Minden valószínűség szerint Luca Toni érkezik - Frissítve

Miután Fabio Quagliarella a tegnapi, Parma elleni mérkőzésen súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, nagyon nagy esély van arra, hogy Luca Toni már januárban Torinóba költözik.

Luca Toni

Tonit már Quagliarella sérülése előtt is szóbahozták az Öreg Hölggyel. A tegnap megsérült Fabiót ma teljesen kivizsgálják, hogy megtudják a sérülése okát, de hogyha valósággá válik a félelem, és térdszalag-probléma az ok, akkor több hónapos kihagyás várhat a Napolitól igazolt játékosra.

Ennek eredményeképpen a Juventus felgyorsította a csatárkeresést, és most nagyon úgy tűnik, hogy Luca Toni a kiválasztott.

Olaszország három nagy sportnapilapja szerint a korábbi Fiorentina-játékos szerepel a Juventus kívánságlistájának élén. Egyes források szerint a Juventus már tegnap este felvette a kapcsolatot Toni ügynökével.

A Genoa készen áll túladni a világbajnok csatáron, mivel játékával nem tudta meggyőzni Enrico Preziosi klubelnököt. A támadó idén nyáron ingyen került a Bayern Münchentől Genoába, ahol 2012 nyaráig érvényes szerződést kötött, ami alapján évi 4 millió eurót keres.

A Genoa el szeretné adni a játékost, mindeközben a Juventus általános igazgatója, Giuseppe Marotta egy 6 hónapos kölcsönadásban gondolkozik, úgyhogy ez akadályozó tényező lehet.

Mindeközben a La Gazzetta Dello Sport szerint nem csak Toni lesz az egyetlen csatár, aki Torinóba érkezik a télen. Állításuk szerint a Bianconeri még az Udinesében játszó Antonio Floro Florest és a palermói Massimo Maccaronét és figyeli.

Update: A legfrissebb hírek szerint Toni már megérkezett Torinóba, ahol a délután folyamán a szokásos orvosi vizsgálatoknak vetik alá.

A Genoa sportigazgatója, Stefano Capozucca jelenleg is Vinovóban tartózkodik, hogy véglegesítsék az átigazolást. Toni 2012 júniusáig érvényes szerződést fog aláírni.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr184653324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

goku06 2011.01.07. 12:25:59

Egyébként tényleg, lehet értelmesebb lenne venni egy jó szélsőt, esetleg védőt, mert talán azok is több gólt lőnének mint a jelenlegi csatár-opciók.

Krasic27 2011.01.07. 12:39:27

Komolyan mondom elegem van marrottáékból..Miért nem lehet egy épkézláb csatárt igazolni mikor szükség lenne rá???ottvan pazzini , ottvan pastore is meg kellene próbálni legalább hátha valamelyik bejön , rossi is ottvan , de komolyan mondom még di natalénak is jobban örülnék mint toninak , elég volt a VB-ken nézni Tonit h milyen szerencsétlen , nem még h a juventusba jöjjön...Bár az tény h amauritól ő is jobb fényévektől... Ha nemhoznak értelmes csatárt/csatárokat , vagy 1 csatár +szélső akkor még a 4.hely is elúszik és megint nincs Bl helyezés...Utánna meg foghatják a fejüket nyáron h senki sem akar hozzánk igazolni...Mert ha lecsúszunk a Bl-ről tuti nem akar ide jönni majd senki sem!!

ferzo 2011.01.07. 12:39:39

Martinez olyan mint Jaki,hirtelen felbukkan meccs előtt,hogy ő is ott van...becserélik,vagy épp nagyobb a sérüléshullám akkor kezdő.1-2 meccset lefocsizzik,megsérül és kezdődik újra az egész kör.. Amaurit se tudom meddig húzza még,nem tudom hány meccs lehet a lábaiba...ez a trió nagyon durva Toni-Jaki-Amauri..ha ez a három ember meglő 5 gólt összesen a szezon végéig az jó...

turorudi 2011.01.07. 12:41:44

igen, adebayornak nem volt útlevele, de még tavaly azt mondta, h megpróbálja elintézni januárig! ha jól tudom francia meg angol állampolgár is lehetne. ráadásul ugye mivel arabian city lenyúlta előlünk dzekot, ott még nagyobb tömeg van csatárposzton! amúgy eddig bírtam marrottát, és szinte biztos voltam benne, h nem volt annyira hülye, h diegot ekkora bukóval adja el, és jön dzeko. de ugye mégis...helyette ha kegyes lesz a wolfsburg, megkapjuk barzaglit!:( pff... most meg ezek a kiöregedett, eleve b kategóriás csatárok!!

Ismeretlen_171812 2011.01.07. 12:42:02

Naneenaneenanee! Nem mondom, hogy "bárkit csak őt ne" mert az túlzás lenne, de Luca Tonit semmiképp sem szabad leigazolnunk. :/ Akkor már Pazzini, ha elszalasztottuk Dzekot. :/ Tonival az egyetlen baj, hogy ugyan olyan szürke és dinamikátlan csatár mint Amauri. :/ Quagliarella kiesésével óriási csatárproblémáink lettek. Eddig is tudtam, hogy gondba vagyunk csatár ügyileg, de most már mindenki számára nyilvánvaló. :D

ToMi015 2011.01.07. 12:45:08

Ha ebből a 3-ból kell választani, akkor Floro Flores jöjjön!!! Ő még ér valamit ezek közül! Jó korban van, nincs rossz formában. Más kérdés hogy nem ő a megfelelő erősítés, de ilyen szánalmas listából nem lehet megfelelő játékost választani... Remélem lesz valami nagy meglepetés és megveszünk valami sztárt, mert Quagliarella egész szezonjának vége úgy néz ki. Vagy kölcsönveszünk egy szintén nagy sztárt, de valami húzóember kéne, mert Q húzóember volt... Ha ilyen gyenge tölteléket igazolunk helyette, itt nem biztos hogy még lesz BL hely is. Mert Q miatt ment úgy sokszor a Juvénak, ahogy ment...

Ismeretlen_171812 2011.01.07. 12:45:19

Megjegyzem, a hírek szerint Quagliarella kiesett 6 hónapra.

turorudi 2011.01.07. 12:47:06

bréking nyúz, q 4-6 hónap, szalagszakadás! R.I.P. így egyértelmű h min. 1 csatár jön, és sajnos szerintem ezek közül:(

Ismeretlen_164215 2011.01.07. 12:50:01

Kiesett Q? Nem baj, ez majd motivációval szolgál a fiúknak, hogy még jobban teljesítsenek. Már várom az ilyen jellegű bullshit nyilatkozatokat.

Delpiero10 2011.01.07. 12:52:58

Hát én nem tudom.Mutuval az a baj hogy lehet hogy jó támadó viszont kockázatos mert csinál valami drogos bulit és akkor eltiltják és felesleges volt ide hozni.Toni szintén felesleges szerintem mert nincs olyan formában és nekünk olyan csatár kell akire lehet alapozni. Benzema nem reménytelen meg kéne próbálni mivel ő maga sem akar ott maradni a Realnál főleg hogy most már Kaka is felépült.Erőltetni kéne a G. Bale dolgot és akkor van egy jó szélsőnk aki gólokat is rúg.Szerintem és lehet hülyének néztek de a védelmet most hanyagolni kell mivel ha Bonu játszik akkor Chielloval meg tudják oldani a dolgot Sörensen nem rossz és a másik szélt is lehet pótolni.Ezért a pénzt olyan támadóra kell költeni aki ha drága is mint Benzema de gólérzékeny és nem sérülékeny.Gio visszahívása nem lenne butaság a tegnapi meccsen is megmutatta elég gólérzékeny ő és ahogy láttam a gól után rajta szerintem nem kéne sokat noszogatni hogy igent mondjon.Tehát rá kell menni G.Bale-re mindenképp kerül amibe kerül és Benzemára.Sőtt olvastam hogy Mourinho csatárt akar venni de nincs a Realnak pénze tehát lehet hogy megválnának Benzemától hogy tudjanak mást venni.Sőtt Oda kéne adni akár ingyen Amaurit és ugye kifizetni Benzema árát.Persze Benzema sincs csúcsformában de talán itt a seria a-ban megtáltosodna és akkor nyert ügyünk van.G.Balet azért tartom nagyon fontosnak mert akkor a két szél meg lenne oldva és tömnék a csatárokat labdával tehát több lehetőség is lenne a gólszerzésre.Szerintem Dzsudzsák is nagy formában van akárki akármit mond nagyon jó a rugótechnikája és gólérzékenx ezt mutatja a hetente legalább 1 rugott gólja viszont érte 12-millát kér a PSV és ezt soknak tartom ezért kéne erőltetni hog Bale jöjjön viszont ha őt nem tudják elhozni akkor nem lenne butaság megpróbálni Balázst(gondolom ezért kapom majd a fejemhez az áldást de nem hinném hogy butaság lenne)Azt nem tudom hogy mennyi tőkével rendelkezünk de lépni és fizetni kell.Persze ha nem akarnak teljesen középszintű csapat lenni.Mert ha jövőre is csak az Europa liga marad akkor végünk.Nem jön pénz sehonnan.Vagy a másik megoldás hogy valakit kölcsön veni.Pl Bojant a Barcától:):):):)

Ismeretlen_102194 2011.01.07. 12:54:24

Öszintén.A rengeteg világmegváltó igazolásunkból hány játszik egyáltalán???Krasic, egyedül. Tudom, a sérüléseket nem lehet kivédeni de ez már nem az első ilyen szezon ahol tele vagyunk rokkantakkal!Rinaudo,Martinez,Traore.....És most bele sem megyek hogy melyik milyen képességekkel bír, csak játszana. Ezt már régen látni kellene hogy nem bírjuk el ha BL-hely a kitűzött cél!!!

pite 2011.01.07. 13:02:14

ma már orvosi vizsgálatra megy (corriere dello sport)

turorudi 2011.01.07. 13:02:25

az a baj, hogy ha zsuzsiért soknak tartod a 12 millát, mit mondasz a bale 25-30-ára?:) ha jól tudom, a spurs kb ennyiért válna meg tőle, és semmiképp nem januárban. én is örülnék neki, de szerintem balázs teljesen reális cél lehet jelenleg. benzema meg azért is necces, mert ha jól emléxem, náluk higuain küzd hasonló problémákkal mint q!

pite 2011.01.07. 13:03:14

és gazzetta dello sport és igazából minden olasz újság:D szóval toni jön

Ismeretlen_164215 2011.01.07. 13:03:53

Asveed: Bonu, Storari? Ha nem szerez Agnelli/Blanc pénzt jó játékosokra, szélső védők, baloldali kp, csatárok, akkor ebből jövőre se lesz BL. Illetve jövőre igen, jövő őszre, talán.

Diego2889 2011.01.07. 13:04:06

ezt aztán erősítésnek nevezem. szánalmas 1 ötlet

Delpiero10 2011.01.07. 13:15:59

Lehet hogy G.Bale 25-30 milla de tuti megéri aki látja hetente játszani az egyet ért velem.Viszont az hogy szánalmas az nem igaz.A szánalmas az hogy Amauri még mindig itt játszik.De Huntellar is meg lehetne próbálni csak rá kell hogy jöjjenek nem usszuk meg a dolgot annélkül hogy ne keljen belenyúlni a zsebükbe és egy nagyobb összeget kiadni mert sallang játékosokat venni tök felesleges abból van itt bőven.És még ki tudja Melot is hány mecsre tiltják el:(

Ismeretlen_164215 2011.01.07. 13:18:23

@Delpiero10: Bale? Mondj már egy-két angol játékost, aki bevált az olasz bajnokságban? Amúgy meg nem kell álmodozni, nem lesz ebből semmi komoly igazolás. Max Piazont bedobják a mélyvízbe, ha valóban megszerzi a Juve.

Diego2889 2011.01.07. 13:22:39

én sztem Bale megállná a helyét, de rá semmi esélyünk főleg most télen. az a lényeg h jön a szuper Toni, aki majd mindent megold. ez vicc. sajnos már szinte 100% h ö jön :(

Raist 2011.01.07. 13:32:47

Hát ez nevetséges... Reménykedjünk h megbukik az orvosi vizsgálatokon :) Csak ilyen bukottakat nézegetünk mindíg, pl: Huntelaar de ő túl fiatal volt:D:D pepe helyett kellene egy szélső. Melo helyett egy középső mert megbízhatatlan. Valamint mind 2 szélső védőnk teljesen katasztrófa. Sztem szegény grosso az nb 2 be kevés lenne, mind kondiba mind tudásba...

Ismeretlen_170662 2011.01.07. 13:33:17

Inkább akkor Floro Flores mint Lüke Tóni aki Amauri 2

Ismeretlen_113151 2011.01.07. 13:33:32

Toni ugyanaz a tipusú játékos mint Amauri. Beáll a 16-oson belülre és várja a labdát. Ha odateszik neki, akkor meg bebassza. Szerintem egy Amauri is elég a csapatba... Mutunak meg van egy pár millió fontos tartozása még a chelsea felé, nem? Nagy játékos, meg a hátán vitte még anno Fio-t, de nem hiszem hogy ő lenne a megfelelő ember.

Ismeretlen_161952 2011.01.07. 13:36:40

Diego2889: Lehet nincs igazam, de sztem az Olasz bajnokság taktikailag köti meg a játékosokat. Ezzel nem azt mondom, hogy az Angol bajnokság taktikailag lejjebb van az Olasztól, de az iram enged némi szabadságot a játékosoknak. És Bale erénye a gyorsaság és az erőszakos játék. Megáldva persze azzal a rugótechnikával ami neki van. Olaszországba nem tudná ugyanazt játszani. Mindettől függetlenül megnézném mit vakerna nálunk.

Ismeretlen_102246 2011.01.07. 13:39:19

@venember83: Angol játékosok... legutóbb éppen Beckham vált be... ha nem sérül le, akkor még mindig stabil Milan kerettag kora ellenére (így viszont a Galaxy nem engedte vissza a Milanba, viszont a Spursbe igen). A legtöbb meccsen nagyon jól játszott. Aztán P. Ince, Gasciogne... Az az igazság, hogy a sor valóban nem hosszú, mert eleve nem sok angol játszott olaszhonban (Beckham előtt is volt egy nagy űr... egy 10 éves). Ők nagyon ritkán mernek kimozdulni a szigetországról.

Ismeretlen_102246 2011.01.07. 13:40:12

Már felesleges sírni, mert Toni hivatalosan is a Juve játékosa, ráadásul preziosi jól járt megint, mert nem tudtuk tőle kölcsönben elhozni csak végleg. :(

turorudi 2011.01.07. 13:40:40

amíg Q élt, addig még szódával elmentek volna ezek az emberek, nyárig,tartaléknak! de most, h kiesett a legjobb csatárunk idénre, mért nem veszik észre h meg kell lépni egy nagy nevet?? kidobunk az ablakon pár millát ezekkel, ennyivel is kevesebb lesz normális csatárra! milyen jó lenne most, ha trezegé helyett amaurit adtuk volna el...

Ismeretlen_161952 2011.01.07. 13:40:51

Itt jegyzem meg, hogy nem értek a focihoz. Ez a privát véleményem és tapasztalatom. Tehát kérem kerüljön a sok pro licenszes hozzászóló a kritikával... :)

Diego2889 2011.01.07. 13:48:15

realsequator: ugy vélem ezt igy nem tudjuk meg soha, csak ha hozzánk igazolna. én biznék benne. fiatal még nagyon. rettentően gyors és 1 kiváló játékos. én sztem betudna illeszkedni az olasz bajnokságba is. de abban teljesen 1et értek h nem fekszik az angoloknak az olasz foci. fordítva is igaz. gondoljunk csak arra h amikor angol csapatot kaptunk, nagyon nehéz volt a számunkra. Ezektől eltekintve és bízok benne h Bale hozzánk fog igazolni nyáron :)

adams 2011.01.07. 14:08:08

szégyen ez a vezetőség , rajtunk röhög az inter és az egész milan tábor , még a roma és a lazio is jobb erőkből áll ,hát könyörgöm TOniiiiiiiiiiii??? ki fog itt gólt lőni ,szégyen , samp macheda , lazio santa cruzi mi meg idehozunk egy darut ,takarodj marotta az anyádba ! Szenvedés lesz az egész szezon és fogadni merek bárkivel bármibe , hogy a roma inter milan és még a napoli is megelőz minket ezzel az állománnyal , semmi befektetés nélkül játék sem lesz,, ,4. leszünk max az meg már nem bl! bassszák meg ott torinóba a soher anyjukat marrottáék

adams 2011.01.07. 14:16:28

ti itt bale ről meg hasonló nevekről álmodoztok addig Marotta apátok elhozza a szar tonit , kit hozunk még ide ???lipcsei petit??? még mindig felrobbanok , hogy ennyire nem költünk semmit , mi a van ott????TOniba mit látnak????lassú körülményes , a német bajnokságba is egy nulla volt , hát még a genovába , mindig reménykedünk h.na majd most igazolunk , erre meg ááááááááááááááááááá , komolyan van még olyan valaki aki reménykedik ,hogy fogunk valaha is jó csatárt igazolni???ezzel a kerettel nem érhetünk bl helyre csatár nélkül...15éve vagyok juve drukker de ennyire középszerű csapatunk még nem volt ! a b osztályban is erősebbek voltunk játékosállományt tekintve!!!!!ÉBRESZTŐ!!!!!!

adams 2011.01.07. 14:17:59

ti itt bale ről meg hasonló nevekről álmodoztok addig Marotta apátok elhozza a szar tonit , kit hozunk még ide ???lipcsei petit??? még mindig felrobbanok , hogy ennyire nem költünk semmit , mi a van ott????TOniba mit látnak????lassú körülményes , a német bajnokságba is egy nulla volt , hát még a genovába , mindig reménykedünk h.na majd most igazolunk , erre meg ááááááááááááááááááá , komolyan van még olyan valaki aki reménykedik ,hogy fogunk valaha is jó csatárt igazolni???ezzel a kerettel nem érhetünk bl helyre csatár nélkül...15éve vagyok juve drukker de ennyire középszerű csapatunk még nem volt ! a b osztályban is erősebbek voltunk játékosállományt tekintve!!!!!ÉBRESZTŐ!!!!!!

adams 2011.01.07. 14:19:45

BOCS NEM AKARTAM KÉTSZER ELNYOMNI , CSAK AZ IDEGBETEGESÉGEM KIJÖTT ÉS NYOMTAM MINT EGY BAROM!hátha MAROTTA ELOLVASSA KÉTSZER IS ÉS ELHOZZA SUAREZT AZONNAL ,AHHAHHAHAHAHA

Diego2889 2011.01.07. 14:26:12

adams!! arról beszélünk akiről szeretnénk sztem:) másrészt ugyanúgy érzünk mint te.

buub 2011.01.07. 14:31:29

Tegnap úgy voltam vele, hogy jó kikaptunk nem lesz itt gáz. DE ha ez a botlábú ide jön, komolyan sírva fakadok... Inkább szedjenek elő akárkit a primaverából csak ezt a naplopó faszfejt ne lássam a csapat közelében.

Ismeretlen_164215 2011.01.07. 14:35:41

Azért a szerződésébe bele lehetne tenni, hogy ha x meccs alatt nem szerez y gólt, szerződésbontás. Csak a biztonság kedvéért, van elég játékos a keretben, akitől nem lehet megszabadulni.

Victor90 2011.01.07. 14:38:36

City 60millio fontot adott volna a Spursnek,Bale-ért és elutasította a londoni gárda az ajánlatot!Rémálmomban sem gondoltam volna,hogy egyszer toni Juve játékos lesz!Iszonyat lassú,körülményes játékos...Q így hogy kidőlt,szerintem nem lesz meg a bl hely!

bianconeri_2007 2011.01.07. 14:38:37

sziasztok! nem toniról álmodtam, de mégis egy világbajnok többszörös gólkirály játékos, aki formán kívül játszik az elmúlt évben - remélem del neri őt is feltámasztja, mint melót. jobbra nincs sajnos pénz... viszont sztem ezek után jakinak v amaurinak reszeltek forza JUVE!

Ismeretlen_108746 2011.01.07. 14:39:35

És vajon mi célból szerződünk vele egészen 2012-ig? A hosszabb távú tervekben is ilyen minőségi játékosokra akarunk majd építeni?

turorudi 2011.01.07. 14:40:26

genovába most mekkora buli lehet, h sikert találni egy loosert aki elviszi tőlük ezt a fostalicskát, és még fizet is érte! tényleg rajtunk röhöghet az egész serie a... az elmúlt napokban még lenéztem a milant, h a világ leg tahóbb csatársora náluk van(elvileg balotelli is csatlakozik zlatan, és cassano mellé), de az a helyzet, h nekik 5! kurva tehetséges csatáruk van, nekünk jelenleg egy 36 éves zsenink, és ennyi....

Ismeretlen_122894 2011.01.07. 14:40:56

marotta eddig ügyesebbnek tűnt, minthogy lüke tónit idehozza, tényleg nagy lehet a baj. vagy esetleg secco mestertől kért egy tutijó tanácsot? nyújjunk a zsebünkbe, és hozzunk egy épkézláb csatáért bármennyiért, mert ez így nagyon siralmas lesz... basszus, ha ez egy héttel korábban történik, lehet, hoyg dzeko a mienk? nem is merek belegondolni... (jó, tudom eu-n kívüli kvóta) a meccs összefoglalók a jövőre: - amauri többet volt földön, mint állva, és többet reklamált, mint cselezett - jaki 4 ajtóablak helyzetet hagyott ki - tóni a pályán volt egyáltalán? ja igen, ott hevernek a farokszőrei a 16-os szélénél nagyon el vagyok keseredve.

Ismeretlen_122894 2011.01.07. 14:42:39

félig vicc, félig komoly kérdés: ronáldinnyó 8 misiért?

Ismeretlen_164215 2011.01.07. 14:44:17

@Apuleius: Egyszerűen egy fél évre nem írná alá a szerződést, a Juve meg óriási bajban van.

ferzo 2011.01.07. 14:45:34

ugyan mennyit adtunk Toni ért?!hivatalos már.. és 2012-ig mi szép lesz ez,gondolom a Genoava adta több hónap hitelre is,csak hozzuk el:S

Ismeretlen_108746 2011.01.07. 14:52:39

@regularjohn: Hol kell aláírni? :-) @venember83: A seggét a földhöz verhetné Toni, hogy a Genoa kispadot akár csak fél évre a Juventus kezdőjére cserélheti. A magas fizetést meg külön nem értem. Szerencsétlenkedünk, olcsójánoskodunk, aztán a végén magas fizetésért igazolunk ilyen nyomorultakat. Vicc az egész.

Diego2889 2011.01.07. 14:56:01

Roni szerződésében van 1 olyan pont elvileg h nem szerződhet másik olasz csapatba. az inter vette volna már. szval őt felejtsük el.

Marco 2011.01.07. 14:56:50

Hát gyerekek bocsi a megfogalmazásért de ilyen szar évkezdet rég volt. Q sérülése Melo 3 mecses eltíltása Toni szerződtetése PFFFFFFFFFFFFFFFFF IDEG VAGYOK

Ismeretlen_164215 2011.01.07. 14:58:47

@Apuleius: Egy másik fórum klasszikusát idézve: "Ezek ilyenek, hallod." Miért jönne fél évre, ha a következő évben is juthat neki szelet a Juve büdzséjéből?

Ismeretlen_122894 2011.01.07. 15:01:13

azt hiszem valahol benézhettem ezt a 8 misit, mert a blackburn 23,5-öt tett le érte az asztalra...bár ha jól tudom szerződést bontott a milannal, és megy vissza brazíliába dzeko munkavállalási engedélyre vár, ki tudja, hátha mégse kapja meg...bár legkorábban júniusban jöhetne, így sajnos ő felejtő jelenleg

Supi 2011.01.07. 15:04:47

Ha Toni már fix,ami 1 vicc,kíváncsi vagyok,azért mennyit adtunk érte,akkor el kell adni Amaurit és Marchisiot(ezerszer inkább Sissokot kell megtartani,mivel elv kevesebbet adnának is érte meg sokkal jobb is,mitn az olasz) és venni 1 Bale-t vagy 1 normálisnak mondható csatárt,mert a védelem megerősítése szerintem a vezetőségnek a gondolatában sem jár,pedig arra aztán lenne szükség. Marotta átigazolási politikája,ami nevetségesnek mondható most érett be igazán,mindenki átver minket fél Európa rajtunk röhög,1 Samp kölcsönöz 1 Machedat még a Juve-nak maradnak a középcsapatok tartalék semmirekellői. Ide nyáron Moggi kell vissza!!! DN-t nem tudom mire vélni,mert 1 normális kerettel lehet nem lenne rossz,de túlzottan is rugalmatlan erőlteti a 4-4-2-t,most pl. remek alkalom lenni rá átállni 4-5-1-re. De ő se világedző,úgyhogy ha van esze Agnellinak akkor nyáron lép,de azért várjuk még meg az idényzárást. U.i.: A Genoa sportigazgatóját szívesen látnám, ő legalább tud igazolni. Nem össz-vissz 1 Cassanot,mint a mi félszeműnk

g3ronymo 2011.01.07. 15:06:03

tényleg volt értelme Trezególt nyáron ingyen a Herculesbe küldeni.....pfff

milo 2011.01.07. 15:09:32

Idősebb, körülményesebb, lassabb, gólszegényebb csatárt igazából nem tudom hol talált volna Marotta... Nem is értem Vierit vagy Lucarellit miért nem hozták szóba a csapattal.

Ismeretlen_113151 2011.01.07. 15:10:19

Ezen beszartok! Ezt írta a FourFourTwo magazin: "összeállhat a félelmetes Amauri, Luca Toni csatárduó" Mi is kettejük mérlege összesítve?? 10 meccsenként 1 gól?? Beszarás, bazd!

Ismeretlen_128760 2011.01.07. 15:14:54

Hagyjátok már a bélezést! Nem fog soha idejönni!

Ismeretlen_147985 2011.01.07. 15:14:55

Nagyon remélem hogy a továbbiakban is éltetni fogják Giuseppe Marottát azok az emberek, akik eddig is bíztak benne, főleg annak tudatában hogy Edin Dzeko beharangozása után lett/lesz egy Luca Tonink. Persze én véletlenül sem akarok becsmérelni senkit, mivel ez a realitás. A Juventus jelenleg itt tart. Dzeko egy álom volt, Toni pedig a kibaszott valóság. Ez így van rendjén. Ezzel így a szezonunknak lőttek, Toni hívhatjuk akár Amauri2-nek, vagy Iaquinta2-nek is. Van három statikus középcsatárunk, meg az öreg Del Piero. Kíváncsi vagyok, hogy a meccseken ki fog majd futni...

Ismeretlen_164215 2011.01.07. 15:18:21

@mmartin91: Marotta a szurkolók elől, ha kilátogat a meccsre.

turorudi 2011.01.07. 15:20:10

ne legyetek ilyen pesszimisták! nézzétek a jó oldalát!! Tonival mennyi pénzt spórolhatunk!?! nem kell új mezre költeni! felveszi amauriét, garantálom h senkinek nem fog feltűnni....

adams 2011.01.07. 15:28:54

hát ezzel legalább elérték hogy nem kell mindig linkeket keressek meg izguljak a meccsek előtt ,mert nem nagyon fogom nézni a meccseinket ,mert nézhetetlen lesz egy Amauri TOni kettős , te jóég .. Vialli -Ravanelli, INzaghi -Dp, Baggio, Dp-TRezegóóóól , Dp -Zlatan, Trezeguet -Zlatan, és most Toni -Szamauri , lehet még süllyedni , nem hiszem !!!!! Rajczi Petit még ellehetne hozni opcióval, sajnálom ha majd most le divat szurkolóznak , pedig a b-be is megnéztem minden meccset szaggatva szarozva , de most nem fogom nézni ezt a szégyent!Moggi nagyon kellene , bár ha nincs lové akkor ő sem tud sztárokat igazolni...a Calciopoli hatása látszik 10évre kaptunk egy fakó csapatot , basszák meg! Haldoklik az Öreg HÖlgy" Forza Juve :((((

juvem 2011.01.07. 15:33:06

"PalkoGfunk: Ezen beszartok! Ezt írta a FourFourTwo magazin: "összeállhat a félelmetes Amauri, Luca Toni csatárduó" " hát tényleg félelmetes ez a duó... minden juve drukkernek az:/ én már most reszketek mit művelnének elől ők ketten:S de sztem csak 4. számú csatárnak jön de akk Q volt számomra az egyetlen remény h BL helyezésen végzünk:/

tataboy 2011.01.07. 15:35:17

Lüke Tóni,hát ezt is megértük! Lassan mi leszünk a Lúzer Fc (Amauri,Grosso, Toni....)ennyi szerencsétlent bazmeg,a ku.va an..ukat nem hiszem el,majd szét basz az ideg ba.meg,egy Cassanot meg nem igazolunk le amikor adott!!! De a kokainos Mutut akit eddig mindenhonnan kibasztak szóba hozzák velünk! Középcsapat lettünk,egyvala mink van a múltunk,de Marottáékkal jövőnk az nincsen az biztos!!!!

Ismeretlen_102246 2011.01.07. 15:41:52

@Supi: Marchisio-t inkább mint Sissoko-t... te milyen meccseket néztél eddig? Sissoko olyan béna, hogy már bánom nem inkább Őt adtuk el a nyáron Poulsen helyett. Tiszta röhej a srác. Marchisio legalább egy klasszissal jobb, ha nem többel.

adams 2011.01.07. 15:46:10

csoda h.még mindig mi vagyunk italia legnépszerübb csapata is magasan!!! valószinüleg olasz honban hagyomány apáról fiúra a JUve szeretete ,mert a fiatal nebulók még nagy Juvét nem is láthattak ,sajnos úgy tűnik még sokáig nem is fognak , bezzeg mi picit idősebbek , ááááááááh sosem felejtem el ZIdanet , Di liviot , deschampot , monterot ,THuramot , davidsot, contét, hogy szidtam ZIzout mikor nem is tudom milyen meccsen ilyen Melo módra lefejelt valakit és kiállították és pont egyenlőséggel de kiestünk a bl -ből!azok régi szép idők ...ami idegesítő , hogy ez mind mind a calciopoli miatt van! sosem lennénk ekkora gödörben mint ma ..én az olasz vb címet odaadnám a calciopoli eltöröléséért , sztem sokan vagyunk így Juventinok!

Ismeretlen_109592 2011.01.07. 15:48:18

remelem h csak pletyka. nagyon gaz ha jon toni. nekem is ott a keseru szajiz, h dzeko nem lett juve jatekos, hanem jon toni.

Juvehooligan 2011.01.07. 15:49:41

Lassan már a fradi jobb csapat lesz mint a Juve... :( Mérhetetlenül el vagyok keseredve... Ezt a hozzá nem értést amit Marotta produkál az katasztrófa...

Patrick 2011.01.07. 15:49:52

Hát ez most szépen megosztotta a fórumot. Sztem a legnagyobb baj az, hogy jelenleg 3 statikus, semmit nem védekező csatárunk lett így + egy Del Piero. Toni-t én bármikor elnézném Jaki v. Amauri helyett. Jelenleg az lenne a megoldás ha Jaki/Amauri kettősből az egyiket elcserélnénk vki mozgékonyabb csatárra, mert fölösleges hogy hárman legyenek egy pozícióra elől.

Diego2889 2011.01.07. 15:50:31

"összeállhat a félelmetes Amauri, Luca Toni csatárduó" ezen sirok én is:D:D:D:D én most abban bizok h dzeko nem tud a citybe menni és akkor nyáron jön hozzánk:D

Ismeretlen_102246 2011.01.07. 15:52:14

@adams: Az a baj, hogy hiába szellőztette meg az igazságot Moggi a döntnökök húzzák az időt... mintha nem akarnák elítélni az Intert. Érdekes dolgok ezek. Bezzeg bennünket gyorsított eljárásban ítéltek el. Nagyon bűzlik itt a levegő és nem a lábamtól, vagy mert rohadnék :)

turorudi 2011.01.07. 15:53:18

2010 tavasz AS Roma 15 5 2010 ősz Genoa 16 3 2011 tavasz– Juventus ? ? 5 gól, 3 gól... 4.es matek. mennyi következik? ha a csatársort nézzük, a tavalyi eredmény reális. milan,inter,roma,napoli,palermo,lazio,samp...mindenhol jobb támadók vannak!

Papy88 2011.01.07. 15:55:00

Hát ez nem igaz....:-(( Kész szégyen...Fasza....Lett mégegy Amaurink.... Gratulálok....Elbúcsúzhatunk a nagy álmoktól,de még a kicsiktől is....:-(

sanaman 2011.01.07. 15:57:30

itt a vége,lemondtam a juvéról.nem értem ezek nem néznek focit?!az ellenfeleink örömtáncot lejtenek,kész a luzer sc.a volt játékosaink akik annó nem fértek a kispadra 20 milláért jönnének vissza,de már rájuk sincs pénzünk

Diego2889 2011.01.07. 16:03:04

ha lemondtál a Juvéról akkor még nem tudom mit keresel itt!!??

Ismeretlen_147985 2011.01.07. 16:03:36

Aki eddig reménykedett, most már ne tegye. Innentől hivatalos a dolog. Gondolom kikerül majd hamarosan az oldalra is. Vicc az egész...mondjuk legalább ingyen jön, de hogy miért azt ne kérdezzétek.

epaska 2011.01.07. 16:06:05

Na most akkor van 3 balfaszunk elől...???

turorudi 2011.01.07. 16:06:06

miért???:) szerintem még fizetnének is érte h vigyük! befejező csatár létére, 16 meccsen 3 gólt lőtt. ennyit tud, itt se fog többet.

Ismeretlen_108746 2011.01.07. 16:11:20

mmartin91: Valóban ingyen igazoljuk, de elég magas fizetést kap, úgyhogy konkrétan egyetlen pozitív aspektust sem tudok felfedezni. Csak ismételni tudom azt, amit a nyári átigazolási szezon utolsó napján írtam: Giuseppe Marotta nagyon csúnyán eltaktikázta magát csapatépítés szempontjából. A "Marotta csoda" eddig tartott, a bili kiborult, sajnos egy kalap szar, amit eddig csinált az öreg. A Secco időszak legszánalmasabb napjait untereli a jelenlegi vezetőség. Katasztrófa ami a Juventus-nál történik.

Ismeretlen_164215 2011.01.07. 16:14:05

@epaska: Még nem ért véget az átigazolási időszak, tán ez a szám még szaporodni fog.

Ismeretlen_147985 2011.01.07. 16:15:31

Apuleius: Szerintem egy nagy pozitívum mindenképp van a dologba. Tonival kiegészülve 5 világbajnok van a keretben, még januárban csatlakozik majd Barzagli is. Én speciel Marotta helyében megpróbálnám elhozni Oddo-t és Barone-t is, ha már lúd, legyen kövér alapon. Ezek után még én sem köthetnék bele abba, hogy sikertelen, nevenincs senkik alkotják a Juventus csapatát.

Ismeretlen_102246 2011.01.07. 16:17:42

Igen. DN-t meg tudom dícsérni az eddigiek alapján, de Marottát nem. Marotta az eddigiek alapján rosszabb, mint Secco volt.

Supi 2011.01.07. 16:19:24

Marchisio fényévekkel jobb??? Tényleg 1 idényben 2-3 jó meccs van benne és akkor 10 meccsig éltetni kell. Ugyan már... Marchisio belső középpályás balszélen gyenge,márpedig ott jobb Melo is,kreatívabb Aq és jobban szerez labdát Sissoko. Sissoko,hogy rossz miből ítéled meg? Abból az 5percből,amit idén játszott? Krasicnak se ő adott 50méteres gólpasszt. Ha meg láttad régen Sissokot játszatni nem mondanál ilyet. Ha lenne felé bizalom akkor szerintem jól teljesíthetne,de DN vmiért nem számít rá... Az tény,hogy nem a legjobban passzol, meg néha elborul az agya,csakhogy ez éppen az összes védekező középpályásnak a speciális tulajdonsága:D. És láthattuk azt is idény elején,amikor a Marchisio volt középen átrohanták a középpályát és nem 1 gólt is kaptunk belőle. De viszont van elvileg,aki igényt tartani a szolgálataira,ezért simán ellehetne passzolni 15 millióért(ha adnak annyit érte). Másik "nagy" bevételi forrás a hasztalan Amauri,mondanám Iaq-ot is,de 2 csatárt tuti nem adnának el,pedig Iaq után jó pár csapat érdeklődik. Buffon meg nagy kedvencem és mondanám,hogy adjuk el, ha helyére értelmeset igazolnánk,de ha ilyen Bologna kispadjáról jönnének játékosok,akkor no comment. Storarit meg sajnálnám a padon,mert a Parma ellen sem rajta múlt,hogy nem 7-1 lett. Manningert meg szintén ellehetne passzolni,lényeg,ami lényeg 1 kapusnak mennie kell és lenne pénz MINŐSÉGI igazolásra. Most éltessétek Marotta mestert

Diego2889 2011.01.07. 16:21:08

megmondom öszintén h én adebayornak is 1000x jobban örültem volna mint ennek a faszkalapnak.

delgol 2011.01.07. 16:21:12

Két szélen Krasic és Pepe.Elmennek szélen,jó beadásokkal megtalálják Tonit+Amát és nyerjük a meccseket.Ennyi!Nem kell besz.rni!FORZA JUVE!:D Emlékeztek tavaly amikor Amauri válogatott,hogy a z Olasz vagy a Brazil válogatottat válassza?:D:D

ferzo 2011.01.07. 16:22:23

ingyen jött bexarok!!ilyenekre csapunk le,hogy ingyen van?LOL nevetséges..nem ingyenélők vagyunk elvileg,de ez most nagyon úgy nézz ki hogy még is..azért ennyire ne legyen már pénz,meg ekkora fizuval se semmi hogy elfog itt bohóckodni...kicsi rá az esély de én bízom benne hogy valami minőségi játékost is kihúzz marotta a kalapból,mert tonival nem vagyunk beljebb

Diego2889 2011.01.07. 16:26:25

vegyétek észre h ezek sóherek. nem gondolom h rosszul állnánk anyagilag. ezek meg mindent megpróbálnak ingyen elintézni. ingyen pedig klasszis játékosokat nem fogunk kapni. ez a nagy büdös helyzet. a kancsal 1 zsidó.

Dani 2011.01.07. 16:33:06

Nem jött ki a lépés a Parma ellen... Sokkal többet veszítettünk, mint 3 pont, de azt mondom, hogy ha ezek után nem úgy végződik a szezon, mint tavaly, és meglesz a BL, akkor gratulálok a csapatnak és a vezetőségnek, többet én nem várok a csapattól! Toniról meg annyit, hogy nem kell itt kétségbe esni, teljesen nyílvánvaló volt, hogy nem fognak egy nagy nevet venni 30 millióért, Toni is kényszermegoldásként született, ingyé is van, csak a fizetését kell fizetni. Épp ezt kéne elkerülni, hogy mindenki elkezdjen hőzöngeni meg kétségbe esni. Kicsit megnőttek az elvárások a csapattal szemben azért, mert jól ment a szekér. Nem kell félni, januárnak még nincs vége és szerintem biztos fog még jönni ide játékos. Lehet nem lesz nagy név, nem lesz világsztár, de nem is ez a koncepciónk, szerintem ez teljesen nyílvánvaló, spórolunk ahol tudunk, inkább a jövőre gondolunk, semminthogy mindent azonnal akarjunk. Persze, most mondhatjátok, hogy Toni épp hogy nem ebbe az átigazolási politikába fér bele, de mégegyszer mondom, kényszerből hoztuk, ingyen jött, szerintem ezerszer inkább ő ingyen, mint Dzeko 30 millióért. Ha most nem törünk meg, akkor nem lesz itt baj.

Ismeretlen_108746 2011.01.07. 16:34:59

@mmartin91: Erre nem is gondoltam, de tényleg remek ötlet :-) Nekem most így hirtelenjében még Paolo Rossi, az 1982-es VB hőse is beugrik. Mindjárt elő is keresem a Platini-féle Juventus gombfoci csapatomat.

Diego2889 2011.01.07. 16:35:00

én megértem ez a spórolásos elméletet is, DE ha nem érjük el az 1ik BL helyet visszaüt ez a nagy spórolás!!!

Dani 2011.01.07. 16:35:19

Egyébként vicces, hogy egyszer az a baj, hogy költekezünk és jön Tiago, Almirón, Diego, máskor meg az, hogy spórolunk és megpróbáljuk a lehető legolcsóbb megoldást megtalálni.

Ismeretlen_108746 2011.01.07. 16:39:58

@Dani: Kicsit leegyszerűsíted a dolgokat. A probléma az, hogy a drágán vett játékosok egy része kritikán aluli (Tiago, Almiron). Aki véletlenül tényleg minőségi, azt áron alul eladjuk (Diego). A legolcsóbb igazolásokkal pedig nyilvánvalóan nem lehet egyről a kettőre jutni.

wiltore 2011.01.07. 16:50:02

Hivatalos Lüke Tónit leigazoltuk...

Robi 2011.01.07. 16:57:22

Nem tudom, Toni mennyiért jött, de ha Amaurit egy használt párnahuzatért eladjuk, már jobban jártunk, de kell venni egy kreatív csatárt, Del Piero nem lesz elég a szezon hátralevő részére. Nem tudom kit, de valakit még szerezni kell előre, különben kalap-kabát :(. Most mélyen a zsebbe kell nyúlni, inkább ne tartsuk meg Q-t az év végén, de három Torghelle Sanyival és a jó öreg Alex-szel két Krasic is kevés a szélre.

Derrick 2011.01.07. 17:01:24

1.5 millát fog kapni 4 helyett, s Marotta azt mondta hogy nem Q cseréke, szóval valszeg fog jönni még valaki.

Derrick 2011.01.07. 17:02:59

Cseréje*

Dani 2011.01.07. 17:03:48

Leegyszerűsítettem igen, mert világosan megmondták nyáron, hogy újraépítik a csapatot, és senki ne várjon egyből idén scudettót (nyílván túlzok, hogy érzékeltessem, mire gondolok). El lett mondva, hogy az újrakezdéshez kell az is, hogy a szurkolók türelmesek legyenek a csapattal szemben és támogassák. Sok a fiatal, kevés a tapasztalat. Ezek mind el lettek mondva, és mindenki tudomásul vette. Nekem tetszik, hogy nem vesszük meg Rossit, Agüerót, Dzekót, Balet meg kb. minden második embert, akivel szóba hoznak minket. (Egyébként én támogatom ezt az olasz igazolási politikát, de nem ez a lényeg.) Ez a csapat nem most van a tudása maximumán, ez teljesen nyílvánvaló, ezt kéne belátni és megértőnek lenni. Az egyetlen dolog, ami fontos most, hogy a morál ne essen, a lelkesedés ne szűnjön meg, a többi jönni fog idővel.

Ismeretlen_108746 2011.01.07. 17:09:05

@Dani: Gondolom Luca Toni is a csapatépítés jegyében érkezik... Értem amit írsz, s teljesen igazad van az ideális szurkolói magatartást illetően, de én azt látom, hogy a csapatépítést eltaktikázta Marotta. Amúgy az teljességgel nyilvánvaló, hogy olcsó, középszerű (vagy inkább az alatti) igazolásokkal nem lehet komoly csapatot építeni. Az eszetlen költekezés és a Luca Toni féle nevetséges igazolások közt létezik középút, s ezt kellene megtalálni.

Ismeretlen_102246 2011.01.07. 17:10:18

@Supi: Képzeld láttam az összes meccsünket és Sissoko erős sarkítás, hogy csak 5 percet játszott. Talán inkább minden meccsen legalább 10-15 percet, de volt ahol kezdőként lépet pályára (EL meccsek általában). Ezek alapján nagyon gyenge. Marchisio nélkül az az oldalunk haldoklik hátul és ez tény, hiszen ha nem volt Marchisio-nk akkor az ellen a támadásainak nagy százalékát azon az oldalon vezette végig. Marchisio az újságírók pontszámai alapján is jóval magasabb átlagot ért el, mint Sissoko... ezt csupán azért írom, mert ne hidd, hogy én lennék a kisebbség véleménye. Sissoko mehet Isten hírével amerre lát. Marchisio ráadásul saját nevelés és 6 éves kora óta itt játszik. Ilyenből kellene több, nem zsoldosféle Sissokoból, aki ha teheti és Melo-t nem tiltják el még mindig a lelépésen gondolkozik... nem alap kezdő, de mindig kap lehetőséget a játékra, ezért számomra az is negatívum, hogy ilyen szinten el akar menni a Juvéból.

Ismeretlen_102246 2011.01.07. 17:11:22

Akinek nem szíve ügye a Juve az mehet Isten hírével... Sissoko ilyen ember.

Ismeretlen_102246 2011.01.07. 17:12:19

Ha Cigarini jöhetne, egy pillanat alatt elcserélném rá, ez nem is lenne kérdés.

tudojuve 2011.01.07. 17:13:34

Azt elfelejtitek, hogy nem igen van más választása Marottanak. Pénzünk nincsen, de kell csatár, szélsőhátvéd. Persze Toni nem megoldás, léhűtőnek itt van Amauri és Jaki. MMartin felvetése jó..:D Így nem lesz bl-hely, nem lesz pénzünk jó játékosokra, mi lehetünk a 2010-es évek Lazioja. Nem tudok optimistán gondolkodni.

Ismeretlen_108746 2011.01.07. 17:17:39

@tudojuve: Az lehet, hogy pillanatnyilag kevés választása volt Marotta-nak, de emlékeim szerint ő intézte a nyári igazolásokat is, a jelek szerint nyilvánvalóan nem megfelelő minőségben. Nagyon sokunkban felmerült a kérdés az elmúlt hetekben, hónapokban, hogy vajon mi lesz, ha neadjisten Quagliarella lesérül. És lőn! Ha csak szimplán nem passzoltuk volna el a Toni-val egykorú Trezeguet-t...

tudojuve 2011.01.07. 17:22:26

Igen, Trezeguetet utólag én is bánom. De azt se felejtsétek, hogy nyáron még a szurkolók 99%-a elzavarta volna. Én még hiszek Marottaban, a lehetőségeinkhez képest jól erősít, az ilyesfajta sérülésekért nem hibáztatnám...Arról sem tehet, hogy Amauri, Grosso, Sali a kutyának nem kell illetve nem akar elmenni. Így a helyükre sem tud szerződtetni senki.

ToTTy 2011.01.10. 18:07:28

Erről egy nem olyan rég olvasott nyilatkozat jut eszemben MirMurinnyótól. Higuain lesérülése után azt nyilatkozta - mert ott is csak Benzema maradt csatárnak - a következő meccs előtt: "mivel nincs kutyánk, nekivágnak a meccsnek agy macskával". (szabad fordításban) Most én MirMurinnyótól kérdezném, hogy mi rosszabb egy macskánál? .. Két gethes macska!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3379) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4151) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása