Juventus-Roma 0-2

A Bianconeri tegnap este a Roma csapatát látta vendégül az Olasz Kupa negyeddöntőjében.

Juve-Roma 0-2

Mivel egy meccsen dőlt el a továbbjutás, így tudvalevő volt, hogy amelyik csapat nyer, az bejut az elődöntőbe, ahol az Internazionaléval csap majd össze.

A meccs első félidejében a küzdelem dominált, helyzeteket alig láthatott a stadionba kilátogató nézősereg. A második félidő egy picivel jobb játékot hozott, de legfőképpen a vendégcsapat veszélyeztetett.

Ez a veszélyeztetés pedig 2 gólban is megmutatkozott. A 65. percben De Rossi találta meg a bal oldalon egy szép, hosszú labdával Vucinicet, aki tolt egyet befelé a lasztin, maj a hosszúba csavart. 0-1

A Juventus ezt követően próbálkozott-próbálkozott, azonban ez az eredményen nem mutatkozott meg. Nem úgy a másik oldalon: a 91. percben egy szabadrúgás után Taddei gólja egyértelműsítette a továbbjutó csapat kilétét. 0-2

A torinói gárda így búcsúzott az Olasz Kupától, ahol a továbbjutó Roma az Interrel csap össze az elődöntőben.

JUVENTUS-ROMA 0-2

Összegzés:

Gólok: Vucinic (65'), Taddei (91').

Sárga lapok: Mexés (23'), Motta (30').

Juventus: Storari - Motta (Grosso 73'), Bonucci, Chiellini, Grygera - Krasic, Sissoko, Felipe Melo, Pepe (Iaquinta 62') - Del Piero, Amauri (Krasic 46').

Fel nem használt cserék: Manninger, Sorensen, Aquilani, Marchisio.

Edző: Del Neri.

Roma: Julio Sergio - Cassetti, Mexés, Burdisso, Riise - Fábio Simplício, De Rossi, Brighi (Taddei 40') - Perrotta - Vucinic, Menez (Borriello 46').

Fel nem használt cserék: Doni, Juan, Castellini, Rosi, Greco.

Edző: Ranieri.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr624653417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

turorudi 2011.01.28. 11:26:18

van még lejjebb? januárban jól tudom h ez a 4. meccsünk volt, és ezek alatt 1 xet sikerült felmutatni? pedig jól kezdődött a szezon, de ennek megint annyi:( nem örültem túlságosan delnérinek, de láttam benne fantáziát. de sajnos mostmár világos h ő sem fog semmit nyerni a csapattal. vesztésre állunk, és védőt cserél be? oké hogy motta 1 looser, de grosso sem jobb nála. rühellem a murinhot, de ő egy tökös edző, lekapta volna a nehezéket a pályáról, és akár 4 csatárral támadtunk volna... meg amaurit már rég hazaküldte volna! de az biztos h normális ember nem küldi pályára 82. alkalommal is, amikor még vélatlenül sem tud gólt lőni! chiellini több gólt lő 1 évben mint ez a majom!

Ismeretlen_108746 2011.01.28. 11:27:17

Gyalázat ami a Juventus-nál történik. Nagyon remélem, hogy legkésőbb nyáron érkezik egy kompetens edző, valamint egy olyan szakmai igazgató, aki képes értelmezhető csapatépítésre. A jelenlegi emberek alkalmatlanok és méltatlanok arra, hogy a Juventus-t előre vigyék.

Ismeretlen_149085 2011.01.28. 11:31:01

Számomra érthetetlen, hogy ugyanilyen párosítással ősszel még fordított volt a játék képe. Ennyit számított Quagliarella kiesése? Tavaszra meg most már rendszeresen elfogyunk. Nevetséges.

Kotrevák Kelly 2011.01.28. 11:32:37

Csak az a baj, h mindig azt várjuk, h majd nyáron ez meg az lesz, aztán nem történik semmi. Lassan az összes kiszemelt játékost elviszi más csapat, úgyh nem marad senki. Forlant is vinné a Tottenham... Azt mondták 2006-ban, h 5 év kell ahhoz, h ismét az elitben legyünk. Letelt az 5 év. És hol vagyunk??? Sehol! Erről ennyit! Hogy mér kell ennyire visszaesni minden januárban, nem értem? A tegnapi meccs meg szót sem érdemel.

Ismeretlen_160819 2011.01.28. 11:34:14

Osztom az előttem szólók véleményét, minősíthetetlen ez a produkció. Semmivel sem vagyunk előrébb mint anno Ranierivel. Egyértelmű hogy ez a Marrotta DelNeri duó sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, remélem a nyáron távoznak.

tsatsee 2011.01.28. 11:34:57

Nyáron ide Moggi-Deschamps páros kell szabad kézzel, ha akarunk valamit elérni.

Nor82 2011.01.28. 11:48:57

Gyerekek elkeseredetségemtől már csak a dühöm nagyobb!A tegnapi meccs egy gyalázat volt!Mitakarunk Amaurival Grygerával és Mottával,na meg Martinezzel!Szégyen és gyalázat amit tegnap a pályán egyesek müveltek!Nem adunk ki 9 milllió eurot egy luis Fabiánoért Martinezt meg megvettük 15-ért, mit akar Marotta???????Nagyon szeretem a Juvét de komolyan mondom nagyon nem jól mennek a dolgok mostanában és még a 4-ik hely is kérdéses lesz,ha ilyen játokot folytatunk!Muszály lesz két szélső védőt igazolnunk.de valami minőségit csatárrol nem is beszélve!Sajnos hétről hétre egy hitevesztett csapatot látunk,nagy baj van a hozzá állással is szerintem tegnap is lézengő játékosokat láttam a pályán!A juve nem erről volt hires hanaem a végsőki kitartott a győzelem melett és hitt benne!Nem tudom tényleg van e lejebb még!?

Ismeretlen_173449 2011.01.28. 11:55:43

Az esti meccs eléggé lehangolt,nem is csak az eredmény,hanem maga a mutatott játék volt az ami felbosszantott,ötlettelen,lassú,erőltetett foci,érthetetlen cserék,még 0-1 után sem volt nyoma támadóbb felfogásnak.De aztán szerencsére ma reggelre elmúlt bennem a hitvány érzés,ugyhogy bizakodok ismét,talán egy-két ügyes igazolással meg lehetne akadályozni a további bomlást,lehet idealista vagyok,de én még hiszem,hogy fog érkezni valaki épkézláb csatár ebben a pár napban!Rettentően kiváncsi vagyok a hétvégi produkcióra!!!

Söci 2011.01.28. 11:55:46

Nem láttam a meccset de a végeredményt látván jobb is.Valami nagyon nem megy a csapatnak nem szoktam kritizálni de most tényleg valami változás kellene mert ez így egy nagy nulla.Remélem valamit kitalálnak a nagy "okosok" az elnökségben mert megint nem jó úton járunk. FORZA JUVE!!!!

Diego2889 2011.01.28. 12:01:05

én is nagyon remélem h ez a marotta-del neri duo eltakarodik minél előbb.

Diego2889 2011.01.28. 12:04:00

Amauri már olyan mélyen van, hogy a Marianna-árok fenekét csak távcsővel látná, ellenben a forró magma már égeti a seggét (vagy a pokol tüze, nem tudni). Motta mellől rúgtak egy gólt, de ez őt nem zavarta, mivel azzal volt elfoglalva, hogy a labdaszedőknek ívelgesse a labdát. ilyeneket irnak rólunk:D

Arnijuve 2011.01.28. 12:09:56

de mi történt őszhöz képest? egy ember kiválása ennyit számítana????? nemértem egyszerűen az ősz után amikor olykor még szép játékot is mutattunk és gyűjtögettük a pontokat most valahogy még egy x-re is esélytelennek tartom a gárdát az udinese ellen. totál kivagyok. én mindig nagyon optimistán néztem a dolgokat még tegnap is próbáltam valamit meglátni hogy mi a jó abból amit mutattunk de egyszerűen nemtaláltam az hogy néha martinez meg DP összejátszott hát édeskevés.Krasic is tett valamicskét de mintha letojták volnahogy milesz a kupában. ezekután ha nem lesz meg a 4.hely(márpedig sajnos nem abba az irányba megyünk) akkor mi lesz? sztem nemfogják elküldeni sem DNt sem marrotta urat.hanem hagyják hogy dolgozzanak tovább végülis csapatépítés folyik pénz nélkül. márpedig a tegnapi meccs egyértelmű hogy azon ment el hogy nincs szélsővédőnk illetve csatárunk.... DE a végsőkig is a JUVENTUS-nak fogok szurkolni!!!!!!ha a fene fenét eszik is még ha a csapat széthullik is akkor is!!És akik még most is ittvannak azok igazi Juve-szívvel rendelkeznek(mármint a ti itt a blogon, merthogy a csapatban nagyon kevesen vannak így :( )reméljük hogy van kiút! A remény hal meg utoljára.

Papy88 2011.01.28. 12:12:35

Hát akkor most én is megosztom a gondolatomat,amit már leírtam,de nem érdekel leírom még egyszer! Ami történt.... 2011-et iszonyat rosszan kezdték...Lássuk csak... 2011.01.06 - 12:30 Juventus - Parma 1-4 2011.01.09 - 20:45 Napoli - Juventus 3-0 2011.01.16 - 15:00 Juventus - Bari 2-1 2011.01.23 - 15:00 Sampdoria - Juventus 0-0 2011.01.27 - 20:45 Juventus -Roma - 0-2 Az a bizonyos Parmai meccs volt a fordulópont....! Ott a csapat teljesen darabjaira hullott...! Azóta se tüzet,se motiváltságot,se játékot,semmit nem lehet látni a csapattól...Csak kínlódnak... Egyszerűen a fejekben van a gond....! Mert nem is lehet rajtuk látni a motiváltságot,hanem csak úgy játszanak játszanak,de semmi más...!Nincs meg a tűz...! Tavaly ugyanez volt...Ha jön egy egy rossz meccs totál szétesnek,és az edző nem tudja őket teljesen feltüzelni a következő mérkőzésre...! Persze nem akarom Del Neri nyakába varrni,mert ezt a meccset is szétüvöltötte + nagyon jó edzőnek tartom,csak hát nem tudom..... Az egy másik dolgok gyerekek hogy itt sok ember nem üti meg a Juve szintjét,de tartom azt az álláspontomat hogyha mindenki hozza magát ezek közül az emberek közül,azért akkor látni néha játékot is...!Ezt bizonyították a szezon első felében! És igaz ezzel a kerettel,nem lehet bajnokságot nyerni,de ha hoz(ták)nák magukat akkor a 4.hely elérhető lenne,de nem ilyen játékkal meg hozzáállással...!Így lehetetlen lesz....! És nézzünk csak bele a jövőbe... Ugye ha nem kapja magát össze de kurva gyorsan a csapat,akkor a BL hely elúszik...És ha ez elúszik,akkor a jövő év gyerekek ugyanitt fog folytatódni ahol a mostani... Mivel itt sokan azt gondolják hogy nyáron majd itt földrobbantás lesz,jönnek a nagyobbnál nagyobb klasszisok stb..... Az a baj ha nem tudjuk elérni a BL helyezést akk sok lóvé elúszik....És ha most nincs pénzünk,nem tudom akkor miből lenne..... Sztem megint az lenne hogy bár jönnének játékosok + mennének is megint de nem tudnánk kellőképpen erősíteni...! És hát ugye új stadion,új célok stb..... Ezért lenne jó ha most már tényleg összekapnák magukat,és jól játszanának...!Elérnék a BL helyet,aztán jövőre új stadion,új játékos igazolások,és mindent bele a Scudetto-ért! +++FORZA JUVE PER SEMPRE+++

Drughi Di Bianconeri 2011.01.28. 12:40:04

Gondoltam tegnap kiruccanunk haveromékkal JUVE-meccset nézni, amire ritkán tudok sort keríteni, mert nincs Digim, vagy nem mindig érek rá meccs időpontban kocsmázni...csak a 2ik félidőt láttam , illetve egy összefoglalót az elsőből...ez valami elrettentő, gyalázatosan "játszott" a csapat, és feltételezem ,h. az elmúlt néhány katasztrofális eredményű meccs is hasonló volt...helyzetünk nem volt, végig a Roma támadott , náluk volt sokkal többet a labda, és Ok,h. a bíró 1-2szer ellenünk fújt, de az,h. nem tudunk 2szer egymás után passzolni, az már elég erőteljesen NB1re emlékeztető teljesítmény...eddig is tudtam,de ezek után olyannyira nyilvánvaló : BAJ VAN !...igazán nagy baj..kíváncsi vagyok a Delneri féle nyilatkozatra :"alakítottunk ki helyzeteket...jól játszottunk...küzdelmes meccs volt"...ja persze...meg a játékosok,visszhangok:"nézzük a jó oldalát: legalább innentől kezdve a bajnokságra koncentrálhatunk"...ugyanez volt az Elnél is..szánalom..ha így halad a csapat,akkor nem a tavalyi volt minden idők legrosszabb JUVE-je...nem szeretném megint ilyen 7. hely körül látni a csapatomat..vagy ne adj' Isten még hátrébb...már nem tudok semmit mondani erre...hirtelen megszűntem "bölcsnek" lenni...

Ismeretlen_122894 2011.01.28. 12:45:29

sajnos azt kell mondanom, hogy egyáltalán nem bánom, hogy nem láttam a meccset, pedig többször is eszembe jutott este, hogy most már biztos vezetünk, aztán izgatottan néztem utána, hogy mennyi is lett, és hát azonnal lelombozódtam. még mindig azt mondom, hogy messze a szezon vége, de a 2011-es teljesítménnyel a 7. hely is messzinek tűnik. plusz egy illúzióval megint kevesebb, idén se nyerjük meg a kupát, tehát idén sem nyerünk semmit. valami fel kell, hogy rázza a fiúkat, mert akarás nélkül nincs eredmény. méltatlan a juventushoz, amit januárban műveltünk, és elképzelni sem tudom, hogy miért. talán már a játékosokat is zavarja, hogy egy levágott tökű, kiherélt impotens semmire kellő a csatár, hogy rettegni kell, ha a szélen indít az ellenfél támadást. félő, hogy mindenki kiimerte a csapatot, és mindenki a széleken támad ellenünk, mert ezek a mották, grygerák, grossok úgy meghülyíthetőek, és olyan lassúak, gyengék, ahogy vannak, srácok, nevetséges, hogy egy 18 éves sörensen gyerek a legjobb szélső védőnk... valami történjen már, ami bizakodásra adhat okot, Forza Juve!!!

Diego2889 2011.01.28. 12:50:52

olvastam ma 1 2 cikket. nos mindenki azt irja, h 1 embertől függünk, az pedig Krasic.. őt ugye már kiismerték, leveszik a pályáról minden meccsen.. Amaurit olyan szinten szidják mindenhol h nem is értem h a francba van még rajta Juve mez.. Motta és Grygera esete ugyanaz mint a brazilé.. rajtuk nevet a fél világ. Del Neri sem ide való. nem azt mondom h rossz edző, de világos h 1kisebb csapathoz való.. Marotta leépíti a csapatot. én nem látom a kiutat 1ellőre innen... borzasztó a helyzetünk.. teljesen középcsapattá vált a Juventus. csak az nem megy keresztül rajtunk, aki nem akar.. semmi elképzelés a játékban. 90perc alatt helyzet nélkül lehozni 1 meccset, hát az hiszem ez már tényleg a legalja. borzasztó ami itt megy.. 13éve vagyok Juve drukker, de sose gondoltam volna h 1 ilyen csapatot igy tönkre lehet tenni.. annyira fáj, mint ha az édesanyámat bántanák. borzasztó:(

Ismeretlen_153094 2011.01.28. 12:57:12

Az a legnagyobb baj, hogy mint csapat is kipukkantunk. A tegnapi meccsen nem volt egy épkézláb támadásunk. Mondjuk úgy elég nehéz, hogy csak ácsorognak, nem helyezkednek a labdát passzolni akaró társnak. Momo és Melo egyszerre a pályán??? Martinezt és Pepét nem játszották meg szinte egyszer sem, ment a felívelgetés. Motta - Grosso csere 0-1nél??????A roma ekkor már tartotta az eredményt, meg se próbált támadni. Ráadásul az említett Momo-Melo duó ott volt a pályán. Remélem az Udinese ellen összekapják magukat a srácok Delnerivel egyetemben. Mottát és Amaurit meg nem szeretném többet a kezdőben látni, sőt Juve mezben sem többet. FJ

turorudi 2011.01.28. 13:00:24

az őszi szezonunk egész jó volt, csak az volt a bajom vele a sérüléseket leszámítva, hogy nem tudtuk hozni folyamatosan a jó teljesítményt. nos, ez már nem probléma többé! a csapat januárban roppant kiegyensúlyozottan teljesít! sajnos... hétvégén megint egy nagyon nehéz meccsünk jön, aminek már nem mi vagyunk az esélyesei. attól félek, hogy még nyáron sem lesz itt nagy változás! mert ha most nincs szaros 9 millánk 1 csatárra, akkor 6 hónap múlva, honnan lenne 40-50 milliónk, hogy minden hiányposztra Minőségi játékost vegyünk!?!?! pedig annyira nem lehetnek hülyék ott fent, hogy nem látják, mekkora szarban vagyunk! ha nem veszünk senkit, nem jutunk a blbe, ergo még kevesebb pénz lesz nyáron igazolni=jövőre is 7.ek leszünk. azzal meg kitörölhetjük, hogy mi nem vagyunk veszteségesek, meg új stadion! szép és jó, csak a milánóiak mellett már a napoli,roma,lazio,samp is erősebb lesz nálunk...

Ismeretlen_164215 2011.01.28. 13:02:53

Egyre inkább az az érzésem, hogy a Juve a kupában se volt érdekelt. Nem volt hajtás, keménykedés is csak Sissoko részéről, Melo nagyon nyugis volt. Majd biztos meghálálja a szezonvégi helyezés a csúfos búcsút az Európa Ligából és az Olasz Kupából...

Ismeretlen_149085 2011.01.28. 13:08:02

A Roma se volt különösen motivált, már a Lazio ellen se. A Lazio speciel jobban játszott a kupameccsen a Roma ellen, mint mi most. A legjobban azt bírtam, amikor Amaurit lehozta DN, és Martinez ment elölre, gondoltam, végre talajon próbálunk meg játszani valamit, erre ugyanúgy ment az ívelgetés...

ferzo 2011.01.28. 13:13:54

a vezetőség nagy rizikót vállalt be,hogy senkit nem igazoltunk se előre se középre,mert a jelenlegi kerettel + a januári formájukat nézve,irtó necces lesz a 4.hely..a védelembe visszajön még DC és állítom,hogy velük akarják kihúzni ezt a félévet bal.o gro/dc/gry/tra jobb.o gry/sor/mot közép chi/bon/sor/leg/bar csatársor szintén jak/ama/dp/ton Q nagyon hiányzik..abba bele se merek gondolni mi lesz ha nem lesz meg a 4.hely..most sincs pénze a klubnak,nyárig miből lesz?ki tdunak majd ide csalni stb stb? tegnap is elképzelés nélkül,körülményesen sablonosan játszottunk..ki lehet szépen is kapni:)de legalább elmondhatnánk az,hogy helyzeteink voltak,akartak,küzdöttek a srácok,ami még meg volt a téli szünet előtt

g3ronymo 2011.01.28. 13:49:33

ha ha... remélem nem reménykedik senki sem abban, hogy megverjük az udineset.... tök szánalmas, amauri és jaki egy-egy félidőt játszottak, de igazandiból pár szabalytalansagon kívűl észre sem lehettt venni, hogy a pályán vannak.... az a baj, hogy mnki rájött, hogy krasicra rá kell állítani két embert, azt jolvan, mert ugye a masik oldalon nincs senki...

Ismeretlen_153309 2011.01.28. 13:53:02

Sajnos kiestünk az EL-ből, :( nem baj mert akkor tudunk a bajnokságra meg a kupára koncentrálni, ez volt nemrég, most kiestünk a kupából :S most már csak a bajnokság maradt. Cél amit kitűztek év elején az a 4. hely, ha nem lesz meg remélem tényleg elküldik a francba Marrottat meg Del Nerit! Most a 6. helyen állunk :( Kíváncsi vagyok, hogy sikerül e megverni a hétvégén az Udinet, mert ugye amint tudjuk idegenbe 0-4 re vertük őket nagyot játszott a csapat :D, de nagyon beindult nekik ez a meccs meg jó lenne önbizalom növelőnek! FORZA JUVE!!!

west 2011.01.28. 14:01:18

A mostani játékot nézve szinte garantálható hogy nem lesz meg a negyedik hely, ez a keret alig félév alatt elfogyott és kisebb csoda kellene a helyrehozásához.Akinek pedig van egy kis felesleges pénze nyugodtan tehet vasárnap ellenünk mert elnézve jelenleg az Udinet gólokkal kikap a csapat.

Diego2889 2011.01.28. 14:04:48

Lucas Piazon érkezése még korántsem hivatalos: a Sao Paolo sportigazgatója, és édesapja is azt nyilatkozta, hogy még semmi sem dőlt el. tegnap este sztem ugy gondolták h jobb csapatba is kerülhet a kölyök..

gyorijuventuno 2011.01.28. 14:17:36

SOk mindent nem értek ...azt sem miért nem Sörensen kezdett MOtta helyet és azt sem másik oldlaon calminerit miért nem lehet kiprobálni? Azt se értem Boniperti miért nem fér oda cserepadra sem... Másik Giovincot vissza kéne hozni Fabionaot azonnal kölcsönvenni.... Amiben reménykedek Nyáron Moggi visszatér addig hirnevét rendezi. Eután ppedig 7 játékost kivág mint azt a bizonyos macskét hoz helyettük 4 klasszist és a többi helyet meg feltölti ifikkel...

Diego2889 2011.01.28. 14:21:54

nem hiszem h ekkora változások lesznek majd:S én már nem reménykedek ilyenekben.. ahoz 1 uj tulajdonos is kellene sztem, h ekkora változások történjenek.. nem ugy tünik h itt édekel valakit is a Juve helyzete..

Tony 2011.01.28. 14:36:34

Nekem Ferrara-nál és Zaccheroni-nál már jóval hamarabb elfogyott a türelmem. DN-vel kapcsolatban most jött el ez a pillanat. Most írom le először: a szezon végeztével távoznia kell! Nevetséges,hogy mikor feljutott a csapat sokkal többre volt képes mint most,5 év elteltével. És be kell látni,hogy a feljutás óta Ranieri messze a legjobb edzőnk volt. Azt a csapat sem nyert volna soha semmit,de nem alázták meg hétről hétre. Nincs mese ide egy olyan edző kell aki tud hatni a játékosokra,egy olyan akiben hisznek,akinek elhiszik,hogy nyerni tud,mert már nyert. Keresni kell 1 ilyen edzőt.

cd 2011.01.28. 14:44:05

azt zárójelben megjegyezném, hogy érdekes volt 0-1nél a játék, sétálgató juve játékosok, szánalmas volt látni, 0 elszántság, ha szopok 0-1re mégjobban rákapcsolom és megdöglök a pályán, na de ezek :S hátul adogatnak tök lazán a 80. percben is. arról nem beszélve h csodaszámba ment ha átléptük a félpályát

bianconeri_2007 2011.01.28. 14:56:04

a tegnapi produkció kísértetiesen hasonlított a bayeern elleni 1-4-re :( kérdés, h beáldoztuk a kupát, és szándékosan nem pörgött fel senki, vagy ennyire futja most - a samp elleni meccs alapján utóbbi, ami sötét tavaszt vetít elő. orvosolni kell a problémákat, ami 1. a sérülések; 2. alkalmatlan játékosok nem lehetnek a kezdőben (motta, amauri, grygera és grosso); 3. csúcsformába kéne hozni a játékosainkat; 4. több taktikai variációval kellene próbálkozni; 5. igazolni kell a hiányposztokra (még van 4 nap) - szélsőbekk, árnyékék mindenképp. furcsa az idei pálfordulás, mert ősszel sok gólt lőttünk, és nagyon sokáig csak max. 1-et kaptunk és mi irányítottuk a meccseket (lőttük az 1. gólt és kontrázhattunk), most rendszeresen kicsúszik a kontroll a csapat keze közül. vasárnap kiderül, h tudunk-e javulni, mert utána kellemetlen déli túra következik (palermo, cagliari) FORZA JUVE!

Diego2889 2011.01.28. 15:01:58

ameddig ilyeneket hallok (Miroslav Klosét, és Georgios Samarast is szóba hozták a Bianconerivel: utóbbi idén a Celtic színeiben 13 meccsen 2 gólt szerzett. ) addig sztem ne is reménykedjünk.. lehet h csak pletyka, de még annak is rossz.. és igazság szerint el is tudnám képzelni ettől a vezetőségtől h 1 ilyen Samarast hoznak a csapathoz. kitelik tőlük.. legalább olyan gólerős támadó mint amauri.. vicc

turorudi 2011.01.28. 15:02:02

van remény!! most olvastam a legjobb hírt, hosszú idő után! lehet h mégis örülhetünk pazzini interbe szerződésének!:) a samp amaurival akarja pótolni! remélem nem csak kacsa! akkor mi erősödnénk, a sampot meg kipipálhatjuk!:)

Diego2889 2011.01.28. 15:04:34

igen olvastam én is.. amauri elmegy hát 1 jó hír lenne.. de ha onnan közelítjük meg h az inter 13millioért megtudja venni, akkor mi kurvára nem kínáltunk érte 20milliot. már rég itt játszana.. a riválisok erősödnek, mi meg csak 1folytába gyengülünk.. kurva jó ezt végig nézni.

turorudi 2011.01.28. 15:08:29

persze, ebből is látszik h nálunk valami nagyon nem megy! ha más csapatok januárban összevásároltak egész jó játékosokat, piti pénzekért, akkor ezt mi mért nem tudtuk megtenni? amúgy klose mien formában van? első hallásra ő nem tűnik hülyeségnek nekem, de nem láttam játszani már régóta... nyáron moggit kell visszahozni!

Diego2889 2011.01.28. 15:14:00

Klose manapság már 1 szar. milyen fiatalositásról beszéltünk itt évekig??? kérem szépen csak 30 éves játékosok jönnek és csak ilyenekről kapunk híreket... ez a vezetőség elindult valamilyen ürüggyel, de megbuktak és most sztem ők se tudják mit csináljanak. megpróbálunk mindenkit ingyen vagy kölcsön leigazolni.. kész vicc. az egész világ rajtunk nevet.. régen nevettem sokat a realon h mennyi hitelt vesznek fel , de ma komolyan nem bánnám ha mi is felvennénk 1 kisebb összeget.. de 100%os vagyok benne h nem vagyunk ilyen szar helyzetben anyagilag.

Dinokaposvar 2011.01.28. 15:21:40

Sajnos sok kommenttel egyet kell hogy értssek. Egy ami eszembe jut, hogy sajna fanyaloghatunk, hogy nem támadunk 0-1-nél, de erre szerintem szimplán az a válasz, hogy nem tudunk! Hiába szeretné több millió ember, ezek a srácok alkalmatlanok, illetve nagy többségük! Pár éve nagy többségük a pár év átmenetre lettek igazolva, hogy majd ha jönnek a "sztárok", addig jók lesznek. Na már most azóta sem erősödtünk semmit:( Nem hiszem el, hogy egy holland válogatott emanuleson 1,6 misiért számunkra említésre méltó sem volt... Botránya mit védekezés címén művelünk, mert hiába van 3 klasszis emberünk a védelemben, ha 5-re lenne szükség, mert akkor tudnám azt, hogy legorsszabb esetben is 0-0 lesz... A középpálya középen elmegy, illetve a szélekhez képest mindenképpen. De a fiatalok mellőzését én sem értem, mert ennél rosszabat nem nyújtanának, sőt...Talán Juve-szívük van!!... Szegény Kraszics szenved a szélen, ugyanis használható labda nélkül, megjátszható támadók nélkül mit csináljon?! Nem értem azt sem, hogy a mindenki által kedvelt, Parmaban jó teljesítményt nyújtó Giovinco is miert nem kell nekünk a bal szélre?! Nem férne be? Ide?? És akkor a csatársor, amiről megin sok jót nem lehet mondani...del Pieronak kiegészítő, megbízható csereembernek kellene lennie ennyi idősen, egy ikonnak aki mindig tud lendíteni a csapaton ha beáll. Erre ő az egyetlen mirevaló ember elöl. Iauqinta, Amauri, Toni...Szerintem egy kaliber mindegyik, formán kívül. Mondjátok ha nem, de szerintem ők nem csinálnak maguknak helyzetet, oda kell nekik tenni, illetve kellene, de Momo, Melo stb. nem fogja, szélről is max Kraszics. De amugy egy konkrét taktikát sem látok, hogy na mi a széleken vagy akár középen lennénk erősek.?! Nem értem... Az teljesen elcsépelt, hogy kiket kellene elküldeni, kik nem oda valók, de sajnos hiába az akár a vezetőségnek is, kit hozzanak, illetve pontosabban miből, mert mi spórolunk mindenen, de télleg azert a majom Martinezért pl tudtunk fizetni...Szégyen ez az átigazolási-politika:( Sőt, inkább elkeserítőnek nevezném... Mindig, hogy ez vagy az jön,de senki. Dzeko is elment a Citybe mert nem akart nyárig várni. Menjen,sebaj, de akkor azt a pénzt költsük el egy remek támadóra, ám félek semmi nem lesz belőle... Sírok, komolyan, szégyellem magam a barataim előtt mikor szóba kerül a Juve, évek óta mondogatom, amit a vezetőség, majd jövöre, csak őktudnának tenni azért, én meg a Juve-szívemen kívül mást nem tehetek,reménykedek... Forza Juve

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása