Nedved Mancinit favorizálja

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Juventus egyik igazgatója, Pavel Nedved a jelenleg a Manchester Citynél dolgozó Roberto Mancinit favorizálja, mint leendő Juventus-edző.

Mancini

Olaszországban az a hír járja, hogy Del Neri szerződését a csalódást keltő első szezon után idén júniusban felbontják. A pletykák szerint Nedved ezután beszélt az esetleges következő edzőről, és mivel az aranylabdás cseh legenda nagyon jó barátja a Juventus elnökének, Andrea Agnellinek, így biztosak lehetünk benne, hogy a véleményét figyelembe fogják venni.

Ugyanakkor az Öreg Hölgynél felismerték, hogy nem lenne könnyű Mancinit elcsábítani Manchesterből, mivel a Citynél a pénz nem akadály. Továbbá amennyiben a Városlakók megnyerik az FA Kupát és kvalifikálják magukat a Bajnokok Ligájába, az olasz tréner helyzete még biztosabbá válik, és így egy esetleges távozás teljesen kizárható lenne.

Nedved játékoskorában Mancini csapattársa volt a Lazióban, és nagyra értékeli az olasz edzőt. A Juventus általános igazgatója, Beppe Marotta, és az ő jobbkeze, Fabio Paratici a hírek szerint már beszélt Mancini ügynökével, Giorgio De Giorgisszal az edzőről.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr744653727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Victor90 2011.04.26. 12:41:31

Nagyon érdekes ez a szituáció!Nedved és Moggi is Mancini-t favorizálja!Mi pedig szurkolók hallani sem akarunk róla!Zacc-tól,Del Neri-től klasszisokkal jobb szakember,de ezek ellenére is azt mondom,nem ő lenne az igazi!Nehéz kérdés.....

Ismeretlen_146727 2011.04.26. 12:55:51

Más pletykák szerint pedig Marrotta és Paratici a héten Portóba utaznak kicsit megfigyelni Villas-Boas ténykedését....hááát...szerintem ő jó megoldás lenne, ismeri az olasz és a külföldi focit is és gondolom elleste a taktikát is Mou-tól. De azért kicsit zsákbamacska... Aztán ott van Lippi, aki nagyon ért ahhoz hogy rendbetegye a motivációt, összetartó, ütős csapatot tud kreálni, ismeri a győztes juvét és kötődik a csapathoz, ugyanakkkor a legutóbbi VB-n csúnyán leszerepelt és azóta nincs munkája, szóval ebben is van veszély. Aztán itt van a Mancini szóbeszéd, a szurkolók utálják, viszont Moggi és Nedved is őt ajánlja és ismeri is az olasz focit, de úgy igazán senki nem ismeri el a képességeit és igencsak nehéz lenne megszerezni őt. És akkor még bejön a képbe Spaletti is, bár ez a szál mostanában kezd valószinűtlenné válni. Nehéz a döntés...

Diego2889 2011.04.26. 12:57:47

én egyáltalán nem utálom, sőt kifejezetten örülnék neki. nem tudnék rosszat mondani Mancinire..

Ismeretlen_145917 2011.04.26. 13:13:40

Mancini az interrel úgy nyert bajnokságokat, hogy gyakorlatilag nem volt ellenfele. BL-ben semmire nem vitte. A Citynek a világ egyik legerősebb kerete van, ennek ellenére nem biztos a BL-t érő 4. pozíció, ugyanakkor korán kiesett az EL-ből. Arról nem beszélve, hogy ilyen undorító balotellikért van oda...

Ismeretlen_108746 2011.04.26. 13:14:59

A jelenlegi pillanatban aligha egy ilyen (finoman fogalmazva) megosztó személyre volna szükségünk, aki, nem mellékesen, még semmit sem tett le az asztalra szakmailag. Legalábbis a riválisok nélküli bajnoki címek bezsebelését én nem nevezném annak.

Ismeretlen_146727 2011.04.26. 13:30:51

Szerintem most nekünk Lippi vagy Villas-Boas kellene, de mindegyik mellett szólnak pozitív és negatív érvek...

csuma 2011.04.26. 13:33:51

Egyetértek Apuleiusszal. Semmi szükségünk nincs egy ex-interes, kb. DN kaliberű edzőre. Szerencsénk, hogy a Citynél van. Így legalább a 'mélyen tisztelt' sportigazgatóknak nincs esélye elhozni.

Ismeretlen_122894 2011.04.26. 13:36:40

nem tudhatjuk, hogy mit alkotna itt, pl.: azt se gondoltam volna, hogy ranierit visszasírom még valaha, de minden esetre én személy szerint nem örülnék mancininek

Victor90 2011.04.26. 13:40:41

enseric!A gondolatod első részével teljes mértékben egyet értek!Viszont abban vitatkoznék,hogy kinek van a világ legerősebb kerete,mert nem a City-nek az 100!1-2 év alatt összeigazolgattak fűt-fát bokrot,pár hét alatt nem tudnak összeszokni,nem lesznek sikeresek a világ legerősebb bajnokságában!MU(SAF-al)előttük jár,Chelsea(Ancelotti-val) szintúgy,Arsenal(Wenger-el)szintúgy!2-3 év múlva lesz ütős ez a City!Mancini-nek ezzel a 3 trénerrel,3 összeszokottabb csapattal szemben irtó nehéz dolga van!És most nehogy valaki azt gondolja,hogy védem Mancini-t,de azért lássuk tisztán a dolgokat,mielőtt ítélkezünk!Deschamps ha visszatérne,az lenne a legjobb mindenki számára!

petis 2011.04.26. 13:48:18

nagyon nehéz kérdés... én sem szeretném mancinit nemtudom miért.. de pl villas boas is zsákba macska mert neki sincs nagy tapasztala europai szinten...nehéz ez ... egy guardiola jo lenne .. végre nem az ivelgetös focit játszaná a csapat hanem valami látványosabbat.de pl hiddinknek is örülnék... meglájuk ...reméljük a legjobbakat. FORZA JUVE !!!

Peruzzi 2011.04.26. 13:59:26

Nos vagy Lippi vagy Deschamps de még Vialli-nak tudnék örülni nagyon. Mancini nem kell és semmilyen más félmegoldás sem. Én Lippi-t modom tudja kit kell igazolni és nem feltétlen az első osztályokból horribilis összegekér.Talált ő már a Juvénak amolyan szürke embereket akik csak tették a dolgukat és hozták az eredményeket majd válogatottak lettek:) Vialli: neki meg adnám az esélyt mindenféleképpen a bizonyitásra egyszerűen győztes típus és a Chelse-vel is alkotott már mint játékos edző,és akkor még nem volt Abramovic akinek csettintek azt az az enyém akire pont fáj a fogam.

Tony 2011.04.26. 14:11:44

Semmi szükség nincs erre a szerencsétlen Mancini-re.

kaitar tibi 2011.04.26. 14:12:50

Az utobbi idokben akkor volt sikeres a Juve amikor Lippi volt az edzo.

Juve... 2011.04.26. 14:25:54

petis Ha már megemlitetted Guardiolat hát én nem tudom, hogy sokan miért vannak úgy oda érte... nem azért de azzal a Barca kerettel szeritnem még DN és Zacc is elérte volna ezeket az eredményeket. Akor ismerném el Guardiolat jó edzőnek ha pl egy olyan kerettbőcs csinált volna csapatot mint a mostani Juve de igy hogy kapott 1 kész csapatot... Mancininek én sem örülnék, nem tartom egy nagy edzőnek... Remélem Lippi se lesz már a Juve edzője régen nagyon szép eredményeket ért el de már ő sem a régi... szerintem Villas-Boast kéne megpróbálni... nagyon tehetséges edző fiatal ki van éhezve a sikerre szerintem ilyen edzőre lenne szükségünk... és persze 2-3 évet kéne neki adni, hogy kipofozza a cspatot gondolom ő legalább nem lenne a nagy olaszositás hive aminek én örülnék

Diego2889 2011.04.26. 14:26:04

Lippi biztosan nem fog Neymarokat, Bastosokat igazolni.. Én talán a legjobban Boasnak örülnék.. fiatal és tudja h mi kell nézőknek.. Boasba látok fantáziát.. Manicibe is sokkal többet, mint Lippibe..

Ismeretlen_150170 2011.04.26. 14:29:18

Mit akarnak ettől a Mancini-től, mit látnak benne? A juve szurkolók utálják, nem ok nélkül, mikor az inter élén volt mindfelé csak azt hangoztatta hogy a juve egy csaló banda! Gondolják hogy a szurkolók ezt elfelejtik? Másfelől mit is nyert? Ja az inter által kiherélt olasz bajnokságban trónolhatott, ugyebár ellenfelek nélkül! Szép munka! Mit csinál a city-ben? Küzd a 4.-ik helyért (és most nagyon szurkolok neki meg a kupáért is hogy meg legyen mert akkor nem fog jönni) az angol liga legerősebb keretével! Az csak kifogás hogy nem összeszokott banda ez egy Mourinho-nak nem okozott gondot soha, Ancelotti első évében duplázott a chelsea-vel, SAF pedig egy jóval gyengébb kerettel igaz nézhetetlen játékkal de vezeti a bajnokságot mert ezek edzők! Szóval az hogy ilyen kerettel "csak" itt tart Mancini az reálisasn tükrözi a képességeit! Én egyelőre csak ellenérveket tudok felhozni, nálam még semmit nem tett le az asztalra, sőt, jókor volt jó helyen ennyi, másfelől a csapatainak semmi stílusa, semmi értékelhető játéka nincsen, egy Del Neri fiatalabb kiadásban, taktikája legtöbbször kimerül a védekezésben, színtelen-szagtalan-ötlettelen-gyengekezű a sztárokat nem tudja kezelni!!! Ez sose fog angol bajnokságot nyerni hiába vásárolják meg a legjobbakat, az angol bajnokságban ellenfelek is vannak, meg edzők is, legalábbis jelenleg.

Ismeretlen_145917 2011.04.26. 14:36:05

Victor90: én úgy fogalmaztam, az "egyik legerősebb kerete van". Persze, elismerem, hogy erős csapatok harcolnak még a BL helyekért, de az tény, hogy szinte akárkit leigazolhatnak, a tartalékok között olyan játékosok vannak, hogy más csapat összetenné a két kezét, ha olyan focistáik lennének. Mindenesetre mostantól "szurkolok" a Citynek, hogy BL-helyen fejezze be, Mancininek pedig esze-ágában ne jusson Torinóba költöznie!

Ismeretlen_150170 2011.04.26. 14:50:52

Juve...: Guardiola-ról csak annyit hogy ő már gyerekkorában úgy játszott és gondolkodott mint a jelenlegi barca ő volt a Cruyff-féle csapat egyik alapembere és nagyban ráépült a holland által kidolgozott játékstílus, szóval hogy jó edző vagy sem ilyen kerettel lényegtelen is mert egy biztos hogy nála jobban csak maga Cruyff ismeri ezt a barca-stílust! DN meg Zacc pedig nem hogy bajnokságot nyert volna hanem egyenest a másodosztályba vezényelte volna ezt a barca-t, lelki szemeimmel látom is ahogy Messi védekezne Xavi meg vagtába rugdosná előre a labdákat! :)

Victor90 2011.04.26. 14:52:57

Nézd a jó oldalát!Lehetne legalább a City-ből kukázni!Eddig kukáztunk a lepusztult Serie A-ból,most remélem a Pl-ből fogunk!Boyata,Zsirkov,Eboué szintű játékosokra lehetne esélyünk!

Ismeretlen_179374 2011.04.26. 14:56:59

Az a baj, hogy ezek a sztorik csak azért vannak, hogy mi elcsámcsogjunk rajtuk. Tavaly is ugyanez volt, Benítez, Lippi, Capello, stb, neveket sorolgatták, mint most. Aztán mi meg beszélünk itt a nagy tervekről, hogy jön majd Boas vagy Mancini... Azon fogjuk kapni magunkat, hogy Walter Mazzari vagy Guidolin ül a padunkon:S Nem lesz itt semmiféle szenzáció. (Sajnos)

Ismeretlen_122894 2011.04.26. 15:32:41

hozzáteszem mancininek azért tették ki a szűrét az interből, mert azzal a kerettel nem nyert bl-t, szóval nemzetközileg se eredményes amúgy én csípem mazzarit, szerintem karakán edző, de a jelenlegi szituációban nem hiszen, hogy elhagyná nápolyt, hiszen mehet velük a bl-be, ráadásule gy elég ütős kis csapattal... kövezzetek meg, de szerintem Lippi korszaka is leáldozott már, habár a legnagyobb edzők egyikáének tartom, de ide fiatalság kell és lendület. de bárki is jön, DN-nél csak jobb lehet

Ismeretlen_149085 2011.04.26. 16:49:32

Én sem örülnék Mancininek. Az ő kinevezésével tovább folytatódna a vesszőfutásunk, és a rossz edzők választásának a tendenciája. Jó lenne már, ha végre egy komolyabb edző ülne a kispadon, mert Ranieri óta csak vergődünk ebben a kérdésben. A Juve-ellenes tevékenységét pedig még számba sem vettem. Az persze jó kérdés, hogy akkor ki lehetne ideális és reális jelölt. Aki az lenne (Deschamps), az az ismert okokból nem fog jönni. Boas-nak meg nem tudom, mennyire az álma most eljönni ide, a BL-induló Portótól.

Ismeretlen_164215 2011.04.26. 17:11:18

Szerintem se ő a megfelelő ember, de érdemes megnézni a statisztikáit, milyen arányban nyerte a meccseit az Inter az ő irányítása alatt. Hatvan százalék felett. Ma mit is adnánk ilyen arányért?

Smiley 2011.04.26. 22:35:34

Van Gaal kell ideee

Ismeretlen_102246 2011.04.27. 12:06:19

Van Gaaltól mentsen meg bennünket az Isten! Victor90-el egyetértek. Mancini nem rossz edző. Nem a legjobb megoldás, de nem lennék mérges, ha Őt hoznák. Nálam a sorrend: 1. Deschamps 2. Lippi 3. Boas, vagy Conte 4. Mancini 5. a többieknek nem igazán örülnék első körben... legfeljebb ha eredményesek tudnának lenni

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása