Conte: "Minőségi játékosokat fogunk igazolni"

A Juventus ex-kapitánya és nemrég kinevezett trénere tisztázta, hogy a klub még közel sem fejezte be ténykedését az átigazolási piacon Andrea Pirlo és Reto Ziegler leigazolása után.

Conte felfedte, hogy a klub keményen dolgozik, hogy kellőképpen megerősítsék a keretet a 2011-2012-es szezonra, és magabiztos, hogy sikerül leigazolni néhány minőségi játékost.

A Bianconeri eddig ingyen szerezte meg Andrea Pirlót és Reto Zieglert, de még nem végeztek az átigazolási piacon, és az új edző kijelentette, hogy a klubnál mindenki azon igyekszik, hogy további játékosokat igazoljanak.

"A klub a maximumért dolgozik, tudom, mikor és kiért teszünk ajánlatot" - mondta vasárnap Antonio Conte.

"Nagyon magabiztos vagyok, mivel a vezetőink profik és keményen dolgoznak. Az átigazolási szezont minőségi játékosok igazolására fogjuk felhasználni."

Az Öreg Hölgyet az elmúlt időszakban többek között a laziós Stephan Lichtsteinerrel, az udinei Gökhan Inlerrel, valamint az Atlético Madridban szereplő Sergio Agüeróval is szóba hozták.

Ennek megfelelően Conte sem tétlenkedik, éppen ezért nem volt meglepő, hogy elment az Anglia-Svájc Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre, hogy megfigyelje Gökhan Inler és Stephan Lichtsteiner játékát, miközben szintén megnézhette az egyik új igazolást, Reto Zieglert is akcióban.

"Néhány játékost figyelünk. A klub a maximumon dolgozik, feltérképezve, hogy mely területeken kell változtatni és kivel" - nyilatkozta a Sky Sport Italiának.

"Amennyiben játékosokat kell igazolnunk, nekik igazi tehetségeknek kell lenniük. Előálltam egy listával. Azok, akiknek tudniuk kell a listáról, tudnak róla, míg a többit megtartom magamnak."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr904653852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_20408 2011.06.06. 17:24:38

na,arra a listára én kíváncsi lennék...

_ForzaJuve · http://www.fociva.qwqw.hu 2011.06.06. 17:24:47

Attól félek én is! XD

_ForzaJuve · http://www.fociva.qwqw.hu 2011.06.06. 17:24:49

Attól félek én is! XD

babo410 2011.06.06. 17:29:46

Biztató! Így máris jobban hangzik. És legjobb, hogy előbb megfigyelik a játékosokat, akiket Conte kér, és utána döntenek beleillenek-e a taktikába. De remélem tényleg az ő listájáról jönnek a játékosok, és nem megint mindenféle selejt össze vissza!!!

mJz. 2011.06.06. 17:35:01

A lista: Materazzi Palombo Nesta (pénért + buffont adjuk még) Pazienza Tiagot visszahozni de azonnal! :) Remélem hogy nem :D

blake11 2011.06.06. 17:43:12

Erre a az évek során rájöttem,hogy nekik teljesen más fogalom a:"minőség"szó mint nekem.

Marchisio 2011.06.06. 17:45:45

Hát igen jól hangzik bár személy szerint én látnám azt a listát. Lichsteinerrel egyet értek Inlert fölöslegesnek tartom, és örülnék neki ha nem a svájci válogatott kezdőjátékosai jelentenék a minőségi futballistákat.

babo410 2011.06.06. 17:49:39

Tuti nem! Conténak legalább van esze, éssztem tudja kik kellenének, és kikre van keret! Mert pénz az tuti van, csak ugye kell pár játékos most,mert sajna a kispadra is kellenek játékosok, mert mostanában a sérülésekkel jön a bajunk. Nem megfelelő a kispad minősége! És sztem Conte tudja jól, hogy kellenek nagy igazolások is, mert egyrészt a szurkolók is ezt várják. Meg inkább olyan játékosok érkezése lenne jó, akik nem a nagy sztárok, hanem a már bizonyított tehetségek. Mint pl. Sanchez is egy bizonyított tehetség, csak őt sajna úgy néz ki a Barca viszi. Én már nem aggódok annyira,mert ha Conte listája jön hozzánk, olyan rossz keretünk nem lesz!

Marchisio 2011.06.06. 18:09:25

Személy szerint Montolivot látnám a csapatba nagyon szívesen egyébként, remélem rajta van a listán.

Juveboy24 2011.06.06. 18:18:01

Attól, hogy valaki rajta van egy listán még nem lesz Juventus játékos. Az előző évben Marotta döntött ki jöjjön, ha ez átirányul az edzőre már jobban jártunk Conte-val, mint Del neri-vel.

babo410 2011.06.06. 18:25:35

Del Nerivel az volt a baj, hogy ő még csak szóba se állt Marottaval. Annyi volt tavaly a koncepció, hogy olcsó olasz és fiatal legyen. Ennyi volt! Most Conténak ennél konkrétabb elképzelései vannak,és nem csak olaszokban gondolkozik a jelek szerint. Idén bízhatunk abban, hogy jó játékosaink lesznek, és akkor Conte tuti a 7. helynél előrébb fog végezni. És a minőségtől függ hol. Pláne,hogy a Milannal Allegri, a zinternél meg Leonardo az edző. Tehát mi is megnyerhetjük a bajnokságot, csak jó igazolásokat kellene végrehajtani, mert nekünk ráadásul nem kell a BL-ben is helyt állni!!!

momo 2011.06.06. 18:41:36

szerintem biztos jó az a lista és én bízom a bajnoki reményekben jövőre...csak pozitívan!

Ismeretlen_125576 2011.06.06. 18:42:51

Hát igen, arra én is kíváncsi lennék, hogy kik szerepelnek azon a listán, amit Conte benyújtott, illetve az idő előrehaladtával milyen igazolások válnak valósággá, illetve egyáltalán milyen nevek kerülnek elő a kalapból. Az erősítésre kerülő posztok adottak, remélem azokra érkezik is minőségi erősítés, nemcsak valami félmegoldás, abból láttunk már eleget...

Ismeretlen_147985 2011.06.06. 19:21:35

Egészen biztos vagyok benne, hogy Conte állítólagos listája már a torinói szeméttelepen van Marotta jóvoltából.

Ismeretlen_164215 2011.06.06. 19:23:22

Kíváncsi vagyok a listára, remélem, hogy eléggé középút Tevez és Pazienza között, és a vezetőség is kitesz magáért, nem pedig szépen diplomatikusan kikukázta a listát az első adandó alkalommal...

Feri 2011.06.06. 19:38:23

mmartin91: "Egészen biztos vagyok benne, hogy Conte állítólagos listája már a torinói szeméttelepen van Marotta jóvoltából." Honnan tudod? Ott kukáztál? :)

juvefan92 2011.06.06. 19:50:35

Csóri Giovincot megkereste Conte de eszében sincs visszajönni... ennyit az ingyen nagyon tehetséges csere ötletéről... Csak remélem h nem Bendtner van a listán :D De Perottival nekem nem lenne bajom mert fiatal és korábban én se ismertem de nem tűnik rossznak. Conte mentalitása és a nyilatkozatai pedig zseniálisak. Sztem már többet mondott mint Luigi egész évben. Sorry off: Prandelli azt mondta ha Totti és Del Piero jó formában lesz kaphatnak vmi kis jutalomjátékot az EB-n.

Ismeretlen_147985 2011.06.06. 19:55:29

Feri: Nem, csak mindenkinek volt ideje megismerni Marottát. Tulajdonképpen a Juventus már nem Del Piero, Buffon vagy az Agnelli család miatt híres, hanem Marotta által. Rajtunk röhög egész Európa. Kíváncsi lennék, hogy a MU, Chelsea vagy a Real Madrid szurkolói mit szólnának hozzá, ha ilyen Ziegler, Pazienza, Rinaudo, Traore, Motta szintű senkik érkeznének a csapatukhoz ingyen ill. kölcsönbe, s azt próbálnák lenyomni a torkukon, hogy a csapat jó és bármire képes. Merthogy papíron mi ezekkel a csapatokkal vagyunk egyszinten. Ismétlem, papíron. Az már más kérdés, hogy a gyakorlatban a Palermoval meg a Cagliarival. Mondjuk ezekről a csapatokról az angolok sztem még nem is hallottak. De persze most minden más lesz. Marotta számára már előteremtették a 100 vagy a 200 millió eurót, jöhetnek az Agüerok, a Sanchezek, na meg persze a Pazienzák is. Úgy gondolom most nyáron van esély arra, hogy komoly sztárokat hozzunk Marotta jóvoltából. Tavaly is megvolt az esély, akkor nem éltünk vele, de legalább megmaradt erre a nyárra. Most készül valami, érzem...meg mintha valaki azt mondta volna, hogy látta Messi gépét landolni Torinóban...

babo410 2011.06.06. 20:14:50

Motta megy vissza oda ahonnan jött, Pazienza meg csak tartaléknak jött. Mert sztem annak pont jó, jobb játékos tartalékba úgy se jönne! És Marotta nem olyan rossz sportigazgató! Az meg ha megpróbál olcsóbban elhozni vkit miért baj? Am meg Ziegler nem olyan rossz, Pazienza tartalékba jött valszeg, Rinaudo, Motta távoznak,Traoré meg nem olyan rossz,és arról nem Marotta tehet, hogy lesérült! Tavaly meg asszem Agnellinek volt az a hülye ötlete, hogy olaszosítsunk! Azért adjuk meg a lehetőséget Marottanak is! Szerintem nem olyan rossz sportigazgató, és miért lenne az baj, ha megpróbál spórolni, és sztem igazán csak két rossz igazolása volt Motta és Martínez személyében.Rinaudo meg szóhoz se jutott,tehát róla igazi véleményt nem nagyon mondhatunk. És azt honnan tudhatjuk, hogy neki mi az h sztár igazolás? Meg pláne, hogy Contéval közösen állítótták össze kikre van szükség. És adjuk már meg Conténak a lehetőséget, hátha nem csupa szart kért! És Marotta miért ne hozná azt akit az edző kér? Neki az miért lenne jó, ha csupa senkikkel tölti fel a keretet? És idén is sztem fő oka annak,hogy nem jutottunk BL-be Del Neri volt! Mikor véget ért a szezon nyíltan bevallotta, h neki ez jó munka volt, és sikeres! Idén meg nincs megkötve,hogy csak olaszokat lehet hozni! Az,hogy jött egy Pirlo,nem olyan gáz, Ziegler nem olyan rossz, Pazienza meg elfér tartalékba. Majd augusztusbqn térjünk vissza Marotta szídására vagy dicsérésére. Én hiszem, hogy nem lesz olyan rossz keretünk a köv szezonban!

adams 2011.06.06. 20:16:14

Messi gépe ,pont Agüero és Neymar gépe mellett szállt le , én is láttam!Iniesta pedig az új stadionba körözgetett Pazienzával!grande juve

Lakatos Di Natale 2011.06.06. 20:49:03

Pirlo érkezése még elmegy, igazából ingyen jött olyan sok veszíteni való nincs vele...Talán talál új motivációt egy számára jobb közegbe kerül, és bármennyire is öregszik azért még 30-40 méterekre odarakja a labdát ahova kell. Ziegler elhozatala jó döntés, kellett arra az oldalra mint egy falat kenyér és szintén ingyen jótt. Pazienza érkezését nem értem, nem rossz játékos, de nem Juve szint. Ezzel a három játékossal már le kellene zárulni a költséghatékony igazolásoknak. Szerintem innentől már nem kellene Inlereket meg ilyeneket hozni, jöjjön inkább két minőségi játékos egyenkét olyan 25 milláért az már bőven jó lenne. A kevesebb néha több és ez most igaz is! Ne tíz szart hozzunk, inkább egy minőségit! Remélem Conte is így gondolja

Ismeretlen_108746 2011.06.06. 20:55:49

"Az meg ha megpróbál olcsóbban elhozni vkit miért baj?" Ezzel semmi baj nem volna. A problémát az jelenti, hogy kiket akar elhozni Marotta. Ha zseniálisan lealkudna Agüero árából, szerintem egy szava nem lenne senkinek. De pillanatnyilag Ziegler és Pazienza, vagy ha nagyon odateszi magát, akkor Inler a realitás, nem Agüero, nem Neymar és nem Sanchez. "Azért adjuk meg a lehetőséget Marottanak is!" Miért beszélünk úgy, mintha az idei szezon mélyrepülése nem Marotta munkássága alatt történt volna? Fel nem foghatom, hogy miért van az, hogy Marotta jobb megítélést élvez, mint mondjuk Secco?

Kotrevák Kelly 2011.06.06. 21:03:54

Az a baj, h mostanság a Juventusnál a "minőségi játékos" nem egyenlő a "sztár" vagy kiváló focistával, max a középkategóriával. Abból meg idáig sem volt hiány és meg is lett az eredménye... Tehát nagyzoló szöveg az van, más nincs! A félszemű kobramester marottát meg valaki visszafurulyázhatná a fonott kosárba, aztán eladhatná a piacon egy zacskó nokedliért!

Feri 2011.06.06. 21:04:29

babo410: Megelőztél, ugyan ezt akartam írni. :)

Kotrevák Kelly 2011.06.06. 21:05:37

Conte meg tolassa le a haját nullással, mert ezzel a kisfiús hajjal, meg a szőrmés kabáttal elég antiedzőnek tűnik. Kopaszon legalább van valami elrettentő formája.:-)

babo410 2011.06.06. 21:19:59

Én azt értem,hogy dühösek vagytok, mert csak 7. helyre értünk oda. de szerintem ez a keret simán 4-re kellett volna odaérjen! És aznem Marotta hibája,ha nem adnak neki pénzt játékosokra. Meg ennyi erővel Agnelli is rossz! Én azért nem itélem meg egy olyan szezon után amikor kicserélték a teljes keretet, de pénzt nem adtak hozzá.Idén ha megint nem minőség jön akkor beismerem majd,h sz*r! Egyenlőre nem adta még el Melot, nem hozta ide Inlert,aki azért nem olyan rossz, és Bastost is azért jegeljük, mert várjuk,h kapjon EU-s útlevelet. És az idei igazolásokra eddig nem szólhatunk semmit, mert nem hiszem, hogy Pazienza kezdőbe jött, Pirlo azért még ingyen elfér, Ziegler meg nem rossz ingyen. És még alig kezdődött el az igazolási szezon, és Conte szerint most megy a megfigyelés, h ki hogyan játszik. Szerintem hamarosan jön pár játékos. Ésha Inler jön, nem biztos, hogy Melo elmegy. Ha meg igen, az tuti Conte kérése lesz,mert forró fejű Melo, és nem tetszik ez Conténak. Én még várok, mert tavaly nyáron nemvolt annyira rossz Marotta, januárban bevallottan szinte pénz nélkül igazolt, a nyári igazolásokról meg egyenlőre csak annyit tudunk, h Conte listája alapján jönnek a játékosok, meg az újságok pletykálnak mindenfélét. Remélem idén meg leszünk elégedve Conte és Marotta munkájával. Egyenlőre nem tudjuk kik jönnek, kik mennek! Várjunk még vele!

Alexdon 2011.06.06. 22:47:31

szerintem le kellene cserélni mmarottat mmartinra, és akkor jövőre blt nyerünk! gyerünk mmartinka......pfffff Ja! FORZA JUVE! ezt ne felejtse el senki!

Juveen 2011.06.06. 22:47:40

Szerintem is várjunk a megítéléssel,azt sem tudjuk kik vannak a listán,csak feltételezzük! Más kérdés hogy ki jön arról a listáról..de bizonyára nem Messit,vagy a nagy C-t írták fel. Inler szerintem nem rossz,és örüljünk,mert ez azt jelenti hogy nem igazoljuk le Aquát. Nála azért jobb.! Bastos-hoz is fűzök reményt,plusz már megvettük Q-t ha jól tudom! ő azért már hasonlít a minőséghez,és Matri is..ne felejtsük el őket is ki kell fizetni!!!! Szerintem a bl-helyek velük elérhetőek,akkor majd ráérünk Agüérózni,meg Neymarozni! Pirlótól kicsit félek,nem tudom..nagyon szeretem,mindent elért amit elérhetett,de mégiscsak egy ősmilános..Remélem hogy nem csak a zsoldért jött,hanem szívvel fog harcolni a Juventusért..! Ettől függetlenül tudását el kell ismerni,és lehet még benne néhány jó év! De itt fontos a Spirito Juve.!

csuma 2011.06.06. 23:30:45

Kösz öreg! Ezzel a listával aztán az ég világon semmit nem mondtál. (Y)

Tony 2011.06.06. 23:34:01

mmartin91, adams, Kotrevák Kelly ! Szakadok a hozzászólásitokon :XDXD "A félszemű kobramester marottát meg valaki visszafurulyázhatná a fonott kosárba, aztán eladhatná a piacon egy zacskó nokedliért!" Ez nem igaz XDXDD...Formák vagytok mind!

Victor90 2011.06.06. 23:34:11

Az 1 dolog,hogy Conte kiket szeretne!El is hiszem azt,hogy Conte valóban,egy-két minőségi játékost szeretne,de mivel nincs pénze a klubnak,így helyette majd kap pár középszerű játékost!Egyébként remélem a csatársorba Gameiro neve szerepel a listán!Bastos-t remélem nem szerencsétlenkedjük el,és a jobbhátvéd posztra is min..1 Lichtsteiner szintű játékos fog érkezni!Ezt a 3 játékost nagyon jó lenne megszerezni!

Ismeretlen_102194 2011.06.07. 08:04:22

Apuelius: "Az meg ha megpróbál olcsóbban elhozni vkit miért baj?" Hasonló gondolatok bántanak engem is ha erre gondolok.... Felsejlik amikor pl. Moratti amikor egy Luciot asszem 5 millióért hozott el, meg egy Sneijdert "szotyiért"!!! a Realból, stb.,stb,stb., Nem az ötlettel van a baj hanem a kivitelezéssel.......

Dana 2011.06.07. 09:00:39

Most megint egy olyan dologról vitatkozunk amiről fogalmunk sincs :D Ki tudja azon a listán pontosan kik vannak? Vagy hogy tényleg Conte listájára rá bólitnott Marrotta? Vagy hogy miben állapodtak meg egymással? Nekem szimpatikus Conte, mert határozottnak tűnik :) ennyi Forza Juve :)

Söci 2011.06.07. 09:08:22

Alexdon: Egyet értek veled csak a transzferbe még bele kell vonni Kotrevák Kelly-t is nagyon tudják a dolgukat :D. Forza Juve!!!

Ismeretlen_102246 2011.06.07. 10:35:20

Abból kiindulva, hogy pár napja milyen nevek merülnek fel a sajtóban nem arra lehet következtetni, hogy az a lista olyan jó neveket tartalmazna. Szerintem például sem Bastos, sem Agüero nincs rajta, ellenben mondjuk ezzel a Perottival, aki éppen (véletlenül? - nem tudom) egy-két napja került csak a képben (legalább is az alapján a csekélyke információ alapján, amit a médiából meríthetünk).

Ismeretlen_147985 2011.06.07. 10:50:56

Olvastam egy-két hírt a két svájci kiszemeltről, gondoltam megosztom veletek, mert a témába vág, nem OFF, hiszen minőségi játékosokról beszélünk. Állítólag Lichtsteiner-ért 10 millió eurót adnánk, de a Lazio 12-t kér. Nem tudom igaz-e, lehet, hogy csak Tuttosport-os kitaláció. Ami azonban sokkal érdekesebb, hogy olvastam egy Inler nyilatkozatot, melyben azt ecseteli, hogy fogalma sincs miért írnak az újságok marhaságokat, mikor ő sem a Napoli-t, sem a Juventus-t nem utasította vissza, hiszen még egyik mellett sem döntött. Azt is hozzátette, hogy az ügynökével le fognak ülni a közeljövőben, s megvitatják, hogy hol is kellene folytatnia a pályafutását, s állítása szerint nem a pénz lesz a legfontosabb tényező a döntésében, mert ő elsősorban nyerni akar. Persze mint tudjuk, pénz beszél, kutya ugat.

Ismeretlen_108746 2011.06.07. 11:20:15

Nem tudom, de nekem egyáltalán nincsenek jó érzéseim Conte mesebeli listájával kapcsolatban. Valahogy azt érzem, hogy a hangzatos kijelentésekhez képest, amelyek három klasszis érkezését harangozták be, mintha határozott visszalépés történt volna. Természetesen eddig is, s most is csak pletykák repkedtek, de mintha a pletykák szintjén is visszafelé haladnánk minőségben. Jelenleg Pazienza és Inler tűnik realitásnak, s már pletykát sem hallunk magasabb színvonalról. Inler és Lichtsteiner jó igazolások lehetnek, csak számomra valahogy elképesztő, hogy a svájci válogatott szintje jelenti az előrelépést egy Juventus életében. Reménykedjünk, hogy lesz még néhány pozitív meglepetés az átigazolási szezonban.

Ismeretlen_147985 2011.06.07. 11:34:01

Apuleius: Az az igazság, hogy az a svájci válogatott szint most tényleg nagy erősítés lenne. Így, hogy nincs pénz, ill. 7.-ek lettünk immár második éve, nagy játékos ide nem fog jönni. Dobálózhatunk itt Agüero, Sanchez meg Pastore neveivel, de ezek a játékosok fiatalok, trófeákat akarnak, s nem vágynak Serie A 7. helyezett csapatra, még akkor sem, ha azt éppen Juventusnak hívják. Én összességében úgy gondolom, hogy ha jönne a két svájci, Bastos és egy ismertebb csatár, akkor odaérhetnénk a 4. helyre. Még Contéval is. Ez így talán elég lehetne, hiszen semmi dolgunk, 38 meccsre kell összpontosítanunk, semmi többre. És sztem ezeket a játékosokat nem is lenne művészet megvenni, még Marottának sem. A gond ott van, hogy ha még meg is van a pénz ezekre az emberekre, Marotta azt is szarul fogja elkölteni. S miért? Mert ő egy szerencsétlen, huszadrangú balfasz, aki a Sampdoriánál dolgozott, senki nem ismeri, eredményei sincsenek, de jelen pillanatban ő döntheti el, hogy ki érkezzen a Juventushoz. Persze ezért nem elsősorban ő a hibás, hanem az a még Marottánál is sokkal nagyobb balfasz, aki kinevezte.

spider81 2011.06.07. 11:47:12

Az a 3 "minőségi" játékos:Rossi,Vucinic és Lihsteiner.....hát ez nem valami veretes,bár Rossi ok,de Vucinic helyett Bastos kéne

Ismeretlen_108746 2011.06.07. 11:48:50

@mmartin91: Maximálisan egyetértek minden gondolatoddal. Merengésemnek pontosan az volt az oka, hogy én magam is tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy az említett svájci játékosok komoly erősítést jelentenének a jelenlegi Juventus-nak. Ugyanakkor a magamfajta szurkoló számára, aki kisgyerekként még a Platini féle, egyébként sokkoló emlékű, első BEK győzelmet, majd a kilencvenes évek kimagasló Juventus-át is saját szemével láthatta, azért mégiscsak elképesztő és szomorú.

Baggio 2011.06.07. 12:05:00

nyugi skacok lesznek itt nagy tehetségek..most őszintén szerintetek a Juve vezetősége +engedi magának,azt,hogy az új stadion kongjon az ürességtől? és továbbra is csak a múltból éljena csapat... Agnelli családot el is zavarják akkor,márpedig az világháborút jelentene:-DDDD Rossi kicsit felesleges vétel lenne,ha Matri és Q-is marad..inkább a szélső játékot erősíteném meg a 100millából + védelem,csak akk vennék sztár csatárt,ha túl sok a pénz = bőven 100milla feletti összeg

babo410 2011.06.07. 13:26:15

Én bízok,sőt hiszek benne, hogy a Juventus név még vonzó lehet a nagy nevek számára. Attól, h 2x 7-ek lettünk? Ennyi erővel a Liverpoolba se ment volna senki! És miért nem lehet azt elképzelni, hogy ha már Marottaban nem bíztok, mert tavaly a semmiből kellett játékosokat vennie, akkor adjuk már meg az esélyt, h Conte tudja kikre van szükség. Mert azt ugye senki nem gondolja, hogy akárki jön a Juvéhoz, az csak dilettáns barom lehet! És az a helyzet, hogy az utóbbi időben a Juve részvényeinek az értéke is nagyot zuhant. Ezért is lépni kell, mert különben a részvényesek elvesztik a bizalmukat a Juve iránt. És ugye nem kell elmagyaráznom ez mit jelent? pláne ha hirtelen nagy arányban kezdik eladogatni a részvényeket. Nem hiszem, hogy a vezetőség ezt szeretné!

champion 2011.06.07. 14:00:24

Baggio véleményét osztom. Szerintem csatár poszton nincs szükségünk komoly erősítésre, HA Quglit és Matrit megvesszük. Padon ott van CAPITANO és Toni. ÉS sajnos még mindig itt van Jaki meg Hajas is akiket ha nem adunk el addig nem kell csatár. Ha meg mindenképpen csatárt hozunk ezek után akkor Alexis Sanchez nálam a befutó mert ő inkább Sec. Striker mint Qugli elboldogul a szélen is egy 4-3-3 formációnál. Inkább egy nagyon jó bal szélső(sorrend:Bastos, Perotti, Dzudzákkk) meg egy jó jobb bekk(Listájner, Eboue, Cassani, Beck). Közép középpálya szerintem általában Melo meg Pirlo nyomja majd( senki ne higyje hogy Pirlot a padra vettük).Pepe maradhat Krasic cseréjének.Jobb bekk cserének meg fel kell hozni a primaverából valakit végre.

hellan 2011.06.07. 14:23:36

In an interview with Spanish online newspaper ABC de Sevilla on Saturday, Juventus general manager Giuseppe Marotta revealed : "I am interested in FC Seville's Argentine winger Diego Perotti. If his club officials are ready, I can meet with them and talk business one day". Marotta tegnapi nyilatkozata.

Ismeretlen_147985 2011.06.07. 14:27:05

hellan: Köszi, ez "remek" hír. Ezért mondtam azt, hogy ha még meg is lenne a pénz a Juventus számára elérhető komolyabb játékosokra (nem Agüero, nem Pastore), Marotta akkor sem őket fogja leigazolni, hanem Martinez-féle hulladékokat. Ezért nem lesz addig előrelépés, amíg ez a nulla a sportigazgató.

Tony 2011.06.07. 14:31:18

mmartin91! Csak kiegészítés képpen: jövőre már a 3.helyre kellene befutni,hogy a Bl-ben indulhassunk. Az említett játékosokkal is nagyon necc.( tényleg érkeznének)

Tony 2011.06.07. 14:32:11

*ha tényleg érkeznek

hellan 2011.06.07. 14:34:52

@mmartin91: Nem tudom, hogy ez jó hír-e vagy sem, hogy Perotti iránt érdeklődünk. Lássuk be, most sem a minőség fog dominálni, ahogy azt a kancsal mondta, hanem a darabszám. :/

Ismeretlen_147985 2011.06.07. 14:56:05

Tony: Szerintem jövőre még elég a 4. hely, a 2012/13-as szezontól lép életbe az új szabály.

Ismeretlen_147985 2011.06.07. 15:01:50

A 2012–2013-as BL-kiírásban Németország három automatikus főtáblást ad, a negyedik német klub a rájátszásban kapcsolódik be a küzdelmekbe" – tudatta közleményében a német labdarúgóliga. Várj, lehet, hogy tényleg igazad van. Ó basszameg... Akkor még az általam felsorolt játékosok is kevesek lesznek...szóval legközelebb sem megyünk a BL-be. Oké, ez akkor most tudatosult bennem végleg.

Ismeretlen_108746 2011.06.07. 15:29:45

Igen, jövőre már csak 3 BL helye lesz Olaszországnak. Na nem mintha fenyegető lenne, hogy a 3-4. helyek valamelyikére pályázzunk.

csuma 2011.06.07. 15:48:20

Hát igen. Ha Conteról nem derül ki szezon közben, hogy eszetlen nagy király, akkor lényegében érkezhet bárki, nem érünk bl helyre.

babo410 2011.06.07. 15:54:53

Pont ez az, hogy a többi csapatnak se olyan hű de edzője van, tehát Conte most jó, csak jól kéne igazolni. Szerintem Conte képes lehet BL-be juttatni minket, csak a nyárnak kéne jól elsülnie! Remélem a mostanság felröppent nevek csak pletykák,és nem adtuk le tényleg a színvonalat Agüerotól Vucinicig! Minek ő ide? Akkor már masradjon Iaquinta!

babo410 2011.06.07. 15:55:03

Pont ez az, hogy a többi csapatnak se olyan hű de edzője van, tehát Conte most jó, csak jól kéne igazolni. Szerintem Conte képes lehet BL-be juttatni minket, csak a nyárnak kéne jól elsülnie! Remélem a mostanság felröppent nevek csak pletykák,és nem adtuk le tényleg a színvonalat Agüerotól Vucinicig! Minek ő ide? Akkor már masradjon Iaquinta!

Ismeretlen_152362 2011.06.07. 17:21:36

az tiszta sor, hogy itt sokan agüerot meg pastorét akarják. de hogy a támadó szekció igényelné a legnagyobb erősítést, azt én enyhén kétlem. ha tegyük fel van 100 millió igazolásokra ez a 2 játékos 80 milliót emésztene fel. 20 millióból akartok ti még klasszis védőket???? hol éltek ti? szerintem meg kellene pályáznia pár embernek innen a sportigazgatói pozíciót és virítani valamit, mutassátok meg hogy kell a semmiből csapatot építeni. mert a tavalyi évben, mint ahogy már valaki előttem fejtegette ez volt. contét én dd-hez hasonlítanám, ő is benyújtotta a kívánságlistáját, annyi a különbség, hogy gondolom kapott biztosítékot arra, hogy az általa kért játékosok meglesznek, ha nem is mind. ne gondoljátok már el, hogy serie b-s meg kieső csapatok játékosait akarja idehozatni. conténak már van némi edzői tapasztalata, míg ferrarának nem volt és szemmel láthatóan erőskezű edző. nem tudom kinek tűnt fel,hogy még csak június van, az átigazolási vége pedig augusztus vége.....

Ismeretlen_181235 2011.06.08. 15:07:09

Perottit remélem Marotta úgy hozza el, hogy cserébe odaadja Martinezt és még a Sevilla fizeti mindkettő repülőjegyét is.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása