Conte szinte már biztos?

Giuseppe Marotta napokon belül mutatja be a csapat új trénerét, miután a csalódást keltő szezon után menesztették a torinóiak edzőjét, Luigi Del Nerit. A spekulációk szerint a Siena jelenlegi mestere, Antonio Conte veszi át a megüresedett helyet.

Ezt a feltételezést erősíti Marotta nyilatkozata is, amit a Sky Sport Italia-nak adott:

"Conte? Jövő héten tesszük hivatalossá a kinevezését. Ugyanakkor meg kell mondanom, hogy szomorúak vagyunk Del Neri távozása miatt."

A Serie B-ben vitézkedő Siena edzője és az Öreg Hölgy egykori kiválósága, Antonio Conte örömét fejezte ki, hogy egykori klubja érdeklődést mutat iránta.

"Rendkívül boldoggá tesz, hogy egy ilyen nagy klubbal hoztak szóba, mint a Juventus, de én még a Siena edzője vagyok és a következő lépés, hogy megnyerjük az utolsó mérkőzésünket."

Ha csapata megnyeri utolsó mérkőzését, ami a szezonból még hátravan, akkor Conte bajnokcsapat edzőjeként inthet búcsút a Sienának.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr384653807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bianconeri 2011.05.24. 10:54:02

@ShyrKahn: jól sejtem h Pazienza Momo helyére jön, Melo mögé cserének?

Diego2889 2011.05.24. 10:55:32

Melo sem biztos h marad..

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 11:06:41

Pazienza neve (sajnos) nem vicc. Nem tudom kinek a helyére jön. Reméljük, hogy Giandonato helyére :)

Ismeretlen_122894 2011.05.24. 11:24:17

ez a pazienza kicsit aggasztó... amennyire aguero pozitívum, pazienza annyira aggasztó...ez sajnos a motta, rinaudo irányvonal, amit nagyon gyorsan el kellene felejteni...

Victor90 2011.05.24. 11:30:53

ShyrKahn!Ezt a fórumot már nézegettem párszor,de sajnos nem tudok eligazodni rajta!Kérném a segítségedet!Egyébként én már múlthéten is szinte mindennap olvastam Pazienza nevét!Ingyen fog érkezni,nagyon alacsony fizetése lesz!Viszont 1 nevesincs senki,1 vicc!Semmiféle erősítést nem jelent számunkra!Állítólag Conte számítani fog Momo-ra(ennek nagyon örülök)!Viszont így,hogy érkezik Pirlo és Pazienza,Marchisio ugye hosszabított,így Melo-t értékesíteni fogjuk!Ez pedig zseniális húzás lesz a vezetőség részéről!Inkább nem is káromkodok......

hellan 2011.05.24. 11:32:50

Az Atletico elnöke reagált Agüero tegnapi nyilatkozatára, az elnök szerint továbbra sem hajlandóak tárgyalni az eladásáról.

Ismeretlen_147985 2011.05.24. 11:34:31

ShyrKahn: Megmondom neked őszintén, s ebben tényleg semmi gúny meg hasonló nincs, csodállak mint embert. Egészen elképesztő, hogy mennyire tudsz hinni ebben a klubban, mennyire optimista vagy, mint ember. Miközben Agüero, Sanchez és a hasonszőrű játékosok érkezésére tulajdonképpen nincs esély, s egy Pazienza szintű játékos érkezése teljes mértékben a realitásokat tükrözi a mai Juventus számára, addig te még mindig hiszed, hogy lecsapunk egy 35-40-45 milliós nagy halra. Pedig a Juventus ennyit 2001, azaz Buffon érkezése óta nem költött. Ha fennt leszek augusztus 31-én éjfélkor (ha nem, akkor szeptember 1-jén), akkor a biztonság kedvéért azért felteszem majd neked a kérdést, hogy hol is játszik Sergio Agüero. Kíváncsi leszek majd a válaszra.

Ismeretlen_108746 2011.05.24. 11:37:08

Agüero kapcsán azt olvastam, hogy nyíltan tudatta klubjával, hogy távozni akar. Ráadásul tavaly éppen azért hosszabbított Madridban, hogy a klub jól járjon eladáskor (mert gondolom emelték a kivásárlási árat), cserébe pedig megígérték neki, hogy idén elengedik.

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 11:43:05

@Victor90: Szívesen segítek, ha elmondod, hol akadtál el. Az is lehet, hogy a regisztrációk tiltva vannak egy ideje (ha gondolod megkérdem), de próbáld meg. @mmartin91: Nem mondtam semmit sem biztosra, de nyugodtan tedd fel a kérdést az átigazolási szezon utolsó napján. Optimista vagyok, mert előbb-utóbb ki kell, hogy jöjjön a lépés. @Apuleius: A kivásárlási árát csökkentették, hogy az érdeklődés ne akadjon meg a 60 milla Euró miatt. Január óta már "csak" 45 milla ez az összeg.

Ismeretlen_147985 2011.05.24. 11:44:32

Apuleius: Ez mind szép és jó, és tényleg örvendetes, hogy Agüero távozni akar, ráadásul a Juventusszal is szóba hozzák, de gondolom azt senki nem gondolja komolyan, hogy mi majd sitty-sutty elhozzuk, s mi leszünk az egyetlen kérője az argentinnak. Nyilvánvaló, hogy ha hivatalossá válik az, hogy az Atletico kész eladni őt, akkor a Juventustól sokkal pénzesebb klubok is sorba fognak érte állni. Kezdve a Man City-től, a Chelsea-n át, s ha Rossi mégsem megy a Barcába, akkor a Barcelonáig bezárólag. De persze ő majd biztosan a Serie A 7. helyezettjéhez akar majd igazolni, hiszen együtt akar játszani Barzaglival, Pazienzával meg Grygerával az új stadionban, s ebben a fantasztikus ligában.

Ismeretlen_108746 2011.05.24. 11:46:12

@ShyrKahn: Köszönöm a pontosítást, viszont akkor így nem igazán értem a történetet... Lehet, hogy szimplán csak az volt benne a gesztus, hogy Agüero nem akart lejáró szerződéssel elhúzni, passz, nem ismerem pontosan a részleteket.

Ismeretlen_150170 2011.05.24. 11:49:38

ShyrKahn: Szicilíában volt szerencsém egy hetet eltölteni, Pelermo, Catania... mindenkinek csak ajánlani tudom! :) Pazienza-t én is csak megerősíteni tudom, az olasz újságok cikkeztek róla mindenhol a juvéval kapcsolatban csak sajnos nem tudok olaszul de gondolom az átigazolásáról volt szó! :( Conte igen akár be is válhat, Allegri vagy Leonardo vagy akár a többi olasz csapat edzője se éppen klasszis edző, szóval nekünk is "elég" lehet Conte, de csak akkor ha Bastos és Agüero érkezik, a brazilra volna mondjuk nagyobb szükség. Nincs garancia semmire, ha Ancelotti vagy Deschamps jönnének velük se mehetnénk tutira, csak nekik legalább van tapasztalatuk, van tekintélyük mert már nyertek egy-két trófeát, tehát inkább közülük kellett volna választani,mert a jelenlegi seria A-ban ők kiemelkednének! És természetesen Agüero és Bastos se garancia semmire, nem biztos hogy beválnának, de ők legalább nemzetközi szinten elimert labdarúgók és velük kisebb kockázatot vállalunk mint ha megint "martinezek" jönnének, de természetesen egy-egy kölcsönjátékos is beválhat, lásd Q vagy Matri, nálam a lényeg hogy a selejteket elküldjék és jöjjenek újak a helyükre, a kritikus posztokra érkezzenek "friss" emberek és akkor legalább megint lehet reménykedni, mert ha jövőre is Grosso és Motta lesz a széleken akkor én tuti nem nézek juve meccseket!

Ismeretlen_108746 2011.05.24. 11:54:53

@mmartin91: Nem, nem, természetesen nem erre gondoltam, kicsit félreértetted a dolgot :-) Én csak arra reagáltam, hogy valaki azt írta, hogy az Atletico elnöke nem hajlandó tárgyalni. Ennyi. Amúgy bármilyen hihetetlen, a jelenlegi pillanatban nem lenne lehetetlen Agüero leigazolása, de ehhez elengedhetetlenül szükséges lenne, hogy valami nagyra törő csapatépítési jövőképet kínáljon a Juventus. Erre egy dilettáns, agyalágyult, balfasz Marotta-val aligha leszünk képesek. Vagyis bármilyen mélyen van a Juventus, még mindig vonzó lehetne, de ehhez az kellett volna, hogy a mélyrepülésért leginkább felelős személy távozzon Torino-ból. Amúgy ha valami igazán vonzóvá teheti Agüero számára a jövő Juventus-át az kétségkívül az, hogy egy csapatban játszhatna a neves Pazienza-val...

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 11:59:20

@Apuleius: Nincs mit. @mmartin91: Ha már a Juve hátrányait felsoroltad, akkor ne feledkezzünk meg a többi esetleges kérő hátrányairól sem. - Man City: Tévez mellé még egy gyors, alacsony csatár felesleges, ha pedig nem a helyére megy, akkor egyik arg játékosnak sem fog tetszeni a padozás. Ráadásul sok ott a csatár egyébként is. - Real Madrid: Már leírtuk. Olyan mintha Chiellini menne az Interbe, ami bár nem lehetetlen, de elég kicsi az esélye. - Chelsea: Torres mellé? Végül is már játszottak korábban együtt ez igaz. Ők lehetnek a legnagyobb riválisok és Abra papának van is pénze, de ne felejtsük el, hogy még nekik sincs edzőjük (legalább is még hivatalosan nem tudni ki lesz az) és ott bizony az edző a menedzser és Ő szerzi be a játékosokat. Tehát a Chelsea-vel szemben az egyértelmű előnyünk az időzítés lenne... ezért nem szabad töketlenkedni sokáig. @pedronegro: Én is szivesen leruccannék Szicsíliába... de nincs rá lóvém (gondolom nem olcsó a dolog). Talán majd jövőre.

Ismeretlen_147985 2011.05.24. 12:10:10

ShyrKahn: Szerintem is a Chelsea az egyik legnagyobb esélyes Agüero leigazolására. Nekik most kell valaki, egy nagy név, bármennyiért. Idén nem nyertek semmit, a pénzt meg el kell költeni. Ők nyilván nem Pazienzákat fognak igazolni. Viszont az így ebben a formában nem igaz, hogy csak és kizárólag a menedzser dönt. Legalábbis a Chelseanél nem. Abramovics a télen leigazolta Torres-t, mert úgy tartotta a kedve. Ancelotti-t meg sem kérdezték. Nem véletlen, hogy Torres sokszor kiszorította Drogbát, hiszen elég nyilvánvaló, hogy Abramovics megmondta, hogy a spanyolnak játszania kell bármi áron. Többek között ezért is bukták el a Man Utd elleni BL párharcot. Mindezzel csak azt akartam mondani, hogy Abramovics nem feltétlen fogja megvárni az új menedzser ötleteit. A Barcelonát kifelejtetted. Ha Rossi-t nem veszik meg, akkor arra a posztra Agüero is tökéletes megoldás lenne, ráadásul nagyobb névnek is számít az olasznál. Az Atleticoból pedig nyugodtan lehet igazolni a Barcelonához. A Real-t én sosem tarottam esélyesnek, egyébként sem tudná elhelyezni a csapatában Mourinho. Ott már megvannak a támadással foglalkozó játékosok, nincs szükségük Agüero-ra.

hellan 2011.05.24. 12:16:10

A Chelsea-nél, ha hinni lehet a dolgokban, akkor nagy takarítást terveznek, melynek első eredménye lehet Didier Drogba. Igaz, hogy így egy csatárra szükségük lesz, de Torres lesz az első számú csatáruk, így nem tartom valószínűnek, hogy Agüero hozzájuk menne. Barcelonánál pedig én nem tudnám elképzelni, inkább Rossi a megoldásuk. Amúgy, ahogy ShyrKahn is írta, minden az időzítésen múlik.

Ismeretlen_122894 2011.05.24. 12:26:17

és ez így fog menni egész nyáron: bedobódik egy nagy név, lesznek lelkesebbek, és lesznek szkeptikusok :) remélem azért hamar rendeződik a kérdés, mert nagyon fontos lenne, hogy minél több időt töltsenek együtt a régiek és az új szerzemények, valamint az edző. minél később jön valaki, annál később illeszkedik be (bár egyelőre nincs is nagyon hova, hiszen jelenleg nem mondhatnám, van olyan, hogy csapat, kb 10 ember sorsa vagy bizonytalan, vagy egyértelmű, hogy elhagyja a fedélzetet)

hellan 2011.05.24. 12:30:10

Valóban, jó lenne minél előbb megszabadulni a felesleges játékosoktól és az újakat még a mercato elején megszerezni.

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 12:31:35

A Barcelonát azért hagytam ki, mert tele vannak csatárokkal. Olyanokkal is, akik hasonlóak, mint Agüero (Villa, Krkic). A barcának nem biztos, hogy egy alacsony gyors ember kell, de ezt nem tudom biztosan. Rossi se éppen magas... mindenesetre középtermetű. Abramoviccsal kapcsolatban igazad lehet, de egyelőre az újságokban csak a Juve és a Real szerepel, mint konkrét kérő... ezért is múlik minden azon, hogy meddig is tökölnek Marottáék, mert egyelőre pole pozícióban vagyunk... teljesen addig, míg nem jön be egy Abra ajánlat mondjuk.

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 12:38:29

Egyébként a Juve előnyére írható az is, hogy míg a Barcában nem Agüero lenne a húzóerő, addig a Juvéban igen. Ő lenne itt a legnagyobb név Alex és Buffon után, de mivel utóbbiak már lefelé szálló ágban vannak, ezért Agüero lehetne a jövő Juve sztárja. Igazi Del Piero utód. Pontosan ezért érzem, hogy ha Agüero vágy a kihívásra, akkor a Juve a legmegfelelőbb klub a számára. Egy új stadionnal (feltehetően ezt Marotta is elé tárta, mint egy mézesmadzagot), egy feltörekvő tervvel simán versenyképesek vagyunk érte. Szerintem Conte bácsinak se lenne ellenvetése, ha érkezne. És mivel Del Pieroval hasonlítható össze (tud trequartistát is játszani), ezért a klub se biztos, hogy sajnálná rá a pénzt. A hab az lenne a tortán, ha közben Gio állandó játéklehetőséget kapna a csapatban. Ebben az esetben két törpe adná a ritmust a támadásainkhoz. Ez persze tényleg egy álom... és valószínű az is marad.

Minik 2011.05.24. 12:38:40

Tudom,hogy másról beszéltek,de úgy nézz ki jövőre a Roma edzőjét nem Montellának hanem Deschampnak fogják hívni! Állítólag megegyezett a Romával és már csak a Marseillével kell tárgyalni! Ennyit arról,hogy nem lehet elmozdítani! Szégyen,hogy mi erre nem voltunk képesek! Ha itt nem lesznek nagy igazolsáok,akkor nagyon nagy cumi lesz! Itt már nyáron eldől majd minden úgy gondolom! Hajönnek sztárok versenyben leszünk,ha nem akk marad a középmezőny vége! Úgyhogy Bastos Agüero Beck és társai nagyon gyorsan húzás ide! Conte te pedig mutasdd meg mekkora edző vagy! Forza Juve!!!

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 12:40:46

És ma is van hír a Gazzetta.it-n Agüero lehetséges érkezéséről. Immár hetek óta a hírekben van. Nem hiszem, hogy ez véletlen lenne.

hellan 2011.05.24. 12:42:15

Agüero ügynöke hivatalosan is elismerte, hogy tárgyaltak Marottáékkel, amennyiben jól tudom igent is mondtak. Szóval, úgy kellene eljárnunk, mint a Barcának a Gijón bal hátvédjével, pikk-pakk felvenni velük a kapcsolatot, bár igaz, hogy halasztottak a tárgyalásokon, de már csak pár formalitás van hátra. Tehát Agüeroval is így kellene. Nem vakarózni, dehát vannak itt ilyen Klose, meg ilyen féle kiégett sztárok pár fillérért elhozhatjuk őket, huhh induljunk is... Marotta nyilatkozta a meccs után, hogy a nyáron 3 világklasszist hoz ide. Nah rögtön leszögezném, hogy remélem nem Pirlo az egyik...

Ismeretlen_108746 2011.05.24. 12:43:22

"A Barcelonát azért hagytam ki, mert tele vannak csatárokkal. Olyanokkal is, akik hasonlóak, mint Agüero (Villa, Krkic). A barcának nem biztos, hogy egy alacsony gyors ember kell, de ezt nem tudom biztosan. Rossi se éppen magas... mindenesetre középtermetű." Ezt én is pontosan így látom, a Barca számára nem szükségszerű egy Agüero típusú játékos leigazolása. Főleg, hogy az egészen kiváló képességű Krkic is a sorára vár a jelenlegi rendszerben. Agüero kapcsán a Chelsea látszik nagyon erős és komoly kérőnek.

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 12:47:49

@hellan: Márpedig Pirlo az egyik... Bastos lehet a másik és Agüero a harmadik. Végül is ezt én így aláírnám.

Ismeretlen_150170 2011.05.24. 12:48:31

ShyrKhan: Nem tudom neked mi az olcsó, mi ketten a párommal 5 napra, kaja, pija, szállás, repjegy kijött 180-ból, itt is természetesen az időzítés a fontos mi mindent jól előre lerendeztünk ezért volt "olcsóbb"! :) Marotta sajnos nem ennyire gyors és előrelátó! :) Az dőzítésen tényleg sok minden múlik, ezért esélyes hogy mi mindenről le fogunk maradni! :( Gondolom azt a 100 millát úgy gondolták hogy előbb eladnak pár játékost és annak az árát is bele kalkulálták! Ami logikus is mert ha csak elkezdünk költekezni és közben a nyakunkon maradnak Amauri Tiago Grosso trió a nem alacsony fizetésükkel azzal megint csak magunkat szívatjuk! Sajnos meg kell várni amíg új csapatot találnak a "feleslegenek": Ama, Jaki, 30-as, Sisso, Melo (ő nem felesleg de értelmes pénzt lehet kapni érte ezért SALE), Grosso, Grygera, Martinez és először kell fizetni Q, Matri és lehet még Pepe vételárát is bár gondolom ezeket részletekben kell, csak hát biztos van még régebbről ilyen aktuális részletfizetésünk, ezért ez a 100 milla nekem még elég "képlékeny"!

Ismeretlen_147985 2011.05.24. 12:50:28

Hát nem tudom ShyrKahn. Nekem speciel (ha Agüero helyében lennék) nem kihívás az, hogy egy csapatban játsszak Barzaglikkal, Pazienzákkal és küzdjek a 4. helyért a Serie A-ban. Akkor inkább maradok Spanyolországban, és a honfitársam Messi ill. Xavi, Iniesta, Villa oldalán harcolok a Real Madrid ellen a bajnokságért és a Bajnokok Ligájáért minden egyes szezonban. Vagy elmegyek nagy pénzért Angliába Abramovicshoz vagy a sejkhez játszani. Nem hiszem, hogy Agüeronál komolyan szóba jöhetne egy Juventushoz való igazolás. A Barcás dologban meg annyiban nem értek veled egyet, hogy tisztán látszik az, hogy a Barcelona akar még egy kisembert előre, hiszen nagyon régóta erről cikkeznek az újságok. Rossi érkezése pár nappal ezelőtt már szinte biztos volt, aztán most lecsendesedtek a hangok. Gondolom ők is megvárják a BL döntőt, addig nem igazolnak nagy pénzért komoly játékost. Szerintem a Barcelona Rossi és Agüero közül választ majd.

Marco 2011.05.24. 12:52:02

Off: Ma esti Manchester United - Juventust valamilyen tv adja? ha nem akkor majd streameket légyszi

lordberci 2011.05.24. 12:53:31

Most olvasom a hírt hogy a Roma új sportigazgatójának sikerült meggyőznie Didier Deschamps-ot, három millió euróért vásárolhatják ki élő szerződéséből. Felvillanyozta a lehetőség hogy visszatérhet a Serie A-ba.Mi ezt miért nem tudtuk megtenni a Roma helyett? Jó nem azt mondom hogy Conte rossz választás , örülök az érkezésének , de Deschamps-nak jobban örültem volna. Marrotta meg remélem nem cseszi el Bastos leigazolását hiszen már csak rajtunk múlik minden hogy hozzánk kerül-e.

Del Piero 70 2011.05.24. 12:56:20

Sziasztok holnap v. holnapután átesik az orvosi vizsgálaton Pirlo.Elkezdtük a nagy költekezést vicc!!

vizi8 2011.05.24. 12:56:50

Én Contét mint edzőt nem tudom megítélni mivel a munkásságát csak olvasva ismerem. Egyet viszont biztosan tudok, amikor csk volt ott nem volt helye reklamálásnak. Erős kezű és van egy bizonyos kisugárzása a játékosok felé, mely magabiztosságot eredményezett anno. Ez a tulajdonsága valószínű megmaradt, és még tovább fejlesztette a keménykezűségét. Amit a régi csapatairól olvastam az azt sugallja, hogy az öltözőben nem volt pardon, nem tűrte az ellenszegülést. Azt pedig, hogy ki jön kérdés ki dönt. Marotta vagy az új edző. Mert szerintem itt dől el a következő idényünk.

Ismeretlen_177028 2011.05.24. 12:58:35

Valószínűleg valakivel nagyon összekaphatott Deschamps, mivel a neve egyáltalán nem merült fel, csak a szurkolók körében. Nem is tekintettek rá úgy, mint reális alternatíva. Vagy volt egy megkeresés, amiről nem tudunk, és akkor nemet mondott, vagy a vezetőségből nem akarja valaki,hogy ide jöjjön. Szerintem Blanc áll mögötte. Bár a távozása hivatalos, mégis az új stadion megnyitásáig a helyén marad... és azt hiszem Deschamps is úgy nyilatkozott, hogy amíg Blanc itt van, nem jön vissza. Valószínűleg Blanc se kedvelheti túlzottan, Agnelli meg leszarta, Conte is jó lesz, a szurkolók szeretik. Ez állhat mögötte.

lordberci 2011.05.24. 12:58:39

Én Pirlonak jobban örülök mintha ittmaradna aquilani, spóroltuk vele min 12 millát így:)

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 12:58:56

@mmartin91: Egy Juve sosem csak a 4. helyért küzd. Jövőre meg a 3. helyért, hanem mindig a Scudettoért. Ez a szurkolók elvárása a klub történelme alapján. Persze nyilván már örülnénk egy 3. helynek is jövőre (ami BL indulás). Rossi pedig nem kisember. 173 cm, ami mondjuk középmagasat jelent már inkább. Nem az a lényeg, hogy vannak selejtnek gondolt játékosok is a csapatban, hanem az, hogy például olyan legenda utódjának szánnak, mint Del Piero. Meg az, hogy egy csapatban mennyit tudsz játszani. Mondanom sem kell, hogy Agüero kezdetése a Juvéban igen csak sanszos, ha érkezik. Szóval az előnyeink: - Európa legmodernebb stadionja - Del Piero utódlás - kihívás, hogy felemelje a klubot - állandó kezdő pozíció szinte garantálva van - legalább dupla fizu, mint az ATMA-ban

Victor90 2011.05.24. 13:02:26

Szegény Agüero!Atl.Madrid "fejesei" megígérték neki már tavaly mikor megújította a szerződését,hogy idén nyáron elengedik!Erre olvasom most,hogy az elnök nem hajlandó egyetlen 1 klubbal sem tárgyalni!Mondjuk nem lepődök meg,hogy jelen helyzetben ennyire makacs az elnök!Majd ha csütörtökön vagy pénteken Madrid-ba utazik Abramovic,(vagy valamelyik csicskája)és kiperkálják neki a 45 millio euro-t,akkor nem tudom,hogy fog állni a szája!A lényeg:távozni fog Kun,csak sajnos nem Juve játékos lesz! UI:közben Pirlo az orvosi vizsgálaton vesz részt!

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 13:03:05

@Lord_Viktor: Logikusan hangzik. Sajnálom DD-t... egy kicsit mérges is vagyok rá, hogy a rivális Roma ajánlatát elfogadta, főleg miután kijelentette, hogy a Marseille-ben marad. A Juve "ellen" akar edzősködni... Mi lesz itt?

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 13:04:25

Sokak számára babona az a kijelentés, hogy Agüero nem lesz a Juve játékosa? Legalább azt ismerjétek már el, hogy van rá esély.

hellan 2011.05.24. 13:04:42

Olvasgatva a mai címlapokat, Benzema és Agüero neve már megint ott díszeleg. Agüerot választanám kettejük közül egyértelműen.

hellan 2011.05.24. 13:05:50

Victor90: Hol olvasod, hogy Pirlo most vesz részt orvosi vizsgálaton, mert én eddig sehol nem olvastam róla?

lordberci 2011.05.24. 13:07:12

ShyrKahn : Hát igen , nem tudom hogy hogy gondolja , én is mérges vagyok rá amiért elment a Roma-hoz inkább maradt volna akkor Marseille-eknél.. Nem tudom mi lehet a háttérben de valószínű hogy valami olyasmi amit @Lord_Viktor írt egy előző bejegyzésben

Maydone 2011.05.24. 13:18:18

sporthirado.hu-s news a Deschamps történet,hát szíven ütne:)

Victor90 2011.05.24. 13:32:40

hellan!A Tuttojuve-n! ShyrKahn!Én lennék a legboldogabb,ha leigazolnánk Agüero-t!De ennek sajnos semmi esélye nincs!Reálisan gondolkozok!Egyébként én is tudok róla,hogy hivatalos ajánlatot tettünk,Momo és Amauri játékjogát is felajánlanánk!Én erről tudok!Viszont arról nem tudok,hogy az ügynökén keresztül üzenve,Juve játékos szeretne lenni!Az általad említett előnyökről:első 4 gondolatoddal egyetértek,viszont az utolsó irreális!Én úgy tudom,hogy 6,5 millio euro-t keres az argentín!Nem gondolom azt,hogy nálunk 13 millio euro-t kereshetne!Valami 7,5 millio euro-ról olvastam!Viszont megkérdezném tőled azt,hogy ha te Kun helyében lennél:Nem szeretnél a világ legerősebb bajnokságába focizni?Nem szeretnél minden egyes meccsen telt ház előtt játszani?Nem szeretnél többet keresni mint a Juve-ba?Nem szeretnél Torres,Drogba,Lampard,Terry,D.Luiz,Essien szintű játékosokkal együtt játszani?Ellenben a Juve-val,ahol van 2 világsztár+2-3 minőségibb játékos...! lordberci!Köszönöm,hogy helyettem is megetted azt,hogy tájékoztattál minket erről!Tegnap olvastam Roma-s fórumon ezt a hírt,de nem szerettem volna itt senkit sem felidegesíteni!Most már mindegy....! UI:ShyrKahn légyszíves add meg az email címed!

Ismeretlen_122894 2011.05.24. 13:34:54

azért ez a deschamps dolog nagyon rosszul hangzik, nem akarom, hogy a róma edzője legyen, a helye itt lenne. amúgy talán ő az egyetlen edző, akiben a szurkolók 99%-a egyetért, és elfogadja, ezért is borzasztó meg akarom várni a nyár végét, és csak aztán véleményt alkotni, de ha dd a rómához megy, az én vezetőségbe vetett hitem is meg fog inogni :(

Ismeretlen_122894 2011.05.24. 13:38:14

és ha már szóba került a MU meccs, nem tudjátok véletlenül, hogy azon ki lesz az edző? DN vagy már Conte, vagy valami pályaedző?

lordberci 2011.05.24. 13:44:32

Victor90: ne haragudj hogy meg osztottam ezt a hírt a többiekkel , előbb utóbb úgyis mindenkinek a tudomására jutott volna szerintem. regularjohn: sajnos nemtaláltam meg sehol sem eddig hogy ki lesz az edző nálunk a ma esti MU meccsen.De remélem nem DN lesz :D

Ismeretlen_147985 2011.05.24. 13:45:40

ShyrKahn: Arra is van esély, hogy megvesszük Ronaldo-t vagy Messi-t. Esély szinte mindig van mindenre. Más kérdés, hogy ez nyilván nem fog bekövetkezni. Egyébként meg mire megyünk az esélyünkkel, hogy ha Agüero végül Chelsea vagy Barcelona játékos lesz? Nem esély kell, hanem tettek. "Szóval az előnyeink: - Európa legmodernebb stadionja - Del Piero utódlás - kihívás, hogy felemelje a klubot - állandó kezdő pozíció szinte garantálva van - legalább dupla fizu, mint az ATMA-ban" Ezt a stadion dolgot sztem hagyjuk, mert nagyon nevetséges. Kit érdekel milyen modern az a stadion, ha minden második héten lesz benne 10-15 ezer ember. Remélem meg sem fordul a fejedben, hogy a Stamford Bridge vagy a Camp Nou valamivel is gyengébb lenne, mint a mi új, fantasztikus létesítményünk. Ráadásul a Camp Nouban minden meccsen 90 ezer ember van. Agüero ennyi embert egy helyen Torinóban soha nem fog látni, még akkor sem ha 10 évig lenne a Juventus játékosa. Állandó kezdő pozíciót nyilvánvalóan mindenhol megkapná (Chelsea, City, Barca), hiszen 45 millióért nem szoktak padra igazolni játékosokat. Más egy Chelseaben, Cityben, Barcában bajnokicímekért harcolni ill. BL-ben részt venni, mint tv-n keresztül nézni a füstös Torinóból a világ elitjébe tartozó csapatokat. Azt, hogy most mennyit keres nem tudom, de Abramovics vagy a sejk annyit ad neki, amennyit akar. Nem gondolnám, hogy bármiféle verseny alakulhatna ki az angolok fizetésajánlata és a miénk között. Sajnos az a helyzet, hogy be kell látni, minden fronton vesztésre állunk. Ez van, manapság itt tart a Juventus és Olaszország. Egy Agüero szintű játékos mehet akárhova, így kizárt, hogy erre a szemétdombra igazoljon, Conte keze alá.

zzzzzzzzzzzzzzzz 2011.05.24. 13:54:54

De Agüero maga mondta, hogy nem a pénz alapján fog dönteni... ugyhogy pár % esélyünk azért van!

Ismeretlen_177028 2011.05.24. 13:56:33

Látom ugyan az megy, mint tavaly. Egyesek optimistán nézik a dolgokat, és keresik az okokat, hogy miért is történhetne meg az, amit szeretnének. A pesszimisták pedig azokat az indokokat keresik, hogy miért nem fog megtörténni, hogy ezzel kioktatva a többieket okosnak állítsák be magukat. Miért nem várjuk meg mi történik, és aztán értékelünk? mmartin91: Csak annyit fűznék hozzá, hogy Torino nem füstös, hanem egy szép, tiszta város. :D

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 13:57:51

@Victor90: Nem szeretnék a PL-ben játszani és nem különösebben zavarna, ha Torres helyett mondjuk Buffon, vagy Del Piero lenne a klubtársam. Reálisan pedig az gondolkozik, aki képes fekete és fehér kijelentéseken kívül szürkére is, azaz ami nem történt még meg az lehetséges, vagy valószínű a meglévő információk alapján, de semmiképpen sem lehetetlen. E-mail címet itt nyilvánosan nem fogok leírni. Miért kellene neked? Szívesen megadom, de ide nem írom le, hogy utána mások is felhasználják és kapjam a sok spamot. @mmartin91: Az új stadion dolog nem egy szarság. Te inkább egy lepukkant stadionban játszanál, vagy egy vadonat új, hiper modernben, ami szinte minden igényt kielégít? Állandó kezdő pozíciót Torres mellett kapna meg. Tévez mellett nem hinném. A Real más miatt esik ki. A Barcában Villa, Krkic, Pedro, Messi mellé biztosan betömhető még Agüero... a kérdés csak az, hogy hányadikként. 45 milla a garancia a kezdőért? Igen. Éppen ezért nem veszik meg ahol már vannak minőségi játékosok. A Barca inkább vesz egy játékost, aki olcsóbb, de magasabb (Rossi). A fizetés pedig nem minden. A lényeg, hogy többet tenne zsebre itt, mint az ATMA-ban. Arról pedig semmiképpen ne feledkezzünk meg, hogy az após melyik bajnokságban tette le a névjegyét az asztalra. Nyilván "nem" beszélget a vejével a jövőről. Főleg miután a twitteren azt írta Agüero, hogy leült a családjával megbeszélni a dolgot.

Ismeretlen_108746 2011.05.24. 14:02:39

"mmartin91: Csak annyit fűznék hozzá, hogy Torino nem füstös, hanem egy szép, tiszta város. :D" Ezen nekem is megakadt a szemem, főleg, hogy közben a híresen füstmentes észak-angliai Manchester-hez viszonyítunk...

Ismeretlen_150170 2011.05.24. 14:10:07

Térjünk vissza az új edzőnkre! :) Milyen formációt preferál Conte? Támadó vagy védekező szellemű lesz szerintetek az új csapat?

Ismeretlen_177028 2011.05.24. 14:12:13

Azért én mindenképpen Conte mellé teszem azt, hogy mit vár a csapattagoktól: "Vér, veríték, és könny" xD "Természetesen szeretek nyerni és nem bírom azokat a játékosokat, akik egy vesztes meccs után mosolyogva hagyják el a pályát. Ez valósággal dühit. Játékosaimnak úgy kell elhagynia a pályát, hogy mezükről csavarni lehessen az izzadságot. Ezen követelmények szükségesek a jó munkához. Nincs kompromisszum." (Juventushungary)

Arnijuve 2011.05.24. 14:17:10

huhh ezt a sok kommentet mire végigolvastam :D ti aztán ráértek :D sok jó érvelő van itt ahogy látom és megvannak a viták és jó látni hogy tartalommal teli és kultúrált a dolog :) Na de hogy énis hozzászóljak érdemileg: Szerintem Conte megfogja követelni hogy meghalljanak a pályán a játékosai, nem úgy mint mondjuk DN tette hogy sebaj kikaptunk de persze jól játszottunk (ami sosem volt igaz). kifogja taposni a belüket mert győzni szeret és győzni akar mert ő ilyen mentalitású. Az hogy ki fog jönni nyáron még nagyon lutri...nem mernék tippelni...az biztos hogy Pirlo jön ingyen és így kezdetnek ez nem rossz akármekkora is lesz a fizetése.....Agüero..hmm..nemtudom eldönteni hogy valóban nemszámít neki a pénz vagy csak süket duma ez tőle..ha nemszámít akkor idejön...vagy ha valami nagy dumával ráveszi a félszeműnk akkor jön egyéb esetben nem...mert szinte bárki tud jobbat ígérni nálunk.....kíváncsian várom már a transzfereket. DD meg ha valóban rómába megy akkor nagyon csalódott leszek .....ha ide nemjött azért mert még maradni akart egy kicsit franciáknál akkor miért pont a romához jönne? ennyire nemhiszem hogy kétszínű... Forza JUVE!

Diego2889 2011.05.24. 14:17:42

olvastam én is.. nagyon szimpatikus nyilatkozat.. remélem h gatyába szedi ezt a sok szarházit..

hellan 2011.05.24. 14:18:45

"Mindent együtt fogok csinálni Andrea Agnelli elnökúrral, Beppe Marotta igazgatóval, és Fabio Paratici-vel. Andrea Pirlo? Ő egyike lesz a két belső középpályásomnak, de be kell majd játszania magát a kezdőbe. Az elsődleges dolgunk mindig a labdatartás lesz." Conte vmennyit már el is árult a következő szezonbeli formációnkról. :D Lehet tippelgetni, mi lesz a végső felállás. :)

Diego2889 2011.05.24. 14:19:57

hát 4-4-4 be fogunk játszani.. 2 belső kp ha minden igaz Pirlo és Melo lesz.. Krasic és Bastos a széleken.. én igy képzelem el.

Arnijuve 2011.05.24. 14:21:57

hamár formáció és énis elolvastam a JH-s cikket úgygondolom hogy talán 4-2-3-1 vagy 4-4-2 csak olyan játszható és élvezhető verzió nem ilyen sz.r mint idén láttunk ...meg nemis volt igazán alapanyag(szélsők) ahhoz hogy idén 4-4-2 ben játszunk nemis értettem hogy miért ezt előrtette DN "mester".....de ha Conte megkapja akiket kér akkor nemlesz gond.

Victor90 2011.05.24. 14:22:55

ShyrKahn!Megadom az email címem:hudakv@freemail.hu! Küldj annyit,hogy Ciao,v Cső,és akkor tudom,hogy te vagy az!Rendben? UI:Szegény Buffon!Akkor a vesztes meccsek után,nem mosolyoghat majd!

hellan 2011.05.24. 14:24:00

Mivel 2 belső középpályásról van szó, nálam a 4-4-2 nyer értelmet. Amennyiben ez így van, akkor Pastore nem érkezik. Bastos, Agüero és 2 szélső védő pedig még érkezhet. :D

Ismeretlen_177028 2011.05.24. 14:28:39

@Victor90: hát ne is! Láttam párszor, mikor vesztes, vagy nyerhető döntetlen meccs után vigyorogva ment be az öltözőbe. Akár Buffon, akár nem, dühítő volt.

csuma 2011.05.24. 14:30:35

@Lord_Viktor: ez sokkal inkább a realisták vs. optimisták "harca". Bár mmartin valóban szeret görbetükröt tartani a szemünk elé, manapság ez a tükör maga a valóság. Nem hiszem, hogy csak azért pazarolná idejét a fórumra való irkálásra, hogy demonstrálja számunkra intelligenciáját. De én nem is értem, hogy nem fér ez a fejekbe. Azt hiszem érvelni sem kell, hogy mindenki belássa, hogy pénzügyileg nem tudunk versenyre kelni az érintett csapatokkal. Az sem érdemel szót, hogy melyik csapatokban küzdhetne magasztosabb célokért 'Kun'. Ezekből kifolyólag az is egyértelmű, hogy hol játszhatna magasabb színvonalon. Kérdés, hogy mik Agüero preferenciái, és hogy a Félszemű milyen koncepciót tár elé. Ezeket valóban nem ismerjük. És az a szomorú tény, hogy csupán e két ismeretlen (nevezzük x,y-nak) miatt van okunk reménykedni abban, hogy hozzánk igazol. Sajnos az, hogy az olasz lapok erről cikkeznek már hetek, esetleg hónapok óta, nem jelent sokat. Csupán annyit, hogy a megkeresés valóban megtörtént, s jelen esetben ez nem teljesen kitaláció (mint anno egy Gerrard, vagy Torres monitorozása...). A lapok szempontjából teljesen érthető, hogy miért teszik ezt. Mivel a Juve rendelkezik az egyik legnagyobb szurkolótáborral Olaszországban, így nem csoda, hogy az őket érintő hírek folynak a csapból is. Mint minden más médium, ők is csak a "nézettséget"/ lapeladás növelésében érdekeltek. Tudnunk kell hol a helyünk. Nem is oly rég, valóban a világ elitjébe tartoztunk, de manapság fényévekre vagyunk régi önmagunktól. Ezért eleve örülni kell annak, hogy legalább megpróbálunk leszerződtetni egy Agüero-hoz hasonló "nagyágyút", de a realitás az egy 15 milliós Bastos. Ami a jelen körülményeket tekintve, szintén nem rossz. A tényektől eltekintve én is érzek valamit a levegőben (egy igazi nagyágyút), de ez csak megérzés, és nem szabad (ahogy sokan írták már) túlmisztifikálni. Mindenesetre az elmondható, hogy ha tető alá hoznának egy Pastore, Agüero, Rossi vagy valami hasonló igazolást, azt csak is irgalmatlan melóval, komoly tervekkel, és rengeteg pénzzel lehetne megvalósítani. Persze ezzel nem mondtam sokat, csak arra akartam utalni, hogy míg egy cselszkij egy city, egy margit vagy egy 'unicef' meglebegtet pár misit (mert a keretet és a célokat nem kell bemutatni), addig nekünk kibebaszottúl meg kell dolgoznunk minden egyes igazolásért. Pláne, ha igazi minőségi játékosokról van szó. na ennyi. cső ui.: DD-t pedig most basztuk el (újra), hogy a Marotta büdös kurva anyját. azt

Diego2889 2011.05.24. 14:31:11

100 millióból ki lehetne hozni 1 jó csapatot.. Bastos-Agüero 60millio euro+2 szélső védő kb 20millió.. 80 milliónál tartunk.. ha még meg akarjuk venni Matrit és Q-t akkor 110millió... viszont eladásra kerül Gio, Amauri, Jaki, Sissoko stb... magyarul 100millió bőven elég..

Victor90 2011.05.24. 14:32:51

Szerintem 4-2-3-1-be fogunk játszani!Valami ilyesmi kezdőcsapatot képzeltem el,ebben a taktikai hadrendben! Buffon ...... Bonucci-Chiellini-Ziegler Melo-Pirlo Krasic-Quagliarella-Bastos Matri

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 14:33:26

Engem is zavart, amikor Buffon mosolygott... de nem csak Ő volt ilyen. Victor90: Mail ment.

Diego2889 2011.05.24. 14:35:20

Victor90: az se lenne rossz.. Ziegler még ráadásul ingyen elhozható lenne, ha jól emlékszem.. Én igazából a Chelse, valamint a City csapatától leselejtezett játékosokból is válogatnék.. 1.olcsó 2. remek kis játékosok vannak közöttük

Mitya 2011.05.24. 14:35:48

Diego2889: 4-4-4-es felállással tuti nyernénk mindenki ellen xDD akk nálad a felállás Buffon beck-barzagli-chiellini-bastos krasic-melo-pirlo-drenthe quagriella-matri-del piero-dzsudzsák? :D így 13-an a pályán valóban lesz már keresnivalónk :D am viccet félretéve jó lesz Conte majd meglátjátok sokka ltöbb spiritusz van benne mint DN-be volt meg 1-2 baltojásba ;) arról nem is beszévle h rögtön felhívta a figyelmet a problémára h nem tisztelik a juve mezt sokan...gyerünk jövőre ! ;)

Diego2889 2011.05.24. 14:37:11

haha:D:D most veszem észre:D:D 4-4-2 öt akartam irni:D:D bocsi:D

Ismeretlen_122894 2011.05.24. 14:37:50

goal.com-on van egy cikk, a szerint 442-őt preferál, egy klasszikus védekezőkp-val és egy támadó/irányítóval ha egy picit kreatívabban alkalmazza a formációt, mint dn, akkor akár működhet is a dolog... az a nyilatkozat pedig nagyon tetszik, remélem kőkeményen be is vasalja majd mindenkin (mondjuk agueron és bastoson :D)

Diego2889 2011.05.24. 14:40:17

az én felállásom: Buffon Beck-Bonu-Chiello-Ziegler Krasic-Pirlo-Melo-Bastos Agüero-Matri de még elhozhatnánk Rolandot, van der Wielt is:D

hellan 2011.05.24. 14:46:30

@Diego2889: Ez a felállás a nyerő nálam is és még kivitelezhető is. ;)

Diego2889 2011.05.24. 14:49:15

szavazzatok meg Marotta helyére.. és megkapjátok.. 2éven belül Scudettot kaptok.. valamint biztos BL szereplést.. :D

Victor90 2011.05.24. 14:51:51

Diego2889!Ziegler-ről már napok óta azt olvasom,hogy 100%,hogy a miénk!Csak azt nem tudom,hogy mikor jelentik be hivatalosan!Pirlo-t és Pazienza-t csütörtökön elvileg!Ha figyeled a dühöngőt,akkor nemrég írtem épp erről,hogy kiket lehetne kukázni a Pl-ből!

Diego2889 2011.05.24. 14:57:38

igen látom.. hát borzasztó sok játékos van most, aki elvágyódik.. nagyobb neveket is lehetne mondani.. pl Tevez takarodna a cityből. A pénz megoldana minden problémánkat.. remélem minél előbb visszaszerezzük a németektől a 4.helyet érő bl poziciót.. nevetséges h ez történt..

Ismeretlen_147985 2011.05.24. 15:22:25

ShyrKahn: "Az új stadion dolog nem egy szarság. Te inkább egy lepukkant stadionban játszanál, vagy egy vadonat új, hiper modernben, ami szinte minden igényt kielégít?" Értem. Tehát a Camp Nou, a Stamford Bridge vagy a City of Manchester egy lepukkant stadion, ahol játszani sem érdemes. Azért ne állítsuk már be úgy a dolgot, mintha Agüeronak a mi új stadionunk vagy a Megyeri út között kellene választania. "Állandó kezdő pozíciót Torres mellett kapna meg. Tévez mellett nem hinném." A Chelsea-ben egészen biztosan kezdő lenne, szerintem is. Tevez meg ki tudja hol lesz jövőre, elakarja hagyni a City-t, talán az Inter-hez megy, így pontosan Tevez helyére kellene nekik játékos, Agüero pedig megfelelne. Név, sokba kerül, lehet villogni a kiadott összeggel, és még fiatal is. Az egyetlen olyan dolog, ami Torino felé hajthatja Agüero-t, az valóban az após személye. Bár hiába látszik idiótának Maradona, azért annyira még ő sem hülye, hogy egy lepukkant ligába küldje a vejét, ráadásul a 7. helyezett csapathoz. Nem hinném, hogy Maradona azt tanácsolná Agüeronak, hogy inkább menj a Juventusba játszani, mint Barcelonába, Manchesterbe vagy Londonba. Mindhárom csapat BL résztvevő, mindhárom csapat jobb a Juventustól és mindhárom csapat pénzesebb is. A Barcelonát pedig méltán nevezhetjük a világ legjobb csapatának, amennyiben legyőzik a Man Utd-t a BL döntőben.

Diego2889 2011.05.24. 15:30:43

Martin és sok mindenben egyet értek veled.. Kevés emberek egyike vagy itt, akivel ki mondjuk a véleményünket, még akkor is, ha az másnak nem tetszik.. Viszont ez nekem már túl sok.. Nagyon hosszú idő óta 1 pozitív dolog nem hagyta el a szádat.. Te már kicsit sem bízol ebben a csapatban az világos.. Én is csalódott vagyok borzasztóan, de ez már kicsit túlzás.. Nem értelek.

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 15:31:28

@mmartin91: A régi stadionunkhoz hasonlítottam és nem a Chelseaéhez, de ha gondolod megteszem azt is: a mi stadionunk egyedülálló lesz, mert egyszerre bevásárlóközpontkétn is üzemel majd, egyszerre a klub székhelyének részeként. Stamford Bridge? Camp Nou? Nem modernebbek, bár a különbség valóban nem számottevő. Tévezzel kapcsolatban ellentétes hírek kaptak szárnyra. A legutóbbi hírek szerint maradni fog. Maradona pedig az ótvar lepukkant Napoli csapatában szenvedett le néhány évet. Erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy Ő nyilvánvalóan ide is küldheti a vejét.

Ismeretlen_147985 2011.05.24. 15:37:34

ShyrKahn: Ok. Rendben van. Én elfogadom a te optimista véleményedet, attól függetlenül, hogy teljesen más állásponton vagyunk. Én egészen biztos vagyok benne, hogy Agüero nem lesz a Juventus játékosa semmilyen körülmények között. A mi realitásunk Pazienza színvonalú játékosok igazolása. Ha szerencsénk van, talán egy Bastos-t megcsípünk, ezzel ő lenne a nyár sztárigazolása számunkra. Én azt hiszem, hogy a témát kitárgyaltuk, majd ha lesz konkrétabb dolog Agüeroval kapcsolatban, még visszatérünk rá. Azonban arra adj még választ légyszíves, hogy tudván azt, hogy a Juventus megfog venni egy-két kölcsönjátékost (Q, Matri, esetleg Pepe) ill. tudván azt, hogy 25 millió euró fölött 10 éve nem költöttünk egy játékosért, akkor vajon Agüero-t miből is tudnánk leigazolni? Eladjuk az új stadiont, vagy mi?

Ismeretlen_177028 2011.05.24. 15:54:32

@ShyrKahn: hogy a stadion egyben egy Westend is lesz, nem hiszem, hogy érdekli Agüérót xD @mmartin91: azért ne állítsuk be a Serie A-t egy Monicomp Ligának. Van egy UEFA lista, szerintem hallottál már róla, az alapján az olasz bajnokság még mindig negyedik. Az, hogy a csapatok és a meccsek színvonala számodra alacsony, az a te egyéni véleményed, lényegében nem izgat sok embert szerintem. Engem tuti nem. Mellesleg már régóta tudom, hogy a stílusod ilyen, de továbbra sem értem, minek kijelenteni, hogy valami tuti hogy nem fog megtörténni, mikor igenis van rá esély (ha csekély is), hogy megtörténik? Így csak segget csinálsz a szádból, ha esetleg nem jön be.

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 15:58:27

@mmartin91: Például játékosok eladásából...

Diego2889 2011.05.24. 15:59:54

Realos barátom 100% mondja h Agüero az övéké lesz.. remélem nincs igaza.. azt mondja h kezdődnek a tárgyalások.. fasza

Ismeretlen_147985 2011.05.24. 16:00:56

Lord_Viktor: Ne haragudj, de engem nem érdekel, hogy téged mi izgat, vagy mi nem. A Serie A színvonala soha nem látott mélységekben van, az utánunk következő francia liga sokkal magasabb szintű bajnokság, remek mérkőzéseket játszanak, s ha nem volna a két milánói sztárcsapat, akkor már megelőztek volna minket, hiszen a franciák élcsapataival csak ők vehetik fel a versenyt Olaszországból ill. nekik köszönhettük azt is, hogy elég sokáig magunk mögött tudtuk tartani azt a Bundesligát, ami már évek óta jóval magasabb szinten van a Serie A-tól. Egyébként meg nem csinálok segget a számból, én biztos vagyok magamban, tudom mi történhet meg, s mi nem. Biztos vagyok benne, hogy Agüero nem lesz a Juventus játékosa. Bastos már más tészta, rá látok esélyt, de nem lepődnék meg, ha végül nem ide jönne.

Diego2889 2011.05.24. 16:02:14

Sergio Agüero tegnap esti bejelentése után egyre többen vélik úgy, hogy a játékos Madridba szerződhet. A Marca a címlapján "Kun Blanco"-val jelent meg, s tudni vél egy találkozóról a héten. A lapok egyetértenek abban, hogy csak háromoldalú megállapodás jöhet létre, Perez nem akar háborút az Atleticóval.

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 16:02:46

@Lord_Viktor: Amikor egy új munkaerőt toboroz egy munkahely, akkor általában minden szépet elé tár... például azt is elé tárhatják Agüeronak, hogy Európa legmodernebb stadionjában játszhat, ami egy bevásárlóközpont is lesz egyben. A bevásárlóközpont önmagában nem érdekes, de az, hogy ez milyen szinten tereli egy helyre az embereket, maga az ötlet és a megvalósítás már nem hiszem, hogy hidegen hagy bárkit is, amennyiben ez jól van tálalva. Sztem van benne fantázia, ami vagy megmozgatja, vagy nem mozgatja meg a játékos fantáziáját. De abban igazatok van, hogy nem ez jelenti az elsődleges különbséget. Ez csak csepp a tengerben.

Ismeretlen_147985 2011.05.24. 16:04:01

ShyrKahn: Ezzel nem lettem okosabb. Mégis milyen játékosok eladásából? Grygera, Grosso és Martínez együtt ér kb. 5 milliót, Tiagonak nincs értéke, a többiek kölcsönben vannak. Vagy akkor eladjuk 15 millióért Felipe Melo-t és pótoljuk ingyen egy Pazienzával? Ezzel a lépéssel aztán sokra megyünk...és akkor még nem is beszéltünk Bastosról, aki "szinte biztos", hogy a miénk lesz. Legalábbis sokak szerint. Ő sem olcsó, minimum 20 millió...

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 16:04:48

@Diego2889: Ha Agüero a Realba megy, akkor hatalmasat esik a szememben, mert ha a becsület ma annyira nem is divatos, de azért benne többet láttam. Várjuk ki a végét.

hellan 2011.05.24. 16:05:00

A Juve hivatalos honlapján is megjelent, hogy Pirlo orvosi vizsgálatokon esett át. Szóval, az első klasszis igazolásunk meg van...

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 16:07:07

@mmartin91: Az értékelésed irreális. A felsorolt emberek nem 5 milliót érnek. Csak maga Martinez legalább 6 millióért eladható. Amauri a meggyőző félévének köszönhetően legalább 10-12 millió magában. Ha óvatosan becsülök ez akkor is 20-25 milliór Euró legalább. Persze nem mind kel el, de mondjuk ebből 15-20 millió már nem kis pénz.

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 16:08:32

A fizetésük megspórolásáról nem is beszélve, ami évente megint csak legalább 10-15 milla körüli összeg.

Ismeretlen_150170 2011.05.24. 16:10:24

Hagyjuk már ezt az Agüero-t! Most mi a bajotok a Q, Matri párossal? Ha hozzák a formájukat akkor fejenként a 15-20 gólt megtermelik! Az argentn se tudna ennél sokkal többet, ráadásul az árából össze lehet rakni egy beton védelmet! Bastos kell a középpályára, Krasic-al, Pirlo-val, Melo-val vagy Sisso-val nem olyan roszz az, a hátsó alakzatba meg kell egy teljes "generál"! :)

Ismeretlen_147985 2011.05.24. 16:12:50

ShyrKahn: Oké, legyen 20 millió. Mondjuk ebből kijön Bastos. Aztán ottvan még Giovinco. Ő legyen mondjuk 12, belőle kijön Q. Matri-t 15 millióért megvesszük (ennyi még lehet pluszban). Agüero 45 millió, de ha árverseny lesz, akkor még több. És akkor még nem is beszéltünk a legfontosabb erősítendő posztokról, a védelem két széléről. Nekem sántít a dolog, de majd meglátjuk. Semmi jóra nem számítok, főleg mivel Marotta még mindig a klub alkalmazásában áll.

hellan 2011.05.24. 16:13:56

Gael Clichy tells Arsenal he wants to leave with Inter leading chase Goal.com-os cikk...

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 16:18:43

@mmartin91: Idén Matriért 5,5-t, Q-ért 3,3 millát kell fizetni. Ha a 100 millát 3 évre előre invesztálják a Juvéba, akkor sem 12 Q, hanem 10. De mindegy. Tényleg hagyjuk. Valójában felesleges dobálózni a számokkal, amikről csak felszínes információink vannak. Meglátjuk mi lesz. Én szeretek álmodozni és a pozitív dolgokat meglátni, te nem. A többi meglátjuk később.

Ismeretlen_184656 2011.05.24. 16:40:31

@mmartin91: "Egyébként meg nem csinálok segget a számból, én biztos vagyok magamban, tudom mi történhet meg, s mi nem." mmartin91, 2011. március 16., 16:49: "Remélem senki nem gondolja komolyan, hogy Pirlo tényleg Juventus játékos lehet. Pirlo az AC Milan ikonja, a milánóiak pedig nem szokták elküldeni a bajnokaikat. Pirlo Milanból való eligazolására 0% esély van." :)))

Ismeretlen_147985 2011.05.24. 16:50:31

sanmo: Ez nagyon jó volt:)))) Még én is jót nevetek rajta:D:D:D Annyiban azért szeretnék a saját védelmemre kelni, hogy azt nem tudhattam, hogy mi jár Pirlo fejében, azaz hogy ő akar távozni. A Milan nem küldte volna el, ezt Galliani is elmondta, csak Pirlo nem fogadta el a hosszabbítási ajánlatukat az időtartama miatt, ezért a távozás mellett döntött. De egyébként valóban jó a beszúrásod, pont ide illett:) Ettől függetlenül Agüero leigazolására tényleg 0% esély van.

Ismeretlen_102246 2011.05.24. 17:04:29

Majd pár hét múlva ezt is beidézzük :)))

hellan 2011.05.24. 17:06:31

@mmartin91: Remélem nem haragszol meg, de remélem ezen mondatodat is visszaidézhetjük majd pár hét múlva, miszerint Agüero nem jön hozzánk. :P

Ismeretlen_147985 2011.05.24. 17:06:32

Én örülnék neki a legjobban, ha beidézhetnétek:)))

Ismeretlen_122894 2011.05.24. 17:34:23

azért az is durva, hogy egy márciusi komment így megmaradt...vagy sanmo rászánta az időt a kikeresésére... viszont ha aguero idejön, akkor martintól alapelvárás lesz, hogy nagy neveknél konzekvensen kijelentse, lassan, tagoltan, hogy mindenki megértse: "nem fog a ju-vé-ba jön-ni" :)

Ismeretlen_184656 2011.05.24. 18:10:29

@regularjohn: nagyon megmaradt bennem az állítás, onnantól meg könnyű volt kikeresni :) Agüero azért nagyobb falat lesz :) Amúgy ez a lényeg: "Annyiban azért szeretnék a saját védelmemre kelni, hogy azt nem tudhattam, hogy mi jár Pirlo fejében, azaz hogy ő akar távozni." Agüero fejében sem tudhatjuk mi jár, de én is kis esélyt adok rá. Szerintem egy fontos szempontot nem veszünk figyelembe, hogy az argentin már jó pár éve nem klasszis csapatban játszik, és ha átigazol ide, akkor nem fog előrébb lépni a karrierjében. Neki a következő lépcsőfok egy aktuális sztárcsapat lenne.

Ismeretlen_164215 2011.05.24. 18:46:37

@sanmo: Azért szerintem a Juventus még mindig lényegesen nagyobb eséllyel száll a bajnokságért harcba az Inter és Milan ellen, mint az Atleti a Barcaval és Reallal szemben. Persze azt elismerem, hogy nem a Juventus az a klub, ahova jelenleg bárki szívesen és örömmel jönni fizetéstől függetlenül. De Conte hátha rendet tesz.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3392) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (862) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4171) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása