Diego mehet, Di Natale és Insúa jöhet - Frissítve

A brazil a Wofsburg csapatában köthet ki.

A német csapat korábban is érdeklődött Diego iránt, ám akkori ajánlatukat kevésnek találta a Juve vezetősége, így megrekedtek a tárgyalások.

A Sky Sport Italia és a La Gazzetta dello Sport viszont arról számolt ma be, hogy a Wolfsburg egy új, 18-20 millió eurós ajánlattal állt elő, és ezzel újraindultak a tárgyalások a két klub között.

A Werder Bremen csapatától tavaly érkezett játékos sorsa így továbbra is kérdéses maradt. A pletykák szerint amúgy Diego árából Giuseppe Marotta Giampaolo Pazzini leigazolását fedezné, már amennyiben a Sampdoria ma kiesik a Bajnokok Ligájából.

Igazi átigazolási bomba is robbanhat az elkövetkező órákban, ugyanis Antonio Di Natale ügynöke arról beszélt, hogy ügyfele hamarosan a Juventus játékosa lehet.

A brazil a Wofsburg csapatában köthet ki.

A német csapat korábban is érdeklődött Diego iránt, ám akkori ajánlatukat kevésnek találta a Juve vezetősége, így megrekedtek a tárgyalások.

A Sky Sport Italia és a La Gazzetta dello Sport viszont arról számolt ma be, hogy a Wolfsburg egy új, 18-20 millió eurós ajánlattal állt elő, és ezzel újraindultak a tárgyalások a két klub között.

A Werder Bremen csapatától tavaly érkezett játékos sorsa így továbbra is kérdéses maradt. A pletykák szerint amúgy Diego árából Giuseppe Marotta Giampaolo Pazzini leigazolását fedezné, már amennyiben a Sampdoria ma kiesik a Bajnokok Ligájából.

Igazi átigazolási bomba is robbanhat az elkövetkező órákban, ugyanis Antonio Di Natale ügynöke arról beszélt, hogy ügyfele hamarosan a Juventus játékosa lehet.

"Ma este megtudjuk, hogy Antonio Di Natale csatlakozik-e a Juventushoz. Ha ma este Di Natale ott lesz az Udinese hivatalos bemutatóján, akkor az azt jelenti, hogy marad a csapatában." - mondta Bruno Carpeggiani a Tuttomercatoweb újságírójának.

"Ha nem lesz ott, akkor azt hiszem, hogy tető alá hozhatjuk az üzletet a Juvéval. 7 millió euró? Többé-kevésbé. Minden a Juvén múlik, hihetetlenül gyors tárgyalási folyamat volt. Jelenleg azt hiszem, hogy még semmi sincs eldöntve, de három órán belül kiderül az igazság ebben az ügyben."

UPDATE 1: A footballpress.net úgy tudja, hogy Beppe Marotta megegyezett az Udinese vezetőivel, és Di Natale mintegy 7 millió euró ellenében csatlakozik a Juventushoz.

UPDATE 2: Szintén a footballpress.net számolt be róla, hogy a balbekk posztjára Emiliano Insúa az egyik legfrissebb kiszemelt. A Liverpool védője távozófélben van, a Bianconeri pedig játékost keres a védelem bal oldalára, így az argentín Torinóban köthet ki. Ráadásul a pletykák szerint elképzelhető, hogy a védő egy Trezeguet - Insúa csere keretében kerülne a Juventushoz.

Ebből is látszik, hogy a Juve francia támadója közel áll a távozáshoz, ezt ügynöke, Antonio Caliendo is megerősítette.

"Trezeguet elhagyja a Juventust, a végső döntés 24 órán belül várható. Néhány klub figyeli őt, mint például az Aston Villa és a Liverpool. Ugyanakkor eddig a spanyol Hercules gárdája tette a legjobb ajánlatot."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr854652850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_164215 2010.08.24. 19:47:44

Ha a két oldalon annyira ász középpályások lennének, akkor még megérteném Diego eladását, de így csak rosszabb helyzetbe kerül a Juventus, mert Marchisio és Sissoko/Melo nem tudja hatékonyan támogatni a támadásokat... Trez update?

solution454 2010.08.24. 19:48:22

Del Neri többször nyilatkota már h számít Diegora , és látva diego elszántságát a pályán nemhinném h távozni akar

Drughi di Bianconeri 2010.08.24. 19:52:07

:D:D:D:D:D:D:D:D La Gazetta Dello Sport...én így szeretlek :D:D:D ilyen kacsát lehozni...ez tényleg az év kacsája :D:D 1részt, Diego nem távozik,mint azt kijelentette+nagyon motivált, ez látszik a felkészülési szakaszbéli meccseken is pont de a másik...Di Natale -akit amúgy tisztelek és szeretek- hol jönne már a JUVE-ba ?...az majdnem olyan lenne, mintha IL FENOMENO VERO-t adnánk a sInter-be :D:D:D..jó azért csak majdnem, mert ALEX immáron 17. éve "szolgálja" hűen a klubot..Di Natale meg sehol nem volt 6 évnél többet..de azért remélem jól érzékeltettem a mondandóm lényegét..szóval ennek a cikknek kb annyi a hír értéke, illetve a valóság tartalma, mint az, h. 2012ben világvége lesz :D

Ismeretlen_145917 2010.08.24. 19:52:12

szopatnak még minket az ilyen hírekkel rendesen...

Ismeretlen_147985 2010.08.24. 20:00:10

Teljesen egyértelmű Marotta terve. Diego-t mindenképp el akarja adni a Wolfsburg-nak, hogy az árából idehozza azt a szerencsétlen, semmirekellő Pazzini-t, így a csapat a Del Neri által megálmodott klasszikus 4-4-2-ben játszhat, amivel maga Del Neri rengeteg sikert ért el edzői pályafutása során. Most úgy hirtelen egy sem jut eszembe, talán azért mert még nem nyert semmit, de még fiatal edzőnek számít, 20-25 év biztosan van még edzői karrierjében. Di Natale meg nagyon remélem, hogy ott lesz azon a bemutatón...

balinttt 2010.08.24. 20:05:51

Diego nem megy sehova. Di Natale neve nem tudom miért merült fel... Jó játékos csak már öreg. És amennyiben diego marad, márpedig marad akkor mi értelme van di natalenak? Ő is alacsony, ki fog fejelni? Ki fog érkezni a beadásokra. Szerintem nem ilyen játékosra van szükségünk.

Arnijuve 2010.08.24. 20:08:27

sztem ez egy qwa nagy kacsa....diego már ezerszer el lett adva szaré húgyé.....de tuti marad mert ő a leghajtósabb emberünk talán......di natale? háááát nemmondok rá semmit....balbekk meg kell...

Drughi di Bianconeri 2010.08.24. 20:16:34

emberek..azért, azzal együtt, h. ez a cikk 1 bődületes kacsa, és 1 szava sem igaz..ne nézzétek már le Di Natale-t..jó tudom, h. rivális klub játékosa meg mit tudom én..de azért mégiscsak olasz gólkirály volt az előző szezonban, holott a sInternél voltak Milito, Eto'o és társaik..meg mondhatnék még a SerieA-ból jó pár Di Natale-nál jelenleg nagyobb nevet..mégis ő lett a gólkirály, és ha emlékeim nem csalnak mindig ott volt az élen ilyen téren..tény,h. én sem örülnék neki ha idejönne, mert minek ?..hiszen nem befejező csatár, hanem Del Piero posztja..arra meg ugye ott van Diego kezdőnek, meg ALEX ..szóval 1részt felesleges lenne, másrészt mégiscsak 32 éves...de azért ne nézzük már le..

Ismeretlen_108746 2010.08.24. 20:22:41

Sajnos pontosan úgy van, ahogy mmartin91 írja, ez most rohadtul nem csak egy unatkozó újságíró agymenése, hanem a zseniális Marotta egyik utolsó dobása a szezon előtt. Egészen elképesztő amit az új szakmai stáb művel, kritikán aluli... Néhány nappal ezelőtt - már azután, hogy bőszen hangoztatták Diego maradását - volt egy fél mondata a szezon legnagyobb igazolásának, amelyben még mindig lebegtette Diego ügyét. Di Natale nyilvánvalóan tökéletesen pótolja majd Diego-t. Még a héten eszközölni lehetne egy Chiellini-Gyepes Gábor és Buffon-Király Gábor cserét, s azzal feltenné a koronát a nyári remekművére ez a lángész. Hajrá Sampdoria ma estére! Pazzini maradjon náluk.

Ismeretlen_53881 2010.08.24. 20:26:54

Azért 20 millió euró az nem "szaré húgyé".. Diego nem érdekel, nem ő fogja idén sem megváltani a csapatot, de a Trez megy, Di Natale jön elképzelés felháborító.

rBBaggio 2010.08.24. 20:27:29

Insua jöhet,de ha Diego megy akk nincs csapat:-D nem értem miért akarja a sajtó állandóan lapátra tenni

Streetballer 2010.08.24. 20:33:16

Diego marad és kész!Csak nem lesznek ezek hülyék.Ha meg igen akkor meg gratulálni fogok.:S

Ismeretlen_128149 2010.08.24. 20:35:30

Diego nem emgy. Di natale és Insua jön trez megy akkor sztem kúrvajó üzletet hozott ez a pöcs...akkor le a kalappal marotta előtt!

Ismeretlen_108746 2010.08.24. 20:41:28

Hát a Trezeguet-Di Natale cserének is nagyon sok értelme volna, egy 32 éves játékost elcserélünk egy másik 32 évesre...

Arnijuve 2010.08.24. 20:43:13

úgyértettem a szaré húgyért hogy a vételára alatt....de ha mégis megy diego akkor télleg lelketlen lesz a játékunk még ennél is ami most van mert sztem di natale közel sem tudna olyan szintet képviselni mint diego ...báár most lehet az anti diego-sok kicsit ezért leoltanak hogy nemtud lőni meg izé ecet stb.....de sztem lélekben meg sokkal többet tud hozzátenni a játékhoz mint bárki a keretben( alex,chiellini,buffon kivételek)...inisuá jöhet vagy bármilyen elfogadható balhátvéd

Csülök 2010.08.24. 20:46:44

Vicces, hogy ezt kell mondanom, de Diego Amaurival karöltve elég jól játszik... Minek nekünk ide Pazzini,Amauri helyére,ha eddig egész jó formában van,és pláne miért adnánk el érte Diegot.. Így a két legjobban teljesítő játékosunkat adnánk egyért... Azért Amauriban még nem bízom....majd egy pár bajnoki után kiderül.. Nem is kell csatár ide... Max egy fiatal feljöhetne,és kész... És tegyük hozzá, hogy a duó, még ki egészül Krasical...

Ismeretlen_164215 2010.08.24. 20:46:57

Trez minden bizonnyal megy, nem hiába nem csinált semmit az eddigi meccseken, igaz, keveset volt a pályán, de akkor se serénykedett.

Csülök 2010.08.24. 20:51:56

Di Natale 33 éves...

Ismeretlen_140492 2010.08.24. 21:00:30

szerintem szépen cseréljöuk el Trez-t Insúa-ra, Diego maradjon szépen a valagán(ő maga is maradni akar, és DelNeri is számít rá), vegyük meg Demichelis-t 4. számú középhátvédnek(mert az edzője össze veszett vele és nem akarja a csapat háza táján látni), aztán Agnelli szépen húzza elő azt a 20 millát a családi vagyonból és vegye meg Pazzini-t, ha a Samp nem jut tovább, mert szerintem igenis jó játékos ő, DiNatale meg maradjon csak ott ahol van, semmi szükség rá itt...és így mindenki boldog lesz.. UPDATE: úgy veszem észre, hogy Pazzini nem akar hozzánk igazolni, mert jelenleg a Samp a továbbjutó, mivel Genovában vezetnek Pazzini két góljával...most ennek üorüljek vagy sem???

Robi 2010.08.24. 21:01:09

Úgy néz ki, Pazzini is szívesen maradna a Sampban. 13 perc alatt eddig kettőt vert a Werdernek, Sampdoria-Werder Bremen 2-0, lol :D.

Ismeretlen_152362 2010.08.24. 21:17:54

ezzel a di natale dologgal adnánk a szarnak 1 jókora pofont. ha már trez helyére akarnak 1 csatárt, akkor 1 22-26 év körüli, európa szinten elismert játékost kellene venni szentem. diegot ha eladja marotta, akkor szerintem a zárt osztályon a helye, annak ellenére, hogy eddig még nem bíráltam a munkáját, mert ebből még a jelen helyzetben kisülhet 1 egész jó, de még nem világverő csapat. a keret 1 része 1 jó gerince lehet majd 1 tényleg erős klubnak. balhátvéd kell, insua játékát nem ismerem, de grossonál és de celgie-nél csak jobb lehet.

Diego2889 2010.08.24. 21:20:59

Di Natale a miénk.

billy 2010.08.24. 21:27:23

diego-t békén lehetne már hagyni... insua-trez mehet

Davids 2010.08.24. 21:28:04

Én Di Natale-nak örülnék akárki akármit mond szerintem nagyon jó helye lenne a Juvéban a VB-n sem volt "annyira" rossz. xD Pazzini-t meg sajnálom hogy nem jön (legalábbis eddig úgy néz ki:D) :( :D.Ha valaki megtud vmit ezekkel kapcsolatban, azonnal írja!! :D:D:D köszi =)

Ismeretlen_53881 2010.08.24. 21:39:01

Kezd előttem felötleni egy Diego megy, Robinho jön vezércsel. Érdekes lenne.

The Joker 2010.08.24. 21:43:06

Di Natale közbe lenyilatkozta hogy nem tud semmit erről és hogy udinében akarja befejezni.

balintttt 2010.08.24. 21:43:33

Nagyon remélem hogy ha Di Natale érkezik, az azt jelenti hogy létrejön a trez-insúa csere. Diego marad, marad a Diego Amauri kezdő, Di Natale pedig csak cserének jön.

Ismeretlen_164215 2010.08.24. 21:47:35

passerby: Na az látod, rossz csel nem lenne. :)

Ismeretlen_140492 2010.08.24. 21:51:56

Ha Marrotta komolyan el akarja adni iego-t, akkor csak egy kérdésem van hozzá: Velük mi lesz: Zebina,Sali,Grosso,Camo??????????????

Ismeretlen_140492 2010.08.24. 21:53:08

kisskornel: Nézdmár, lemaradt a D, mint Diego :)))

Ismeretlen_140492 2010.08.24. 21:54:33

The Joker: Ez tutibiztos??? Mert akkor örülök, és remélem hogy tényleg marad a valagán ott ahol van, na meg Diego is maradjon csak itt szépen.

The Joker 2010.08.24. 21:57:23

Tuti biztosnak kell lenni mert ezt az udine hivatalos játékos bemutatásán nyilatkozta.

valaki 2010.08.24. 21:58:33

Ha jönne Di Natale és menne Trez azzal azt érnénk el hogy jönne egy olyan játékos aki tudott lőni a múlt szezonba 29 gólt és gólkirály lett a serie A ba és elmenne egy szintén jó de már kevésbé gólérős játékos... Trez -t én tisztelem meg sok fontos gólt lőtt de a mostani fociba nincs sok értelme annak amit csinál hogy egész meccs alatt semmit nem segít a mezőnyjátékba csak megkapja a labdát és belövi ha nem hibázik szerintem sokkal több értelme van Dzeko féle játékosnak aki többet segít bele a játékba és úgyan úgy ha nem jobban be tudja fejezni az akciókat mint Trez

Ismeretlen_140492 2010.08.24. 22:00:19

The Joker: Akkor már félig megnyugodtam, de a másik felem még aggódik Diego miatt, remélem marad...

The Joker 2010.08.24. 22:03:33

Diego-ról meg szerintem csak a szokásos pletyka megint. Viszont Insúa jöhetne:) Végre legalább a neve felmerült.

Ismeretlen_140492 2010.08.24. 22:05:42

The Joker: Hát nagyon bízom Diego maradásában... A Trez-Insúa csere mehet azonnal... Demichelis is jöhet...

The Joker 2010.08.24. 22:13:11

kisskornel: Tuti marad Diego. A többivel meg egyetértek,csak akkor trez helyére kell egy csatár. Viszont Insúa nagyon nagyon kell. Demichelis padra jó lenne. Ha ez a trez-insúa csere megvalósulna akkor trezzel spórolnánk a balhátvéd árán abból meg vehetünk egy fiatal tehetséges támadót.

Ismeretlen_99954 2010.08.24. 22:38:26

Pazzini akkora golt hintett ezen a meccsen, hogy csak na (2. gol), gondolom a sok kritikusa nezi a meccset :) (persze, tudom a valaszt, konnyebb "ismeretlen szar senki"-zni :P)

Ismeretlen_140492 2010.08.24. 22:39:35

The Joker: szerinntem van a családi kasszában 20 milla Pazzinire bőven Diego eladása nélkül...és még van rá esély mert hosszabbítás lesz a meccsükön, és ha kiesnek, akkor 20-asér a miénk lehet...szerintem igenis jó csatár, szerinted? Insúa meg Demichelis leigazolásában meg akkor mi megegyeztünk, meg Diego maradásában, árcsak a csapatnak kellene ezt végrehajtani...

Ismeretlen_140492 2010.08.24. 22:45:13

The Joker: Az előbb említetted, hogy kellene egy fiatal, tehetséges támadó, hát akkor ott van Marko Marin, jelenleg a werder motorja és mégcsak 21 éves.

Ismeretlen_140492 2010.08.24. 22:48:24

Ez a Marin úgy tud futni még a 97. percben is, mint egy gepárd...

Ismeretlen_140492 2010.08.24. 22:51:31

a beadásai meg a cselei halál pontosak, éppen most adott egy gólpasszt Pizzaronak...

Ismeretlen_140492 2010.08.24. 22:53:13

Mindezt 21 évesen, a 100. perben a Serie A 4. helyezettje ellen....elképesztő

The Joker 2010.08.24. 22:56:33

Kisskornel: Pazzininek én is örülnék csak kérdés a samp odaadná e nekünk 20 milláért mert már így is elhoztuk onnan az edzőt meg a sportigazgatót:) Marin-ra térve, klassz kis játékos, még lehet valaki belőle, nah valami hasonlóra gondoltam a fiatal támadó alatt akibe van lehetőség és még nem annyira felkapott.

Supi 2010.08.24. 22:58:46

Ez így van Marint én egy szinten tartom Özillel csak éppen Özil után kétlem,hogy elengedné a Werder így ő esélytelen. Meg fiatal,tehetséges na ez az,ami nem kell ennek a vezetőségnek:S. Egyébként Trez-Insúa csere jó lenne és még Di Natale-val sem lenne bajom,de hogy Diego távozzon és jöjjön Pazzo sok értelme nincs szerintem,mivel erről lenne szó 20millióért menne Diego és ennyiért jönne Pazzo csak éppen nem lesz,aki kiszolgálja.

Ismeretlen_140492 2010.08.24. 23:17:36

Na akkor a kovetkező napokban kiderül, hogy jön-e Pazzini vagy sem(Remélm hogy igen, de ne Diego eladásából), DiNatale biztos nem jön hála istennek, Diego sztem maradni fog, Trez-Insúa csere simán mehet már most, középre 4. számúnak meg tökéletes a bayernböl kiutált Demichelis... és ne felejtsük el a Sali,Camo,Grosso,Zebina négyest elpasszolni...

Tony 2010.08.24. 23:59:28

Fájna a szívem Trezeguet-ért,mert Del Piero után ő kedvencem a jelenlegi játékosok közül és a szememben örök ikon marad,de be kell látnom,hogy a jövőt nézve 1 Trez-Insua csere talán nem is rossz ötlet,hiszen a balbekk poszt a legérzékenyebb talán. Diego-Pazzini csere elképesztő lenne.

Lakatos Di Natale 2010.08.25. 01:56:18

Én sokakat nem értek, olvasva a hozzászólásokat Pazzini szánalmasozása egy vicc, sőt kifejezetten minősíti az ilyennel dobálozó hozzászólókat. Pazzini ma is két olyan gólt vert a Werdernek h ihaj, sőt az első mérkőzésen is betalált, tavaly meg szóra a gólokat. Ifjúsági korától felfelé ívelő a karrierje, az utánpótlás csapatokban rendre jól szerepelt. Amellett h hihetetlenül jó befejező csatár, az emelkedése valami félelmetes, nagyon jó rúgói vannak. Ráadásul még nem is idős és futni is nagyon bír. Az egy dolog h. a VB-n nem mutatott semmit, de könyörgöm ott alig kapott lehetőséget. Össze sem lehet hasonlítani egy kenyere javát megevett Trezzel, egy csetlő-botló Amaurival vagy egy borzasztóan körülményes Iaquintával....Biztos sokan most a sárba tipornak, de sajnos ez az igazság....Én nagyon örülnék az érkezésének!

DP88 2010.08.25. 04:43:44

Bolondok vagytok ha Pazzini-t leírjátok...

Emberarcuhal 2010.08.25. 08:54:48

Di natale nem jön 110%,mert ugye ezt ő mondta: "Nem tudok semmit mondani erről, én udinében akarok maradni, itt akarom befejezni a karrierem. Hét éve ezt a klubbot szolgálom és itt fogok maradni. Itt maradok! Itt maradok!""Udinében szeretném befejezni a karrieremet, itt fogom szögre akasztani a stoplikat.

Ismeretlen_109592 2010.08.25. 09:50:01

nem ertem minek kellen meg egy 30on feluli csatar. vmi kollekcio?

Supi 2010.08.25. 09:57:02

Ha már csatár akkor Robinho,mivel a Citynek nem kell és 1 hete van,hogy rengeteg játékoson túl adjon nem is tudom mi lesz azzal,akinek nem találnak klubot és nincs benne a 25ös keretbe. Szerintem ellehetne hozni 20millió körül,akkor inkább ő, mint Pazzini... És azt is nyilatkozta,hogy Olaszországba jönne szívesen

supeter 2010.08.25. 10:01:08

Pazzini egy szánalmas senki - ezt megmondták már itt többen, úgyhogy muszáj elhinni.. Eddig nem akartam ez ügyben írni, de mostmár tényleg felhúzott, ez a Pazzini ócsárlás! Kb mintha a Torghelle Sanyiról lenne szó, pontosabban ő sem érdemelne ilyen jelzőket, mert ő is rúgott már néhány gólt, és minden meccsen hajt. Szóval - azon kívül, hogy szánalmas senki - mi is a baj Pazzinivel? Én örülnék ha hozzánk igazolna, bírom az ilyen szánalmas senkiket :P

Drughi di Bianconeri 2010.08.25. 10:14:30

1.Tudtam,h. nem jön Di Natale :) 2.Diego nem megy sehová. 3.most látom az Update-et, végre nekik is eszükbe jutott Insua :) (neki van EU-s útlevele ?) 4. Trezegól nagyon hiányozni fog, pontosan amiatt, amit Tony is leírt (meg már én is jó párszor)...Ikon..a JUVE valaha volt legsikeresebb idegen légiósa , hiába Platini, Nedved..stb... tény, h. már öreg ,és alig csinál valamit...de én szerettem volna, ha tőlünk vonul vissza...vagy legalább 1 búcsú meccset adhatnánk neki :s FORZA LA VECCHIA SIGNORA ETERNAMENTE !

Drughi di Bianconeri 2010.08.25. 10:19:31

elfelejtettem folytatni :D 5.Pazzini tényleg nem lenne rossz, de nyilvánvaló, h. Ő csak akkor jönne, ha Trezegól menne...mondjuk tény, h. több hasznát vennénk Pazzini-nek...de attól még lehet nosztalgiázni... 6.Passerby !..ezt a Robinho dolgot valahol olvastad, vagy csak afféle vágyakozás ? :) Robinho messze a legjobb igazolása lenne az elmúlt éveknek, ehhez kétség sem fér...de 1részt Brazil ,és nem tudok róla h. lenne EU- útlevele (javítsatok ki, ha tévedek) ,másrészt mi lenne a posztja ?..mert Diego nem mehet el...Ő a játékszabász ő adja a labdákat stb..Robinho meg csatár illetve szélső...bár ebben a 4-4-1-1ben lehetne Ő az előkészítő csatár..bár nem tudom...ő tipikusan az a játékos, aki szeret sokat mozogni, nagy területen hirtelen ritmus váltással, cselekkel operálni...és gólt lőni :)..nagyon szeretem a játékát..és a city-nek nem kell..mert nekik jobban tetszik Balotelli, az a négus :D szóval Robinho ha jönne, akkor számomra Marotta tényleg félIsteni magasságba lépne :D:D:D

Ismeretlen_140492 2010.08.25. 10:26:02

Robinho nemhiszem hogy érkezni fog, mert a visszavont csatár poszton játszana, ott meg van egy Diego meg egy DelPiero, a csapat most egy befejezőcsatárt akar, mert Trez nagyon valószinű, hogy távozik(talán a Lazióba, akikkel már tárgyalnak), szóval várom Pazzinit, Agnelli vagy Elkann igazán belenyúlhatnának a pénztárcájukba rendesen, mert tuti hogy van benne pár milla Pazzinire.... Balhátvéd posztra meg Insúa vagy Capdevilla jönne.

Ismeretlen_164364 2010.08.25. 10:30:45

@Drughi di Bianconeri van sapnyol útleve Robinhonak. és én is szeretném zebracsíkosban látni

Ismeretlen_108746 2010.08.25. 10:36:03

Drughi di Bianconeri: Az 1-2. pontokban remélem tényleg igazad lesz :-) 3. Insua-nak van spanyol útlevele, így ő nem számítana EU-n kívüli játékosnak. 4. Trezeguet nekem is egyik nagy kedvencem, s nagyon remélem, hogy sikerül hasonlóan gólerős utódot találni helyére, aki szintén hosszú évekig alapember lehet. 5. Én alapvetően nem tartom jó húzásnak Pazzini leigazolását, de azért a tegnapi meccsen egészen elképesztően nagy gólt vágott a Werdernek, ezt el kell ismerni. Gyönyörű volt. Vele kapcsolatban inkább az a kérdés, hogy egy nagycsapatban is képes lenne hasonló gólátlagot termelni, vagy eltűnne, mint Gilardino. Egyébként ha marad Diego, és Del Neri marad az 1 csatáros játéknál, akkor vagy Amauri vagy Pazzini padozna rendesen. 6. Robinho fantasztikus játékos, s én úgy tudom, hogy van spanyol útlevele. Ráadásul most viszonylag könnyen el lehetne hozni a City-től.

Ismeretlen_147985 2010.08.25. 10:46:27

Pazzini-re továbbra is semmi szükség a Juventus-nál, ő az az ember, aki nagycsapatban képtelen lenne futballozni, ráadásul csak Cassano-val jó. Ha azt akarja Marotta, hogy majd itt is lőjjön egy pár gólt, akkor hozza el Cassano-t is, mert nélküle Pazzini egy senki. Amint Cassano-t lecserélték a sérülése miatt, Pazzini csak egy szerencsétlen volt, labdához nem ért a hosszabbításban. Ez a két játékos remekül érzi egymást, ott a Sampdoriában, mert ez az ő színvonaluk.

Ismeretlen_140492 2010.08.25. 11:03:28

mmartin91. Igazán gratulálok a lekezelő stílusodhoz, de ha észrevetted volna, tegnap naggyából Cassano lecserélése után a Samp már a saját térfeléről sem tudott kimozdulni, nemhogy labdát adni a befejezőcsatáruknak... Azt meg honnan tudod, hogy Pazzini nem lenne képes jól focizni egy nagycsapatban, csak nem kipróbáltad őt a Fifa-ban és nem jött be??? Szerintem előre ne írj le senkit, ő egy igazán jó támadó, ráadásul viszonylag fiatal és olasz, ha van aki jó labdákat adjon neki, mint Cassano,Diego,DelPiero,Krasic, akkor ontani tudja a gólokat, addig meg ne szerencsétlenezz le senkit, amig a felét nem érted el annak, amit ő.

Ismeretlen_147985 2010.08.25. 11:15:57

kisskornel: köszönöm a kioktatást, de megtehetem azt, hogy egy Juventus fórumon leszerencsétlenezem Pazzini-t, attól függetlenül, hogy én mit értem el eddig, s ő mit ért el. Nehogymár ne mondhassam el a véleményemet róla, mert én nem vagyok a Sampdoria játékosa. Ez alapján te meg nem mondhatod ról, hogy jó játékos, mivel te sem értél el hozzá képest semmit, szóval véleményt se mondhatsz róla. Hihetetlen, ez eddig a legrosszabb érv, amit valaha hallottam... Egyébként nem tudom figyelted-e az Olasz Válogatott-ban mutatott játékát, ő az a tipikus "álló helyzetből tarkón rúgja magát" játékos, hogy ha kiszakítják a saját kis megszokott közegéből, s egy picivel többet várnának el tőle, mint amire valójában képes.

4Evorg 2010.08.25. 11:25:11

Bazz, komolyan nem akarok flame-elni, de valahogy martin mindig kihozza belőlem. Nos, próbálok reagálni a hozzászólására. Pazzini szerintem is jó támadó, tény, hogy Cassano sokat hozzátesz a játékához, de azért tényleg ne írjuk már le előre, mert nem tudhatod, hogy itt, hogy teljesítene, lehet itt is kapná a jobbnál jobb labdákat, és vágdosná be őket. Az sem érv, hogy amikor lecserélték Cassanot nem tudott labdához érni, tekintve, hogy azt hiszem a 88-90. percben cserélték le Cassanot, azért ebben a periódusban már eléggé elfárad egy járékos, Cassano is lógatta a nyelvét, meg tudom érteni Pazzinit is, hogy elfáradt (A mi játékosain a tavalyi szezonban már egy félidő után a seggükön vettek levegőt. Csak a miheztartás végett mondom), arról nem is beszélve, hogy a Werder erősen pressingelt. Nem értem miért utálod ennyire Pazzinit. És nem azzal van a baj, hogy leírod a véleményed, hanem azzal, hogy milyen stílusban teszed ezt. 1.:MINDIG csak a negatív dolgokat veszed észre. 2.:Azt hiszed, hogy tőled nincs okosabb ezen a blogon. 3.:A szarkazmust és iróniát anyanyelvi szinten beszéled. 4.:Lekezelő vagy. 5.:És ezeket nem ismered be. Egy kicsit próbálj meg megváltozni szvsz.

Harig 2010.08.25. 11:30:45

Én Di Natale helyett inkább Cassanot hoznám és Pazzininek is örülnék,mert egy csapatba kell három center játékos és örülnék neki ha a három játékos közt lenne olasz is!Simán játszhatnánk 4-2-3-1 ben! Cassano indulhatna balról,Diego középen,Krasic a jobb oldalon elől meg Pazzini!Ha így állnánk fel biztos vagyok benne,h Diego nagyon jól játszana,mert lenne kivel összejátszania és Pazzini meg állítom a góllövő lista első három hely valamelyikén végezne,mivel ezek a játékosok tömnék labdákkal!

Ismeretlen_147985 2010.08.25. 11:32:46

4Evorg: ezek alapján tapsikoljunk Marottának, hogy ha le akarja igazolni Torghellét, vagy Szabicsot, mert nem tudhatjuk, hogy mire lennének képesek a Juventus-ban. Attól, mert egy játékos nem a Juventus-ban játszik, még feltételezhetjük, hogy vajon mire lenne képes itt. Én úgy gondolom, hogy Pazzini konkrétan semmire, főleg ha még Diego is távozik miatta. Egyébként a 2. pontod abszolut nem igaz, egyáltalán nem helytálló. Az 1. ponttal pedig az a probléma, hogy a Juventus-nál jelenleg CSAK negatív dolgok történnek, így nem tudok pozitív dolgokat észrevenni. Mondjuk Krasic leigazolásának én is örülök, s ez pozitív dolog, de hogy 2 hónappal később jött, mint amikor kellett volna, az már egyáltalán nem pozitív.

4Evorg 2010.08.25. 11:43:12

"Ezek alapján tapsikoljunk Marottának, hogy ha le akarja igazolni Torghellét, vagy Szabicsot, mert nem tudhatjuk, hogy mire lennének képesek a Juventus-ban." Azért a ló másik oldalára ne essünk át. Itt egy olasz válogatott játékosról van szó, aki a tavalyi szezonban a Sampban ontotta a gólokat, és 26 éves, szóval még bőven van/lenne benne. De a te eszmefuttatásodat folytatva, akkor kis csapatból ne is vegyünk senkit, mert nem tudhatjuk, hogy egy NAGY csapatban hogy teljesítenek (itt egyébként némileg ellentmondasz magadnak, mert ahogy kivettem te a Juve-t nem tartod nagy csapatnak - ezzel most nem vitatkoznék). Az 1. és 2. pont kivételével a többi változatlanul fennáll. Még annyit, hogy ha csak (?) negatív dolgok történnek is, más miért tudja relatíve flémkeltés nélkül leírni (negatív) véleményét?

supeter 2010.08.25. 11:44:07

Tényleg nem normális Marotta! Két hónappal azután hozza el Krasicot, mint ahogy martin szerint az ideális lenne, ez felháborító! Most az az 1-2 millió euro (kb félmilliárd ft..), amit ezzel nyertünk az mi?? A másik, Pazzini tényleg rossz játékos, a tavalyi 19 gólja csak Cassanonak köszönhető, ahogyan tegnap is Antonio lába lendült kapáslövésre (az index szerint az év gólját lőve). Martin for president - én már leborultam nagyságod előtt! milyen nap van ma ? :D

Ismeretlen_147985 2010.08.25. 12:03:41

4Evorg: szubjektív, hogy ki, milyen csapatokat tart nagycsapatnak, de a tavalyi 7. hely és az e nyári igazolások nem teszik azt lehetővé, hogy a Juventus-t jelenleg nagycsapatnak nevezzük. A korábbi eredmények természetesen feljogosítják arra a Juventus-t, hogy a legnagyobbak között említsék meg őket, ez nem is lehet vitás, de a Calciopoli óta a Juventus nem nagycsapat. Nagyon nem vagyunk egyszinten egy MU-val, Real Madrid-dal, Barcelona-val, stb. Ez persze a Calciopoli miatt van, azonban most már valamilyen szinten vannak arra lehetőségeink, hogy a körülmyénekhez képest jó játékosokat igazoljunk, akik tényleges erősítést jelentenének, s fokozatosan közelíthetnénk a nagyok felé, ahol a korábbiakban mi is ott voltunk. Azonban a vezetőség nagyon nem ezt teszi, egyre inkább lejjebb taszítják a klubot a sötétségbe, s még messze nincs vége, ettől még lehet sokkal rosszabb is. Egyébként nyilvánvalóan nem csak én vagyok elkeseredve, s nem csak én írok negatív véleményt az igazolásokról és a vezetőségről, csak gondolom a pont általad is említett szarkazmus és irónia miatt jön le úgy, hogy én vagyok itt a legnagyobb közellenség azok számára, akik ebben a szarkupacban ami kialakult, még hisznek.

supeter 2010.08.25. 12:15:14

Basszus, mostanában túlságosan ráérek, h képes vagyok martin szösszeneteire reflektálni..:) DE "..ebben a szarkupacban ami kialakult, még hisznek.." Ez már tényleg sok..szurkolók vagyunk kedves martin => hiszünk a csapatunkban. szentimentális, sokszor naív, részrehajló, elfogult stb., de a csapatért szorító emberek vagyunk. És az igazi szurkoló az ilyen nehéz helyzetben is kiáll a csapata mellett, és nem nevezi szarkupacnak. Lehet, hogy jövőre is 7.-ek leszünk kedves martin, de én ugyanígy fogok lelkesedni és szurkolni, te pedig inkább menj a mancity blogra, azt hallottam ott most elég nagy a kereslet ilyen szimpatikus szurkolókra mint te, talán még fizetnek is, plussz biztos jól áll a kék! (és ezzel ünnepélyesen befejeztem a martin topicot, szóra sem...)

Lakatos Di Natale 2010.08.25. 12:17:25

Szerintem kár a gőzért, Mmartin érvei annyira kifacsartak, távolról integet h. nem helytállóak. Pazzini még ilyen kaliberű nagy csapatban nem játszott, így sem én, sem Ő, sem senki nem tudja pontosan megmondani hogy hogyan teljesítene. Vannak olyan játékosok akik a saját mikrokörnyezetükben sztárok csak, onnan kilépve nem tudnak nagyon alakítani( kicsit Di Natale is ilyen pl a válogatottban), Pazzini viszont még alig-alig kapott lehetőséget a nemzeti csapatban, ráadásul Ő tipikus befejező csatár. Mellette szól, ha logikusan gondolkodik valaki, akkor egy ilyen gólvágó nem veszíti el a képességeit egyik napról a másikra, csak remek előkészítésekre van szüksége. Ha viszont neki nem menne itt, azzal Diego, Del Piero és Krasic is jellemezve lenne. Én azt gondolom a Juve jelenlegi helyzetében egy ilyen tehetséges, ráadásul olasz csatár elférne itt. Én nem is a Sampban meg a Bl selejtezőben nyújtott teljesítménye miatt mondom, hanem amit az utánpótláscsapatoknál produkált. Az sem véletlen h rengeteg a fejes gólja, nézzétek meg az emelkedését. Olyan rúgói vannak h a legmagasabb védőnél is fél méterrel magasabbra megy. Ezenkívül én azt gondolom lábbal sem ügyetlen. Fiatal. Hajnalig lehetne sorolni miért is jó játékos.....

Ismeretlen_147985 2010.08.25. 12:28:35

supeter: senki nem tiltotta meg, hogy ne lelkesedj a klubért, azt sem, hogy ne szurkolj. Én is szurkolok, csak látom a fától az erdőt. "hiszünk a csapatunkban. szentimentális, sokszor naív, részrehajló, elfogult stb., de a csapatért szorító emberek vagyunk." Pont ez az, hogy én nem vagyok naív, nem vagyok szentimentális, nem vagyok részrehajló, nem vagyok elfogult, de a Juventus-nak szurkolok. Próbálok a realitások talaján maradni, két lábbal a Földön járni. Ezek alapján pedig azt mondhatom, hogy ez a Juventus (főleg ha Diego is elmegy) köszönhetően a vezetésnek és a Calciopoli-nak rendkívül messze van a régi nagy Juventus-tól, s pusztán azért mert én ennek a klubnak drukkolok, még nem leszek elfogult, s a jelenlegi erőviszonyok alapján tisztában vagyok azzal, hogy ez a csapat nagyon messze van a világ elitjétől, s Pepe, Martínez, Lanzafame-féle igazolásokkal nem is leszünk közelebb, sőt. Lakatos Di Natale: "Pazzini még ilyen kaliberű nagy csapatban nem játszott, így sem én, sem Ő, sem senki nem tudja pontosan megmondani hogy hogyan teljesítene." Erről már társalogtam 4Evorg kollégával, onnan vissza tudsz olvasni.

supeter 2010.08.25. 14:41:41

jó martin, de meg kell értened, hogy amíg te egy két aranylábon járó futballgéniusz vagy, (aki az amsterdami városi legendák szerint a 90es évek közepén látott bek győztes csapat fiataljait egymaga fedezte fel - ezért neheztelsz van Gaalra, tudjuk) addig mi csak szurkolók vagyunk, minden ezzel járó dologgal, mint pl: nem szarozzuk le a csapatunkat, optimisták vagyunk, és elfogultak stb. Ja és nem csinálunk úgy mintha úgy értenénk az olasz focihoz mint egy gazetta újságíró. Pazzini jó lesz, emlékezz, eleinte Kluivertet sem kedvelted :)

Ismeretlen_147985 2010.08.25. 14:53:01

supeter: ezt a kommentet most nem tudom hova tenni. Nem értem hogyan kapcsolódik a témához hogy van Gaal kiket fedezett fel, s azt meg végképp nem, hogy Kluivert milyen alapon jön ide. Ezeket most gondolom azért írtad, mert egyrészt nem tudsz mit reagálni a kommentemre, másrészt hogy írjál valamit. Nem értem az egészet... Az meg abszolut nem tiszta, hogy egy szurkolónak miért kellene állandóan optimistának lennie, ráadásul még elfogultnak is. Ettől nem lesz jobb egyik szurkoló a másiktól. Attól, hogy szurkolsz egy csapatnak, még nem kell állandóan elfogultnak lenni vele szemben, főleg mikor soha nem látott mélységekben van. Szimplán el kell ismerni, hogy a Juventus jelenleg gyenge, s ha a Marotta által kidolgozott úton haladunk tovább, akkor minden bizonnyal egyre gyengébb lesz. Azért, mert én ezt belátom, s nem vagyok elfogult, te pedig nagy Juventus szurkolóként elfogult vagy, attól még a csapat nem lesz jobb, s te sem leszel nagyobb szurkoló nálam.

supeter 2010.08.25. 15:13:54

Ha kicsit kevésbé vennéd komolyan amit írok, meg magadat, meg még sokmindent, akkor értenéd :) a van Gaalos csak vicc volt, tudod, azt nem kell komolyan venni. Amúgy a Marotta féle útról: áruld el kérlek - úgy mint minden futbaltitkok tudója - honnét a fenéből veszed, hogy mi lesz ebből??? Még azt sem tudjuk, ki jön még, és ki távozik, és mire megy az első bajnokin a csapat, de már kijelented, hogy ez tévút. Zseni vagy. Írtam is az előbb egy levelet - tört olaszossággal - amelyben arra kérem Agnellit, rendkívüli eljárással nevezzen ki téged a Juventus minden ügyének első számú, és kizárólagos felelősévé. Lehet,hogy utána olasz sportminiszter is lehetsz, aztán a többit meglátjuk. Készülj!

Ismeretlen_126209 2010.08.25. 15:44:09

Imádom az ilyen vitákat olvasni!:)) Pazzini jelen pillanatban jobb játékos mint Amauri vagy Trezeguet! Úgyhogy igen is erősítést jelentene a csapat számára, DE csak is úgy , hogyha Diego a Juventus játékosa marad!!! mmartin91: Ha szerinted Pazzo, nem tudná a megfelelő szinten hozni egy nagycsapatban, akkor azt honnan tudod, hogy Krasic majd képes lesz erre??? Igazán nagy csapatban még ő sem játszott! És tudom, hogy mit ért el tavaly a CSKA...amely szerintem, semmivel nem jobb csapat egy Sampdoria-tól!

Ismeretlen_147985 2010.08.25. 16:09:52

supeter: "Írtam is az előbb egy levelet - tört olaszossággal - amelyben arra kérem Agnellit, rendkívüli eljárással nevezzen ki téged a Juventus minden ügyének első számú, és kizárólagos felelősévé. Lehet,hogy utána olasz sportminiszter is lehetsz, aztán a többit meglátjuk. Készülj!" Egész egyszerűen érthetetlen számomra, hogy mi értelme van az ilyen kommenteknek. Próbáljunk meg eszmét cserélni, vitázni, bármit, csak ezt a hülyeséget ne. "Amúgy a Marotta féle útról: áruld el kérlek - úgy mint minden futbaltitkok tudója - honnét a fenéből veszed, hogy mi lesz ebből???" Onnan, hogy a Juventus (nem a Sampdoria, nem a Catania, nem a Cagliari) leigazolta Pepét, Martínez-t, Lanzafame-t, stb. erősítés céljából. Ezeket az embereket azért igazolták le, hogy a Juventus-ban játszanak. Ez egész egyszerűen elképesztő... epaska: "Ha szerinted Pazzo, nem tudná a megfelelő szinten hozni egy nagycsapatban, akkor azt honnan tudod, hogy Krasic majd képes lesz erre???" Nem tudom, mégis honnan kellene tudnom? Láttam játszani mindkét játékost. Pazzini-ben nem láttam semmi olyasmit, ami alapján helye lehetne egy Juventus-ban, bár az is teljesen egyértelmű, hogy ebben, a Marotta által megálmodott Juventus-ban még neki is lehetne helye, de nyilvánvalóan a Juventus nevéhez nem méltó. Ha leigazoljuk Pazzini-t, az abból a pénzből menne, amit Diego-ért kapnánk. Tehát vagy Diego, vagy Pazzini. Én kérek elnézést, hogy inkább a brazilt választanám. Egyébként nincs arra garancia, hogy Krasic jó lesz. A CSZKA-ban kiváló játékos volt, csapata egyik legjobb játékosa. Egy olyan posztra érkezik, ahol tulajdonképpen nincs a Juventus nevéhez méltó játékos, hiszen Pepe, Martínez, Lanzafame, Salihamidzic nem az, Camoranesi pedig öreg és sérülékeny. Tulajdonképpen ő az egyetlen értelmes szélsőjátékosunk jelenleg. Nagyon remélem, hogy megállja majd a helyét nálunk, és stabil alap-és meghatározó játékosa lesz a Juventus-nak. Ehhez persze kellene egy jó edző is, ami nincs. Jó ideje nincs. Diego és Felipe Melo is gyenge volt, többnyire az edző(k) személye miatt.

Ismeretlen_126209 2010.08.25. 16:26:01

mmartin91: "Nem tudom, mégis honnan kellene tudnom?" -Én sem tudom, csak nekem úgy jön le a hozzászólásaidból, mintha te biztos lennél abban, hogy jól megy majd neki..:) "Ha leigazoljuk Pazzini-t, az abból a pénzből menne, amit Diego-ért kapnánk. Tehát vagy Diego, vagy Pazzini. Én kérek elnézést, hogy inkább a brazilt választanám." -Ilyen esetben az én választásom is Diego-ra esne. De én akkor is azt mondom, hogy Pazzini jobb a jelenlegi befejező csatárainktól.

joceeb 2010.08.25. 16:38:39

most olvastam az egyik hírportálon hogy német lapok szerint a juve és a wolsburg megegyezett egymással és 15 misi ellenében mehet diego!hát ha igaz nagyon sajnálnám!:(

Ismeretlen_164364 2010.08.25. 16:41:20

bajok vannak. nincs nevezve Diego a graz elleni meccsre (és Trez se, de az mellékes) :@

Ismeretlen_108746 2010.08.25. 16:41:43

A goal.com szerint sem Trezeguet, sem Diego nem szerepel a Sturm Graz ellen készülő keretben. Feltételezem nem csak pihentetni kívánják a két játékost... Döbbenetes ami itt történik.

4Evorg 2010.08.25. 16:43:12

joceeb és doho esetleg forrás?

Ismeretlen_164364 2010.08.25. 16:46:15

én is goal.com-on olvastam, de egyelőre még csak a cikk címe szerepel, konkrét részleteket ők sem közöltek még. de gondolom pár perc múlva megtörténik az is

Ismeretlen_164364 2010.08.25. 16:50:19

ja és amit elfelejtettem. joceeb kollega gondolom nso-n olvasta, én is láttam ott a cikket. egyszerűen nevetséges, sőt tovább megyek, a világ legnevetségesebb dolga volna ha az igaz. nem adták oda Dzekot (adták volna jó sok pénzért, ami nevetséges volt szintén), most pedig a képünkbe röhögve vinnék 15-ért Diegot, gondolom 5 éves provident részletre. ennyire csak nem lehet hülye Marotta, vagy igen?

Ismeretlen_147985 2010.08.25. 16:58:19

Innentől kezdve biztos Diego távozása. Egyszerűen hihetetlen ami történik. Marottának természetesen csak gratulálni lehet, eddig is jól igazolt, jól adott el, most pedig jöhet Pazzini. Amúgy gondolom Marotta lesz az Isten továbbra is. Aug.25-ig nem tudta megoldani Zebina, Grygera, Grosso, Salihamidzic eladását, de eladta Poulsen-t, most pedig eladja Diego-t és Trezeguet-t is. Szép munka Beppe! Tönkreteszik a Juventus-t...és ahogy már akorábbiakban is írtam, még messze nincs vége. Az a legnagyobb gond, hogy ez a Marotta meg ez a Del Neri is teljesen öntörvényű fasz, s azt hiszik hogy csak az olasz játékosok a jók (az olasz futball legnagyobb válságában) ill. azok, akiket ők kinéznek. Ha tehették volna, akkor Palombo-t is elhozták volna 20-ért, stb. Senki ne gondolja, hogy ha Sissoko-ért vagy Felipe Melo-ért nem jött volna egy 15-20 milliós ajánlat, akkor maradhattak volna. Eladták volna őket a picsába, aztán jött volna Palombo. A lényeg, hogy olasz legyen, aztán ha még Samp-os is, az csak a bónusz.

Ismeretlen_147985 2010.08.25. 17:00:50

Senki ne gondolja, hogy ha Sissoko-ért vagy Felipe Melo-ért jött volna egy 15-20 milliós ajánlat, akkor maradhattak volna. Bocsánat, így helyes.

Ismeretlen_164364 2010.08.25. 17:03:40

egy fórumról másolom ezt ide: Melo a twitterjén zanzásítva valami hasónlót írt: Ma amikor edzésre mentem,nem találtam ott testvéremet Diegot,bla bla bla isten áldjon...

Ismeretlen_108746 2010.08.25. 17:10:01

Igen, ugyan még nem hivatalos, de Diego eladása lényegében tényként kezelhető. Azt gondolom, hogy a jelenlegi szituációban Diego eladása egy öngyilkossággal ér fel a Juventus számára. Néhány nappal az igazolási szezon zárása előtt vagyunk, s nem nagyon látok alternatívákat Diego pótlására, ráadásul a 15-20 millió körüli összeg végképp érthetetlenné teszi az egészet. Egész egyszerűen nevetséges, hogy Dzeko kapcsán nem bírtunk értelmesen tárgyalni és megegyezésre jutni a Wolfsburg-gal, de Diego áron aluli eladásakor megy minden mint a karikacsapás. Nem ragaszkodom személy szerint Diego-hoz, de Diego eladását ennél sokkal kedvezőbb kondíciókkal is meg lehetett volna ejteni, s nem látszik, hogy milyen koncepciók vezérlik a zseniális Marotta-Del Neri párost. Az nyilvánvaló, hogy a jelenlegi keretben nincsen olyan játékos, aki érdemben segíteni tudja majd a támadásokat, s egy Pazzini-Amauri páros nem fog működni megfelelő középpálya anélkül. Arra meg nyilvánvalóan nincsen pénze a Juventus-nak, hogy minőségi köéppályást igazoljon. A legendás Del Neri így nyilatkozott az események kapcsán: "Trezeguet and Diego have not been called up because of the market voices. They have to be tranquil about their decisions that they will take." Ostoba süketelés az egész. A Juventusnak meg el kellene már döntenie végre, hogy távlatilag szeretne-e visszakerülni a szűkebb európai elitbe, vagy menthetetlenül olasz középcsapattá kíván-e válni. Soha nem hallottam még, hogy egy európai élcsapat vezetősége következetesen és konstans jelleggel azt nyilatkozza, hogy minden játékosa eladó megfelelő ajánlat esetén. Nonszensz, tökéletes csőd.

Ismeretlen_126209 2010.08.25. 17:47:51

Diego nem megy innen sehova!!! Nyugodjatok meg! Ez csak egy hülye újságíró agyszüleménye, hogy távozik! A múlthéten azt mondták, hogy Diego nem megy innen sehova! Akkor most nem értem, hogy miért csinálna a vezetőség magából még nagyobb hülyét! Azt olvastam, hogy 15 milliót ajánlottak érte, de a Juve 20-at kért. Az történhetett, hogy kaptunk még egy ajánlatot és ezt most felfújja a sajtó...! Forza Juve! Marotta ne légy barom!!!!!!

Ismeretlen_164364 2010.08.25. 17:54:52

szerinted akkor miért nem volt edzésen és miért nincs nevezve a holnapi meccsre?

Ismeretlen_164215 2010.08.25. 18:03:59

No, Trez helyett Pazzini, de Diego helyett? Ott nagyon égető a helyzet. Az meg vicces, hogy a csapat egyik legjobbjától áron alul megszabadul a csapat, de a holtsúlyoktól nem tudnak megszabadulni. S ha mégis jön Dzeko Diego helyett, szépen csendben? :)

Ismeretlen_126209 2010.08.25. 18:04:50

doho: Tucc adni nekem egy forrást ahol leírják azt, hogy Del Neri nem nevezte őt a következő meccsre?

4Evorg 2010.08.25. 18:08:49

goal.com juventus.it

Ismeretlen_164364 2010.08.25. 18:30:48

S ha mégis jön Dzeko Diego helyett, szépen csendben? ez lehetetlen mivel Dzekonak nincs EU-s útlevele

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3371) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1645) játékosokról (9892) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2425) meccsek (4140) mercato (4133) nyilatkozat (7419) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4162) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása