Subotić a kiszemeltek között

A Juventus vezetői a csapat újjáépítésén dolgoznak, és az itasportpress információi szerint Neven Subotić, a Borussia Dortmund 21 éves szerb védőjének fejlődését is figyelemmel kisérik.

Neven Subotić

A Bianconeri a bajnokság hetedik helyén zárt, és a szezon során a csapat védelmét is rengeteg kritika érte, mivel 56 gólt kaptak (mindössze öt csapat kapott többet).

A hírek szerint a nyáron Fabio Cannavaro is távozni fog, így még inkább égetővé válik a hátsó alakzat megerősítése.

A Borussia Dortmund szerb védőjét nem lesz egyszerű megszerezni, mivel a németek nagyon ragaszkodnak egyik legértékesebb játékosukhoz, így a torinóiaknak nagyjából 20 millió eurót kellene letenni Subotić-ért.

A pletykák szerint egyébként Subotić a Juventuson kívül más európai top klubok - köztük a Manchester United - érdeklődését is felkeltette már.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr374652485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mátéé 2010.05.26. 12:14:52

inkább Kjaer 12-ért és Bonucci 8-ért.

Ismeretlen_147985 2010.05.26. 12:19:10

Nah végre egy értelmes játékos, aki megüti azt a szintet, hogy a Juventusban kezdő legyen Chiellini mellett. Ha Subotic érkezne, akkor biztosan hosszú időre megoldaná a középhátvéd problémákat, s a Subotic-Chiellini tengely igen erős lehetne a Serie A-ban. Más kérdés, hogy a 20 milliós vételára soknak tűnik, ráadásul ahogy Lassus is írja, más nagycsapatok is akarják őt, szóval kicsi az esélye, hogy épp a Juventus igazolja le.

Ismeretlen_149053 2010.05.26. 12:38:22

Milyen meglepő, hogy más csapatok érdeklődését is felkeltette.... :) Forza Juventus!

Ismeretlen_96517 2010.05.26. 12:52:28

nagyon örülnék neki. Egy borzasztó kemény védő, fiatal is. Kicsit soknak tűnik a 20 misi, de biztos bele lehet menni egy cserébe, árcsökkentésnek. Jobban örülnék neki, mint Kjaer-nak, de ő is jó. Még bonucci és megvan a középső védelmünk egy jó ideig.

Diego89 2010.05.26. 12:56:11

20 millio ezért?? hát nemár:D

Ismeretlen_137099 2010.05.26. 12:59:50

Mihelyt egy külföldi fiatal az máris fantasztikus, de ha olasz akkor kalap szar. Bonucci-Ranocchia-Subotic-Hummels-Bochetti-Kjear-Zapata-Ariaudo körülbelül egy korosztály és körülbelül ugyan annyit tudnak, és mi is megszerezhetjük őket. Ebből a névsorból kell legalább két ember Chiello mellé.

Csülök 2010.05.26. 13:08:24

Vargassal mi van? Már le is mondtak róla? Amúgy ezt olvastátok? "A 2006-os aranylabdás arra is reagált, hogy Marco Materazzi a BL-döntő megnyerése után provokatív módon üzent a Juventusnak. Az Inter játékosa olyan pólót viselt az ünneplés során, amelyen ez állt: „Ezt (mármint a BL-trófeát – a szerk.) is vissza akarjátok venni?" Materazzi arra reagált ezzel, hogy a Juventus szeretné elérni, hogy az Intertől vegyék vissza a 2006-os bajnoki címet, amelyet a bundabotrány miatt elvettek a torinóiaktól, és a milánói fekete-kékeknek adtak. „Materazzi olyan pólót visel, amilyet csak akar, de nekem otthon van a 2006-os bajnoki címért járó aranyérem" – üzent az Inter védőjének Cannavaro. " Buzi Materazzi,de utálom!Patkány Interes...

Ismeretlen_147985 2010.05.26. 13:12:55

Hungarikum2: körülbelül ugyanannyit tudnak? Ariaudo 9 mérkőzést játszott a Cagliariban. Ranocchia fél szezont játszott a Bariban. Bonucci háta mögött 1 teljes szezon van. Ezek alapján ők körülbelül annyit tudnak, mint Zapata vagy Subotic? Na ne röhögtessük már egymást...

Tony 2010.05.26. 13:27:09

Zapata,Kjaer,Subotic trió valamelyikét kötelező lenne leigazonli!

Ismeretlen_137099 2010.05.26. 13:36:09

Martin próbálom kulturálni magam, és nem belekötni minden iszonyat faszságba amit írsz, de hidd el nagyon nehéz, mert minden értelmet és logikát nélkülöznek csodás megnyilvánulásaid,amik minden egyes alkalommal arról szólnak h milyen szarok az olasz fiatal játékosok. Az agyára mész az egész társaságnak, könyörgöm fogd már vissza magad. Bonucci megy a Vb-re Ranocchia is ment volna de lesérült. Egyiküknek sem az első felnőtt idénye volt gondolom ezt sejted. Bochetti 2éve kezdő ember Genovába, ahonnan ugye az Interbe érkezett Milito, szóval ne gyere az agyament baromságokkal h kis csapatból nem lehet embert venni mert ha annyira jó lenne a játékos már nagy csapatban játszana. Ariaudo bebizonyította Cagliariba h kész játékos akire lehet építeni. Most is az általad igen szakmaian "óvodásnak" nevezett Criscitot az Inter és a Milan akarja elvinni előlünk, és a VB csapat alap balbekje lesz. Tudom h egy eszméletlen géniusz vagy, ezt tudja itt mindenki az oldalon, de lehet h Lippi és a szakmai stábja illetve az Inter-Milan szakmai stábja, és a GazettaDellosport szakmai újságírói jobban ért ehhez a sportághoz mint te. Szóval az állandó negatív fiatal-nem fiatal olasz ellenességből baszki vegyél már vissza mert hidd el nem csak én hanem senki más nem kíváncsi rá.

Ismeretlen_96517 2010.05.26. 13:45:16

Csülök :D meg Canna :)

Ismeretlen_147985 2010.05.26. 13:53:13

Hungarikum2: kurvára nem érdekel, hogy mire vagy kíváncsi meg mire nem, ezt elhiheted. Annyit mertem megjegyezni, hogy eme emberek hogyan tudhatnának körülbelül ugyanannyit. Ariaudo mit bizonyított be a 9 meccsével? Miről beszélsz? Zapata 130 mérkőzést játszott az Udinesébe, Ranocchia egy fél szezont, Bonucci 1 szezont a 10. helyezett Bariban. Subotic 5. lett a Borussia Dortmunddal, melynek meghatározó játékosa, egyben a védelem oszlopa, s számos gól fűződik a nevéhez. S mily meglepő, képzeld, ő is ott lesz a Világbajnokságon. Maga Cristian Zapata is ott lenne a VB-n, ha Kolumbia kijutott volna, szóval senkit nem érdekel, hogy Ranocchia hol lett volna, ha nem sérült és hogy Bonucci hol lesz. Senkit nem kellene, hogy érdekeljen, hogy valaki olasz vagy nem. Egész egyszerűen arról van szó, hogy a jelenlegi olasz "fiatalok" nem jobbak, mint mások. A körülbelül ugyannyit tudó Ranocchia, Bonucci vagy Bocchetti nem jobb, mint Zapata, Subotic vagy ez a Kjaer gyerek. Ennyi...egész egyszerűen ennyi. Ez az oka annak, hogy semmi szükség "fiatal" olaszokra, s nem kellene elolaszosítani a Juventust, mivel más nemzetbeli játékosok is vannak olyan jók, mint a mai olasz "fiatalok". Egyszerűen ez a hadművelet nem érné meg a Juventusnak.

Ismeretlen_150170 2010.05.26. 13:55:53

Én nem erőltetném ezt a bundesligás vonalat! Szerintem az egész dortmundi csapat nem ér 20 milliót! :) Én egyébként sem hiszek a nevekben inkább csapatban gondolkodom! Azt hogy kaptunk vagy 60 gólt az az egész csapat sara, mert szervezetlen és motiválatlan volt! Jöhetne ide bármilyen nagy sztár ha jövőre is ugyanez a hozzáállás maradna! Tehát nevetséges azon vitatkozni hogy ki lenne a jobb Subotic vagy Ariudo, egy jó edző képes bármilyekükből kihozni a maximumot és a képességei ehhez mindkét játékosnak meg vannak.

Ismeretlen_137099 2010.05.26. 14:10:05

Az a hét név egyforma képességű, leszarom kijön közülük,lehetőleg a legolcsóbb lenne a legjobb. Úgy érzem talán a Bonucci-Subotic páros a legerősebb, Zapata idei szezonja ritka gyenge volt, Ranocchia pedig fél évet sérült.Ariaudo egy ritka nagy tehetség, ha nem adunk neki lehetőséget ilyen fiatalon,nem lehet a következő Ferrara vagy Montero vagy akár Maldini. Mikor dobjuk be ha nem most? Ez a helyzet Martin.

k_krisz92 2010.05.26. 14:13:43

Subotic semmivel sem jobb mint Bonucci vagy Kjaer akik ráadásul már azt is bizonyították hogy az olasz bajnokságban is megállják a helyüket. mmartin91-el meg nem kell foglalkozni mert egy bunkó sinteres p*raszt ezt mindenki tudja itt a blogon :)

Ismeretlen_147985 2010.05.26. 14:23:53

Hungarikum2: ez így rendben van, amit írsz, viszont azt még mindig nem sikerült ütőképesen elmondani, hogy mi alapján egyforma képességű Ariaudo Zapatával vagy Suboticcsal. Vagy esetleg Ranocchia és Bonucci mi alapján említhető egy lapon akár Zapatával, akár Suboticcsal? Alapjában véve természetesen erre nincs logikus magyarázat, hiszen a semmiről beszélünk, de te elképzelhető, hogy találsz rá.

Ismeretlen_150170 2010.05.26. 14:44:10

mmartin91! Ne legyél már ilyen szélsőséges! Ne gondold már hogy te jobban tudod! Mi itt a legtöbben szintén csak véleményt formálunk de nem ragadtatjuk el magunkat és nem állitunk semmit se tutira, mert ahhoz szinte jósnak kellene lenni! A dolgok nem feketék és fehérek! Utána néztem a neten a hozzászólásaidnak és találtam egy-két érdekeset. Pár éve akiket lesenkiztél akikből szerinted soha sem lesz semmi, a teljesség igénye nélkül: Higuain, Marcelo, Gera Azért ők elég csúnyán rád cáfoltak! Nem szabadna leírnod senkit se előre! Persze jogod van hozzá csak szerintem kinevetteted magad és mint mondtam már a fociban a dolgok nem egyszerűen feketék vagy fehérek ezt el kell tudni fogadni!

Ismeretlen_147985 2010.05.26. 15:14:07

pedronegro: ne gondoljam, hogy én jobban tudom? Hát akkor ezen az alapon más se gondolja, hogy ő jobban tudja. Figyelj, én elhiszem, hogy most divat lett engem támadni, nincs is ezzel semmi gond, hidd el, abszolut fel tudom dolgozni, sőt...viszont azt azért már furcsállom, hogy egész egyszerűen minden mondatomba valaki beleköt. Tehát gyakorlatilag ha leírok egy 'a' betűt, már az sokaknak nem tetszik. Ismétlem, nem megyek Dunának, de ezt egyszerűen nem értem. A logika hiányzik nekem leginkább. Egyébként emlékszem Higuain lesenkizésére, őt és Gagót is lesenkiztem, mikor odakerültek a Real Madridhoz, sőt, még utána is. Mondjuk Gagónál nyilvánvalóan nem tévedtem, viszont Higuain hatalmas fejlődésen ment keresztül, igazából ez előre megjósolhatatlan volt, sztem ő maga sem tudja, hogyan is történt ez vele. Mára már valóban egészen kiváló támadóvá vált. Marcelo-ra is nyomokban emlékszem, mondjuk ő ha nem is senki, de nem is világklasszis, azt azért elismerhetjük. Gera nem tudom hogyan jön ide, ő egy Fulham játékos, abból is inkább a cserekategória. Az Európa Ligában elkapta a fonalat, mondjuk ez az egész csapatra igaz volt. Ő tulajdonképpen nem több egy középszerűségnél, attól, hogy magyar, még nem kell benne többet látni, mint amennyi valójában. Egyébként még annyit, hogy nem tudom, hogy mit is állítottam annyira tutira. A lényeg annyi, hogy Subotic és Zapata eredményeik, lejátszott mérkőzéseik és játéktudásuk alapján vannak olyan jók, sőt, minden bizonnyal jobbak, mint az említett olasz középhátvédek. Tulajdonképpen ennyi a mondandóm lényege...

Ismeretlen_102246 2010.05.26. 15:15:35

Az olasz fiatalok az olasz bajnokságban talán csak otthonosabban mozognak nem-e? Hiszen itt nőttek fel. Akkor Subotic, hogy a pöcsbe lenne kisebb zsákbamacska, vagy nagyobb tudású az olasz bajnokságban, mint akár Ariaudo? Nem értem én sem... azaz értem. mmartin szimplán utálod az olasz fiatalokat, de akkor hogy szerethetted meg a Juvét? Itt mindig is fontos volt az olasz fiatalok beépítése és nyilvánvaló, hogy senki sem aranylabdával és elismerésekkel születik, azaz sem Del Piero, sem Chiellini, sem Marchisio nem klasszis játékosként kezdte mégis bizonyítottak... az otthonukban, ahol nyilván nem kell megbirkózniuk a környezettel, ellentétben néhány külföldi játékossal. Ebből máris következik az az egyébként tök egyértelmű dolog, hogy egy olyan játékos, aki nem itt született és még csak nem is játszott az olasz bajnokságban sokkal kisebb valószínűséggel illeszkedik be, mint az itt született, vagy nevelkedett játékosok.

Ismeretlen_102246 2010.05.26. 15:19:10

És ezzel én sem állítottam bizonyosat, csak leírtam, hogy minek mekkora a valószínűsége és bizony, ha kisebb rizikót akarunk bevállalni, akkor inkább Bonucci, Ranocchia, mint Subotic és inkább Giuseppe Rossi, mint Dzeko. Ja és nem divatból támadlak (sztem mások sem). Egyszerűen nagyon szélsőségesen gondolkozol a Juventus eddigi tradícióját ismerve és ugye mi itt Juventus szurkolók vagyunk (tehát a többség ezekkel a tradíciókkal könnyebben azonosul).

Ismeretlen_147985 2010.05.26. 15:22:07

ShyrKahn: értem amit mondasz, csak egyelőre nehezen dolgozom fel. "Ebből máris következik az az egyébként tök egyértelmű dolog, hogy egy olyan játékos, aki nem itt született és még csak nem is játszott az olasz bajnokságban sokkal kisebb valószínűséggel illeszkedik be, mint az itt született, vagy nevelkedett játékosok." Akkor elmondásod alapján, teszem azt, Ronaldo és/vagy Messi, akik nem itt születtek, s még csak nem is játszottak a Serie A-ban, akkor valószínűleg ők nem lennének itt olyan szintű játékosok, mint pl. Pepe vagy éppen Di Natale?

Ismeretlen_102246 2010.05.26. 15:28:43

Nem azt állítottam, hogy minden idegen játékos rosszul játszana, hiszen van ellenpélda rengeteg... azt írtam, hogy a hazai játékosok nagyobb valószínűséggel válnak be, mint a külföldiek (már amennyiben tehetségesek/elismertek szakmai körökben, márpedig Criscito, Bonucci, Ranocchia is bizonyított a bajnokságban).

Ismeretlen_96517 2010.05.26. 15:30:40

héj! faszságokról vitatkoztok, csak szólok! Ha valakinek nincs érdembeli! hozzászólása a cikkben elhangzottakhoz, vagy a felmerülő egyéb témákhoz, akkor psszt...

Ismeretlen_102246 2010.05.26. 15:32:16

És bizony Messi zsákbamacska lenne... a tudása meg van, de Diego-nak is meg van. Az olasz stílus, angol stílus, spanyol stílus nagyon más... és nem csak a stílus, hanem a kultúra is. Valaki vagy meg tudja szokni, vagy nem. Valaki kapásból meg tudja szokni, valaki soha, valaki fél év alatt... stb. Aki ment már ki külföldre élni az találkozott a kultúrsokk fogalmával (stádiumaival) a gyakorlatban is és tudja, hogy miről beszélek.

Victor90 2010.05.26. 15:36:24

Subotic megszerzése hatalmas fogás lenne!!!!!Subotic-Chiellini belső tengelynél,erősebb nem hiszem hogy lenne!!!Ha 20 millio euro az ára akkor annyi,én 25-öt is adnák érte,az ilyen játékosokért nem kell sajnálni a pénzt!!VB után még feljebb mehet az ára...

Ismeretlen_147985 2010.05.26. 15:40:51

ShyrKahn: Oké, rendben van, abszolut érthető. Mondjuk az némileg ellentmond annak, hogy a hazai játékosok nagyobb válószínűséggel válnak be a külföldiekkel szemben, hogy az Inter gyakorlatilag értékelhető olasz játékos nélkül triplázott ebben a szezonban. Persze, erre azért nincs sok példa, azonban most megtörtént. Igazság szerint az a jó, hogy ha az olasz ill. a külföldi játékosok létszáma valamilyen szinten szinkronban van egymással, viszont a jelenlegi keretben van már épp elég hazai játékos, s feltételezve, hogy külföldi játékos(ok) is távozni fog(nak), nem feltétlenül csak olasz futballistákban kellene gondolkodni. Sajnos a jelenlegi olasz labdarúgás nincs azon a szinten, hogy abból a Juventus olyan erőket merítsen, mellyel esélyesként indulhatna azokban a sorozatokban, amelyekben rajthoz áll.

Ismeretlen_102246 2010.05.26. 15:47:04

mmartin: Az utolsó mondatodon kívül mindennel egyetértek.

Ismeretlen_137099 2010.05.26. 15:50:04

Végre én is, persze kivéve az utolsó mondatot:)

Ismeretlen_150170 2010.05.26. 15:57:33

ezzel most én is egyetértek! :) Az inter nagyon jó példa erre, bár lehet hogy Mourinho a tadzsikisztáni válogatottal is BL-t nyerne! :)

Arnijuve 2010.05.26. 18:16:41

Na hát én most türelmesen nekiültem és elolvastam az összes itteni kommentet...szózserint sírtam nevettem minden volt már ...hol örömömben hol bánatomban hol csak azért mert akkor hülyeségeket olvastam hogy már fájt XD de sztem nem kell szidni senkinek senkit! pont ezért kommentelünk hogy megismerjük a másik véleményét! nem mindenki gondolja úgy ahogy mondjuk én ezzel tisztában vagyok! de azért énis elmondom a véleményem. egyébként az említett játékosok bármelyike jólenne a védelembe...már mindenki bizonyított valahol ki a bundesligába ki a seria a-ban...és most a kettő közel egy szinten van csak más a játékstílus. én ezért részesíteném előnyben a seria a-ban játszókat

Ismeretlen_128149 2010.05.26. 19:13:01

Szerintem jöhet ez a csávó. Visszajön még Ariaudo. Mexés/Bonucci/Kjaer ből kettő. Ott van még Chiellini. Sagna - Melo csere. Cácerest megtartani, Criscito visszahozni, és Molinarot is. Távozna: Legro, Canna, Zebina, Grygera, Grosso, DC

babo410 2010.05.26. 20:20:47

Sztem jöhet, De lehet inkább tényleg Kjaer kéne 12-ért? Túl sok élklub figyeli ahhoz, hogy olcsón megszerezhető legyen. Mmartint nem értem, a fiatalokat renfdre fikázza, pláne ha olasz. De ha fél Európa figyeli, akkor meg feltétlen kell, csak vagy drága, vagy úgyse tudjuk elhozni, mert itt szerinte csak f*szok ülnek a vezetői székben. Pedig már nem! És nem értem Mmartint miért drukkol olasz csapatnak, és pláne miért néz olasz bajnokságot, ha nem is hisz az olaszokban, meg szerinte szar? Pedig csak bízni kéne a fiatal tehetségekben. Máskülönben az olasz játékosok életükben nem lesznek jók. Lehetőség. Ez a kulcsszó.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása