Del Neri: "Ha továbbra is így játszunk..."

Luigi Del Neri szerint igen nagy morális lökést adhat a játékosoknak az Udinese elleni győzelem.

"Ha továbbra is így játszunk, az eredmények is jönni fognak."

Luigi Del Neri

A Bianconeri tegnap délután megszerezte első győzelmét a Serie A 2010/11-es kiírásában.

"Tetszett a játékosok elszántsága és hozzáállása. Jól játszottunk, lelki szempontból sokat jelent ez a győzelem, de most nem szabad hátra dőlnünk." - mondta Del Neri.

"Külön elégedett vagyok azzal, hogy a végső sípszóig összpontosítottunk, annak ellenére, hogy már a félidőben 3-0-ra vezettünk."

Del Neri sok szurkoló ellenszenvét kivívta azzal a múlt heti nyilatkozatával, amikor azt mondta, a Juventus nem bajnokesélyes.

"Annyit mondtam csak, hogy nem szabad korlátokat szabni magunknak. Tudjuk, hogy lesznek nehézségeink, hiszen ez a csapat még csak most született meg, és a Juventusnál nem a türelem a legnagyobb erény."

"Ha továbbra is így játszunk, az eredmények is jönni fognak, de ha úgy, mint a Bari ellen, bajban lehetünk."

"Szerintem az én játékosaim Olaszország legjobbjai. Olyan középpályásaink vannak, akik minden felálláshoz alkalmazkodni tudnak, Zdenek Grygera pedig kitűnően játszott a védelem bal oldalán."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr244652963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csülök 2010.09.20. 11:01:19

Mondjuk tényleg vicces, hoy Grygera-val a bal oldalon, nem kaptunk gólt:D

Lord Viktor 2010.09.20. 11:23:09

Lehet ennyi idősen kell rájönnie hogy a bal oldal a neki való hely :D

babo410 2010.09.20. 11:30:22

Nekem tetszett a meccs, és én arra gondoltam, hogy minden évben nagy volt a játékosok felé az elvárás. Múltkori nyilatkozatával érzésem szerint Del Neri két dolgot akart elérni. Egyik, hogy a nyomást akarta a játékosokról levenni azáltal, hogy ha kimondja ez a csapat egyértelműen bajnokesélyes, akkor görcsösebben játszik, mondenki, mert akk bennük van az, hogy ha nem lesznek bajnokok akk mi lesz. Így meg azt érte el, hogy sokkal felszabadultabban játszanak a fiúk, meg másrészt így sikerült még több bizonyítási vágyat kicsalni a játékosokból, mert most az van, hogy még az edző se tartja őket bajnokesélyesnek. Be akarják bizonyítani, hogy igen is azok!!! És én is azt mondom, ha a védelem is rendbe lesz, akkor idén mi triplázhatunk, sőt én azt mondom, hogy még az Európai Szuperkupát is bezsebelheti ez a csapat. És én már akkor is azt mondtam, meg most is, hogy sztem csak Martínez volt fölösleges vétel, még Lanzafame is jól játszik. De még Martínez se olyan rossz!!! De cserének jött, ezért csak drága volt, de am. semmi kifogás eddig ellene. Az meg nekem is meglepetés volt, hogy Grygera egész jól teljesített. Én még tesztelném a bal oldalon. Hátha ott jobb. Vagy Del Neri tud vmit, hogy egész jól teljesített? Remélem mostmár a védelmünk is összeáll. Mert megmondom őszintén, mikor bejelentették Del Nerit, kicsit kételkedtem benne, hogy egy jó idény után azonnal jöjjön. Meg ugye nagy csapatnál még nem teljesített jól. De eddig rácáfol. Remélem ez a kezdeti fellángolás nem csak kezdeti, hanem végig megmarad!!!!!!

Papy88 2010.09.20. 11:35:21

Hát igen...!Én is nagyon remélem,hogy ez a felfogás mostmár + marad....Jól látod a dolgokat én is igy látom hogy a terhet vette le mindenki válláról..!Okos edző Del Neri!És sztem is sikerülhet idén nyerni valamit..Ha ez a mentalitás és játék marad akkor mindenféleképpen!És én nagyon remélem hogy igen...!Alig várom már a csütörtököt...!Juventus-Palermo otthon leszünk...!És közvetíti a digisport nem kell gecizni a steam-el..! Csak így tovább srácok...! +++FORZA JUVE PER SEMPRE+++

Del Piero 70 2010.09.20. 11:38:15

A Juve most nagyon jól játszott, hál istennek élőben sikerült látnom.Iaquinta meg semmit nem csinált csak a füléhez mutatott.Viszont a szurkolók tényleg anyázták.Mi lett volna,ha a végén a nagy helyzetét berúgja,szerintem meg is lincselték volna.Forca Juve csak így tovább.

laverda 2010.09.20. 11:56:11

Én úgy emlékszem, hogy Grygera az Ajaxban is a baloldalon játszott. Így tovább JUVE!

Ismeretlen_168970 2010.09.20. 12:43:33

Néha úgy érzem, hogy Babo Mmartin-nak valamiféle ellentétes kivetülése... :D azért nem túlzás egy Udinese elleni győzelem után az Európai Szuperkupáról, meg triplázásról beszélni???főleg a Lech P. és a Bari elleni eredmény után!? Továbbá Lanzafame és Martinez NEM JUVENTUS SZINT. Martinezről még nem mondtam teljesen le, mert a mozgása ígéretes, valamint úgy tűnik jól lát a pályán, de Lanza... Lassú, körülményes, botmozgású... Láthatjuk mennyit dob a csapat játékán egy gyors és veszélyes szélső (Krasic), a védelmet szét tudja húzni, belül több helye lesz a csatároknak, stb... Akkor ugyanennyivel vissza is veszi a játékot egy olyan szélső mint pl Lanza... :( Ez van, akár tetszik, akár nem. De én lennék a legboldogabb ha rámcáfolna!! Del Nerivel meg semmi bajom nem volt sosem, max a cseréit kéne jobban átgondolnia és szerintem tökéletes edző arra, hogy felépítse a csapatot. Az más kérdés, hogy BL-t már valószínű, hogy sosem nyernénk vele. De MOST nem is ez a cél!

Victor90 2010.09.20. 14:01:42

Tessék mekkora példa,egyes embereknek,akik azt vallják,hogy a mi utánpótlásunk mekkora jó!!Pedig sajnos nem így van..lásd Lanzafame(Leccebe való),Paolucci ő pedig valamelyik Serie B-s csapatba,Gio Parmaba fér be..Ariaudo Cagliari padon ül,Immobile Serie B ha jól tudom...és még sorolhatbám a neveket...igazolni kell 2-3 minőségi külföldi játékost mint pl Krasic és látjuk mennyit dob a csapat játékán!Szép győzelem volt nagyon a tegnapi,nagyon megleptek engem a srácokk,de ez a győzelem is akkor fog sokat érni,ha a héten lehozzuk a 2 bajnokinkat!

Ismeretlen_149053 2010.09.20. 14:04:09

BigP86-tal teljesen egyet értek. Nem kell ide Lanzafame ( inkább védőt kellet volna még hozni, Martinez meg erősen két esélyes) Én ugyan azt gondolom ez után a szép és szívet melengető ( végre!!!) győzelem után, amit gondoltam az előző hetekben is, hogy nem kell sem károgni folyamatosan sem elszállni a fellegekbe. Del Nerit egy jó szakembernek tartom és sokkal jobb esélyeket látok egy hosszú távú sikeres csapat építésre mint tavaly bármikor. Ettől függetlenül korrekt véleményt legkorábban a 10. forduló környékén lehet majd mondani. Szerintem 3 reális célunk lehet idén. 1. Bl helyezés. 2. Erős alap csapat kialakítása, akikhez később kevesebb, de drágább játékosokat lehet majd igazolni. 3. Szép támadó foci ( legalább helyenként). Ha emellé bármelyik sorozatban az első 3-ban végzünk vagy esetleg megcsípünk egy 1 helyet az már hatalmas siker lenne, de abszolút nem elvárható idén. Forza Juventus!

tudojuve 2010.09.20. 14:13:43

SZerintem a kezdő 11 nagyon jó. Sőt, még a cserék között is akadnak olyanok mint Aquilani, Sissoko, Amauri vagy éppen Martínez. Lanzafame nálam sem Juve szint, talán Marchionnihoz tudnám hasonlítani. Még cserének sem felel meg. A bajnokságban az első háromban végezni sztem reális célkitűzés, és mondjuk ha nyernénk egy kupát akkor elégedett lennék. Del Nerivel annyi a bajom, hogy kb Ranieri szint...semmit nem fogunk nyerni vele, de az első négyben ott leszünk. Ez meg azt jelenti, hogy az utóbbi 3 évben semmit nem fejlődtünk.

Alessandro 2010.09.20. 14:26:30

Túl szép lenne ha tényleg így folytatódna ez a sorozat, 3 meccs 10 rúgott gól, legalább már nézhetőek a meccsek, bár a védelmen még kell javítani. Nincs semmi gond Del Neri múlt heti kijelentésével, jobb reálisan nézni a dolgokat, ez egy meccs volt, de így nem lehet végigvinni egy egész szezont pláne ha nemzetközi szinten is sokra akarja vinni a csapat. Többek véleményével nem értek egyet az utánpótlással kapcsolatban, nehogy már egy Lanzafame után ítéljük meg hogy milyen az utánpótlás. Eleve rossz a klubnál a felfogás a fiatalokkal kapcsolatban és abban sem vagyok biztos hogy az utánpótlásedzőink olyan nagyszerűek lennének, nem beszélve az állandó kölcsönadásokról. Kíváncsi lennék, hogy az Arsenal vagy a Barca utánpótlás edzői mire lennének képesek nálunk.

supeter · http://hétfő 2010.09.20. 14:43:32

Én is élőben láttam a meccset, és így nagyon nagy élménnyel ajándékozott meg a csapat! Marchisio és Quagliarella góljai pedig élőben egészen csodálatosak voltak, de a Jaki gólja előtti sarkazós passz is.. Nagyon jó érzés volt végre ilyen élménnyel távozni Udinéből a tavalyi unalmas 1:1, és a tavaszi blama után, mikor nem engedtek be a stadionba, és mikor haza érve hallottam a 0:3as végeredményt. Szóval bíztató volt a csapat játéka, a 4:4:2-s felállás stabilan és nyugodtan működött, Krasic gyorsasága és Alex veszélyessége nagyon kitűnt, aki nagyon meggyőző volt az Melo és talán még Quagliarella. Pepe élőben is kicsit túl jobblábasnak, és nem túl technikásnak tűnik a bal oldalon, de gyorsasága és küzdőszelleme a második félidőben (mikor épp előttünk játszott) kitűnt. A védelemről viszont nem sok mindent tudok mondani, mert sztem 3:0 után az Udinese teljesítménye a mi védelmünket egyáltalán nem helyezte olyan nyomás alá, hogy reális képet lehessen alkotni. Jaki: 4. csatárnak nagyon jó, 1. számú csatárnak nagyon rossz..Sissoko basszus meg tényleg la piovra..hihetetlen milyen hosszú lábai vannak :)

Ismeretlen_128149 2010.09.20. 15:50:00

Jó csapatunk van. Ütős keret, 1-2név még beférne persze, de a kezdő 11azért odavág a nevek alapján! Jó kis csapat ez a Juve. Fontos a gólszerzés, a sok gól! Nem szabad megállni 0-3nál se...persze az sem elég ha minden második meccsen kitömünk vkit, kellenek az 1-0 lák is, ahhoz hogy sikert érjen el a csapat, de ha van csapat amelyik képes lehet győzni az a Juve!

babo410 2010.09.20. 16:28:11

Nem szállok el, de én idén úgy érzem, ha ezt a formát tudjuk hozni, mint tegnap, akkor reális lehet a bajnokság megnyerései is! Még sok ilyen meccset szeretnék látni!!!

babo410 2010.09.20. 16:29:45

Ja és Lanzafame sztem nem olyan rossz, mint sokan mondják!!! Azért cserének jó.

billy 2010.09.20. 16:30:41

Most mindenki örül, ahogy én is, de azért ennyire nem kéne elszállni szerintem. Egy Juvétól ez lenne az alap. Az a durva, hogy mára az megy élményszámba, ha nyerünk. Nos, ha zsinórban a 4.-5. tétmeccsünket nyerjük, akkor majd istenítek. Ennek ellenére: Krasic, Quagliarella, Bonucci és Motta nagyon jó húzások voltak! Krasic egészen elképesztő.

babo410 2010.09.20. 17:16:48

És lassan tényleg igaz lesz, hogy Krasic az új Nedved!!!! Remélem idén nem csak kezdeti lendületünk lesz, mert az mindig megvolt. Remélem most nem kell lemondani semmiről a bajnokság első felének vége felé! Remélem a tavaszi fordulókr egészen új célokkal indulhatunk neki, és nem azzal, hogy csak ki ne essünk, vagy a 4. hely meglegyen! Jó lenne akkor ott lennénk majd az 1-3. hely vmelyikén, szorosan az első mögött, vagy pont az 1. helyen!Ha úgy játszunk, mint tegnap, és a védelem is összeáll, akkor nem lesz gondunk. Ja és a végén kiderül, hogy Grygera is csak rossz helyen játszott, azért nem volt jó? Mint Felipe Melo esetében, vagy Diegonál, meg sztem Tiagonal is ez volt a gond. Meg sokaknál. Jó lenne vagy Grygera a bal oldalon beválna, vagy Traore gyorsan felépülne, és ő lenne a megoldás.

ferzo 2010.09.21. 07:30:27

jó volt,szép volt de visszafogottan örülök ennek a győzelemnek.Majd ha ezt a focit tudjuk hozni legalább 8-10 meccsen keresztül és persze nagyokat is lenyomunk akkor aszondom,hogy alakulunk.Húzós két hét lesz,két nagy csapattal is találkozunk,+ a héten két bajnoki is lesz kíváncsi vagyok kondiba mennyire bírjuk!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (918) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9924) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7448) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4175) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása