Del Neri: "A csapat motivált"

A Juventus visszatért a vinovói Juventus Centerbe, ahol a karácsony utáni első napokban napi két edzés lesz a penzum, illetve esténként a hotelben maradnak a játékosok, ahol a meccsek előtt szoktak pihenni.

Del Neri edzésen

Luigi Del Neri beszélt magáról a csapatról, arról, hogy hogyan dolgoznak, illetve arról is, hogy mi várható az előttünk álló 5 hónapban.

Mi újság a csapattal a karácsonyi szünetet követően?

"Azt hiszem, rendben vannak. Örülök, hogy mindannyian időben voltak, ez is jó példája a megbízhatóságuknak és annak, hogy a rendelkezésemre állnak, így nagy motivációk és nagyszerű perspektívák által támogatva kezdhetjük újra a munkát."

Ezekben a napokban önök is itt, Torinóban pihennek. Miért?

"Ez nem igazi pihenés. Úgy vélem, 8 nap vakáció után fontos a játékosoknak, hogy egy kis időt együtt töltsenek, jól egyenek és aludjanak, ez az, amiért itt maradunk a hotelben és a Juventus Centerben. De mivel a lélek is fontos, így napközben megengedjük a játékosoknak, hogy találkozzanak a családjaikkal, valamint az újév első napját is otthon fogják tölteni."

Min dolgoznak most, a munkába való visszatérés első napjaiban?

"Nagyon sok dolgon, hogy koncentrálva tudjuk le a ránk váró, nagyon fontos következő 5 hónapot. A testedzés nagyon jó, hogy a srácok visszanyerjék minden fontos tulajdonságukat. Ezek után taktikai "visszapillantás" van a programban, amelyeken már július óta dolgoztunk. Továbbá megnézünk néhány mérkőzést, ahol átbeszélünk bizonyos szituációkat."

Mindeközben a csoport már majdnem teljes.

"Buffon és Amauri, de Martínez és De Ceglie is visszatért, igaz, néhányuk még speciális edzésprogramot követ, Del Pierót is beleértve, de jó látni, hogy az egész csapat újra együtt dolgozik."

Mit vár a következő 5 hónaptól?

"Nagyon fontos ez az 5 hónap, mert ahogy az Elnök Úr is mondta, mindent meg kell tennünk, amire képesek vagyunk, hogy mindkét sorozatban minden meccset megnyerjünk. Továbbra is fejlődnünk kell, ha számításba vesszük az első 6 hónapot. Tovább kell mennünk az elkezdett úton, és meglátjuk, mi történik. A bajnokság és az Olasz Kupa a prioritásunk, és ezekhez a legjobbunkat kell nyújtanunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr374653290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása