Marotta: "A teljesítmény fontosabb az eredménynél"

"A csapat mai teljesítménye fontosabb, mint az eredmény." Egyetlen mondat elég volt Giuseppe Marotta számára, hogy összefoglalja a Chievo-Juventus mérkőzést.

A Bentegodiban elért 1-1-es döntetlen után a pohár félig tele van. Íme a Juventus sportigazgatójának a szavai.

"Ez egy nagyon keserű nap, ha az eredményt nézzük, viszont nagyon pozitív a teljesítmény oldaláról nézve. Ez a szép a futballban. A 90. percben még a második helyen álltunk (a tabellán), aztán hirtelen a negyedik helyre csúsztunk le, még a Napoli is megelőzött minket. Ma két 18 éves volt a csapatban, és majdnem egy teljes félidőt emberhátrányban játszottunk, de a fiúk nagyon erős teljesítményt nyújtottak."

"Az átigazolási piac? A januári szezon az, amelyből mindenki megpróbál előnyt kovácsolni. Ehhez figyelembe kell vennünk a gazdasági és a technikai tényezőket is."

"Figyelni fogunk, és megpróbáljuk majd kihasználni a felkínálkozó lehetőségeket, de szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy mi nyáron hajtottuk végre a főbb beruházásokat, amelyek kezdik meghozni az eredményt, főleg, hogy a mai meccsen 8 új játékos volt a kezdőcsapatban. Azt kell mondjam, hogy nem gondoltuk volna, hogy ilyen jól fogunk teljesíteni a szezon ezen szakaszában."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr184653258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G.G.B 2010.12.20. 10:06:58

Ez egy vicc. Ezeket ő sem gondolja komolyan.

Lord Viktor 2010.12.20. 10:29:13

Pedig szerintem még igaza is van. Tavaly után a komplett sz@rból hoztuk vissza a csapatot, egy viszonylag elfogadható szintre, hisz a tabella elején vagyunk, előzzük a Romát, az intert, mi lőttük a legtöbb gólt. Teljesen kicserélődött a keret, sérüléshullám sújt minket, a primaverások nem elég jók ahhoz, hogy megállják a nagycsapatban a helyüket (mondjuk ez szerintem nem is várható el, fokozatosan kell beépíteni őket), és igen, vannak olyan arcok, akikről kiderült, semmi keresnivalójuk itt. A januári átigazolási piac mingyárt itt van, a szünet is jól jön, hogy a sérültek felépüljenek, az ég adta világon semmi sincs veszve. Tudom, idegesítő, hogy egy cseppet sem veretes Milant nem tudjuk befogni, mikor meglenne rá az esély, de valljuk be egy olyan csapat ellen remiztünk a szutyok pályáján, emberhátrányban, az utolsó percben kapott góllal, ahol a Roma meg az inter is pontokat vesztett. Bár én is úgy láttam, hogy Giandonato f@szsága ellenére is támadhattunk volna tovább, mert jóformán semmi haszna nem volt, míg pályán volt, de most már mindegy. Ja és amiről beszélek nem hurráoptimizmus, csak nem dőlök a kardomba egy ilyen eredmény után, és igyekszem türelmes lenni a csapattal, holott nekem is nehéz feldolgozni az ilyesmit, meccs közben én is szidom őket mint a szart, ha nem megy, de utána nyugodtan megyek tovább.

turorudi 2010.12.20. 10:48:35

én remélem hogy csak próbál altatni, és januárban is aktívak leszünk az átigazolási piacon! ha mindenki egészséges lenne, kit tudunk állni egy nagyon jó kezdővel. de ilyen eset elég ritkán fordul elő! ha cserélni kell, máris gondban vagyunk. kellene legalább 2-3 játékos(persze tudom h nem világklasszisok jönnek)

Lakatos Di Natale 2010.12.20. 14:09:46

Azért összességében van egy két jó fogásunk. Storari szerintem korrekt, nagyon jól szúrja a kapuban hagyni kellene mindenképpen. Rettentően magabiztos. Krasic nagy vétel volt, Ő az igazi sztárjátékosunk, egy remek-gólerős szélső. Quagliarella pedig egy állat. Nagyon csipem a faszit, megint elkezdett olyan gólokat rúgdalni, hogy csak lesek mint hal a szatyorban. A befejező csatár poszt. Na az sürgős megoldásra szorul, Amauri elképesztően indiszponált róla szerintem már mindenki lemondott. Kezd Iaquinta is kiborítani, már a vb alatt csapkodtam a fejem a kanapéba, de amit most ősszel produkált. Odáig rendben is van, hogy jó fizikumú meg küzd, de mostanság a fejeléssel is gondjai vannak. Olasz középszintű csapatban talán. Itt nem. Del Piero a kedvencem, de sajna felette elment már az idő, hozzá képest egy reumás csiga Maurice Green. Lassan dereng hogy nem is egy hatékony befejező csatár, de talán még kettő is elférne itt Torinóban. A védelem két széle még para, nem is kicsit.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása