Lazio - Juventus: 0-1

Simone Pepe góljával a Juventus idegenben győzte le a mérkőzést 10 emberrel befejező Laziót, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a házigazdáknak nem ítélt meg egy jogos büntetőt a játékvezető.

Lazio - Juventus: 0-1

A fővárosiak tudták, hogy mindenképp győzniük kell, hiszen az Udinese és a Roma is csak egy ponttal lemaradva álltak a tabella ötödik és hatodik helyén.

Persze a győzelem ugyanilyen fontos volt a Juventusnak is, hiszen csak így tarthatták életben a reményt az európai kupaindulásra.

A Lazio eltiltás miatt nélkülözni kényszerült Stefano Maurit, míg Diakité, Radu, Stendardo, Foggia, Sculli és Meghni sérülés miatt nem játszhatott.

A torinóiakhoz hat hét kihagyás után visszatért Giorgio Chiellini, ám Storari, Marchisio és Grygera is megsérült.

A Lazio utoljára 2003. decemberében tudta legyőzni a Juventust.


LAZIO - JUVENTUS: 0-1

Összegzés:


Gól: Pepe 88'

Sárga lapok: Grosso 24', Ledesma 38' és 81', Pepe 58'

Piros lap: Ledesma 81'


LAZIO: Muslera; Lichtsteiner, Biava (Scaloni 72'), Dias, Garrido; Hernanes, Ledesma, Matuzalem, Brocchi (Kozak 88'); Floccari, Zarate (Bresciano 85')

Fel nem használt cserék: Berni, Gonzales, Rocchi, Del Nero

Edző: Reja


JUVENTUS: Buffon; Motta (Salihamidžić 72'), Barzagli, Chiellini, Grosso; Krasić, Felipe Melo, Aquilani, Pepe; Matri (Toni 72'), Del Piero (Bonucci 93')

Fel nem használt cserék: Manninger, Traoré, Sørensen, Giandonato

Edző: Del Neri


Játékvezető: Mazzoleni

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr914653747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diego2889 2011.05.02. 23:17:11

nagyon fájni fog nekünk az a pár pont, amit az elmult hetekben elbasztak a srácok.. meglehetett volna a 4.hely.. nagyon izgalmas lesz lesz a vége.. az biztos h ha mind a 3 meccsünket megnyerjük, akkor lépegetünk még előre.. kérdés h mennyire vagyunk motiváltak, mert ez a mai meccs se volt 1 nézhető mérkőzés.. Holnap jönnek a szép nyilatkozatok a helyes útról, valamit arról h mi mindent megtettünk.. Remélem jövőre szebb pillanatokat élünk majd át a tv elött.. Forza JUVENTUS

anyadiszik 2011.05.02. 23:19:39

Elég siralmas volt a meccsen a játék képe, nem tudom milyen elképzeléssel küldte delneri a csapatot a pályára. A következő fordulóból talán profitálhatunk Udine- lazio, és roma-milán lesz

Ismeretlen_96517 2011.05.02. 23:21:33

nyert meccset nem kell indokolni. Viszont DelNeri huzzon a pics@ba.

Ismeretlen_177028 2011.05.02. 23:23:37

Milkyen jogos tizenegyes? Mikor épphogy érintette Chiello ujját a labda véletlenül vagy Floccari bazi nagy műesése?

Victor90 2011.05.03. 00:40:02

Erre a mai produkcióra nincsenek szavak!Kb...Fior elleni szisztéma!Motta+Aquilani ismét bebizonyították,hogy siralmasak!Pepe az eszetlen...Grosso-val egyetemben!Megmutattuk az igazi komoly csapatoknak(MU,Barca,Chelsea,Real),hogy kell egész meccsen 1 kapura lövésből megnyerni 1 meccset!Nevetséges....egész meccsen bekkelni,mint 1 hót gyenge kiesőjelölt kis csapat,ölni a játékot,várni a sült galambot!Győztes meccs után nem kell magyarázkodni,de most joggal elvárjuk ezt DN-től,hogy mi volt ez a produkció(nem először fordul ez elő)!

ToMi015 2011.05.03. 00:55:50

Ez a Motta olyan mint egy zokniba húzott szardarab... Futballra teljesen alkalmatlan szegényke, remélem a gondolata sem merült fel a végleges megvételének, mert ez valami borzalom ez a csávó...

babo410 2011.05.03. 01:10:40

Vaze nyertünk? 70 percet láttam kb meccsből, mert barátom felhívott menjek le hozzá mert kellenék, szakított csajával kivan. Hazaérek mit látok? 0-1? Azt hittem rosszul látok! Mondom nem igaz! Végig inkább úgy nyomtuk, mintha kiscsapat lennénk, és arra mennénk minél kisebb legyen a bukta. De hála ég nyertünk. És most Del Neri tanult a múlt heti hibájából szerencsére! Most behozott inkább még egy védőt végére nehogy bekapjuk az egyenlítő gólt. Ha esetleg nem az lenne a taktika, hogy engedjük ellenfelet játszani, azt ha kontrázni lehet megyünk! 1. félidőben sztem 2x annyi helyzete volt Lazionak, mint nekünk. Remélem jövőre nem Del Neri lesz az edző!

Ismeretlen_170662 2011.05.03. 01:15:37

A 3 pont a lényeg és az hogy Aquilani nem marad itt 16 millióért ezt Marotta mondta.

Mitya 2011.05.03. 07:45:00

Victor 90 legalább Pepe-t most az 1x ne szídjuk már :) komolyan lehet h nem olyan jó játékos de ha rajta kívül 10 ember a pályán a csapaton belül ugyanilyen felfogással játszana nem itt tartanánk...

Ismeretlen_177028 2011.05.03. 08:03:59

@Mitya: igaz, Pepe ma győztes gólt lőtt, de 10 méterről azért a kapu felé illik egyszer jól eltalálni a labdát. Amúgy a csávóval nem az a baj, hogy nem tudna focizni, vagy nem lelkes, egyszerűen buta. De most tényleg, IQ teszten zokogva rohanna ki a teremből. Ezen kívül a csapat most bebizonyította mennyit is ér. A selejtek ma szarul játszottak, a többiek jól, ebből is látszik, hogy félkarú óriás a csapat, és a hiányposztokra (és főleg és majdhogynem csakis oda) kellenek emberek. Motta, Grosso és Pepe helyére is sürgősen kell valaki, jobb lenne, ha többen is jönnének. Aquilani ezzel a produkcióval nálam is elvágta magát, még ha lealkudjuk 10-re, akkor se kell, inkább valami jobb kaliberű embrt, Marchisiot meg adjuk el a MU-nak, úgyis epekednek érte :D :D (bár úgy lenne). Mondjuk összességében még mindig álom lehet a BL, hisz a Roma a Milannal játszik, a Lazio meg Udinébe látogat, ott egy X nagyon jó lenne. Persze nekünk is nyernünk kéne...

Dani 2011.05.03. 08:24:41

Tegnap(és egész évben) megmutatta a "mester",hogy kis-és középcsapatok padjára való.(Bár szégyen,de jelenleg mi is azok vagyunk)Szerény véleményem szerint ebben az elmúlt szezonban nem mutatott támadó focit csapatunk.Minden meccsen a védekezés,alibizés a játék tördelése megy(ment)és a kontrára akarnak építeni,de arra még nem jöttek rá,hogy ez nem megy.Az indok egyszerű nincs a csapatnak széljátéka,mert nincs oda emberünk aki tud futni,1-1-ben cselezni és a legfontosabb beadni.Ez addig működött is amíg Krasic bírta és ki nem ismerték a "játékunkat".Kiváltképpen akkor mutatkozott ez meg a legjobban mikor nekünk kellet volna "irányítani" a kisebb csapatok ellen.Már több lehetőség is volt a BL hely elérésére,de a motiválás sem az erős oldala,a cseréi is hagynak kivetni valót.(igaz nincsenek cseréink sem) A jövő évre előre tekintve azt mondanám,hogy amíg ilyen "egy szezonos" siker edzőkben gondolkodnak,mint pl.:Mazzari,Conte vagy akárki és igazolgatni akarnak össze-vissza addig sok jóra nem számítok.A fantasztikus olaszosítás meg csak hab a tortán.Talán a sikerük kulcsa az,hogy igazoltak nekik olyan játékost(okat),akik képesek meccsek eldöntésére,mint pl.:Cavani.Miért is olyan nehéz egy karakán edző leigazolása?A keretünk egy kis csapaténak felel meg tele selejtekkel.DP,Chiello,Buffon,Krasic,Melo,ha megtartjuk Q és Matri akikkel azt mondom lehet számolni,építeni meg talán Pepe a küzdeni tudásával egy jó csere (nem a gólja miatt).Kell egy edző az ő elképzeléseihez kell igazolni minőséget,akkor juthatunk egyről a kettőre.Sürgősen ki kell még találni valamit a rengeteg sérülés megakadályozására.Az új stadionba kellene egy ütőképes csapat,mert ha tegnapi játékot produkálják,akkor hiába lesz szép új stadion nem lesz benne szurkoló.

Söci 2011.05.03. 09:25:44

Van még remény :)!!!! Forza Juve!!!!

ArpiBianco 2011.05.03. 09:32:57

Tegnap kinszenvedes volt vegig neznem a mecset!Pepe BUTA de legalabb az idiotaja torekszik!!!!Ami masokrol nem mondhato el!A mecsen latszik,h kell egy iranyito!!!!!!!!!!!!!!!!!

babo410 2011.05.03. 10:14:47

Van hátra 3 forduló. Köv fordulóban Roma Milan, ahol tuti a Milan nyer, mert kell nekik a minimum 1 pont, és ezért nagyon motiváltak lesznek!!! akkor már Roma lehagyva, minvel pontegyenlőség és egymás ellen mi voltunk jobbak! Udinese Lazio, ahol talán egy Udinei siker kéne, mert akkor 1 pont a lazio előnye, 3 az Udinese-é. Az utolsó elötti fordulóban a Lazio a Genoat fogadja, akik akár még nyerhetnek is, nem olyan rosszak, Lazio meg bemutatta, h nem képes kihasználni a fölényét! Tegnap 1. félidőben agyonnyomhatott volna, nem tudott! Hála ég! ha csak döntetlen lenne már 1 pontra vagyunk! Udinese utolsó fordulóban a Milan ellen játszik, tehát őket is befoghatjuk pontszámban. Meg bízzunk benne botlanak még! Csak 3 meccset, ill akkor 4 meccset kéne zsinórban nyerni. Csak kis gond, h utolsó meccsünk idén a Napoli ellen lesz. Lehet ha mákunk van már 4. helyen leszünk, de akkor is nyerni kell, mert a vereséggel elbukjuk! És az a gond, h a Napoli meg 2. akar lenni, és nekik is nyerni kéne. Ott kiderül ki akarja jobban a kitűzött célt. Rem megnyerjük. Másik két meccsünket alap h nyerni kell. Pláne Parmanak vissza kell fizetni amit adtak! Kis szerencsével, és némileg több akarással a cél meglehet! Tegyünk érte!!!!!

Ismeretlen_122894 2011.05.03. 10:50:04

a takitika: 1, valahogy vigyük le a labdát a 16-os sarkáig 2, aki ott van (szélső vagy szélsőhátvéd, de végülis tényleg bárki) vhogy ívelje be a 16-os és az 5-ös vonala közé 3, ott várja a labdát a két csatár és a túloldali szélső (vagy aki épp arra jár) 4, vhogy csak be megy az a kurva labda egyszer nagyon örölük a győzelemnek, de delnerinek mennie kell, mert lehet, hogy '968-ban ultramodern volt ez a taktika, de 2011-ben más a foci; hol vannak az egyéni megoldások, a váratlan cselek, a kényszerítők, a távoli lövések, a tudatos és kreatív támadás építések, az ellentámadosok, a finesz??? a legváratlanabb megoldás pepe sarkazása volt, de az egyrészről szar volt, másrészről még a saját csapattársát is meglepte... pepe: rettenetesen ostoba egy lény, aki ráadásul teljen képzelteln technikailag, de a szíve és a lelke a helyén van, ezért tiszteletre méltó. szemben a sok lusta senkiházival, nála legalább valami pozitívumot lehet találni... (amúgy a lövését védte volna muslera, ha nem pattan meg a védőn...mindegy, ott volt, lőtt, gól) motta, grosso,(jelenlegi formájában)aquilani: lomtár, majd lomtár ürítése és hangsúlyozom mégegyszer: bármi is lesz a szezon vége (remélem BL), delnerinek mennie kell, mert nincs taktika, nincs játék, ami van, az teljes mértékben máéltatlan a juvéhoz!!!

Diego2889 2011.05.03. 10:54:04

Tudjátok én mindig azon gondolkozom, h csak mi látjuk így?? Akinek tényleg látnia kellene nap, mint nap azok nem mi vagyunk.. Ennek ellenére nem tesznek semmit.. Ha ez az Internél, Milánnál vagy hasonló kaliberü csapatnál menne, akkor biztos vagyok benne, h hatalmas változások történnének meg.. Nálunk annyira buta és szánalmas tulajdonosok vannak, h én komolyan mondom reménykedek h megveszi valami multimilliárdos a csapatot.. Szégyent hoztak a csapatra és ezt az idő múlásával sem lehet feledtetni..

Ismeretlen_149085 2011.05.03. 11:08:02

Bár a BL szerintem nem lesz meg, de ha valami csoda folytán meg lenne, attól félek, hogy DN maradhatna. Mondjuk annyiból megvédenem, hogy nehéz úgy szellemes támadójátékot prezentálni, ha erre nincs alkalmas embere. Ettől függetlenül ő se törekszik rá, az is tény. De hát sokszor említettem, attól, aki tavaly kettős emberelőnyben bekkelt az Inter ellen, nem számítsunk sok jóra. Még jó, hogy most nem erősítette meg a védelmet a kiállítás után. Pepe meg a hülyeség szorgalommal párosul esete.

turorudi 2011.05.03. 11:28:19

szerintem nem lesz meg a bl hely, de a 7.-ről nagy valószínűséggel feljebb léphetünk. talán jobban is járunk, ha csak 1et lépünk fel, mert akkor nagyobb a sansz dn kirúgására, de azért lesz európai kupa is... tegnap is szörnyen játszottunk, sajnos egyértelmű, hogy ki volt a jobb csapat. pepe meg rúgott egy gólt, de azért ilyen szinten, ettől én nem esek hasra! tény, hogy hajtós srác, de béna. 6milla is pénz, nem szabad megvenni! ennyiből veszünk 1 afrikai meg egy orosz srácot, akik 1 szalonnáért meg vodkáért harapnak úgy mint pepe...

ArpiBianco 2011.05.03. 11:33:08

Lehet,h megkoveztek de talan maradhatna Pepe!Cserenek tobb mint tokeletes!Es tobbet tett a csapatert eddig mint-Martinez,Aquilani,Motta,Grosso egyutt!!!!!!!!!!!!!!!A szelso jatekunkon javitani kellene es a kozepalyan is mert totalis kaosz otletelen impotens!!!!!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4137) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása