Del Neri: "Ez a Juve soha nem adja fel!"

Luigi Del Neri a Catania elleni mérkőzés előestéjén a szokásos sajtótájékoztatón beszélt a szicíliai találkozóról, de először még szót ejtett a poznani meccsről is.

"Mindent megtettünk, hogy a következő körbe jussunk, de az eredmény nem tükrözi a pályán látottakat. Azért estünk ki, mert a sorozat elején még meg kellett ismernünk egymást, így sok értékes pontot hullajtottunk el akkor."

"Sajnálom, hogy kiestünk, mert mi foglalkoztunk az Európa Ligával, és senki sem mondhatja, hogy a Juventus Poznanban ne tett volna meg mindent a győzelemért. Ez a pozitívuma a dolognak, ami bizonyítja, hogy a Juventus soha semmilyen meccset nem ad fel."

Térjünk vissza a bajnokságra, ahol a csapat fontos szerepet játszhat.

"Szükségünk van egy jól megalapozott vezetőre. A Milan és a Lazio fontos dolgokat visznek véghez, de átmenetileg mindannyian ugyanannyit érünk. Minden tőlünk telhetőt megteszünk a lehető legjobb eredmény eléréséért vasárnaponként. Eddig elég jól teljesítettünk, harmadik helyen állunk a tabellán. Ahogy várható volt, nehezen lendültünk bele, de aztán megtaláltuk a megfelelő ritmust. Sok a döntetlenünk? A hazai meccsek közül a Roma és a Fiorentina ellen játszottunk döntetlent, két nem kis csapat ellen, idegenben viszont fontos győzelmeket értünk el."

A Juve a szezon kezdete óta sokat fejlődött, de a folyamat még nem fejeződött be.

"Egy kicsit jobban kell összpontosítanunk. Az utóbbi két meccsen rögzített szituációk után kaptunk gólokat, így ezekben a helyzetekben még jobban kell figyelnünk, hogy elkerüljük az ilyen gólokat."

Az edző beszélt a Catania elleni meccs nehézségeiről.

"A Cataniának nincs vesztenivalója. Ők egy gyors, jól felkészített csapatot alkotnak. Vannak játékosaik, akik képesek gólokat szerezni. Egy, a Genoa elleni meccshez hasonló légkörű meccsre számítok, ahol a szurkolók az első perctől űzik kedvenc csapatukat. 30°C-kal több lesz, mint Lengyelországban volt? Nem tudom, hogy ez probléma lesz-e, de mindenesetre megnehezítheti a meccset."

A Juve Marchisio nélkül utazik Cataniába, Del Neri a szélsőknek üzent.

"Sissoko és Marchisio eltérő tulajdonságokkal rendelkezik, így azt hiszem, hogy két szélsővel lesz a legjobb a játékunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr574653205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tony 2010.12.05. 03:22:19

"Eddig jól teljesítettünk." Végülis,ha csak a bajnokságot nézzük a megszerezhető 42 pontból 24van 14 meccsből 6 győzelemmel. Hát igen,tényleg tök jó,sokkal jobb,mintha a döntetlenek helyett mondjuk vereségek lennének,ez tény... "Harmadik helyen állunk a tabellán" Ez leginkább az olasz bajnokság hihetetlen erejének köszönhető,nem a nagyszerű teljesítménynek,de felhívom a figyelmet arra,h ez a 3. hely 4 pontra van a 11.től.... Egyébként nem nagyon lepődnék meg,ha a Catania ellen sem futná többre egy x-nél.

Ismeretlen_108746 2010.12.05. 08:18:57

"Sok a döntetlenünk? A hazai meccsek közül a Roma és a Fiorentina ellen játszottunk döntetlent, két nem kis csapat ellen, idegenben viszont fontos győzelmeket értünk el." Nem kell ez a süketelős, szar duma, a tények makacs dolgok. 14 meccsből mindössze 6-ot tudtunk megnyerni, ez pedig önmagáért beszél. Vagy Del Neri nem ismeri a saját csapatának statisztikáit?

Ismeretlen_128760 2010.12.05. 08:58:57

Úgy látszik, a sok döntetlen a 4-4-2 átka, az MU is hasonlót művel(t). Persze ott jóval több klasszis van, aki eldöntheti a meccseket.

Lord Viktor 2010.12.05. 09:56:20

Jaj mááár. Károgó varjak. Tavalyi évhez képest sokat léptünk előre, nem kell itt fikázni a csapatot, ha nem tetszik, szurkolj másiknak. Amúgy meg a MU 8 győzelem mellett 7 döntetlennel vezeti a PL-t... Amúgy meg a sinter és a Roma hol van? :D Ha? Béka segge alatt. Nem lesz meg a scudetto? És? Nem az a cél idén, az csak vágy, ami beteljesülhet, de ha nem, az se baj. Az első 3-ba benne leszünk akkor már jó, és ki akadályozna meg? A Milan és a Roma. Max a Lazio, amíg meg nem sérül valaki. A sinter? Megnézem egy ilyen válság után milyen hamar kanalazzák őket össze, mikor kap egy ultimátumot Benítez, mindig jön egy jó eredmény (ugyanolyan szar játékkal). Remélem sokáig ott lesz és még lejjebb csúsznak, érezzék át ők is, mit tettek velünk. Az EL-t meg felejtsük már el, szerintem se érett meg még ez a csapat arra, hogy 3 fronton helytálljon. UEFA-együtthatóról meg annyit, hogy a csapat eddig több pontot gyűjtött, mint a másik 3 olasz csapat.

Ismeretlen_102194 2010.12.05. 11:25:53

Ez egy kicsit olyan Ranierisre sikerült!Tavaly ahogy fogytak a lehetőségeink úgy jöttek ezek a süketelések is..... "30°C-kal több lesz, mint Lengyelországban volt? Nem tudom, hogy ez probléma lesz-e, de mindenesetre megnehezítheti a meccset."- Ha jó az idő az a baj, ha rossz az idő az a baj!Mintha előre mosná kezeit...... Tény : poznanban már el sem kellett volna kezdeni a meccset, csak a "vaskalapos" uefa vezetők nem képesek ésszerű döntéseket hozni, meggyőződésem ha pl. a Barca játszott volna ott simán halasztanak!Ez meg már a sportdiplomácia, amiben egyenlőre gyengék vagyunk, sztem.

Ismeretlen_152362 2010.12.05. 12:16:45

áruljátok már el, hogy 12 új játékossal és a vezetőség szinte teljes lecserélésével ti ugyan mit vártatok? azt, hogy ezekkel a játékosokkal, akikből mondjuk majdnem ki lehet hozni 1 európa szinten is helytálló kezdőt 1-2 poszt kivételével, kb 4 hónapja játszanak 1ütt. azt se felejtsük el, hogy azért sok a sérült és igencsak gondolkozni kell, hogy ki hol játszon. mindent egybevéve szerintem nem áll rosszul a csapat és a szezon elejéhez képest is javulás figyelhető meg. nem értem mért nem tudtok türelmesek lenni az állításotok szerint kedvenc csapatotokhoz, mert ez az év végre kezd a juvéhoz méltóan zajlani, az el-blamázst leszámítva. a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy hány ponttal, de 3.ik helyen áll a csapat.

babo410 2010.12.05. 12:54:21

Na azért ha ma nyerünk, lesz 27 pontunk. És am a Chelsea 16 meccset játszott, és 30 ponttal áll. Akkor? Mi sem vagyunk rosszabbak. Csak a Chelsea 4 vereséget szenvedett. Mi csak 2-t. Akkor mit akarunk? Nálunk meg ráadásul fél keret le lett cserélve! Nem szólhatunk semmit, mert egészen jól haladunk előre. És kik vannak előttünk? Milan, akik ha lesérül Ibra meg is haltak. Lazio, akik azé 3-1-re megverték azt a zintert, akikkel mi csak döntetlent tudtunk játszani. És mi ráadásul 0-0-t. És én amondó vok, ha januárban jön egy olyan csatár, aki Ibra színten lődözi a gólokat, akkor mi is odaérhetünk az 1. helyre! A Milan kerete se erősebb a miénknél, csak ott vannak ketten akik be tudják lőni a gólokat. Meg tegnap a Brescia meg is nyerte a meccset a Milannak. Robinhonak konkrétan a Brescia egyik védője adott gólpasszt, ráadásul olyan egyedülhagyták, mint a kisujjam. És ilyen védelmi hibákkal mi is szétaláztuk volna őket. 2. félidőben a Milan nem is tudott gólt lőni, mert javult a Brescia. Ezért nem kell aggódni! Nem vagyunk olyan rosszak! És januárban tuti jön egy jó csatár, és rem Amahajturi meg megy!!!!!!!!

Diego2889 2010.12.05. 13:23:21

én azt mondom h senki se legyen elégedetlen. én sztem szépen játszik a csapat. látom végre az akaratot a szemükben. ha azt nézzük akkor picit szerencsétlenül is alakult 1-2 meccs. ott volt a sampdoria elleni meccs ahol 2 pontot " veszítettünk" A Fio ellen is ugyanígy. és még volt nem 1 ilyen meccs az évben, ahol ha kicsit mellénk áll a szerencse, akkor győztesen jövünk le a pályáról. A csapat jó úton halad, hagyjuk őket dolgozni. Del Neriben teljes mértékben megbízhatunk úgy vélem. Forza Juve

Ismeretlen_102194 2010.12.05. 14:50:52

reaper871205 : -A kommentem a nyilatkozatról formált véleményemet mutatja, és akárhogy nézem a te általad vélt negítívumokat nem tatalmazza!Tehát vagy elolvasod figyelmesen vagy inkább nem kommentálod! Másrészt ennek az oldalnak az lenne a lényege hogy kultúrált formában mindenki elmondhassa a véleményét!

Lord Viktor 2010.12.05. 15:23:06

asveed: Igen, elmondhatja, de én is elmondhatom a véleményéről a véleményemet xD Másrészt meg vannak olyanok, akik csak temetni, szidni tudják a csapatot, és ócsárolni, "félistenezni", ez nekem szúrja a szemem. Tavaly jogos volt szidni a csapatot, idén szerintem nem az. Ez a keret vegyes, vannak még szarok és hiányposztok, így nem tudom ki mit vár. A kispad is vékony most, ráadásul győzelmi kényszerben vagyunk.

Tony 2010.12.05. 15:44:17

Elég szomorú,h egyes emberek még a tények ellenkezőjét is meg tudják magyarázni. Idei tétmeccsek mérlege 19 meccs 6 győzelem,miközben sikerült 1 sokadrangú klub mögött kiesni a kupából. Ha valakinek ez kielégítő akkor csak gratulálni tudok. Előrébb tartunk? Hol? Mindenkit a 3. helyet látja és nem veszi észre,hogy ez semmivel nem több,mint tavaly,csak éppen az erős csapatok a mi szintünkre süllyedtek. Kisebb összeget tennék rá,hogy tavaly sem lehetett sokkal kevesebb pontunk 24-nél.Akkor meg mivel tartunk előrébb? Játékban talán,de eredményességben semmi esetre sem.

blake11 2010.12.05. 15:44:59

Én nem tekintem az idei évet teljes mértékű előrelépésnek.Az nem is előrelépés ha egyszer hátra lépünk(tavalyi szezon),egyszer meg előre(mostani szezon).Előre és hátra lépkedünk folyamatosan lényegében nem haladunk semmit.Épp itt lenne az ideje elindulni előre.. De úgy nehezen fog menni,hogy folyton beleugrunk egy negatív időszakba.

Lord Viktor 2010.12.05. 16:27:24

Tony: A tényeknek nincs ellenkezője :D A tények azok tények, a nézőpont lehet kérdés. Te azt látod, hogy milyen szar, hogy 19 meccsből csak 6-ot nyertünk. De add már hozzá hogy a 19 meccsből csak 2t buktunk el! Meg amúgy is, szarjuk már telibe az EL-t! A Juvétól az volt az elvárás, hogy a döntőért menjen, de ez nem reális dolog a keretet nézve, nekünk a bajnokság fontosabb, azt mondom essünk ki most, mint tavasszal egy másik gagyi csapat ellen, hamarabb elfelejtik az emberek. Annak örülök, hogy legalább te is elismered, hogy játékban előreléptünk. ha ezt tartani tudjuk, az eredmények is jönnek. Amúgy mit te vársz a csapattól? Mármint a bajnokságban? Mert ez számomra nem világos eddig. blake11: "Az nem is előrelépés ha egyszer hátra lépünk(tavalyi szezon),egyszer meg előre(mostani szezon)." Mi a mondanivalód itt barátom? Még mindig a tavalyi év miatt keseregsz vagy az a baj, hogy idén előreléptünk a tavalyhoz képest? mert egyiknek sincs sok értelme... :D

devil-z 2010.12.05. 16:33:12

Előrelépés? inkább a bajnokság gyengeségéről árulkodik, hogy ilyen ingadozó teljesítménnyel is jelenleg a 3. helyen állunk. Mi lenne akkor, ha folyamatosan tudnánk jó teljesítményt nyújtani, és nem csak 1-1 meccsen? A Mester nyilatkozatának remélem semmi igazságalapja sincs, mert ha valóban mindent megtettünk a továbbjutásért és csupán erre a szánalmas teljesítményre futotta, akkor igazán nincs miért beszélnünk előrelépésről. Kíváncsi vagyok, hogy a sok hiányposztra / töltelékemberre mikor fog a félistenünk reagálni.

Tony 2010.12.05. 16:41:32

Lord Viktor! Köszönöm a kérdést,én az első négy hely valamelyikét örülnék,ha elcsípné a csapat,ez a teljesítmény viszont nem lenne elég rá,HA a többi csapat nem gyengült volna meg ilyen látványosan. Ebben a kialakult helyzetben ami most jellemzi a serie-a-t viszont simán beérhetünk. De ez nem a mi teljesítményünket dícséri,hiszen ilyen kevés győzelemmel vicc,hogy itt tarthatunk.

Diego2889 2010.12.05. 16:52:42

pont h nem a bajnokság gyengeségéről árulkodik. a kis csapatok is 1re erősebbek. évek alatt sokat erősödtek mint a középcsapatok, mint pedig kisebb csapatok 1aránt. az 1 dolog h csak 6 nyert meccs van a hátunk mögött, de nézzétek meg az intert pl. 1 év alatt hova jutottak. pedig ott 1 nagyon erős keret van.

Lord Viktor 2010.12.05. 17:07:30

Szerintem teljesen szubjektív, hogy gyenge vagy erős egy bajnokság, ha szoros. Ezért felesleges ezt hangoztatni. Szoros és kész, bármi megtörténhet. Arra is rájöttem, felesleges optimistáknak vitatkozni pesszimistákkal. Az egyik azt nézi hogy félig tele a pohár a másik meg hogy félig üres, nem lehet igazságot tenni. Én továbbra is szorítok a csapatnak, remélem ma nyerünk.

Ismeretlen_102246 2010.12.05. 17:50:41

Most látszik igazán meg, hogy ki tartozik a pesszimisták és az optimisták közé, azaz valaki szerint tök mindegy a 3. hely a pohárban még mindig lehetne több a víz... sztem meg - csatlakozva Lord Viktorhoz, reaperhez, Diegohoz és babohoz - az a jó, hogy a harmadik helyen állunk és előzzük az Intert, a Roma-t. Ez múlt évben ilyenkor csak álom volt. Most tartjuk a lépést és ez nem kis teljesítmény az elmúlt évhez viszonyítva. Múlt évben a pohárban egyre kevesebb víz volt, míg végül a szurkolók szomjan haltak... most egyre több a víz és bár lassan gyarapszik, de nekem az is jó, ha minden egyes alkalommal csak kicsivel ihatok többet... már ez is nagyon üdítő :) Főleg, ha janurában sikerül jól igazolni: Adja Isten!

Ismeretlen_149085 2010.12.05. 18:38:27

Én is ShyrKahnékhoz csatlakozénk. Szezon előtt még azt mondta a többség, hogy a nyári változtatásokkal nem érünk oda a BL-helyre. Most meg, hogy jelenleg ott vagyunk, az megy, hogy csak azért lehet így, mert gyenge a többi csapat. Véletlen se lehet valami pozitívumot felfedezni. A veretlenség meg szerintem egy igen nagy eredmény, tény, hogy jobb lenne a sok győzelem, de a stabilitás kialakítása a legfontosabb a további fejlődéshez. Én az eddigi eredményekkel elégedett vagyok, a csapategység kialakult, a szezon második felére már én is azt várom, hogy több meccset nyerjünk. Az, hogy előre meg vissza lépünk valamennyire igaz 2006-tól nézve, de azt nem veszitek figyelembe, hogy új a vezetőség, ők egyelőre csak előrelépést tettek, nem rajtuk kellene számon kérni az előttük történő dolgokat.

Arnijuve 2010.12.05. 19:01:08

csatlakoznék azokhoz akik szerint ez nem is olyan rossz :D igazságszerint 2 meccset vesztettünk és veretlenségi sorozatban vagyunk amit ha egy győzelmi sorozatra tudunk váltani 3-4 forduló alatt előzhetjük az előttünk lévőket(legalább a laziot) mert senki sem tud elég egyenletes teljesítményt nyújtani...és örülni kell annak hogy még partiban vagyunk a többiekkel és annak is hogy fejlődik a csapat :) ma nyerni kell:)

Kovikazy 2010.12.05. 19:35:21

Nem hiszem hogy harmadik hely olyan rossz lenne! Sűrű a mezőny,ez tény. De egy olyan bajnokságban mint az olasz, ahol az összes csapat tovább jutott a nemzetközi porondon (pont a Juve nem ;)) ott nem lehet színvonal romlásról beszélni sztem! Innen nézve a harmadik hely nem is olyan rossz! A pesszimista optimista ellentétről meg annyit hogy nem hiszem hogy az imádott csapatról bármikor is tudnék rosszat írni vagy mondani, az ember vagy szerelmes vagy nem!! A szerelmes mindig a pozitívumot keresi a csapatban és nem keres rajta fogást! Nem azt mondom ,hogy nem objektíven kell nézni a csapat teljesítményét, de amit egyesek irogatnak a Juve-ról az nem objektív kritika hanem,pocskondiázás! Mindegy mit csinál a csapat az nem jó! Ha megnyerjük a scudettót akkor az lesz a baj nem játszunk olyan szépen mint a barca! Na mindegy,bárhol is álljon a csapat bárhogy is játsszon én azt mondom: FORZA JUVE!!!!!!!!!!!

Lord Viktor 2010.12.05. 19:48:46

Kovikazy: az EL-ben az összes olasz csapat kiesett, bár asszem a Napoli még matematikailag bennmaradhat :D De UEFA-együttható szempontból mi gyűjtöttük a legtöbb pontot eddig.

Tony 2010.12.05. 21:04:53

Az a baj,hogy nem akarjátok megérteni,hogy miről beszélek.Ez nem optimizmus-pesszimizmusról szól,én azt állítom,hogy eredményesség tekintetében semmit nem lépett előre a csapat,hiszen nincsen több pontja,mint tavaly ilyenkor.Ez 1 TÉNY. És nekem se DN se senki ne meséljen olyat,h azért harmadik a csapat mert olyan jó teljesítményt nyújt,mert ez NEM igaz.KÉT meccset nem tudnak 1 más után nyerni!!! Összességében viszont nyílvánvaló és ezt én is elismerem,játékban van fejlődés és mindenképpen stabilabb ez a csapat mint a tavalyi,ezt a vereségek kis száma jelzi,ez is TÉNY. Viszont ahhoz hogy tényleg előre léphessen a csapat szükség van 1 kis pluszra,lehet h ezt 1 értelmes csatár érkezése meghozhatja,de lehet más is kell még.

Ismeretlen_108746 2010.12.05. 21:09:36

Nem igazán értem, hogy az ember miért ne írhatná le a véleményét (amely az volna, hogy 14 meccsből 6 győzelem az nagyon vékony), anélkül, hogy egyesek "nem kell itt fikázni a csapatot, ha nem tetszik, szurkolj másiknak" típusú ostoba szöveggel jönnének. Én magam is azt vélem, hogy a tavalyi évhez képest történtek pozitívumok, de azt gondolom, hogy nem kellene vég nélkül az új játékosokra, a hűvös időre, vagy bármire hivatkozni. Meg kell nyerni a kötelező meccseket, a jelenlegi jó helyezésünk a riválisok botladozásának köszönhető, ezt azért látni kell. A süketelés meg kurva unalmas.

Kovikazy 2010.12.05. 21:48:49

Nekem azzal van tele a tököm, hogy egyes emberekkel semminek sem tud örülni! Akinek nem inge ne vegye magára! FORZA JUVE!!!!!!!!!!!

Lord Viktor 2010.12.05. 22:50:55

Apuleius: az idézet szöveg tőlem van, mégsem hiszem hogy rólam beszélsz. Felőlem leírhatja a véleményét bárki, de én is leírhatom az enyémet. És igenis nézőpont kérdése, mert vannak pozitívumok és negatívumok, egyesek ezt emelik ki mások azt. A jó helyezés meg a riválisok botlása miatt ilyen? Ez szerintem mindenhol így van :D De lehet bennem van a hiba és egy tuskó szurkoló vagyok, aki örül a győzelemnek és nem dől a kardjába egy DÖNTETLEN után. Mert én tudok örülni egy 15 meccses veretlenségi sorozatnak is. És ha a tabellára nézek, nem azt nézem, hogy de gáz hogy csak 7 győzelmünk van 15 meccsből, hanem azt hogy harmadik a csapat, elérhető távolságban van a Milan és a Lazio is, és nekünk a legfaszább a gólkülönbségünk, a lőtt gólokat nem is említem. És nem azt mondom, hogy de szar ez a csapat, hanem hogy gyerünk tovább.

Ismeretlen_108746 2010.12.05. 23:33:06

Lord Viktor: Márpedig többek között... Nem akarok kekeckedni, de erős ellentmondást látok a "nem kell itt fikázni a csapatot, ha nem tetszik, szurkolj másiknak" és "Felőlem leírhatja a véleményét bárki" mondatok között. Az első megnyilvánulásod éppen arról szól, hogy ha valakinek eltér a véleménye a Tiédtől, az számodra elfogadhatatlan. Alapvetően szimpatikusak a Tiédhez hasonló optimista hangok (tényleg!), de engedtessék meg, hogy leírhassam a negatívumokat is anélkül, hogy elküldenének más csapat meccseit nézni. Ergo ha a Te véleményed mások véleményének fikázásában mutatkozik meg, akkor az kicsit túlmutat a saját véleményed leírásán. Egy csapat jó helyezése nyilvánvalóan nem csak a riválisok botlásából adódhat. Szellemes próbálkozás volt, de sajnos nem felel meg a valóságnak. Szerintem minden szurkoló örül a csapata győzelmének, de nem tagadom, bizonyos döntetlenek után én bosszankodom (pl. Brescia vagy Fiorentina ellen). Senki sem állította, hogy szar a csapat (legalábbis én bizonyosan nem), s a negatívumokkal kapcsolatos felvetésem éppen annak szólt, hogy könnyedén vezethetnénk akár a bajnokságot, ha nem szórakoznánk el könnyű meccseket.Ez pedig dühítő, mivel én is látom a pozitív változásokat, látom a lehetőségét a még jobb szereplésnek, s ez maximalistává teszi az embert. Ez aligha ekvivalens azzal, mintha valaki ócsárolná a saját csapatát. Mindannyian ugyanazt akarjuk, egy sikeres Juventus-t. Ki optimista, ki kevésbé az, de mindenkinek szíve joga leírni a véleményét.

Lord Viktor 2010.12.05. 23:54:59

Akkor ajánlom figyelmedbe a második kommentemet. Bárkinek joga van leírni a véleményét de nekem is jogom van hozzá hogy leírjam a véleményem a véleményéről :D Egyébként engem is zavarnak ezek a dolgok, elismertem, hogy a csapatnak van hova fejlődni, mert vétünk még bosszantó hibákat, de ez egy fiatalított keret, én azt mondom belefér, csak lássam a fejlődést és én látom. (AZ EL-t ne vegyük ide inkább) Ami leginkább zavar, hogy vannak itt olyanok, akik csak szidni tudják a csapatot, győzelem után sehol se vannak vagy csak a kevés negatívumot emelik ki, és ez nekem állatira szúrja a szemem.

Ismeretlen_108746 2010.12.06. 10:16:32

Csak ismételni tudom Önmagam, technikailag természetesen mindenkinek "joga van" bármihez, ezen túl viszont tolerancia és intelligencia kérdése, hogy valaki él-e minden "jogával". Vagyis technikailag mondhatod azt, hogy "szurkolj más csapatnak", bárkit elküldhetsz az anyjába is, de a vélemény kifejtésének szabadságát nem feltétlenül ebben kellene megvalósítanod. A személyeskedés és kioktatás soha sem szerencsés, még akkor sem, ha "jogod van hozzá". Változatlanul azt mondom, hogy a Hozzád hasonló, egyébként teljesen értelmes és szimpatikus kommentelőktől azt várnám, hogy ne éljenek ilyesfajta megnyilvánulásokkal. Persze mindez szíved joga. Számomra is unalmasak az állandó fikázók, de a hurráoptmisták is azok tudnak lenni, s mindkét szélső oldal hozzászólásaiban sok igazság szokott lenni. Próbáljuk meghallgatni és elfogadni mindenkinek a véleményét, anélkül, hogy minősítenénk magukat a hozzászólókat.

Ismeretlen_102246 2010.12.06. 10:56:14

@Tony: Most több pontunk volt eggyel a Catania elleni meccs előtt, mint múlt évben. Ezt lehet ugyanannyinak nevezni, de azt is vedd figyelembe, hogy most nem leszálló ágban vagyunk. Múlt évben ilyenkor már jócskán abban voltunk és folyamatosan csúsztunk lefelé a tabellán. Jelenleg mintha ez ellenkező irányba történne, azaz egyre föntebb vagyunk a tabellán és a játék is stabilizálódik (múlt évben esett szét).

Tony 2010.12.06. 14:53:16

ShyrKahn! Elfogadom.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása