Drughi Di Bianconeri 2011.06.20. 18:15:14

forzajuve123....1 szóval is láttad azt mondani,h. jobbnak tituláltam Matrit mint Eto't vagy Ibrat ?..nem, mert tényleg vicces lenne...de tény,h. ebben a félévben több gólt lőtt átlagban,mint az említett 2 csatárzseni, akik a világ legjobb csatárainak egyikei...konkrétan a TOP 5 be benne vannak...

forzajuve123 2011.06.20. 18:19:00

Drughi :nem mondtam azt hogy jobbnak tituláltad de de nem abból kell következtetni hogy több volt a meccs/gól átlaguk :D

Ismeretlen_177028 2011.06.20. 18:27:25

Egy szónak is száz a vége: nem mi döntünk. Személy szerint én kedvelem Q-t, Matrit és Vucinicet is, szépen játszanak, jó játékosok. De egy szinten vannak. Mondjuk én pont lefosom, hogy mit nyertek eddig, nincs akkora különbség, plusz tegyük hozzá, hogy egy-két kivételtől eltekintve az olasz játékosok eléggé későn érő típusok mostanában. Ha csak a tényeket nézzük: adott 3 jó képességű játékos, ebből 2-t le kéne igazolni. Na az nyilván nem Vucinic lesz, mert: 1. Szar formát mutatott a Romában, nem egy ordító helyzetet hagyott ki 2. Q és Matri is több gólt lőtt nála az egy hellyel mögöttük végző Juventusban 3. Vucinic a legdrágább hármuk közül, 4. Vucinic nem játszott még nálunk, a másik kettő már be is illeszkedett. Ezek alapján én nem látom értelmét, hogy valamelyikük helyére jönne, csak azt tudom elképzelni, hogy Ha Agüero nem jön ide és Rossi sem, akkor jönne a montenegrói, és lesz 5 jó képességű csatárunk, és reális esélyünk lesz a dobogóra. (Viszont egy Agüeroval már a Scudetto is lőtávolba kerülhetne.)

Ismeretlen_177028 2011.06.20. 18:29:21

* bocs a góljai számának nem néztem utána, azt vegyük ki. 10-et lőtt Mirko, Q csak 9-et. De a többi él.

Ismeretlen_170662 2011.06.20. 18:38:40

Fáj az igazság mmartin hogy Matri személyében egy olyan embert húztál le még amikor idejött aki bebizonyitotta hogy nagycsapatba való. Ennyi az egész csak nem vagy képes bevallani és inkább szidod. Hülye vagy ennyi. Matri Olaszo-n kívül nem játszott tétmeccset? Akkor a válogatottal a selejtező mi a kurva anyám volt? Gondolkodj már ember. Pazzini jobb lenne? Hasonlítsd össze a két csávót és meglátod hogy Matri jobb

Ismeretlen_170662 2011.06.20. 18:39:55

Amúgy meg ha jön Vucinic akkor egyértelmű hogy nem Toni posztján kell játszatni hanem inkább szélen

Ismeretlen_149085 2011.06.20. 18:45:00

@Lord_Viktor: Egyetértek, nálam ez nem Matri vs Vucinic kérdés, hanem Matri plusz esetleg Vucinic. Azt a két kupát, amit nyert, nem érzem olyan egetrengető előnynek, kemény 1 góllal járult hozzá. Egyébként jó, hogy felhoztad a formát, én pont azt érzem, hogy Vucinic mintha kezdene leereszteni, Matri és Q pedig olyan igazi olaszos módon most kezd belelendülni (lásd Toni, Di Natale, Hübner). Amúgy meg Q-nál a gólok számánál is többet mond, hogy a sérülése előtt hol állt a csapat, meg utána. Nélküle meghalt a támadójáték.

Victor90 2011.06.20. 19:01:15

1 "kis" statisztika Vucinic-ről!A Serie A-ban 220 mérkőzésen 75 gólt rúgott,+ közel 30 assziszt!!Nincs miről beszélni!Ez azért szerintem nem 1 rossz mutató!És ugye a bl-be is van komoly tapasztalata!Q helyett,ha a montenegrói-t igazolnánk le,nem fakadnék sírva!Sőt.....!Matri-val kapcsolatban,pedig az a meglátásom,hogy először is azt kell leszögezni,hogy ki lenne helyette a "legideálisabb" játékos a piacon számunkra,akire lehetne esélyünk!

Mikimanó 2011.06.20. 19:04:09

Én az opelt választanám. Olcsó és jó!

Ismeretlen_177028 2011.06.20. 19:17:22

@Victor90: akkor nézz utánna Q és Matri mutatóinak is. Ha már ennyire alá akarod támasztani Martin barátod véleményét, legalább olyan érvet hozz fel, ami meg is győzhet valakit kettőtökön kívül. Vucinic jöhet, de max Matri és Q mellé. Ami nem lenne jó, mert azt jelentené, hogy se Agüero, se Rossi nem lesz Juventus játékos. Ergo nem örülnék Mirkonak.

Ismeretlen_147985 2011.06.20. 19:32:48

Felesleges lenne megpróbálni bárkit is meggyőzni, hiszen akit Q és Matri 9 góllal meg tudott arról győzni, hogy egy 29-szeres bajnokcsapat kezdőjátékosai legyenek, azok nem fognak változtatni a véleményükön, pusztán azért, mert 1-2 ember más véleményen van. S a cél nem is ez volt. Sokkal inkább az, hogy Vucinic munkásságát illene elismerni. Vagy nem is. A cél sokkal inkább az volt, hogy Vucinic munkásságát illene elismerni Q és Matri munkásságához képest. A tények alátámasztják, hogy Q és Matri nem jobb játékosok Vucinic-től. Ez egyértelmű. Vucinic trófeákat nyert, Q és Matri nem nyert semmit. Vucinic fiatalon meghatározó játékosa volt egy Serie A-s csapatnak, miközben Q és Matri nem az első osztályban futballoztak. Vucinic 5 éve a Roma kezdőjátékosa, mely csapat ismertebb ill. elismertebb, mint bármely csapat, amelyben Q és Matri eddigi pályafutása során futballozott, egészen 2010-ig. Egyetlen egy dologban múlják felül mindketten a montenegróit, mégpedig abban, hogy ők már szereztek 9 gólt a Juventus színeiben fél év alatt. Vucinic ilyen adattal nem rendelkezhet, önhibáján kívül.

Ismeretlen_184566 2011.06.20. 19:50:16

Én meg csodálkoznék azon, ha az első évben, amit az új stadionban játszanak (nem akármilyen stadionról van szó), nem egy bajnokesélyes csapatot hoznának össze. Más esélyük nincs is mivel ugye nincs BL. Az Inter meg a Milan viszonyleg erős, a Roma meg erősít mint a barom. Ehhez Agüero-k kellenek!!!

Ismeretlen_114665 2011.06.20. 20:00:15

Úgy látom királyul elleszünk idén nyáron is ezzel az Agüero témával, ami azért jó mert tavaly volt a Dzeko téma, az előtt meg a Xabi Alonso téma, és mint tudjuk mindkettő nálunk focizik azóta is..... Hajrá Juve!

Type-R 2011.06.20. 20:03:28

Én sem értem min megy a vita itt. Arról, hogy a fiatal, olasz válogatott Matri a jobb, vagy az eddig össz-vissz 2azaz kettő kupát (és az is olasz kupa meg szuperkupa) nyerő montenegrói Vucinic? :) Egyesek olyan elánnal védik Markot, mintha minimum egy BL-győztes csapat húzóembere lenne. Nem mondom, hogy rossz játékos, de minek vennénk meg, ha drágább, és még be is kell illeszkednie? És még mielőtt valaki azzal jön, hogy de hát nem sokkal drágább és hamar beilleszkedik, annak azt mondom, hogy nem is sokkal jobb -már ha jobb-, mint Matri vagy Q. Amúgy meg felőlem jöhet Vucinic de kizárólag Iaquinta vagy még inkább Amauri helyére, nagyon minimális ráfizetéssel.

DonMatteo 2011.06.20. 20:09:09

Szerintem van egy kis bökkenő az elméletedben Martin. Ha csak a megnyert kupákat nézzük, akkor mondjuk Pelé jelen pillanatban jobb játékos lenne, mint mondjuk Matri? Vagy Ronaldinho, Tiago ( UEFA kupa, szuperkupa, meg nem is tudom, hogy mit nyert még ) is jobb játékosok lennének, mint Matri, vagy Krasic, akik még szinte nem nyertek semmit? Nem hinném. Szerintem nem attól lesz jó egy játékos, mert nyert x db kupát, sokkal inkább attól, hogy az elmúlt x időtartamot tekintve ( legyen ez mondjuk 1-2 év ) hogyan teljesítenek. Ez alapján Matri, vagy Quagliarella szerintem van olyan játékos, mint Vucinic, és szerintem ez számít, nem más. Gyakran felhozod példaként azt is, hogy Matri 27 éves létére még "csak" egy vagy kétszeres ( nem tudom pontosan ) válogatott, és ezelőtt csak kis csapatoknál játszott. Szerintem ez sem számít semmit sem. Vannak játékosok akik bizony később érnek be, ilyen volt Zidane is, vagy Nedved, Camoranesit is egy kis csapattól vettük, ő sem 22 évesen lett az aki és lehetne folytatni a sort. Zárásként csak ennyit írnék: Matri és Quagliarella utóbbi időben mutatott teljesítménye igen is elismerésre méltó. Nem azt mondom, hogy világklasszis játékosok, sőt valószínűleg soha nem is lesznek azok, de szerintem nem sok különbség van köztük és Vucinic között.

Ismeretlen_177028 2011.06.20. 20:13:08

mmartin91: senki sem becsülte le Vucinicet, vagy nem ismerte el a munkásságát. Max 1-2 ember. Itt az a kérdés a 3 csatár közül melyik legyen a mienk. Optimális esetben (nálam) azok, akik már beilleszkedtek a csapatba, és megmutatták, hogy ebben a fos Juventusban is képesek gólt, gólokat lőni. Q és Matri beváltak, ezzel szerintem te se tudsz vitatkozni, szerinted Vucinic több gólt lőtt volna ezzel a csapattal? Nem hiszem. és emellett a 3 játékos közül Mirko a legdrágább. Én kedvelem a montenegrói játékát, de szerintem csapatépítés során azokat a játékosokat kell meghagyni, akik beváltak (és illeszkednek az új játékrendszerbe). Ezért ellenzem Melo eladását, mégha azonos képességű játékos jön a helyére, hisz a Juventus meghatározó játékosa volt az előző szezonban. Mikor ennyi új játékos jön és átalakítják a keretet, kell egy biztos alap, amire lehet építeni. Én Q-t és Matrit is ide sorolom. Mint már fentebb leírtam, Vucinic nálam akkor jöhetne szóba (akkor viszont jó választás lenne), ha nem sikerülne se Agüerot, se Rossit leigazolni. Mert ugye Iaquintát és Amaurit el kell zavarni, nem is kell 6 csatár, elég 5.

babo410 2011.06.20. 20:29:02

Mmartin nincs harag! De azért az, h Vucinic-nek egyszer összejött 19 gól az nem ér semmit, és idén azért Mastri csak lőtt 20 gólt, ami nem rossz, és amíg Q nem sérült le érdekes mód legalább a döntetlenek megvoltak! Matri meg jött, és lött pár duplát. Arról viszont nem tehet, h a védelem bénázik, és bekapunk annyit amennyit ő rúg! Védekezni nem mehet vissza! Idén tehát ha nem lett volna Matri és Quagliarella, akkor sztem még 7. hely sincs meg! Rajtuk kívül van egy már koros Del Piero, aki ennek ellenére jól játszik még, de már kevés, és volt Ama, meg a sokat sérült Iaquinta, meg Toni. Tehát ha nem lett volna Q és M, akkor lehet a kiesés elől menekülünk! Pláne, h Amauri nem tett hozzá semmit a játékhoz, Iaquinta meg nagyon sokat volt sérült. És azért az, hogy 47 gólt kaptunk be az rengeteg. És pláne mikor sokszor az utolsó percekben kaptunk nagyon sokszor gólt, meg 2-0-ról játszottunk döntetleneket úgy, h sokszor Matri már nem volt pályán. Tehát nem ő tehet a 7. helyről, sokkal inkább a védelem, meg Del Neri remek cseréi.

babo410 2011.06.20. 20:48:20

ja és Vucinicnek a munkássága semmivel sem jobb mint Quagliarellaé és Matrié. Csak az a bökkenő, hogy Vucinic elvileg egy jobb csapatban játszott, jobb társakkal, tehát elvileg jobb teljesítményt kellett volna nyújtson! És Quagliarella egyébként az Udinében egy Di Natale mellett játszott, és inkább gólpasszai voltak, meg Di Natale lötte a gólokat. És Vucinic se lőtt soha olyan sok gólt, h annyira kelljen. És a Leccében 5 év kellet, h értékelhető szezonja legyen, a Romában meg 4. Lecceben: 0/0/5/1/19/5 a szezononkénti mérlege, a Romában uez: 2/9/11/14/10. Ha folytatta volna a felfelé menetet, és idén lő 20 gólt, még azt mondom későn érő, de hát nem. Én nem szeretném itt látni. A jelenlegi Juvénak pláne 25 milláért nem erősítés! És érte rengeteg amit kérnek! max 15 ha ér!

Ismeretlen_147985 2011.06.20. 21:36:20

Nem gondolnám, hogy volna értelme folytatni ezt a vitát. Van két álláspont, az egyik szerint Vucinic jobb, mint Q és Matri, a másik szerint nem. Egyik oldal sem tudja meggyőzni a másikat, így én sem kívánok tovább reagálni. Annyit tehetek, hogy bízom benne, hogy Marotta jól dönt, s leigazolja a montenegróit, míg ti annyit tehettek, hogy bíztok benne, hogy ez nem történik meg. Sajnos nem mi döntjük el. Azért egy mondatra figyelmes lettem, méghozzá Type-R kollégától, ami mellett nem mehetek el szó nélkül: "Arról, hogy a fiatal, olasz válogatott Matri a jobb, vagy az eddig össz-vissz 2azaz kettő kupát (és az is olasz kupa meg szuperkupa) nyerő montenegrói Vucinic?" 1. FIATAL, olasz válogatott Matri? Hangsúlyozom, hogy biztos megértsd: FIATAL. Mihez képest? Mert Vucinic-hez képest nem fiatal, de mondjuk Contéhoz képest igen. 2. össz-vissz 2 kupát nyerő Vucinic? Ezt úgy mondod, mintha Matri halmozná a trófeákat, pedig tudtommal Vucinic-nek több van belőle. Érthetetlen 1-2 ember érvelése...

bob920 2011.06.20. 21:47:15

Én szeretném megvédeni mmartin91-et,ugyanis nem mondd hülyeségeket!As Roma - Cagliari .. Tényleg nagy a különbség,és jó játékos Q is,vagy épp Matri is ,de mégis Vucinic egy tapasztalt csóka,aki nem most kezdte a futball szakmát! FJ!

H 2011.06.20. 22:03:27

Drenthe hivatalos......... ma írt alá egy órája

goku06 2011.06.20. 22:07:50

annyiban sztem egyet lehet érteni hogy tapasztaltabb vucinic... de: "2. össz-vissz 2 kupát nyerő Vucinic? Ezt úgy mondod, mintha Matri halmozná a trófeákat, pedig tudtommal Vucinic-nek több van belőle." erre reagálva pedig, szerintem nem arról van szó hogy mintha Matrinak lenne már trófeája, hanem inkább arról hogy Vucinic is "egy kis senki", mivel neki is csak 2 ilyen semmilyen trófeája van összehasonlítva egy komoly csatárral.. és ez a +2 trófea nem ér annyit hogy kifizessünk érte 10 millával, azaz egy Lichsteinerrel többet (főleg úgy, hogy az előbb említett 2 játékos már megszokta a torinoi légkört..) Ettől függetlenül azért Matrinál fenn áll a veszélye hogy amauris karriert futna be a Juvénál.. Matri és Vucinic közt leginkább a fizetés és a megszerezhetőség (milyen játékosokat lehet belevonni) alapján lehetne csak választani. Míg Q-t szerintem mindenképpen meg kell tartani(tudtommal Ő csak egy 10esbe kerülne, mert a kölcsönszerződéskor 4,5öt fizettünk. jól tudom?)..

babo410 2011.06.20. 22:28:02

Nekem Matri is nagyon szimpatikus lett, mióta itt van. sztem meg kell őt is tartani. És én azért nem támogatom Vucinicet, mert drága, és sose volt nekem szimpi. Annyit a meglévő csatáraink is tudnak, mint ő. És ennyiért nem szabad megvenni. Mondjuk Q fél év sérülés után kérdéses mit tud nyújtani, talán akkor őt nem kéne megtartani. De igazából én jobban bízok a két kölcsöntámadóban, mint Mirkoban. És ami Vucinic ellen szól, hogy a Romaban kellett neki min. 1 év, a Leccében meg 5 év, hogy beilleszkedjen. Ha itt is kell neki 1 év? Akkor nem vagyunk kisegítve vele. És Matri meg Q beilleszkedett. Ráadásul Matri a szezont nem is itt kezte, de megjött és a Cagliari ellen már is duplázott. A 2. meccsén Juve mezben. Nekem ennyi ami miatt szimpibb. Ja és azt se tudhatjuk, hogy Vucinic hogy került képbe, mint Agüero alternatíva, vagy esetleg az egyik kölcsönjátékos helyett jön, vagy megy Iaquinta és Ama is, és azért kell? Ha megvesszük Q-t, Matrit, és jön Agüero, akkor van 5 csatárunk, tehát arra gondolok, h megy Iaquinta is, és Amauri is, és sztem az egyik kölcsönjátékos megy vissza. Na így jöhet. De akkor is sajnálni fogom akárki is megy vissza a kölcsön csatárok közül. Én megkedveltem őket.

mJz. 2011.06.21. 00:55:25

Én csak azt szeretném megkérdezni minden egyes forumozótól, hogy mit is vár a következő szezontól!??? Bl helyet? ennyire ki vagytok égetve? mert akkor jöjjön Mirko... Vagy Bajnoki címet, mert akkor Nem is kellene vitázni ilyen Vucinicokról ! bár nem mi dönzünk, de legalább bízzunk ! azthiszem ez a csapat ennyit megérdemel! Kun gyere . . .

babo410 2011.06.21. 01:08:37

Gyerekek most lett vége az Argentína Albánia meccsnek. 4-0 lett Argentínának. Nem azért, de abból a válogatottból akárki jönne nagyon nagy lenne! Ott nem kérdés, csupa világklasszis játszik! Egyedül az interes Zanetti nem kéne, de a többi közül idejön akár csak Agüero is, már nagyon jól járunk! Argentínok jöhetnek :D

mJz. 2011.06.21. 01:20:00

babo410: :) jöhetnének persze, de ne feletsünk el hogy nem zsoldosokat akarunk :) Én csak Kunt látnám szívesen !

CScs 2011.06.21. 02:10:32

Mmartin91! Ne haragudj meg de te valóban messze állsz a foci tól, mondhatni szerencse, hogy nem a te stratégiádat használja Marotta! Nem tudom emlékszel te még Inzaghira? EMlékszel, hogy kezdte? (hány gólt lőtt stb) Na Matri kapásból felül múlta! Azt ha te nem látom MATRIba azt a potenciált amit minden tekintélyes szakember mond, akkor az téged minősít! És tényleg ne haragudj meg ezért, csak akkora sületlenségeket irsz és csodálkozol, hogy mindenki ki van akadva a postjaidon! És ahogy már előttem sokak mondták a kérdés már az, hogy Matri mögé tudunk e hozni valaki tényleg nagyot aki képes a semmiből gólt illetve gólpasszokat osztogatni.... Én nagyon örülnék Agueronak csak nem 45 millába! Ez megalázó, mikor a Juve volt mindig az a csapat akitől a Chelsea, a Real, a milan 40-45 millákért elvitték a játékosokat. Nem tom, ha ennyire drága lenne Kun, akkor miért nem környékezünk meg Parker féléket a Tottenhamből (amit a milan elleni meccsen szopatott az fenomenális volt az a dinamika, az a gyorsaság, erőszak -....és csak 18 millió fontra becsülik....----na ez egy Juve tipusu igazolás lenne!!!!!!)

babo410 2011.06.21. 10:15:54

Azért azt felemlegetni, Agüero ára kapcsán, hogy a Juve mindig a fiatal tehetségeket vette meg, majd adta el jó áron! J ó példa pl Baggo, akit szintén rekordösszegért vettünk, igaz ez akkor 7 milla körül volt. Vagy Buffon 45 millája? Mindiv is vettünk drágán játékosokat. Van aki megéri, hogy inkább kifizetjük, mintsem elbukjuk.

babo410 2011.06.21. 10:16:57

Azért azt felemlegetni, Agüero ára kapcsán, hogy a Juve mindig a fiatal tehetségeket vette meg, majd adta el jó áron! J ó példa pl Baggo, akit szintén rekordösszegért vettünk, igaz ez akkor 7 milla körül volt. Vagy Buffon 45 millája? Mindiv is vettünk drágán játékosokat. Van aki megéri, hogy inkább kifizetjük, mintsem elbukjuk.

Ismeretlen_147985 2011.06.21. 11:03:57

CScs: Aki messze áll a focitól, az nem én vagyok barátom, hanem te. Mégis hogy jön ide Inzaghi? Azt az embert a világon mindenki ismeri, megnyert mindent, amit lehetett, az európai kupasorozatokban 70 gólt szerzett, ezzel Raul mögött a második. Mégis hogyan hasonlíthatsz össze egy világsztárral egy szaros, huszadrangú Matri-t, aki életében nem nyert semmit, csak lőtt 9 gólt a Juventusban. Mégis miről beszélsz, ember? Térj már észhez. Imádom az ilyen megmondóembereket, azt hiszik nagyot mondanak a hülyeségeikkel, pedig nem, s csak saját magukat teszik nevetségessé. Matri-t Inzaghi-hoz hasonlítgatni...atyaúristen.

babo410 2011.06.21. 11:46:16

Mmartin, én nem akarok senkit védeni, de te megint szemellenző mögül nézel ki és csak a saját igazadat véded! Pedig pont, hogy CScs csak annyiban hasonlította Inzaghit Matrihoz, hogy Inzaghi is úgy jött ide, h senki nem tudta, h ki is ő. Elötte nem sokat lehetett tudni róla, és nem is igazán nyújtott nagyot idekerülésekor. Most meg mekkora név! És Matri idejött, azért a maga részét hozzátette, csak az a baj, hogy önmagában kevés volt! És ha a védelem annyit kap be amennyit a csatárok belőnek, akkor nem tehet ő se semmit! És hiába jön ide Agüero, azért azt tőle se várhatjuk el, hogy majd minden meccsen lő 10 gólt! Kell egy jó védelem, mert anélkül a csatárok nem érnek semmit. És Matrit a szakemberek is elismerik, és jókat mondanak róla. Tehát Matrit nem kéne ennyire utálni. Lehet nem kedvelni, de azt nem elismerni, hogy azért a maga részét hozzátette a csapat sikeréhez! Jó mondjuk ezért is kéne Agüero. Ha januárban hoztuk volna, lehet most BL-ben lennénk. Habár a védelem olyan rosszul teljesített, hogy nem tom ilyen védelemmel mire lett volna képes. Azért nem fog ő se minden meccsen mesternégyest lőni! De tuti lesz pár duplája, mesterhármasa. És nem tom mmartin miért vagy úgy elesve Mirkotól, szerintem az iktt lévő csatárok tudják hozni azt amit ő nyújt. És ráadásul túl drágán adják. Én nem szeretném itt látni, max ha cserének jön, és akkor Amauri, Iaquinta menjen el! és akkor ha jön Vucinic és Agüero lesz 5 csatárunk, az meg elfér.

Ismeretlen_102246 2011.06.21. 11:51:05

A többség örömére kaptam a centopercentocalcio fórumról egy fülest, miszerint a héten véglegesítik Matri-t és Q-t. (nem biztos, hogy az egész fennálló tartozást fizetik, hanem csak a szerződésben foglalt harmad árakat, ami azt jelenti, hogy 9 millánál többet nem biztos, hogy fizetünk idén értük). Ezek után Vucinic csak akkor érkezzen, ha Iaquinta, Amauri, Toni sem lesz már itt. Utóbbinak én bizalmat szavaznék. Sztem ui. amikor pályán volt, akkor jól teljesített.

babo410 2011.06.21. 13:03:22

Ez jó hír! De ezek után megkérdem, h Vucinic kell ennyiért? És egyáltalán el is jönne, mikor nagyon úgy néz ki, h akkor talán Toni lenne csak mögötte a rangsorban? Hát nem hiszem, hoghy el tudnánk csábítani a Romából. Pláne, hogy ott is alakul valami. 4. csatárnak nem fog idejönni! pláne 5-nek. És sztem nem is jön, ha tényleg meglesz Q és Matri, meg elhozzuk Agüerot. Mert ha a beígért nagy név Mirko Vucinic lesz, a szurkolók sztem nagyon dühösek lesznek. És őszintén megvallva vele beljebb se leszünk. Pláne h a Roma kölcsönveszi Bojant, a Milannal van Robinho, Ibra kettős, az internél meg Eto'o, Sneijder. Tehát mindhárom csapatnál van meccset eldönteni képes ember. Ide is kell egy ilyen ember, aki ha nem megy egymaga eldönti a meccset. Ilyen lenne Agüero.

Type-R 2011.06.21. 13:23:15

Igy van, goku kollega ertette a mondanivalom lenyeget en arra referaltam, hogy masok a ket Vucinic altal nyert kupat tuztek a zaszlajukra, korbehordozva mint a veres kardot. Nem BL-t nyert a montenegroi hanem olasz kupakat, nem hiszem, hogy ez annyira egetrengeto erdem lenne. A fiatallal meg nem tudom mi baj van, 26 evesen szerintem jogosan mondhatjuk egy emberre, hogy fiatal. De ha nem akkor kerlek mondd el, hogy mitol nem fiatal vki 26 evesen! Egyebkent, amint az elozo hsz.emben is irtam, nem gondolom, hogy Marko rosszabb lenne, mint Matri, csak annyival nem tett le tobbet az asztalra, mint ami az arat indokolna. De legalabb egy dologban egyetertunk Martin, megpedig abban, hogy egyesek ervelese tenyleg erthetetlen. Hangsulyozom, hogy jobban megertsd: ERTHETETLEN. Csak azt hiszem nem ugyanarra a szemelyre gondolunk...

Ismeretlen_147985 2011.06.21. 14:23:36

Type-R: Arra próbáltam célozni, hogy ha Matri fiatal, akkor Vucinic is az, hiszen 1 év van köztük. Te azonban úgy állítottad be a dolgot, mintha Vucinic 40 éves lenne, s már nyugdíjba kellene vonulnia. Nem értettem, miért mondod azt, hogy fiatal, olasz válogatott Matri az össz-vissz 2 kupát nyerő Vucinic-csel szemben, hiszen úgy kellett volna fogalmaznod, ha már Matri fiatal (nem az), hogy az össz-vissz 2 kupát nyerő, fiatal Vucinic-csel szemben. Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy ha Matri fiatal, akkor Vucinic is az, éppen ezért érthetetlen, hogy ha már az egyiknél megemlíted ezt a dolgot, akkor illene a másiknál is. Egyébként egy 26 éves ember valóban fiatal, de egy 26 éves futballista nem az. Manapság 18-20 évesen sztárrá válnak játékosok, Matri ekkor még Isten tudja melyik osztályban játszott. Egy 26 éves futballista középkorú, nyugodtan kijelenthetjük. Főleg úgy, hogy mindjárt 27 az a 26. Ez a magas ár dolog meg úgy látom nagyon elterjedt itt a fórumon Vucinic-csel kapcsolatban. Kicsit mögé kellene nézni a dolgoknak. A montenegróiért 20 millió eurót kérnek, s Marotta állítólag azon munkálkodik, hogy egy játékos bevonásával csökkentse az árat. Matri ára 15,5 millió euró, ennyit kell letenni az asztalra, ha vinni akarjuk. Na már most, ha pl. ezt a szerencsétlen Amauri-t beletudná vonni Marotta a Vucinic-ügyletbe, akkor gondolom nem kell nagy ész hozzá, hogy valaki kiszámítsa, hogy kevesebb készpénzt kellene a montenegróiért fizetni, mint Matri-ért. Úgyhogy ennyit arról, hogy Vucinic milyen drága, hiszen ha elhoznánk, akkor olcsóbb lenne, mint Matri, mivel Marottát ismerve 20 millióért nem fogja leigazolni. Tehát ha érkezik Vucinic, akkor olcsóbban érkezik, mint Matri érkezne. "De legalabb egy dologban egyetertunk Martin, megpedig abban, hogy egyesek ervelese tenyleg erthetetlen. Hangsulyozom, hogy jobban megertsd: ERTHETETLEN" Igen, a te érvelésed valóban érthetetlen. Az enyém nem, hiszen én nem is érveltem, csak válaszoltam a kommentedre, szóval úgy látszik nagyot akartál mondani, csak nem sikerült.

Ismeretlen_102246 2011.06.21. 15:00:31

Azért mert Amaurit belevonnánk nem lenne olcsóbb Vucinic, hiszen ha Matriért kifizetjük a pénzt, még mindig értékesíthetjük Amaurit később, míg ha Vucinicért adjuk, akkor már nem lehet belőle később bevétel. Ne keverjük a szezont a fazonnal. Magyarán: Amauri nem értéktelen (még ha mi annak is látjuk), így belevonni bármiféle üzletbe nem azt jelenti, hogy annyival kevesebbet kell fizetnünk, hanem csak annyit, hogy annyival kevesebb (KÉSZ)PÉNZT kell fizetnünk. A kettő nagyon nem ugyanaz, mert Vucinic értéke ettől még nem fog változni és nem lesz olcsóbb Matrinál. Tegyük fel, hogy játékosokkal Agüeroért is fizethetnénk ,de nem a töltelékkel. Ennyi erővel Agüeroért adjuk oda Chiellinit, meg Melo-t és máris ingyen érkezne. Olcsóbb lenne, mint Matri és Vucinic, de még Mottánál is olcsóbb. Micsoda üzlet lenne nemde? Ingyen Agüero... Király! Nem. Ez nyilván marhaság. Próbáltam egy radikális példával szemléltetni amit írtál. Ez alapján már nyilván világos lehet számodra is, hogy hibás az elképzelésed. Vucinic nem lehet olcsóbb Matrinál, akár pénzért, akár játékosokért, akár mindkettőért vesszük is.

Ismeretlen_147985 2011.06.21. 15:19:05

ShyrKahn: Ez így van, teljesen igazad van. Azonban ha azt a szerencsétlent + 10-12 millió eurót adnánk Vucinic-ért, akkor senki nem azt nézné, hogy húúú de akkor mennyi is a vége a dolognak, hanem hogy van egy jobb csatárunk, mint Amauri, s kevesebb készpénzt fizettünk érte, mint amit Matri-ért kellett volna. Egyébként sem tudjuk, hogy Amauri-t mennyiért lehetne értékesíteni, nyilván nem mindenki ugyanazt az árat kínálná érte, így ha teszem azt rásóznánk a Romára, s Marotta zseniális képességeit kihasználná az üzlet során, akkor nagyon jól is járhatnánk a transzferrel. Ettől függetlenül amit írtál, az teljes mértékben igaz, s helytálló.

Ismeretlen_177028 2011.06.21. 15:22:12

@mmartin91: nem értelek, miért nézed Matrit "huszadrangú senkinek" míg Vucinicet isteníted... kb egy szinten van a két játékos, a tudásbeli különbségek kb egyenlőek az árbeli különbséggel, nem sok, egyikük se világklasszis, az olasz bajnokságban pedig mindketten bizonyítottak már, sőt Quagliarellát sem kell bemutatni senkinek. Három közel azonos tudású játékos, nem az az ésszerű, ha azokat vesszük meg, akik már beváltak ebben a csapatban?

Ismeretlen_147985 2011.06.21. 15:34:43

Lord_Viktor: Egyrészt az én véleményem szerint nem az az ésszerű, másrészt, egyáltalán nem gondolnám, hogy beváltak volna ebben a csapatban. Mi bizonyítja ezt? 9 gól fél év alatt? Úgy beszéltek róluk, mintha évek óta meghatározó játékosai lennének a Juventusnak. Egyébként hármuk közül Vucinic a legismertebb ill. legelismertebb játékos, a másik kettő nemzetközi szinten egy senki. Vucinic régóta meghatározó játékosa a Romának, előtte a Leccének volt az, mikor a másik kettő a Serie A-ról még csak hírből hallott. Pedig akkor az a Serie A, az nem volt egyenértékű ezzel a Serie A-val. Vucinic-et szóba hozták már számos külföldi klubbal, leginkább angolokkal, így még a szigetországban is tudják, hogy létezik ilyen nevű játékos. Q és Matri személyéről nem tud senki semmit, senki nem látta még őket játszani komoly tétmérkőzésen, a Serie A-n kívül. Jah, az a VB meccs a szlovákok ellen, ahol kikaptunk, ott Q feltűnt, aztán eltűnt. Kíváncsi lennék, hogy az európában dolgozó edzők melyik játékost ismerik a leginkább a három közül, vélhetően nem a két olaszt. Egész egyszerűen csak azt kell elismerni, hogy Vucinic híresebb, ismertebb, elismertebb, tapasztaltabb játékos a másik kettőtöl. Ezek tények.

Ismeretlen_184656 2011.06.21. 15:46:18

Egyébként szerintem szimplán arról van szó, hogy Marotta próbál faragni Matri árából. Hadd lássa Cellino, hogy nem vagyunk kiszolgáltatva neki, vannak más alternatívák is.

Ismeretlen_177028 2011.06.21. 16:04:19

@mmartin91: próbálom megérteni az érveidet, de egyre csak az a kérdés jön elő: és most hova sz@rjak? Engem nem érdekel annyira az előélete és tapasztalata, a mien kegy formálódó csapat, emyl félig (sincs) kész. Ebben a gyenge csapatban Matri és Q is lőtt 9-9 gólt fél szezon alatt, míg Mirko az egész szezonban összesen 10-et. Ja és ehhez hozzávehetjük, hogy Matri a "huszadrangú" Cagliariban is szerzett 10-et ősszel... Szóval nem értem továbbra sem, úgy beszélsz, mintha Vucinic egy főnyeremény lenne a másik kettőhöz képest, pedig szerintem nem, sőt majdnem mindenki más szerint sem... Ha egyikük se játszott volna a csapatban, és tényleg az lenne a kérdés, hogy Matri a Cagliariból, Q a Napoliból vagy Vucinic a Romából érkezne, nem tudnék dönteni. Így viszont egyszerű: Q és Matri. Vucinic is elférne egyébként mellettük harmadiknak, de csak akkor, ha Agüero vagy Rossi nem jön. Mert azt szerintem te is belátod, hogy ők ketten azért más szinten vannak, mint Mirko. Ennyi. Ja és NEM, nem érdekel, hogy szerinted mennyi esélyünk van Agüerora ;) Ismerem az álláspontod.

Tony 2011.06.21. 16:07:00

"Egész egyszerűen csak azt kell elismerni, hogy Vucinic híresebb, ismertebb, elismertebb, tapasztaltabb játékos a másik kettőtöl." Viszont nem feltétlenül jobb is,illetve lehetséges Juventusba igazolása esetén sem hiszem,hogy nagyon felülmúlhatná a másik 2-t. Úgy érzem,ők itt vannak,fölösleges belebonyolódni ebbe az igazolásba,hiszen olyan nagy minőségi javulás ettől nem állna elő.

Ismeretlen_147985 2011.06.21. 16:29:22

Lord_Viktor: Ha téged nem érdekel az előélete, akkor miről beszélünk? Én nem pusztán az előző szezonból indulok ki, ez egyébként is egy hatalmas ostobaság lenne. Nem 1 szezon alatt kell megítélni egy játékost, hanem a pályafutását is kell nézni. Ennyi erővel igazoljuk le a Serie B gólkirályát, mert neki milyen jó szezonja volt. Ennek így nincs értelme. Vucinic-nek vannak trófeái, előélete, komoly múltja, jobb csapatban játszott a két olasznál, s egy nevesebb játékos, akár Q-tól, akár Matri-tól. Lehet ebbe belekötni, lehet mondani, hogy nem kell meg hasonlók, de ami tény, az tény. Gondolom Drogba is gyengébb csatár, mint Bent, hiszen előbbi 11, utóbbi 17 gólt lőtt a bajnokságban...

Ismeretlen_184566 2011.06.21. 18:12:30

@mmartin91: nem tudom már megállni a kérdést, mit látsz te Vucinicben, hogy ennyire ragaszkodsz hozzá? Rendben van, ne nézd Vucicic pillanatnyi formáját (nem is nagyon van mit nézni rajta). De Matrinak és Q-nak nemcsak hogy a pillanatnyi formája jó, hanem hol teljesítettek kiválóan? Abban a csapatban, ahol a következő szezont kezdhetnék. És mi indolkolja, hogy ne ugyanúgy folytatnák a gólgyártást?

Ismeretlen_184566 2011.06.21. 18:15:38

@mmartin91: és ha Juve szurkoló vagy, miért lennél a további gólgyártás ellen? (nem hiszem, hogy ellene vagy)

Ismeretlen_149085 2011.06.21. 18:43:06

@mmartin91: "Nem 1 szezon alatt kell megítélni egy játékost, hanem a pályafutását is kell nézni." Akkor feltenném a kérdést: Gilardino vagy Vucinic mellett döntenél-e?

Type-R 2011.06.21. 19:21:36

Martin: 1. Úgy látszik ma nem vagy formában, mert ShyrKahnnál a pont. Nem is írnám le még egyszer, attól mert feltehetően kevesebb kp-t adunk Vucinicért -ez is csak spekuláció, de tegyük fel-, attól még nem feltétlenül lesz olcsóbb, mert Amaurinak is van ára. Ezt ShyrKahn nagyon szépen logikusan elmondta, szóval hagyjuk is. 2. Ha a "fiatal" kifejezésen lovagolsz, oké, legyen, Vucinic is "fiatal", bár ez nem zárná ki, hogy lefiatalozzam Matrit. De igazat adok neked, nem voltam következetes. 3. Ha figyelmesen elolvasod az első hozzászólásom, pont azt írtam a végén, hogy felőlem Amauriért és némi apróért akár jöhetne is a montenegrói. De még mindig nem azt fejtegetem, hogy nem jó játékos, hanem azt, hogy nem szól reális érv mellette Matrival és Q-val szemben. 4. De igen, érveltél, méghozzá azzal, hogy Mirko kupákat nyert játékos, erre reagáltam. 5. Ahogy Lord_Viktor is kérdezi, attól jobb játékos a romai, mert Angliából keresik? Nem hiszem, hogy ezt valós pozitívumként kellene kezelni. Szerintem tökmindegy honnan érdeklődnek utána, a Milan is érdeklődött állítólag Matri után, aztán ki tudja mi igaz belőle. 6. Ha Matrival kapcsolatban felhoztad, hogy egy "huszadrangú Cagliari" csatára, akkor Mirkonál sem lehet érv, hogy a Lecce meghatározó embere volt, nem?

goku06 2011.06.21. 19:40:38

"Az olasz média szerint, a Roma 20 millió euróban határozta meg Vucininc árát, és közölték, hogy a Juventus Iaquinta vagy Amauri + pénz ajánlata nem érdekli őket..." Na akkor vége a vitának :D

Ismeretlen_177028 2011.06.21. 19:43:45

@goku06: Ennyi :D A Románál sem hülyék ülnek :) Pedig Vucinic szívesen jönne ide azt olvastam, de elsődleges célpont Aguero kell, hogy legyen, a másodlagos meg Rossi.

Ismeretlen_147985 2011.06.21. 19:46:03

Pandergast: "De Matrinak és Q-nak nemcsak hogy a pillanatnyi formája jó, hanem hol teljesítettek kiválóan? Abban a csapatban, ahol a következő szezont kezdhetnék. És mi indolkolja, hogy ne ugyanúgy folytatnák a gólgyártást?" Na hol teljesítettek kiválóan? A Juventusban? 9 gól az kiváló teljesítmény? Akkor Ronaldo és Messi hogyan teljesítettek a szezonban?... Gólgyártás? Miféle gólgyártás? 9 gól az gólgyártás? "Akkor feltenném a kérdést: Gilardino vagy Vucinic mellett döntenél-e?" Ez nem is kérdés. Nem tudom, hogy ezzel nagyot akartál-e mondani valamiért, vagy honnan jött a dolog, de a válasz egyértelmű. Gilardino-t rühellem, s nem tartom jó játékosnak, teszem hozzá nem is az. Type-R: "Ha Matrival kapcsolatban felhoztad, hogy egy "huszadrangú Cagliari" csatára, akkor Mirkonál sem lehet érv, hogy a Lecce meghatározó embere volt, nem?" Nem hát, az érv az nem is ez. Az érv az, hogy amikor Vucinic a Lecce meghatározó játékosa volt, akkor Matri hanyadik ligában játszott...

Ismeretlen_177028 2011.06.21. 20:08:11

@mmartin91: 1. Úgy nézel ki, mint aki nem is nézett meccseket csak a statisztikákra húzogatja a gép előtt... Ha láttad volna a meccseket is, mindketten nagyon hasznosan játszottak végig ebben a vergődő Juventusban, egyikükre sem volt panasz. Ilyen kiszolgálás mellett szerinted Vucinic mennyi gólt lőtt volna? 2. Ki hol fejlődött... Ha rendesen utánanéztél volna, Matri a Milan nevelése, de ugye ők nem arról híresek, hogy beépítgetik a fiataljaikat a csapatba, inkább azok mennek kölcsönbe. Szerintem felesleges azt nézni, hogy melyik B osztályos csapatban volt Matri, mikor Vucinic a Leccében focizott (mellesleg 1 évet a B-ben játszott a csapattal). A lényeg inkább az, hogy mindketten ugyanakkor, 23 évesen váltottak: Matri a Cagliariba, Vucinic a Romába ment. Azóta a Serie A-ban előbbi 141 meccsen lőtt 41 gólt (Juve is benne van), utóbbi 147 meccsen 46-ot... És most példálozhatsz azzal, hogy Vucinic régóta van a Serie A-ban, meg van BL tapasztalata is, ha már a statisztikákat nézzük, egy szinten van a két játékos. Én egyszer sem állítottam, hogy egyik jobb, mint a másik, nem is tudnék dönteni. De szerintem azt vegyük meg, amelyik már bevált nálunk. Mert BEVÁLT. És továbbra is tartom: Mirko jöhet, de csak Q és Matri mellé, ha nem tudjuk megvenni Agüerot és Rossit.

Ismeretlen_184566 2011.06.21. 20:11:22

@mmartin91: Ronaldo és Messi? :) Ilyen játékosokból nem tudsz nagyon többet mondani a világon, esetleg még egyet, kettőt. Én a csapatmunkában hiszek, nem abban, hogy egy játékoson múlik minden. És fél szezon alatt a 9 gól az rossz teljesítmény? Csak tegyük fel, hogy...9+9=18; 18*2=36 mondjuk két játékostól egy évben. Ha ehhez jönne még két játékosnak az ilyen teljesítménye, vagy elosztva a többiektől, az 72 gól a szezonban. Na most a Milan 65-öt lőtt...a többit mondanom sem kell...

Ismeretlen_177028 2011.06.21. 20:14:24

Ja és nem is említettem Quagliarellát, akinek szintén 124 meccsen lőtt 45 gólja, ez csak a Serie A. És mellesleg nemzetközi szinten is érdekelt az ember, UEFA Kupában is lőtt 11 meccsen 8 gólt. Szóval nem értem a sarkítást. A 3 játékos közel hasonló szinten van.

Ismeretlen_149085 2011.06.21. 20:18:12

@mmartin91: "Ez nem is kérdés. Nem tudom, hogy ezzel nagyot akartál-e mondani valamiért, vagy honnan jött a dolog, de a válasz egyértelmű. Gilardino-t rühellem, s nem tartom jó játékosnak, teszem hozzá nem is az." Miért akartam volna nagyot mondani. Egyszerű kérdés volt, mivel tudom, hogy nem kedveled Gilardinót, csak nem értem, hogy állja meg a lábát a dolog az eddig tárgyaltak tükrében, mikor Gilardino vb és BL-győztes, Vucinic meg ugye a sokat megbeszélt fantasztikus két Olasz-kupa birtokosa...

Ismeretlen_135915 2011.06.21. 20:35:13

Én azt nem értem, hogy Quagliarellat miért tartjuk azonos szinten az említett kettővel együtt? Szerintem Quagliarella egy zseni, fantasztikus játékos, szerintem technikailag magasabban képzett, mint Vucinic és Matri. Azonban Vucinic is kiváló játékos, végső esetben választanám őt. Nem érdekel, hogy Vucinic miket nyert, meg hol játszott. Tartom magam amellett, hogy Quagliarella jobb játékos. Régóta álmodtam arról, hogy Juve mezben lássam.

Ismeretlen_184566 2011.06.21. 20:58:48

@Diego28: Q nagyszerű játékos, ez egyértelmű. Jó lenne, ha az őszi formájában tudna visszatérni. Matri mellett pedig az szól, hogy talán élete formájában játszott idén, és amit Cagliariban elkezdett, azt nálunk sem hagyta abba.

Ismeretlen_149085 2011.06.21. 21:15:31

@Diego28: Egyébként ez teljesen igaz. Én is nagyon örültem, hogy elhoztuk tavaly. Csak tartok a sérülésétől, hihetetlen pechesek vagyunk amúgy, a tökéletes csatárt megtaláljuk, aki viszi a hátán a csapatot és soha nem volt sérült, nálunk persze az lesz...

babo410 2011.06.22. 02:40:23

Na egy kis statisztika akkor Agüeroról. 229 felnőtt klubmeccset játszott, és 97 gólt lőtt. Már több, mint Vucinicnek, meg a Matri Q kettősnek. és sokkal fiatalabb náluk!Ebből spanyolban 175 meccsen 74x volt eredményes. A mutatói nem rosszak, mert fiatal, és sok gólt lő. Szívesen látnám itt! És a gólok mellett felélénkülne vele a támadó játék is, ami Pirloval már nem biztos, kérdés tud e itt újra a régi lenni? Vucinic meg akkor fölösleges, ha csak nem az egyik kölcsöntámadó helyére jön. De ők meg már beváltak itt, én nem hoznék mást. Ja és Agüero az Atleticoban 6/19/17/12 és 20 gólokat lőtt. Na ezt nálunk, ha jó támadó játékosok jönnek, növelhetné is! és jól látszik csak az első évben volt gyengébb, meg a 2009/10-es szezonban, de tavaly viszont 31 meccsen lőtt 20 gólt. az majdnem 1-es átlag! egész jó! És ráadásul fiatal, és fejlődhet még!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása