A Juventus jelezte érdeklődését Agüero iránt

Az Atlético Madrid vezérigazgatója, Gil Marin elismerte, hogy levelet kapott a Juventustól, melyben Agüero iránt érdeklődnek.

"Egy levelet kaptunk múlt hétfőn a Juventustól, amelyben Agüero iránt érdeklődnek. Tárgyalni szeretnének az argentin átigazolásáról. Figyelmeztetni szeretnék mindenkit, hogy a 45 millió eurós kivásárlási árból nem fogunk engedni."

A Real madrid is élénken érdeklődik a 22 éves válogatott játékos iránt, de a madridi piros-fehéreknek eszük ágában sincs a blancókkal tárgyalásokat kezdeményezni.

"Nem szeretnénk a Real Madriddal bármilyen tárgyalást is kezdeményezni. Agüero bármelyik csapat ajánlatát elfogadhatja, ha kifizetik érte a szerződésben foglalt 45 millió eurót, de a Real Madrid az összeg teljes kifizetése ellenére sem jöhet szóba."

Ha az argentin játékosért egy 45 millió eurós ajánlat érkezik, akkor jelenlegi klubját szerződés kötelezi arra, hogy biztosítsa játékosa számára a szabad tárgyalást bármelyik csapattal.

Napjaink legismertebb közösségi portáljának egy rajongói oldalán arról lehet szavazni, hogy Agüero melyik csapatban folytassa karrierjét. Eddig a Juventusra voksoltak a legtöbben, és fölényesen vezeti a szavazást. Ha unatkozol és van egy kis időd, akkor tudod, mi a dolgod...

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr574653826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_141491 2011.05.26. 23:18:02

Elkann! Virítsd a lóvét! ;) Azt a nyamvadt Tiagot is beszámíthatnák. Kár, hogy értéktelen! :D

Ismeretlen_128760 2011.05.26. 23:20:20

De a belsővédő kettősünk sem remekelt az idén! Bonucciról csak jóindulattal lehet azt állítani, hogy bevált! Mondjuk, bár ő lenne a leggyengébb láncszem!

zzzzzzzzzzzzzzzz 2011.05.26. 23:27:16

De egy Conte hátha felbírná őket tüzelni és még ott van Barzagli is aki jól teljesített. Chiellinit meg mindenki elismeri... Mozgékony csatárnak ott van Matri remekül mozog jól is cselez és még Q se mondható "fapados csatárnak". Van még egy DP-nk és remélhetőleg lesz egy Agüeronk is. VKP/kk-nak ott van Melo, Marchisio és ott van egy Pirlo is + Giandonato. Lehet igazad van és én vagyok elfogult, de szerintem már nem sok "lyukat" kell "betömni" :)

Ismeretlen_128760 2011.05.26. 23:44:28

Mozgékony csatáron azt értem, aki képes egy-egy csellel, vagy elmozgással megbontani az ellenfél védelmét. Ilyen Quagliarella és Del Piero a keretben. A kapitányunkra ha komoly célokat akarunk elérni, már csak epizód szerepeket szabad osztani. Matri egy igazi befejezőcsatár. Jobbhátvéd kell! Marchisionak csak keressük az "igazi" posztját, Pirlonak meg keresni fogjuk... de egyikőjükét sem a vkp-n találjuk meg az biztos!

Kaci 2011.05.26. 23:55:05

Nem akarok itt nagyon ünneprontó lenni, de szerintem hülyeség 45 misit rááldozni. Itt van Matri és Quaigrella párosunk akik már idén is amikor tudták kihúzták a szarból a csapatot. Mellette DP, Iaquinta, Toni, és Még lehet hogy Amauri is a nyakunkon marad. A jelenlegi csatárkeret elég hogy BL-t érő helyt érjünk el jövőre a bajnokságban. Nem kell csatár. Inkább olyan játékosok kellenek akik meg tudják teremteni a helyzetet a csatároknak, és kész. A szélek megerősítésére (Jobb/bal hátvéd; bal középpálya, és még valaki Krasic mögé) szerintem hasznosabb lenne a sokat emlegetett 100 misi. Ugyhogy én inkább: Elia, Bastos, Drenthe, Beck, érkezését várom.

Ismeretlen_149053 2011.05.26. 23:56:02

45 milliót én is sokallanám, de ez egy olyan üzenet lenne a focivilágnak, hogy a Juventus ( és egyben az olasz foci életben van), meg tud szerezni akárkit ha kell. Egy ilyen igazolás szerintem életbe vágó lenne, és azért azt se felejtsük el, hogy egy ilyen nagy név megszerzése már csak mez bevételbe is hatalmas pénzeket generál. Ezért én azt mondom, bárcsak megvennénk az átigazolási időszak első napján! Forza Juventus!

Ismeretlen_149053 2011.05.26. 23:58:09

Iaquintát és Amaurit pláne el kell adni, ez a kötelező feladatok közé tartozik ezen a nyáron! Forza Juventu!

Kaci 2011.05.27. 00:13:34

Amauri-t nem lesz könnyű elpasszolni. Főleg nem jó áron. Az egyetlen haszon belőle az lehetne ha egyik igazolásnál fel tudnánk használni. Bár nem gondolom hogy sokan tárt karokkal várnák. Iaquintaval hasonló a helyzet, inkább más kérne pénzt tőlünk azért hogy befogadja :P Én inkább megtartanám, hátha magához tér, meg volt azért idén is egy kettő villanása, igaz ezek nagyon ritkák voltak. Egy szó mint száz: szar a helyzet, köszönjük Secco bácsinak aki e két játékosra több mint 30 misit herdált el. Igazán nem tudok mit fűzni hozzá

Tony 2011.05.27. 00:34:39

Azokkal értek egyet akik sokallják egy játékosért a 45 millió eurót. Hihetetlen hogy milyen irgalmatlan pénzeket képesek elkérni csapatok 1-1 játékosért. Ebből a 45 millióból vehetnénk 2 klasszis szélső-hátvédet,ilyenek 15 millió körül már elérhetőek. Egy kis hozzáadással kijönne még 1 balszélső is. És ha ezen posztok megvannak akkor már mindjárt eredményesebbek lesznek a meglévő támadóink is akik között legalább 2 van akiben van potenciál. Tehát egy 45 milliós csatár megszerzése messze nem a legégetőbb feladat kellene hogy legyen,ráadásul kicsit pazarlás is lenne.

csuma 2011.05.27. 02:06:45

@Tony: mondj kérlek olyan klasszis bekkeket, akik 15-ért már elhozhatóak. Mert nekem hirtelen a "klasszis szélső védő" fogalmára a következő nevek jutnak az eszembe: Dani Alves 35mó; Sergio Ramos 30mó; Maicon 30mó; Ashley Cole 27mó; Evra 27mó; Lahm 28mó stb... És ezek csak a transfermarkt-os árak... Lehet a klasszis szót értelmezzük másképpen, de ha már Agüero kaliberű játékosokról beszélünk, akkor én csak a fentebb említett emberkékre tudok gondolni. Abban egyetértek, hogy nem csatárposzton kéne elsődlegesen erősíteni, de várjuk ki a végét (vagyis az augusztus 31-t). Egyrészt Agüero megszerzésére most van esélyünk nem júliusban vagy augusztusban. Másrészt, az ő leigazolása egyben státuszt is jelentene, mivel hozzá hasonló kaliberű játékos kb. Nedved óta nem érkezett a csapathoz. Vele egyúttal a csapat vonzereje is növekedne az átigazolási piacon, hogy arról ne is beszéljünk, hogy maga mennyi bevételt generálna a csapatnak (mez, egyéb szir-szar, reklám stb..). Az pedig szintén nem utolsó szempont, hogy min 8 év kiváló játék áll előtte (persze ha valami oknál fogva nem törik ketté a karrierje). Szóval, ha nem is a legégetőbb feladat megerősíteni a csatársort, akkor is ő jelenleg mozdítható, a jelenlegi fizetését simán űberelni tudjuk (ami manapság egy ilyen sztár esetében ritka..), ráadásul előrelépést jelentünk számára, ami szintén nem elhanyagolható! Én itt a blogon írtam már Pastore-t, Sanchez-t, Hazard-ot kutyafaszát, és...kurvára nem tudnék választani közülük xD

csuma 2011.05.27. 02:28:24

A lényeg, hogy 'minőséget' vegyünk. Kvázi mindegy, hogy hova, mert mindenhonnan hiányzik.

csuma 2011.05.27. 02:37:49

Ja, és hülyeséget írtam. 2004-ben jött hozzánk egy Zlatan.

g3ronymo 2011.05.27. 05:48:19

hát csak akkor kéne megvenni, ha vettünk egy normális jobb szélső védőt és egy bal szélső középpályást, és a végén még mindig marad pénzünk. Remélem Agüerotol függetlenül megvesszük Matrit és Q-t Szerintetek egy 7-8 milláért nem kéne az atleticónak Marinez? vagy Jaki? :)

csakakriston 2011.05.27. 06:45:12

Nem er 45-ot,remelem nem csinalunk ekkora hulyeseget.

Gyurika 2011.05.27. 07:12:27

Szerintem Agüero egyértelműen világklasszis. Sokkal jobb, mint Higuaín. És mint világklasszist, le kell igazolnunk, amíg még nincs fent annyira az ára, mint amennyire fentlesz 2-3 év múlva. Persze, 45 millió euroba kerülne, ami nem kis összeg. De Marotta úgyis meg tudja azt tenni, hogy megállapodik egy 15-20 millióba, meg teszem azt egy 3-4 évbe, amíg törlesztjük. Látom sokakban felvetődött, hogy minek, amikor itt van Matri és Q. Matri nálam óriási előnyt élvez, a szimpatikus játékával, a győzni akarásával, és nem utolsó sorban elképesztően gólérzékeny, nagyon ritka az ilyen játékos. Q-tól meg én soha nem voltam elszállva, főleg, hogy sérülés után tér vissza, ezt ne feledje senki. Egy keresztszalag-szakadás nem vicc, az esetek több, mint a felénél szépen lassan visszaesnek a játékosok, volt egy ilyen kimutatás pár hónapja. Ha mondjuk azt mondja a Napoli, hogy vigyük 8 millióért, akkor igazoljuk le. De egy súlyos sérülésből visszatérő játékosért 15-16 milliót adni egyszerűen hülyeség. Zsákbamacska. Viszont szerintem Iaquinta menni fog, Toni előnyt fog élvezni Conténál is. Matri - DP - Agüero - Toni. Minek ide még csatár?

hellosziaszevaa.fj 2011.05.27. 07:16:04

Üdv.Bastossal mi a helyzet, mert ő balközéppályán is lehet alkalmazni meg bal szélső csatárként nem? Nekem így nézne ki a csapatom.: Ziegler - Chiellini - Bonucci - Bastos Krasic - Pirlo - Marchisio - (Bastos))Dzsudzsák)Pepe Q - Agüero

bubi 2011.05.27. 07:29:35

bisztos kell egy ojan játékos aki a reálba akar igazolni????? 45millioért

Lg 2011.05.27. 07:51:27

Agueroért a 45milla,az kifejezetten jó ár!!! Mivel a világ 5 legjobb játékosának az egyikéről van szó. Ha a Juve nem képes ezt az összeget +adni érte,akkor nincs keresnivalónk az elitben!!! Mert,h oda visszakerülj,v ott maradj,arra áldozni kell. Ha +adjuk a 45-öt még akkor se biztos,h idejön,mert őt is + kell győzni! Vannak gondolom céljai,oda fog menni,ahol lát arra esélyt,h azok +valósulnak. De ebbe teljesen 1etértek vele.

Supi 2011.05.27. 08:00:30

Hazard(22millió körül) és Bastos(22millió) a szélekre, meg Van Der Wiel(10millió hivatalosan,de 20-ért ellehetne hozni) kéne, és kb. kész is a csapat, ha meg van érdeklődő a selejtek iránt(Grygera, Mottat küldjük vissza,Tiago,Amauri,Iaq,Grosso,nálam még Marchisio is ide tartozik,Martínez,tuti van még,de ennyi jut eszembe.) Akkor vehetnénk még 1 normális belső kp-t Melo mellé,habár ott van Sissoko és ha Conte játszatná akkor tökéletes. És így fennmaradó összegből a DP, Q,Matri,Toni 4-es mellé jöhetne 1 igazi,minőségi csatár. Ha meg tényleg van 100millió persze,csak akkor,amit igazán kétlek, akkor nem ártana 1 Subotic se a védelem közepére,mert Bonucci nem valami meggyőző.

Mitya 2011.05.27. 08:33:44

Az a baj hogy távozókkal kapcsolatban semmi hír pedig az sem ártana... :/ nagyon nagy erősítés lenne Agüero de emberek 45 milkó :/ ha valóban van 100 milkónk költésre akkor nem hiszem h majdnem a felét rá kéne áldozni...35 millióra csak le lehet vinni vhogy :/ v Tiago-t vonják bele úgyis jobban teljesít náluk mint nálunk...ragyogó lenne egy Matri-Q-Aüero-DP közül válogatni mindig de a pénz nagy részét a középpálya bal szélére és a védelem jobb oldalráa kell költeni! sztem... de ha 45-ért jön Agüero akk sem leszek ideges mert végre nem egy Illés Bélát hoztunk hanem egy fiatal klasszist :)

Del Piero 70 2011.05.27. 09:10:44

Sziasztok sajnos vagy nem sajnos tudomásul kell venni a juve vezetőinek,hogy egy fiatal jó focistát meg kell fizetni és a juvénak most már sztárokat is kell igazolni,hogy méltó legyen igazi nagy híréhez!

Ismeretlen_113151 2011.05.27. 09:19:12

Ezzel csak az a gáz, hogy mi van ha nem válik be?? Ha úgy járunk vele mint Diegoval? Vagy ahogy Chelsea járt Torressel? Most adunk érte 45 milliót, lő 6 gólt a szezonban akkor jövőre kb 25-ért tudjuk továbbadni... Szerintem elég rizikós.

Mimi 2011.05.27. 09:25:55

Egyértelműen ilyen kaliberű játékosokat kell igazolni... 45 millió? Igen sok pénz, de kell áldozni ennyit, hogy a csapatunk visszakerüljön méltó helyére. Bár én inkább Pastorét hoznám, ha már ennyi pénzünk van. Szerintem kreatív kp-ra nagyobb szükségünk van, mint csatárra. De nem búslakodnék ha Agüero jönne :)

Lg 2011.05.27. 09:32:34

Torres,ott a chelsea volt a hülye,mert torres 30miliót se ér!!! Ő olyan játékos,h ha rápattan a kapufáról a labda,akkor berúgja,ha be,mert mostanában már ez se megy neki. Diego,szerintem nem kellett vna eladni se. Aguero,+ lehet nyugodni,ua nem 6 gólt lőne,ha jönne,és tudtommal gólpasszokat is szép számmal ad. 35 milláért tuti,h nem adják oda,de 40ért se,1 értelműek,45millióért vihetik!!! Tod azért nem adják oda,mert van bőven kérője,mivel jó játékos.

Baggio 2011.05.27. 09:39:29

pont,hogy nincs sok kérője/ezt kell kihasználni/...túl sok a 45 milla most jó,hogy nem Moggi irányít...ő tenné a pénzt és csá,de ezt nem szabad most eljátszani

Ismeretlen_150170 2011.05.27. 09:39:59

45 milla nagyon sok, ennyit utoljára akkor költöttünk mikor Zizou-t rekord összegért eladtuk a margit-nak! Én próbálom most is reálisan és észszerűen nézni a dolgokat, na meg gazdaságosan! :) Agüero-ra nincs szükség, nincs csatárkérdés, Q és Matri rendelkezésre állnak, nem kell értük sok pénzt fizetni, megszolgálták a bizalmat, én nagyon megkedveltem mindkettőjüket nem lenne szívem bármelyikőjüket is elküldeni! Az idei szezonban a védelemmel volt a legnagyobb gond ennek kijavításával kellene kezdeni a dolgokat, Bastos a középpályára kell! Én Chiello-ra is max egy átlagos jót tudok mondani erre az évre de ugyanezt elmondhatom Barzagli-ról is így már meg ugye nem hangzik olyan jól. Ha idén is lett volna védelmünk akkor most a bl-re készülhetnénk. A gólokkal nem volt gond és persze szép lenne ha egy Agüero rugdosná a gólokat csak ilyen védelem mellett az ő góljaival se lennénk előrébb! Pirlo-val egyébként is a támadó szekciónk erősödött ő tőle ne várjunk nagy védkezést, Melo-nak így több "melo"-ja lesz meg a védelemnek is ezért nagyon nem mindegy kik lesznek hátul, 45 millából nagyon jó védőket lehet igazolni! Az egész vezetőségünk egy vicc, hogy nem tudja megtalálni az aranyközéputat! Vaze, az hogy tavaly olcsójánosokat vettünk, meg cserepadokrokról hoztunk playereket ide, arra nem az a megoldás hogy most elköltünk egy játékosra 45 millát akire nincs is olyan nagy szükség! Ez nem koncepció, hanem parasztvakítás, most megakarják mutatni hogy tudnak ők nagy játékosokat is igazolni, ja irreális összegekért, más meg fillerekért hoz tehetségeket vagy ingyen szereznek nagyon jó playereket! Affelay-t pl. elviszi majd a liverpool 15 milláért mi meg Pirlo-ra akarunk építeni, Krikic is ott padozik barca-ban, egy az egyben ua. mint Agüero csak fele annyiért vagy akár kölcsönbe is elhozhatnánk, stb... mindenki tudná folytatni a sort észszerű igazolásokkal, csak BAMBAngelli meg a Félszemű most víritani akar, ők most megmutatják, ezért is hozták ide Conte-t mert ha nem jön be a nagy "shoppingolás" simán rá lehet verni a balhét!

Ismeretlen_102246 2011.05.27. 09:58:32

45 millát is megér, ha Dzeko 40 milla. Ilyen a piac gyerekek. Soha nem veszünk sztárt, ha nem nyitjuk ki a pénztárcát. Tehetségből lehetne még megélni, de nem nagyon van szerencsénk a tehetségek igazolásával, így marad ez az út.

Ismeretlen_177028 2011.05.27. 10:06:32

Rájöttem, hogy az itteni kommentek bizonyítják, hogy Marrotta csinálhat bármit, a fele bandának úgyse fog tetszeni. :D Szerintem is sok Agüéroért a 45 milla, de igenis szükség van rá, mert Q és Matri mellett lehet rotálni őket. DP és Toni pedig már csak a csodacsere szerepre számíthatnak. Iaquintát el kell passzolni, Amaurit rá kell tukmálni a Parmára és meg is van egy értelmes csatársor. Középpályára jött Pirlo, a lassúsága annyira nem gáz, ha tudja szervezni a játékot és adogatni a labdát a szélekre, Krasicnak és talán Bastosnak. A védelem meg középen jó, mindhárom belső védőnk megállja a helyét, csak idén állandóan a szélsőkre kellett vigyázni, nehogy elkúrjanak valamit. Bal oldalra most jött Ziegler, de kéne még oda valaki mondjuk valaki minőségibb játékos, és ugyanezt el kéne játszani a jobb oldalra is. 10-15 milláért igazolni valakit, mögé meg valami olcsó Serie A-s játékost cserének.

Diego2889 2011.05.27. 10:11:46

nem is tudom mit várnak itt sokan.. 45 millió az ára Agüeronak.. ki kell fizetni, ez van.. Teljesen reális ár úgy gondolom.. Ma már ennyit ér 1 hasonló kaliberű játékos.. Sokan rácsodálkoznak az összegre, pedig nem kellene.. Igazából nem vagyunk hozzászokva ahhoz h csapatunk ekkora összegeket fizet ki játékosokért.. Nálunk a 20-25milliós összeg mostanában az álomhatár.. Természetesen lehet 20millióért is klasszisokat vásárolni, de úgy gondolom h Agüero 22 évesen bebizonyította h megéri a pénzét. Fiatal kora ellenére meg van benne minden, amire nekünk szükségünk lenne.. Del Piero méltó utódja lehetne.. Én nagyon remélem h ő lesz a következő érkező :)

Lg 2011.05.27. 10:13:45

Aguero ua mint Alex,ua a stílus,és szerintem Alexet illő vna pótolni!!! Itt az idő! Moggi azonnal lecsapna rá 45ért,jól tenné,minek időt húzni,holnap se lesz olcsóbb,de lehet,h a holnap már késő! Azért tudta pl a barca afellayt olcsón +venni,mert sztár csapat,álítom,h ide a duplájáért se jött vna. 1. azért kell a Kun mert alexet pótolni kell! 2.Ha a Kun itt lesz,akkor majd jobban jönnek mások is. 3.+ kell venni,akár bármi áron,mert így +mutatjuk,h nem kell még a juvét temetni.

Ismeretlen_122894 2011.05.27. 10:13:57

ha a 45M kőbe van vésve, akkor csökkennek az esélyek, ez nagyon sok pénz, amit jobban is fel lehet használni, de! egy olyan játékos leigazolása, aki 22 évesen világklasszis teljesítményre képes, motivált, éhes a sikerre, akinek már neve van, az presztízs, az azt jelzi mindenkinek hogy juventus van, és komolyak a céljaik, ezzel pedig csomó más játékos előtt szimpatuikus lehet a csapat. azt figyelembe véve, hogy aguero mezből több fog fogyni, mint q vagy matri mezéből, már csökkenti a 45M valós értékét. és azt sem szabad elfelejteni, hogy 4 év múlva a real simán megveheti 70-80M-ért, tehát még nyerhetöünk is rajta (ha "csak" 45M-ót fizet majd érte, még akkor is jól jártunk!) nem lennék most marotta helyében, nehéz döntés, de inkább arra hajlok, hogy perkáljuk ki a pénzt, fáj amenniyre fáj, azt törölgessük a szánk széléről a csorgó nyált a góljai és gólpasszai utábn! (ha sanchez 35, akkor pedig pláne inkább aguero 45-ért)

hellan 2011.05.27. 10:18:24

AM elnökének nyilatkozata: "Kun nem fog a Realban játszani, mert ezzel megbántana engem, a klubot és a szurkolókat is. Nem is érkezett megkeresés tőlük, s Perez is biztosított arról, hogy nem érdeklődnek a játékos iránt. Az egyedüli klub, aki megkeresett minket az a Juventus volt, ők egy faxon tudatták, hogy megkezdték az egyeztetéseket a játékossal."

Diego2889 2011.05.27. 10:22:42

Minden reggel úgy kelek fel, h hátha azt fogom olvasni, h Kun orvosin van Torinóban:D:D

Csülök 2011.05.27. 10:26:27

Én is...régi álmom már, hogy nálunk játszon! Nagyon szeretem a játékát, a személyiségét is... Remélem olyan a hozzá állása mint Krasicnak...

hellan 2011.05.27. 10:26:40

Előbb-utóbb, így lesz nyugi. :)

hellan 2011.05.27. 10:29:04

A "hihető" Daily Mirror szerint Tevez visszautasította Marotta ajánlatát! A Juventus "guru" 2015-ig kínál nekiszerződést évi 6 millió €-s fizetéssel!

Ismeretlen_177028 2011.05.27. 10:30:09

@hellan: akkor örüljünk, hogy visszautasította. A zsoldos köcsög :D

hellan 2011.05.27. 10:32:27

Azt a 6 millát csapják hozzá Agüero árához, így közeledünk a 45 millához és kész. Tessék az asztalra csapni Marottának, onnan már nem hiszem, hogy gond lenne. :)

Diego2889 2011.05.27. 10:34:58

annak a patkánynak 6 millió:D:D menjenek már a *******-ba.. Pieronak meg adnak évente 1gurigát.. Azt mondom én is h azt a 6ot tegyék hozzá Kun árához.. A maradék 4et meg kaparják össze, ha kell az utcáról. :D

Ismeretlen_122894 2011.05.27. 10:37:12

aguiero vs tevez nálam aguero, illetve kezdem azt gondolni, hogy agueo vs akárki, aguero

Diego2889 2011.05.27. 10:39:46

én csak akkor gondolkoznék el ha megkérdeznék h Agüero v Neymar.. egyiket elhozzák nekünk, választani kellene.. számomra abban az 1 esetben gondolkoznék el.. Akárkit hozhatnak, ők ketten elsőbbséget élveznek nálam.. választani sem tudnék..

hellan 2011.05.27. 10:39:58

Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy a kancsal Marotta mit szórakozik ennyit már megint. Ugyanezt játsza, mint eddig, minden fillért meg akar spórolni. Láthatjuk, hogy nem engedi el az Atletico 45m alatt, majd addig szórakozunk, míg a Chelsea gondol egyet és küld egy hanyag 50 millás ajánlatot kisujjból és nézhetünk. Nekünk meg majd marad Drogba, aki lehet, hogy ingyen igazolható lesz.

Diego2889 2011.05.27. 10:50:49

Az a durva h a világ összes Juve drukkere ég a vágytól már 1 ilyen igazolásért... szerintem mindenki elfelejtené az elmúlt borzasztó éveket, ha most nyáron klasszisok érkeznének... igazi klasszisokra gondolok... ennyi jár nekünk már.

epaska 2011.05.27. 10:50:57

A CdS szerint a Juventus most Inler és Lichsteiner után érdeklődik.

buub 2011.05.27. 10:52:46

@hellan : Ez a természetes, meg kell próbálni olcsóbban megszerezni hátha bejön. Az a mondat meg komolyan kezd már felbaszni, hogy úgy írtok minden nagyobb klubról, hogy kúrják ki az 50 milliókat, egyedül a City az ahol küldenek a játékosért egy rakat pénz, aranyórát, új autó és többszörös áron leigazolják. Sehol máshol nem érdek, hogy többet fizessenek, mint amennyi éppen elég.

Diego2889 2011.05.27. 10:52:47

jaja olvastam én is

Diego2889 2011.05.27. 10:54:51

amúgy én bevezetnék 1 határt az igazolásokra.. mit tudom én max 80millió.. ezek a hatalmas összegek az egész europai labdarúgást tönkreteszik.. gondolok itt pl.. ronaldora..

Gio20 2011.05.27. 11:08:28

Isten ments Tevez-től !!! Égne a pofám ha egy olyan patkány lenne a csapatba. (még ha klasszis is)

Ismeretlen_150170 2011.05.27. 11:27:17

Pont azért nem ér 45-öt mert Dzeko se ért 40 millát. Én a bosnyáknál is mondtam hogy ide ne hozzák ezt a túlsztárolt bundesligás zsiráfot! Pedig őt is mennyien akarták! Mint ahogy nyílvánvalóan Torres sem ér 60 millát! Az MU hogy a fenébe tud bajnokságot nyerni és BL-döntőt játszani úgy hogy kurvára nem költ 40-60 milláákat egy-egy játékosra? Ja hogy nekik van edzőjük meg ésszel igazolnak! Mi a klasszis edzőt megint megspóroltuk! Agüero meg nem Del Piero! Alex sosem játszott egy középkategóriás spanyol csapatba és 22 évesen már olasz bajnok és bl győztes volt. Nem Agüero-val van bajom csak teljesen feleslegesnek érzem ezt az egész shoppingolást úgy hogy edzőt nem igazoltunk a csapathoz! Conte meg tényleg nem báb, még meg se érkezett de már itt van irányítónak Pirlo, ugye ő Hernnanest akarta, de most már kijelentte hogy az exmilános lesz ezen a poszton, hamar leadott az igényeiből. Ziegler-ől Pazienza-ról nem hiszem hogy megkérdezték, utóbbi jövetele ugye keresztülhúzza Conte másik elképzelését, Sisso-t már hiába látná szívesen a csapatába már összecsomagoltak neki, és Gio visszahozatalára is nagyon kiváncsi leszek hogy mennyire fogják ebben támogatni. Conte még itt sincs de már báboznak vele!

zzzzzzzzzzzzzzzz 2011.05.27. 11:41:09

Mit spórolgat? EMBEREK! 45 millióról van szó! Nem tízezresekbe beszélünk itt, hanem milliárdokba! Természetesen ki kell érte fizetni a 45 milliót, de azért az is észszerű, hogy próbál alkudni az árból, ami nem fog sikerülni valószínűleg... Sajnos ez az anyagias világ van! Minden csak a pénzről szól. Mióta Ronaldo eligazolt a Real Madridba azóta minden csapat pofátlan összegeket kér egy emberért... De úgy hiszem meg kell venni, csak jól járnánk vele. Mint már fent leírták, Agüeronak van "neve", ez több millió plusz mez eladást eredményezhet (köztük az enyémet), így 1-2 éven belül visszajöhet az ára. Itt nem csak a játéktudást nézik Marottáék (remélhetőleg), hanem a marketing szempontokat is! Több mez eladás, több jegybevétel és valószínűleg több közvetítési jogokat is vesznek majd a TV csatornák, ha egy népszerű játékost igazolunk. Meghát ugye, egy ilyen név hatására már kezdenék komolyan venni a Juventust! Végül pedig azért is szükség van az ilyen transzferekre, mert a MILAN és az INTER is nagyon beerősít most és nem lenne jó lemaradni mögöttük!

vizi8 2011.05.27. 11:49:22

Én annyit fűzök itt ehhez hozzá, hogy egy ilyen csatárt ki is kell szolgálni és támogatni a középpályáról. Ha ez nincs meg fölösleges költeni ennyit rá. Ha lehetne a védelmet és a széleket kéne erősíteni, de nem látom a politikájukat.

zzzzzzzzzzzzzzzz 2011.05.27. 12:04:52

Dzsudzsák neve megint felmerült! Én örülnék neki.

Ismeretlen_102246 2011.05.27. 12:07:00

@vizi8: Van benne igazság, de ugye Pirlo éppen azért jött, hogy indítson előre, valamint Bastos és Krasic a szélekről gurítsa neki a labdát. Agüero egyébként azért is lenne jó, mert képes trequartistát játszani, vagy legalább is saját magát helyzetbe hozni. Felhívnám mindenki figyelmét a mesterhármasára, amit a hétvégén szerzett. Mindegyik olyan gól, amit csak a legnagyobbak tudnak. Két ember mellett emelés éles szögből, kapus becsapása bika erős és helyezett labdával... és mindegyik gól előtt két-három embert cselezett ki. Iszonyat jó játékos. Rá lehet mondani, hogy világklasszis. 15 évesen már felnőtt csapatban játszott, csak ugye az ATMA, amikor 17 évesen megvette az Independientétől, akkor el lett ásva. Torres sem volt igazi ott és Ő is máshol teljesedhet ki.

Drughi Di Bianconeri 2011.05.27. 12:09:12

hát, nem tudom miért sokalljátok ezt a 45 millát...Amurit anno 24ért vettük,mint ahogy Diegot is...egyik sem vált be enyhén szólva (bár Diegonak adtam volna még 1 esélyt,mind1),akkor Agüeroért 45 M egyáltalán nem sok,emberek ! 22évesen,világklasszis,legjobb 5csatárba simán benne van! ha jönne, abból,hosszú távon,csak profitálhatnánk,azzal együtt tényleg nem az Ő posztját a legfontosabb megerősíteni,de 1 ilyen klasszis név érkezése jót tenne mindenkinek...és mivel klasszis,akiért sorban állnak a klubok,ezért minél előbb kell lépni !

Ismeretlen_114665 2011.05.27. 12:11:13

Agüero akkor fog összejönni nekünk ha: - a madrid felajánlja 20 millájért - elfogadja ingyen Tiagot - belemennek, hogy a 20 millát is 6 éven keresztül egyenlő részekben fizessük ki - Agüero nem akar nagyobb csapathoz padra menni Én nemtom, hogy vagytok vele de az idei 100 millió költőpénz az legalább akkora kamu volt mint a tavalyi 80 milla (ha az eddigi két igazolásunkat nézzük) Lássuk be Marotta idén is nagyon kevés pénzből (lehetőleg ingyen) akarja kihozni a legtöbbet (ami persze idén se jön össze majd neki) Forza Juve!

mJz. 2011.05.27. 12:23:49

"perkáljuk ki a pénzt, fáj amenniyre fáj, azt törölgessük a szánk széléről a csorgó nyált a góljai és gólpasszai utábn!" De jó is lenne.Jó volt az okfejtésed amúgy. Hatalmas üzlet lenne. Új stadion, mindenki kiváncsi lenne rá még a más csapatoktól is.Tuti a telt ház minden mérkőzésen.Plusz a mezek, reklámok, tévés jogok.2 év és visszajönne az ára, és még 3-4 év mulva jöhet eg city és azt mondja 100 milla :) persze ehhez marotta tökölése nem lesz elegendő !

Ismeretlen_102246 2011.05.27. 12:45:36

"Hát" a' bizonyos, hogy csak miatta legalább 1-2 ezerrel több bérletet vennének a nyáron...

devil-z 2011.05.27. 12:59:26

Van egy olyan érzésem vele kapcsolatban, hogy nagyon jó éveket produkálna a Juventusban, így nagyon örülnék ha megszereznénk. Hiába sokalljuk az árát, a foci is a pénzről szól, ha klasszist (pláne fiatal) akarunk venni akkor bizony zsebbe kell nyúlni. Nem utolsó sorban már milliószor bebizonyosodott, hogy közepes/olcsó/idősödő játékosokkal nem tudjuk felvenni a versenyt az élcsapatokkal, hanem marad ez a szánalmas középmezőny. De őszintén szólva Marottát egy szar alaknak tartom, így kétlem, hogy egy ilyen játékost mint ő meg tudna szerezni elfogadható áron.

mJz. 2011.05.27. 13:28:19

Ha megszerezné ... (álmodozom csak) elmennék Torinoba ( amugy is elmegyek ) és kezetcsókolnék neki :) De ha idehoz még valami futottak még kategóriás "nagyhalat" akkor meg szétrugom a hátsófelét :)

Ismeretlen_102246 2011.05.27. 13:40:49

Mivel lenne rá pénz a hírek szerint, ezért nem nagy dolog lenne megszerezni. Maga az, hogy Őt nézte ki, és fel tudta kelteni a klub iránt az érdeklődését érdeklődését, viszont nagy dolog.

Ismeretlen_145917 2011.05.27. 13:57:06

40 milliót nem ér és szerintem nem is fizetnek érte annyit...

mJz. 2011.05.27. 14:09:10

Szerintem a csapat pénzügyeit nem nekünk kellene megvitatni ! ennyi az ára? ennyi ! mese nincs ! meg kell venni és kész ! különben mit akarunk?

Ismeretlen_184829 2011.05.27. 14:14:31

Nem is értem sokan miért sokalják ezt az összeget

Ismeretlen_102246 2011.05.27. 14:15:57

Sokan jönnek itt azzal, hogy ennyit nem ér. Mégis hol éltek? Manapság ennyibe kerül egy világklasszis játékos. Kaká, C Roni, Messi, Torres is ilyen árakban van és sztem Torresnél több potenciál van benne. Játszottak együtt az ATMA-ban és Torres utolsó évében jóval gyengébb volt Agüeronál.

Ismeretlen_102246 2011.05.27. 14:18:06

Érdekes, hogy sokan sírtak évek óta a miatt, hogy világklasszist szeretnének, most meg majdnem annyian sírnak, hogy sokat ne költsünk egy játékosra... érdekes, hogy milyen szinten megoszlanak a szurkolók. Bizonyos vagyok abban, hogy a két tábornak van egy közös metszete. Éppen Ők vannak eltévedve, mert sírtak a világklasszis után most meg sokalnák érte az összeget... Gondolkozzatok!

Ismeretlen_122894 2011.05.27. 14:26:11

világklasszist vagy kinevelünk vagy fiatalon megvesszük, így olcsó. bármilyen más úton való megszerzés költséges. az elmúlt évek megmutatták, hogy nem lehet csak szürke közepes játékosokból életképes csapatot csinálni, igenis kellenek nasgy nevek, klasszisok. nagyon azt érzem, hogy nincs mese, vagy elfogadjuk ezt, vagy sose lesz valamire való csapat. sok az a 45M, nem vitás, de ha azt nézem, hogy mit nyerhetünk vele, nem szabad gatyázni. fussunk pár kört, hátha lesz abból 35+ Amauri, vagy 40+ Tiago, de ha nem, első lépésnek tőkéletes. ez így már csapatépítés. ha jön aguero, jöjjenek ingyen a ziegler szintű szélsővédők, és senkinek nem lesz egy szava se. amúgy évek óta aguero az első olyan név, akire felfigyeltem, az ellenzőknek jelezném, hogy gondoljanak csak bele korábban kik merültek fel erre a posztra: Klose, Gomez, Maccarone, Adebayor, stb. - akkor inkább egy aguero 45M-ért, mint ingyen egy 33 éves Klose...

Ismeretlen_108746 2011.05.27. 14:36:06

45 millió nagyon sok pénz, de egészen nyilvánvaló, hogy ha az utóbbi években felmerült költséges opciók közül bárki megéri ezt az összeget, az Agüero. 23 éves lesz, komoly európai tapasztalattal, ráadásul igazolta, hogy világklasszis játékos. Legutóbb talán Buffon-ért és Nedved-ért adtunk hasonló összeget, de nem kérdés, hogy Agüero ugyanez a színvonal, aki akár egy évtizedig a Juventus fényes csillaga lehet, akiért emberek hajlandóak kimenni a stadionba, és reklámot jelent a klub számára. A mai labdarúgásban repkedő vételárakhoz kell viszonyítani, márpedig ezen a téren ez nem tűnik extrém összegnek, főleg ha közben felrémlik az ekelábú Martinez 12 milliós ára. Agüero fantasztikus igazolás lenne, de azt azért meg lehet érteni, hogy a Juventus megpróbál faragni az árból, feltehetően néhány feleslegessé vált játékos bevonásával.

Ismeretlen_184829 2011.05.27. 14:56:24

Így van... ki kell fizetné a pénzt max 2-3 éven belül.

Ismeretlen_150170 2011.05.27. 15:30:42

Már pedig ha 45 milla az ára az nem a mi kategóriánk! Vigye a cselzí a sziti vagy a margit! Bár mióta Mou a real-nál van ők már olcsóért is meg tudnak szerezni jó játékosokat, lásd Sahin. Több tucat olyan játékos van akik nem kerültek 45 millába és ugyanolyan értékesek mint Ageüro, csak mi vagyunk ilyen lúzerek hogy nem tudtuk egyiket se megszerezni: Di Maria, Özil, Affelay, Nasri, Robben, Sneijder, Suarez, Chicharito, Srna stb..... Az miért van hogy csak a cselzí a real és a sziti van képbe az argentinnal? Mert nekik nem számít a pénz és ezt az atletico is tudja! Ja persze mi is írtunk egy levelet nekik. Nem értem miért akarunk versenyezni ezekkel a csapatokkal Agüero-ért? Közben meg hasonló tudású játékosokat majd szép csöndben a hátunk mögött 15-20 millákért el viszik mások, ahogy az lenni szokott!

Ismeretlen_184829 2011.05.27. 15:39:30

nincs igazad pedronegro... aguero egy hosszútávú befektetés ami nagyon jónak tűnik... és buffonnal és Nedveddel is milyen rosszul jártunk anno!? ( persze most lehet mondani hogy azok más idők voltak ) de a JUVENTUS lehet még akkora csapat mint rég...pont az ilyen játékosoktól.

Ismeretlen_102246 2011.05.27. 15:45:15

@pedronegro: Miért nem a mi kategóriánk? Nem értelek. A Juventus nem elég jó klub, hogy a kategóriánk legyen egy igen tehetséges fiatal gyerek? A másik utat megpróbáltuk. 5 éve azt hallgatjuk, hogy kineveljük a fiatalokat. Lett belőle valami? Egy szem Marchisio-n kívül senki és Ő sem világklasszis. Ha nem erőlteti meg magát a vezetőség és nem nyúl a zsebébe, akkor ebben a világban soha nem lesz olyan játékosunk, aki igazán meg tudná emelni a csapat színvonalát.

Ismeretlen_181235 2011.05.27. 16:08:00

Nagyon kellene nekünk egy ilyen kaliberű játékos, ez vitathatatlan. Hogy pénz nincs rá, az meg így az átigazolások elején ki van zárva. Mikor, ha most sincs?

Ismeretlen_22017 2011.05.27. 16:10:54

@pedronegro: ha egy csapat nincs a topon, sokat kell fizetni egy játékosért. Aztán, ha már visszakerül a csúcsra, és megy a szekér, lesznek olyanok, akik olcsóbban is hajlandóak lesznek odaigazolni. Ennyire egyszerű.

Mitya 2011.05.27. 16:19:20

Mielött itt baszogatjátok pedronegro-t ő sztem arra akarta felhívni a figyelmünket h itt mindenki úristen Agüero mindjárt magam alá hugyálok de ő arra akart utalni h a mi juventusunk soha nem ezért volt igazi juve mert 45 milkákat dobált volna ki 1 emberért... értem én azokat is akik szerint ez nem pénz érte mert hosszú távon megéri és h ne mi foglalkozzunk a pénzügyi dolgokkal de könyörgöm én csak röhögök mikor a city,chelsea,madrid csak fossa a pénzt az emberekre a juventus mindig megtalálta azokat az igazi bajnokokat akiket 10-20 millióért ellehetett hozni és annyi focista van mint az állat és én igenis a Manchestert hoznám ki példának h alig igazolnak évente és ez a Hernandez gyerek is hatalmas játékos...én a játékosmegfigyelőt kérdezném meg h mi a lófaszt csinál egész évben...nem kell persze egyetérteni velem de sztem nem a juvéra vall a 45 milliós vételek...én abból a pénzből megpróbálnék 2 védőt és 1 szélső középpályást szerezni inkább akik a maguk posztján nagyon nagyon jók ...mert azt ne felejtsük el h nem a csatársorba keresendő al egnagyobb probléma..hát ennyi :)

Ismeretlen_108746 2011.05.27. 16:20:41

"Nem értem miért akarunk versenyezni ezekkel a csapatokkal Agüero-ért? Közben meg hasonló tudású játékosokat majd szép csöndben a hátunk mögött 15-20 millákért el viszik mások, ahogy az lenni szokott!" Mert egy Juventus-nak ilyen csapatokkal kellene egy szinten állnia, ha méltó kíván lenni a múltjához. Agüero már akkor 20 millió fölött volt, amikor átkerült Európába. Robben és Sneijder esetében a Madrid ritka hülye volt, hogy két ilyen játékost elengedett, ráadásul ilyen olcsón. Ez extrém eset volt. A többi játékos, akit említettél nincs Agüero szintjén szerintem.

Ismeretlen_108746 2011.05.27. 16:25:53

"de ő arra akart utalni h a mi juventusunk soha nem ezért volt igazi juve mert 45 milkákat dobált volna ki 1 emberért... " Ezt sokszor olvasom itt a kommentek között, de nem kellene összemosni a dolgokat. A Juventus-nak igenis voltak nagyon drága igazolásai (Buffon, Nedved stb., messze nem igaz, hogy a Juventus sajátossága volna az olcsójánosokból világsztárok nevelése. Az más kérdés, hogy nem jellemző az ész nélküli költekezés, de igenis érkeztek klasszisok komoly pénzekért. Agüero érkezése pontosan ugyanilyen, hosszútávú befektetés lehetne.

Ismeretlen_150170 2011.05.27. 16:35:15

Kösz Mitya! :) Neked átjött! Lord Viktor-nak is igaza van viszont hogy most mivel nem vagyunk toppon kisebb a vonzerőnk és így többe kerül egy-egy biznic, régebben az Agüero szintű playereket "aprópénzért" vettük. Menne ez most is azért, Krasic -szerű igazolásokból kellene az idén több és akkor nem fanyalognék! :)

Ismeretlen_150170 2011.05.27. 16:43:59

ShyrKhan! Az áráról beszéltem hogy ez nem a mi kategóiánk! Nedvedet, Buffont, Zizou árából vettük szóval az más tészta! Rádásul a francia pont az a fajta igazolás aki most is nagyon kellene, időben csaptunk le rá nem vártuk meg míg 45 milláért kínálják! Én csak ezt hiányolom nem Agüero tudását, hasznát kérdőjelezem meg! Van aranyközépút mint tudjuk, de mi csak szélsőségekben gondolkodunk, egy tucat olcsójános, vagy 2 player 100 milláért. Nekem ez nem koncepció és nem tetszik, nincs meg az öszzhang az arány vagy mit tom én, kp-ra Pirlo 32 évesen ingyé csatárnak a 45 milliós Agüero, edzőnek az olasz másodosztályból Conte! Ez csak az én "esztétikai" érzékemet zavarja???

Ismeretlen_102246 2011.05.27. 16:57:54

@pedronegro: Időben csaptunk le rá? Piazonért is időben indultunk el. Mi lett belőle? Nézzük ki a fiatalokat, akik még olcsók (Iago, Ekdal, Sörensen), de nem lesz belőlük sajnos nagy sztár. Nem veszitek észre, hogy már 5 éve erre építünk? Még akkor hozzunk el játékosokat, amikor még csak tehetségek. Az életkor közben meg egyre alacsonyabb. Magyarán manapság tizenévesen kell leigazolnod valakit, hogy ne kelljen később érte sokat fizetned, de ahhoz meg baromira nagy szerencse és igen jó megfigyelők kellenének (mert valójában jó megfigyelőink, ha vannak is, de nem tudnak jósolni... egy tizenéves srác rengeteget változik idővel, így nem lehet tudni, hogy mi is lesz belőlük). Agüero egyébként fiatal még nagyon és semmivel sem kerül többe, mint közel 10 évvel ezelőtt Buffon, vagy Nedved, akik az akkori árakhoz képest igen magasan lettek megvéve és megszolgálták a pénzüket. Manapság a 45 millió még csak a legnagyobb 5 árban sincs benne. C Roni, Kaká, Torres, Ibra, Zidane... mind mind többe került annó. Pedig egyik sem volt éppen fiatal, amikor világklasszisként horribilis áron tovább lett adva. Agüero fiatal, hosszú távú befektetés és a világ egyik legjobb játékosa. Miért lenne drága érte 45 millió? Aki azt mondja, hogy egyetlen játékos sem ér ennyit: igaza van, de ezt nem vehetjük alapul, mert különben elfut mellettünk a világ. Sajnos a kereslet-kínálat a mérvadó és jelenleg ennyiért tudunk egy ekkora játékost igazolni. Ezt el kell fogadni és nem sokalni az összeget. Sokalni sokalja az a klub, ami nem akar felemelkedni. Ha a Juve akar (remélem), akkor menjen érte és szerezze meg. Ha kell kp-ben kiperkálva. Ez ilyen egyszerű.

Baggio 2011.05.27. 18:05:42

őt nem sokan keresik az ára miatt.. 40milla és a miénk.... annak az árnak szerintem a fele már az 1ső évben +térülne a mezekből. szurkolókat tekintve a Juve szerintem top5-ben van a világon és Agüero fiatal,tehát bátran vennének mezeket,mert fix nem ég ki 1-2 év után. Pastore stb emberkéknél nem lenne kimagasló mez eladás,de nála igen,tehát ő nem lutri..20-25milla küröl eladható akkor is ha nem alkot csodát Viszont mellé kéne venni 1gyors szélsőt,hogy legyen értelme,mert Krasic 1dül elveszik

buub 2011.05.27. 18:11:19

mezeladásokat is hagyjátok már, azt se tudjuk, hogy egy mezért mennyit kap a csapat, mennyit a Nike és még ki tudja ki, ez vonatkozik az összes többi Juvés tárgyra. Meg igazából leszarom, ha vesznek egy Pastroe mezből 10-et, de vele jobb eredményt, jobb játékot tudunk alkotni, mint mondjuk CR-rel, akkor inkább jöjjön az argentin.

Baggio 2011.05.27. 18:14:07

de előre senki sem tudja,hogy Pastore-val vagy bárkivel jobbat tud nyújtani a csapat,mint általad vélt példa CR-rel,tehát számít az üzleti rész,hisz mind1 kit veszel,mert a játék része lutri

devil-z 2011.05.27. 21:23:49

'Mivel lenne rá pénz a hírek szerint' - évek óta van pénzünk a hírek szerint.. '..ezért nem nagy dolog lenne megszerezni.' - de, neki nagy dolog lenne, ő nem egy Moggi. 'Maga az, hogy Őt nézte ki' - ehhez aztán nagy tehetség kell ismét.. :D

juventus ye · http://juventus blog 2011.05.27. 22:21:20

Nagyon örülnék és szerintem mindenki igy van ,ha egy ilyen játékos lenne a juvéé 22 éves és klaszis már most.Csak 45 millát a juve nem engethet meg magának és az árból sem engednek ezért kétlem hogy jönne.De ugy lenne jó ha Amaurit átadnánk nekik és egy 30 millás csomagot küldenénk :D

Ismeretlen_102246 2011.05.27. 22:52:57

@devil-z: Örülök, hogy kóstolgatsz. Biztos valami sérelem miatt. Egészségedre. - Csakhogy most maga Marotta nyilatkozta, hogy van pénz igazolásokra és ezt maga a 30 millás ajánlat is mutatja, hiszen mikor is volt utoljára, hogy valakiért ennyit ajánlottunk? Hallgatlak. - Ezek szerint, ha van pénzed fagyit venni, de te még sosem vettél, akkor biztosan nagy dolog venni akár egy gombóccal is. A tűzkeresztségen ilyen módon bizonyosan nehéz átesni. - Mióta nézhette volna már ki Galliani, vagy Moratti magának a srácot (mindkettőnek lett volna rá fordítható pénze) és mégsem tette egyikőjük sem, azaz azért egy szemernyit számít, hogy egyáltalán gondolt rá az öreg. Persze tudom, hogy ez számodra vicces. Kár, hogy leragadtál a szűk látókörű gondolataidnál, ezért a másik nézőpontját még csak értelmezni sem akarod. :D

devil-z 2011.05.27. 23:54:54

A különbség kettőnk között az, hogy én a 'nézőpontodra' reagáltam, míg te ok nélkül fröcsögsz rám. Úgy tűnik pont te nem tudod elfogadni, ha valaki nem olyan naív mint te :] 'maga Marotta nyilatkozta' - a csokigyárban is hódok és mormoták dolgoznak, csak mert te mindent elhiszel amit hallasz/látsz, ugye? ettől függetlenül lehet, hogy most tényleg megunták a töketlenkedést és nagyobb összeget költünk az igazolásokra, de ez már évek óta lerágott csont; a misztikus pénzmag amit majd jól elköltünk sztárokra. Az meg, hogy 'gondolt rá az öreg'.. a fél világot szóba hozták velünk - amiben ismét nem volt minden valóságos -, ő meg egy nagyszerű játékos aki pláne távozni akar, a szurkolók álma, igazán furcsa lett volna ha 'nem gondol rá'. Bár én azt is eltudom képzelni erről a tehetségtelen flótásról, hogy miután az újságokban olvasta a pletykákat csak ezután tette meg a lépéseket :] Csodálatos ez a fagylaltos párhuzam Agüero leigazolásával kapcsolatban, de rendben. Ha egy gombóc 200 ft akkor bemész a cukrászdába és leteszed a 200 forintot, megkapod a fagyidat. Ehhez nem kell semmilyen zsenialitás, diploma, tekintély.. ennyi erővel egy majmot is beküldhetsz magad helyett 200 forinttal. Viszont egy ilyen játékos leigazolása jóval komplikáltabb feladat, ami meghaladja Marotta képességeit. De ebben az esetben én lennék a legboldogabb ha tévednék és valami csoda folytán tényleg képes lenne elhozni ELFOGADHATÓ áron egy ilyen kaliberű játékost mint ő.

Lg 2011.05.28. 07:55:08

Nem lesz + Aguero,pedig nagyon kéne 1 igazi világsztár! A top 5 játékosba,banne van,és az ára is korrekt. Nem a pesszimizmus beszél belőlem,hanem a valóság. Lásd,Krasiccsal is mennyit kínlódtunk,ua kínlódunk most pl Bastossal is. Nem kell most azzal jönni,h ki milyen magyar,de fel kéne fogni mindenkinek,h Dzsudzsák nem Bastos,a közelébe sincs! Bastos a Brazil válogatottban tudtommal alapember. Balázs Juvéba igazolásának csak 1 pozitívuma lenne,az,h magyarországon +nőne a Juve szinpatizánsok száma. Ha a Juve ott tartana,mint ahol a neve alapján kéne tartania,oda Dzsudzsák csak labdaszedőnek mehetne! Nem kell szidni,mert sajnos ez az igazság. 1 magyar játékos volt az utóbbi 30évben,aki fénykorában befért vna a Juvéba,és akarták is,csak a balszerencsén múlott,h nem igazolt oda. Az a játékos,Détári volt,Agnelli még személyesen is eljött pestre +nézni. Beszélhet bárki bármit,de Agueronak jó az ára,és már nagyon kéne 1 igazi világsztár,de...! Nem kéne balfaszoskodni,hanem + kéne venni,méghozzá bármi áron,mert bőven +térülne. A top 5 nálam,sorrendbe is írom:Messi,Ronaldo,Aguero,Neymar,Rooney,és ez után jön az 1gyel lejebbi szint. A családnak nem okozna gondot a pénz,sőt én most nemcsak Aguerot venném +,hanem Neymart is! Mindenki ránk figyelne,állítom,h + nyernénk a bajnokságot jövőre velük,utána a BL-ben is a 4be lennénk,a legrosszabb esetbe is.

Lg 2011.05.28. 10:11:42

Buffon-Lichsteiner,Chiellini,Bonucci,Zigler-Krasic,Melo,Bastos-Aguero-Matri,Neymar! Megvalósítható,és ez már ütne!!!

Baggio 2011.05.28. 10:44:44

ez lehetetlen pénzügyileg.... Agüero+Neymar= minimum 80milla,de inkább 90..Neymart nem adják oda csak úgy 40 alatt az fix....leginkább agyonsztárolt fiatal a világon..kb lassan Messi és CR elé helyezik csak a Brazil bajnoki szereplése maitt Lichsteiner+Bastos-Matri-50-55milla 3-an 1ütt...ha eladunk minden selejtet akkor sem tudjuk fedezni eme 5embert

Lg 2011.05.28. 11:09:43

Ha a Ferreriba,tudnak minden évben tenni 200-300millió eurót,akkor most a Juvéba is tehetnének 150millát!!! Tudtommal 1 csapról locsolnak!

Ismeretlen_177028 2011.05.28. 11:18:43

@Lg: "Nem a pesszimizmus beszél belőlem,hanem a valóság." - A valóság az, hogy még meg se nyitott a piac, és MÉG nem igazoltuk le. Az, hogy te azt mondod, hogy nem fog megtörténni, vagy hogy alapból kevés esély van rá (ezt aláírom), attól még nem lesz valóság, hanem pesszimizmus. :) "Balázs Juvéba igazolásának csak 1 pozitívuma lenne,az,h magyarországon +nőne a Juve szinpatizánsok száma. Ha a Juve ott tartana,mint ahol a neve alapján kéne tartania,oda Dzsudzsák csak labdaszedőnek mehetne!" - Igen, valóban nagy felhajtás lenne itthon, mutogatnák a Fókuszba is, de azért van több pozitívuma is ennél. Például, hogy egy Európai szinten is minőségi balszélsőről beszélünk. És igen, a Juve nem ott tart, ahol a neve alapján kéne tartania, így simán be tudna férni. És ha felveszi a ritmust és tud fejlődni tovább, beilleszkedik, akkor ha a Juve majd ténylegesen oda kerül, ahová való, akkor Balázzsal került oda, és nem fogják elküldeni - vagy csak nagyon sok pénzért :P Ez persze rajta is múlik, de én pl. jelenleg Krasic-hoz tudom hasonlítani, csak a balszélen. Plusz: az általunk körüludvarolt Van der Wielt PSV-Ajaxon úgy forgatta meg, ahogy akarta. "Mindenki ránk figyelne,állítom,h + nyernénk a bajnokságot jövőre velük,utána a BL-ben is a 4be lennénk,a legrosszabb esetbe is." - Nevek érkezése még nem garancia semmire lásd ManCity. Össze kell szokniuk, és állítom (bár optimista vagyok), hogy jövőre valószínűleg nem nyerünk bajnokságot. A cél az első három, és azt azért teljesíthetőnek tartom, még ha nem is lesz könnyű, mert a Roma is erősít. @Baggio: Egyetértek Neymarral kapcsolatban. Teljesen felesleges és szerintem káros is egy ilyen fiatal gyereknek ekkora hírverés.

Lg 2011.05.28. 11:29:30

Dzsudzsák! A fő gond vele,h nem segít a védekezésben! A mai modern fociban,1 csapatban,max csak 1 olyan játékos lehet,akinek +mondják,h nem kell védekezned. Az álítólagos hasonlata,Krasic,ő segít a védekezésben,kiveszi a részét,és Bastos is. Nem annyira nagy jampi a magyar,h 1 komoly csapatban elnézzék neki azt,h hátrafelé nem segít!!!

Ismeretlen_177028 2011.05.28. 11:31:56

@Lg: Krasic segít a védekezésben? :D Igen, próbálkozik néha, és fejlődik, ez tény. De mikor idejött, pont olyan volt mint most Balázs. Bastos már más tészta, abban egyetértek, kicsit univerzálisabb a balszélen, mert tud balbekket is játszani. Én örülnék mindkettőnek. Lenne balbekkre is alternatívánk, és akkor nem kell megtartani azt az ostoba Pepét.

Ismeretlen_102246 2011.05.28. 23:34:34

@devil-z: Én elfogadnám könnyen a nézőpontod, ha nem figuráznál ki közben. Tudod a kifigurázás nem éppen egy korrekt dolog (és akkor még finom voltam), és végképp nem utal arra, hogy te elfogadnád az én nézőpontomat. Nem csoda, ha ennek megfelelően reagáltam vissza. Egyébként elég jó forrásokból értesülök, ezért is van, hogy írtam az állításaimat. Az már más kérdés, hogy te ezeket nem hiszed el. Ez a szíved joga. A fagyis példa lényege, hogy ha valaminek X ára van és neked van rá pénzed, akkor alkudhatsz érte, de ha valaki csak X összegért adja, akkor neked annyiért kell megvenned. Ehhez nem kell diploma. Ha a Juve engem bíz meg rá, akkor én teszem meg és ütöm nyélbe az ATMA-val az üzletet. Marotta nyilvánvalóan ügyesebb nálam, de a 45-t úgy tűnik ki kell fizetnie és ha van rá pénze, akkor eldöntheti, hogy kiad-e rá, vagy sem. Csakúgy, mint egy gombóc fagyi esetén. Marotta pedig már két hete beszélt Agüero ügynökével. Ha jó forrásból értesültél volna, akkor tudnád, hogy pontosan ezek után a hírek után (amiben Agüero ügynöke nyilatkozott, hogy jártak Torino-ban és az ügyfelének tetszik az ajánlat) jelentette be Agüero a távozási szándékát és Marotta nem utána gondolkozott el róla. Az más kérdés, hogy az ATMA-val később kezdte el a tárgyalást, de a játékos nem véletlenül akar ugrani. Immár 90% az érkezésére az esély. Persze nevezhetsz naívnak, de a forrásból kapott hírek eddig sem okoztak csalódást nekem. Már két hete tudom, hogy Conte érkezik (pár nappal az itt megjelent bejegyzésnél korábban már pedzegettem is egy másik bejegyzésnél), Pirlo érkezését már egy hónapja valószínűsítették, míg Agüeroról már két hete tudok (és írtam is, hogy erősen rárepültünk, amikor még itt egy kumma hír nem jelent meg róla). Elég sokat is vitáztam róla az elmúlt hetekben, amikor mindenki még a Realról pampogott. Nagyot fordult a világ. Ez persze nem az én érdemem, mert jó forrásból, jó értesüléseket nem nehéz szerezni. Neked viszont szintén nem érdemed, hogy naivitásnak gondolod azt, ami valójában hírforrás. Ez valójában meg sem fordult a fejedben gondolom, ami nem baj, de nem kellett volna eleve elkönyvelned egy naív és éppen ezért kifigurázható véleménynek.

Lg 2011.05.28. 23:45:17

Legyen igazad Shykhan,ha tényleg jön,akkor elkérem a címed,és küldök neked 1 pezsgőt!!! Nagyon + kéne erősíteni a Juvét.mert a milánóiak jók lesznek,és ha Deschamps lesz a roma edzője,akkor a romával is számolni kell. Amúgy még most se értem,h miért nem őt kérte fel edzőnek a Juve.

Lg 2011.05.29. 07:43:03

nézegettem a spanyul hireket,szerintem a realba megy aguero. sajnos ez a valoság,és a realitás. de nem kell szidni mert a real célja jövöre a bl megnyerese ,és aguero gondolom,h blt szeretne nyerni. már annak is örülnék,ha melo maradna,nem tom kinek az ötlete volt,h el lehet engedni

devil-z 2011.05.29. 12:02:11

Való igaz, hogy nekem nincs olyan 'biztos forrásom' mint neked de már évek óta híreznek a nagy bevásárlásról, hogy lecseréljük az egész csapatot, világklasszisok jönnek stb. Egy ilyen nagy múltú csapatnál ez elvárható, csak ugye ezek mára csak üres szavak függetlenül attól, hogy Marotta mondja vagy Agnelli.. én ezért vagyok szkeptikus ezzel kapcsolatban, hogy már csak akkor hiszem azt a pénzt ha 'látom'. Abban viszont egyáltalán nem értek egyet, hogy az az X összeg ennyire mozdíthatatlan. Ha egy játékost Marotta 45 millióért hoz el, biztos vagyok benne, hogy Moggi ugyanazt a játékost elhozná 38-40ért. Vagy ha nem is ennyivel olcsóbban, de mindenképp előnyösebb üzletet ütne nyélbe. Ezzel nem Moggit istenítem de kétségtelen, hogy sokkal tehetségesebbnek érzem mint a jelenlegi bohócunkat. Deschamps ha valóban a Romahoz csatlakozik akkor nagyon csalódott leszek, jelenleg őt látnám legszivesebben edzőnknek. Ha meg Agüero tényleg a Reálnál köt ki, akkor talán jobb is, ha nem jön hozzánk. Az meg, hogy kissé naívnak tartalak az már régebben kialakult bennem az eddigi hozzászólásaid alapján. De ez most nem ide tartozik.

Lg 2011.05.29. 12:33:23

deschamps,miért jönne a juvéba,ahoz ,h idde jöjjön,legelőször hívni kellett volna. aguero a realban,szerintem a real jövőre bl-t akar nyerni,én ha oda megy,ez miatt meg se lepődök rajta. a juve mit akar pirloval,zeiglerrel,és a hozzájuk hasonlókkal. ez a juve,ilyen játékosokkal,jó ha negyedik lesz,és a kun célja nem ez. 3 billentyűm gajra ment,ezért nincs nagy betű,stb... a naív. de inkább a realista jelző az igaz

Baggio 2011.05.29. 16:01:31

gyerekek ő dönt...ha Real,akkor kapja be,mert 1kis senkiházi /nem mert nem minket választ,hanem ismerve a múltját-athletic/

Ismeretlen_184912 2011.05.29. 22:10:16

45 millió euró nem sok egy kicsit érte, még ha expert focista is?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9912) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4138) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4168) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása