Nyilatkozatok a tegnapi EL - mérkőzés után

Lentebb Del Neri, a két gólszerző és csapatunk kapitányának szavait olvashatjátok.

"Szenvedtünk, tudom, hogy képesek vagyunk jobbra is. A csapatnak el kell felejtenie a múltat. Még mindig nem tudunk higgadtan játszani. Az egyenlítő gól után kicsit összezavarodtunk. Ezt mindenképp el kell kerülnünk a jövőben, ha azt a Juventust szeretnénk látni amit én elterveztem." - nyilatkozta Del Neri.

Leonardo Bonucci, a következőket mondta első zebra-gólja után:

"Nekem ez dupla öröm. Egy védőnek soha nem könnyű betalálni. Ez nem csak az első Juventusban szerzett gólom, hanem az első Nemzetközi kupagólom is volt. "

"Ma este nemcsak a játék magas ritmusától szenvedtünk, hanem az atmoszférától is. A végén mégis sikerült pozitív eredménnyel zárnunk. Az egyenlítő gól sokkolt minket, időbe telt mire magunkhoz tértünk. Fizikailag jó állapotban vagyunk, egy fontos mérkőzést nyertünk meg."

Lentebb Del Neri, a két gólszerző és csapatunk kapitányának szavait olvashatjátok.

"Szenvedtünk, tudom, hogy képesek vagyunk jobbra is. A csapatnak el kell felejtenie a múltat. Még mindig nem tudunk higgadtan játszani. Az egyenlítő gól után kicsit összezavarodtunk. Ezt mindenképp el kell kerülnünk a jövőben, ha azt a Juventust szeretnénk látni amit én elterveztem." - nyilatkozta Del Neri.

Leonardo Bonucci, a következőket mondta első zebra-gólja után:

"Nekem ez dupla öröm. Egy védőnek soha nem könnyű betalálni. Ez nem csak az első Juventusban szerzett gólom, hanem az első Nemzetközi kupagólom is volt. "

"Ma este nemcsak a játék magas ritmusától szenvedtünk, hanem az atmoszférától is. A végén mégis sikerült pozitív eredménnyel zárnunk. Az egyenlítő gól sokkolt minket, időbe telt mire magunkhoz tértünk. Fizikailag jó állapotban vagyunk, egy fontos mérkőzést nyertünk meg."

Következzenek a mérkőzést eldöntő Amauri szavai.

"Keményen dolgoztam az elmúlt hónapban. Most nagyon örülök, de még semminek nincs vége. Konzisztensnek kell lennem. A gólomat a feleségemnek és a gyermekeimnek ajánlom, mert megígértem nekik, hogy betalálok."

"A Pepével történt szóváltásom? Semmi különös. Ez megtörténik a meccs közben, mert mindketten elmondjuk egymásnak a véleményünket. Semmi probléma nincs, barátok vagyunk. Mi sem mutatja ezt jobban, mint, hogy ő volt az első, aki a gólom után odajött köszönteni."

"A kedd esti epizód? Egy sajnálatos eset volt, de most csak a játékra kell koncentrálnom."

Végül, de nem utolsó sorban, íme Alex Del Piero nyilatkozata. A kapitány most nem talált be, mint öt éve, mikor legutóbb Ausztriában játszott, de ismét győzelemhez segítette csapatát.

"Egy nagyszerű győzelmet arattunk. A góljuk után nem volt egyszerű erőt venni magunkon, hogy egy újabb gólt lőjünk, de sikerült. E miatt pedig elégedettek lehetünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr74652825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alessandroitaly10 2010.08.20. 11:01:49

Bízok Del Neriben.

Ismeretlen_114321 2010.08.20. 11:07:32

Már az pozitívum, hogy Del Neri látja a negatívumokat, és nincs oda-vissza a mutatott sz.r játéktól, mint az előző szezonban egyesek, ugyebár.

Ismeretlen_141491 2010.08.20. 11:15:21

Legalább ND elismeri, hogy csapnivalóan fociztak!

sanyikagéza 2010.08.20. 11:32:21

Engem azért aggaszt az, hogy pl. Diego nem játszott még végig egy meccset a felkészülési időszakban. Kérdem én, ha Alex nem lesz bevethető, néznünk kell szenvedni majd az utolsó 20percben, vagy ne aggódjak ilyeneken?

ricmond98 2010.08.20. 11:41:19

Hát én örülök megmondom minek láttam játszani végre Amaurit lehet sokat kihagyott de most játszott örülök neki nagyon jó lesz a szezonban ha legalább így fog játszani grat neki most nem a hajreklámot játszotta el a meccsen hanem játszott focit

supeter 2010.08.20. 12:04:18

A tegnapi meccs konklúziói számomra: A csapat gerince kezd alakulni, gondolok itt a két belső védőre ( Bonucci nekem több, mint bíztató), ill. arra, hogy a Marchisio, Melo, Momo hármasból lehet egy jó, aggresszív, stabil középpályát létrehozni. Amauri is egyre bíztatóbb. Viszont nem tudom értelmezni, mi állhatott Poulsen eladása mögött..pénzt nem kaptunk túl sokat érte, viszont ha az a tavaly sokat látott szitu áll elő, hogy Momo sérült, Melo eltiltott,akkor tippem sincs, hogy ki jászhatna MArchisio mellett. Ez egy ilyen hosszú szezonban végzetes következményekkel járhat. Szóval nem látom a koncepciót e csapatrészt illetően, ha aug 30.ig igazolunk valakit, akkor ok, de így meredek.. Alex: igaza van a kritikusainak, akik lassúnak, körülményesnek titulálják, de az valami elképesztő, hogy a megkopott skilljei ellenére is mennyire nyomás alatt tudta tartani az ellenfelet 20 percig. Kiharcolt 3 szabadrúgást jó helyről, pontrúgásai után pedig született egy gól, egy kapufa és egy veszélyes lövés. Szerintem abszolút működőképes ez a taktika, hogy Diego a 70. percig kihajtja magát, utána pedig Alex egy jó 20percet még jászhat. Igen, ehhez az is kéne, hogy Diego tartalommal töltse meg azt a 70percet..De Alex előtt le a kalappal!! Motta: alakul :) Martinez: én a 60. perctől tudtam csak nézni, de 30 percig nem láttam labdába érni. Előtte is ezt csinálta??? Szerintem fizikai képtelenség ennyire kivonódni a játékból, Tóth Balázs játéka jut erről kb eszembe, aki úgy ütköző ember, hogy nem ütközik. Martinez úgy szélső, hogy egyszer nem indul el az ellenfél kapuja felé (mivel labdába sem ér..) 12 millióért..ez most fáj! (kb van der Vaart lenne ennyi) Amauriban pedig bíznunk kell, mert Trez és Jaki szerintem félő, hogy már nem fog magas szinten játszani. Ha jön Krasic, akkor lesznek beadások, amikre Amauri azért nagyon tud érkezni.

Juveboy24 2010.08.20. 12:20:11

A CSZKA oldalán már hivatalos, hogy Krasic jön a Juvéba, szóval végre úgy néz ki teljesül sokunk vágya. A tegnapi meccs egyetlen pozitívuma, hogy nyertünk. Nekem azért még nem tűnik olyan acélosnak ez a csapat, de ez a selejtező arra mindenképp jó, hogy egyre erősödő csapatok ellen készülhetünk fel a bajnokságra.

Ismeretlen_135917 2010.08.20. 12:30:14

Amauri játéka az ereje és a fejelés. Ez minden. Lábbal se ügyetlen, de nem (sokkal) jobb, mint az átlag. Ezért kellenek neki a szélsők (akiket tavaly nem kapott meg az impotens szélső védőink miatt). Idén nyilván több gólt fog szerezni. Diego, mint trequartista (azaz a tavalyi posztja) inkább a Zaráte/Agüero/Tevez/G. Rossi típusú csatárokkal tud(na) jól együtt játszani, akik képesek lefutni -1ről a védőjüket és bevágni Diego passzát. A statikus Trez/Amauri/ mostanra lelassult Alexxel nem ment, nem mehetett. (Btw nem véletlen h a Santosban a villámgyors Robinhoval alkotott veszélyes párost...) A mostani keretből Iaquinta az egyetlen ilyen típusú játékos, bár ő sem villámgyors (és túl van a harmincon), de a másik 3nál mindenképp gyorsabb. (és láss csodát jobban is ment a csapatnak, mikor pályán volt és nem a betegszobában pangott hetekig). Ha (márpedig mostmár 99%) jön Krasic, akk. sztem Diego kapott 1 játszóemberkét, akivel jó lehet (bár tudom nem csatár, de az elfutásaiból jók leszünk). Szerintem legalábbis mindenképp. Gyorsaságban sokat javulunk és akár egy 4-2-3-1 et is el tudnék képzelni a 4-4-2 mellett. supeter Alex-Diego elképzelésével egyetértek, működhet a dolog. A védelem szintén jó lesz (középen mindenképp), bár Grosso helyén szívesen látnék vkit. A többiektől meg nem hiszem h meg tudunk szbadulni. Sajnos. A kp közepe meg így ok, de... egy ember mindenképp kell. Amit most írok az CSAK egy ÁLTALAM elképzelt teória. Poulsen el a Poolba. Ma olvastam h a Pool kölcsönadná Aquilanit egy OLASZ csapatnak (ami nem feltétlenül minket jelent, de az Iner nem hiszem h szóba jön, a Milan úgyszintén nem, ám a Roma, mint nevelőklub lehet...) Ő pont jöhetne. Tudom porcelánláb, meg minden, de Ledesmáról nem olvasunk mostanában, csak a szokásos Tuttosportos cuccokat. Más meg nem is jött szóba... Én kíváncsi lennék rá. Főleg kölcsönbe.

Ismeretlen_135917 2010.08.20. 12:31:53

Suprise, suprise! már az ns is felfedezte h nekünk jól jönne Aquilani... :):):)

Ismeretlen_96517 2010.08.20. 12:32:02

supeter: Martinez akkor állt be.

Regulus93 2010.08.20. 12:38:48

Hali! Nekem is tetszik, hogy Del Neri látja a csapat gyengeségeit, és nem mondta azt: "Megvan a három pont, és most ez a lényeg." Tavaly Ferrara és Zaccheroni ezt csinálta... Martinezről nem tudok véleményt mondani, nagyon keveset volt nála a labda. A Diego-Del Piero csere jó húzás volt, nekem tetszik ez a stratégia, viszont Diego a gól után valóban kevesebbet mutatott. Túlságosan ráültünk az eredményre. Amaurit nem istenítem, csak annyit írok: csak így tovább, látszódik az az akarat! Amúgy mi volt ez a keddi incidens? Nem hallottam róla semmit.

Alessandro 2010.08.20. 12:39:24

"Ma este nemcsak a játék magas ritmusától szenvedtünk, hanem az atmoszférától is. Az egyenlítő gól sokkolt minket, időbe telt mire magunkhoz tértünk." - Azért egy kicsit durva, hogy egy Sturm elleni meccs után ezt nyilatkozta Bonucci, mi lesz a Palermo, Udinese vagy az Inter ellen? A bajnokságban ennél jóval keményebb meccsek fognak várni a csapatra, tehát még sokat kell Del Nerinek a csapattal dolgozni, nehogy már egy kis csapat ellen, akiket gólokkal kellett volna verni, félni kelljen és lelkileg összetörje a csapatot egy gól.

vektra 2010.08.20. 13:49:43

Amauri egy rendőrt inzultált-nb1.hu gondolom ez lehet a keddi incidens

Tony 2010.08.20. 15:43:24

Krasic-al a jobb oldalon illetve 1 lendületes Lanzafame-val,ne adj isten 1 jobb napot kifogó Pepe-vel egészen más lehet a játék,a csatáraink is sokkal többet fogják megzörgetni az ellenfelek hálóját.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása