Iaquinta "fontos" a Juventusnak

Vincenzo Iaquinta képviselője kizárta annak a lehetőségét, hogy a Juventus világbajnok csatára nyáron csapatot váltson.

Arról suttognak, hogy készpénz mellett Iaquintát fogják felajánlani a római Mirko Vucinicért cserébe.

"Az, hogy Iaquinta Vucinicért cserébe Rómába költözik, csak egy illúzió" - mondta a calciomercato.com-nak Andrea d'Amico.

"Ő kihagyta az elmúlt szezon nagyrészét sérülés miatt, de amikor jó formában volt, mindig játszott, nagyon ritkán volt a cserepadon. Iaquinta egy bajnok, akinek fel kell épülnie. Hiszek abban, hogy ő még mindig egy fontos játékos a Juventus számára."

Az ex-Udinese játékos, akit 2007-ben 11 millió euróért igazolt le az Öreg Hölgy, az idei szezonban mindössze 19 meccsen szerepelt, amelyeken 4 gólt szerzett.

A csatárt korábban már szóba hozták a Zenit és a Tottenham gárdáival is.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr184653859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diego2889 2011.06.09. 09:42:39

kezdem úgy hinni, h nagy változásokat nem várhatunk..

Adieu 2011.06.09. 09:45:47

egyértelmű h mirko jobb játékos mint Iaqi, de ha már a takaritásnál tartunk, én nem őt passzolnám el először. A neveket mindenki tudja, ezért nem irom le, hogy kiktől kellene gyorsan szabadulni. Lenne egy kérdésem: miért nem hozzuk vissza criscito-t? állitólag megy a Napoliba, és miért nem érdeklődünk Garay iránt? (úgy olvastam távozik a relatól...)

Adieu 2011.06.09. 09:45:48

egyértelmű h mirko jobb játékos mint Iaqi, de ha már a takaritásnál tartunk, én nem őt passzolnám el először. A neveket mindenki tudja, ezért nem irom le, hogy kiktől kellene gyorsan szabadulni. Lenne egy kérdésem: miért nem hozzuk vissza criscito-t? állitólag megy a Napoliba, és miért nem érdeklődünk Garay iránt? (úgy olvastam távozik a relatól...)

Alessandro 2011.06.09. 09:49:24

Vagyis inkább Iaquintának fontos a Juventus, illetve a Juvés szerződés. Addig kellett volna túl adni rajta amíg jó pénzt kaptunk volna érte, most már csak pár milliót kapunk talán, de mindenképpen el kell őt adni a nyáron és a helyére egy fiatalt hozni. Ő is majdnem 28 volt mikor hozzánk érkezett akárcsak Amauri, jó lenne ha végre hosszú távon gondolkodna a klub és egy fiatal csatárt szerződtetnénk akit esetlegesen néhány év múlva még jobb pénzért továbbpasszolhatnánk.

Ismeretlen_102194 2011.06.09. 12:29:22

"...akinek fel kell épülnie"- Na az iylen és ehhez hasonló nyilatkozatokkal van tele a hócipőm! Mégis meddig kellene várni kedves ügynök úr???Iauqinta már képtelen a régi fényében tündökölni, a Juventusnak nincs erre ideje hogy megvárjuk egy idős játékos rehabját amire semmi garancia nincs hogy sikeres lesz. Idegesítenek ezek az ügynökök, a nagy okosságaikkal meg kielentéseikkel.

Ismeretlen_149085 2011.06.09. 12:37:17

Ráadásul az egy dolog, hogy felépül, aztán nemsokára megint lesérül...

mJz. 2011.06.09. 12:45:39

Én birta, gondolom Ti is, de már öreg stb... nem az a szint ! de uristen Vicinic ! ez biztos pletyka

adams 2011.06.09. 12:53:19

INler és criscito a napoliban 90százalék! hál istennek hogy nem jön Inler! az viszont aggasztó ,hogy marotta szerencsétlen , senki sem jön ide mert egy balfasz ,mindenki rajta röhög ,sőt a tuttosportban megjelent egy cikk "tikk ,takk" címmel -Marotta-ra utalva ,hogy kurvára nem csinál semmit ,még a nagy játékosok lassan kezdenek el kelni ,még ha nem is kezdődött el a szezon, a megállapodások megszületnek ,aztán baszhatjuk! grande kancsi...

zsigadani 2011.06.09. 13:01:24

így van!!! Nemtom mit csinál Marotta vagy milyen tervei vannak de sztem az a 100 milla akkora kamu mint az állat. Vagy lehet nem kamu csak felét lenyúlja Marotta a másikból meg erősíteni kellene....nemtudo hogy lesz ez... A barca már le is nyúlta Sanchest, az Inter valszeg le fogja Rossit....Agüero-t akarja leigazolni 45 milláé? Ugyanmá..... Lehet az lesz a vége hogy tényleg igazolnuk egy hatalmas nagy Vucinic klasszist aztán kimerültünk a bajnokok igazolásába..... Értem én hogy pl a barca az barca de mostanában igencsak a pénz beszél...és nekünk van 100 millánk....Sanches?...

adams 2011.06.09. 13:06:35

Inler helyett most Diarrát akarják , én Diarrának jobban örülnék ,ha maradna melo ketten ők elég jó belső kp alkotnának ,rombolni tudnának az biztos!! Lichsteiner úgy nézki ,h.jön , legalábbis az olasz weboldalakon azt írják ,hogy 10millió körül jöhet! Sztem ő nagyon jó játékos ,néztem anglia ellen is a játékát ,félelmetes kemény !ő jó lesz! Ziegler sem játszott rosszul...szval kell még bastos!!ő nagyon , vagy tőlem Perotti is jöhet! akkor megbocsájtom ,hogy nincs 120millió igazolásokra ,amit hazudtak! jákintát -amaurival csokorba eladni ,a kettőért 10milliót összesen lehet még kapni , azt még egy 10essel megpótolni és 20millióért még egy csatár is beleférhet !

Ismeretlen_150170 2011.06.09. 13:56:54

Persze hogy fontos Jaki a juvénak hiszen elakarják adni, sose tartottam nagyra, olyan Pepe szint, küzdeni tud de legtöbbször még a labdakezeléssel is nehezen birkozik meg! Vucinic sokkal jobb játékos Jaki-nál, a Roma meg erősítení szeretne ezért a mi Vincenzo-nk szóba se jöhet a fővárosiaknál. Viszont én örülnék a montenegrói játékosnak de a selejtjeinket kizárt hogy rátudjuk sózni a Roma-ra, ezért csak készpénz jöhet szóba. 20 milláért szerintem mozdítható volna és akkor a támadó szekció nagyon rendben volna! Agüero, Pastore, Tevez, Rossi jelenleg nem hinném hogy itt akarnának játszani, hiába van állítólag 100 millánk, egyedül Bastos mondta hogy szívesen jönne. Diarra egyébként meg Angliába menne azt nyilatkozta. Szóval hiába van esetleg 100 millája Marottának a felkapott játékosokat szinte lehetetlen megszerezni mert a Barca vagy Margit, vagy az angol élcsapatok mind sokal vonzóbbak ezeknek a játékosoknak. Amúgy meg tavaly is volt 80 millánk aztán kemény 10 millát sikerült ráfodítani a keretre. Télen is ment a hűlyítés , Torres, Dzeko, Adebayor stb. és milyen szerencse hogy nem ugrottunk bele egyik költséges transzferbe se! Én annak örülnék ha azt az igazolási sort folytatnánk melynek keretein belül érkezett Q, Krasic, Matri, Barzagli. És bármelyik idén leszerepelő játékosunk, Martinez, Bonucci, Motta, Aq, ugyanugy szárnyra kaphanak mint ahogy Melo is magára talált. Lichsteiner nagyon jó volna, egy problémával máris kevesebb volna.

zsigadani 2011.06.09. 14:11:32

Buffon Lichsteiner-Bonu-Chiello-DC(Ziegler) Krasic-Pirlo-Melo-Bastos Q-Matri A kilátásokat nézve ez a legvalószínűbb felállás eddig. És akkor még ott vannnak a cserék: Marci,DP,Pepe,Barzagli,Sorensen,Pazienza,Toni Talán ezzel a kezdővel el lehetne érni a bl-t. de várjuk ki a végét hogy kik jönek és kik mennek.

robi 2011.06.09. 14:18:22

iaquintát el kell adni minél több kp-ért ez egyértelmű nem fontos nekünk.

Drughi Di Bianconeri 2011.06.09. 14:24:23

én zsigadani kezdőjével ki is egyeznék, nem várok többet,nem is várhatunk ennél többet sajnos jelenleg..de Iaquintát el kell adni,Amaurival együtt..viszont Vucinicre semmi szükség,felesleges vétel volna,egyrészt nem ér annyit,mint kérnek érte,másrészt mivel csak a bajnokságra kell koncentrálni -bár egy Coppa Italia győzelem nem jönne rosszul- elég a 2 kölcsön csatár szerződésének véglegesítése,szóval maradna Quaglia-Matri, cserének meg Capitano és Toni,ami szerintem bőven elég...de szeretnék már olyan cikkeket olvasni,h. a selejt távozik-tudjuk kik..- de azt is,h. Melo nem megy sehova,meg azt h. érkezett jobb hátvéd meg bal szélső...és nem ilyen no name senkik, ingyen...bár azért 1 kreatív irányítót még elbírna a csapat...

Alessandro 2011.06.09. 14:54:44

zsigadani: azt hiszem, a tiednél jobb felállású csapatot nehéz elképzelni a következő idényre, viszont ez is kb 50 millióba kerülne, Lichsteiner, Bastos és a két csatár végleges megvétele sem lenne olcsó, tehát minél előbb továbbpasszolhatnánk Iaquit és Amaurit is, mert nagyon úgy tűnik, hogy csak az eladások után lehet majd a csapatot komolyabban megerősíteni.

Tony 2011.06.09. 15:07:48

"Iaquinta egy bajnok" Iaquinta leginkább egy senki,nemhogy bajnok és az utóbbi időben abszolút semmi hasznára nincsen a Juventusnak. Csak fizethetik a milliós bérét meg az évi 3 rehabilitációt. Remélem Amaurival egyetemben soha nem kell többet látnom őket Juve mezben. zsigadani! Ezt tényleg jól látod,én is kb erre számítok és azt mondom ekkor már örülhetünk.Csak a "főnök" ne baltázzon el valamit... Ugyanis Lucarelli,Filippini és Pazienza is hiányzik még,nehogy Bastos lássa kárát a minőségi építkezésnek...

gyorijuventuno · http://csütörtök 2011.06.09. 17:49:57

Mehetne mondjuk Menezért cserébe .... Amauri pedig Lichtsteiner-ért.... Bastos - Hazard-ot kell meg venni vagyis nagyobb összeget adni + Drenthe-t elhozni Két csatárunkat véglegesen megvenni és akkor kész is lehetne a csapat.. Bonipertinek meg nagyobb szerepet szánni...

Ismeretlen_181235 2011.06.09. 19:27:28

Jaki nem baj, ha a nyakunkon marad, bár ha nagyon vinni akarják, azonnal engedjék el. De szerintem sem nála kell kezdeni a takarítást, de mindenképpen a listán van!

gasta 2011.06.09. 22:33:07

Négy évvel ezelőtt milyen csatársorunk lett volna ezekkel a nevekkel: Alex, Toni, Laquinta, Amauri, Quagliarella, Matri...3 világbajnok, egy pályája csúcsán lévő vérbeli brazil, egy kibontakozó és későn érő olasz válogatott csatár, és Matri... aki akkor még sehol nem volt. Viszont a mostani csatársor már nem ezeket sugallja sajnos...Nem kell nekünk Laquinta...

Lakatos Di Natale 2011.06.09. 23:02:38

Ez biztos valami elsőrangú humor lehet hogy a csetlő-botló Iaquinta maradni akar...Az az ürge borzasztóan körülményes és szinte meccsenként az őrületbe kerget a szerencsétlenkedésével. Már a nyári világbajnokságon is meg tudtam volna lincselni. Arról nem beszélve, hogy vagy öreg vagy állandóan sérült. Lehet túlzok de egy marék lepkéért eladnám legalább nem kell a horribilis fizetését kitejelni. Lichsteiner és Bastos érkezése lenne a nagy dobás és ez maximum 30 millából zökkenőmentesen, gond nélkül megoldható lenne. Nem értem mire várnak, ez a két név Ziegler-el kiegészítve már valamiféle garanciát jelentene a jövőre nézve, szerintem minimum 3 hely előrelépést....30 milla maximum, ennyi és nem több..el nem hiszem h nem lehet kitejelni

Ismeretlen_174409 2011.06.10. 00:34:14

nem nagyon van rá szükség igazából...ő se a régi már,régebben csíptem őt,mert bár sose volt nagy gamer,de szívét-lelkét kitette,a tüdejét kiköpte minden egyes labdáért,és hasznos játékos volt,mára már csak sérülékeny semmirekellő csődtömeg lett szegény...remélem elmegy,de produkál még egy-két szép évet,megérdemli...

Ismeretlen_122894 2011.06.10. 00:42:48

@pedronegro: tetszik a felvetésed, h melohoz hasonlóan más is feljavulhat! így legyen! :) jakit le kène passzolni, max5 . szàmú csatàr lehetne

Mitya 2011.06.10. 08:05:06

Off: a LAzio megegyezett a Juvéval Lichtsteiner ügyében!!! végreee az első olyan igazolás amire azt mondhatom h kellett nagyon :)) így remélem Mottának pápááá :))) így szép a reggel főleg h a munkahelyen olvastam :DDD

Gio20 2011.06.10. 08:55:28

Végre igazolt egy egészségeset és ésszerűt Marotta, várjuk a többit. Ha Conte egy kicsi tűzt tud vinni Bonucci-ba, akkor egész ütős kis védelmünk lesz.

mJz. 2011.06.10. 09:05:43

A Lázioba igazolt Klose :) Off

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása