Napoli-Juventus 3-0

A Juventus a hétközi megalázó 4-1-es vereség után Nápolyba utazott a javítás reményében.

Toni küzd

Kezdőként kapott szerepet a Bianconeriben a frissen érkezett Luca Toni, és visszatért a kezdőcsapatba Grygera, az előző fordulóban eltiltott Bonucci, valamint Traoré is.

A meccsen a Juventus gyenge teljesítményt nyújtott, helyzetei alig voltak, és a hazai csapat Cavani mesterhármasával (mindhárom gólt fejjel szerezte a csatár) megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

A Napoli így a bajnokság második helyén található, míg a Juventus maradt az 5. helyen.

NAPOLI-JUVENTUS 3-0

Összefoglaló:

Gólok: Cavani (20', 26', 53').

Sárga lapok: Traoré (40'), Dossena (45'), Hamsik (55'), Maggio (57'), Pepe (60').

NAPOLI: De Sanctis; Grava, Cannavaro, Campagnaro; Maggio, Gargano, Pazienza, Dossena (Aronica 67'); Hamsik (Yebda 77'), Lavezzi; Cavani (Sosa 84').

Fel nem használt cserék: Iezzo, Cribari, Zuniga, Dumitru.

Edző: Mazzarri.

JUVENTUS: Storari; Grygra, Bonucci, Chiellini, Traoré (Grosso 45'); Krasic, Marchisio, Aquilani, Pepe (Motta 65'); Amauri (Del Piero 51'), Toni.

Fel nem használt cserék: Manninger, Legrottaglie, Giandonato, Giannetti.

Edző: Del Neri.

Bíró: Morganti.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1004653343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_125576 2011.01.09. 23:33:18

Nem tudom, hogyan bírtam végignézni a meccset, dehát teljesen lehangoló volt, nagyon-nagyon gyenge teljesítmény volt szinte mindenkitől. Mondjuk Del Neri sem panaszkodhat, Grossót behozni Traoré helyére???!!! Hát nem hittem a szememnek, aztán meg Motta behozatala után felküldeni a jó sz.r Fabiót szélsőközéppályásnak... Ez egy szégyenteljes produkció volt :(:(

Ismeretlen_164215 2011.01.09. 23:38:37

Del Neri nem a cserék embere. Talán inkább a nyilatkozatok embere? Lehet, hogy tud a játékosokra hatni, de a játék maga nem megy, csak egy kínlódás.

Victor90 2011.01.09. 23:38:58

Szégyeljétek magatokat!1 hétig még az útcára sem mernék kimenni...

Zangif 2011.01.09. 23:47:43

sztem az egyetlen pozitivum a mai meccsen az Toni volt, küzdött hajtott, elvettek tőle egy szabályos gólt, ha ehhez hasonló teljesitményt nyújt majd minden meccsen, akk a gólokkal se lesz adós úgy gondolom...

juve94 2011.01.10. 00:17:23

Most nézem. Storari mértnem mozdult el egy fejesnél sem??? Jó az elsőnél esélytelen volt de szerintem a másik kettőnél megpróbálhatott vna vmit reflexből megoldani.

Streetballer 2011.01.10. 00:53:42

Fejezzétek már be a sok ócsárolást, szerintetek Del Neri örömében cserél, próbálkozott nem úgy mint tavalyi elődei. Szerintem ti se tudtatok volna többet tenni, ha igen, akkor elnézést a nagy football zseniktől. Most a csapat bajban van, ahonnan ki kell őket segíteni és nem azzal, hogy elkülditek a .....-ba. Persze, mikor nyer a csapat a többsége " hu de jó minden, simán bajnokok lehetünk" aztán ilyen zakók után " takarodjanak...stb.". Ha igazi Juve drukkernek vallod magad, akkor kiállsz most a csapat mellett. Ha meg téged csak az eredmények érdekelnek, akkor szurkolj a Barcának vagy a Realnak, hol összevásárolnak egy csomó embert. Ha valaha fociztál vagy valamiért küzdöttél, akkor te se örültél mikor leszóltak érte. Most fel kell állni a földről és megmutatni, hogy mik is vagyunk. Hiszek a csapatban és Del Neriben. Forza Juventus! Juventus per sempre! Forza Fabio!Várunk!

Ismeretlen_174409 2011.01.10. 01:17:36

Hát talán mostmár végleg kijelenthetjük,hogy a dobogóról lemaradtunk megint...fasza!!!De ha így folytatjuk,még a BL-hely közelében sem leszünk...túl korai volt az öröm,Del Neri csapata se jobb,mint Ferrara-é volt...kiesik egy kulcsjátékos,és két meccsen kapunk hét gólt,egy lőtt mellett,az mi?!Egy szar az egész!!!

zsolty111 2011.01.10. 01:19:31

Streetballer nekem is ez a vellemenyem mint az elozo hozzaszolonak tul sokat sirnak egyesek hogy ez igy nem megy az meg nem jo ,senki se mondta hogy egybol vilag vero csapat lesz epitve most kell a csapat mellett allni nem mikor a juve veri majd a Napolit 3-0 vagy akarkit Hajra Juve Fel a Fejel!!!!!

Ismeretlen_128760 2011.01.10. 06:38:42

Sajnos ez a Napoli (főleg hazai pályán) 10-ből mondjuk 8-szor simán elpáholna minket. Nagyon nem szabad megtörni, csaknem fogunk a következő meccseken állandóan beívelésből gólt kapni. A dobogónak egyszerűen muszáj meglennie. Az a BL úgy kell, mint a falat kenyér!

Balipapa 2011.01.10. 08:08:21

Mit csodálkoztok? Ezzel a kerettel, edzővel, meg Marrottával nem sokra megy a csapat... Nem sírásból hanem realitásból mondom, hogy Del Neri NEM Juventus szintű edző. Pepe, Traore, Martínez, Amauri, Iaquinta, Motta, és még néhány játékos nem való egy ekkora nagy multú csapathoz. Ezen játékosnak nem sok keresnivalója van itt! Storari aki nagy öreg létére tökéletes félévet hagy maga mögött míg a fiatal játékosok akiknek bizonyítania kéne semmit nem tesznek a csapat előrelépésében. Szeretem ezt a csapatot, mindig is szerettem és szeretni is fogom, de ez a teljesítmény egy olasz középcsapathoz sem méltó. Se ez, se a Parma elleni. Szégyenteljes vereség, de pár okos húzással még van kiút szerintem.

gyorijuventuno 2011.01.10. 08:17:14

Nehezen tudtam elaludni..de ezt a törést két kulcsjátékos kiesésének irom oda... Látszik ha Toni mellett lenne egy mozgo csatár akkor nem igen lennének gondok tán erre megoldás lehet martinez vagy ha okos a vezetöség akkor visszahozza Atomhangyát.. Amauriét anno novemberben érdeklödött a Lazio akkor cseréljük el Radura...Másik nem értem miért nem sörensen gyerek kezdettt.... Meg ha van 15 millio euro-k akkor nem Forlant kéne ide hozni ennyi az ára kb lille-ben játszo Hazardnak vagy a Bremenben játszo Marin gyereknek...és ök hoznának kis szint a játékba több labdával lehetne tömni toni-t.... Szerintem ez lenne a megoldás : Gio-Radu-Hazard/Marin Ehhez még nem is kell oly nagy átigazolási gurunak lenni és ennél jobb megoldást én nem tudok....

Ismeretlen_160819 2011.01.10. 08:40:27

Kész, ennyit tudunk, egy pár éve még a Serie B és C-t megjárt Napoli jobb csapat nálunk. Kedves Marrotta elég volt az olcsójánosokból, elég volt a Mottákból, Pepékből, vagy mélyen a zsebbe nyúlunk vagy még évekig nézhetjük ezt a vergődést. Új stadion helyett inkább játékosokra kellett volna költeni. Moggi gyere vissza!!!!!

Arnijuve 2011.01.10. 09:22:47

én úgygondolom hogy nem marrottán múlik hogy nem hozunk minőségi játékosokat...megkapja hogy ennyi pénz van és ebből kell hozni most is 3-4 játékost...na hát ez szégyenteljes volt amit ezen a két meccsen műveltek a fiúk. nagyon kevés a pozitívum...de én még mindig azt mondom hogy nemszabad semmiféle elvárást állítani a csapattal szemben...sajnos ez még rohadtul az eleje az útnak van már kb 3-4 olyan játékosunk akikre lehet építeni de a többi még hulladék sajnos ez van..:( Del Neri meg nem véletlenül cserélt így...megpróbált valamit és ez lett...semmi plusz...de legalább próbálkozott az istenért...amauri még mindig vicc..kár vele foglalkozni

Bobek 2011.01.10. 09:23:52

Sajnos nagyon elkeserítő a 2011-es teljesítményünk. Az eddigi eredményeket most megint leromboltuk és megint fel kell állni a padlóról. Valóban jó lenne egy minőségi igazolás, valaki aki hitett ad és felrázza a csapatot. Tudom nem sokan kedvelik és nem is biztos, hogy megoldás, de én örülnék Mutunak! És örülnék, ha amikor vesztésre áll a csapt bátran cserélnénk és eröltetnénk a támadó focit( mint az a ..... inter Mourinho idején). Forza Juve!!!

Diego2889 2011.01.10. 09:44:29

borzasztó..

Diego2889 2011.01.10. 09:46:01

az a durva h az inter is elénk fog kerülni azzal a szar teljesítménnyel. hát nem tudom mi lesz itt, de megmondom őszintén félek...

G.G.B 2011.01.10. 09:58:45

Én a tegnapi írásomban 3:1-et tippeltem, de túl sokat vártam a csapattól, de legalább a 3-as eltaláltam. 6. helyen vagyunk és mögöttünk van az inter 2 elmaradt meccsel, tehát van még lejjebb! Véleményem szerint del neri-vel is ugyanazt csinálják mint ranierival, ferraraval, és minden kezdődik előről új edző és "majd jövőre megmutatjuk" fogatkozással!

ToMi015 2011.01.10. 11:23:12

Egy ilyen vereség után nehéz derűlátónak lenni, én sem vagyok teljesen az. De ha megnézzük, a Parma ellen hogyan kaptunk ki és azt, hogy ez a Napoli jelen pillanatban nem rosszabb csapat, mint mi, ráadásul ők teljes kerettel, hazai pályán néztek velünk farkasszemet, ez az ő javukra dönti a mérleg nyelvét, mint ahogy döntötte is. Ha nincs Felipe hülyesége, a Parma elleni meccs behúzva és akkor kevesebben keseregnénk most, hiszen belátható, hogy ma Nápolyban egyik olasz csapatnak sem szégyen kikapnia. Elég a tabellára nézni. Erről Del Neri nem tehet és én Marottát sem szidnám még annyira. Ha adunk még neki 2 évet, megláthatjuk hogy jól tolja-e az öreg vagy nem. De mikor egy nyár alatt kell újjáépíteni egy csapatot és venni 10-11 embert (és nem úgy mint a Real, akiknek szarásig van pénzük!!!!) akkor ott garantált, hogy becsúszik pár hiba. És Del Nerinek meg egy ilyen társaságot kellene minél hamarabb összegyúrnia, ami valljuk be, mindenki meglepetésére jobban ment az elején. Akkor teljes volt a keret. Del Neri és Marotta hangoztatták, hogy Scudetto környékére sem kerülhetünk az idén, aztán mégis úgy alakult, hogy a téli szünet előtt a dobogón és az első hely környékén voltunk. Akkor hajlamosak voltunk gondolatban tovább nyújtózni, mint ahogy a takarónk ér és elkezdtünk álmodozni. Én is... De be kell látni, hogy a Scudetto tényleg messzebb van az idén, de soha ne mondd, hogy soha! A BL helyek elérése abszolút reális, néhány pontra van, csak ugye ebben az évben több kisebb csapat (Lazio, Napoli, Palermo) a tudatos építkezésüknek és játékospolitikájuknak köszönhetően hasonló szinten jár mint mi, ezért kevésbé engedhetjük meg magunknak, hogy mérkőzéseket bukjunk el. Mert azzal kalkulálni kell, hogy mindenki hullajt el pontokat, de amikor ilyen sok csapat van a környékünkön, valakinek úgy is kijön majd a lépés. Egy szó mint 100, a Napoli lehet előttünk fog végezni (ők egy Cavanit vettek meg egy Palermótól, 20 alatt 21 évesen!!! Mi anno egy Amauriért dobtunk ki 20 felett 28 évesen, 1 jó szezon után!!! talán ez a különbség és ez nem Marotta műve, csak zárójelben) de tőlük Nápolyban ma nem szégyen kikapni, az Inter az elején lesz, ahogy a Milan is, nekünk a 4. hely jut(na), le kell nyomnunk a Laziot meg a Palermot. Ennyi! Meg lehet kemény munkával. Sorensent meg azért nem állította be, mert a múltkor kaptunk róla gólt, így megpróbálta Grygerát, de mivel én is jobbhátvéd vagyok, felsírtam párszor a képernyő előtt, hogy lehet így helyezkedni mint ő... Nem való ide, már most a kezébe adtam volna a villabőröndöt. Nagyon gyorsan védőket kell igazolnunk, mert ez katasztrófa... Ja, és Sorensen az, aki pár százezer euróért fog idekerülni, alacsony fizetése lesz, de mindenképp meg fogjuk venni mert megoldást fog jelenteni a jobb hátvéd posztra 1-2 év múlva. És ez Marotta műve. (igaz, a rossz igazolások is az idényben) De lesz jobb! Forza Juve!!!

Bianconeri 2011.01.10. 11:26:10

Nem találok jobb szót, mint h megaláztak minket... Én sem értem h tudtam végig nézni a meccset, igazából tegnap úgy gondoltam h az egész csapatot el kell küldeni a francba, mindenkire mérges voltam. DN-be a padon több tűz és bizonyítási vágy volt, mint akármelyik játékosunkba. Néhány észrevétel: -Toni kifejezetten hasznosan játszott, már most 6-szor veszélyesebb volt, mint Jaki és Amauri az utóbbi fél évben. -Amauri kapura rúgott, jó pár hónap óta először(gondoltam nofene, csak nem jót tett neki Toni érkezése,bevallom tévedtem) -Igazából nem Marottát meg DN-t kell sztem szidni, mert a csapat nem tud védekezni, nem ők futnak ki a pályára és képletenek akármire ami futballhoz hasonlít...

-Ferike- 2011.01.10. 11:54:50

Szerintem meg az agyondícsért védelmünkünk meglátszott, hogy a legutóbbi két meccs=7gól alatt szinte nem is volt pályán Melo... És most hiába jönnek azzal hogy de a belső védők nem ugrottak blablabla (teszem hozzá nem láttam a meccset), de Melo oda is be tud segíteni... Illetve az is érthetetlen, hogy két olyan jól fejelő középső védő között hogy kaphatunk 3gólt fejesből... Az a sejtésem hogy mi is fejbe lehettünk gyengék. Visszajön Melo, Toni bekaparja egyszer kétszer, senki se fog emlékezni az ilyen meccsekre. És akkor még Krasic jobb formájáról ne is beszéljünk, Aq is lőhet egy két távolit,a már említett középsők fejelhetnek. Nem lesz ez olyan tragikus, csak át kell esni ezen a hullámvölgyön. Az a baj, hogy a sok döntetlen miatt bennetek van, hogy nem kaphatunk ki senkitől...

Aquilani8 2011.01.10. 13:45:25

Egyet kell értsek az előttem szólókkal!! Felipe Melo nagyon hiányzik a csapatból valamint Toni is pozitív benyomást tett!! Én azt nem értem hogy miért akar az a csapat csatárt venni amelyik a legtöbb gólt lőtte a bajnokság során!! Értem ezt még az azelőtti időszakra h Q megsérült mert az ő sérülése előtt is folyamatosan csatárokról beszéltek!! Ahelyett hogy szélsőket igazolnának!! Lesz ez még jobb biztos vagyok benne!! Bízom benne nagyon!! Forza Juve!!

epaska 2011.01.10. 15:24:02

Ez a meccs Del Neri miatt ment el! Nagy hiba volt Grygera-t és Traoré-t a kezdőbe tenni...

Ismeretlen_174409 2011.01.10. 15:37:43

Meloval se lett volna más a meccs...ahogyan játszottunk,és ahogy a Napoli játszott,látszott,hogy ha Superman ott lett volna a csapatban,körülötte ezzel a 10 gyökérrel ő se tudott volna csodát tenni...ahogy én láttam,nemhogy a játékosok,de sztem még DN fejében még csak elképzelés szintjén se fordult meg,hogy mit is kéne csinálni,hogy ezt az eredményt elkerüljük...az utóbbi meccseken látszott meg igazán,hogy DN semmivel se jobb,mint Ferrara volt,ezzel a csapattal fogadni mernék,hogy Ferrara dobogón lenne,nem az ötödik helyen cidáznánk a középcsapatokat!!!

juventino03 2011.01.10. 16:43:49

Hát ez a meccs elment, de szerintem aki egy kicsit is Juve drukker nem szidja a csapatot! Bari lesz a következő ellenfél a bajnokságba akit muszáj lesz megverni! Ha otthon őket nem tudjuk majd megverni akkor már kezdhetünk aggódni, de nem tudom, hogy most egy vagy kettő blama után mér vagytok ennyire úgymond kikelve magatokból. Szerintem azért, mert már megint álmadoztatok, hogy Scudetto vagy esetleg 2.hely! Nekünk játszani kell és BL-t induló helyet szerezni és véleményem szerint fog is menni. Ha indokokot keresnék miért nem nyertünk akkor azt mondanám, hogy a jobb és a bal oldalon a védelembe úgymond új emberek voltak. A középpályáról meglátszik Melo hiánya és még Toni-hoz sincsenek szokva a többiek, de én nem fogom erre a vereséget.

Krilehor 2011.01.10. 17:36:51

Ez már nem az az Öreg Hölgy, amelyikbe szerelmes lettem 11éve (18.at töltöm). Az embernek az az érzése, hogy ezeknek a játékosoknak tökmindegy, h milyen eredményt érnek el, a pénzüket ugyanúgy megkapják.Elfocizgatnak maguknak meccsről-meccsre és már nem érted meg értünk, szurkolókért küzdenek a srácok, mit annak idején. Ide nem Tonit kéne elhozni és nem is az őskövületekért kéne 15misit kidobni. Ott van Maxi López! nagyon jó játékos.

csakakriston 2011.01.10. 21:14:07

@epaska: nagyon jól látod. már megint miatta...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9909) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7436) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása