Del Neri: "Több tiszteletet érdemlünk"

Nehéz úgy szólni a Palermo elleni mérkőzésről, hogy ne említsük a játékvezető ténykedését.

Del Neri

Morganti néhány ítélete befolyásolta a végeredményt (2-1), mindenekelőtt Bovo egyértelmű kezezése.

A mérkőzés után Del Neri beszélt a mérkőzésről:

"Ma este volt néhány egészen elképesztő szituáció. Számos egyértelmű helyzetben ellenünk ítéltek, különösen a büntetőterületen belül. Morganti már a Napoli elleni mérkőzésen is érvénytelenítette a teljesen szabályos gólunkat."

"A saját játékunkra kell koncentrálnunk és fejlődnünk kell, de tiszteletet érdemlünk. Ugyanakkor ezek a döntések a csapatot és az edzőt is befolyásolják. Ma többet érdemeltünk, figyelembe véve a játékunkat, és mostantól kezdve ilyen intenzitással kell tovább játszanunk."

"Aquilani és Matri cseréje? Alessandro egy kis nyomást érzett, ezért kérte a cserét, míg Albertót fizikai szempontokat szem előtt tartva cseréltem le: rövid időn belül nagyon sok mérkőzést fogunk játszani, és egy kicsit óvni kellett őt."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr134653457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_164215 2011.02.03. 17:07:49

Ideje lenne bevonulni a bírókhoz videokazettákkal az előző öt év meccseiről, majd lecsapni arra a nyomorult asztalra. Ja, meg közben a csapat is nyerhetne pár meccset, mert nem csak a bíráskodás méltatlan.

melákovics 2011.02.03. 17:13:05

szerintem amint felépül de Ceglie, át kell állni a 3 védős felállásra. egy mert a szélső védőink katasztrófák, kettő, mert a középpályán iszonyat, hogy milyen könnyen át lehet menni. én egy Buffon Bonucci-Chiellini-Barzagli Pepe-Sissoko-Melo-de Ceglie Krasic-Matri-Martinez felállásban küldeném pályára a csapatot, mert Sissoko és Melo megoldja a kp-s védekezést, és talán Pepe és de Ceglie támogatásával Krasic és Martinez is több labdával tudja tömni Matri-t. Ennyi sérülttel, és ilyen formában lévő Aquilani Marchisio kettőssel - a Gryger, Motta , Grosso trióról már szót sem ejtek - nincs más lehetőség a keret szűkösségének kiküszöbölésére

Maverick · http://www.criticalfever.com 2011.02.03. 17:32:47

Grygerát meg dobjuk már a padlóla!

Maverick · http://www.criticalfever.com 2011.02.03. 17:33:24

Meg ezt a Morganti nevű latolt is!

Ismeretlen_141405 2011.02.03. 17:45:04

Szerintem is lehetne egy formációváltást eszközölni! Pl: Buffon Sörensen-Bono-Chiello-Grygera(talán) Melo-Marchisio Krasic-DP mester-Martinez Matri Lehet beválna lehet nem!

Ismeretlen_141405 2011.02.03. 17:46:32

DP-é persze kötetlen poszt volna! :)

frustrate 2011.02.03. 17:53:26

Sörensen Bono Chiello Grygera Melo Krasic Marchisio Del Neri Martinez Krasic Del Piero Matri Grosso Pepe Szerintem így kellene. Középen Del Neri és mindenki megdobálja videókazettákkal, amit elvihet a bíróinak. Amíg nem jön vissza, addig pedig fejlesztjük a csapatjátékot.

zsigadani 2011.02.03. 18:04:44

sztem meg ez megérne egy próbát: Buffon Sorensen-Barzagli-Bonu-Chiello Krasic-Melo-Marci-Pepe Matri-DP Sok változtatás nincs de Barzali nem rosszul jászott most és így chielloval talán biztosabb lenne az egyik szél legalább.

Ismeretlen_122894 2011.02.03. 18:06:14

eddig nem tudtam, hogy ugyanaz volt a bíró, mint a napoli meccsen, pedig ott feltűnően csalt, és már azután eltiltottam volna. lehet tévedni, de a követeklezets ellenünk fújás megbocsáthatatlan. a játék mutatott képe bizakodásra ad okot, csak lassan a kukába való játékosokat a lomtárba tenni, és a "lomtár ürítése" gombot megnyomni, és elfogadni, hogy véglegesen töröljük ezeket.

Maverick · http://www.criticalfever.com 2011.02.03. 18:08:41

Grygera-ról temérdek gólt kaptunk az elmúlt 1 évben, volt meccs, amin kettőt zsinórban, szal én nem erőltetném. Nekem az a véleményem, nem is játszana, ha nem lenne cseh a csávó, csakhogy van ott most egy másik a "főnökök" közt....aki a pályán egy isten volt. (Talán ha csukát húzna, "DP mester"-rel megmutatnák a sok taknyosnak mi a foci :) ) De tényleg, szerintem Grygera csak Nedved jóvoltából játszik, én kegyetlen gyengének érzem. Grosso detto, már a gyengeséget tekintve. Sztem őket kellene megdobálni mondjuk videokazival (legyen nem bánom), DN-t meg a videomagnóval. (olyan tv-combo fajtával) Nem lenne rendhagyó, volt már inter(pfúj) meccsen robogó is bedobva, igaz azzal a bíró urat célozták meg. Nem ártana legalább ebben elverni a konkurenciát. Dobjunk be egy fűnyírótraktort erre a Morgantira. :) Ki van benne? Könnyű lesz bevinni, majd azt füllentjük, füvet nyírunk vele...

utallakmartinacsicska 2011.02.03. 18:12:01

Barzagli megbízható jó játékkal rukkolt elő,bizonyított lehet rá számítani. Még ide se került de sokan már pocskondiázták,fikázták,csőlátású tudatlan emberek aki még az esélyt se adják meg neki rögtön leírják. Holott egy rutinos megbízható védő. Szóval én ilyen kezdőd képzelek el Buffon Sörensen Barzagli Bonucci Chiellini Pepe Marchisio Aquilani Krasic Matri Martinez pad:Storari,Motta,Grosso,Sissoko,Del Piero

melákovics 2011.02.03. 18:15:15

Chiellini szélen szerepeltetése kb pont olyan kényszer megoldás lenn, mint Sörensen-é. Stabilitást a védelemnek az adna, ha a belső védőknek nem kellene a két szélső helyett is védekezni, mert lássuk be rengeteg gólt kapunk azért mert se Bonucci se Chiellini nem a helyén van. erre a kommentátor annyit mond, hogy rosszul helyezkednek, holott csak a két szerencsétlen szélső hátvéd helyett is ők dolgoznak. így persze hogy nincsenek a helyükön, amikor kell. én ebben látom a védekezésbeli problémákat. a gólszerzéssel is gondok lesznek, de bár Matri nem szerzett gólt, mégis több mindent csinált mint az a kétballábas séróbáró, bocsánat, mert akinek 2 bal lába van, az legalább ez egyikkel tud valamit csinálni, viszont ő egyik lábával sem tud semmit. viszont ahhoz hogy a kis Alex is betaláljon kellene kiszolgálás. reméljük, hogy megkapja és annyi gólt fog lőni, aminek következtében ha nem is a kölcsönben leírt áron, de végleg megvesszük! Forza La Juve La Juve La Juve Ale E bianconera la bella signora

Maverick · http://www.criticalfever.com 2011.02.03. 18:15:39

Azért az elmond valamit, hogy Sörensen mindenkinek ott a listáján nem? Ehhez képest nemigen játszik. Vagy mi vagyunk tök hülyék, vagy DN.

Maverick · http://www.criticalfever.com 2011.02.03. 18:21:56

Del Neri-től azért megkérdezhetné valaki, hogy ugyan mi a f*szért érdemelt volna bárki bármiféle tiszteletet (már elnézést, de szétvág az ideg az ilyen lelkizős dumától), ez nem a caritas baxjameg! Ez foci, k..va k...ott háború fegyverek nélkül. Itt nem pofázni kell, hanem gyilkolni, persze idézőjelben. Töketlenkedni ráérnek este a kandalló körül. A pályán ölni kell a labdáért. Abból lesz a stadion, az új Ferrarik és Maseratik, meg a tisztelet is. Az majd jön magától, de előbb rá kell(ene) szolgálni!

melákovics 2011.02.03. 18:38:41

még annyit tennék hozzá, hogy milyen szerencse, hogy Secco papa nem látott fantáziát Balzaretti-ben és ezért odaadta aprópénzért a palermo-nak. milyen gáz is lenne most Grosso helyett ott a védelem bal szélén. bár halkan jegyzem meg, hogy a mostani helyzetnél még Molinaro is jobb megoldást jelentene. pedig szegényt mennyire nem szerettük impotens előre játéka miatt. de legalább a védekezést ellátta. azért az milyen lenne már, ha Balzarettit és Cassani-t sem adtuk volna el bagóért. most olyan védelmünk lenne, hogy Cassani-Bonucci-Chiellini-Balzaretti. hát szerintem keresztbe pisilnénk most magunk ha így nézne ki most a védelem. és még az olaszosításnak is megfelelne. mindjárt elsírom magam milyen játékosokat pazaroltunk el...

Ismeretlen_146727 2011.02.03. 19:02:38

Most valahogy én bizakodó vagyok, a játék képe alapján a támadással nem lesz gondunk ha belelendülnek a srácok, Matri már most is jól összejátszott a társakkal ahhoz képest hogy 1 napja van a csapattal....szóval ezzel nincs gond. A védekezésen viszont javítanunk kell: a védelem közepe oké Bonuccival és Chielloval valamint Barzaglival a padon. a jobbszélre én odatenném Sörensent vagy Camillerit aztán beleszoknának és sztem menne nekik, ha mindig lehetőséget kapnak akkor biztos jobbak lennének mint Grygera és Motta együttvéve...Balszélen pedig egy ideig még el kell viselnünk Grossot de lassan már visszatér De Ceglie, aki hozzá képest felüdülés ha formában van. És nem utolsó sorban ősszel is a Palermo elleni vereség után álltunk talpra és 18 meccsig ki se kaptunk...szóval én bizakodó vagyok. FORZA JUVE PER SEMPRE!!!!!

North17 2011.02.03. 19:03:04

Ha már felállásokról van szó akkor én bepróbálkoznék egy 3-5-2-vel, valahogy így: Barzagli/Sörensen-Bonucci-Chiellini Melo-Sissoko Krasic-Aquilani-Pepe/Martinez Matri- Del Piero/Toni/Iqiunta Szerintetek? Bár lehet felér egy kisebb fajta öngyilkossággal:)

melákovics 2011.02.03. 19:08:38

North17 szerintem csak annyiban lenne gáz a kezdőd, hogy Aquilani liverpool-i önmagát is alulmúlja teljesítményben, így kérdéses, hogy megérné-e ott játszatni, vagy egyáltalán. kellene neki egy kis pihenő, akár csak Krasic-nak. bár azért nem lehet azt mondani, hogy a srácok folyamatos sorozatterhelésnek vannak kitéve, de valamiért mégsem bírják 90 percig szusszal. pedig a szezon első felében pont ez volt a jellemző, hogy a meccs végéig hajtott a csapat, és küzdött. ez kellene most is

juvents79 2011.02.03. 19:09:17

Állítólag eltiltják a tulok birot.

Ismeretlen_146727 2011.02.03. 19:15:41

Igen, van rá sansz hogy eltiltják azt a fasz Morgantit...

North17 2011.02.03. 19:20:49

melákovics: Hát Aquilani helyett játszhatni mondjuk Marci, az elmúlt két meccsen elég jól teljesített, Krasic helyett pedig Martinez. Valszeg váratlanul érné az ellenfelet is aki egész idáig csak a 4-4-2-t látta tőlünk.

Ismeretlen_164215 2011.02.03. 19:22:50

Remélem, hogy örökre és mehet vissza a valódi munkához, nap mint nap.

hartigan 2011.02.03. 20:32:27

...sokra megyünk a spori eltiltásával, max. egy másik gyökér fúj majd ellenünk. Gondolom Marci sárgája is megmarad amiért jogosan számonkérte azt a nyomorultat.

Ismeretlen_153094 2011.02.04. 00:08:23

@melákovics "még annyit tennék hozzá, hogy milyen szerencse, hogy Secco papa nem látott fantáziát Balzaretti-ben és ezért odaadta aprópénzért a palermo-nak." Ha jól emlékszem Balzarettit a Fiorentinának adtuk el olyan 4m euró körüli áron. Akkor még Chiellóval számoltak elsősorban a balszélen. Ezért inkább Molinarót gondolták a helyettesi posztra. De jött Criscito "balhéja" Tottival + Andrade sérülése.-Ekkor nyertünk egy világklasszis középső védőt Chiello személyében- és mint utóbb kiderült, vesztettünk egy elég jó balhátvédet. Mondjuk érdekes, hogy Ranieri fejében meg sem fordult, hogy esetleg Mimmót tegye ki balhátvédnek. Habár utólag könnyű okosnak lenni. FJ!

DonMatteo 2011.02.04. 08:47:42

Matri én úgy tudom, hogy nem nyomást érzett, hanem görcsöt kapott ... Szerintem rossz a fordítás.

JuveFaN 2011.02.04. 13:57:55

-Buffon Barzagli-Chiellini-Bonucci-Beck(ha leigazoljuk) -Drenthe(ha leigazoljuk) Karsic-Aquillani-Martinez Q(ha felépül)-Matri

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása