Tárgyalásban Forlánnal

A Juventus felvette a kapcsolatot Diego Forlán ügynökével a játékos leigazolásának ügyében.

Forlán

A torinói csapat az uruguayi csatár nyomában van, miután a tegnapi napon a zebrák vezetői találkoztak a játékos ügynökével, Daniel Fabian Bolotnicoffal Torinóban. A Tuttosport értesülései szerint Bolotnicoff a csapat vendége volt a Juventus központjában, ahol megkezdték a tárgyalásokat a 31 éves játékos átigazolásáról.

A megbeszélésen természetesen a játékos igényei álltak a középpontban, és a Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta készen áll a játékosnak egy 3 éves, évente 4,5 millió eurót biztosító szerződést ajánlani.

Ugyanakkor a Juventusnak körülbelül 14 millió eurót kellene kifizetni a játékosért, egy akkora összeget, amelyet nem tudnak a januári átigazolási időszakban előteremteni. A Juventusnál viszont remélik, hogyha most, januárban nem sikerül megszerezni a játékost, akkor legkésőbb nyáron le tudják majd igazolni a támadót.

Marottának előbb túl kell adnia néhány játékoson, hogy emelkedjen a csapat tőkéje. Amauri, Mohamed Sissoko és Marco Storari esetleges távozásáról is pletykáltak az elmúlt hetekben.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr434653385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_109592 2011.01.20. 16:04:23

nem sok kicsit az a fizu?

Victor90 2011.01.20. 16:04:45

Nem lesz semmi Forlánból!Szerintem Fabianot fogjuk leigazolni!Ha Amaurin túladnánk,Forlán érkezhetne de így nem fog!

Victor90 2011.01.20. 16:08:35

Forlán fizetése nagyon magas,egyedül Buffon keresne jobban tőle!Fabiano pedig Jakesszal 1 szinten keresne,és elvileg csak 10millio euró lenne az ára a brazilnak!Hát nem tudom..reménykedtem itt a hét elején,hogy leigazoljuk legalább Fabianot,de szerintem nem lesz ebből semmi,max a jövőhéten!Fene vigye el....

Ismeretlen_147985 2011.01.20. 16:12:04

Forlán nyáron már 32 éves lesz, s egy ilyen korú játékosnak felelőtlenség 3 éves szerződést ill. 4,5 milliós fizetést ajánlani. Nyilvánvaló, hogy ő egy jó játékos, és sokat tudna segíteni a Juventusnak, de ez a konstrukció így egyáltalán nem előnyös számunkra. Ráadásul a 14 milliós vételár sem kevés. Én speciel sokkal jobban örülnék Luis Fabiano leigazolásának, de valószínűleg egyikük sem lesz a Juventus játékosa.

Ismeretlen_108746 2011.01.20. 16:28:25

Forlan kiváló játékos, de ez a konstrukció tényleg rendkívül kedvezőtlen volna a Juventus számára. Elképesztően magas fizetésért és magas vételáron érkezne, lassan 32 évesen. Az meg egészen elképesztő, hogy egy Juventus-nál 14 millió Euro előteremthetetlen összegnek tűnik, s a játékosvásárláshoz csak úgy lehet elegendő forrást találni, ha eladunk játékosokat, elárverezzük Marotta szemüvegét, vagy esetleg néhány trófeát...

tataboy 2011.01.20. 16:40:20

Ha valamit el akarunk érni a tavasszal,Fabianot meg kell venni nincs mese! Elég volt már a Tonikból meg Amaurikból!

Tony 2011.01.20. 16:44:09

Egyetértek az előttem szólókkal. Ez nem jó üzlet,inkább Fabianora voksolok.

Daccc 2011.01.20. 16:50:08

Ebbol a 14 milliobol lehetne egy kicsit faragni, ha Tiagot bevonnak a bizniszbe. Jol megy neki manapsag a madridiaknal, szerintem egy olyan 6-8 milliot lehetne hozni az atilagozason, igy mar Forlan egy jelentosen alacsonyabb osszegert valthatna csapatot. Igyis Tiago mar 2 eve ottrohad a mi karunkra, mert nemlehet egy fityinget se kicsikarni az Atleticobol, most a Forlan ugy kapcsan dobbanthatnank eggyet

tudojuve 2011.01.20. 17:32:07

Én is arra tudok gondolni, hogy az Atletico nem nagyon akar fizetni Tiagoért, és Marotta "kényszerből" hozná ide Forlant. Mondjuk Tiago +5 misiért. De ekkora fizetést? Vicc! Inkább Fabiano, de a legjobb Rossi lenne.

Ismeretlen_102246 2011.01.20. 17:32:26

Tuttosport... azaz az egész csak spekuláció. A nagy szám (4,5 milla) is csak azért került oda valószínűleg, hogy az emberek jobban felkapják a fejüket. Meggyőződésem, hogy Forlán és ügynöke is tisztában van azzal, hogy éves 3 milla a plafon, hiszen már nem fiatal és talán már elhagyta a csúcsformáját. Vagy ha mégis ennyit kérnek, akkor ebből valóban ne legyen semmi.

Ismeretlen_170662 2011.01.20. 17:33:33

Ne is álmodozzatok Forlánról meg Fabianoról sem mert egyik sem jön. Forlán drága annak faszszopó marottának. És Fabiano is 10 millióért.Elmehet a faszomba mindenki

Ismeretlen_102246 2011.01.20. 17:36:36

Amúgy a gazzetta.it-n és a corriere honlapján egy szó sincs Forlánról. Ez beszédes. Az esetek 90%-ban, ha egy játékoshoz közel állunk, mind a három újság közli a hírt. Ha holnapig persze megjelenik a gazzetában is ez, akkor már más lesz a leányzó fekvése. Egyelőre Fabianoról szólnak a hírek, de mint már sejtettem korábban is, addig nem vásárolunk, amíg nem adunk el. Szóval várhatunk a következő hétig, de lehet január végéig... Szvsz Storarit viszik még januárban (a liga egyik legjobb kapusa), így az abból befolyt összeget el fogjuk tudni költeni.

Ismeretlen_177028 2011.01.20. 17:43:43

Tical: köszönjük az értelmes hozzászólást :D Egyébként Sporthíradón az van, hogy Fabiano ügynökével meg fel sem vettük a kapcsolatot.

Ismeretlen_128760 2011.01.20. 18:02:09

Amúgy Tiago még mindig a Juventusé, nem? Még várjunk pár évet, mire Forlán már annyira idős lesz, hogy az értéke megegyezik Tiágóéval, akkor mehet a csere... x(

Ismeretlen_164215 2011.01.20. 18:16:37

Forlánt most vagy soha, nyáron már túlérett lesz. A vicc az, hogy igazándiból nem egy csatár kéne a Juventusnak, hanem kettő, egy előkészítő s egy befejező, lévén, hogy Alex még max 1-2 évet játszhat. Plusz a középpálya bal oldala is foghíjas, a védelem két széléről nem is beszélve... Szánalom az egész jelenlegi helyzet. Érdekes, hogy a pénzügyi fair playt a Juve fontosabbnak tartja, mint kiemelkedő játékosok elhódítását. Nevelésről meg nem is beszélhetünk...

Victor90 2011.01.20. 18:24:11

Fabiano jó lesz nekünk!Forlán 1 hajszállal jobb mint a brazil,de ha nekünk az uruguayi drága,akkor egyértelmű a szitu szerintem!Nyáron pedig jöjjön Neymar,ne ilyen Pazzo féle selejt futballisták!Tegnap a twittere is kiírta Fabiano,hogy közel van hozzánk,ne hidjetek a sporthiradonak!

ToTTy 2011.01.20. 19:20:01

Marotta...MArotta...Marotta... csak szidja itt mindenki. Az tény, hogy sokmindent nem tud elérni (pl, Amauri, Grygera és Grosso még a nyakunkon van, Diego eladása is ráfizetés volt), pl. az eladás nem nagyon megy neki, de szerintem a vételek és a csapatépítés jól megfigyelhető, és én örülök neki. Nézzük csak ki az, aki véglegesen a mienk: Krasic - sokat pengetett érte és de jól tette, alap ember lett Bonucci - szintén véglegesen érkezett, alapember lett Qualiarella - szintén véglegesen és alapember lett Pepe - nem alap ember, de kezd beilleszkedni, én kezdek látni benne valamit Sorensen - fiatal és ígéretes, sztem nem fogunk rosszul járni vele Mindegyikük végleges szerződések és alap emberekké váltak. A vételárakra nem emlékszem pontosan, de összejönne jópár milla. Aztán vegyük figyelembe a többieket: Toni - ideiglenes, kényszer megoldás, csak 6 hónap Lanzafame, végleges, igéretesen indult, nem vált be, elment Aquilani - ideiglenes, mert nem volt rá pénz, remélem véglegesítik, alap ember Martinez - drága volt és nem érkezett bizonyítani, én még adnék neki esélyt, de tény, hogy sokat adtunk érte eddigi szereplése alapján Motta - nem lett alap, de Grygerától jobb és fiatal még, még javulhat, bár tényleg nem vált be eddig Traoré - Ki mondta, hogy nem jó? Ha teljesen megszokja a csapatot, csak ettől is jobb lesz, adjunk neki még játéklehetőséget, a Decsejjenél sztem stabilabb védő Giovinco - őt eladtuk, és ezt nagy baklövésnek tartom, a tavalyi utolsó meccseken rendszeresen a csapat és a meccs legjobbja volt, most az egész Parmat viszi a hátán, őt nem kellett elengedni, balszélsőként is tud játszani és Aquillani cseréje is lehetne ha ... inkább nem folytatom :) Szóval lehet őt szidni, mert an miért, követett el hibákat, de ha egésszébe nézem a dolgokat, nekem egyáltalán nem rossz a helyzet. És lehet engem is kövezni ezért, de én látom a fejlődést a csapaton, mid a játékon, mint a mentalitáson, mind a fizetés-mérséklésen és a fiatalításon is. Most pedig bárki érkezzen még a télen és legyen akármilyen teljesítményű csatár, de szükségmegoldás és sajnos Marottának meg kell lépnie, mert a hadirokkant kórházat idén is feltöltöttük már. Az biztos, hogy olcsó megoldást fog választani, mert ezt már az Angelliknek kell saját zsebből fizetni, a szponzorpénzeket elköltöttük a nyáron. A Fiat meg tudjuk, hogy nem egy virágzó autómárka napjainkban :( Jelenleg pénz nincs, Marotta bácsinak gyorsan el kellene adni pár f*szlengetőt és véglegesíteni Aquillani szerződését a nyáron. Ha mellé tudunk szerezni majd egy fiatal csatárt és szélső védőt, akkor már is lenne egy ütőképes csapat, de mint tudjuk, nekünk szurkolóknak az sem lenne elég :))) Addig is nyujtózkodjunk csak, amig a takarónk ér a költségekben és harcoljuk ki azt a BL-t :))) Forza Juve!

Alessandro 2011.01.20. 19:25:04

Sokakkal ellentétben szerintem nekünk Fabianót sem sem szabadna szerződtetnünk, jó játékos de szintén túl idős, nem csak 2-3 évvel előre kellene gondolkodni a vezetőknek, hanem várni a nyárig és egy igazi klasszis fiatal csatárra kiadni akár 30 milliót is, akivel hosszú évekre megoldódhatna a csatárkérdés. Amauri már nem idevaló, egy komolyabb összeggel együtt haza kellene küldeni őt Brazíliába Neymarért cserébe.

Ismeretlen_102246 2011.01.21. 00:32:37

@Alessandro: Egy valamit elfelejtettél. A nyáron csak akkor lesz pénz nagyobb névre (BTW most Bale áll a célkeresztben... nagyon rá akarunk menni), ha indulhatunk a BL-ben, azaz a bajnokság végén az 1-4. helyen végzünk. Az első és második hely szvsz már elúszni látszik (Milan, Inter). A harmadik és negyedik helyre ott van a Roma, Lazio, Napoli trió és ne feledkezzünk meg a mostanában mumusunknak mondható Palermo-ról sem. Lehet hogy éppen egy Fabiano, vagy Forlán minőségű csatár hiányozna a Bl pozíció megszerzéséhez, nem? Nem tudhatjuk mi lesz, de érdemes bebiztosítani most, mert Q kiesésével nincs igazi gólérzékeny csatárunk és ez akár a megszerzett pontjaink számában is megmutatkozhat a végelszámolásnál.

o.mellberg 2011.01.21. 00:36:29

Igazából meg kell venni Forlánt is meg Fabianot is! és ennyi!!! Amauri meg Jaki viszontlátásra értük az illő lenne annyit kapni hogy megvehetnénk Forlant és akkro cska egy csatárt kell kifizetni! Cserének marad Alex meg Toni és kész!

Victor90 2011.01.21. 01:51:30

ShyrKahn!Teljes mértékben egyetértek veled!Kb..1 hete egésznap azt fújom,hogy igazoljunk már végre 1 minőségi játékost,lehetőleg a támadó szekcióba!Inter,Milan,Roma (Napoli),és mi!Roma támadószekciója:Totti(Kb..1 szint mint nálunk Dp),jó formában lévő Borriello(Nálunk a közelébe nem érhet Amauri+Jakesz duó),Vucinicről nem is beszélek,nálunk pedig van 1 atom kiégett,Genoából elkergetett Toni!Roma támadószekciója sokkal jobb mint a miénk!Napoli:Cavani,Lavezzi,Hamsík trióról nem kell beszélnem,Európában elismert támadószekció,velünk ellentétbe!Hoppá máris ötödik helyezett a csapat,és még ott van a Lazio is+a Palermo(Pastorével,Miccolival,)!!Rossz nézni a játékunkat,főleg amikor Nápolyba játszottunk,a Toni+Amauri duóval!Ívelték fel rájuk a labdákat,és kb ennyiből állt a mérkőzés!Ha nem lennék ennyire Juventus őrült,szerintem 10 percet nem néznék egyetlen 1 Juventus meccset sem!Középpályán van 2 minőségi játékosunk,a harmadik a padon ücsörög!Támadószekcióba lenne Q,de ő tárgytalan most,és 1 öreg Dp!Hátvédsorba van 2 minőségi játékosunk,és viszontlátásra!Ha 31-ig nem igazoljuk le Fabianot,itt nagyon nagy gondok lesznek,és ne gyertek nekem ezzel a dumával,hogy nincs 10millio eurónk a brazilra,mert van!Balhátvéd posztra nem tudom miért nem igazoljuk le Zieglert,nevetséges az összeg amennyiért a ACM lefogja igazolni,a szezon végéig nagyon jól járnánk vele!Nagyon dühös vagyok a vezetőségre,főleg Agnellire!

devil-z 2011.01.21. 01:56:50

Toni is félmegoldás volt - függetlenül, hogy lesérült - szóval most a félmegoldás félmegoldását kell keresnünk. Sokat nem várhatunk, hisz azonnal kell egy gólvágó, sok potenciális jelölt meg nincs, legalábbis akik erősítést jelentenének és nem 30-40 milliókba kerülnek. Ha ennyire nincs pénz akkor nem tudom, hogy mi lesz a jövőben hisz ez a csapat így vérszegény egy BL-hez, de úgy tűnik a BL-indulást érő helyezés valamelyikére is. Forlánban látnám a jövőt, hisz nagyszerű futballista és vezéregyéniség. Csak itt jönnek a bökkenők, hogy elég rövidtávú ez a jövő, és elég drága is. De azt hiszem, hogy ha nem jön egy jobb ötlet akkor kockáztatnunk kell, hisz vért izzadva is de kell az a BL-hely..

Ismeretlen_174409 2011.01.21. 03:15:02

Forlán tudásához képest nevetséges az ár,amit elkérnek érte,Fabiano is nagyon jó játékos,de egyvalamiben biztos vagyok,ha Forlánt leigazolnánk,garantált lenne a BL,bár 32 lesz,de mutassatok már olyan fiatal csatárt nekem 15 milkáért,aki csak fele annyira futballisten,ha azt mondaná a Juvéban akar játszani,én háromszor ennyiért is leigazolnám...és mielőtt teljesen elfogult hülyének néztek,gondoljatok csak vissza,kiről is van szó...a VB aranylabdásáról...a VB aranylabdásáért,a világ egyik legjobb csatáráért sajnálunk 15 milkát...egy Forlán-Del Piero csatársorral verhetetlen lenne a csapatunk attól függetlenül,hogy egyikük 32,másikuk 36!!!Forlán kell,nem Fabiano!!!

Ismeretlen_174409 2011.01.21. 03:19:33

Azt nem nagyon bírom felfogni,hogy ha Martinezért nem éreztek soknak 12 milliót,akkor Forlánért hogy lenne már sok a 15?!Ne hülyüljünk el teljesen,könyörgöm!!!Meg a másik,hogy ti is soknak tartjátok...EMBEREK,NÉZTEK TI FUTBALL MÉRKŐZÉST?!Ti nem tudjátok mit beszéltek,kezdetek a vezetőségre hasonlítani!!!FORLÁN EGY ISTEN,Ő KELL IDE!!!

Ismeretlen_174409 2011.01.21. 03:20:54

Bár Krasic nagyon jó igazolás volt,de ha Forlánt meg tudnánk szerezni,az Nedved óta a legeslegjobb igazolásunk lennem,ezt garantálom nektek!!!

Bianconeri 2011.01.21. 08:14:24

@fire06: Egyszerűen azért sokkaljuk, mert 32 éves és folyamatosan esik az ára. Ha megnézed a transfermarkt.de oldalt, ott láthatod h Forlán ára az utóbbi másfél évben közel a felére esett le(30-ról 16 M-ra) és ez csak folyamatosan csökkeni fog. Egyébként is, azért Forlán esetében sem kell átesni a ló túloldalára, mert h ő mekkora Isten. És felesleges és nem lehet Nedvedhez hasonlítani, habár értem h mire gondolsz "legeslegjobb igazolásunk" dologgal.

Alessandro 2011.01.21. 12:29:14

ShyrKahn: persze, egyértelmű hogy el kell érni a nagy jövőbeni célok érdekében a 4. helyet, de sajna nincs rá garancia, hogy Forlan vagy Fabiano nem sérül le akár két hét játék után aztán, amire 30 éves kor környékén még nagyobb az esély, igaz itt a klubnál mindenki lesérül idővel, illetve max 2-3 év aztán ezek a csatárok is kiöregednek. Én látok esélyt arra, hogy akár e két klasszis nélkül is bejuthatunk a bl-be, a most esetlegesen kiadott 15 millió például hiányozhat majd a nyáron egy klasszis csatár megszerzésére, viszont valóban ha nincs bl, akkor nem csak 15 millió lesz a veszteség. Ha azt nézem amit Fabiano a válogatottban és a csapatában nyújtott az elmúlt években, akkor itt a helye, csak ott meg voltak hozzá a társak is akik kiszolgálják őt, itt nálunk Krasic eléri Camo szintjét, de pl Marchisio, Aquilani, Pepe vagy Martinez nem közelíti meg Nedved játékát, eleve szükségeltetik még a hatékonyabb támadó játékhoz egy vérbeli klasszis baloldali ember, akitől menetrendszerűen érkeznek a pontos beadások. Victor90: Cavani, Lavezzi és Hamsik is elég fiatal játékosok, ha hűségesek maradnak hosszú időre a Napolihoz, akkor valóban jó ideig megkeserítik majd az ellenfelek dolgát, vagy az értük kapott pénzből vesznek egy újabb tehetséget, itt a Juvénál megint csak néhány év aztán újra kell valaki, pocsék az utánpótlás nevelés, onnan hiába is várunk bárkit, tehát pénzt kell kiadni fiatalokra.

Ismeretlen_102246 2011.01.21. 13:01:09

@Alessandro: Semmire sincs garancia. A kérdés nem a garancia, hanem az, hogy mivel vagyunk esélyesebbek: a jelenlegi bevethető csatárokkal, vagy a jelenlegi bevethető csatárokkal + Fabiano-val, vagy Forlánnal? Én is látok esélyt, hogy igazolások nélkül bejuthatunk a BL-be, de több esélyt látok akkor, ha van valaki elől, aki megfelelően tudja pótolni Q-t. Azt se felejtsük el, hogy jelenleg két csatárunk bevethető és ezek bmelyike ugyanúgy lesérülhet, mint az új érkező, viszont erre is a mennyiség és egyben a minőség növelése lenne a garancia, hiszen több játékos kisebb valószínűséggel sérülhet le. Tiszta valószínűségi mértékekről beszélünk tehát. @Bianconeri: Forlán pedig (ha nem is Isten, mert abból csak egy van és az nem is DP) egy hatalmas zseni, akiért 15 milla valóban aprópénz. És januárban még nem 32, hanem 31 éves. Formáját nézve és a környezetváltás hatására még lehet benne 3-4 jó év, hiszen a Juve csak esélyesebb az olasz bajnoki címre, mint a jelenlegi csapata az ATMA. Az ATMA-val jelenleg mindent elért, ami abban a csapatban benne van, míg a Juve új kihívásokkal kecsegtetné. Ezt azért írtam le, mert sztem itt képes lenne megújulni és a megújulás lendülete sztem elrepíthetné még pár évig ezen az általa diktált igen magas szinten. Másrészt Forlán zsenisége nem olyan, mint pl. Cassanoé. Kevésbé annak köszönheti, hogy egy nagy tehetség volt. Nagyon tapasztalt és érett játékossá vált az utóbbi 2-3 évben és nekünk a BL helyek egyikéhez pontosan egy tapasztalt zseniális csatárra van szükségünk. Miben nyilvánul meg az érettsége? A pályán nagyon jól lát és kiválóan osztogat, mint láthattuk a VB-n, tehát valahol hasonlítható DP-hez, hiszen kreativitásban hasonlóan zseni és nem megbántásképpen, de DP-nél még jóval gyorsabb is. Persze Forlánnal kapcsolatban igazságtalan lenne ennyi dicséret után nem megemlíteni azt, hogy bizony nagy kockázat, mert még nem játszott olasz csapatnál és bizony a PL se jött be neki annó. Igaz azóta mint írtam érettebb lett és egy ilyen intelligenciájú játékos ritkán bukik el a Serie A-ban. Ettől függetlenül az a 14-15 milla átigazolási összeg valóban nagyon barátságos érte.

Natesz 2011.01.21. 13:52:47

Az előző szezon 7. helyezése után, nem gondoltam, hogy lesz pénzünk játékosokra, ennek ellenére nagybevásárlást tartottunk. Számolgattam egy kicsit a magam módján: Giovincot kölcsön adtuk 1 milláért, Diego 15, Poulsen 5,5. Megvettük / kölcsönvettük: Krasic 15, Bonucci 15,5 Q 4,5 Motta 1,125 Storari 4,5 Martinez 12 Pepe 7,5 Traore 0,5 Rinaudo 0,6 misi. A többiek ingyen jöttek/mentek, ha jól tudom (ha valakit kihagytam szóljatok). Tehát volt kb. 40 milliónk, pedig nem kerültünk a BL-t érő helyek közelébe se. Javítsatok ki ha tévedek, de szerintem ennyi pénzünk lesz 2011 nyarán is. Persze tudom ha a négybe bejutunk akkor az jóval több pénz, de erre nem garancia Forlán, és engem nem is a 15 milliós vételára zavar, hanem a 4,5ös fizetése. Ha a fizetéséből hajlandó engedni + Tiagot is sikerül belevonni az üzletbe akkor jöjjön, egyébként inkább Fabianora szavazok. Mindenesetre örülök, hogy ilyen nevek is előkerülnek Floro Flores és társaik után.

Ismeretlen_102246 2011.01.21. 16:47:19

Felejtsük már el ezt a "garancia" kifejezést. A jelentése miatt értelmetlen ebbe a logikai rendszerbe építeni, mert a bajnokságban elért 1-4 helyezésre nincs garancia. Senkivel, semmilyen esetben sem. Forlán fizetése pedig csak a Tuttopsort szerint 4,5 milla per év. Ennyit nyilván nem adnánk neki, vagy ha igen, akkor Marotta tényleg defektes.

Bianconeri 2011.01.23. 00:11:23

@ShyrKahn: tisztában vagyok vele h Forlán tényleg nagyon jó játékos, bizonyította ezt a VB-n meg az ATMA-ban is. Csak arra gondoltam h fire kolléga manapság hajlamos túlzásokba esni, ahogy észrevettem a hsz-iből. :) Tény h spanyolo.-ban nagyon jó játékos lett Forlán, szószerint "fosta" a gólokat (elnézést a kifejezésért), és az is tény h megérett. Emlékszem még a PL-ben üres kapu mellé lőtt labdára, azóta tényleg nagyon sokat fordult vele a világ. Az is pozitívum h a kombinatív játékban is hasznát lehet venni, hiszem számos gólpassza van, szóval nem az a statikus center-típus. Mostanság kicsit kevesebbet villog, de én ezt annak tudom be h a VB után nem volt lehetősége eleget pihenni. Jan. elején állítólag az ATMA 18 millióért adta volna, ehhez képest a 14-15 M tényleg baráti, de lehet h kicsit hülyén fogalmaztam meg a mondanivalómat, mert úgy gondoltam h a jelenlegi helyzetünkben számít drágának, mert mindenki tudja h nincs 15 M-onk, de 10 sem. Ez a 4,5 M-os fizu, meg nem hiszem h túl vszínű lenne. Ja és igazad van most még tényleg 31 éves. :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása