Hivatalos: Fabio Quagliarella a Juventushoz igazolt

A Juventus hivatalos honlapján is megerősítette, hogy Fabio Quagliarella a klubhoz igazol.

Fabio Quagliarella Torinóban

Az olasz válogatott játékos a mai napon érkezett Torinóba, és átesett az orvosi vizsgálatokon, majd aláírta szerződését.

Quagliarella 4.5 millió euróért cserébe egy évre kölcsönbe kerül Torinóba, majd a Juventusnak 10.5 millió euróért opciós joga lesz a játékos megvásárlására. Ezt az összeget három részletben kell majd kifizetni.

A pletykák szerint Quagliarella évi 2 milió eurót keres majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr294652875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mátéé 2010.08.27. 19:32:08

Nem rossz játékos. Legalább van egy nem álló csatárunk is.

Juve... 2010.08.27. 19:33:13

Szerintem nagyon jo csatár, jol jártunk vele

DelPiero86 2010.08.27. 19:34:47

Épp most kérdem másik kommentbe mi ez a átigazolási duma róla XD Szerintem is jó csatár,ha egy jó csapat van körülötte, vágja a gólokat.. Bonucci,Krasic után őt tartom még valamire való igazolásnak!

Ismeretlen_140492 2010.08.27. 19:37:15

Nem rossz igazolás, csak az a baj, hogy ő a visszavont csatár poszton fog játszani, mint DelPiero, de így Trez valószinű távozásával és Amauri valamin Iaquinta kidőlése miatt nincs befejezőcsatárunk.... Kell még egy befejezőcsatár, muszály!!!! Legalább Pazzini-t meg kell szerezni, több mint a sérült kiöregedett catáraink.

csuma 2010.08.27. 19:39:52

Valóban az idény 3. valamire való igazolása Ő. Egyedül az ára az ami megint bosszantó, főleg a 4 és fél milliós kölcsönszerződése. Meglátjuk beválik-e.

Ismeretlen_140492 2010.08.27. 19:44:23

Na hát akkor ennyit a csatárokról, mert több nem érkezik, Marrotta legújabb nyilatkozata alpján Pazzini nem érkezik, szerinte van 4 jó támadónk: Capitano,Qagliarella,Amauri,Iaquinta...az érdekes, hogy nem ismeri Trez-t, tehát ő távozik... Tehát ˝öok lesznek a csat9araink, csak kérdezem én, ki fog játszani a Bari ellen pl befejezőcsatárt??? Mert Amauri sérült, Iaqui sérült,a másik ketto pedig nem befejezö...

Diego2889 2010.08.27. 19:45:36

jó vétel sztem is,de sokkal több rossz döntése volt a vezetöségnek, mint jó.

Ismeretlen_147985 2010.08.27. 19:49:29

Én speciel kimondottan utálom Q-t, számomra teljesen unszimpatikus játékos, a jelenlegi Olasz Válogatott talán legunszimpatikusabb játékosa. Természetesen ettől függetlenül nem vagyok rossz irányba elfogult a játékával, ha jól fog játszani, engem nem érdekel a személyisége. Amúgy nem tartom jó játékosnak, az Udinese-ben azonban kimondottan nagyot játszott, de vele kapcsolatban is az az érzésem, mint Pazzini-vel, hogy nagycsapatban "álló helyzetből tarkón rúgja magát". Ha jól tudom nápolyi születésű játékos (végülis tökmindegy), de azt hiszem ezért is igazolt egy éve szívesen a Napoli-hoz, ahol nem véletlenül hozták a nyakára ezen a nyáron Cavani-t, s az sem véletlen, hogy ilyen lazán megválnak tőle. A konstrukció egyáltalán nem tetszik, nem nagyon hallottam még olyat, hogy valakit 4,5 millióért kölcsönvettek volna egy szezonra, úgy látszik Marottának ez teljesen természetes. Továbbá ha leigazolnánk, akkor nagyon magas összeget kellene fizetnünk érte, hiszen 15 millió az gyakorlatilag annyi, amennyiért Diego-t eladtuk. A Juventus koncepcióját pedig továbbra sem értem (valószínűleg nincs is ilyen), hiszen ha jól számoltam, akkor a 9 új érkezőből 4 játékos kölcsönbe igazolt ide. Amúgy Q csak azért jött, mert nincs más, de ezt már írtam. Ő volt az egyetlen olyan játékos, aki valamilyen szinten mozdítható volt, s Marottának rá lehet ragasztani az "erősítés" jelzőt, lévén egy Olasz Válogatott játékosról beszélünk, még akkor is, hogy ha ez jelen helyzetben nem is túl hízelgő Q-ra nézve.

Ismeretlen_145917 2010.08.27. 19:50:04

szükség esetén Martínez és Lanzafame is tud csatárt játszani. noha Diego sokkal inkább a kedvenc játékosom volt, egy kicsit mégis vígasztal, hogy Quaglirella érkezett. :)

Diego2889 2010.08.27. 19:53:41

engem sajnos nem vigasztal. még most sem hiszem el

Ismeretlen_102246 2010.08.27. 19:54:37

Nagyszerű igazolás. Sikerült egy jó csatárt venni, aki ráadásul Juve szimpatizáns is. A VB-negyértelműen megmutatta, hogy mire képes. Egyedül szopatta az Új-zélandiakat és egyedül hitt a fordításban (mondjuk azt nem sejthette, hogy a bíró az egyik gólját nem fogja megadni). Amauri kidőlésével Lanzafame lehet a befejező csatárunk.

Diego2889 2010.08.27. 19:56:58

Lanzafame nagyon szimpi nekem. én nagyon szurkolok neki, hogy sokat fejlödjön még és világklasszis váljon belöle a Juvéban

Supi 2010.08.27. 19:59:55

Q inkább befejező csatár,de azt jól csinálja, majd kiderül,hogy megy neki nagyobb klubba is. Így viszont van 3 befejező és 1 előkészítő,aki a 36éves Capitano!!!Ez szerintem kevés lesz.Pláne,hogy most a 4csatárból 2 hadba fogható,de nekünk Immobile-t el kellett passzolni,az a baj,hogy a fiatal tehetségekkel most se foglalkozunk,bezzeg vesszük az olaszokat,szép és jó,hisz olasz csapat vagyunk,de ne akarjunk a válogatott lenni,főleg ne most,amikor rég nem látott mélységekbe van az olasz válogatott és maga a bajnokság is. Kellene még 1 fiatal tehetséges csatár,akit aprópénzért ellehetne hozni,vagy a Primaverából felhozni ingyen 1-2 játékost,de kétlem,hogy szó lenne ilyenről. A másik meg,hogy bánik már Marotta Trezzel? Mit tett le ő az asztalra, hozzá képest? Felháborító,ahogy bánik a játékosokkal,a végén még kezdek én is hinni az összeesküvés elméletbe(MaRoTTa; MoRaTTi). Egyébként csak vegyük az adatokat Trez 10gólt lőtt, kétszer annyit,mint Amauri és negyed annyit volt a pályán.Azért mert nem ment neki a Berlusconin még mindig belővi a helyzeteket,lehet nem fog 50métereket sprinteli meg cselezgetni,de azért nem ezt érdemli.Camoranesire ugyanez vonatkozik. Amellett,hogy Marotta nem a legjobb sportigazgató(szépen fogalmaztam) mellette még 1 erkölcsi hulladék is... Ettől függetlenül Forza Juve Per Sempre Ebből a keretből bőven kilehet 1 egész olasz csapatot állítani: Buffon(Storari) Motta-Bonucci-Chiellini-DC Lanza(Camo félig)-aquilani-marchisio-Pepe Q(Del Piero) Amauri(félig)(Iaquinta)

keshudioo 2010.08.27. 20:04:53

mmartin: a kölcsönszerződések nem a koncepció és Marotta elképzelésének a részei, csupán egyértelműsítették, hogy a nyárra beígért 80milliónak a fele sem volt zsebben. Ugye Krasic igazolása is a 3 milliós különbségen bukott majdnem. A csapat minden fillért próbál megmenteni, mégis ellentétesen cselekednek. 10 milliós veszteséggel adják el Diegót, holott nem a csatárprobléma volt a legegetrengetőbb, bal oldali védőnk még most sincs. Viszont azt érdekesnek tartom, hogy Krasicot 2 hónap, Q-t 2 nap alatt szereztük meg, a szemetet pedig még elcserélni sem nagyon sikerült. Nem tartom Quagliarellát a legjobb opciónak, szerintem kevés lesz minőségileg és mennyiségileg is ez a csatárállomány, ha ugyanúgy folytatódik a sérüléshullám, akkor meg főleg. Nem látom jobbnak ezt a csapatot, mint a tavalyit vagy az azelőttit, de alapvetően nem vagyok pesszimista, úgyhogy nagyon remélem, túlszárnyalják az elképzeléseimet. És ha úgy nézzük, most ugyanannyi esély van arra, hogy meglepően jók leszünk, mint amennyi arra volt, hogy 7.-ek leszünk a bajnokságban.

4Evorg 2010.08.27. 20:10:43

Q érkezésének örülök, remélem azt a játékot látjuk tőle, amit az Udineseben mutatott. Azért ő, ha hozza a formáját lőni fogja a gólokat rendesen. "A másik meg,hogy bánik már Marotta Trezzel? Mit tett le ő az asztalra, hozzá képest? Felháborító,ahogy bánik a játékosokkal..." Nem tudom, hogy Marotta hogy bánik Trezzel, de én valahogy sosem éreztem elégedetlenséget, hogy nem adunk pl. Treznek vagy Camonak búcsúmeccset - nyilvánvalóan erre céloztál, én legalábbis így vettem ki- , ez is egy munkahely, és mint minden munkahelyen, itt is cserélődik a munkaerő. Én nem érzem azt, hogy Trezzel nem méltóan bántak volna, tekintve, hogy 1.: Trez már nem a régi, nagyon nem, egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy ő itt maradjon. Mit csinált a Milan ellen is? Semmit! 2.: Azért Trez szépen keres, tehát nem mondhatjuk, hogy olyan rosszul bánnánk vele. 3.: Ő is tudja, hogy nincs maradása, sőt az előző idényben maga sem tudta eldönteni, hogy marad e vagy sem. Más csapatok jobban kibabrálnak a játékosaikkal, és mindezt úgy mondom, hogy mind Camot, mind Trezt szeretem, de a francia (s talán az olasz-argetin sem ) a régi. Tudja jól, hogy szerették/szeretik Torinoban, mindig is ez lesz az otthona, de az ő ideje lejárt. Alex és Pavel más tészta (meg Buffon, Chiello)

Ismeretlen_147985 2010.08.27. 20:13:36

keshudioo: ez így való igaz, jogos. ShyrKahn: azt hiszem az Szlovákia ellen volt, merthogy csak azon a találkozón szerepelt Q. Amúgy ott valóban jól játszott, legalábbis mivel a csapat többi tagjának teljesítménye értékelhetetlen volt, így Q produkciója hozzájuk képest még jónak is volt mondható. De ez csak egy meccs a sok közül, kizártnak tartom, hogy ezt a teljesítményt minden mérkőzésen tudná hozni, hiszen ha tudná, akkor a Napoli sem adta volna ide nekünk két perc alatt.

Arnijuve 2010.08.27. 20:18:01

sztem jó vétel...és sokkal többet tehet majd hozzá a játékhoz mint diego tett....Q-lesz sztem a következő csillagunk és megvan rá az esélye mert mindeki sérült most..rem ő nemlesz az mert akkor elmegyek és agyonverem azt a barmot aki miatt van ez ( ha többen vannak kérnék tőletek segítséget) :D

Ismeretlen_164215 2010.08.27. 20:21:17

Lanzafame mint befejező csatár? Ahhoz meg kellene tanulnia célozni és rúgni, a látottak alapján. 4,5 millióért jó vétel lenne, de ez így bitang drága, a fizetésével együtt már évi hat milla. Azonban kellett egy nem lutri csatár, méghozzá gyorsan.

mandi 2010.08.27. 20:25:29

Quagliarella pályafutását én nem követtem (eddig) figyelemmel, de tény hogy a vébén nagyon jól játszott. Én örülök neki :)

Juveboy24 2010.08.27. 20:28:11

Ezért adták el Diego-t? Ez vicc kategória. Össze se lehet őket hasonlítani. Egyedül Krasic-nak tudtam, eddig felhőtlenül örülni, de majd kiderül.

Tony 2010.08.27. 20:30:32

Én abból a szempontból nagyon örülök,hogy legalább nem megint 1 statikus szar érkezik,hanem 1 olyan aki feltalálja magát a 16oson belül és kívül egyaránt. Szerintem akár jó is lehet,Amauri+Jaki helyett főleg.

csakakriston 2010.08.27. 20:34:01

mmartin: olyan, h unszinpatikus, nincs. azt úgy mondják, hogy antipatikus.

Ismeretlen_108746 2010.08.27. 20:34:32

Én jó játékosnak tartom Quagliarella-t, de ő csatár, s változatlanul nem látom, hogy ki fog labdát adni a támadóinknak. Idehozatalának konstrukciója nagyon rossz, 15 millió nagyon sok pénz egy olyan játékosért, aki lényegében kiszorult a Napoli kezdőcsapatából. Quagliarella érkezésének örülök, de a középpályánk egész egyszerűen nem lesz elegendő. Ez a kölcsönvevősdi meg nagyon nem tetszik, nyáron majd megint mindenkit elhajtunk, mint idén (Candreva, Caceres), s jönnek az újabb kölcsönvételek. Ezt sokmindennek nevezni lehet, csapatépítésnek bizonyosan nem.

Ismeretlen_147985 2010.08.27. 20:38:59

csakakriston: olyan valóban nincs, hogy unszinpatikus, de én az unszimpatikus szót használtam. Valóban használhattam volna az antipatikus jelzőt is, de tulajdonképpen egyre megy, ugyanazt jelenti.

csakakriston 2010.08.27. 20:41:14

egyébként meg már a napoli előtt meg kellett volna vennünk Őtet...

Ismeretlen_126209 2010.08.27. 20:42:32

Apuleius: "s változatlanul nem látom, hogy ki fog labdát adni a támadóinknak." Hát...Diego sem az volt Del Nerinél aki a labdákat adta a csatároknak, mivel ő maga is azt játszott....

hameee 2010.08.27. 20:46:45

Szentül hiszem h Q 10 gólon felül fog termelni (tekintve az utolsó 2 évét). Ő képes a félpálya közepéről bárhonnan betalálni!Nagyon remélem h beválik.

Csabuso 2010.08.27. 20:48:50

Én egyenlőre nem tudok teljes mértékben azonosulni Marotta politikájával, és ezt hetek/hónapok óta így érzem! Jó igazolásnak mondható mondjuk: Storari, Motta, Bonucci, Pepe, Aquillani, Krasic, Q. Viszont ami életbevágó bal oldali védőt nem igazolt, és szerintem nagyon sok olyan játékos is itt van még akinek nem kéne. Grygera,Zebina, Legro, Grosso, Sali. Mindezek mellett szerintem nem volt jó húzás a két fiatal kölcsönjátékosról ilyen könnyedén lemondani (Casares és Candreva). A jelenlegi helyzetünket nézve szintén baklövésnek tartom Camo, Gio, és Diego elkótyavetyélését, főleg, hogy Delneri a 4-4-2 es hadrendet erőlteti, ahol szélsőkre nagy szükség van. Továbbá elfogadnám Trez eladását, csak nem most, ugyanis nincs erőcsatárunk Jaquinta és Amauri sérült. Del Pero és Qua. meg nem kimondottan ez, erre Marrotta azt mondja van 4 csatárunk és Davidot nem említi...

Ismeretlen_108746 2010.08.27. 20:49:17

epaska: Del Neri egycsatáros játékot játszatott a csapattal, míg Diego itt volt, vagyis Diego nem csatár volt. Pillanatnyilag főleg védekező középpályásaink vannak, illetve van egy jó szélsőnk (Krasic), nem tudom ki fogja segíteni a támadásokat ebből a szekcióból. Az világos, hogy Del Neri nem akar Diego típusú játékost játszatni, de kellene valami kreatívnak nevezhető középpályás.

Victor90 2010.08.27. 20:52:02

Be is fog válni!!Attól,hogy nem Cé,nem Messi,nem Higuain,attól még lehetne neki örülni,mert 1 nagyon jó játékos!Lejjebb kellene venni 1 kicsit a mércét,mert már évek-óta semmit nem nyertünk,pénzünk nem sok lehet,és csodálkoztok,hogy nem Aguero-k jönnek??

Ismeretlen_164215 2010.08.27. 20:52:07

Apuleius: nyilvánvalóan nincs pénz, ez a kölcsönvevősdi legalább rugalmas konstrukció. Fiatalokra se lehet alapozni, mivel jövőre mindenképpen kell a BL részvétel. Nem rossz, de veszélyes ez a játék. A kölcsönvett játékosok helyett jöhetett volna 2 igazán jó játékos, a keret akkor is messze elégtelen lenne, ha nem is minőségileg, de mennyiségileg. Túl sok embert kellett kötelező módon idén cserélni. OFF: Az idei szezont már az új stadionban kezdi a Juve?

Szabi85 2010.08.27. 21:00:17

Megvettük tavaly Diegot 24,5 milláért. Eladtuk Diegot 15 milláért, hogy idehozzuk kölcsönbe Q-t 4,5 milláért. Ha Q nem válik be vagy nem fog idejönni jövő szezonban is, akkor 9,5 + 4,5 millát dobtunk ki egy az egybe a nagy semmibe. Nem tudom kit akar hozni balhátvédnek aki behozza az elherdált 9,5 millát és ennyire kell a leigazolásához a 10,5 milla amit a Diego-Q cserén ideiglenesen, 1 szezonra számítva "nyertünk". Mellesleg jövő szezonban nem nagyon lesz itt új játékos. Ha a kölcsönöseinket meg akarjuk majd venni, arra rámegy az összes gatyánk.

Ismeretlen_125576 2010.08.27. 21:06:34

Az a baj, hogy idén ősszel az EL-ben nem szerepelhet nálunk Quagliarella, mivel már egy selejtezőmeccsen szerepelt a Napoliban idén nyáron.

Lakatos Di Natale 2010.08.27. 21:10:33

Nagyon boldog vagyok, hiszen az egyik kedvenc játékosomat sikerült most leszerződtetni, méghozzá pont jó időben. Rendkívül régóta figyelemmel követem Fabio Quagliarella pályafutását és bizony van pár ember aki nem teszi ugyanezt, mert ha így tenne akkor nem írná azokat amiket. Itt megint Mmartint lehet kiemelni, de nem szándékozom csipkelődni, bár minden egyes alkalommal felcsúszik a szemöldököm, ha a hülyeségeit olvasom. Quagliarella egyike azon olasz támadóknak, akik a régi idők nagyjaira emlékeztetnek, és tévhit az h. csak az Udinese-ben játszott jól, mert anno amit a Sampdoriaban produkált, arra nehezen lehet szavakat találni. Volt olyan szezonja, hogy olyan gólokat lőtt, az ember csak csodálkozott a képernyő előtt.(ollózós, finom emelős, cselsorozat, 50 méteres emelés, 25-20 méteres bombagólok satöbbi....)Felhívnám a figyelmet, a Napoliban nyújtott teljesítményére is, ott sem játszott nyeretlen kétéves módon, nekem most az Atalanta elleni hatalmas gólja és a Livorno elleni zseniális teljesítménye ugrott be, de ha minden igaz tavaly ellenük is jól játszott.(gól,gólpassz és hajnalig lehetne sorolni). Nem véletlen egyébként hogy a Napoli szurkolói hatalmas patáliát rendeztek, nagy kedvencnek számított ott Quagliarella. Előttem mindig is rejtély volt, hogy korábban miért nem kapott több lehetőséget az olasz válogatottban, holott nem egyszer ott is betalált ráadásul nem két méterről üres kapuba. A szlovákok elleni mérkőzésen, amikor szintén szenzánciós gólt lőtt, éreztem azt h. végre igazságot szolgáltatott a sors és egy ilyen kaliberű támadó ország-világ előtt ki tudta mutatni a foga fehérjét. Ilyen igazolásoknál az ember örül, és nagyon büszke h. Juvés lehet. Sokakkal ellentétben én nagyon is látom a koncepciót idén és biztos vagyok benne, hogy szép lassan elnyeri méltó helyét az Öreg Hölgy! Forza Juve!

Lakatos Di Natale 2010.08.27. 21:24:24

Amennyiben nem probléma, akkor még szeretnék reagálni néhány dologra: "Én speciel kimondottan utálom Q-t, számomra teljesen unszimpatikus játékos, a jelenlegi Olasz Válogatott talán legunszimpatikusabb játékosa." Quagliarella magánszemélyként a szerényebbek közé tartozik, kifejezetten szurkolóbarát játékos, tud küzdeni a csapatért vagy a nemzeti színekért. Ezt tehát nem tudom értelmezni. "vele kapcsolatban is az az érzésem, mint Pazzini-vel, hogy nagycsapatban "álló helyzetből tarkón rúgja magát"." Kedves barátom, Te nyilvánvalóan nem focizol sehol( én igen), mert ha aktívan játszanád ezt a sportot rájöhetnél, hogy ezeket a technikai dolgokat amiket megvalósít tétmeccseken csak kivételes tehetségű emberek tudnak. Feltűnő, hogy a helyzetfelismerése és a játékintelligenciája is kitűnő. Ennek fényében kissé túlzásnak tartom az "álló helyzetből tarkón rúgja magát" kifejezést. "A Juventus koncepcióját pedig továbbra sem értem (valószínűleg nincs is ilyen), hiszen ha jól számoltam, akkor a 9 új érkezőből 4 játékos kölcsönbe igazolt ide." Ha Te nem érted az egy dolog, szerintem vagyunk páran akik viszont értik. A kölcsönszerződések azt a célt is szolgálhatják, hogy ha adott esetben nem válik be a játékos, ne bukjanak rajta nagyot, ráadásul ha beválik az opciós joggal könnyebb megszerezni. Ez kevésbé rizikós megoldás, erről van szó. Quagliarella esetében azért magas a kölcsönvételi összeg, mert elismert játékosról van szó, aki mindenhol bizonyított, jó korban van még, noha nem fiatal és nem veszünk vele zsákbamacskát. "Amúgy Q csak azért jött, mert nincs más, de ezt már írtam." Aligha, bőven van még a piacon játékos. Szerintem zavarba ejtő lenne ha így gondolkodna egy profi klub játékosszerződés esetén. Ezt Te sem gondoltad komolyan! További sportsikereket Mmartin barátom!:)

Arnijuve 2010.08.27. 21:27:54

na végre valaki!! Lakatos Di Natale welcome és respect a részemről mert én is látom a koncepciót és pont ezért nemsírok a nagy diego eladásán és ezért nem nézem senkiknek a hozott játékosokat mert posztokra jöttek és nem olyan gyengég mint ahogy azt állítják néhányan akik még csak játszani sem látták az illetőt......na de a lényeg hogy Q lesz itt a jövő csatárja és megérte eladni diegot nemillett bele a játékunkba....és ilyenek kellenek még mint Q meg Krasic

Ismeretlen_147985 2010.08.27. 21:32:53

Lakatos Di Natale: tudod én így látom, te úgy. Tudom, hogy szted minden hülyeség amit írok, ez a része nem is érdekel, a te dolgod. Én nem teszek rád megjegyzést, egyelőre nem tudlak hova tenni, hiszen nagyon rövid az az idő, amit ezen a blogon töltöttél, így nem ismerhettem meg az álláspontodat ill. azt sem, hogy milyen szinten vagy benne a jelenlegi labdarúgás történéseiben. Én tartózkodom a megítélésedtől, lehet hogy neked is így kellene tenned másokkal szemben. Sztem egy kicsit több tiszteletet kellene tanúsítanod nem csak velem, hanem mindenkivel szemben ezen az oldalon, bár távol álljon tőlem a kioktatás, nem ez volt a célom. Egyébként hogy hozzászóljak a kommentedhez is, egy Quagliarella szintű játékos semmilyen körülmények között nem hasonlítható a régi idők nagyjaihoz (értsél ezen bárkit, akit te annak tartasz), hiszen egy olasz középcsapatban elért 73 meccs/25 gólos átlag, ill. egy EL helyen végző csapat 34/11-es átlaga nem jogosíthat fel arra senkit, hogy a "régi idők nagyjaihoz" hasonlítsuk őt, s ismétlem, értsél ezen bárkit, aki szted ebbe a kategóriába tartozik.

supeter 2010.08.27. 21:39:07

Hu, de jó hogy ezeket ilyen szépen kifejtetted Lakatos sporttárs! Épp készültem én is újra egy tök felesleges vitába szállni mmartin legújabb, banális eszme(ámok)futtatásával. Az erőcsatár kérdése viszont tényleg aggasztó, akárcsak a balhátvédé, de utóbbira szerintem már meg van a kész forgatókönyv. Quagliarella személyében egy újabb olyan játékos jött, aki nagyon beleillik az általam alkotott eszményi Juve képébe. De ez inkább a szimpátia oldaláról értendő, remélem ehhez magas színvonalú játék is társul..:)

Dani 2010.08.27. 21:42:56

A kölcsönzéseknek az a koncepciója, hogy van egy évük a játékosoknak megmutatni, mit is tudnak, s ha végül nem válnak be, nem vesszük meg őket. Míg ha jól teljesítenek, megvesszük őket, így nincs lutri. Ergo nem járunk úgy, mint Tiagóval és társaival.

Gyurika 2010.08.27. 21:57:11

Daninak igaza van. Én úgy gondolom, hogy megéri a kockázatot, ha bejön, 14.5 millióért szerezhetjük meg az egyik legjobb olasz támadót. Márpedig szerintem be fog jönni. Nekem nagy kedvencem a srác, már évek óta itt kellene játszania.

juventino03 2010.08.27. 22:00:34

Olvasom a kommenteket és mindenki majdnem azt kérdezi, hogy ki fog befejezőcsatárt játszani. Quagliarella érkezésével nem biztos, hogy Del Neri úgy számol, mint Diegoval, hogy árnyékéket játszani a csatárok mellett, hanem egymás mellet vagy valami más. Majd elválik. Eddig sztm. Marotta ahhoz képest, hogy amennyi pénzt kapott és, hogy az EL-ben játszunk nagyon jól erősitett +még olaszok és aránylag fiatalok.

Lakatos Di Natale 2010.08.27. 22:10:11

Lehet banálisnak tűnik, de én per pillanat tényleg örülök, hogy Juve szurkoló lehetek. A tavalyi év borzalmas volt és az után elég kilátástalannak tűnt a helyzet. Egyfelől, mert a csapat fizikailag, mentálisan és taktikailag is lebőgött más felől meg a vezetőség is csak langyos vízben evickélt. Ez előtt az átigazolási szezon előtt nyilvánvalóan kevés volt a pénz Torinóban, erről tanúskodnak Marotta lépései és azért azt se feledjük el, hogy a BL szereplés hiánya miatt igazi sztárjátékos ide hozatalára nem volt reális esély. Érkezett egy sikeres sportvezető és edző, akiknek mindösszesen annyi van csak a rovásukon, hogy nagy csapatnál nem bizonyítottak. Del Neri éppen az a tréner akit ide elképzeltem, higgadt, nyugodt és hallgatnak rá a játékosok nekem nagyon úgy tűnik. Sztáredzőt a fenti körülmények miatt szintén nem hozhattunk. Marotta ténykedése nekem szimpatikus, le is írom h. miért. Eltűntek a csapatból azok a kerékkötők, akiken tavaly rengeteg mérkőzés elment és inkább csak a nevük volt a pályán, semmint a teljesítményük. Elsősorban Cannavarora és Grossora(ha eligazol, ha nem játszani nem fog kerek perec kimondták) gondolok, de Tiago és Poulsen távozása miatt sem használok el egy tasak papírzsepit. A helyükre érkező Motta és Bonucci már most jó megoldásnak tűnik, pedig csak négy tétmeccsen vagyunk túl és még bőven lesz idő összeszokni. Storari leigazolása megint csak nem baklövés, Ő egy jó képességű kapus, Buffon sérülése miatt ezt a kérdést nem lehetett elódázni. Mivel Del Neri 4-4-2-es játéka kőbe van vésve, ezért a sportvezető mellé állt és hozott neki olyan embereket, akik képesek segítő kezet nyújtani ennek a játéknak. Pepe olasz szinten ügyes srác, nem hiába válogatott, Ő még fog itt bizonyítani efelől semmi kétség. Martinez zsákbamacska, de amit láttam belőle azért az korántsem olyan vészes ám. Engem meglepett, hogy kifejezetten mozgékony és jól is cselez. Krasic igazolása remek húzás, Ő nem csak egy szimpla szélső, játékintelligenciájával még a szervezésben is részt vehet. Lanzafame-ot beleszámítva van négy ígéretesnek mondható szélsőnk. Aquilani elcsábítása megint süvegelendő ötlet, mert egyelőre veszíteni nem veszítünk vele, viszont ha bejön akkor bízvást reménykedhetünk a jó játékában. Középpálya tehát már pipa. Elképzeléseim szerint itt lehetett az a pont, ahol már jelentős összeget nem tudtak bevetni, talán ezért is hagyták Diegot elmenni. Diego egy nagyon tehetséges, jó kis játékos. Viszont neki itt nagyon nem ment Olaszországban. Több szakember is mondta, de úgy néz ki Marotta és Del Neri mérlegelte a dolgot és úgy döntöttek nem kockáztatnak. Mert mi van akkor, ha Diego idén ismét befuccsol?(arról nem beszélve h. lehet már Dzseko jövő évi igazolása is le lett zsírozva a háttérben) A biztosra mentek, így az eladása mellett döntöttek. Quagliarella ide édesgetése nagy fegyvertény, Ő még számtalan boldog percet fog okozni az Öreg Hölgy híveinek és van egy olyan érzésem, h a Mercato még korántsem zárult le...A védelem bal oldalának égető problémája is meg lesz oldva, akkor pedig ismét jókedvűen, reménykedve mehetünk neki a szezonnak. Az, hogy a tavalyi év után sikerült összeeszkábálni egy olyan csapatot, amelynek reális esélye van a dobogóra az már jó. Csak nehogy az Inter nyakában legyünk idén....Van egy olyan érzésem ez a Juve kemény dió lesz minden ellenlábasnak. Forza Juve!

Papy88 2010.08.27. 22:24:21

Gyerekek.... Én is már régóta itt vagyok a blog-on és már kiskorom óta Juve drukker vagyok..Szívvel lélekkel mindig a csapat mellett voltam...A nehéz időkben is....Figyeljetek...Én is most itt önthetném a dolgokat amiket gondolok az idei átigazolásokkal kapcsolatban,de már nem teszem...Figyeljetek...Minden ki fog derülni....Hagyjuk Marottát és Del Neri-t dolgozni,minden ki fog derülni...Mennyire jöttek be az igazolások ki hogy fog játszani a csapat fejben mennyire lesz ott a pályán(Mert ez is rengeteget fog számítani)! Felesleges mondani azt hogy ajjj pepe szar jajj martinez sem jött be...jajj igy meg úgy......Nyugi....Ők jöttek most csapattá kell kovácsolódniuk...Majd utánna lehet mindenkiről véleményt mondani de sztem nyári felkészülési meccsek alapján + egy két el selejtező után azért ne elemezzünk már ki senkit...Mert mi szokott sok emberben lejátszódni....pepe kihagy egy helyzetet vagy rosszul ad be...Jajj akkor már pepe egy trágya meg minek vettük meg...Ha meg bebaszna egy bombagólt akkor meg jajjj mekkora igazolás stb...Nyugalom...!Ne itéljetek elsőre és tegyetek úgy mint én...BÍZZUNK A CSAPATBAN!! Jó éjszakát és +++FORZA JUVE PER SEMPRE+++29+++!=)

MinikG 2010.08.27. 22:34:39

Hát Lakatos!!! Kezdesz szimpi lenni és nagyjából hasonlóan gondolkozunk! Átlátod a dolgokat nagyjából és javarészt igazad is van! Nem úgy,mint az itt lévők 90%a aki pocskondiázik mindekit és semmi se jó nekik és sztárokat várnak ide 50 milliókért,mikor ELbe indulunk! Szerintem ahhoz képest nem rossz! és bizakodjunk Martinezben is,hátha belejönn majd! bár sztem a 12 millió sok,de hátha! Inkább most legyen szar és később bravúrozzon,nem úgy mint diego,hogy év elején öt jó mecs aztán elszürkült! Így kéne hozzáállni minden Juventinonak! Euróap liga tavaly beégtünk csomó pénztől elestünk! Sztem is ahhoz képest télleg egy oan csapatot hoztunk össze amivel számolni kell szerintem! és ha meglesz a Bl lehet nevesebb játékosokban gondolkozni! Diegot csöppet sajnálom,nekem hiányzik egy jó balbekk és középcsatár! És részemről oké;) Forza Juve

Kotrevák Kelly 2010.08.27. 22:37:37

Hát, elnézve a sinter meccsét, kurva szarok voltak. Remélem, átmentik ezt a formájukat a szezonra is.:-) Abban bízok, h az új igazolásokon rajta lesz bőven a bizonyítási vágy Kájárellával együtt, elvégre ez nem a mucsaröcsöge fc és alkotnak valami maradandót!

ANADROL 2010.08.27. 23:00:44

Viktor90! Egyet értek amit írtál.

goku06 2010.08.27. 23:25:25

jaja, jól mondja Lakatos Di Natale (ilyen névvel rosszat nem is lehet mondaniXDXD). Poulsent viszonylag olcsón adtuk el, de ahhoz még hozzávehetjük azt hogy alapból nem ingyen jött volna Aquilani kölcsönbe, hanem 1 milláért legalább. Martinez ára tényleg magas, Diegot lehet olcsón adta el (de lehet hogy itt jövőre egy Dzeko van a dologba). Krasic egyébként tényleg jól mozog befelé, neki a csapat irányítása is menne sztem. De még kellenek emberek. 1 milláért az a fiatal francia jó lenne 4. védőnek. Balra Insua olcsón, aztán már lehet nemis lesz több igazolás. Bár sztem valami nagyot (10 milla feletti embert) még utolsó órában dobbantani fog Marotta.

Juventus YE · http://juventus blog 2010.08.27. 23:29:27

Bakker végén a juventus kerete ismét a 2005-ös álomcsapat lessz :D!Sajnálom hogy Amauri megsérült ,de egyben örülök is mer gyengécske :(! Az keretböl összeálított csapatom: Cstársor: Diégo,Quagliarella (a világ egyik leggólerősebb csatárai!!! Középpálya:Pepe,Aquilani,Sissoko,Krasc Védő:Motta,Chiellini,3...,4... 3 és 4 majd vmeik alibis aki nem való a csapatba. Hát ha nem ez a legerösebb keret a mostani juvénak, és nem is igy kezdünk ak a vezetöségel szociális problémák léptek fel!!!

g 2010.08.27. 23:52:40

haver diego már rég wolfsburgba rúgja a bőrt

Juventus YE · http://juventus blog 2010.08.28. 00:29:48

A faszom televan ien idiotákkal eladják a legjobb játékost Diegot,tiszta barmok!!!Melo,Amauri,Sali, nem sorolom ieneket kell eladni nem Diégót me g15 milliért mikor 25ér vetük!!!!Kapják be!!!!!!!!!!!

Gio20 2010.08.28. 00:34:22

Én kedvelem Q játékát és kifejezetten örülök az érkezésének, neki szerintem megfelel majd a kemény olasz talaj !!! g, ez jó volt, most jót röhögtem :D

Gio20 2010.08.28. 00:41:03

Egyébként meg....szerintem Diego is oylan volt hogy a "nacsapatbabeletörikabicskája" Jöhettek itt azzal hogy szar volt az edző, kemény a talaj, rossz taktika....

juvem 2010.08.28. 01:23:26

1 picit kárpótol diego-ért quagliarella jó játékosnak tartom szal így kölcsönbe tökéletes és kiderül mit csinál majd itt de remélem lesz olyan jó h megvegyük és ontsa a gólokat azután is! mondták páran h dzeko szaga van a diego üzletnek és am szerintem is túlságosan áron alul adtuk el úgy h nem fogadtuk el a 17-18 milliót szóval jövőre valszeg elsőbbséget élvezünk majd dzekonál nem tartom ennyire hüülyének gülükét(marotta) h 10 milliós bukást csináljon valszeg az 10 milka az majd dzekonál "visszajön"! forza juve

billy 2010.08.28. 03:10:08

lakatos di natale: így leírva nem is hangzik rosszul. :) csak én reménytelenül pesszimista voltam/vagyok. Diego-t meg kezdem megemészteni. Insúa vagy Aogo azért jöhetne, mert Capdevilla bár világbajnok és a spanyol csapat kezdő balbekkje de már 32 éves. Persze Grosso-val elcserélve nagyszerű lenne egy 2-3 évre. A vicces, hogy a mi jó öreg Fabionk is vb :D. a fiatal saint-ettienes srác is jöhetne középre olcsón és ki tudja hátha húzunk egy vermaelen-effektes játékost. ami még érdekes lenne: ajánlatot tenni Van der Vaart-ért. Nyilván semmi esély rá, de azt hiszem 14 m-t adtunk volna érte a napokban (a Real 16-ot kér). Most hogy elment Diego viszont nem lenne rossz megoldás, csak ugye jött Q Diego posztjára. Mindezek ellenére úgy érzem hogy VdV még szélen is jó lenne + csatárok mögött úgy hogy Q nem feltétlenül előkészítő lenne hanem befejező. Amúgy a Diego-ért kapott összeg

joceeb 2010.08.28. 05:59:26

nekem az egyik kedvenc játékosom nagyon örülök neki! amúgy meg miért hajtogatjuk állandóan az előkészítő csatár szerepét ez hülyeség azért vannak a kreatív támadóbb felfogású középpályások hogy helyzetbe hozzák őket (krasic aquillani pepe)

Csülök 2010.08.28. 07:08:42

Azért egy részt okos ember ez a Marrotta... nem esünk nagy hibába, ha ezek a játékosok nem vállnak be,mert mehetnek vissza a csapatukhoz szezon végén...

DIZZYREED 2010.08.28. 08:29:45

Hozzuk el a Cassano-Pazzini kettőst és adjuk oda érte jákintát,amaurit meg de cegliet:D

Raist 2010.08.28. 09:10:02

Szerintem srácok sajnos ez a realitás. (Már fizetésben értem) 2 millio euró évente nagyon korrekt kis fizu, de mégsem a realos átlag 8 milla. Ez is sokat számít. Diegot elengedni őrültség volt, én azért Q-nak. Szerintem befejező csatárt is tud játszani, legalább úgy mint Jaki. Azért az figyelmeztető, hogy rögtön van 2 sérült csatárunk. Sztem se Martinez se Lanza nem fog bevállni csatárként, de ne legyen igazam. Bele kell húznunk sztem nagyon védő poszton mert ez így kevés!

Papy88 2010.08.28. 09:23:28

Sztem is! Kell egy bal szélső!És egy befejező csatár is kéne még sztem...!Am én nagyon bízok a csapatban! +++FORZA JUVE+++

Zangif 2010.08.28. 09:57:44

sztem meg 4,5 milláért KÖLCSÖNBE kurvadrága, am jó játékos, nemtom mi lesz igyű jövőre, mert eddig, Pepe, Aquillani (nemtom h kell irni...), Q, Motta csak kölcsönbe jöttek, opciós joggal ha meg akarjuk mindet tartani az olyan 35-40 milla kb, kérdés lesz annyi pénzünk jövőre?...

Papy88 2010.08.28. 09:59:29

Hát ha sikerülen egy el győzelem és bl-indulást érő helyen végeznénk akk sztem lesz annyi...:-)

Ismeretlen_119096 2010.08.28. 10:03:28

http://www.youtube.com/watch?v=bIposSbf9XI&feature=related Quagliarella bumm,bumm!!!egyértelmü h csatárabb mint Diego,aki abszolut nem csatár.az elmult 5 szeronban 10 fölött rúgott minden bajnokságban,nem nagyon volt sérült sem.ilyen opciókkal nagyon jó igazolások.a kölcsönjátékosok jók így,jövőre meglátjuk melyiket éri majd meg megvenni,nem zsákbamacskákat veszünk.elégedett vok a mercatoval,még egy balbekk kellene,esetleg egy csere belsővédő.van még 2 napunk...

keshudioo 2010.08.28. 10:21:09

Amúgy, számomra ennek a 4,5 milliós kölcsönnek inkább három részlet szaga van, mint opciós jog.

Ismeretlen_128760 2010.08.28. 10:35:53

Quagliarella a velünk tavaly azonos játékerőt képviselő Napoli-ban 11 gólt lőtt, míg Diego nálunk 5-öt. Azokat meg rohadtul nem értem, akik az igazolás lebonyolítását bírálják. Ha nagyon nem válik be, akkor "csak" 6,5 milliót kapunk rajta. Egy egyszerű példa: a Chelsea 50 milliót adott Shevchenkoért, akit, ha egy hasonló konstrukcióban igazoltak volna, alighanem egy év után küldtek volna vissza fedex-el Milánóba (mondjuk 10 millió társaságában).

DJKGB 2010.08.28. 11:00:00

Nem igazán értem, hogy miért szidják it sokan és miért ócsárolják Marottát. Akiket idén csak kölcsönvett év végén ha nem válnak be akkor visszaküldjük őket, ha pedi beválnak megvehetjük őket. Ezek alól kicsit szerintem kivétel Aquillani aki szerintem nem lett volna akkora zsákbamacska, ha most megvesszük, de teljesen jó a kölcsön szerződés is... Akiket nagyon szerettünk volna azokat megvettük és nem csak kölcsönözzük. Bonucci, Krasic, Martinez (őt nem ismerem, remélem megérte a pénzét). És szerintem a Diego ilyen olcsón való elengedése mögött is van vmi elő szerződés Dzseko kapcsán. Szerintem. És bal oldali védőnek is fog még vki érkezni, akiről eddig még nem voltak pletykák...

Ismeretlen_147985 2010.08.28. 11:00:18

juve27: ebben teljesen igazad van, csakhogy Shevchenko a világ egyik legjobb csatáraként érkezett anno Londonba, Quagliarella nyilván ezt a címet soha nem fogja elnyerni.

Norbi91 2010.08.28. 11:04:58

Remélem, hogy nyáron ki kell adni érte azt a 10 milliót, és akkor jól járuk majd vele.

Ismeretlen_161952 2010.08.28. 12:22:15

Sráczok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Szerintetek mennyit dob a csapat játékán (mennyire jelent erősítést) ha sok játékos a válogatottban is együtt játszik? Van ennek valami előnye? Vagy a más edzői stratégia miatt ez nem számottevő? Chiello-Bonucci biztos összeszokik ez tuti de a pálya többi része? Tényleg érdekel a véleményetek. Ez nem off, Q érkezése kapcsán kérdezem.

Ismeretlen_164215 2010.08.28. 12:33:53

realsequator: Ez inkább a válogatott számára pozitív, valamint azoknak a játékosoknak lehet fontos, akik a válogatottba akarnak kerülni, hisz együtt játszva a válogatott gerincét adó játékosokkal nagyobb az esélyük a válogatottba jutásra. Így talán Quagliarella is a válogatott kezdőcsapatába kerül, főleg ha Amaurival megtalálják a közös hangnemet.

ANADROL 2010.08.28. 12:39:39

juve27: Diego lehet 5-öt lőtt de nem csatár volt nálunk tavaly.. Semmi bajom Marottával sem Q-val örülök neki h jött, mert nagyra tartom. Csak egy észrevétel volt.

tudojuve 2010.08.28. 13:08:10

Rendkívül jó csatárnak tartom, kivételes tehetség. Valaki írta, hogy nem hasonlítható a régi idő nagyjaihoz. Ezzel vitatkoznék, mivel a régi idő nagyjai közül sem mindenki úgy jött a Juvéba, hogy sztár volt, vagy 35 gólt rúgott egy idényen belül. Várjuk meg szépen mit nyújt egy nagycsapatban, hiszen egy ilyen minőségi környezet rendkívül inspiráló lehet egy játékos számára, főleg egy olyannak aki ennyit várt egy nagy klub ajánlatára. Ezek ellenére kicsit tartok tőle, hogy Miccoli sorsára jut. Egyébként Diego eladásától eltekintve elégedett vagyok Marotta munkájával.

Juveadam 2010.08.28. 14:07:46

Nagyon örülök Quagliarella érkezésének, sokkal többet ér mint Diego, aki se a 4-4-2-be nem illik bele se az olasz labdarúgásba. Én egy kreatív játékosnak tartom. Akik meg azt írják hogy kell még csatár azoknak elmondanám: Amauri, Iaquinta, Del Piero, Quagliarella + Martinez saját bevallása szerint csatárnak érzi magát és Lanzafame is csatárt játszott anno a Primaveraban. Ez minimum 6! csatár, ha Trezeguet-t eladjuk. Még 1 igazolást várok De Cserje posztjára akit nem minősítenék most.

fehértoll 2010.08.28. 14:23:31

kölcsönvétele egy kicsit nekem is drágának tűnik, de Q sokkal gól veszélyesbb mint Diego és a barzil árából még maradt pénz és így még tuti lesz egy-két igazolás sőt Trez árából is lehet még gazdálkodni! Sokkal több haszna lesz Q-nak mint ha Diego csatárosdit játszott volna, hiába irányítgatott néhol jól a brazil az egyértelműen látszott hogy a gólszerzés gólveszélyesség nagyon nincs benne a játékában! Q viszont már bizonyított a seria A-ban és bízom benne hogy itt újra magára talál, sokkal univerzálisabb mint a brazil és lövőereje is van! Szerintem Marotta-ra nem lehet panasz, eddig jól gazdálkodik innentől Del Neri-nek kell keményen dolgozni, mondjuk egy-két játékos távozását még várom a következő napokban.

Ismeretlen_128149 2010.08.28. 15:03:19

Szerintem jó vétel volt. Jó csatár sok siekrt Juventusba öcsém;)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3380) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4152) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása