Del Neri: "A lehető legjobb befejezést szeretnénk"

A Juventus Channelnek adott interjút a minap Luigi Del Neri, ahol a szezon hátralévő részéről és a tervezett befejezésről beszélt.

"Nem szabad azt gondolnunk, hogy mostantól könnyebb lesz, továbbra is meg kell tennünk mindent a győzelem érdekében. Egy jó befejezés az év végén, ismét lendületben hozhatná a Juventust."


Del Neri már a 2010-es évet is eredményesen szeretné zárni. A Bianconeri két egymást követő győzelem után, egy harmadikat is szeretne bezsebelni a hétvégén Veronában. Egy győzelem a Chievo ellen szép befejezése lenne az évnek, a csapat számára.

"A múlt hónapban jól teljesítettünk a bajnokságban, négy mérkőzésből egy döntetlent és három győzelmet sikerült kiharcolnunk. A Chievo ellen megvan az esélyünk a győzelemre, de nem szabad félvállról venni őket. Nincs olyan csapat a Serie A-ban akiket félvállról lehetne venni, biztos vagyok benne, hogy egy nagyon agresszív és összeszedett Chievot fogunk látni a hétvégén, ezért a legjobb Juventusra lesz szükségünk."

Luigi Del Neri reméli, hogy holnap már játékra kész állapotban lesz Aquilani és Marchisio is:

"Figyelembe kell vennünk, hogy Melo nem játszhat, így az ideális középső páros Aquilani és Sissoko lenne, amennyiben Alberto nem lesz játékképes, Giandonato fog játszani."

A "befejezés" téma kapcsán, Del Neri beszélt az előző évek eredményeiről is:

"Fontos célokat értem el eddig minden évben. Tavaly a Sampdoria mestereként, Bajnokok Ligáját érő helyezést értünk el, most is hasonlóban reménykedünk. Hogy ez karrierem csúcspontja-e? Két éve még a Serie B-ben dolgoztam, most pedig a Serie A egyik elit csapatánál vagyok, ez annyira nem rossz. Veronában sok barátot és kapcsolatot szereztem, különleges meccs lesz a holnapi."

Elérkeztünk a 2010-es év végéhez, az utolsó mérkőzésekhez, Del Neri pedig maximálisan elégedett az elmúlt néhány hónap teljesítményével.

"A futballban a fejlődésnek soha sincs vége, ennek egy folyamatos dolognak kell lennie minden területen. Nekünk is megvannak a magunk problémái, ezért továbbra is fejlődnünk kell."

"Kinek adnám az idei Oscar díjat? Az elnök úrnak és Guiseppe Marottának akik remek munkát végeztek itt a Juventusnál. Remélem én is része vagyok a jövőbeli terveknek, eddig minden nagyon jól ment. A legtöbbet Felipe Melo fejlődésének és Alessandro Del Piero kiváló teljesítményének köszönhetek. Amit tettem, azt a játékosaimért tettem. Legjobb tudásom és tapasztalataim szerint irányítottam a Juventust, remélem nem okoztam csalódást." - fejezte be.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr104653252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TGyuri007 2010.12.18. 19:29:12

nagyon kellene ez a 3 pont:/ Capitano, és Marchisio nem utazott el...Melo ugye eltiltott..., Aquilani se 100%-os... Hááát....Hajrá Krasic, és Quagliarella...:) xP Pepének remélem jó napja lesz!:)

DelPiero86 2010.12.18. 19:30:58

Juventus: Del Piero és Marchisio nélkül utazik a keret Veronába A combizomsérüléssel küszködő Alessandro Del Piero és a vádlisérülést szenvedő Claudio Marchisio nélkül utazik el a Juventus labdarúgócsapata a Chievo elleni vasárnapi bajnokira. Érdekes lesz..kell a 3pont!Igy lenne teljes a karácsony :)

babo410 2010.12.19. 10:29:44

Na most kéne nagyon a 3 pont! Kikapott a Milan, és ha mi bajnokok szeretnénk lenni, ki kéne használni. Másik meg h a Roma 1 pontra van tőlünk, a Lazio és a Napoli viszont 3-ra léphet el! Nem jobb lenne lépést tartani velük és közelíteni a Milanhoz? Ráadásul ha csak mi verjük meg őket a tavaszi szezonban, és tartjuk a 3 pontos különbséget, mni vagyunk előnyben, mert megvertük őket! Jó lenne ha ma nyernénk az tavaszra egy nagy lökést tudna adni!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása