Andrea Agnelli nyílt levele a szurkolókhoz

Kedves Szurkolók,

Egy hónap telt el, mióta a Juventus elnöke lettem. Sokan bátorítottatok, hittetek bennem, támogattatok, és ezért nagyon hálás vagyok.

A futball - főleg a nyári hónapokban - szavakból, interjúkból, elképzelésekből, és gyakran illúziókból áll. Hiszem, hogy az álmokat mindig a valóságnak és őszinteségnek kell körülvennie, ezért úgy döntöttem, hogy a honlapunkon keresztül hozzátok fordulok, hogy az elkövetkező hónapok feladatiról, céljairól beszéljek.

A csapat mindannyiunk szenvedélye, tevékenységünk és elkötelezettségünk legfőbb meghatározója. Éppen ezért a nyári legnagyobb igazolásunk - minden kétséget kizáróan - Giuseppe Marotta, aki remek szakember, kiválóan ismeri az átigazolási piacot és tökéletesen tisztában van egy sport klub vezetésének komplex feladataival.

Jean-Claude Blanc és én minden támogatást megadunk majd neki, hogy augusztus végére harcképes csapatot bocsáthasson új edzőnk rendelkezésére. Del Neri feladata lesz, hogy újra kultúrát és fegyelmet vigyen a játékosok öltözőjébe.

Az elmúlt években kiépített, riválisoktól való különbségünk fenntartása komplex szemléletet igényel, de tudjuk, hogy profizmussal és hittel olyan csapatot építhetünk, mely bármely ellenféllel felveszi a versenyt.

A klub vezetése - melyet a csapat másik felének tekintek - változásokon megy keresztül. Mindannyian azon dolgozunk, hogy biztosítani tudjuk a gazdasági stabilitást és a csapat versenyképességét. Ami engem illet, mindent beleadok majd, hogy minden fronton helytálljak.

A fentieken kívül szeretném, ha tudnátok, hogy - hozzátok hasonlóan - én is nagyon várom, hogy meghozzák döntésüket a sportbírósági hatóságok, és bebizonyosodjon, hogy mindenkire ugyanúgy vonatkoznak a szabályok. Amíg ez meg nem történik, folyamatosan hallatni fogom a hangomat a Lega Calcio és az Olasz Labdarúgó Szövetség ülésein.

A nyár már itt van, mindenkinek nyugodt és kellemes pihenést kívánok! Találkozzunk a stadionban!

Andrea Agnelli

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr674652590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_152362 2010.06.19. 10:22:55

Az utolsó, a bírósági döntésekről szóló bekezdés tartalma elég szimpatikus számomra. Látszik, hogy ő nem hajlandó csöndben maradni a csapatot ért igazságtalansággal szemben nem úgy, mint az elődei. Bár ennek a levélnek alapvetően nincs túl sok mondanivalója szentem.

Ismeretlen_128149 2010.06.19. 11:44:39

Egyet értek. Nincs túl sok mondanivalója. Ennek a levélnek úgy igazán értelmét nem látom. Talán Torinoba még mindig fel vannak háboroda a szurkolók, és azért kellett ez, de alapvetően nem egy nagy szónoklat...Amúgy meg továbbra is szimpatikus csávó.

Ismeretlen_161778 2010.06.19. 11:54:09

Én a legoptimistább álmaimban sem remélem, hogy ezzel a vezetőséggel, kerettel, edzővel bármiféle sikert is eltudunk érni a következő szezonban. Egyszerűen a keretünk egyre siralmasabb, az eddigi selejtek MELLÉ újabbak érkeznek. Talán ha eladnánk pár töltelékembert, akkor lenne pénzünk (mert nyilvánvaló, hogy jelenleg semennyink sincs) de egyelőre semmi ilyenről nincs szó. Azt se felejtsük el, hogy az orvosi/erőnléti stáb és az edzőpályánkkal kapcsolatban sincs semmi változás - így valószínű, hogy a sok sérülés, gyenge erőnlét megmarad a következő szezonra is. Az meg, hogy Marotta a legjobb igazolásunk méginkább elkeserít. Persze, puding próbája az evés - már leírtam egyszer, de remélem most az egyszer tévedek és így középcsapatként alkotunk valamit. (mert évek óta középcsapat vagyunk, a régi hírnevünkből semmi sem maradt)

tjunior 2010.06.19. 12:20:25

Nincs pénz átigazolásokra én ezt olvastam ki a sorok közt. Hiába ígért 80 milliót vagy mennyit, amikor leült Agnelli az igazgatói székbe közölték vele mi a rideg valóság. Ez van.

-mJz- 2010.06.19. 12:20:46

Pénz van, kérdés, hogy fel e merik most használni, vagy nekiesünk még egy undorító kiábrándító szezonnak.

Ismeretlen_147985 2010.06.19. 12:23:46

Ezt a levelet kár volt megírnod Andrea. Marotta, mint a legnagyobb igazolás? Ugyan már, látszik hogy nagyon jól ismeri a piacot, hiszen Pepe és Martinez leigazolása erre utal. Az meg aztán tényleg fantasztikus dolog, hogy ez a jóember kap meg minden támogatást, mert hogy ő aztán tudja mi kell a Juventusnak. Tehát ha eltalálja, hogy hozzuk Torghellét meg Királyt, akkor valóban hozzuk őket? Nevetséges ami itt folyik, Agnelli kinevezésével sem változik meg semmi, mindent erre a szerencsétlen Marottára bíznak, aki egyrészt félszemű, másrészt a Sampdoria volt a legkomolyabb klub, ahol dolgozott. Gondolom olyan jól tudja a dolgát, mint a MU, a Chelsea vagy a Barca igazgatója. Sebaj, jön majd Manfredini az Atalantából, Mesto a Genoából, meg Lucarelli a Livornoból, s minden el van intézve, a trófea nélküli Del Neri vezetésével pedig megindulunk a Scudetto, Europa League, Tökmag Kupa győzelemért.

Ismeretlen_99954 2010.06.19. 13:00:28

mmartin91 el vagy tevedve, szerinted melyik sztarklub sportigazgatoja jonne most a Juventushoz? szukitem a kort: melyik olasz sztarcsapat sportigazgatoja? a Milan-e, amelyik jelenleg a 33 eves, fenykoran mar reg tul levo 34 eves Yepest, meg Trezeguet-t akarja, kell? nem akkor ott van a az Inter sportigazgatoja... bar ott az edzo donti el, szoval ezt is kihuzhatjuk a jelenlegi lehetosegeinkhez merten meg mindig a legjobb dontes Marotta volt, aki komoly szakember, es ismeri is jol az olasz bajnoksagot, vagy ha esetleg mondasz jobbat, elfogadom ;) (birom, amikor mindenki ugy okoskodik, mintha belelatna a klub belso ugyeibe, es az alapjan mar a jovo szezont elore tudja, meg belelat a jovobe) megjegyzem ezek meg pletykak, ami hivatalosan bejelentett: mienk kolcsonben Pepe, minden mas meg csak pletyka, amig be nem jelentik, szoval ezek alapjan tenyleg kozepcsapat lesz a Juve, meg a bentmaradasert fogunk kuzdeni, meg vegunk, meg selejtes dilettans banda ez... :D

Ismeretlen_162794 2010.06.19. 13:37:21

Sziasztok! Már régóta olvasom a hozzászólásotokat kedves Juvés barátaim.Nagyon sok hozzászólás elolvasása után ugy döntöttem, hogy én is írok egy pár szót. Nem értem mi ez a pesszimizmus?! Marotta és Del Neri kiváló szakemberek!!!!Addig mig nem jönnek az eredmények nem kell itt olyan hozzászólásokat írni, hogy igy szar lesz, meg ugy szar lesz!!!Itt mindenki kiváló szakember úgy látom. mmartin te hozzád hasonló kiváló szakértő emberek nem vagytok Juve szurkolók,aki ilyeneket ír az nem juventus szurkoló!!Te azt várod, hogy megjelenjen egy kétes pletyka és rögtön fikázod is a hírt!!! Aki Juventus szurkoló az jóban rosszban juve szurkuló!Nem számít, hogy megy a csapatnak!Mindig lesznek jó és rossz időszakok, de ki kell tartani a csapat mellett! Forza Juveeeee!!!!

t.junior 2010.06.19. 13:46:25

mJz pénz van? Na belelátsz a klub költségvetésébe? Csak mert én sehol sem látom ezt a rengeteg pénzt...ha lenne akkor Krasic átigazolása nem múlt volna 1-2 millión, vagy Marotta mit le tárgyal a Barival és a Genoaval Bonucci leigazolása miatt, ezt a játokost adjuk, ennek csak a felét stb.? Nem lenne egyszerűbb kipengetni a cash? dehogynem...akkor vagyon miért nem teszik?

Ismeretlen_99954 2010.06.19. 13:55:30

t.junior penzugyi zseni vagy, grat, szorjuk csak a penzt, ha van, hisz ez teljesen logikus es vegiggondolt klubvezetes ;) (a te klubod a Real, remelem meg idoben szoltam)

Ismeretlen_152362 2010.06.19. 14:26:01

azért adják a játékosok játékjogának másis felét, mert ezzel is jelentős pénzeket tudnak megspórolni. bár én criscito-t nem adnám, hanem akkor már palladinot

Ismeretlen_108746 2010.06.19. 14:30:00

Nem tudom mi vezérelte Agnelli-t a levél megírására, mert gyakorlatilag egyetlen érdemi mondat nem szerepel benne. Ha közvetlenül a kinevezését követően írta volna, még azt mondanám, hogy legalább gesztus szintjén lett volna bármi értelme, de most...

csuma 2010.06.19. 14:30:16

Senkinek semmi joga nincs hozzá, hogy megmondja ki az "igazi" Juvés. A levélért meg tényleg kár. Anno lehetett Capellot a legnagyobb igazolásnak nevezni, de Marotta ezt a szintet biztosan nem üti meg. Főleg az alapján amit eddig mutatott...mielőtt megköveztek nem írtam le a csávót teljesen, de az eddigi munkája nem túl meggyőző. Sőt, számomra sokkal inkább kiábrándító. @madcows: szerintem az a sportigazgató jönne el valamelyik sztárcsapatból a Juvéhoz akit kellően megfizetnek. Nem tudom mennyit tehet zsebre egy sportigazgató, de nehezen tudom elképzelni, hogy mondjuk a 30asnál többet kapjon.

csuma 2010.06.19. 14:35:34

@Apuleius: csatlakozom, ennek a levélnek most semmi értelme, mondandója és nem mutat semmilyen irányba se. Eleve a célja teljesen homályos előttem. Azzal akarta megnyugtatni a szurkolókat, hogy nyugi Marotta a legnagyobb igazolásunk?

JuveMan 2010.06.19. 16:13:54

Sziasztok! Én bízok az új vezetésbe és az új igazolásokba is. mmartin meg irogasson amit akar. Remélem majd ha jönnek az eredmények akkor is irogat szépeket. Azért vicces hogy MU meg Chelsea igazgatókról beszél. Ezek a klubbok, akiket külföldi milliárdos emberek tartanak el. És hihetetlen adóságot halmoztak már fel. Úgy én is könnyen tudnék CR-eket igazolni, hogy felveszek 800 millió eurót. Ezek az arab sejkek meg egyszer ráunnak a focira és elmennek. És a kész. Remélem minél hamarabb lép az UEFA az ilyen klubbok ügyében. Legyünk egy kicsit lelkesebbek. FORZA JUVENTUS

Ismeretlen_161952 2010.06.19. 16:20:36

Én azt mondom. Nézzétek meg a klubbokat 3-4 év múlva. Amikor a többi klub úszkálni fog az adósságokban akkor a Juvének még a stadionja is a saját tulajdonban lesz. A FIFA keményen fel fog lépni azért, hogy a nagy csapatok fedezet nélküli "hitelbe vásárolgatása" meghatározza a kisebbek esélyeit. ÉS LEHET, HOGY NINCS JOGA SENKINEK MEGMONDANI KI AZ IGAZI JUVE SZURKOLÓ, DE HOGY NEM EGY SZEKTORBAN ÜLÖK VELÜK AZ HÉTSZENTSÉG.

Ismeretlen_161952 2010.06.19. 16:21:57

Helyesbítek: az UEFA fog fellépni. Így pontos. :)

Ismeretlen_161952 2010.06.19. 16:23:38

Ja és FORZA JUVE! "..aut Caesar aut nihil!

Ismeretlen_99954 2010.06.19. 17:26:37

csuma na de mond meg, melyik csapat sportigazgatojat? es olasz legyen, mert kell is ismernie az olasz bajnoksagot

t.junior 2010.06.19. 18:00:46

madcows A szövegértés látom nem erősséged, meg amit írsz az is elég zavaros :)egy valamiben lehetsz jó az okoskodásban. Ha esetleg a hírhez is hozzászólnál? Boccs srácok hogy trollt etettek.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása