Del Piero: "Ugyanazok a hibák"

Del Piero igen lehangoltan nyilatkozott a tegnapi, Chievo elleni 2-2-es döntetlen után:

"Az egész szezonunk ilyen, mint ez a mérkőzés."

Alessandro Del Piero

A Juventus tegnap Del Piero és Matri góljaival már 2-0-ás előnyben volt, ám a második félidő közepén egy perc alatt sikerült egyenlíteniük a vendégeknek.

A Chievo ezzel az eredménnyel bebiztosította helyét a Serie A-ban.

"A második gólig jól játszottunk, de aztán kicsit kényelmessé váltunk. Sajnos ezért nagyon súlyos árat fizettünk. A végén lehetett volna még ennél is rosszabb, de azért nyerhettünk is volna, voltak nagy helyzeteink."

"Az egész szezonunk ilyen, mint ez a mérkőzés. A csapatunk képes a jó játékra, de rosszabb eredményeket értünk el, mint amire képesek lettünk volna."

"Valami határozottan hiányik, de ha tudnám, mi, már megoldottuk volna a problémát."

A Juventusnak mindenképp győznie kellett volna, hogy megőrizze halvány esélyét a Bajnokok Ligája indulásra.

"Nagyon mérgesek vagyunk, amiért lemaradunk a Bajnokok Ligájáról, pedig úgy tűnt, képesek lehetünk rá. Most már csak az maradt, hogy minél szebben fejezzük be ezt az idényt, és készüljünk a következőre."

A tegnapi döntetlen miatt egyre valószínűbb, hogy Del Nerinek távoznia kell az idény végén.

"A klub hozza a döntéseket, engem ebből kihagynak. Annyit mondhatok csak, hogy a játékosoknak jó a viszonyuk az edzővel."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr584653764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mJz. 2011.05.10. 14:44:11

Tegnap nem írtam le az idegesség miatt, de sajnos most is olyan a csapatunk, hogy teljesen csatárorientált. Teszem fel ha a 2 (jobb esteben kettő) csatár nem rúg gólt akkor ki? melo krasic chiellini marchisio ? Csak meg kell nézni egy PL közép csapatot akár vagy teljesen mind1. Nyilván ez hosszabban ki lehetne elemezni, de a lényeg ez.Taktikailag NULLA és technikailag is. A multunk 90% eladtuk ebben a 4 évben. Innen csak és kizárólag felfele vezethet az út. Mindörökké Juventus sopron

Drughi Di Bianconeri 2011.05.10. 14:44:54

Szegény Capitano ! sorra dönti el a meccseket ,Matrival egyetemben, de a többi barom állat dillentáns, képes elveszteni a már megnyert meccset, ráadásul ilyen no-name kiscsapatok ellen...felháborító...és az egészben a legszomorúbb,hogy szegény Del Piero úgy fog visszavonulni,h. nem játszott Bl-ben...teljesen ki vagyok már bukva ezen a csapaton, már valahogy a reménykedés is kezd bennem elhalványulni,2szer egymás után 7.hely,egy gyengélkedő serie aban, kicsit sok, sőt, nem túlzás,h. szánalmas...komolyan nyáron nagy válotzásoknak kell itt végbemenni, először is kirúgni: Del Nerit, játékosok közül: kapusaink, belső védők,Krasic,Melo,Quaglia,Matri és Del Piero maradjon,a többi takarodjon innen !

mJz. 2011.05.10. 14:47:22

Adom Drughi amit írsz. Valami határozottan hiányik, de ha tudnám, mi, már megoldottuk volna a problémát." Pedig ha már ő sem tudja ... Én tudom: Kun Aguero, Bale, Marcello

Tony 2011.05.10. 14:49:43

Kell egy értelmes edző és nem sok,olyan 4-5 jó játékos.

Drughi Di Bianconeri 2011.05.10. 15:06:57

Előre sorry, Lassus, nem akarok offolni, csak 1 reakció mJz. felvetésére :) háát, mind 3 nagyon komoly, és nagyon komoly erősítéseket jelenteni, csak Bale és Marcelo -főleg az utóbbi- kb. a mozdíthatatlan kategoriába esik , Bale, még ha el is igazol, a Pl-en belül teszi ezt meg, ezt szinte borítékolható..Aguero,meg hát nagyon szeretem,igazi klasszis már 22 évesen, csak nem hinném,h. pont csatár kell,itt van Quaglia és Matri cserének Del Piero és Toni,elégnek kell lenni,a többi poszt,ai siralmas,szélső védük kellenek,bal szélső,meg 2 kp, egyik szeretném,ha Pastore lenne..

Victor90 2011.05.10. 15:09:29

Szegény Capitano-t nagyon sajnálom,Matri-val együtt!Keményen megküzdenek,gólokat rúgnak,hátul pedig rendre elkurják a meccseket!Az a kérdés,hogy ezen a nyáron kit tudunk idecsalogatni?!Én tudom a választ:Beck,Ziegler,Drenthe,Palombo szintű középkategóriás játékosokat!Jó pár évig így fogunk szenvedni!Csak akkor lesz esélyünk újra az elitbe kerülni,ha valami arab sejk megveszi a clubbot!

Ismeretlen_150170 2011.05.10. 15:43:10

Én is csak Alex-et sajnálom! Normális esetben neki már nem kellene beférnie egy komoly célokért küzdő juventusba csak percekre kellene beállnia amolyan jutalom játékra, e helyett ő küzd mindenki helyett, egy maga dönti el a meccseket és ő a húzó emberünk, ez természetesen csak a többiekre nézve kritika, Alex a legnagyobb, teszi a dolgát a többiek a közelében sincsenek! Krasic, Matri vagy Pepe jó teljesítményét is úgy mérlegeljük hogy jelenleg ezt egy középcsapatban tudják felmutatni egy erősen legyengült olasz bajnokságban! Ja, kellene 4-5 új ember megint, meg új edző, új pszichológus, meg új erőnléti edző, meg új vezetők, meg új edző pálya, meg új orvosok, meg új szponzorok, meg új sztárok, meg új koncepció, meg mindig valami..... Nem lesz itt semmi, mert még el se kezdtünk semmit, még az első lépést se tettük meg ahhoz hogy egyszer majd legyen valami! Egy hosszabb távú terv kellene, de az nem lesz mert mindenki türelmetlen, nekünk siker kell és nem holnap hanem már ma! :) Mikor már senki nem várja majd akkor fog jönni a siker, fordul a kocka, én már csak ebben hiszek! :)

tibi kaitar 2011.05.10. 16:41:42

Eloszor is a vedelmet kel megerositeni,mindig is hires volt a Juve vedelme. Most meg ilyen Motta-felek el basztak. A vedelembe kene a nagy igazolas (ha lenne penz).

Ismeretlen_122894 2011.05.10. 16:42:52

na, capitano képes értelmes nyilatkozatot adni ellenben a többivel amúgy mélyebb gyökerű a probléma, valami alapvető szinten van elcseszve, mert az, hogy évente új edző, új játékosok, új pszichológus, új orvos, stb, nyilván csak tüneti kezelés, és abszolút nem normális nem is tudom mit akarjak: hogy elérjük az el-t, hátha jövőre azt komolyan veszik, vagy égjünk nagyot, gio és amauri szivassanak minket (cavaninál, lavezzinél, hamsiknál ez nem kérdés), ami esetleg további befektetett milliókat jelenthet a vezetőség részéről egy biztos, hozzáértő, jó edző kell, aki rendszerben tekint a csapatra és nem 1-1- játékosban gondolkodik

Ismeretlen_113151 2011.05.10. 17:02:25

"A csapatunk képes a jó játékra, de rosszabb eredményeket értünk el, mint amire képesek lettünk volna." Erről ki tehet, ha nem az edző???

Ismeretlen_170662 2011.05.10. 17:40:21

Van Gaal lehet jön

tomsz 2011.05.10. 19:36:45

Érdekességeket véltem felfedezni a nyilatkozatban, amiről már páran is írtak, Del Piero nem tudja, vagy nem akarja elmondani, mi a probléma! El tudok képzelni egy edzőbuktató stratégiát, mert ilyen mély válságban a Juventus nem igen volt, mint az elmúlt 4 évben! Amennyiben a politikát nem nézzük,s így nem nézzük a Calciopolira, akkor azt mondom, egy tehetetlen vezetőség a bukás oka, aki nem tud, vagy lehet nem is akart tenni semmit sem a csapatért! Ennél fogva: én nem a vezetőedzőben látom a problémát, hanem még mélyebb sajnos! Agnelliig kellene visszamenni, hogy kiket alkalmaz a csapat! És páros lábbal kirúgni mindenkit akinek köze van ehhez a gyalázatos teljesítményhez! Azt mondom, hogy a csapat gerince megvan, ehhez megfelelő minőségi játékosokkal bajnokok is lehetnénk! Mert ha belegondoltok, akkor Mourinho, vagy egy hasonló kaliberű edző tudna itt mit tenni? NEM, mert Del Nerinek megvan kötve a keze, pedig tudná ő mit kellene tenni, nem hiába van itt! A probléma megoldása tehát nem az ő leváltásával kezdődne szerintem! Meg annak is inkább van hátránya, hogy minden évben új edzőnk van, mint előnye!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1861) bajnokság (3436) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (953) elemzés (40) előzetes (872) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1685) játékosokról (10122) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2481) meccsek (4213) mercato (4248) nyilatkozat (7553) Olasz Kupa (331) összefoglaló (421) pletyka (4267) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (296) video (211) Címkefelhő
süti beállítások módosítása