Diego: "A Juve nem tisztelt"

A brazil játékos távozása okairól beszélt.

Diego a Bianconeri vezetőit hibáztatta, amiért a Wolfsburg csapatához igazolt.

A brazil tavaly érkezett a Werder Bremen együttesétől, ám csupán egy év után távozott Torinóból, bár állítása szerint nem önszántából.

"Nem én mentem el. A Juve rúgott ki." - jelentette ki a Wolfsburg középpályása egy sajtótájékoztatón a football-italia.net szerint.

"Nem gondolták úgy, hogy részese leszek a Juventus tervének. Semmi gond, egy hozzám hasonló játékosnak mindig lesz helye a labdarúgásban. Őszintén szólva nem vagyok túlzottan ideges a távozás miatt. Viszont sajnálom a Juve szurkolóit, akiknek megköszönöm a felém irányuló tiszteletüket és szeretetüket."

"A Juventus nem volt egyenes. Nem a klub számolt be nekem az eladásról, hanem egy FIFA ügynök, Giacomo Petralito, és csak ezután beszéltem Beppe Marottával. Több tiszteletet vártam."

Az eligazolás meglepőnek mondható annak tükrében, hogy Luigi Del Neri többször is kijelentette, számít a brazilra.

"Del Neri mindig egyenes volt velem, és azt akarta, hogy maradjak. Úgy tűnik, hogy a klub vezetői közül senki sem hallgatott rá, és én sosem értettem meg, hogy miért mennek szembe az akaratával."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr274652880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juve(L) 2010.08.28. 12:41:09

bocs de csak egy szavam van rá : leszophatnak mind.

Bianconero 2010.08.28. 12:44:11

Grazie Diego!!Mindig is nagy játékos maradsz.sajnos ezt nem vette észre a vezetőség,nélküled nehezebb lesz,mert egy sztárjátékost távozott a személyedbe!Sok szerencsét kívánok neked,és remélem németországba megbecsülnek!!A Juvéval pedig nem tudom mi lesz! :((

Ismeretlen_141491 2010.08.28. 12:44:43

Ez finoman fogalmazva is gusztustalan ha igaz amit állít! :(

Ismeretlen_164215 2010.08.28. 12:51:23

S ez aztán annyival tisztább dolog? Mocskolódni a klubbal? Inkább örüljön az évi sok milliónak. Ha Del Neri bízott benne, és nyilvánvalóan a kezdőcsapatban lett volna, akkor miért is ment el több évre érvényes szerződést bontva fel? Köszönjük, amit eddig tettél, Diego, de ha igazán maradni akartál volna, akkor még Torinóban lennél.

Tony 2010.08.28. 12:56:20

Szánalmas,hogy továbbra is ilyen emberek irányítják ezt a klubot. Véleményem szerint sem Agnelli sem Elkann nem ért semmit sem az egészhez,idehozták Marotta-t aki olyan szabad kezet kapott tőlük,hogy azt csinál amit akar,bár kicsit érdekes,hogy az edző véleménye sem számít,mert nálunk 1 félisten dolgozik. Teljes mértékben elhiszem amit Diego mond,hiszen látszott,hogy maradni akar és próbált is bizonyítani és ezekszerint DN is látta,de úgy tűnik itt 1 embernek van szava aki képes volt 15 millióért eladni mikor 12-t kidobott Martinezre. Marotta...száh vicc vagy.

Ismeretlen_53881 2010.08.28. 13:06:43

Látszik, hogy maradni akart, mert szerelme a Juve, de mocskolódni azt tud. Kicsit pökhendi is. Kavarja a szart, nem tudom ez neki miért jó, de kétlem, hogy igaza lenne. Vagy annyira van igaza, mint amikor olyakat mondott, hogy imádja a Juventust, innen akar visszavonulni, stb. "Semmi gond, egy hozzám hasonló játékosnak mindig lesz helye a labdarúgásban. " Azért egy kis alázat szorulhatott volna bele, főleg egy ilyen szezon után.

adam0123 2010.08.28. 13:06:49

én meg tudom érteni...

Ismeretlen_164364 2010.08.28. 13:09:06

mindigis utáltam azt a rendszert ahol nem az edző mondhatja meg kikkel szeretne dolgozni. így aztán lehet várni a nagy eredményeket. nem mondom, hogy 100%-ig az edző feladata legyen összerakni a csapatot, de legalább annyi, hogy ülljenek le és beszéljék át az elképzeléseiket. és persze ha az edző azt szeretné, hogy xy játékos maradjon mert szüksége van rá, akkor az maradjon is a csapatban

Feco 2010.08.28. 13:10:24

Végtelenül korrekt játékos, nagyon sokat veszítettünk vele....

csuma 2010.08.28. 13:12:57

Lehet igazság abban amit mond. Főleg ha abból indulunk ki, hogy DN mindig elismerően beszélt Diegoról, s többször kijelentette, hogy szüksége van rá. Ezek fényében még nagyobb rejtély számomra, hogy ha az edzőnek is szüksége volt a játékosára, akkor mi a büdös lófaszért kellett eladni D-t ennyire hirtelen, bőven a piaci értéke alatt. Nevetséges ez az egész, és teljesen ellentmond a racionális gondolkodásnak...Marotta...vicc vagy

tudojuve 2010.08.28. 13:14:13

Azért ne emeljük sztem Diegot egy félisten szntjére. Nagy játékos, és sztem is hülyeség volt eladni de ne csináljunk úgy mintha nem is tudom mekkora dolgokat tett volna a Juventusért. Év közben mindenki szídta, szídta most meg éltetik. Hiába mindíg az a legjobb játékos aki épp nincs a pályán... UI.: Már szinte hallom, ahogy a vesztes meccsek után majd sokan mondják..."bezzeg ha Diego még itt lenne"

west 2010.08.28. 13:15:07

Körülbelül ilyen nyilatkozatra számítottam most ő lesz a mártír ezzel.A tisztelethez valamit le kell tenni az asztalra és ha annyira maradni akart volna nem fogadja el a szerződést.A hozzá hasonló játékosnak mindig lesz helye valamely csapatban csak nem itt Wolsburgban valószínűleg jobban megy majd neki.

juvem 2010.08.28. 13:22:27

én még mindig azt mondom h az alacsony ára miatt Dzeko van a dologban nem idén... de télen v köv nyáron mert olyna nincs h elfogadunk 15 milliót de előtte nemet mondunk 18-ra...

Ismeretlen_147985 2010.08.28. 13:24:06

Nagyon vártam már Diego nyilatkozatát, hogy elmodja mi is történt valójában vele kapcsolatban. Teljes mértékben elhiszem amit mond, Giuseppe "Beppe" Marottát pontosan ilyen embernek képzeltem el, nem csak az igazolásai szarok, hanem ő maga is egy szar ember. Azonban ha igaz az is, amit Del Neri-ről mond, akkor attól függetlenül, hogy Del Neri-t nem tartom edzőnek sem, az emberi értékei mindenképpen dícséretre méltóak. Egyébként az látszódott és tulajdonképpen tudtunkra is adták Marotta kinevezésekor, hogy ő irányítja az egész Juventus-t, senkink nincsen semmibe beleszólása, Marotta azt csinál, amit akar. Én korábban viccesen megjegyeztem, hogy ha akarja, akkor idehozhatja Komlósit és Dombit is, de az a nevetséges az egészben, hogy ha tényleg akarta volna, akkor lazán, gond nélkül engedték volna ezt neki. Az pedig totálisan egyértelmű, hogy Diego-t a Juventus (Marotta) rúgta ki, nem ő akart távozni, ezzel eddig is tisztában lehetett mindenki.

Juveboy24 2010.08.28. 13:27:03

Ha igaz, amit Diego mond Del Nerivel kapcsolatban, akkor azért itt elég komoly gondok vannak. Most akkor Marotta állítja össze a csapatot vagy az edző? Bár azt jobban el tudom képzelni, hogy Del Neri csak vetített és együtt hozzák a döntéseket.

frustrate 2010.08.28. 13:27:06

Úgy érzem bővíteni kell majd a marketinges csapatot is, mert ezzel a hozzáállással igencsak elássuk magunkat a játékosok előtt.

Ismeretlen_119096 2010.08.28. 13:27:28

gusztustalan brazil kutya...elismerem a képességeit,de vannak tények!tavaly köré épült a 4-3-1-2es rendszer,ami megbukott.tény h ebben bennt volt az egész csapat,de vastagon Diego is!azt meg kétlem h 10 milliót buktunk volna rajt,ugyanis a 24,5 milliót 3 részletben kell kifizetni.nyilván a 3. részletet a Wolfsburg küldi el brémába.de ez csak az én elképzelésem.ami tény h Diego nem csatár,és sztem jobban járunk Quagliarellával majd mint a "csatár" Diegoval.tavaly is rengetegszer volt Diego-Amauri csatárkettős= volt a duplanullával.ja és ami bennem maradt tőle még:nem sok normális szögletére vagy szabadrugásásra emlékszem,legtöbbje alig jutott el a 16osig...csatárként pedig hiába próbált cselezni az elején ellökködték,szal maccsa nem lett volna idén sem.részben sajnálom h távozik,ugyanis jó játékos,de nem Olaszországba való...

west 2010.08.28. 13:28:48

Azért így távolból ismeretlenül valakire azt mondani,hogy szar ember elég primitív dolog bocs hogy ezt mondom,mellesleg általában láthatod hogy itt aki góré az irányít szinte mindent lásd Blanct vagy esetleg Moggit is.

Ismeretlen_114321 2010.08.28. 13:31:28

Ezt már le lehetett szűrni az eddigiekből, hogy DN csak Marotta bábúja. Nem azt igazol Marotta, akit DN akar, hanem DN állít össze csapatot azokból, akiket Marotta igazol. Ha így hátba támadták, szerintem tejesen érthető a döntése. Eddig mindig szerényen és szimpatikusan nyilatkozott, egyértelmű, hogy szeretett itt lenni, de azok után, hogy a saját nevét olvassa az újságban, később DN azt mondja, marad, végül pedig egy idegen közli vele, hogy "fiam, a két csapat már megegyezett, maradsz vagy mész?", szerintem nem csoda, hogy a távozás mellett döntött.

Juve 2010.08.28. 13:32:10

Kedves venember83: Mint a nicked is mutatja, te egy öreg ember lehetsz, aki elvesztette a szemüvegét, ezért nem tud normálisan olvasni. Nel Neri bízott benne, ezt számtalanszor elmondta, sőt ő is nyilatkozott a brazil eladása után, -- -konkrétan nem mondta ki- h ő megtartotta volna, de ki lehetett venni a szövegből, h ő igenis igényt tartott volna rá.Meghát ezt Diegóól is elmondta Ez a klub mocskossága volt, h így adták el, ráadásul nem is a vezetőktől tudta meg. Azt is mondta, h ő maradt volna, de nem volt mit tennie, mennie kellett.És teljesen igaza van, neki mindig helye van a labdarúgásban.Ezzel a mondatával sztem Marottáéknak üzent. Úgyhogy sztem vedd fel a szemüveget és olvasd el megint.

Ismeretlen_147985 2010.08.28. 13:33:28

Egyébként az külön elképesztő, hogy a 24,5 millióért igazolt Diego-t arra sem méltatták, hogy személyesen közöljék vele, hogy "bocs öreg, nem férsz bele a (nagyratörő, fantasztikus, hihetetlen, olaszosítós) terveinkbe". Ez egy rendkívül szemét dolog, de nem is vártam mást. A Juventus vezetőségében hatalmas gondok vannak, s azzal, hogy ez a bábu Agnelli lett az elnök, semmi de semmi nem oldódott meg. Amúgy lehet szidni Diego-t, és kell is, hiszen akkor nem volna miről eszmét cserélnünk, de attól, mert Marotta a Juventus alkalmazásában áll, Diego pedig már nem, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy Marotta a jófiú, Diego pedig a rossz.

Ismeretlen_114665 2010.08.28. 13:33:58

Ez simán igaz szerintem ez meg is magyarázza számomra, hogy miért ilyen olcsón adtunk túl rajta (rohadtul elzavarták) ebből meg az következik, hogy ezek után ki ne "mocskolódna"?? Jó, hogy nem várjátok el, hogy még ilyenkor is istenítse a csapatunkat....

Ismeretlen_53881 2010.08.28. 13:37:53

Ne nyaljatok már be mindent, Del Neri és Marotta ezelőtt is együtt dolgoztak, méghozzá jól. De nyilván ha Diego azt mondja, hogy meg sem beszélik a döntéseket, akkor az úgy is van. Gondolkozzatok már. Ez egy tipikus sértődött, sárdobálós nyilatkozat. Jellemző Diegóra.

devil-z 2010.08.28. 13:38:03

passerby: teljesen értelmetlen amit írsz. 1, miért is keveri a szart? ha valaki őszintén nyilatkozik, elmondja az igazságot akkor az szarkeverő? csupán mert te nem hiszed, hogy így történt? én teljesen reálisnak tartom a dolgot, hogy ilyen körülmények között 'dobták' ki. 2, és ha így történt, miért ne mondhatná ezt? joga van tudni a szurkolóknak, hogy mi történt. 3, miért ne lehetne a Juve a szerelme? hisz ha elolvasod a saját cikked, akkor egyértelmű, hogy ő nem akart távozni, s valóban itt tervezte a jövőjét. Viszont az érdekes számomra, hogy ha Del Neri kifejezetten számított a játékára, akkor miért is kellett eladni minden áron? csak azért, hogy ez a nyomorék félisten bebizonyíthassa, hogy az van amit mond? (mindenki eladó..)

Juve 2010.08.28. 13:38:52

Pár ember nem érti a dolgot: West: A tisztelethez valamit le kell tenni az asztalra és ha annyira maradni akart volna nem fogadja el a szerződést. Minek maradjon?Megmondták neki h menni kell, egyedül csak a csapattársak és Del Neri marasztalta volna, de hát ugye sajnos nem ők döntenek.Teljesen igaza volt.Minek maradjon egy olyan csapatban ahol nem bíznak benne?A felkészülések alatt a legjobb volt, a tavalyi szezont el kell felejteni, mert ott mindenki rossz volt, de ő legalább sokakkal ellentétben harcolt, küzdött,hajtott, nem úgy, mint Amauri v Melo, akik még mindig itt vannak, pedig ők sokkal rosszabbul teljesítettek, nem beszélve Amáról. Olvassátok el figyelmesen a szöveget, és nem mocskolni Diegót, mert ez teljesen egyértelmű, h a vezetők balfaszsága volt, ezért rohadjanak meg.

Ismeretlen_114665 2010.08.28. 13:41:44

Passerby: "Ne nyaljatok már be mindent" akkor ilyen erővel, lehet nem is nyilatkozott ilyet Diego akkor meg miről beszélünk?? Mert a football-italia.net szerint mondta ezt?? :)

Juve 2010.08.28. 13:42:06

Én nem értem, hogy miért kell védeni ennyire Marottát és a Juventust. Nagyon elkúrták a dolgot és ez nem Juventushoz méltó.

Ismeretlen_164215 2010.08.28. 13:44:47

Kedves Juve, "Nel Neri bízott benne, ezt számtalanszor elmondta, sőt ő is nyilatkozott a brazil eladása után, -- -konkrétan nem mondta ki- h ő megtartotta volna, de ki lehetett venni a szövegből, h ő igenis igényt tartott volna rá.Meghát ezt Diegóól is elmondta" Erről van szó. A kezdőcsapatban benne volt, élő szerződése volt, tehát maradhatott volna, lásd Tiago esetét, akit bár számtalanszor el akartak adni, de nem ment. Marotta nem tudott volna vele mit csinálni az élő szerződés miatt. De Diego a harc és a maradás helyett inkább elfogadta az évi hat millió eurót, az edzői bizalom ellenére. Tehát akkor miért is kellett elmennie? Ki kényszerítette? [off] tényleg belemegyünk a személyeskedésbe? [/off]

ferzo 2010.08.28. 13:47:08

sejtettem hogy hasonló sárdobálás kezdődik majd,de ez a Juve oldaláról sem lesz másképp..a brazil sportolókra sajnos ez igaz "síros" általában mindegyik(még ha most igaza is van).Nem értem miért nem lehetett ezt szépen csöndben elintézni,most az olaszok tuti hogy visszavágnak ezért aztán Diego tovább tereget,majd 2 hónap múlva csönd lesz.Baromi jól fogunk szórakozni:D

Ismeretlen_164215 2010.08.28. 13:49:00

Juve, 2010. augusztus 28., 13:42 Enyhén ellentmondasz magadnak: "Nel Neri bízott benne, ezt számtalanszor elmondta, sőt ő is nyilatkozott a brazil eladása után..." - "Minek maradjon egy olyan csapatban ahol nem bíznak benne?" Most akkor döntsd el, hogy mit gondolsz, bíztak benne vagy sem. :D

Ismeretlen_53881 2010.08.28. 13:50:25

A véleménykülönbség alapja csupán egy dolog: van, aki elhiszi Diego minden egyes szavát, van, aki kételkedik benne. devil-z, te pl. elhiszed minden szavát, mint a szentírást, és nálad alap, hogy őszinte. Én nem így gondolom. Ettől a mondandóm még nem lesz értelmetlen. Továbbra is tartom, hogy ez egy sértődött ember nyilatkozata, aki kínjában azt mocskolja, aki ezt tette vele. Sebaj, majd megkapja a 6 milliós fizu első részletét, és lenyugszik.

frustrate 2010.08.28. 13:52:19

"lásd Tiago esetét, akit bár számtalanszor el akartak adni, de nem ment. " Azért nagy különbség van a két ember között. Diegot már láthattuk visszasprintelni a félpályáról, hogy visszaszerezze a labdát. Tiago ezzel szemben inkább csak sétálgatott és lazán elszórakozott a pénzért. Érzed a különbséget? Ki kényszerítette? Talán a félszemű úriember, aki suttogta Diego fülébe, hogy "menj el, menj el"? Így nekem se lenne kedvem folytatni a hajtást, ha van egy másik csapat, amiben nagyobb bizalmat kapok és segítenek nekem....

Ismeretlen_108746 2010.08.28. 13:52:59

Egy kicsit el kellene vonatkoztatni néha a véresszájú Diego-utálattól. Legalább annyira értelmetlen "benyalni" azt a verziót, hogy Diego egy gerinctelen, pökhendi szemét, aki dobálja a szart a feddhetetlen emberi minőséggel és fantasztikus szakmai tudással megáldott Marotta-ra. Egyikünk sem bennfentes, értelmetlen egyik vagy másik verziót maradéktalanul elfogadni. Egyértelműen igaz, hogy van nem kevés pökhendiség Diego nyilatkozatában, ami egyébként valahol érthető, még akkor is ha teljesen felesleges. Ennél viszont sokkal izgalmasabb az, amit állít, s amelyet szerintem maximálisan alátámaszt az elmúlt hetek nyilatkozatainak tartalma. Nagyon úgy tűnt, hogy Del Neri megtartaná Dieg-t, de valaki más bármi áron szabadulna tőle. Hogy ez miért történhetett, arról elképzeléseink is alig lehetnek. Ha igaz az állítás, egészen elképesztő, hogy a játékoskeretet nem az edző kívánalmai szerint alakítják, hanem valaki más önhatalmúlag és drasztikusan belenyúl a keretbe. Vagyis az egész ügy Diego megítélésétől függetlenül döbbenetes. Végezetül nem gondolom, hogy Diego emberi minőségét kellene vitatni azért, mert távozott, amikor gyakorlatilag a háta mögött eladták. Már ha tényleg így volt. Az meg nem szardobálás, ha elmondja a saját igazát. Természetesen én is csak távolból próbálom megérteni az egészet, de számomra inkább az az életszerű, hogy ilyet akkor nyilatkozik valaki, ha abban komoly igazságok vannak. Ha nem így lenne, sokkal inkább hallgatott volna. Persze ez szubjektív vélemény.

Ismeretlen_164215 2010.08.28. 13:54:11

frustrate: Tiago természetesen szélsőséges példa volt arra, hogy lehet maradni, ha valaki nem akar elmenni.

Ismeretlen_53881 2010.08.28. 13:58:22

Apuleius, sokkal inkább a fanboyok a véresszájúak. Én amúgy sem utálom, mindössze nem tartom sokra, és persze megmosolyogtat a brazilt övező hisztéria. Azt hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy Marotta is nyilatkozott olyat, hogy Diego nem eladó. Persze ha az idol eladója teszi ezt, akkor az más. Értem én, hogy sokan most kikiáltják közellenségnek Marottát, mert el merte adni Diegót, de várjuk már meg, hogy mi lesz az eredménye.

Ismeretlen_108746 2010.08.28. 14:12:21

passerby: A "véresszájú" nem kimondottan Rád vonatkozott, de tökéletesen igazad van, hogy mindkét oldal kizárólag a saját unalomig simételt szövegét írja le ezerszer és ezerszer. Mint írtam is, abban is van igazság, hogy Diego-ban volt és van is valami pökhendiség. Téged ez jobban zavart, engem kevésbé. A legőszintébben mondom, hogy egyetlen olyan Marotta nyilatkozatra sem emlékszem, amelyben azt mondta volna, hogy Diego nem eladó. Sőt, többször is szóvá tettem, hogy egy ambiciózus csapatépítést hirdető, fantazstikus múlttal rendelkező csapatnál elképesztően nem szerencsés a Marotta-féle "mindenki eladó megfelelő ajánlat esetén" retorika, s ez az észrevételem tökéletesen független a Diego-ügytől. Visszatérve Diego-ra, néhány hete már tetőfokára hágott a Diego eladási hisztéria, s akkor valamiért visszahőkölt a Juventus. például nagyon izgalmas volna tudni, hogy akkor mi történt. Del Neri ezután dícsérte Diego-t, s azt sejtette, hogy maradni fog. Ezekben a napokban Marotta is nyilatkozott, s ő is pozitívan tette, de egy félmondatában akkor is benne volt, hogy a dolog még nem dőlt el. Nem írom le Marotta-t, mert voltak jó húzásai is (Bonucci feltétlenül, Aquilani is ügyes húzás, Quagliarella talán, habár nagyon drága...), s nyilvánvalóan Diego nélkül is változatlanul a Juventus-ért szorítok, de változatlanul azt állítom, hogy valami nem tiszta a történetben, s értelmetlen azt olvasni ki belőle, hogy Diego egy elvtelen szemét. Ráadásul arra továbbra sem hallottam értelmes indokokat, hogy miért hagytunk ennyire a végére ezeket a változtatásokat. Diego-ról aligha az utolsó héten derült ki, hogy nem kell Marotta-nak, s baromira nem szerencsés, hogy számos posztra kb. 1-2 nappal az első forduló előtt próbálunk megoldást találni.

Dana 2010.08.28. 14:12:42

Én sajnálom hogy elment, szükségünk lee volna a játékára! A háttereket én nem tudom nem is megyek bele. Én a 4-4-2 őt lassan lecserélném vagy legalábbis egy másik szerkezetet is felépítenék. Amit a csapat jól tud játszani, egy olyat amibe belefért volna. Nah de ha már nem így alakult akkor igazoljunk még :D!!

west 2010.08.28. 14:13:54

Apuleius mindkét fél beszél össze vissza ebben a dologban szóval szerintem a teljes igazságot úgy sem tudjuk meg,de nehéz valakinek inni a szavait úgy,hogy panaszkodott jó párszor a szezonban és a látszik rajta,hogy valami nincs rendben vele.Valószínűleg benne is felmerült a távozás gondolata.Sajnos tudunk olyan példát mondani akit bizony nem lehet elzavarni sehogyan sem a csapattól, tehát neki is lehetett volna maradása főleg ha állítólag a csapattagok és az edző bízott benne.

Ismeretlen_108746 2010.08.28. 14:16:54

west: Igen, így van, s ugyan én erősen Diego felé hajlok a Diego kontra Marotta ügyben, de felesleges bármelyik oldal álláspontját feltétel nélkül elhinni. Sok dolgot nem tudhatunk, s csak találgatunk.

frustrate 2010.08.28. 14:30:46

"Én a 4-4-2 őt lassan lecserélném vagy legalábbis egy másik szerkezetet is felépítenék. " Ferrara a vezetékneved? Követted a tavalyi szezont? Nincs több kérdésem.

fehértoll 2010.08.28. 14:33:05

mit képzel ez a kis majom! most bezzeg nagy a szája a pályán meg csak csetlett botlott! elment a wolfsburgba úgy hogy senki se kényszerítette rá most meg jár a szája! Egy örök lúzer marad, nem először búkott már meg ez a juve történelmének legnagyobb mókusvadásza! Megköszönhetnéd hogy egy ilyen klub mezét viselhetted egy ilyen nagy múltú csapat lehetőséget adott neked, te nem bizonyítottál öreg ezt azért illett volna elismerni, megbuktál, vesztes vagy! Jobb lesz nélküled, előbb nyerünk így valamit mint veled! Bárki bármit mond ez a nyiletkozat nagyon nem volt korrekt ilyet csak egy sértett ember nyilatkozik, csak azt nem értem mire fel sértődik meg, miért gondolja hogy szükségünk volna rá??

Ismeretlen_53881 2010.08.28. 14:35:40

Ez a lényeg, hogy fogalmunk sincs, mi megy a háttérben. Én sem bírom maradéktalanul Marottát, de próbálok bízni benne, és a kérdéses dolgokat illetően inkább reménykedek. Ne felejtsük el, hogy Marotta és Del Neri már dolgozott együtt korábban is, nem hinném, hogy ne egyeztetnének. Apuleius, szerintem Dzeko tökölése miatt nyúlt ennyire hosszúra minden. A pénzügyeket nyilván úgy kalkulálták, hogy egyik igazolás függ a többitől, így ha egy borul, akkor borul minden. Összeesküvés-elmélet, de nekem is gyanús, hogy a bosnyákot nem adták el nekünk, aztán a 20 milliós ajánlat helyett elfogadtuk végül mégis a 15-öt. Érdekes, szerintem nem olyan egyszerű ez, mint ahogy sokan látni vélik.

Ismeretlen_102246 2010.08.28. 14:42:33

Az egészben azt tartom a legérdekesebbnek, hogy Marotta és DN már egy ideje együtt dolgoznak és még sem borult ki a bili (amennyiben korábban is ilyen alárendelt volt a szerepmegosztás). DN munkáját tisztelő embernek tűnik, de azt hiszem egy kicsit agilisebb is lehetne, ha már meg akar tartani egy játékost... nem kell bólogató Jánosnak lennie. Amúgy emberileg OK, hiszen valóban többsz9ör kijelentette, hogy Diegonak helye van a csapatban, csak a mercato szava miatt kellett kivenni. Mondjuk az is tény, hogy Mourinho is megvolt az Interes sportigazgatóval és célzott is rá, hogy nem minden az elképzelései történt az átigazolásokat illetően, de utólag kiderült, hogy a kollégájának van igaza és jól végzi a dolgát (ezt is beismerte). DN is csak bízik Marotta-ban és ezzel nincs gond, azaz én DN-t végül mégsem ítélem el. Marotta számomra úgy tűnik (alátámasztani nem tudom), hogy hülyeséget követett el. Célja sztem az volt, hogy Secco legnagyobb igazolását (hiszen mennyien örültünk Diego érkezésének) feledtesse. Ha Diego belejön, akkor az nem az Ő érdeme lett volna. Kicsit önző és irigy lépés volt ez tőle. Lehet gonosz a feltételezésem, de mégis ez tűnik a leglogikusabb indoknak. Marotta ebből a szempontból irigy és gonosz embernek tűnik (rengeteg szurkoló hitt Diego-ban, így eleve marketing okokat figyelembe véve is megtarthatta volna, hiszen mennyien vettek Diego-s mezeket + Juvés cuccokat? Sztem rengetegen). Diego sértettsége nem véletlen. Ki akarta tenni itt a lelkét. Ezt láttuk a felkészülési mérkőzéseken is. Ha valaki ennyire akar és mégis eladják az elég nagy tüske lehet... Én nem ítélem meg és nem ítélem el ezért. Marotta attól függetlenül, hogy ezt elcseszte, jól igazolt. Ezt el kell ismerni. Ez az egyetlen sztem gonosz eladás, amit felrovok neki. A többi OK, mert sztem Martineznek is jó a mozgása (csak a csapathoz kell hozzánőnie). Úgy érzem Ő rá fog szolgálni a 12 millára. Bizakodva tekintek a jövőbe és bár Diego már az ellenfélnél játszik, de Én sok sikert kívánok neki a jövőben és köszönjük az olyan csodálatos pillanatokat neki, amiket a Roma ellen is láthattunk tőle. Lehet nem volt belőlük sok és nem ment úgy neki, ahogyan azt vártuk, de akkor is hálával tartozunk, hogy kitette a lelkét a csapatért.

Ismeretlen_126209 2010.08.28. 14:43:49

Én bírtam Diego-t! (Nem azért mert annyira jól játszott!) De nem kell őt ennyire bevédeni. Egyáltalán nem alkotott maradandót! És az, hogy egy szezonban van 5 jó meccse nem éppen klasszis teljesítmény...beadni, kapura lőne ő sem tud, ugyan úgy mint Pepe.(egyesek szerint Pepe nem tud!)Ha így is van, Pepe nem egy 25 milliós játékos mint Diego, akinek azért olyat kéne kapura rúgnia, hogy szétszakadjon a háló. Sok lövése alig gurult el a kapuig! El tudom képzelni ahogyan edzésen Chimenti kivédegette Diego lövéseit...:D 2 éve gyengébb kerettel 3. helyezett a csapat azelőtt 2. Jött Diego...rá építettünk mindent...és becsődölt. Én nagyon bízok abban, hogy dobogós helyez végzünk, és ehhez nem lesz szükség Diego-ra!

Ismeretlen_108746 2010.08.28. 14:47:12

passerby: A kezdeti dühöngés után én is próbálok reménykedni, s talán ezért is, úgy vélem, hogy kell legyen valami csel a dologban, amiről fogalmunk sem lehet. Nagyon bízom benne, hogy Dzeko érkezését készítették elő. Egyfelől az ember nem tudja elhinni, hogy Marotta (vagy bárki) ilyen hülye legyen, másfelől nagyon, nagyon nem stimmel Diego ára és az eladás időzítése, ahogy Te is írod. Reménykedjünk, hogy már megvan a jövő évi EU-n kívüli igazolásunk :-) Amúgy az Inter szuperkupa produkcióját látva különösen erős bennem az érzés, hogy messze nem lefutott kérdés, hogy ki lesz a Scudetto győztese. Egyáltalán nem reménytelen a dolog, s történhetnek komoly meglepetések.

Claudius77 2010.08.28. 14:53:11

Ismételten csak gratulálni tudok a vezetőségnek a tettei és az igazolásai miatt.De legalább a torinoi orvosoknak lesz munkájuk idén is,a sok összedrotozott sztárocskával.Szerintem meg Del Neri is benne van hogy Diego eligazolt.Mert az ő begyöpesedett 4-4-2 jébe nem tudott helyet csinálni neki.Portobol is elzavarta meg most tölünk is.Gratula mindenkinek.(Na kidühöngtem magam.Bocsi)

fehértoll 2010.08.28. 14:57:17

Melo-t akkor miért nem adjuk el? Ő is Secco egyik nagy igazolása volt! És Melo ha jól fog játszani akkor Marotta egyből eladja mert nem ő igazolta!? Ez aztán a komoly feltételezgetés! Szegény Chiello, szegény Buffon, nehogy jól játszanak mert ez a csúnya és önző Marotta bácsi eladja őket, Del Piero-ról nem is beszélve, Marotta következő dolga az lesz hogy lerombolja Alex nimbúszát! Az irigy és kicsinyes Marotta felveszi előbb a Capitano nevet majd Del Piero-t elcseréli egy zsák lasztira, hogy ezzel még meg is alázza! Komolyan egyes emberek miket ki nem tudnak találni csak hogy a kis kedvencüket oltalmazzák!

Sylvio 2010.08.28. 15:03:57

Rohadt szemetek!!Bárki bármit mond az egyik legjobb játékosunk volt!Nem értem azokat akik szerint nem való nagy csapatba,és,hogy nem mutatott semmit!Idén igazi világklasszis teljesítményt nyújtott volna az új érkezők segítségével.Tavaly egy kva szar év volt edzőcserékkel,botrányos teljesítményekkel!Mit tudott vna egyedül csinálni?Marrotta ez elkúrtad!!!!!!!!!!

Lord Viktor 2010.08.28. 15:47:03

Nézem itt a hozzászólásokat és a két tábort, az egyik Marrottát utálja, a másik Diegót utálja, de egy-két üdítő kivétellel, mind olyan gyerekesen tekintetek a témára szerintem. Ez a felnőttek játéka, a cél hiába a szórakoztatás, nagyon komoly pénzek vannak a háttérben. Bele se tudunk gondolni, hogy mennyi. Gondoljatok a Juvéra, mint egy multicégre: aki nem illik bele a menedzsment terveibe, azt kirúgják, ilyen egyszerű. Idejött a Marrotta-Del Neri duó, akik már dolgoztak sikeresen együtt, idő kell nekik, hogy megvalósítsák az elképzeléseiket, és ha ebbe nem illik bele Diego, akkor így járt. Attól, hogy valamelyikőtök itt megtartotta volna, mert jobb csapatot állít össze a Fifában, állatira nem érdekel senkit. A dolog megtörtént, lehet szeretni, nem szeretni, majd az idő eldönti, hogy jó döntés volt-e. Diegonak pedig lehet itt hangzatos, sértődött nyilatkozatokat tenni, de ez mind a szurkolóknak szól, hogy győztesen kerüljön ki a dologól. Én hiszem azt, hogy a háttérben megállapodtak másban a Wolfsburggal, akár Dzeko, akár más ügyében, sőt valószínű, hogy Diego árának utolsó részletét már a Farkasok utalják a Werdernek. De a lényeg itt az, lehet kritizálni, lehet véleményt formálni, de ésszel :D

Zangif 2010.08.28. 16:28:12

Diego már vágott is egyett a wolsburgban...

Juve 2010.08.28. 16:31:57

Nem mondok magamnak ellent, hülye nem vok csak érteni kellene.Az edző bízott benne, Marottáék nem.Tiagót hagyjuk, mert ő egy ingyen élő kis buzi.Diegó még maradhatott is volna sztem, ha nem ily módon tudja meg, h őt elküldik.Ha Marotta megmondja neki személyesen, h figyu nem kellesz nekünk, de ő tudja, h az edző kezdőként számít vele, biztos h maradt volna.De sajnos nem így történt és elment.

juvem 2010.08.28. 16:40:32

fehértoll te kész vagy...:D "Komolyan egyes emberek miket ki nem tudnak találni csak hogy a kis kedvencüket oltalmazzák" erre annyit tudok mondani h Komolyan egyes emberek miket ki nem tudnak talánli csak hogy akit utálnak szarrászídják:D Am én pártatlan vagyok a témában 1 kis ideig búslakodtam Diego eladása miatt de Quagliarella leigazolása jót tett a lelkemnek! és fölösleges szídni marottát vagy diegót sose fogjátok megtudni igazából miért adtuk el, én azt sejtem h összeugatás volt köztük vagy a dzeko üzletet készítettük elő vagy téleg nem érdekelte marottát h diego jó volt a felkészülési meccseken és a tavalyi éve miatt döntött úgy h páá! Am meg ha Diego olyan kibebaszottúl marandi akart volna akk apját megkéri már 2 hónappal ezelőtt h ne tárgyaljon a németekkel mert nem fog elmenni, Del Neri szerette játszatta volna! szal ő egy megsértett kisfiú akit egy önmaga szerint király elküldött! Amúgy én szerettem diego-t de srácok téelg nem kell mindent elhinni ami a nyilatkozatban van 1 kis ferdítéstől is teljesen máshogy lehet érteni 1 nyilatkozatot és az meg 100% h nem szószerint ezt mondta Diego! Na mind1 sajnálom h elment amúgy mert jó játékosnak tartom 1 évet még vártam volna az eladással és ha megint szar akk pá, bár ő jól tette h bundesligába ment ott megint villoghat! FORZA JUVE

ezio 2010.08.28. 16:43:21

Diego rögtön góllal debütált a Wolfban. Dzeko kettőt vágott.

Károly 2010.08.28. 17:02:46

Diego ugyan olyan hibás volt mint bárki más. Megpróbálja mosni a kezeit talán azért mert nem rugdosta a gólokat. "Nem gondolták úgy, hogy részese leszek a Juventus tervének. Semmi gond, egy hozzám hasonló játékosnak mindig lesz helye a labdarúgásban." Ez a kijelentése meg egyenesen botrány, nem hinném, hogy ekkora arccal kéne távoznia mert Ő tulajdonképpen megbukott mint játékos, nem felelt meg. Túl nagy teher volt neki a Juventus meze... Nem ő volt az egyetlen a klub történelmében aki nem felelt meg az elvárásoknak és nem is ő lesz az utolsó. Az ilyenfajta sárdobálás amit csinál meg egyenesen a szánalom a köbön.

Ismeretlen_126209 2010.08.28. 17:16:27

Lám-lám! Most jut eszembe!:)) Előjött mmartin91 szövege: tipikusan az a játékos akinek kis csapatban megy nagyban pedig nem! Csak ő mindig másra alkalmazza, éppen arra akit a Juve le akar igazolni. Ezt meg pont nem vette észre.:)

Ismeretlen_108746 2010.08.28. 17:22:37

Az még hagyján, hogy Diego góllal debütált, de Szalai vágott egyet a Wolfsburgnak :-)

Ismeretlen_147985 2010.08.28. 18:09:34

epaska: ezt Diego-ra értetted? csak azért kérdem, mivel ő jelenleg egy erősebb csapatban játszik, mint a Juventus, attól függetlenül hogy három gólos vezetést is képesek elherdálni.

juventus YE · http://juventus blog 2010.08.28. 18:21:32

Sajnálom hogy a juvénak ien vezetöséggel kell folytatni a szezont,mer fogalmuk sincs ki a tehetség Diego az volt.

Rmoli921 2010.08.28. 18:29:18

Néha hihetetlen baromságokat lehet itt olvasni. Marotta a gonosz szemétláda aki egymaga irányítja a klubbot??????????? Del Neri meg csak egy báb? DN csak 442-ben tud csapatot építeni, ebben ugye felesleges irányító, ezért a szemét Marotta hozott 4 szélső kp-t és elküldte a két felesleges irányítónkat. Meg egyébként is annyira utálhatják egymást ha a Samp után itt is együtt vezetik a csapatot. Röhejes hogy sokan már az első forduló előtt temetik a csapatot. Szerintem idén végre volt stratégiánk próbáltunk tehetséges fiatalokat idehozni minél olcsóbban és figyelve a 442-es alapfelállás követelményeire.

Ismeretlen_126209 2010.08.28. 18:34:09

mmartin91: Igen rá! És az, hogy jelenleg jobb csapatban van egy kicsit túlzás! Nem kötekedésből, de mond már meg nekem, hogy te, a nyáron kiket igazoltál volna Marotta helyében ennyi pénzből!

Ismeretlen_147985 2010.08.28. 18:38:32

epaska: mennyi pénzből? Nem állunk a Juventus alkalmazásában, nem vagyunk Marotta felettesei (bár sztem nincs is ilyen), fogalmam nincsen mennyi pénz állt rendelkezésére ennek a fantasztikus átigazolási gurunak. Túlzás vagy nem túlzás, az biztos, hogy Diego jelenleg nincs rosszabb csapatban, mint a Juventus.

Dani 2010.08.28. 18:45:50

Világon nincs ilyen, hogy az edző akar egy játékost, aztán mégis eladják, főleg tudván, hogy azért Del Neri és Marotta nem most dolgoznak együtt először. Köszönjük Diegónak, amit nyújtott! Bízzunk benne, hogy mindkét félnek jobb lesz így, ahogy lett.

Ismeretlen_126209 2010.08.28. 18:46:27

mmartin91: Annyiból amennyit ő elköltött az idén. Sokkal több biztosan nincs a klubnak. Ezt a Wolfsburgos témát inkább hagyjuk.

JuveMan 2010.08.28. 18:50:14

Sziasztok! Az oldalt és a hozzászólásokat mindig olvasom, a témákhoz ritkábban szólok hozzá. Szóval most üdvözlök mindenkit :) Szerintem teljesen felesleges abba belemenni, hogy kinek volt igaza vagy kinek sem! Itt a háttérben olyan dolgok folynak, amit igazán csak a bennfentesek tudnak! Diegoval emberileg semmi bajom. Szimpatikus embernek tűnik! De úgy érzem jó döntés volt az eladása. Sokan írják, hogy hajtott és akart! És??? Persze a csapat több tagjára ezt nem lehetett elmondani, de ne ez legyen a pozitívum hogy hajtott! Visszajött labdákért, volt egy két jó labdája, sokat futott és kb ennyi. Torinoban már nincs madár a fán mert a távoli lövéseival levadászta az összeset. Vagy éppen el sem pattogott a labda a kapuig. :S Az, hogy egy Sturm vagy egy Schamrock elleni meccset az öregedő és lassúló (amúgy félisten :D) Alex dönt el.... Ezeket Diegonak kellett volna csinálni. Szóval én úgy érzem, hogy nem feltétlenül rosz, hogy őt eladtuk. Sok sikert kivánok neki a jövőben! Én amúgy bízom Quagliarella-ban.

Károly 2010.08.28. 18:54:15

mmartin91: Régóta olvasom a fórumot, de neked soha semmi nem volt jó és nem is lesz az. Te egy hihetetlenül pesszimista ember vagy, sajnálom a körülötted élőket mert te vonzod a negativitást. A Wolfsburg nem jobb csapat a juvenusnál, csak gazdaságilag őket nem sújtotta egy calcopoli. Más igazolásokat vársz, kiket? Amúgy amikor Diego idekerült, mindenki mondta (szakértők, szóval nem te), hogy nem biztos, hogy be fog illeszkedni az olasz fociba. Marrottát meg folyamatos jelleggel szidod, mintha nem is egy csapatnak szurkolnánk. Marrottáról csak annyit, hogy nem véletlenül van ott ahol, beszél 5 nyelven a top klubbok vezetőivel napi kapcsolatban van és nemzetközi szinten elismert szakember. Majd, ha te ezeket eléred addig lehet pocskondiázni, de ez már kikívánkozott belőlem, mert neked semmi nem jó.

Ismeretlen_147985 2010.08.28. 18:57:36

epaska: Nagyon nehéz követni, hogy a klub mennyit költött idén, hiszen szinte minden játékost 3-4 részletbe igazolunk le, ha vennénk valakit 50 millióért, azt körülbelül 20 év alatt tudnánk kifizetni. Egyébként ne haragudj, hogy nem válaszoltam a kérdésedre, Marottának ez (lenne) a munkája, nyilván több órát, napot, hetet töltött el azzal, hogy kigondolja kiknek kellene távoznia, s kiknek érkeznie, én ezt két perc alatt nem tudom véghezvinni.

Ismeretlen_147985 2010.08.28. 19:00:57

Károly: "Majd, ha te ezeket eléred addig lehet pocskondiázni, de ez már kikívánkozott belőlem, mert neked semmi nem jó." Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Én, mint Juventus drukker, nem mondhatok véleményt Marotta munkásságáról egy Juventus fórumon csak azért, mert nem értem el annyit, mint ő? Ezek alapján akkor te pedig nem méltathatod, hiszen te sem értél el annyit, mint ő. Hol itt a logika?

Károly 2010.08.28. 19:08:21

Egy profi szakembernek vonod kétségbe a kvalitásait. Logikával te egyáltalán nem rendelkezel, a nézőpontjaid amiket egyedülállóan idiótán képviselsz, a legtöbb ember racionális gondolkodását zavarja és azért szól be mindenki. Diego elment és? Hozott helyette MINŐSÉGI játékosokat akik sokkal kevésbé képviselnek zsákbamacskát mint anno Diego leigazolása. Mindig ugyan azt a lemezt nyomod, kicsit unalmas már. Ha Marotta szar, te kiket hoztál volna a csapatba? Az a baj, hogy hiába kérdem mert tudom, hogy fogalmad nincs.

Ismeretlen_147985 2010.08.28. 19:16:12

Károly: ha kicsit feljebb görgetsz, akkor láthatod, hogy epaskával pont erről társalogtunk. "Diego elment és? Hozott helyette MINŐSÉGI játékosokat akik sokkal kevésbé képviselnek zsákbamacskát mint anno Diego leigazolása." Nem tudom számomdra mit jelent a MINŐSÉGI játékos fogalma, de az én véleményem szerint ilyen játékos még véletlenül sem érkezett, - egy azonban távozott - ráadásul az új szerzemények fele csak kölcsönbe jött, így ha ezeket a minőségi(?) játékosokat le szeretnénk majd igazolni, akkor kb. 40 millió eurót kell majd fizetnünk értük. Ennyi pénzünk azonban ezen a nyáron sem volt, s ha nem jutunk be a BL-be, akkor a következőn sem lesz.

Károly 2010.08.28. 19:28:09

napimartin: Minőségi játékosok, Krasic, Aquilani, Bonucci, Motta és akit már nagyon vártam az Kvájjárellá, és a legutóbbi meccs alapján még Marinez is idesorolható, akinek a játéka nem mellesleg a régi Camoranesire emlékeztet. Ez jó pár név és ki is hagytam játékosokat, Storari aki szintén jó kapus, Pepe tűnik eddig a leggyengébbnek. A kölcsönszerződés lényegét még mindig nem érted. Ha nem válik be a játékos akkor visszamehet a saját klubjába, sőt ha beválik akkor biztos lehetsz benne, hogy leigazoljuk. Így a saját vételi árukat saját maguk a kölcsönjátékosok termelik ki. Nagyon jó az idei átigazoláspolitika. Persze maradtak játékosok akik a padra sem férnek fe, de ők sem Marrotta miatt maradtak, hanem a magas fizetés miatt, vagy nem akadt jó kérőjük. Remélem világos már számodra is öcskös. ;)

Gyurika 2010.08.28. 19:32:52

"Semmi gond, egy hozzám hasonló játékosnak mindig lesz helye a labdarúgásban." Na nekem ez az egy mondat tett viccessé az egész bejegyzés. :) Diego ilyet nem mondana.

Ismeretlen_147985 2010.08.28. 19:37:38

Károly: az a helyzet, hogy egyáltalán nem világos. Te például minőségi játékosok között említed Aquilani-t, Mottát és Q-t, s érdekes módon már azzal számolsz, hogy milyen jó üzletet kötött Marotta, hiszen ha nem válnak be, akkor majd mehetnek vissza a csapataikba. Ha ezek a játékosok annyira minőségiek, akkor miért merülne fel ez a lehetőség?

Juan Roman Riquelme 2010.08.28. 20:59:38

mmartin91: Még mindig nem érted. Lehet egy játékos minőségi, de nem biztos, hogy a játékstílusával tudja-e támogatni az edző által alkalmazott taktikai rendszert. Ez volt a helyzet Diego esetében is, rengeteg összegbe került azaz igazolás is, ha kölcsönbe érkezett volna tavaly akkor most erről nem is kéne akkora veszteségről beszélni. Na ez a kölcsönszerződés lényege mint ahogyan a Károly által vázolt dolgok miatt is.

Lord Viktor 2010.08.28. 21:19:47

mmartin91, nem tűnt még fel, hogy mindenki belédköt a fórumon? :D osztom a véleményt, hogy neked semmi se jó, sok kommentedben úgy temeted a csapatot, mintha már -50 ponttal kezdenék a bajnokságot... :D Én nem vagyok olyan régóta Juve-drukker (2006 óta - jól megszívtam :D ), és nem leszek depressziós, ha a klub tesz egy-két rossz lépést, ők is csak emberek, még ha ez egy komoly biznisz is. És úgy dramatizálsz (ezzel nem vagy egyedül, sokak ilyenek), mintha a te zsebedből vennék ki az átigazolási pénzt :D Pl. én nem forgolódom éjszaka, hogy Martinez 12 millába került :) Szóval nem értem a pesszimizmusod. Bár a tavalyi szezonbók kiindulva mindenki bizakodó volt, és pofára estünk, most a fordítottja jó lenne. :)

Gio20 2010.08.28. 23:58:08

Na pontosan ilyen fröcskölődést vártam tőle és még szerény is. Gusztustalan a nyilatkozat és az is amit a vezetőség csinált.... várjuk ki a végét, lehet hogy jól csinálták.

Emberarcuhal 2010.08.29. 07:51:12

Aki egyetért diego eladásával az b........ meg,iszonyatosan sajnálom őt,és egyet is értek vele,1 év után gerinctelen,buta húzás eladni egy diegot,ezt a f...om pepét nem kellett volna leigazoli,nem tudom mit látnak benne az emberek,egy baszott nagy 0 az ember

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3379) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4151) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása