Salzburg-Juventus 1-1

A Juventus első győzelméért szállt harcba az Európa Liga csoportkörének 3. fordulójában.

salzburg-juve

A torinói csapat a csoportkör első fordulójában otthon 3-3-as döntetlent játszott a lengyel Lech Poznan ellen, míg a második fordulóban 1-1-re végzett Manchesterben a City ellen.

Mindeközben az osztrák csapat előbb otthon szenvedett 2-0-ás vereséget a Man. Citytől, majd idegenben a Lech Poznantól is. Így mindkét csapat az első győzelemért lépett pályára.

SALZBURG – JUVENTUS 1-1

Összegzés:

Gólok: Svento 36', Krasic 47'

Sárga lapok: Martinez 57', Zarate 62', Melo 80'

SALZBURG: Tremmel; Schewgler, Afolabi, Sekagya, Hinteregger; Zarate (Jantscher 81'), Schiemer; Mendes Da Silva (Leitgeb 51'), Pokrivac; Svento, Wallner.

Fel nem használt cserék: Walker, Dudic, Agustinussen, Hierlander, Boghossian.

Edző: Stevens.

JUVENTUS: Manninger; Grygera (Motta 78'), Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Martinez (Melo 63'), Marchisio, Sissoko, Pepe (Krasic 45'); Del Piero, Amauri.

Fel nem használt cserék: Storari, Legrottaglie, Giandonato, Giannetti.

Edző: Del Neri.

Bíró: Szabó (HUN)

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr294653080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Patrick 2010.10.22. 11:49:03

Ha hétvégén nyernénk, engem személy szerint nem zavarna ez a hétközi X. Idén fontosabb a Bl-t érő helyezés, mint az EL. Másrészről itthon leverjük a city-t és a salzburgot, meg idegenben mondjuk egy X a lech poznan ellen és lenne 10 pontunk, amivel simán továbbmehetnénk

Papy88 2010.10.22. 12:17:50

Hát de akkor sem kéne ilyen könnyelműen venni? De mi az hogy nem veszik komolyan az El-t...Ilyen nincs! Igen fontos a bl-t érő hely és az európa ligá-ban jól helytállni! És a tegnapi mutatott játék + akarat az kész vicc volt...!:-S Amauri fos elől semmit nem csinál Pepe + Martinez is össze vissza bénázott...! nem értem én ezt... na mind11 felejtsük el,majd kiderül mire leszünk képesek a későbbiekben az el-ben.... Most már a vasárnapi meccsre fókuszálok ahol KÖTELEZŐ a győzelem! +++FORZA JUVE+++

Drughi di Bianconeri 2010.10.22. 12:35:31

nem tudom kikkel játszunk vasárnap a bajnokságban...de ez...h. 1 Salzburg-al x...ez szerintem hatalmas szégyen...most nem azért, de az Europa Liga nem 1 komoly kupa sorozat, itt igenis úgy kéne kinéznie a finálénak, h. JUVE - Liverpool mondjuk...ehhez képest...bár utóbbi nem túlzottan érdekel, de az, hogy hőn szeretett Csapatunk így szerepel, eddig három x....ez szerintem roppant megalázó a múltat, meg a viszonylagos keret-bővülést figyelembe véve...bár ilyen bővülés mint Pepe, meg Martinez...hát mintha nem jött volna senki...Sissoko-ról meg már 2 éve mondom, hogy nem való ide...nagyon idétlen...el kell Őt adni...de ugyanez elmondható Amauri-ról is...ha vmit el akarunk érni bárhol is...Pepe nyomás vissza Udine-be...Martineztől meg nem tudom hogy lehetne megszabadulni...

Lakatos Di Natale 2010.10.22. 12:38:18

Az a helyzet, hogy egy támadóra mindenképpen szükség lenne a nyári átigazolási időszakban mert Amauri régóta kritikán aluli teljesítményt nyújt, tétmeccseken képtelen betalálni. Érik a váltás ilyen téren. Sissoko is borzasztóan gyenge volt, aligha lehet azzal takarózni, hogy nem fontos az EL meg ilyenek mivel neki a csapatba kerülésért kellene bizonyítania.

Ismeretlen_160819 2010.10.22. 12:43:22

Ne haragudjon meg a világ de egy ilyen Salzburg szintű csapatot még edzőmeccsen is meg kéne verni nemhogy tétmeccsen!!!! Ez a nyomorék Amauri még mennyi esélyt kap????Szegény Diego meg 1 rossz szezon után már el lett adva, ja hogy nem kell senkinek, az lehet, de ne játszassák könyörgöm mert ennyi idő alatt talán még én is több gólt rúgtam volna!! Az ilyen meccsekkel romboljuk le a City és az Inter elleni eredményeinket.

Diego2889 2010.10.22. 12:49:47

teljesen igaz:) valaki 1 rossz szezon után mehet( pl 7-8 gól és ugyanannyi gólpassz) Amauri meg 4 hónaponta 1 gól és maradhat. ebben hol a logika ?:D Martinez meg olyan gyenge mint a februári napsütés. 14milliot kiadni azért a szégyenért hát anyám. Özil is annyiért igazolt Madridba. ez a grygera meg elmehetne búcsúba körhintának. a legrutintalanabb,névtelen senkiházi is ugy megforgatja h hasra esik:D remélem Marotta bácsi eltakarítja öket.

g3ronymo 2010.10.22. 12:57:38

Ami TÉNY: a tegnapi eredmény és a mutatott játék SZÉGENY!BORZASZTÓ de még nincs itt a világ vége, hisz otthon is ikszelünk a cityvel, és össze-vissza verjük a poznant és asalzburgot! oké h fontosabb a bl-t érő hely, de azért egy jó EL szereplés se lenne rossz, én pl tök büszke lennék ha megnyernénk:) Pepe nyáron mehet haza, Martinez meg egy kalap ***, kidobott 14 millio. Szegény Sissoko nagy kedvencem, de ma meg az elmúlt három becserélt mérkőzésén harmatgyenge volt! Amauriról annyit h egy Torghelle-Amauri cserével is jól járnánk! FORZA JUVE

g3ronymo 2010.10.22. 12:58:28

korrekció: SZÉGENY: szégyen :D:D

juventino03 2010.10.22. 13:12:17

Én nem néztem a meccset igy nem is tudok nyilatkozni, de ahogy látom nem is baj h nem tudtam megnézni. De láttam ahogy Del Neri felállitotta a csapatot és ez messze volt a kezdő csapattól bár igaz még ezzel a csapattal is verni kellett volna a Salsburgot! Attól nem félek, hogy ne jutnánk tovább, mert biztosan továbbjutunk. A gólt megnéztem....hát Krasicnak gratula meg minden ő hozzá nem lehet semmi kommentet fűzni ő már most bizonyitott h megérte a pénzét, de Grygerát ahogy megforgatták ilyen szinten....hát ilyen játékos még a padra is kevés. A bal oldalról meg nem is szólnék. Télen Marottatól egy bal oldali bekket kérnék olyan sintűt legalább, mint Chiello középen. Jobb oldalra nyáron, mert Motta ha igy fog teljesiteni őt se fogjuk megvenni max. vlm. bagóért a padra. Csatárokról meg nem is ejtek szót. Azt mindenki tudja, hogy aki ér ott elő vlm.t az Alex, Q meg még annyira nem bizonyitott h mért kellene megvenni de még nem irom le őt, mert többet ér mint Amauri.

Ismeretlen_150170 2010.10.22. 13:25:47

Nem tudom miért kell meglepődni ezen az eredményen? Aki azt hitte hogy ezzel a kezdővel, gondolok itt: Amauri, Pepe, Sissoko, majd rúgdossuk a gólokat az valamit nagyon benézett!!! Teljesen reális ez az eredmény! És jól tette Del Neri hogy pihentette Krasicot és Melo-t, persze végül kénytelen volt behozni... És 'Q' meg 'AQ' ugye nem is játszhat. Ez nem az a csapat volt aki az elmúlt hetekben hozta az eredményeket, egyszerűen jelenleg a cserepadunk egyenlő a nullával! Januárban eladjuk Jakit meg Hajamurit és egy támadót már tudunk is venni, Sisso is mehet bár egyesek szerint nagyon nagy világsztár csak éppen ezt a pályán nem bizonyítja ráadásul tök feleslegesen van itt, Melo és Marchi is itt van a posztján normális szélső védőnk meg sehol, ezért Sisso is mehet hogy védőt tudjunk venni. A bajnokin jöjjenek továbbra is az eredmények, csak ez számít, visszakerülni a BL-be, nem itt bohóckodni a lúzerkupában, nem hiszem hogy ez bármelyik juve játékost is motiválná és a klubot se hiszem hogy annyira érdekli, sok pénzt nem keresnek vele!

devil-z 2010.10.22. 15:03:14

Miért kellene félvállról vennünk bármelyik kupát? olyan sokat nyertünk az elmúlt időben, hogy egy EL-győzelem, esetleg jó helyezés már nem is számít? Én azért nem hiszem, hogy egy Juventusnak ilyen mentalitásúnak kellene lennie. Arról nem beszélve, hogy ilyen kis szutyok csapatot (elnézést a szurkolóiktól, de nagyon nem egy súlycsoport a két klub) a 'C' csapatunkkal is el kellene vernünk, ehelyett a több millió eurót kereső játékosaink zöme a pályán volt és szenvedtek. Pláne a végén még Manningernek kellett bravúrt bemutatni, ne vicceljünk már. Sajnos beigazolódott amitől tartottam, Krasic játéka nélkül igencsak haloványan teljesít a csapat, és ez baj. Néhány hulladékot nem értem minek erőltetünk, martínez, de csejje, pepe.. amaurit sem tudom, hogy mivel nyalta be magát ennyire a kezdőbe, de hogy nem a tudásával az biztos. Évek óta ez a trendi, hogy 'á ez nem fontos, az nem fontos' - de, fontos minden.

Ismeretlen_149085 2010.10.22. 15:19:29

devil-z: de te is leírtad, meg mások is, és én is egyetértek, hogy Martínez, Pepe, Grygera, De Ceglie stb. szarok, akkor mégis hogy nyerjük meg az EL-t? Szerintem inkább pihentessük az épkézláb játékosokat, ahogy DN is teszi, és próbáljunk meg a bajnokságban valamit elérni, mert nem kéne megint lecsúszni a BL-ről, most csak az számít. Abban egyetértek, hogy a Juventusnak úgy kellene odaállni minden sorozathoz, hogy megnyerje, de ez már sajnos nem az a Juventus.

devil-z 2010.10.22. 15:37:59

A felsorolásból így is kihagytál pár embert. Hogy lehet, hogy a csapat teli van ilyen tehetségtelen, semmirekellő focistákkal? Talán lehet, hogy a félistenünk egy tucat igazolásából 3-4 jött csak be? talán elfecséreltük a pénzt/időt ilyen szutyok játékosokra? talán a keretünk nem is olyan posztokon erősödött, mint kellett volna? talán nem a megfelelő embereket küldtük el? Talán nem kellene felelősöket keresni? Jelen pillanatban egy Salzburg-ról beszélünk. Nem is egy olyan erős csapat, aki ellen mentség volna az az 1-2 hiányzó, aki nem játszhatott.

Supi 2010.10.22. 15:58:09

Ez 1 szánalom volt... erre a meccsre szavak sincsenek... egyszerűen túl sok az űr először is kéne legalább 2 csatár 2szélső védő,hanem 3, legalább 1 szélső és 1 középhátvéd is,talán csak a középpálya közepén vagyunk rendben meg kapus poszton... Ezek után jelentkezzen,aki nem játszatná Salit, szerintem simán jobb a Grygera,Motta duónál, lehet nem 1 sztár,de legalább mindig igyekezett. bal oldalra meg ha már van Grossot is kipróbálnám,mivel Traoré sérült és semmit se bizonyított, DC középpályás, azt hátha csodát tenne,amit erősen kétlek,igaz ők se játszhatnak az EL-be,ami elég könnyelműséget mutat,ha még valaki kidől,de igazság szerint reménykedek is 1 kicsit,hogy lesérül valaki és muszáj lenne kipróbálnia DN-nek valaki fiatalt,mert annyit,amit Amauri tett simán Gianetti is megcsinált volna. A tegnapi meccs alapján lehet is értékelni Marotta zseni munkáját,ami 1 kalap szarral egyenlő. Ugyanis 1 jó befejező hiányzik(Trez még mindig jó lenne),1 másik szélső( a mostaniaknál jobb Camo) és 1 előkészítő Diego személyében, nem beszélve az áron aluli,sőt ingyenes eladásokért és a Pepe szintű játékosvételekért, 1szóval értékelhetetlen... 1 Napolinak erősebb kerete van.

Ismeretlen_149085 2010.10.22. 17:00:24

devil-z: én nem akarok semmiféle mérleget vonni, azzal megvárom a szezon végét. Az idei célkitűzés a BL-hely elérése volt, azt még nem tudhatjuk meg lesz-e. Ha felelősöket akarsz mindenképp keresni, akkor kezd az előző vezetőséggel, ők hozták össze nagyrészt ezt a helyzetet, az újaktól pénzkidobás maximum Martínez lehet, mivel a többiek kölcsönben vannak a gyengén teljesítők közül. De annyit legalább előreléptünk, hogy van már egy alapcsapat, ami pariban tud lenni a jelenlegi sztárcsapatokkal (lásd City, Inter). Ha onnan hiányzanak páran, akkor sajnos ez történik. A logikád továbbra sem értem. Ha a tegnap játszó játékosaink nagy része szar, akkor miért ne lehetne egy Salzburg is akár egyenrangú ellenfél? Nem kell annyira lenézni őket se, tavaly is megverték a Laziót.

Roli921 2010.10.22. 17:03:48

Ez szánalmas devil-z ahogy mindig csak károgsz és szidod a játékosokat. Szerintem meg se nézed a meccseket mert mindig ugyanazokat szidod. Egy normális szurkoló nem alkot játékosról úgy véleményt, hogy legalább 3-4 meccsét ne látta volna. Egyébként tegnap tényleg szarok voltunk és remélem ki is esünk az EL-ből mert rövid a kispadunk.

Ismeretlen_126209 2010.10.22. 17:09:26

Ezen a meccsen egyértelműen a motivációval voltak gondok!! Nem az egyes játékosok tudásával. pl.: Sissoko, aki a City ellen jó volt.... És higyjétek el, az EL-ben lévő összes Olasz csapat egyike sem szeretne nyerni a sorozatban.

devil-z 2010.10.22. 17:50:37

Persze, hogy nem érted a logikámat, nem is vártam el tőled. De azért hihetetlen, hogy ezt is magyarázni kell.. Attól, hogy a mi csapatunkban van pár selejt, akik a Salzburg-ba sem férnének bele, attól még a pályán volt Chiellini, Marchisio, Del Piero, stb. akik azért elvileg jóval az ellenfelük szintje felett állnak, tehát így is illett volna tisztességesen elverni az ellenfelet és nem azon izgulni, hogy az utolsó percben kapunk-e gólt. Roli921: az a szánalmas, hogy jelen esetben egy véleményen vagyunk - hisz szerinted is rosszul játszottunk - ennek ellenére belém kötsz. Ha más véleményen lennünk, akkor érthetőbb lenne a kirohanásod, de így csak ostoba kötözködés. Kicsit paradox a viselkedésed, de tulajdonképpen nem érdekel. Ez a probléma, hogy valószínűleg a vezetőségben is van pár hozzátok hasonló 'nemtörődöm' figura, akik egy ilyen szégyenletes teljesítmény után is megdicsérik a csapatot, holott most kellene a fejmosás.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása