Del Neri: "Egy erőt adó győzelem"

A Catania elleni 2-0-ás győzelem mosolyt csalt Del Neri arcára. A mestert örömmel tölti el a továbbjutás, valamint a csapat játéka.

Del Neri

"Ez a győzelem erőt adott nekünk, hogy nyugodtan nézzünk szembe a soron következő ellenfeleinkkel. Megerősítettük a védelmet, és ez nagyon pozitív. Ez egy jó meccs volt, amelyet figyelemmel játszottuk a fiúk."

"Del Piero? Volt helye, köszönhetően Pepe mozgásainak, és ő ezt nagyon jól ki is használta. Dolgozott, helyzeteket alakított ki, a mai volt az egyik legjobb teljesítménye, ma egy igazi nagyszerű játékost láttam a pályán. Nem szabad egy olyan játékosnak, mint ő, azt mondani, hogy végezzen el ilyen-olyan taktikai feladatokat. A fantáziájának nem szabad határokat szabni."

Ezt követően Del Neri a visszatérő Gigi Buffonról is ejtett néhány szót.

"Nem volt túl elfoglalt a meccsen, noha a második félidőben így is kellett nagyokat védenie, és úgy hiszem, hogy készen áll, hogy visszatérjen arra a szintre, amit megszokhattunk tőle korábban. Hogy ki fog játszani vasárnap? Két kitűnő kapusom van, így azt a megoldást fogom választani, ami szerintem a jó."

Krasićról, az első gól szerzőjéről.

"Normális, hogy egy kicsit fáradt legyen, mivel a világbajnokság után nem pihent, és az év ezen szakaszában, amikor még Oroszországban játszott, szünethez volt szokva. Megpróbáljuk majd pihentetni, amikor lehetséges."

A meccsen jó teljesítményt nyújtott még Felipe Melo is.

"Nagyszerű választ adott a Parma elleni piros lapja után, így megérdemli, hogy meghúzzuk a fülét. Ő egy nagyon fontos játékos, aki tapasztalatot és biztonságot nyújt számunkra."

Az este egyetlen rossz emléke Toni térdsérülése.

"Jelen pillanatban elég balszerencsések vagyunk. Várunk Amauri, Martínez és Iaquinta visszatérésére. Vannak csatáraink, egyszerűen csak meg kell várnunk, míg felépülnek."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr984653362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_164215 2011.01.14. 10:53:07

Persze, csak a csatárok felépülésére és góljaira kell várnunk. Mondjuk azt nem értem, hogy erősítette meg a mester a védelmet, tán Sörensen szerepeltetésével?

Ismeretlen_125576 2011.01.14. 10:57:43

Biztos a 90. percre gondolt, amikor behozta az 5. védőt is... :P :D:D

ToMi015 2011.01.14. 11:17:51

:D:D Szerintem a mentális megerősítésre gondolt, hogy kicsit fel lettek rázva. Egyébként Sorensen erősítés Mottához meg Grygerához képest is, ezt észre kell venni. Bár ha a védelemből Bonuccit nézzük, az ő tegnapi teljesítménye felől 2-3 gólt is kaphattunk volna, de nem mehet mindig ugyanúgy, ez természetes. Továbbjutottunk, a tegnapi nap célját elértük, de a végső győzelemig még rögös az út, de csak az lehet elfogadható. És az egy dolog, hogy vannak csatáraink, de ha nem bevethetőek még egy darabig, akkor olyan, mint ha nem is lennének. Amauri remélem megy vissza Palermoba és jön valaki értelmes végre, aki gólt is tud rúgni és nem sérül le 2 meccs után!

supeter 2011.01.14. 11:42:00

ami a tegnapi meccs után elgondolkoztató: Pepe a csatár sokkal jobb,mint Pepe a szélső,és mint bármelyik az AMauri-Toni-Jaki hármasból. amúgy a Pepét ért kritikákat korábban sem értettem,nekem nagyon tetszik ahogy küzd,és hogy eddig kb 8 különböző poszton játszott.nem egy klasszis,de az ilyen hasznos emberek nélkül nincs igazi csapat! ami borzasztó: a sérüléshullám és hogy mennyire fog hiányozni Melo. Gigi visszatérése viszont hihetetlenül kellett már. Storari jó kapus,Buffon meg +15 pont. ha tavaly nem ő a kapusunk, még csúnyább vége lett volna :S:S most ő lehet a bl helyekért folytatott küzdelemben a mi javunkra döntő különbség az ellenfelekhez képest.

zsigadani 2011.01.14. 12:34:19

Én sztem Amauri elfog menni a nyáron Palermoba és helyére fogunk hozni valakit.Tőle akár még floro Flores is jobb (mondjuk ez nem nehéz). De ha a szezon többi részében ilyen teljesítményt fognak nyújtani a srácok támadás terén akkor nem lesz baj. Del Pierot nem lehetett megállítani! Krasic az Krasic :) Felipe Melo-túl áthatolhatatlan a kp-a. Sztem egyértelműen Pepe fejlődése a legnagyobb. Rosszul indult neki a szezon, nem volt formában de mostanában nagyon jól teljesít. Gólokat is szerzett. Igaz hogy nem a pontosság mintaképe de aki ennyit robotol és küzd a páklyán az simán megérdemli h a csapat tagja legyen. Annó is voltak ilyen játékosaink akik nem épp a technikájáról voltak híresek és mégis nélkülözhetetlenek voltak. Most nem akarom Pepét rögtön istenné kikiáltani de jó formában van az biztos. Buffonról meg annyit hogy a világ legjobb kapusa, többszörösen és nem kérdés hogy helye van e a csapatban!

ToTTy 2011.01.14. 13:32:16

A meccs remek volt, bar minden csapat csak annyira tud jol jatszani, amennyire az ellenfel engedi. Az biztos, hogy az onbizalmat valamilyen szinten sikerul majd visszanyerni, viszont a hetvegen nem lesz Melo. De ott lesz Alex es Gigi. Ok majd htjak a fiukat, sztem jo meccs lesz es bar elozo forduloban a Bari nem volt konnyu (csak nekunk nem) most remelem magabiztos gyozelem lesz. Toni is kidolt - sztem a csapat jol tenne, ha meglatogatna a papat es megbannak minden bunuket :) A vedelmet megerositese pedig sztem abban nyilvanult meg, hogy Buffon visszater es 70 percen keresztul logathatta a ... a kapuban. Pepe jol mozgott, nekem ugy tunt, hogy beskatulyazni kell, mint Krasic csereje a szelen, hanem szabad mozgast kell neki engedni, kicsit kotetlenebb posztban. Ha pedig a jovore gondolva akarunk uj csatart, akkor Cavaniert kell harcba szalni egy Egyet fizet, harmat kap akcioban (mondjuk). Megjegyzes: Giovinco a parmai meccsen egyik golja utan sem orult szemmel lathatoan (nem ugy, mint anno nalunk), en ot visszahoznam idovel es Aquilani szerepkoreben ot is el tudnam kepzelni, bar szerintem nem jonne vissza soha.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása