Csak három játékos helye biztos az új, olasz Juventusban

Teljesen új csapat épülhet Torinóban.

Mindössze három játékos maradása biztos a Bianconerinél: Del Piero, Chiellini és Marchisio minden bizonnyal jövőre is a Juventusban játszik majd. A többiek viszont megfelelő ajánlat esetén távozhatnak, állítja a Tuttosport és a Corriere dello Sport.

A pletykák szerint Trezeguet, Camoranesi, Grosso, Poulsen, Cannavaro és Salihamidžić új csapatot kereshet magának, mivel biztosan távoznak Torinóból. Buffon állítólag maradna, de ő és Marotta még egyeztet a jövőben a kapus sorsáról.

Ugyanakkor az új vezetőség a megszellőztetett információk alapján elsősorban olasz játékosokat igazolna, sőt, Beppe Marotta meg is szólalt az ügyben.

"Én a 'Made in Italy' szlogen pártfogója vagyok. Az itteni játékosokra nagyobb a garancia."

A Tuttosport már tudni véli, az új jelszó szellemében kik érkezhetnek nyáron a Juventushoz: Leonardo Bonucci, Domenico Criscito, Mattia Cassani, Alberto Aquilani, Gaetano D'Agostino, Angelo Palombo, Giampaolo Pazzini és Giuseppe Rossi nevét tartalmazza a lista.

Bonucci és Criscito ellenében néhány fiatal - Ekdal, De Ceglie, Pasquato, Giovinco, Ariaudo közül valaki(k) -, Palladino, illetve talán néhány millió euró kerülhet a Genoa csapatához.

Középpályára Aquilani az első számú kiszemelt, de Palombo és D'Agostino neve is komolyan felmerült. A csatársorba Pazzini a legvalószínűbb érkező, ő Trezeguet helyére jöhet, Amaurit pedig Rossi helyettesítheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr134652474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_147985 2010.05.23. 10:47:32

Nagyon jó dolog, hogy az olasz játékosokra építünk, hiszen az olasz futball jelenleg hatalmas utánpótlásbázissal bír. Nagyon komoly tehetségek vannak a mai olasz labdarúgásban, igaz, most hirtelen egy név sem jut eszembe. Egyébként egyre inkább úgy tűnik, hogy a legnagyobb problémánk ez a Marotta nevezetű személy lesz. Most már 100%-os bizonyosággal lehet állítani, hogy ez az ember azt hiszi, hogy a Sampdoria egyenlő a Juventusszal, s úgy gondolja, hogy azok ill. a hozzájuk hasonló játékosok, akiket Genovába vitt, majd a Juventusban is megállják a helyüket.

Kotrevák Kelly 2010.05.23. 10:49:50

Komolyan nem értem, mi a faszért kell Buffonról egyeztetni!? Miénk a világ legjobb kapusa, akiben még legalább 5-6 év benne van! Azért adjuk el, h utána vegyünk egy szarabbat, olcsóbban??? Mi ebben a logika??? Alap a jó kapus, ha az nincs, szart sem ér a csapat. Megérteném, ha 36-38 éves lenne, de így!??? Ezek nem normálisak!!! Ha eladják, befejeztem az olasz focit!

Ismeretlen_137099 2010.05.23. 10:50:08

:)

Ismeretlen_53881 2010.05.23. 10:52:06

Nyilván ezek eddig csak pletykák, de egy kicsit azért elkezdtem aggódni.

Takacs Marcell 2010.05.23. 10:59:23

Én a távozók listáján nem látom:Melo,Zebina,Grygera hármast szerintem ha ezeket eladnánk sokkal többet érnénk vele minthogy Grossotól szabadulnánk meg(szerintem Grosso tökéletes lenne cserének)

Ismeretlen_141491 2010.05.23. 11:00:57

8 olasz játékost aligha szerzünk meg a nyáron, de azért jól hangzik! :)

Ismeretlen_114321 2010.05.23. 11:09:25

Nekem is rögtön az ugrott be, mint mmartin91-nek, hogy megnézve például az olasz válogatott keretet mégis milyen balfékokról lehet itt szó. Egy-két fiatal olasz és primavera játékos nem lenne rossz, de azért tényleg ne csináljanak belőlünk olasz válogatottat (így is azokból áll a csapat, csak éppen tapasztalt nyugdíjasokból, nem taknyos kölkökből). Ebből a listából max. 3 ember kellene nekem, de az is inkább csak 2.

matyika 2010.05.23. 11:13:01

Én azt mondom ,hogy jó hogy nálnuk kialakult már az új vezetőségi team illetve megvan már az edző személye ! Ezt gyorsan kikéne használni az ugyanis Milan és az Internél nincs meg az edző személye !Ez pedig átigazolásoknál nagyon nagy előny ,hogy mi hamarabb letudunk csapni talán egy-egy játékosra !

frustrate 2010.05.23. 11:13:50

Kotrevák Kelly: Öröm nézni, hogy él még olyan ember ebben a dimenzióban és tér-idő kontinuumban, aki felhúzza magát egy átlag tuttosport cikken. Gratulálok, hogy képes vagy ilyeneket elhinni.:D Megsúgom neked... Vannak juvéhoz közelálló hírforrásaim, akik azt hallották biztos forrásoktól, hogy Batman lesz az új kapus és Joker lesz a csatárunk. Ironman pedig az új masszőr.

babo410 2010.05.23. 11:43:08

Na ez olyan kacsa, hogy csak na! egyik Tuttosport, és már egy ideje az kering, hogy Del Neri nem engedi el Buffont! Vagy az volt kacsa? Meg mi az, hogy csak olaszokat akarnak? Meg megint előjött egy-két olyan név, akiket régebben akartunk, pl. D'Agostino, meg Aquilani. És miér kéne Giovincot, Ekdalt, meg Pasquatot eladni? Ők jó játékosok, csak végre a fiataloknak is teret kéne adni. Mmartin meg már megint ezzel a fiatalok ellen érzett mérhetetlen utálata! CR és Messi is fiatalok! Én annak örülnék, ha páran az ifiből lehetőséget kapnának nálunk! Ja és Marotta egy jó szakember, tehát ez a hír már csak ezért sem igaz. Ki az a hülye, aki csak saját nemzetéből választ játékost? Meg az nem a válogatott? Ha nemzetközileg el akarunk érni valamit, akkor nem csak olaszok kellenek. És ezt tudják a vezetőink is. Régen is volt itt Zidane, Davids, Nedved, Deschamps, Omar Sivori, Platini, stb. Nem lehet sikereket elérni csak olasz játékosokkal! VB-n, EB-n igen, mert ott a többi csapat is a hazája játékosaiból áll, de egy BL-ben, EL-ben meg össze vannak válogatva a csapatok minden honnan jó játékosokkal. És én ezt a hírt hülyeségnek tartom. Párdon, ez nem hír, csak egy kitaláció. Ennyire nem hülye senki a Juvénál. Meg szerintem abban a pletykában több ráció van, hogy Kjaert, Kolarovot, Vargast is figyeljük. És szerintem közülük egyik fog is jönni. És én szeretném itt látni Criscitot is, meg jó lenne, ha maradna Gio is. Én tudom, hogy jövőre jó csapatunk lesz. És szerintem ez a pletyka onnan jön, hogy Marotta valami olyasmit nyilatkozott, hogy ő az olaszokra helyez mindig nagy hangsúlyt. Ebből jött le ez. Ez a hír kacsa. Ennyire nem hülye marotta!

adam0123 2010.05.23. 11:48:11

mmartin91! nem akarlak megbántani,de a hozzászólásaidon jókat mosolygok :)

Csülök 2010.05.23. 11:53:51

Pazzini-Rossi ? Fincsi:D Király is lenne! Vargast feltétlenül meg kéne venni! Schweini is jöhetne,bár én jobbra raknám!

Victor90 2010.05.23. 12:04:02

Én is nagyon jókat mosolygok,csak az a legnagyobb baj,hogy igaza van!!!Ilyen Palombo,D'Agostino,Pazzini féle töltelék játékosokkal mi mit akarunk elérni a jövőben????Őszintén??Pazzini-t leigazoljuk kidurran mint 1 lufi,ezt sajnos előre látom!Ott van meglehet nézni a sintert,1 olasz lépett tegnap csereként a pályára,a Hosszabításban!!Leszarom,hogy nincsen Olasz a csapatba,de így nem fogunk nyerni jó pár évig semmit,ha ilyen középkategóriás Olasz játékosokat fogunk igazolni!!Aquilani játszik 1 szezonba 5-6 meccset,a többin táppénzen van,van értelme leigazolni????Nem hiszem el.....jövőre lehet nem 7-dikek leszünk,hanem 5..!!!Valaki szóljon már Marottáéknak,hogy a Juventus nem 1 Samp!!!

Ismeretlen_99954 2010.05.23. 12:24:36

ezt a Made In Italy dolgot remelem ugy erti, hogy a Serie A-bol igazol (nem feltetlenul olaszt), mert akkor reszben igaza van, hisz kissebb a rizikofaktor bar tudom, hogy csak pletyka, de lassuk egyessevel: Leonardo Bonucci - na o egy nagyon jo otlet, nagyon fiatal, es Chiellini utan a legjobb olasz belso vedo Domenico Criscito - ezt mar mondtam, nagyon jo lenne Mattia Cassani - nem egy rossz jatekos, de meg egy ilyen Juvehoz is kevesnek erzem Alberto Aquilani - ha nem dragan el lehet hozni, es tudja azt nyujtani, amit a Pool elott, akkor meg akar be is valhat Gaetano D'Agostino - most volt egy gyengebb idenye, de jobb, mint Melo, es tud hatulrol szervezni, amit pl Sissoko sem tud Angelo Palombo - az idei ev egyik felfedezettje, szerintem johetne Giampaolo Pazzini - volt egy jo idenye, kicsit rizikos, de meg lehet probalni Giuseppe Rossi - az o neve elokerul allandoan, de nem ertem hogy miert, volt egy jo szezonja, azota egy Villarealban, meg egy spanyol bajnoksagban nem tud tartosan jol jatszani (ertsd folyamatosan golokat rugni, ha a spanyol vedoknek nem tud, olaszorszagban a felpalyan is alig jut at :P), ha elhozzuk csak azert, mert olasz, en tokon szurom magam

Ismeretlen_128149 2010.05.23. 12:27:55

Hát van 1-2 jó név abba az olaszításba: Bonucci, Criscito, Aquillani,Pazzini esetleg D'agostino/Palombó jöhet. Cassani az ki a rák? Rossi az meg nem csatár... A Távozók felsorolásával egyet értek. Buffon maradjon, de ha utód kell neki, akkor Manuel Neuer / Igor Akinfeev legyen az. Továbbá kellenek a légiósok is. Schweinsteiger nagyon jó lenne, és még David Silva és akk van 2 jó szélsőnk, és Giovinco és Diego is kaphatna a széleken játéklehetőséget. Az is jó lenne, ha egy Melo Sagna csere valóban létrejönne, mivel szerinem Ha jön 2 olasz középső Melo felesleges + Sagna a világ legjobb Jobbhátvédje, bár sokak szerint Maicon és Dani Alves előtte vannak... Lényeg, hoyg erős keret legyen. Annyit még, hogy Ariaudot is itt az ideje komolyan venni. Visszahozni, és számolni vele mert zseniális védő!

zoolko 2010.05.23. 12:29:11

végre eladják ezt a gyenge keretet:)vagyis csak remélni tudom, kivéve Buffont! az összes topcsapatot megnézitek, milyen kerettel rendelkeznek?! chelsea, barca ,real ,bayern stbstb. Juvés vok és nem szeretem az intert, de ez a bl kupa kellett:P

Juveboy24 2010.05.23. 12:31:55

Ezek még mindig egy reálisabb kamu cikk, mint a Schweinsteiger, Robben leszerződtetéséről szóló volt.... bár én örülnék a legjobban Robbennek. A tegnapi meccsen utáltam meg végleg a Blanc-Secco párost. Annak idején simán elhozhattuk volna a Genoa-ból Milito-t, de nem... minek ide, mikor mehet az interbe is.

babo410 2010.05.23. 12:33:58

Gyerekek, ezek csak pletykák, másrészt meg én nem szeretném, ha sinter II. lennénk!!! Kellenek az olaszok, de ne úgy, hogy Gio el, Pazzini, Palombo meg be! Akkor sokkal inkáb Gilardino, aki a teljesítményét nézve már a Milant se értettem miért adják el? És a Fiorban se olyan rossz! Habár őt se kedvelem annyira! Rossi nem kell szintén. Milanban 94 mérkőzésen 36 gólt lőtt! Mondjuk én egy nála is gólerősebb játékost szívesebben látnék, talán Militot nekünk kellett volna anno megszerezni. Vagy hozzuk haza Lanzafame-ot. Ő jó csatár. Mondjuk nem tok hirtelen olyan csatárt, aki nem 35-40 milla és gólerős, akár 26 gólt, vagy többet lő egy szezonban. De Pazzininek néztem a góljait, láttam pár Samp meccset, és nem az igazi. Nincsenek olyan hűha góljai. Nem rossz, de nem iks kiemelkedő. Youtube-on megnézhetitek. És szerintem hozzunk olaszokat, de csak jókat, és találjunk megfelelő egyensúlyt az olasz és külföldi játékosok vonatkozásában.

babo410 2010.05.23. 12:39:49

Anno akartuk is Militot, de lehet, hogy az Gabi volt a tesója? Mindegy. Ő most a Barca játékosa, és a Barca ritkán nyúl mellé. Vele jól jártunk volna, pláne, hogy helyére Andrade jött, akiről tudható volt, hogy sokat sérült. Habár ez nem volt benne még így se a pakliban, ami lett vele!

John Paul Jones 2010.05.23. 12:41:06

Montolivo nem lenne talán olyan nagy melléfogás, bár őt nem említették még a Juvéval kapcsolatban. Sajnos...

Ruida 2010.05.23. 12:54:11

mmartin91 Az, hogy te írtozol a fiatal tehetségektől nem azt jelenti h. nincsenek:D Csak h. 1-2 nevet emlitsek: Kapus:Fiorillo Védő:Motta,Bocchetti,Criscito Kp:Abate,Cigarini,Candreva,Giovinco Csatár:Balotelli(olasznak "kell" tekinteni),Acquafresca Tudom h. neked mindneki selejt aki olasz és fiatal...és úgysem foglak soha meggyőzni...de szerintem igen is van jövője az olasz labdarúgásnak. Jelenleg nem tudom h. állnak a fiatalabb korosztályok...de 1-2 éve az u21es csapatunk az egyik legjobb volt, az biztos!

bali 2010.05.23. 12:56:04

Buffon Del Piero Chiellini Marchisio Gio maradjon a többi már nem érdekel ki jöv vagy megy...

Szabi 2010.05.23. 12:58:26

Az olasz játékosok legyenek többségben az nem vitás... De ha nem minőségi az egyén akkor felesleges! Pepe biztos, hogy jó szélső de messze nem olyan kreatív mint pl.: Camoranesi fénykorában... Ilyen szempontból Krasical vagy David Silvaval jobban járnánk... "Egysíkú", sablonos játékosokból így is van elég! Ígéretekből az elmúlt 3 évben sem szűkölködtünk, most már azért nyerni is kéne vmit!

Takacs Marcell 2010.05.23. 13:01:06

Én örülök ennek az olaszosításnak persze csak akkor ha olyan játékosokat igazolunk amiket kell,de azért nem árt pár posztra külföldit is szerezni sőt kötelező,hát azért azt elmondanám hogy az Inter keretében 3 olasz van EZ MILYEN OLASZ CSAPAT??? Kellene egy olyan szabály hogy min.mennyi olasz legyen a KEZDŐBEN.A JUVENTUS legalább olasz csapat erre legyünk büszke ebben a szezonban,mert sajnos másra nem lehettünk.

Ismeretlen_114321 2010.05.23. 13:15:46

Palombo 18, Pazzini 20, D'ago 20, Rossi 20 millió. képzeletben el is költöttük a pénzt a nagy semmire. úgyhogy így számoljatok. nekem maximum Criscito és Bonucci kellene, ők is azért, mert fiatalok és olcsók, na de nehogy már olyanokat igazoljunk, akik közelebb vannak a 30-hoz, mint a 20-hoz (D'ago és Palombo), meg olyanokat, akik kettő egyeneset belerúgnak a labdába, és máris tehetségnek vannak kikiáltva. akkor inkább építkezzünk a primaverából, néhány srácot fel lehetne hozni és céltudatosabban kölcsönadni és játszatni. 20 milliókat normálisabb játékosokért is ki lehet szórni, úgyhogy elég az Udinese meg a Samp kizsákmányolásából, merthogy ezt csinálják (próbálják) már évek óta.

epaska 2010.05.23. 13:19:36

4 év múlva...:) Buffon De Silvestri Chiellini Bonucci Santon Marchisio De Rossi Marrone Balotelli Mustacchio Paloschi

Ismeretlen_128149 2010.05.23. 13:47:35

epaska 4 év múlva Buffon fogadni mernék, hogy nem lesz a Juve kapusa...

adam0123 2010.05.23. 13:48:01

Victor90! nem azt mondtam h a felsorolt játékosokat meg kell venni, hanem cs 4-et kb. gondolok itt: Bonuccira,Criscitora, Pazzinire v Rossira. egyébként csatársorba jobban örülnék ha inkább Immobilet beépítenék mellette Gignac v Suarez lenne

Ismeretlen_114321 2010.05.23. 13:49:27

Suárez +1 :D

Kotrevák Kelly 2010.05.23. 13:59:24

frustrate: sajnos nem csak a tuttosport irogatja folyamatosan a Buffon távozásáról szóló cikkeket és asszem nem csak én lennék egyedül kiakadva ebben az univerzumban, ha eladnák Buffon! Különben meg semmi közöd hozzá, h én min húzom fenn magam! Foglalkozz a saját dolgoddal! Örülj csak nyogodtan majd grigerának, zebinának és társaiknak, akik majd továbbra is Torinóban rontják a levegőt! Bár remélem, mennek a lecsóba.

Kotrevák Kelly 2010.05.23. 14:03:14

frustrate: Különben én inkább Incredibel Hulkot tenném a kapuba, mert nagyobb helyet foglal el, csatárnak meg egyértelműen Supermant, mert őt senki sem állítja meg...

Diego89 2010.05.23. 14:07:19

nekem ez kurvára nem tetszik, h csak olaszok kellenek. ez valami nagy hülyeség sztem. ha ez igaz télleg elérjük h a Juve 1 középcsapat lesz.

Diego89 2010.05.23. 14:13:12

gyerekek a Rossi meg 1 szar. azon mit szerettek annyira??? nem 1 nagy szám és akkor még finoman fogalmaztam. vicces, hogy itt sokan a kezdö 11 et csak olaszokbol tennék ki, aminek valószinü h hatalmas bukás lenne a vége. nem véletlen h a mai csapatok 90%-ában iyen nincs. szval én nem örülnék ennek.

Tony 2010.05.23. 14:30:25

Hagyjuk már ezt az olaszosítós szart! Jó,hogy a Juve a legolaszabb meg minden,de ez 1 baromság,minden sikeres,nagycsapatot jelenleg(tlán Barca kivétel) főleg külföldiek visznek. Idehozni ezt a sok selejtes senkit csak azért mert olaszok,szerintem közröhej. Meg kell találni az egyensúlyt,de külföldiekre nagy szükség van.Fele-fele arány pont jó lenne. 1-2 spanyol,holland játékost szívesen látnék itt. Olaszország jelenleg nem tart ott,hogy 1 csak olaszokból álló csapat sikeres tudjon lenni. (Én ráadásul inkább külföldi edzőt is hoztam volna,de ez már mind1)

Diego89 2010.05.23. 14:34:19

Tony a szívemből szóltál teljes mértékben:D:D nem akartam ennyire őszinte lenni, de tök igazad van. Ezért is örültem volna Beniteznek. most majd del neri felvásárolja fél olasz országot.

momo 2010.05.23. 15:55:07

neharagudjatok már de ez így egy szar lesz...szerintem most az olasz játékosok sehol sincsennek..pár kivétel van csak.itt ez a rossi gyerek például szerintem egy forintot sem ér.bonucciért sem rajongok..szerintem kjaer egyértelműen jobb védő mint ő..cassani nevéről hallani sem akarok..palombo jó de már 30lesz és d'agostino sem épp egy sztárjátékos szerintem...olasz játékost én az új juventusba csak aquillani-t meg pazzini-t mondom jónak!szerintem ha 3-4 olasz van a kezdőben épp elég, attól még lehet olasz focit játszani lásd inter..igaz szerintem inter az már undorító h kezdőben 0 olasz ,keretben kb 3om.

juvem 2010.05.23. 15:56:56

Tony a barcát sem csak a spanyolok húzzák:) ha nem lenne ott Messi csak 2.ok lennének! Xavi a legjobb iránító a világon de Messi nyeri áltban nekik a meccseket! a teljes olaszosítással nem értek egyet mert faszság, és sztem ez kamucikk! olyan itt nem lesz főleg mostanság ki az olaszoknál aki akk sztár lenne h a BL meccseken az ellenfelek félelemmel mondják ki a nevét?!?! nincs ilyen per pill! meg ha olaszosítunk akk mi a k*rva életért akarnánk eladni Buffont aki az OLASZ VÁLOGATOTT 1számú hálóőre! sántítanak ez a cikkek sztem -----------------Buffon--------------- Caceres---Chiellini---Kjaer---Criscito .......--Marchisio----Palombo--Vargas ---------Diego----------------------- -------------------Pazzini----------- tessék jobb futóba egy technikás gyors játékos aki jól ad be és elégedett lennék a köv. évben a kezdővel ha nem lenne folyton sérülés... ami jövőre is lesz mert nem vagyunk képesek elmenni a kibebaszott edzőpályáról!

supeter 2010.05.23. 16:08:28

nem vagyok egy konfrontatív típus, főleg nem virtuálisan, de mmartintól meg kell hogy kérdezzem: ez valami különös kéjjel tölt el, mikor a nálad kissé több juve meccset megélt, és józanabbul gondolkodó embereket felhúzod az felszínes idiótaságaiddal? nézz utána a következőknek: moreno torricelli, alessio tacchinardi, antonio conte, cristian vieri, angelo di livio, gianluca zambrotta,pippo inzaghi, ja és alessandro del piero (talán ő ismerős neked is) - tudod, hogy ők hol voltak a juve előtt? én pont az ilyen játékosok, és az őket felfedező edző miatt lettem még fanatikusabb juve drukker..

Victor90 2010.05.23. 16:11:08

juvem!!Tévedsz!!!!!Ha Messi mellett nem lennének olyat társak....Xavi,Iniesta (ugyan a bajnokság végefelé sérült volt )...Pedro....és még sorolhatnám,hogy Messi-nek milyen társai vannak...Itt a Juventus-ba Diego-nak például milyen társai vannak??Amauri??Jakesz fél szezonon át sérült volt..Dp?? már öreg,lassú,kiégett sajnos...Poulsen...???1dül Marchisio akivel elégedettek lehetünk...de ő koránt sem 1 Pedro szint!!!A Barca megteheti hogy 25millió eurós játékost leültet 10meccsből 9szer a padra,de most perpill mi ezt korántsem tehetjük meg!!!Akikre szüksége van a csapatnak:3 db védő (Lichsteiner v Van Der Wiel,Kjaer v Zapata,Kolarov),3 db középpályás (Vargas,Krasic,középső középpályás fogalmam sincs most) és legalább 1 csatár (Suarez v Dzeko)!!!Ez 7 játékos...ennyit mi nem fogunk igazolni úgyse,úgyhogy nem tudom mi lesz emberek,de én sok jót nem várok.....!!!De azért 1 ÖRÖK:FC Juventus!!!!!!

Victor90 2010.05.23. 16:16:59

Mondjuk Marchiso-és Pedro összehasonlítása elég nagy hülyeség volt,de Diego-nak támadó játékba szinte nincs társa,1dül meg őt kiveszik a játékból..és én erre értettem..!!1 kezdő 11-be minimum kell 4-5 (támadó szellemű) minőségi játékos, hogy a támadó játék sikeres legyen!!

juvem 2010.05.23. 16:41:17

Victor90 sztem nem tévedek csak az 1 csapat:) és ott tudják h kell megjátszani a legjobbjukat és hogyan kell segíteni őt:) szerintem:)

Torinojuve 2010.05.23. 17:33:14

Persze olaszok tényleg annyira pengék hogy ha a sinterbe nem lenne olasz meg se nyerte volna a BLt mi?????????????????? Itt volt az élő példa

g3ronymo 2010.05.23. 18:47:01

istenem mekkora egy baromsag!!!!!! a juventus mindig is hires volt, h sok olasz jatekost foglalkoztat, na de ne essünk már át a ló túloldalára4!!!!!! a legjobb arány a fele-fele! csak emlékezzünk vissza a csapat összetételére a caliopoli előtt!!!!aki külföldi volt: Nedved, Trezeguet, Vieira, Emerson, Thuram!!!!!!!! akkoriban kicsit meghatározó játékosai voltak a juvénak, ugyhogy ez a 100% olasz duma egy BAROMSÁG!!!

gaborjuve 2010.05.24. 02:29:27

Olasz kell, de nem kell túlzásba esni. Egyetértek azokkal akik e mellett voksoltak. Schweinsteiger leigazolása nekem esélytelennek tünik, hacsak nem beszélget vele Moggi :D Én 7 mezőnyjátékost igazolnék: Criscito(olasz): Hosszú hosszú évekre meghatározó ember lehet a védelem bal oldalán. Egy próbát kell tenni vele. Bonucci(olasz): Fiatal, olasz, tehetséges. Van der Wiel(holland): Mint criscitonál, csak a jobb szélen lehet meghatározó évekig. Vargas(perui): Jelenleg egyik legjobb balszélső, és még van benne jópár év. Arda Turan(török): Miért nem emlegetik őt sehol??? Egyik csapat se akar lecsapni rá :S Én ezt nemnagyon értem, pedig támadásban bárhol bevethető, és jól kiegészítenék egymást Diegoval. Suárez(uruguay): Kreatív gólvágó. Ha őt nem, akkor a nemtudom miért ilyen drága Pazzinit(olasz) is el lehet hozni. Defour(belga) vagy Inler(svájci) : Kettejük közzül az egyiket, hogy legyen egy jó mélységi irányítónk, aki tud védekezni. Kellenek az idegenlégiósok, mert egyes posztokra, nincs jó olasz játékos.. A cikk meg kamu. Lehet pár pontban nem értünk egyet, de szerintem ezek a posztok mind gyengepontok. Csodát nem lehet várni. Melonak még adnék egy évet, bár ezért lehet lehurrogtok, de már a végefelé mutatott valamit. Többet tud ő ennél.

alessandroitaly10 2010.05.24. 14:44:43

Sztem ez remek lenne,főleg cASSANO!

Ismeretlen_108746 2010.05.24. 17:54:24

Az eddig szivárgó pletykák alapján sok jóra nem lehet számítani a következő szezonban. Ezeknek az embereknek a Sampdoria-nál kellett volna maradniuk, mert látni kell, hogy a "Made in Italy" programmal, s főleg az ezzel kapcsolatosan felmerült nevekkel, egy lépéssel sem jutunk majd előbbre.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása