Diego megegyezett a Wolfsburg gárdájával?

A brazil és a német együttes a juttatásokkal kapcsolatban állapodott meg.

Egyre valószínűbb, hogy Diego ismét a Bundesligában szerepel majd, legalábbis erre utal a Bild értesülése, mely szerint Diego és a Wolfsburg megegyezett a személyi feltételeket illetően.

A brazil eligazolásáról egyre több pletyka látott napvilágot, úgy tudni, hogy már a Juve vezetői is tárgyaltak a németek képviselőivel. Állítólag Diego apja - aki egyben az ügynöke is - 8 millió eurós évi fizetést, és három éves szerződést szeretett volna kiharcolni fiának, ám Dieter Hoeness 24 millió eurót ajánlott négy évre. A pletykák szerint a brazil ezt elfogadta.

Már csak az átigazolási díjról kell megegyezni, még ha korábban napvilágra is került egy 16 millió eurós összeg. A Juve nem szeretne sokat veszíteni a játékoson, de a Wolfsburg legmagasabb ajánlata csak 17 millió euró volt.

Ugyanakkor Luigi Del Neri legfrissebb nyilatkozata azt a látszatot kelti, hogy a brazil esetleg Torinóban maradhat.

"Diego távozóban van? Ez meg sem fordult a fejünkben."

"Ő most egy olyan átigazolási helyzet közepén van, amely pozítiv vagy negatív irányba is mozdulhat. Ennek ellenére tudja, hogy nagyon bízunk benne, a legfontosabb pedig az, hogy bizonyítja azt, hogy megérdemli a maradást és maradni is szeretne."

"Nyilván ha így játszik tovább, akkor olyan minőséget adhat nekünk, amit amúgy hiányolunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr624652803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_140492 2010.08.14. 13:25:37

Nagyon remélem hogy marad, nélküle nincsenek támadásaink, kéne mellé egy-két normális szélső és lenne acélos támadójátékunk.

Ismeretlen_147985 2010.08.14. 13:26:14

Del Neri nyilatkozatából is látszik, hogy köze nincs az átigazolásokhoz. Mindent Marotta csinál, ő mondja meg hogy ki jön, ki távozik, Del Neri csak egy bábu, aki kap egy keretet szeptember elsején és abból kell kihoznia a maximumot. Andrea Agnelli az egész Juventus-t Giuseppe Marottára bízta, ha akarja, akkor idehozhatja Dombi Tibit vagy Kerekes Zsombort is, senki nem szól neki. A kialakult helyzetért Marotta is felelős, hiszen teljes mértékben alkalmatlan egy Juventus szintű csapat igazgatására, de leginkább az a felelős, aki ezt a szerencsétlent kinevezte.

Alessandro 2010.08.14. 13:32:55

Van egy olyan érzésem hogy Del Nerinek semmiféle beleszólása nincs abba, hogy Diego távozzon, csak a vezetők tárgyalgatnak, és így jönnek-mennek a játékosok. Meglepő számomra hogy ennyit tud esetleg fizetni a Wolfsburg egy játékosnak, de ki tudja, elég érdekes lenne hogy korábban arról volt szó hogy Dzeko jön tőlük és majd Diego fogja őt kiszolgálni, érdekes helyzet lenne, ha éppen Németországban játszhatnának egy csapatban. Nem láttam a tegnapi meccseket, de többek szerint csak Diego játszott jól, meglepő húzás lenne eladni a gyatra szezonja ellenére is, viszont az ő szemszögéből nézve, érthető ha megy, nagyon nem lesz kivel összejátszania a köv. szezonban sem, minden ellenfelünk tudja hogy őt kell legelőször semlegesíteni és akkor meg áll a tudománya a csapatnak az előre játékban, legalábbis megfelelő szélsők nélkül biztosan.

Tony 2010.08.14. 13:34:35

Nem gondoltam,hogy Marotta-val ide jutunk,az elején bíztam benne,igaz lehet csak azért volt,mert kerestem 1 fogódzót. :(

Ismeretlen_140492 2010.08.14. 13:37:27

Alessandro: Tegnap számomra csak Diego és Lanzafame volt értékelhető, szóval még a másik oldalra kellene egy Elia vagy egy Krasic na meg egy csatár, mondjuk Benzema. Az úgy már elég pofásan nézne ki.

Ismeretlen_108746 2010.08.14. 13:41:41

kisskornel: Nem tudom, hogy honnan vetted át Marotta nyilatkozatát, én a Juventus hivatalos honlapján ezt találtam: Diego? We are taking note of the interest shown by other clubs but there are no concrete reasons for Diego to leave». Vagyis, lényegében azt mondja, hogy nem lenne konkrét ok rá, hogy Diego távozzon. Ez nagyon mást jelent, habár nem szabad készpénznek venni semmit, megy a süketelés. Nekem nem egészen világos Del Neri szövege: "Ő most egy olyan átigazolási helyzet közepén van, amely pozítiv vagy negatív irányba is mozdulhat. Ennek ellenére tudja, hogy nagyon bízunk benne, a legfontosabb pedig az, hogy bizonyítja azt, hogy megérdemli a maradást és maradni is szeretne." Ha a klub vezetősége nagyon bízik Diego-ban, aki ráadásul "megérdemli a maradást" akkor, hogy a picsában lehet az, hogy "egy olyan átigazolási helyzet közepén van, amely pozítiv vagy negatív irányba is mozdulhat"??? Csak én érzem paradoxnak a dolgot? Marotta tökéletesen alkalmatlan arra, hogy egy Juventus szintű csapat, vagy megkockáztatom, bármilyen csapat szakmai ügyeit igazgassa. 2 hét van hátra az átigazolási szezonból, s egyelőre semmiféle érdemi erősítés nem történt. Még ha a legopimistább lélekkel állok is hozzá, akkor sem értem, hogy miért kell ennyire kivárni, hiszen nem árt ha az új játékosoknak nem egy nappal a bajnokság előtt kell megérkezniük. Egyelőre a szezon legnagyobb igazolása az lehet, ha a keret legjobb játékosát nem adjuk el áron alul! Ehhez csak gratulálni lehet ennek a szerencsétlen, dilettáns Marotta-nak. Kritikán aluli, amit ez a kretén művel.

Ismeretlen_114321 2010.08.14. 13:46:45

Úgy veszem ki a szavaiból, hogy tudják, hogy Diego kell, mert nélküle esélyünk sincs a kapu közelébe férkőzni, de vannak annyira kapzsik, hogy ha jó ajánlat jön, felrakják az első gépre és arrivederci. A csapat meg az eredmények meg le vannak tojva.

Ismeretlen_140492 2010.08.14. 13:49:29

Apuleius: a Footballpress.net-ről fordítottam, de lehet hogy én tévesztettem el valamit. Amúgy ezért szar hogy a Serie A-ban nem úgy van mint angliában, hogy nem edző+sportigazgató van, hanem menedzser.

Supi 2010.08.14. 14:05:20

Így van adjuk el Diegot is és akkor a bennt maradásért küzdhetünk... És a szenzációs Marotta fél millióért!! kölcsön adta Tiagot megint a Matracosoknak,remélem a fizetését is még mi álljuk szánalom...

vasi 2010.08.14. 14:08:36

Remélem Diego marad! Tegnap csak a 2-dik meccset láttam de nekem kifejezetten tetszett Diego játéka! Igaz sok helyzetet kihagyott de legalább ő adakerült! Az inter elleni összefoglalót láttam, de semmi momentumunk nem volt! Védelmünkben szerintem 3 vagy 4 használható játékosunk van, középpálya úgy ahogy rendben, de a csatársor kész katasztrófa! Amauri meg DP rendben, de Trez, Iaqi semmi! Közzéppályára meg azt a Martinez gyereket minek igazoltuk, ha nem is játszik!

Ismeretlen_53881 2010.08.14. 14:24:37

Nyilván ha valaki a Juve élére kerül, akkor valamicskét ért a focihoz - OK, Blanc és Secco nem számít. Ezért gondolom, hogy ha Diego elmegy, csak jön valaki helyette. Meglátjuk, beleszólásunk nincs, a tavalyi szezonnál csak jobb lesz.

Tony 2010.08.14. 14:36:06

Egyenlőre semmi jel nem utal erre.

Ismeretlen_108746 2010.08.14. 14:37:14

passerby: Ez azért egy kicsit optimista megállapítás, s a valódi életben nem feltétlenül így működnek a dolgok. Azt gondolom tengernyi ellenpéldát lehetne hozni például a gazdasági életből és a politikából. Na meg kérdés, hogy a focihoz valamicskét értés elég lehet-e ahhoz, hogy valaki sikeres Juventus-t építsen. Egyébként sokadszorra teszem fel a kérdést, persze hoznak majd mást, de mégis, konkrétan ki jön majd Diego helyett? Nyilvánvalóan nincsen pénzünk Diego szintű játékosok igazolására, mert értelmes sportvezetők nem 16 millió magasságában válnak meg az ilyen játékosoktól.

realsequator 2010.08.14. 14:41:35

MI A PÖCSÖM FOLYIK ITT?? ÉN BÍZOK BAZZEG DE MÁR ODA KELL JUTNOM, HOGY MARTINNAL EGYETÉRTSEK!!!! ÉS BASZKI IGAZA LESZ! OKÉ! VÁRJUK MEG A VÉGÉT, DE ÉN QRVÁRA BE VAGYOK FOSVAL VALA. moderátorok moderáljanak....

Ismeretlen_53881 2010.08.14. 14:58:23

Apuleius, mondok én ellenpéldát rögtön, csak hogy rácáfoljak magamra: tavaly jott Diego, Melo, Ferrara, mindenki BL győzelmet vizionált, aztán 7. hely lett belőle. Arra akarok kilyukadni, hogy bármiből lehet bármi. Konkrétan Diego helyett nem kell senki, mert a brazil nem illik bele Del Neri terveibe. A Diego szintű játékosok igazolása meg igencsak necces lehet, ahogy azt a tavalyi szezon is bizonyítja. Félreértés ne essék: én is rendkívül elégedetlen vagyok a nyár eddigi igazolásaival, mindössze annyit mondok, amit Diego teljesítményével kapcsolatban kismilliószor hallottam már: adjunk nekik időt és esélyt.

Diego2889 2010.08.14. 14:59:06

én már kicsit sem bizok az ilyenekben mint Marotta. semmit nem csinált a 3 hónap alatt. igéretek repültek százával, de semmit nem láthatunk belöle. Végül pedig annyit, h aki Diegot nem szereti az is elismerheti h nélküle még ennyit sem érünk. a csapatunk 1etlen olyan játékosa, aki ér is vmit támadó poszton. a többiek siralmasak. Piero öreg, David semmit nem ér, Amauri még hajt legalább.

Ismeretlen_108746 2010.08.14. 15:14:28

Aki a tavalyi szezon elején BL győzelmet vizionált, az el volt tájolva teljesen. Szerintem mindenki, aki kicsit reálisabb, pontosan tudta, hogy ez nem egy valószínű forgatókönyv. Nem utólag akarok okoskodni, mert én magam is nagyon sokkal többet vártam, de nem feltételnül elnyert trófeák terén, hanem mutatott produkcióban. Del Neri terveiről nem sok derült ki az elmúlt hónapokban, az elképzeléseiről még kevesebb. Ugyan komoly tétmeccseink még nem voltak, de az eddigiek alapján semmivel nem meggyőzőbb a csapat játéka, mint a tavalyi szezon során. A jelenlegi csapattal nekifutni a szezonnak elképesztően necces, Diego nélkül pedig maga az öngyilkosság. Minden Diego kaliberű és árú játékos leigazolása kockázatos, ebben igazad van, de előre csak ilyen játékosokkal jutunk majd, Pepe és Martinez érkezésével legjobb esetben is csak a szintet tartjuk (ami nem túl magas). Én megértem, hogy nem lehet 1-2 év alatt visszakapaszkodni a Juventus-hoz méltó színvonalra, de csak úgy lehet felfelé jutni, ha legalább egyetlen lépcsőfokot emelkedünk. Ha lefelé indulunk, az bizonyosan nem visz minket felfelé. A tegnapi meccsek során a napnál világosabban megmutatkozott, hogy szükség van erősítésre és Diego megtartására. Diego volt az egyetlen játékosunk, aki értékelhetőt nyújtott. Nem tőle kellene megszabadulni, hanem kreatív játékra képes játékosokat kellene vásárolni. Tegnap nekem úgy tűnt, hogy Diego nagyon is élt Del Neri formációjában, más kérdés, hogy partnere nem igen akadt. Pontosan tudom, hogy nem Marotta-t akarod védeni, s az elején én magam is higgadtabban és türelmesebben álltam hozzá, de fogy az idő, közeleg a bajnoki rajt, s lényegében a csapat egy árnyalattal sem lett erősebb. Gyengébb persze még lehet, ha beigazolódnak a pletykák. És az a dühítő, hogy értékelhető minőségű érkezők még pletyka szintjén sem merültek fel.

csuma 2010.08.14. 15:26:21

@passerby: Diego és Marotta tevékenységét nem lehet összehasonlítani. Ez olyan mintha egy vállalatnál az igazgató és a takarító között vonnál párhuzamot (félreértés ne essék, a 2 teljesen különböző munkakörről beszélek, nem pedig a hierarchiáról vagy a képességbeli különbségekről). Természetesen nem akarom, hogy Marotta távozzon (még), mert egyelőre a legnagyobb tévedése Martinez árát illetően esett meg. Azonban, ha a szezont Diego nélkül és egy hasonló játékszínvonalt képviselő játékos nélkül kezdjük meg, akkor azon nyomban távoznia kell a Juventus vezetőségéből. Szvsz ennél még Secco is többet mutatott a tavaly nyári átigazolási időszakban. Diego - sagat illetően az a véleményem, hogy szignifikánsan olcsóbb megoldás lenne adni Diego-nak még egy esélyt, mint egy hasonló kaliberű játékost idehozni. És nem csak az árát illetően lenne olcsóbb, de szerintem kisebb kockázattal is járna megtartani Ribast, mintha idehozunk a nyár utolsó 2 hetében valakit, akinek azonnal produkálni kéne egy idegen országban, idegen emberek között, egy ismeretlen csapatban. Ha meg ismét elbukik, akkor télen/nyáron még mindig eladhatjuk 16-17 misiért (gyanítom még akkor is többért lehetne...), de legalább megbizonyosodhattunk afelől, hogy a seria a nem az ő pályája...vagy valami ilyesmi üdv, csuma

epaska 2010.08.14. 15:35:57

Nem fog elmenni az biztos. Mi is csak szívatjuk a Wolfsburgot szerintem...:))

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása