Felipe Melo: "Mostantól csak a bajnokság számít"

Felipe Melo beszélt néhány szót a tegnapi mérkőzésről és a folytatásról az újságíróknak. A brazil csalódott a kiesés miatt, viszont nem tartja kizártnak, hogy a Juventus a tabella élére kerüljön a tavaszi szezon alkalmával.

"Sajnáljuk, hogy véget ért számunkra az Európa Liga. Az első mérkőzéseken nem tudtuk hozni a formánkat, és a bajnokságban is sokkal jobban ment, ennek a hibának most megfizettük az árát. Kár érte..."

A tegnapi torinói mérkőzés után Felipe elmondta, hogy lélekben már csak a bajnokságra és a bajnokságban következő, Chievo elleni mérkőzésre koncentrálnak.

"Fontos mérkőzés lesz, egy nehéz terepen. A maximumot kell kihoznunk magunkból a Chievo ellen, most semmi másra nem figyelhetünk, ez a legfontosabb."

"Scudetto? Jelenleg biztos lábakon állunk és ha a kemény munka is meghozza gyümölcsét. Biztos sokan mondják majd, hogy mi már nem játszunk az Európa Ligában és ezért előnyösebb helyzetben vagyunk, de őszintén, én még szívesen folytattam volna..."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr844653249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juve... 2010.12.17. 14:07:26

Nem tudok keseregni az EL való kiesés miatt... Nincs olyan jó keretünk, hogy mind2 fronton 100% teljesitsünk + még ott van az Olasz Kupa is igaz az zavar 1 picit, hogy az összes olasz csapat nagyon gyengén szerepelt az EL-ban. Szurkolok a Napoli,Inter,AC Milan és az AS Roma-nak h sokáig jussanak el az EL/BL-ben mivel ez nekünk csak jó, h nem csak a bajnokságra kell koncentrálniuk :) (egyik csapat se kapott könnyű ellenfelet ) Remélem sikerül maradandót alkotni a bajnokságban és a kupában is :) Forza Juve!!!

Lord Viktor 2010.12.17. 14:56:19

Az olasz foci értékének "súlyát" több "oszlop" tartja fenn. Sok kisebb, két-három nagyobb és a legnagyobb a Juventus. Azzal, hogy elintéztek minket 2006-ban, megroggyant az egész építmény és kevesebb súlyt bír el, és nem is lehet rá többet tenni, míg fel nem újítjuk a fő tartó oszlopot újra :D Ha visszatérünk a BL-be, és ott jó teljesítényt nyújtunk, előbb-utóbb visszaszerezzük azt a plusz BL helyet az olasz focinak, elvégre ez a koefficiens az előző 5 év eredményeit jelzi szóval évről évre változik, és még idén is lehet sokat tenni érte, például az inter megtehetné azt a szívességet, hogy kiveri a Bayernt :)

Ismeretlen_108746 2010.12.17. 15:11:38

Nem lesz könnyű visszaszerezni azt a BL helyet sajnos. Mivel eleve több német csapat indul az európai kupákban, mint olasz, ráadásul komolyan veszik az EL-t is, nagyon komoly kiugrások kellenek majd az előzéshez. Ráadásul ha nem változik az olasz hozzáállás az EL-hez, akkor elég reménytelen a feladat.

Arnijuve 2010.12.17. 15:19:28

ahogy nézegettem a bl illetve el párosításokat arra a megállapításra jutottam hogy bizony ugyanannyi német csapat maradt állva mint olasz ....csak az olaszoknak 3 a blben 1 aez el-ben a németeknek 2-2 a két sorozatban.....sztem ha most jól teljesítenek a bentmaradt olasz csapatok akkor hamar vissza lehet szerezni azt az 1 bl helyet....ja meg elnézve hogy most a német bajnokságban kik állnak kupaszereplést érő helyen háát én nem aggódok hogy jövőre veretes német csapatok lesznek a bl-ben.... A cikkhez: sztem egyértelmű hogy eddig is a bajnokságra koncentráltunk és ez jó is így....nyerjük meg vagy legalábbis 2. helyen végezzünk és akkor aztmondom hogy jó.a kupát meg megkell nyerni:D FORZA JUVE!!!

Lord Viktor 2010.12.17. 15:37:16

Ez mondjuk OFF, de azért elmondom: a BL-ben való szereplés komoly pluszpontokat ér, már a BL csoportkörbe való bejutás 4 pont, a továbbjutás 5 pont a csapatoknak. Bejutni a negyed-, elődöntőbe illetve a döntőbe mindkét sorozatban 1-1 plusz pont. Ehhez jönnek az eredmények, ami ugyanaz mindkettőben: döntetlen 1 pont, győzelem 2 pont. Az előző szezonban még az olaszok zártak az élen, eddig az ideit (kerekítve) 13-10zel a németek nyerik. Ugye az egyes csapatok pontjait összeadják majd elosztják a csapatok számával. És valljuk be, a németeknek nincsenek könnyű ellenfeleik: ugye az inter teheti a legtöbbet, ha kiveri a Bayernt, a Valencia ellen szerintem kevés lesz a Shalke, EL-ben a Benfica-Stuttgart kétesélyes, a Leverkusen viszont szerintem továbbmegy, mert ők a Metaliszt Harkivot kapták. Olaszok esélyei: a Roma-Shacktar szintén kétesélyes, ugyanis tudnak nagyon jól és nagyon szarul is játszani. A Milan-Tottenham is az, de szerintem a Milan hozni fogja. Az intert már mondtam, a Napoli van még az EL-ben, ők a Villareal ellen a legjobbjukat kéne, hogy nyújtsák.

Juvehooligan 2010.12.17. 15:49:50

Én is örülök h vége az EL-nek most a BL hely a lényeg... Plusz nem humorizáljunk már h van aki az internek szurkol h az olszok több helyhez jussanak... Ha rajtam múlna puszta kézzel vágnám el minden interes torkát a játékosoktól a szurkolókig szal nekem ilyet egy Juve szurkoló ne mondjon mááár... Jahh és sztem a Spurs tuti kiveri a milant és a nápoly sem fog továbbmenni a többivel egyetértek...

Lord Viktor 2010.12.17. 16:04:31

Én is gyűlölöm az intert, de valahogy mindig ezek a buzik jutnak olyan pozícióba, hogy szurkolnom kell nekik :( A pöcs Bayernt is gyűlölöm, mint a szart, amiért tavaly kivertek minket majd a Fiort is, oroszlánrészt vállalva az olasz-német párharcban. Tavaly BL döntőnél kérdezték tőlem melyik csapatnak szurkolok: Egyiknek se, mindkettőt utálom. De ha már az olasz bajnokságnak ettől jó, felőlem nyerjen az inter, azt a köv. körben essen ki a p*csába. Amúgy nekem nem hiányoznának se a BL-ből, se a Serie A-ból.

Diego2889 2010.12.17. 16:19:31

sztem ez tiszta hülyeség. minden olasz csapat érdeke h minél több csapat induljon a bl-ben. ha ehez az internek nyernie kell, akkor nyerjen. nem ugy drukkol itt valaki az internek, ahogy azt te gondolod. A másik h ha ennyire hülye vagy h elvágnád 1 interes torkát, akkor meg is érdemled. tisztelni kell a másikat, akárkinek drukkol. mindenki másért rajong. Izlések és pofonok. Nekem rengeteg ismerösöm, barátom interes! és akkor mivan??? vágjam el a torkukat?:D ha mindenki igy állna ehez ahogyan te, akkor nagy bajok lennének a világban.

VonDeak 2010.12.17. 18:17:31

Úgy látszik Cassanoról lecsúsztunk, elvileg a milannal megegyezett és évi 3m euró lesz a fizetése 2014-ig. Hogy ez biztos azt nem tudom, de nincs ezeknek elég csatáruk?:)

Ismeretlen_171812 2010.12.17. 19:11:58

Szép estét. Látom megy a trollkodás rendesen. Srácok, ne hagyjátok, hogy felhúzzon titeket egy inter "szurkoló". Minden esetre a kommentek nagy része, moderálva lesz. ÉS szeretnék megkérni mindenkit a trágár szavak mellőzésére, illetve az inter szurkolókat felszólítanám, hogy hagyják el az oldalt. Vagy viselkedjenek. :) Köszi.

Ismeretlen_161952 2010.12.17. 20:09:17

LORD VIKTOR! Az első commentedtől teljesen elérzékenyültem... könnybe lábadtak a szemeim.. :D

Ismeretlen_161952 2010.12.17. 20:18:06

Diego2889! "Nekem rengeteg ismerősöm, barátom interes! és akkor mi van??? vágjam el a torkukat?" MINDENKÉPPEN!! MÉG SZÉP!!! :DDDDD

Arnijuve 2010.12.17. 20:35:23

nekem is vannak interes haverjaim és együtt szoktunk meccset nézni is sokszor és ha juve meccs van akkor előszeretettel szurkolnak csak azért is ellene:D én meg persze az inter ellen :D de mégsem öljük meg egymást :D cukkoljuk egymást egyfolytában....

bob910 2010.12.17. 21:08:36

Emberek hülyeséget azért ne beszéljünk ! Mi az ,hogy örültök annak ,hogy kiesett a csapat ??Úgy gondolom ,hogy egy ien presztízsű klubnál hogyan lehet olyat mondani,hogy cél a Bl-t érő hely,és inkább essünk ki az El-ből ? Megint ne nyerjünk kupát ? Kétségtelen nem ez a Juve ami régebben volt ,már annak nyoma sincs,viszont ien kasszából így gazdálkodni egyszerűen szégyen.. Sajnos ez kritikus pont,hogy ient mondtatok ,és Meloval tudok eggyetérteni hogy igenis menetelne tovább.

Lord Viktor 2010.12.17. 21:16:21

Nem mondtuk azt (én legalábbis), csak annyit hogy nem kesergünk utána, leszarjuk. :)

g3ronymo 2010.12.17. 21:35:10

Kedves Bob! Alapvetően egyetértek veled, hisz a Juventustol és a szurkolóitól méltatlan ez a hozzáállás!! DE!!!: szerintem sokan azért "örültek" vagy nem bánkódtak a kiesés miatt, mert ebből a keretből nem lehet versenyben lenni a scudettoért, és közben tisztességesen helytállni az EL-ben! Meg egyáltalán mi számít helytállásnak? Jobb az ha a csoportkörök után egyből kiesünk? vagy az elődöntöben? Mert szerintem inkább legyünk versenyben a scudettoért! így talán lesz egy kicsi esélyünk. (arról most nem térnék ki, hogy meg tudnánk e előzni a Milant, de lényeg h ott loholjunk mögöttük). Ja és ne feled, van még olasz kupa is, amit ha pl a milan jól teljesít a bl ben, lehet hanyagolni fog. a többi csapattól nem tartok:)

Lord Viktor 2010.12.17. 21:41:29

A kupában én mondjuk tartok mindenkitől. A kiscsapatok oda szokták felszívni magukat, hogy legyen esélyük nyerni valamit. :) Szóval ott bárkivel futunk össze, nehéz lesz, azt nem vehetjük félvállról.

Ismeretlen_164215 2010.12.17. 21:50:09

Lord Viktor: Ha a kupában a kis csapatoktól kell félni, mert ők szokták magukat felszívni, akkor jó esélye van a Juventusnak, mert jelenleg nagyon messze van ezzel a játékosállománnyal egy nagy csapattól. Nem rossz, de nem megfelelő a szint.

bob910 2010.12.17. 21:53:48

Kedves g3ronymo! Igazad van ,de azt kell mondjam ,hogy mindenki mindig azt mondja ,hogy a keretünk így gyenge így kell megerősíteni stb. De ezzel a Juventus is tisztában van,viszont erre az egyre tud hivatkozni.Ami viszont erre plussz ,hogy van egy Arsenal akinek ugyancsak nincsen "neves" játékosai!Mégis minden fronton helytállnak,valóban bő a keret ,ez a fiatalítás elve,ami viszont nálunk nincsen mit szeretne a Juventus ? 28 évesen beépítik az ifiket ? Itt ez a Sorensen srác,vagy éppenséggel a másik ifink aki betalált a Cití ellen,az első meccsén! Az első meccsén!! Elsimerem nem vagyunk a legjobbak,csak ami hihetetlenül bánt mindenkit,vagyis az biztos engem igen,hogy nem nyertünk kupát x éve,és semmi pozítivat nem tudtunk mondani a múltunkról,ott a 4-1 -nél szétkellet volna roppantani azt a csapatot ,ugyanis a gerince a mostaninak még mindig az foltokban! Másrészről az bánt ,ha már a "kiégett" játékosoknak nem megy :Példa : Amauri! ,akkor miért nem nyúlnak a fiatalokhoz ?? Egyébként igazad van teljesmértékben ,hogy ott az olasz kupa és sorolhatnám,de engem zavarnak bizonyos "megoldható" problémák!!

Ismeretlen_153094 2010.12.18. 09:51:53

Én sem nagyon kesergek, hogy kipottyantunk az el-ből. Most az elsődleges cél a bajnokságban való jó szereplés(Bl-t érő hely). Egyre jobban csapat-szaga van a Juvénak, ennek örülök legjobban. Elindultunk egy szerintem helyes irányba, de még nagyon az elején járunk. Remélem a folytatás is hasonló lesz. Forza Juve!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9909) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7436) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása