Marotta szerint egy, a pletykák szerint több játékos érkezik még

Egy védő leigazolása biztosra vehető.

Még nem ért véget a Juventus számára az átigazolási időszak, bizonyítja ezt Giuseppe Marotta nyilatkozata is.

A Juventus általános igazgatója szerint még egy védőt kell igazolnia a torinói csapatnak, a pletykák viszont egy csatár érkezéséről is szólnak. Giampaolo Pazzini esetleges megszerzéséről korábban is lehetett hallani, ám Marotta cáfolta ezt.

"Pazzini egy igazán jó játékos, de a Sampdoria csapatában szerepel." - olvasható a republica.it hasábjain.

"A keret teljessé tételén dolgozunk, betömködjük az utolsó lyukakat. Egy védő még mindig hiányzik. Támadót nem keresünk, hiszen Del Piero, Amauri, Iaquinta és Quagliarella személyében már négyen vannak."

Giuseppe Marotta felsorolásából a csatároknál hiányzik David Trezeguet neve, így sokan biztosra veszik a francia gólvágó távozását. A játékos ügynöke, Antonio Caliendo nem árult el konkrétumot, csupán az érdeklődőkről számolt be.

Egy védő leigazolása biztosra vehető.

Még nem ért véget a Juventus számára az átigazolási időszak, bizonyítja ezt Giuseppe Marotta nyilatkozata is.

A Juventus általános igazgatója szerint még egy védőt kell igazolnia a torinói csapatnak, a pletykák viszont egy csatár érkezéséről is szólnak. Giampaolo Pazzini esetleges megszerzéséről korábban is lehetett hallani, ám Marotta cáfolta ezt.

"Pazzini egy igazán jó játékos, de a Sampdoria csapatában szerepel." - olvasható a republica.it hasábjain.

"A keret teljessé tételén dolgozunk, betömködjük az utolsó lyukakat. Egy védő még mindig hiányzik. Támadót nem keresünk, hiszen Del Piero, Amauri, Iaquinta és Quagliarella személyében már négyen vannak."

Giuseppe Marotta felsorolásából a csatároknál hiányzik David Trezeguet neve, így sokan biztosra veszik a francia gólvágó távozását. A játékos ügynöke, Antonio Caliendo nem árult el konkrétumot, csupán az érdeklődőkről számolt be.

"Azt hiszem, ma lesz a döntő nap. Lazio? Oda nem megy, mert a Juventus nem akarja olasz csapatnak eladni. A Zaragoza, a West Ham és a Birmingham érdeklődik." - mondta Caliendo a Tuttomercatoweb.com riporterének.

Marotta nyilatkozata alapján úgy tűnik tehát, hogy a Juventus nem érdeklődik csatárok felől, a pletykák szerint azonban más a helyzet. Állítólag Marco Borriello és Karim Benzema közül választ majd a vezetőség.

Sokáig Giampaolo Pazzini volt a legfőbb kiszemelt, ám érte a Real Madrid is bejelentkezett. Fabio Quagriella már érkezett, de az esetlegesen távozó David Trezeguet helyére is jöhet valaki.

A La Gazzetta dello Sport szerint ha a Real valóban leigazolja Pazzinit, akkor Madridból Karim Benzema költözhet Torinóba. A másik kiszemelt Marco Borriello, aki kevés szerepet kaphat a Milan együttesében Zlatan Ibrahimovic érkezésével.

benalouaneBiztosra vehető ugyanakkor egy védő igazolása, bár az nem tisztázott, hogy milyen posztra. Elsősorban egy balbekkre lenne szüksége a Bianconerinek, ám a szóbeszéd szerint mégis Yohan Benalouane, a St. Etienne középső védője érkezhet Torinóba.

A jelentések szerint az igazolást hamarosan be is jelenthetik, a 23 esztendős játékos 1 millió euró ellenében válthat csapatot. Már maga az érintett is megszólalt az ügyben.

"A Juventus egy álomcsapat. Ők egy elit klub, és ha érdeklődnek felőled, akkor meg kell hallgatnod őket." - idézi Benalouan szavait a Skysports.com.

"Jelenleg nyugodt vagyok, de remélem megkapom a lehetőséget, hogy ennek a nagyszerű alakulatnak - mely a világ legjobbjai között van - legyek a tagja. Az új vezetőség újjá szeretné építeni a csapatot, és én ennek szeretnék részese lenni."

A bal oldali védő posztjára felvetődött a spanyol Capdevila neve, de az is lehetséges, hogy Fabio Grosso végül a Sampdoria együttesében köt ki 2-3 millió euró kíséretében, cserébe pedig a 24 esztendős Reto Ziegler érkezhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr874652883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zacsi 2010.08.28. 17:06:56

az simán jó hogy grosso +2-3 milla= ziegler mert így kb nullában lennénk, mert ha itt marad akkor ojan mintha mindig 1-el kevesebben lennénk a pályán vele

Ismeretlen_164364 2010.08.28. 17:11:09

mivel befuccsolt a nagyszerű Marotta azon terve miszerint eladja a feleslegessé vált játéksookat, köztük Grossot is a balbekk posztról, ezért nem fogunk új embert látni arra a posztra ami nagy baj

west 2010.08.28. 17:30:30

Állítólag ez a francia srác tud akár jobb vagy balhátvédet is játszani,de akkor is 2 védőt kellene venni,viszont nem tudom honnan lenne még pénze a klubnak esetleg egy Benzemára.

Ismeretlen_633 2010.08.28. 17:32:46

"A Juventus egy álomcsapat. Mostanában ritkán olvasni ilyeneket.

Ismeretlen_108746 2010.08.28. 17:33:36

Az a reálisabb változat, hogy még egy védő érkezik, s valószínűleg a francia-tunéziai srác lesz a befutó. Még egy csatár nem tűnik prioritásnak.

Kotrevák Kelly 2010.08.28. 17:49:41

Most komolyan! Honnan szedték ezt a névtelen francia gyereket??? Moggi gondolom kínjában már röhög! Ennyire nem lehetünk szarok, h csak ilyet tudunk elhozni!??? Kész vicc! Biztos valami újabb csiszolatlan gyémánt... Ha ebben a szent etyienben rúgja a bőrt 23 évesen, akkor az biztos nagy spíler lehet... Még a nevét sem lehet kimondani!

tudojuve 2010.08.28. 17:55:42

Ha leigazoljuk Zieglert sírva fakadok...Ezt a fiatal srácot nem láttam még játszani, de pontosan ilyen kaliberű védőre lenne szükségünk. Elvileg tehetséges, nincsenek olyan nagy fizetési igényei, elviseli a padozást. Capdevilla? JÖJJÖN!! Van benne még 2-3 jó év, és jelenleg nincs másik minőségi balhátvéd akit meg tudnánk szerezni. Zebinát, Salit, Camot, Trez-t, Grossot kéne még elpasszolni.

tudojuve 2010.08.28. 18:00:19

Kotrevák Kelly... Micsoda eszmefuttatás...:D Nézd meg mikkel érvelsz...Nem lehet kimondani a nevét? Kit érdekel. 23 évesen is a saint ettienben játszik, biztos szar??? Tamudo pl 32 éves koráig játszott a kis Espanolban mégis mekkora játékos... Persze ettől még lehet ratyi, de nem ebből nem lehet következtetni.

Ismeretlen_147985 2010.08.28. 18:06:55

Ha a szezon legnagyobb igazolása csak egy védőt vesz még, akkor nagyon komoly gondok lesznek, na nem mintha most nem volnának. Ez a Benalouane gyerek egy senki, hihetetlen, hogy egy ilyen játékos is szóba kerül a Juventus-nál, mint lehetséges érkező, s egyben erősítés is, bár én már Marotta kapcsán semmin nem lepődök meg. Nyilvánvaló, hogy sem Borriello, sem Benzema, sem Pazzini nem lesz Juventus játékos. Ziegler pedig nagyon gyenge játékos, a VB-n szereplő Svájci Válogatott kezdőcsapatának messze leggyengébb láncszeme. Persze éppen ezért nem lógna ki nálunk a sorból, inkább az lógna ki, aki valóban erősítést jelentene, nem pedig gyengülést.

Krilehor 2010.08.28. 18:08:27

Benzema és Ziegler?hmmm nagyon jól hangzik.nagy szükség lenne rájuk: Karim a világ egyik legjobb csatára, Ziegler meg nagyon jó védő! ha leigazolja őket Marotta én gratulálok neki. szerintem remek játékosokat hozott/hoz a csapathoz. megerősödött csapatunk idén nyáron!(majd kiderül mennyire)

tudojuve 2010.08.28. 18:08:45

Mmartin! Te hányszor láttad játszani?

Ismeretlen_147985 2010.08.28. 18:12:51

tudojuve: tudod az nem jelenti ám azt, hogy ha a nagyszerű Marotta kinéz egy olyan játékost, aki 1 millió euróba kerül (jelenleg ennyi pénzünk van, ebből kell játékost vennünk), az mindenképpen Juventus szintű játékos, csak azért mert ez a lángelme kinézte. Ennyi erővel kinézhette volna Komlósit vagy Mijadinoskit is, gondolom akkor nem tetted volna fel ugyanezt a kérdést. Egyébként ugyanezt fordítva is el lehet ám játszani: tudojuve! Te hányszor láttad játszani?

tudojuve 2010.08.28. 18:18:33

Mmartn! Én nem minősítettem a tudását. Te viszont egyből leszarozod, pedig még nem is láttad játszani. Én csak annyit mondtam, hogy attól, h marotta kinéte, meg furcsa a neve még nem biztos,h szar.

tudojuve 2010.08.28. 18:21:20

Amúgy meg kit vártok negyedik belső védőnek? Terryt? Egy negyedik számú belső védő viselje el a padozást, keressen keveset, és ne kelljen érte több 10 milliót fizetni. Véleményem szerint Ariaudo tökéletes lett volna erre a posztra.

Marco 2010.08.28. 18:26:02

mmartin: komolyan mondom siralmas és elszomorító nézni miket irsz csak a negatív hozzáállás miért nem mész el sakkozni ahol csak 1 emberen múlik minden. Ha szeretsz egy csapatot bizakodó vagy és reméled a legjobbat a szarból is talán de te már most temetsz mindenkit. Remélem jól fogunk szerepelni és majd visszakérdezek hogy akkor most mivan, akkor legyen majd nagy pofád. Ilyen szezon után mit vársz csoda hogy ilyen játékosokat igazoltunk és ennyit. majd ha meglesz Bl hely akkor szologassál be ha nem hozunk nagy sztárt. Jelen állás szerint nem olasz nagy sztárt nem tudunk leigazolni. Ígyis a 3ik legtöbb pénzt költöttük el. a 80 milliót felejtsük már el. és hogy mennyiket bukunk az igaz néha többet mint amennyi a nyereség de egy reál mennyit buk ibrán pl szerinted? a mi éves költségvetésünket amit játékosokra költünk majdnem. Lehet hisztizni de ne mindenre végülis ez a kedvenc csapatod akkor meg legyél bizakódó. Én is sok mindenel nem értek eggyet de nem szolok le minden mozdulatot a Juventus felöl, minimum megvárok 5-6 kört.

Ismeretlen_147985 2010.08.28. 18:30:28

tudojuve: én speciel egy szóval nem említettem, hogy szar, szimplán annyit írtam hogy egy senki, ami tulajdonképpen tény. Te azt mondod, hogy pontosan ilyen kaliberű játékosra van szükségünk. Könnyen lehet, hogy Benalouane egy Serie A kiesőjelölt csapatánál sem merülne fel, mint lehetséges érkező, így nem tudhatjuk mire képes, s azt sem hogy tehetséges-e. Mindenesetre az való igaz, hogy én is jobban örülnék Benalouane érkezésének, mint pl. Barzagli leigazolásának, hiszen előbbit még nem tudhatom mire képes, míg utóbbit már tudom, sajnos. Viszont azt nem gondolnám, hogy egy 1 milliós, nevenincs, sosem látott játékos bármiféle erősítést jelentene a számunkra. Ezt az igazolást amúgy abban az esetben elfogadnám, hogy ha lenne 4 középhátvédünk, az egyik kidőlt volna 3 hónapra, s kell valaki helyette, aki olcsó, és rúgott már egy egyeneset a labdába. Azonban nem ez a helyzet, van egy Bonucci-Chiellini jónak mondható kezdő belsővédő párosunk, ott van a padra az öreg Legrottaglie, aki nyilván már csak rosszabb lesz, jobb már nem (maximum 4. számú középhátvéd lehetne) és erre föl ezt az embert akarják még idehozni. Ez így nagyon karcsú lesz. Abba pedig belegondolni sem merek, mi lesz ha a két kezdő közül valamelyik kidől több hónapra.

Ismeretlen_147985 2010.08.28. 18:34:38

Marco: próbáltam kihámozni mit akarsz, mondjuk a Real-Ibra dolog nem világos. "Remélem jól fogunk szerepelni és majd visszakérdezek hogy akkor most mivan, akkor legyen majd nagy pofád." Nagyon fogom várni a visszakérdezést, bár kár inni előre a medve bőrére. Ha ez megtörténik, akkor remélem majd más hangnemben is tudsz velem beszélgetni, mert ha nem, akkor erre én nem nagyon leszek vevő.

Kotrevák Kelly 2010.08.28. 18:49:21

tudojuve: NE te mondd meg nekem, h mi legyen a véleményem! Nekem igenis ez! Egy nevenincs senki! Zsákbamacska! Nem érünk rá zsákbamacskákra, mert így leragadunk ott, ahol tavaly is voltunk. Akkor sem értem, h honnan jött ez a név, meg ez a csapat? Ha annyira jó lenne,kitűnne a többi közül, akkor mér nem akarta már elvinni egy-két másik nagycsapat sem nagyokos? Ezek szerint csak mi vagyunk ilyen szemfülesek...Ez kurvára nem Juve szint! Ha megvesszük, beválik és ő lesz mondjuk az új Zambrotta, akkor majd megkövetlek!;-)

Kotrevák Kelly 2010.08.28. 18:52:52

Összességében a körülményekhez képest nem igazoltunk rosszul. Csak egy, Martinez ára, ami kurva sok. Ami még baxa a csőrömet, h Trezególt úgy engedjük el, h se puszi,se pá. Azért attól ő sokkal többet tett ezért a csapatért, h úgy menjen el, mint mondjuk Zebina.

tudojuve 2010.08.28. 18:54:20

Szerintem Barcelonát akart írni a koma... De a bukás is fals info, mert a mez eladásokból meg a reklám bevételei után kapott jutalékokból Ibra már talán vissza is termelte az árát...

tudojuve 2010.08.28. 19:02:14

Abban egyetértek, h zsákbamacska, mondjuk sokat nem bukhatunk rajta..majd max eladjuk a Sienanak..:D Szerintem is jól igazoltunk, hiába a sok jajgatás. Martínezzel én sem vagyok kibékülve, főleg nem az árával. Összességében Marottanak -Martínez és Diego transzferein kívül- tetszett a nyári tevékenysége.

Kotrevák Kelly 2010.08.28. 19:12:33

Az biztos h ezen a gyereken nem bukunk, ha nem válik be. Bennem viszont Diego sem hagyott akkora nyomot, h megsirassam. De ezt majd az elkövetkező hónapok megválaszolják. Viszont nem eladtuk, hanem elpocsékoltuk, mert azért egy év alatt egy ilyen spíleren majd 10 milliót bukni, azért nem semmi. Illetve azért megérdemelt volna még egy évet bizonyításra, főleg, h kezdett belelendülni.

Kotrevák Kelly 2010.08.28. 19:19:32

Közben Burdisso biztos nem jön hátra, mert a Roma bejelentette, h leigazolta.

Ismeretlen_169211 2010.08.28. 19:22:31

Helo Mmartin,én nem akarok kötöszködni, Candrevát amikor elhoztuk(és te senkizted szidtad stb.)Azthiszem volt egy kijelentésed mszerint Ha jól teljesít akkor majd bocsánatot kérsz ezekért.....Vagy elismered h tévedtél vagy valami illyesmi.....És én eddi ezt nem láttam.(Lehet h nem olvastam ezt a hozzászólásod.)Én nem akarok kötözködni mert elfogadom mindenki véleményét,csak ugy rémlik,hogy volt valami illyesmi és még nem tapasztaltam h megtetted volna...

Ismeretlen_147985 2010.08.28. 19:32:45

szbkoki: Ez való igaz, volt valami hasonló dolog. Mikor ideigazolt, Candrevát egy senkinek tartottam, azonban az mindenképpen igaz, hogy abban az elképesztően gyenge csapatban, amiben játszott, ő egy hajtós, szívvel-lélekkel küzdő játékos volt, akit utólag sajnálok, hogy nem igazoltunk le, bár a felét sem éri annak, amennyit kértek érte. Persze félreértés ne essék, Candreva nem volt egy nagy ász, de az a Juventus amiben ő játszott, egy hihetetlenül gyenge csapat volt, amiből ő valamilyen szinten kitudott tűnni, leginkább az elszántságával. Ha elfogadható árat kértek volna érte, akkor szívesen megtartottam volna 4. számú középső középpályásnak. Amúgy ha neked ez elégtételt jelent, akkor most bocsánatot kérek amiért Candrevát előzetesen fikáztam, mert egyáltalán nem volt olyan rossz, mint amire számítottam. MinikG: szomorú hír, hogy így bánnak egy ilyen komoly Juventus ikonnal, mint Trezeguet-vel, de persze gondolom Marotta ezért a produkcióért is csillagos ötöst érdemel.

Ismeretlen_169211 2010.08.28. 19:45:15

mmartin:Nem elégtétel szeretem ha betartjuk amit mondunk....:)És Candrevat énissajnálom ....Mert szerintem lett volna olyan megoldás mint Aquillani (főleg Alberto sérülékenysége folytán)tem ez a Trezeguetes dolog nem olyan nagy szemétség.....Világos h neki már nem igazán van jövője és az is,hogy azok a csapatok amelyek érdeklődnek iránta nem tudnák a fizetését és az aárát is kifizetni.Ígíy valoszinuleg o is kössnebben talál csapatot magának.És lehet,h ő maga kérte ezt a megoldást.Sok sikert TREZ,őrökké tisztelni fogom!:);(

Ismeretlen_169211 2010.08.28. 19:46:09

Bocs a hibákért,nem figyeltem.

supeter 2010.08.28. 20:14:59

Érdekes..amikor egy ilyen ismeretlen ember érkezik én inkább lelkes vagyok, és várom, hogy mit alkot majd a csapatnál. Ezzel szemben sokan, leginkább martin, ki van akadva, ha az érkező nem a sztársport címlapjáról jön hozzánk. Unom már ismételgetni, de látom, muszáj: korábban, a Juve legdícsőségesebb időszakában, Lippi alatt ez a csapat azét volt a világ legjobb csapata, mert a sztárigazolások mellett, mindig tudtak egy névtelen - martin szavaival élve senki - játékost venni, és belőle világsztárt, vagy legalábbis nemzetközi szinten jó játékost faragni. Martin arcát megnéztem volna pl. mikor az asztalos Torricellit leigazolta Lippi :D De sorolhatnám még a neveket, és azokét is, akik sztárként jöttek, de nem váltak be. Én sem tudom ki ez a francia srác, de hogy Komlósi Ádámhoz hasonlítgassuk egyből az nem csak hogy ostobaság, de bunkóság is. Ennyi tisztelet látatlanban is járna neki.

Marco 2010.08.28. 21:05:03

Jogos a Barca, nalátod hirtelen felindulásból miket tudok irni. Komolyan mondom ez a blog annyira kezd el szutykolodni. Mindenki magát akarja a legnagyobb fényben tüntetni. Jogos hogy miért mondják mo-ra hogy a milliós edzők országa, mert mindenki kurva okos és ha ö ott lenne mekkora sztárokat igazolna. Nagyjából szerintem az a dolgunk hogy szurkoljunk a csapatunknak és kisebb részleteknél megnyílvántsuk a véleményünket. Én 3-5re várom a csapatot ha az eszemre hallgatok ha a szívemre hát akkor scudetto na jo kb a 2-3ik ra tutira.

Gyurika 2010.08.28. 22:43:40

mmartin91: Krasicot hányszor láttad játszani? :) A balhátvéd témáról az a véleményem, hogy szerintem nem vagyunk gondban. De Ceglie még idén válogatott lehet, ha megkapja a Juvéban a lehetőséget, mögötte meg ott van Grosso. Paolo jól helyezkedik, pontosak a labdái, nem nála volt a gond tavaly se (már amikor játszott). Sőt, támadásban is használható, összességében jók a beadásai, bár ebben még fejlődnie kell. Én Criscitot tartottam volna meg, jó LB-nek és LM-nek is, kiegészítő embernek tökéletes lett volna.

Garaiu 2010.08.28. 22:55:29

Annyira rossz, hogy az utóbbi időben nem volt egy klasszikusan tényleg jó húzásunk a piacon. Az utóbbi időben a Real, a Barca, és a M. City is kiárusítást tart, igazán lehetne onnan erősíteni. És ezt pont két rivális, a Milan és az inter használja ki: Ibra ment a Milanba, interbe meg Sneijder. Mind a ketten 25 millió euróért, ez bőven értéken aluli, és mind a kettejüket el lehetne itt képzelni. Idén 53 millió eurót költöttünk, jelenleg 20-al többet, mint a játékoseladásokból eredő bevétel. Lenne még tennivaló. Criscitot eladtuk, aki pedig illik az eddigi koncepciónkba, és most az ő posztja hiányzik. Értem, hogy van koncepció, csak akkor cselekedjek mindig aszerint. Forza Juve!

Ismeretlen_169090 2010.08.28. 23:02:51

Supeter teljes mértékben egyetértek Veled. Nem értem miért kell előre szidni minden érkező játékost és mondani,hogy nem Juve szint. Egyszerűen nevetséges amit itt egyes emberek Juventus "szurkolóként" megengednek maguknak. Kérdezem Én Tőletek kedves "szurkolók" ki volt az alábbi felsorolt játékosok közül nagy név amikor idekerült? - Angelo Di Livio (Padova) - Gianluca Zambrotta (Bari) - Angelo Peruzzi (Verona) - Mark Iuliano (Salernitana) - Alessio Tacchinardi (Atalanta) - Gianluca Pessotto (Torino) - Mauro Camoranesi (Verona) - Alessandro Del Piero (Padova) - Antonio Conte (Lecce) Igen,jól mondjátok senki.Mindenki itt futott be karriert és lett válogatott.Épp ezért nem értelek benneteket miért vagytok ilyen pesszimisták? Fikázni azt tudtok kibaszottul.

Tony 2010.08.28. 23:32:58

Én nem szeretnék olyan játékost itt látni akinek nem tudom kimondani a nevét! :) Amúgy lehet,hogy h kezdhetünk megbarátkozni Decelje-vel a bal oldalon,cseréje pedig Grosso lehet.Zorall lesz.

Lakatos Di Natale 2010.08.28. 23:37:08

Norbi74 hozzászólása üt, mint a buszkerék teljes mértékben egyetértek vele. Amúgy nem ide tartozik, és nem is akarom elkiabálni, de talán lehet dörzsölni a tenyereket, mert a Roma otthon csak egy vérszegény ikszre volt képes a Cesena-val szemben...Ez a Roma még egyszer nem produkál olyan szezont, mint tavaly tavasszal....A Genoa meccsét is néztem, hát az Ő győzelmük is szerencsésnek mondható, a második félidőben inkább az Udinese tett többet a sikerért....Lehet Inter-Milan-Juve harc lesz a dobogón

Supi 2010.08.29. 08:18:38

Hát tegnap egyik meccs se volt valami meggyőző,igaz streamen néztem és nem végig,de a Genoatól sokkal többet vártam érdekes ez a 3-4-3 is,ahol Criscito és Rafinha a középpálya szélein játszanak...Roma X-el viszont a nyerés küszöbén vagyok mixen:P 4.8-as odds volt. Na,de nálunk se lesz jobb a helyzet ha nem érkezik 1 balhátvéd, meg egy 3.számú belsővédő,ami biztosan kell. És mi van a maradék 10 millióval,ami maradt Diego eladásából?Mert 15ből csak 4,5 adtunk a többi jövőre megy Q-ért addig meg lesz pénz. Nem ártana már 1 kis minőséget is hoznunk. Igen régen tényleg kiscsapatoktól igazoltunk nagyszerűeket csak akkor mgé volt a Triád, most megy 1 félszemű Marottank van,ami nem mindegy. Még 1 csatár se ártana,mert DP kevés 1 egész szezonra, Amaurit nem lehet tudni,hogy milyen lesz megint. Iaq többet sérült,mint épp. Q-ról meg még nem tudjuk,hogy fog itt neki menni, ez így szerintem kevés... Jövőre ha lejár Moggi eltiltása azonnal vissza kellene hozni,talán ő rendet rakna. Egyébként a calciopoli felülbírása is jól eltűnt a süllyesztőbe,mert kb. májusba még lehetett róla hallani,de hát sajnos Moratti túl nagy úr:S.

Ismeretlen_164364 2010.08.29. 11:01:51

Supi erre most nagyon ráhibáztál :) mai hír: Andrea Agnelli klubelnök ígérete szerint a Juventus jogi úton próbálja visszaszerezni a bundabotrány miatt elvett 2005-ös és 2006-os olasz bajnoki címét.

Ismeretlen_128149 2010.08.29. 12:21:24

Szerintem ez a Benalouane tökéletes vétel lenne, ha már Ariaudo-t is elüldözték még Seccoék... Nagyon örülnék egy esetleges Capdevila - Grosso és pénz cserének, de sztem Télig kibírja a csapat Grossoval és DCvel. Del Neri keze alatt egyébként kezd javulni DC! 1év alatt akár még jó Balhátvéd is lehet! Max télen megerősítik a keretet. Igazából nem is kell szerintem több játékos! Azért mert elment Diego és Trez...megvan a 4védő a 10középpályás, és jön még 1 védő a 8védő, és van 3 jó kapusunk!

atwekk 2010.08.29. 15:44:26

www.youtube.com/watch?v=VLqUNf81Gzw ez srác majd meglátjuk m.martin le........ hatsz te ......

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3379) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4151) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása