Del Neri: "Kitűnő meccs, jól játszottak a srácok"

Genova szerencsét hoz Luigi Del Nerinek. Tegnap abban a stadionban lépett pályára a csapata, melyben ő maga még a Samp edzőjeként szép sikereket ért el, így a Genoa elleni győzelem után különösen elégedett lehet.

Del Neri

Ez egy létfontosságú győzelem volt egy olyan stadionban, ahol nagyon nehéz játszani.

"Nem volt könnyű meccs. A fiúk kitűnően, nagy odafigyeléssel játszottak."

"Krasić? Bízok benne, és a szombat délutáni edzés után úgy döntöttem, hogy már a kezdéstől a pályán lesz. Amikor jó állapotban van, nagyon nehéz őt megállítani, amit ezen meccsen ismét bizonyított."

"Ez három fontos pont, amelynek köszönhetően továbbra is közel vagyunk a listavezetőkhöz és folytatjuk céljaink megvalósítását. Egy-egy mérkőzés alapján nem szabad elragadtatnunk magunkat!"

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr324653177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_161952 2010.11.22. 11:42:19

Nagyon nagy potenciál van a csapatban. Egy-két igazolási csorbát kell kiköszörülni és kész a csapat. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én csak azért is szívesen látnám Balázst a csapatban. Az ellenfél nem tudná melyik oldalra kapkodja a fejét bakker. Nem lenne az a védelem amelyik egy időben meg tudna fogni két ilyen szélsőjátékkal rendelkező csapatot. A középpálya jó. Szélső védő és egy gyilkos csatár is elkelne. Ja.. Aut Caesar aut nihil.. FORZA JUVE

cd 2010.11.22. 11:48:50

realsequator: egyetértek. és del neri is jól nyilatkozott. meccsről meccsre kell haladni, és behúzni mindet :)

west 2010.11.22. 11:58:59

Én viszont Marchisiot látnám szívesen továbbra is baloldalon csak kellene mögé egy remek hátvéd aki képes bejátszani az egész baloldalt.

Adi 2010.11.22. 12:21:49

Igen West! az a helyzet hogy ha Balázst leigazolnánk és tegyük fel játszana is folyamatosan, akkor valakinek ki kellene maradnia a Melo Aquilani Marchisio hármasból, na de kinek?:O Bár lehetne az is megoldás, hogy egy csatárral játszanánk és így Marchisio bekerülne Aquilani mellé, Melo pedig mögöttük szerepelne, bár én nem vagyok híve az egy csatáros játéknak! Ezért sztem is egy jó balhátvédre van szükségünk, aki bejárná a pálya bal szélét. :)

Ismeretlen_161952 2010.11.22. 12:39:01

west, Adi! Van benne ráció amit írtatok ez tény. Személy szerint Marchisio-t nagyon szeretem. Az egyik kedvencem. Azt is meg kell mondanom, hogy nem vagyok egy Dzsudzsák fan. De valahogy Balázs játéka kiegyensúlyozottabbnak tűnik mint Marcié. Nem azt mondom, hogy jobb játékos csak az én szememben a honfitárs hatékonyabb szélsőjátékot végez. Csak sajnos azt nem tudom mennyire feküdne az olasz foci Dzsudzsinak. Kíváncsi leszek a téli igazolásokra az tuti.

tataboy 2010.11.22. 12:48:36

Dzsudzsák játéka sokszor tényleg hasonlít nekem a Kasics játékára!

fodordenes 2010.11.22. 13:45:54

Azért tegyük hozzá,hogy Dzsudzsák amit tesz,azt a holland ligában teszi,Kraszics pedig a Serie A-ban ér el mesterhármast,lő gólokat,azért nem ugyanaz. Ettől függetlenül, ha leigazolnánk,csakis az egy csatáros játék lenne elképzelhető amit említettetek feljebb. Mert ebből a középpályás 4-esből nem szabad senkit kihagyni. Ezzel viszont az a baj,hogy DelNerinél csak a 4-4-2 működik,ilyen miatt még Diegot is eladta, (vagy másmiatt), vagyis nem változtatna taktikát,amit nem is kell,mert ez eléggé kezd összeállni. Összegezve,Dzsudzsák nem hiszem hogy kezdő lenne. Viszont ha Sissokot elpasszolnánk,ami a sok középső középpályás miatt elképzelhető, és helyette lenne egy szélsőnk, nagyobb lenne a variációs lehetőség. Remélem nem volt túl össze-visszaság amit írtam,és érthető mire gondoltam:)

Ismeretlen_122894 2010.11.22. 13:59:59

dzsudzsi szerintem még kevés lenne ide, 2-3 évet játszon mondjuk a sampban vagy a lazioban, aztán hozzukm el, ha jól teljesít. szerintem nagy felet lenne még neki a juve. meccs: határozott, szép győzelem, ilyet még sokat!

adams 2010.11.22. 14:24:43

kérdeznélek titeket az oldal szerkesztőit is ,hogy ki mit tud arról, hogy van e lehetőség közösen busszal szervezett formában juventus meccsekre utazni??? NÉztem az az inter oldalát nagyon komolyan csinálják a dolgokat nagy busszal mennek nagy létszámban az inter meccseire, közös programok , régen a zebraportalos Bubbson tudom , hogy csinált hasonló dolgokat , de annak vége , más nem csinált magyar juventus csoportot ? valaki aki tud ilyenről , köszi!Tuti h.sokan lennénk!

Ismeretlen_102194 2010.11.22. 14:25:15

Többé-kevésbé egyetértek az edzővel de ez a "kitűnőtől" azért még messze van, nagyon! A védelemben ez a szerencsétlen Motta egy ruppót nem ér!Szégyenére a fiatal Sörensen -remélem-kijátszotta a csapatból!!!;) És amit szeretnék még megjegyezni az az hogy nekem ez a Grosso nevű játékos ne álljon oda szabadot lőni mert köze nincs hozzá!!! Szegény Jaki hajt meg minden de olyan lassan fordul be mint a platós IFA, és mivel Amauri is kidőlt lassan el kellene gondolkodni komolyan egy vagy két csatár igazolásán!Szerintem ez egy erős közepes teljesítmény volt ami biztató lehet.

Lord Viktor 2010.11.22. 14:42:31

Ezt a gyengébb ligából jött dolgot szerintem hagyjuk Dzsudzsák esetében. Rudolf honnan került a Genoához? :D A Debrecenből... NB1 :D És nem játszik rosszul, a holland bajnokság meg messze felülmúlja a magyart és Balázs ott brillírozik, az Eredivisie egyik ásza és sokan mondják már, hogy kinőtte azt és már egy élcsapatban a helye. Marchisioval kapcsolatban pedig annyit, hogy számomra egy szürke játékos. Nem vérezne a szívem, ha ő maradna ki néha a kezdőből, ráadásul ha jól tudom, nem igazi szélső, inkább középre mozgó játékos. Plusz szerintem ugyanúgy tud védekezni is és támadni is, ugyanúgy = középszerűen. Balázs érkezésével támadóbbá válnánk a bal oldalon is, viszont a balhátvédnek nem kéne annyit felfutnia a támadásokkal, nézzük meg a jobb oldalt: Krasic mögött Motta sem mindig jön fel, ellentétben a bal oldallal, ahol Grossónak és DC-nek jönnie kell fel rendszeresen. Szóval én arra szavazok, hogy jöjjön Balázs. Mellé egy (kettő?) minőségi csatár kéne és meglennénk. A szélső védő kérdése pedig elég komplex. Jobb oldalon Motta változó teljesítményt nyújt, nem rossz a srác, de nem is jó. Sörensen viszont nagyon jó oda. Bal oldal: Grosso már sosem lesz jó, de egy középszerű teljesítményt tud hozni, DC sem egy nagy szám, Traoré pedig egyelőre nem mutatott semmit. Ja és ott van Grygera aki mindkét poszton bevethető de van hogy fosul játszik, van hogy egsz jól. Brazzo pedig öreg már, de még ő is tud mutatni néha vmit. Szóval sok embert kéne eladni de akkor sokat kéne a helyükre hozni... szal elég macerás.

Ismeretlen_150170 2010.11.22. 14:45:44

Szerintem meg az a csapat igen is kitűnő aki úgy hozza az eredményeket hogy olyan nagy "tehetségek" vannak a pályán mint Jaki, Motta, vagy Grosso! :)

Drughi di Bianconeri 2010.11.22. 14:54:32

nem láttam a meccset, de az eredmény, végre biztató nem 1:1 vagy 0:0...és a fiúk helyében le kéne már szokni a döntetlenekről...nyertünk a Milan ellen a San Siro-ban...mindenki ellen úgy kell kiállni, h. le kell győzni, idegenben is, hazai pályán meg főleg...szép győzelem, de még így is csak 4. vagyunk...bár szép lassan küzjük fel magunkat a tabellán, lehet, h. 4-5 forduló múlva már 2. leszünk, ki tudja... de tényleg kezd épülni a csapat, és ezen van a hangsúly, mert igazán nagy sztárt nem igazoltunk/kölcsönöztünk, mégis van 1 olyan szuper tengelyünk, akik kiválóan megértik egymást; valamint taktikailag Delneri vmi. olyan pluszt adott hozzá a játékunkhoz, h. a védekezésünk szinte átjátszhatatlan (a sInter elleni meccsre emlékszem, olyan gyönyörűen védekeztünk, vonalban, majd jöttek a kontra támadásaink..stb..) és néha egészen szépen is játszik a csapat, köszönhetően néhány igazán brilliáns egyéni képességű játékosnak (Melo, Aquillani,Krasic,Quagliarella) már tényleg csak az hiányzik, egy bárki ellen, bármilyen porondon a versenyt felvevő csapathoz, h. Iquinta és Amauri eltűnjön, Motta és Pepe is visszamehet Udine-be , de szerintem még Troaré is Londonba, valamint a Grygera,Grosso,Salihamidzich tróger-trió száműzése, valamint mind ezeknek a pótlása (ami roppant egyszerű) , és ott van... Ha jól számolom: kellene minimum 1-1 szélső hátvéd (annyi nevet mondtam már korábbi bejegyzéseimben); részemről Sissoko-t ha nem is száműzni, de vmi. jó biznisszbe bele lehetne vonni; pl.: Sissoko-Moutinho csere,vagy , h. igazán merészet mondjak Sissoko + kess Lassana Diarra-ért..de a tény, h. Sissoko már nem a régi(bár én régen sem bírtam), de piaci értéke azért még van, így mostanság kéne vhogy pénzzé tenni, vagy csere-üzletet lebonyolítani...kell azért szélső is, legalább 1, és ne haragudjatok, de én továbbra is hangoztatom, h. nem kell Dzsudzsák Balázs, annyira hazafiak vagytok, h. észre sem veszitek,h. mennyit hibázik, túl sokat , ahhoz, h. kiadjunk érte annyi pénzt, amennyit meg sem ér...ok, nincs rossz mozgása, meg technikailag is képzett; de annyi labdát még Sissoko sem ad el, mint Ő...+ nem cselez vmi jól, ami 1 szélsőnél elég tré sztem...remélem , h. ez csak rossz vicc volt a Tuttosport -tól, h. 1 időben arról cikkeztek, h. hozzánk jön..am. regularjohn-al egyet értek,tehát ha a Psv-hez képest csak 1et lépne feljebb, tehát mondjuk 1 Lazio, vagy Genoa..ilyesmi klubba igazolna, 1-2 év alatt kiderülne, h. mit is tud nyújtani Olaszországban, és ha érdemes, inkább akkor kéne leigazolni..de addig semmiképpen se.én inkább Cazorla,Vargas,Modric,Guardado,Barnetta stb. valamelyikével operálnék, ha mindenképpen kell arra a bal oldalra szélső/középpályás..márpedig kell...de ami a legégetőbb -szerintem- még talán a szélső védőknél is fontosabb, az a csatár érkezése, Quagliarella-t megvesszük, Ok...de akkor is kell még minimum1, ha nem 2 csatár, a 2 csatáros taktika miatt, ide is mondtam már sok-sok nevet,mondjuk Llorrente,Rossi,Negredo,Suárez,Lavezzi,Bojan,Lukaku,esetleg Pazzini, vagy Gilardino h. csak néhány potenciált említsek... FORZA JUVE ! SZÉP VOLT FIUK !

west 2010.11.22. 14:59:38

Lord Viktor azért ez a középszerűen védekező játékos a Milan ellen is igen sok gondot okozott a támadóknak például Robinho pályán sem volt, mellesleg ő fut általában a legtöbbet a mezőnyből.Szürkének szürke,de emlékeim szerint ilyen szürke játékosakkal plusz néhány klasszissal végig verte a Juventus Europát nem egyszer.Azt pedig kizártnak tartom,hogy helyette Dzsudzsák kezdő lenne bármikor is a Juventusban.

Ismeretlen_126209 2010.11.22. 15:40:27

fodordenes: "Viszont ha Sissokot elpasszolnánk,ami a sok középső középpályás miatt elképzelhető, és helyette lenne egy szélsőnk, nagyobb lenne a variációs lehetőség." Ha Sissoko-t elpasszoljuk, ki fog játszani ha valamelyik középső középpályásunk lesérül??? Kell oda a 4 játékos... Kölcsön kell venni Dzsudzsákot és Benzema-t szépen el kell hozni a Real-ból...--->kész a csapat!:))) Buffon-Sörensen-Bonucci-Chiellini-Traoré?-Krasic-Melo-Aquillani-Dzsudzsi-Quagliarella-Benzema

-Ferike- 2010.11.22. 17:30:27

hát szerintem Dzsudzsák a Lazioba/Genoa-ba... ezt felejtsétek el. Most amikor viszonylag olcsón elhozhatnánk( 10 miska érte nemsok, ha azt nézzük, hogy kikért adtunk már ki többet is), akkor akarjátok másnak? Persze ha a Lazioba király lenne ugyanúgy, akkor az nem tűnne fel az Internek, vagy a Milannak? Márpedig Milánóba jobban szórják a pénzt, mint nálunk.. Szóval ha valamikor akarjuk, akkor most, annyi pénzért szerintem simán éri. A két szélsővédő posztot megoldani középszerű megbízható játékosokkal. A csatárposztra meg ne írjatok már olyan neveket, akik spanyolok, mert rosszul vagyok, amikor egy spanyol játékos Olaszországban akar játszani, voltak már példák arra hogy ez nem működik. Úgyhogy én Benzemában látom a potenciált egyedül, olaszt se szeretnék itt látni, EU-n kívülit meg max. Neymarra pazaroljuk el.

Ismeretlen_122894 2010.11.22. 18:44:06

epaska: kész a csapat, egy kérdőjellel :)))) amúgy benzemát én is támogatom, ő lehetne az új trez, hamár megvan az új nedvedünk :) ja, és marchisio lehetne az új tacchinardi :) járt utat járatlanért el ne hagyj... off: felmerült az utazás kérdése is egy korábbi kommentben, engem az érdekelne, hogy valamelyikőtök tud-e bármit a jegyvásárlási lehetőségekről? konkrétan a februári juve inter éredekelne, mert úgy néz ki, hogy épp arrafelé fogok kolbászolni. előre is köszi, és bocs az off-ért

Atesz89 2010.11.22. 19:10:07

hat epp az elobb olvastam hogy dzsudzsk ugynoke azt nyilatkozta hogy mindenben megegyeztek a juventusal!erdekes!:) forza juve!

tataboy 2010.11.22. 19:55:39

Pont a múlthéten gondolkodtam én is egy meccs túrán! A busz szervezés még nem is lenne annyira bonyolult egy pesti indulással,de a jegyek már zűrösebbek lennének!

Ismeretlen_126209 2010.11.22. 20:23:45

regularjohn: Elnézést. Sajnos félre érthetőre sikeredett...ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy ő vagy De Ceglie megoldja szerintem ezt a posztot. De ezt csak én értem így...:)))) Javítva: Traoré/De Ceglie, kérdőjel nélkül.;)

supeter 2010.11.23. 11:14:48

Marchisio nekem inkább Conte, már csak a száma miatt is :) Balázs szerintem jó igazolás lenne, de védekezésben borítaná a mostani egyensúlyt, ha Marchisio helyett játszana, főleg egy Grosso képességű hátvéddel a háta mögött. Kis csapatok ellen mehet, mert akkor a lövései, elfutásai sokat érnek. És még egy fontos dolog: ha Alex nincs a pályán kell egy szabadrúgás és szögletrúgó játékos. Asszem ilyen szempontból mindegy, hogy holland vagy olasz bajnokság, azok a szabadok védhetetlenek :) Szóval szerintem hiba volt Giot elengedni, mert a taktikai variációk száma megnőtt volna, ha itt lenne, de Balázs érkezésével ez a gond megoldódna.

Ismeretlen_161952 2010.11.23. 13:13:24

A Lionsport-on lehet jegyeket rendelni. No szállás, no utiköltség, csak a jegyek.

vizi8 2010.11.23. 13:31:13

Ha már ennyien írtatok én is leírom a véleményem a témáról. Balázs simán beillene DelNeri taktikájába, Marcit pedig jobban tudná rotálni belül. Melo-Aqui-Marci rotálna Sissoko pedig csere a meccseken a végére pihentetésül.

Ismeretlen_122894 2010.11.23. 15:30:01

epaska: no para! tudom, hogy hogy értetted, csak vicces volt ott az a kérdőjel :) mindenkinek köszi a jegy infót, utánajárok. amúgy az utazás szervezés sem hülyeség, a kb 8 órás buszúton pedig végre szemtől szembe mondhatnánk a véleményünket, és vicces lenne látni, hogy kikkel is beszélgetünk valójában. :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása