Marotta: "Del Neri is jön velem a Juventushoz"

A mai napon Giusebbe Marotta is megerősítette, hogy hamarosan csatlakozik a Juventushoz.

Giuseppe Marotta

Sőt, Marotta arról is beszélt, hogy Luigi Del Neri is követni fogja Torinóba.

"A Juventusnál most teljesen érthető a nyugtalanság, az én feladatom lesz visszaállítani a klub szilárdságát. Nyolc évet töltöttem a Sampdoriánál, sikerült elérnünk ezt a hihetetlen célt, és bejutottunk a Bajnokok Ligájába. Most azonban új, ösztönző kihívásokra vágytam. Sokat kell majd dolgoznom, de nagyon optimista vagyok. A következő napokban beszélek majd a Sampdoria vezetésével, és megbeszéljük a távozásom részleteit."

"Del Neri követni fog Torinóba. Készen áll erre a munkára, de előbb még beszélni fog a Sampdoria elnökével, Riccardo Garronével."

A Sky Sport 24 legújabb hírei szerint a találkozó már meg is történt, és Luigi Del Neri valóban elhagyja a genovaiakat, és követi Marottát a Juventushoz.

A két szakember átigazolását azonban még egyik klub sem erősítette meg hivatalosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr314652436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mimi 2010.05.17. 13:48:10

Majd meglátjuk mi lesz, de sok sikert!

Mátéé 2010.05.17. 13:52:56

Del Neri nem olyan rossz választás.. Lehetne rosszabb is :) Majd kiderül mi lesz :) Én bizakodom. Ha viszont Diego-t eladjuk akkor kezdhetjük elöröl a bevásárlást -.-

Ismeretlen_119096 2010.05.17. 13:59:42

igazából nincs a piacon elérhető jó edző sztem...meglátjuk mi sül ki ebből.Lippit elfogadnám még a szakmai stábba.Bettega sem tudott már segíteni,mondjuk helyette.Agnelli-Marrotta-Lippi lehetne az uj triád. Remélem egy ütős csapatot fognak építeni,fiatalokkal,ambíciózus játékosokkal,a selejtek nélkül...

Arnijuve 2010.05.17. 14:01:23

jöjjenek! végülis del neri valahogy csak el bírt egy cassano pazzini kettőssel akik nem épp a legkezelhetőbb páros a világon és a nemolyan egetverő bajnokokból álló sampdoriát a 4.helyig hozta.... bár lehet hogy azért jön ő mert már zakknál és csiránál nemtaláltak rosszabbat......:D legalább a bl indulás legyen meg...mégha egy juventusnak nemis ezt a célt kéne kitűzni ja és Mátéé sztem nemadjuk el diego-t del neri megtalálja majd a helyét...és remélem giovinconak is

Ismeretlen_150170 2010.05.17. 14:05:02

Szerintem Del Neri-vel nem lesz gond, legalábbis nagyon remélem. A vezetőségen múlnak inkább a dolgok, a jelen és az elmúlt 4 év ezt igazolja. Hozzá nem értők igazoltak, költötték a pénzt ész nélkül, nem megfelelő jáékosok érkeztek nem megfelelő posztokra. Az igaz hogy se Ciro se Zacc nem voltak a szakma csúcsai de egy rendesen összeszedett kerettel lett volna csak esélyük a bizonyításra! A Juve játékosok egyénileg tényleg nagyon jók viszont ütőképes csapatot nem lehetett csinálni belőlük nem voltak összeillők. A sampdoriánál szerényebb képességekből is megtalálták az összhangot, reméljük hogy ezt a szakmai potenciált a juventushoz érkező samp vezetők itt is kamatoztatni tudják!

Ismeretlen_125576 2010.05.17. 14:14:58

Szerintem szinte biztos, hogy Del Neri lesz az új edzőnk, hiszen mindenképpen a VB előtt meg kell hogy legyen az új vezér, mivel a VB-nek július 11-én vége, és július 29-én EL-selejtező 3. forduló, amiben már mi is részt veszünk, szóval nem sok lehetőségünk van.

Norbi 2010.05.17. 14:33:06

kambuc: Ez már egy ideje eldőlt, hogy ő lesz az új edzőnk, csak az a kéréds, hogy ma v szerdán mutatják be.

Nemirov 2010.05.17. 14:35:47

Hááát, nem repesek a boldogságtól,de sok sikert neki és remélem feledtetni fogja ezt a borzasztó szezont. Egyébként ha Pellegrinit kidobják a realtól szerintem ő is jó lenne ide.

Ismeretlen_22017 2010.05.17. 14:42:48

A hírt most már Riccardo Garrone is megerősítette. "Del Neri távozik. Úgy tudom, hogy a Juventushoz igazol. Hamarosan kiadunk egy hivatalos közleményt, és holnap sajtótájékoztatót is tartunk."

tataboy 2010.05.17. 14:54:30

Jó lenne egy cikk erről a Marottáról hogy hol volt eddig mit csinált mit ért ilyesmi,meg Del Neriről is! Ha megoldható persze! :)

Ismeretlen_128149 2010.05.17. 14:55:10

Hát üdv a csapatba Del Neri...vére elértél vmit a spampdoriaval, msot jöhecc ide a szemétdomb közepére...te leszel a korona...Gondolom hamarosan bejelentik Pazzini érkezését is...vele kezdek megbarátkozni...

blake 2010.05.17. 15:04:00

Nem tudom mit is mondhatnék erről nem egy nagy név fürdött be már itt eddig habár az a játékos poszt volt inkább. Szal Moggi mit mond?:D

Diego89 2010.05.17. 15:05:15

Pazzinit nem szeretem. nem örülnék ha ide jönne. tiszta Amauri lesz az is.

csuma 2010.05.17. 15:06:44

Hát meg kell, hogy mondjam nem örülök. Vele kb. ugyan ott tartunk, mint Zaccal. Hihetetlen, hogy a vezetőség képtelen egy "mester" edzőt elhozni...oké, hogy nincs a piacon olyan edző aki felérne szeretett klubunk nevéhez, de ez már tényleg nevetséges...Komolyan egyre lejjebb süllyedünk. Ranieri - Ferrara - Zacceroni - Delneri... Közülük még Rani papa a legjobb, Ferraraban benne volt az új "edző tehetség" lehetősége, Zacceroni valaha vezetett egy Milant, egy Intert, Delnerinek még nemzetközi tapasztalata is alig van (ha van). Szerintem ez elmúlt 4 év leginkább azt igazolja, hogy a félmegoldások nem megoldások. A vezetőség töketlen, ez tény. Egyszerűen nem értenek a focihoz, és azt gondolják, hogy jó játékosokhoz elég egy b,c kategóriás edző és máris jönnek az eredmények. Baszod, valakinek össze kell raknia azt a csapatot!!! Kicsit erős hasonlat, de egy edző olyan, mint egy hadvezér. És kérdem én, mit ért volna a francia hadsereg Napóleon nélkül? Mit ért volna az angol flotta Nelson nélkül? Szart se. Már az elején elbaszták az egészet, illetve akkor amikor elhozhattak volna egy Hiddinket, egy Benitezt. És persze most is, mert képtelen elcsábítani egy neves edzőt.....érdekes a Realnak ez mindig könnyen megy. Most éppen Mourinhot fogják elhozni egy vszeg triplázó Intertől!!! Kérdem én, mi miért a szaor edzőn spórolunk???? Miért nem inkább az olyan balfasz játékosokon akiket azt hiszem fölösleges h felsoroljak. Na sziasztok ui.: azért remélem tévedek és Delneri valami istentelenül nagy edző lesz nálunk....

Ismeretlen_22017 2010.05.17. 15:10:00

@tataboy: ha hivatalosan is bejelentik az érkezésüket, lesz cikk róluk.

tataboy 2010.05.17. 15:11:36

Ok,köszi! :)

Mr.Ocean 2010.05.17. 15:32:18

Meglássuk mire elég Del Neri. Az igazolásokon sok minden fog múlni még. csuma, 2010. május 17., 15:06 Elég buta példa volt a Real. A Real az mindig Real marad, ráadásul abból a triplázó Interből vinnék el a Mourinhot ahol speciel úgy fest idén mindent visz és mint az már többször hangoztatta nem épp az olasz bajnokság a szívecsücske ezért lehet új kihívásokat fog keresni ami nekünk akár még jó is lehet, hiszen zseniális edző. Több szerencsét a köv bajnokságra és reménykedjünk, sajnos jelenleg ez maradt..(:

Ismeretlen_99954 2010.05.17. 15:36:18

a Samp elnoke kijelentette, hogy a klub nem szupermarket, aztan Marottat, Del Nerit, meg az atigazolasokert felelos muksot elnyomta a Juvenak, es ha minden igaz, Pazzini is jon, azert ez tobb, mint vicces :D

babo410 2010.05.17. 15:57:23

Nem ez a vicces az egészben, hanem az, hogy a samp egy középcsapat. És mégis a fél Sampot meg akarjuk venni. Meg nem tom minek akarjuk Pazzinit annyira idén volt egy jó szezonja? Fiorentinában 108-szor lépett pályára 4 év alatt, és sikerült 25 gólt lőnie? Pedig a Fior játékoskerete jobb, mint a Sampé! Idén sikerült egy jobb szezonja, nehogy már ez döntsön! Mint az edzőnél! Ide olyan játékosok kellenek, akik nem egy jobb szezont tudhatnak maguk mögött! Ez a Juve! Ide jó játékosok kellenek, nem olyanok, akiknek egyszer kijött a lépés! Akkor már inkább Joveticet vegyük meg!

csuma 2010.05.17. 16:10:00

Mr. Ocean: jó, igazad van. A Real kicsit erős példa volt, hiszen az "A Királyi klub" és valóban, kicsit fura módon, de mindig is a többi klubcsapat felett fog állni, illetve Mourinho is egy fura alak, aki mindenhol mindent megakar nyerni, és nem szándékozik bevonulni egy csapat történelmébe sem, hanem a foci egészét tekintve akar naggyá válni (legalább is nekem ez jött le (: ). De ezzel a példával, csak azt akartam bemutatni, hogy más csapatok is képesek elhozni egy edzőt, úgy mond "nem a piacról". Ezt azért fontos tisztázni, mert előttem írták, hogy jelenleg nincs edző "a piacon". De ez attól függ, hogy mit definiálunk "piacnak". Igazából minden edző a "piacon" van, mert elegendő pénz ellenében az összes megvásárolható. Hiszen ők is csak emberek, akik racionálisan gondolkoznak, úgy mond "homo oeconomicusok" ( és ez a klubjaikra is igaz). És nekem az a véleményem, hogy ha nincs szabadúszó, vagy nyilvánvalóan távozó fasza edző, akkor "csinálni" kell egyet. Én speciel igazolnék egy edzőt, mert az a véleményem, hogy ebben a játékos keretben sokkal több van. Persze, egyértelmű, hogy erősítésre szorul, leginkább hátul, de a legnagyobb igazolás akkor is egy RENDES EDZŐ lenne. Illetve, nem gondolom, hogy a mi esetünkben csupán a pénz az egyetlen vonzó erő (nem úgy, mint egyes angol csapatoknál), mivel a Juventusnak olyan történelme van, amit nem minden csapat mondhat el magáról... És, legalább is ha én edző lennék, mindig megfontolnám egy ilyen patinás egyesület ajánlatát. (ráadásul ha valaki kihívásra vár, akkor nálunk megkaphatja :D )

Ismeretlen_150170 2010.05.17. 16:29:24

Nekünk nincs annyi pénzünk mint a Reál-nak vagy más nagy csapatnak! Nekünk kompromisszumokat kell kötnünk. Most vagy az edzőre vagy a játékosokra költünk nagy pénzt. És egy nagy edzőt ha még sikerülne is pénzzel meggyőznünk az akkor se jönne mert azzal szembesülne hogy nagy játékosokra viszont már nem lenne money, gyenge kerettel meg nem akarnak a sztáredzők dolgozni, szóval ez egy ilyen ördögi kör. Azt az állítólagos 80 millát nekünk nagyon okosan kell elkölteni! A pénz amúgy se megoldás mindenre, ott van példának a man.city.

babo410 2010.05.17. 16:57:47

De miért azon a poszton spóroljunk, ahol idén a legnagyobbat buktunk? Mikor teljesen nyilvánvaló a visszajutás óta, hogy eddig a legnagyobb gond egy jó edző hiánya volt. Erre megint azon spórolnak? Érdekes. Végre egy olyan edző kéne, aki nem a vezetőség bábja, és akinek igen is van elképzelése, amihez ragaszkodik.

Ismeretlen_149085 2010.05.17. 17:16:02

Del Neriben csak egy pozitívumot látok, azt, hogy Ferraránál és Zacc-nál legalább jobb, de ez nem nagy dicsőség. Csumával értek egyet. Attól még, hogy nem hirdetik az edzők magukról, hogy éppen távozni akarnak, nem azt jelenti, hogy nem elcsábíthatóak. Benitezt ráadásul most könnyen el is lehetett volna hozni. De ott van Rijkaard, Mancini, Hiddink, Magath, Blanc, Deschamps stb. Megfelelő ajánlat esetén biztos vagyok benne, hogy el lehetett volna hozni őket. Ők legalább már bizonyítottak.

Tony 2010.05.17. 17:19:35

Szánalmas,úgy néz ki,hogy a Juve jó úton halad a hosszú távon középcsapattá válás felé. Mi történik? Megvesznek kilóra 1 középcsapatot. Marotta-t még megérem,de a többi röhej! Lesz 1 középszerű,semmi eredménnyel rendelkező edző,Pazzini féle bohócok... Nyílván del neri neve hallatán özönleni fognak ide a világsztárok h vele dolgozhassanak,Buffon,Chiellini 10 éves szerződést köt majd és jön a kánaán.Szerintem a játékosok fele nem is hallott még erről az ürgéről aki euurópai kupát max a tv-ben nézhetett eddig. Ennyit a jövő évről.

Ismeretlen_22017 2010.05.17. 17:24:21

Szerintem meg nagyon sokan túlságosan is leegyszerűsítitek a kérdést. Juventus szintű-e Del Neri, vagy sem? És erre nincs egyértelmű válasz. Ennél sokkal bonyolultabb a dolog, nem csak edző kérdés. Ha a vezetőségben megfelelő szakemberek ülnek - és most úgy néz ki, nálunk ez lesz, pláne ha esetleg még Lippi is érkezne -, és a csapat körül is megfelelő szakemberek dolgoznak (úgy, mint erőnléti stáb, orvosok), akkor egy viszonylag kisebb nevű edző is érhet el sikereket. Ezen kívül nagyon fontos, hogy kiderítsék, mi okozta ezt a rengeteg sérülést, és még fontosabb, hogy ne idős, sérülékeny játékosokból álljon a keret. Persze a csapathoz kerülő szakemberek és az edző dolga lesz, hogy játékosokat igazoljanak, de ez most egy másik kérdés.

Ismeretlen_146333 2010.05.17. 18:01:12

Lassusnak teljes mértékben igaza van! És véleményem szerint most Del Neri volt a legjobb edző akit volt reális esély idecsábítani!Én nagyon bízok benne! Véleményem szerint taktikailag felkészült az öreg fószer! Reméljük a legjobbakat! Én csak vissza akarom kapni a nagy Juventusom! Forza Grande Juve!!!

Ismeretlen_114665 2010.05.17. 18:12:56

Az a baj a "viszonylag kisebb nevű edzővel", hogy az előző két elődje is az volt, és nálam nem fér már bele egy újabb PRÓBA egy újabb talán bejönn az olcsó megoldás, továbbá akkor ne röpdössenek fel nagy neveket (Benitez, Hiddink stb stb) ha a végén mindig ez van, hogy be kell érni a kínai termékkel így nálam hitelét veszti minden egyes olyan nyilatkozat, hogy na most már TÉNYLEG új csapatot építünk, most aztán rendberakunk itt mindent! Kérdem én ILYENEKKEL?? hagyjuk már... A cél persze ugyanaz az mindegyikünknek, én kétlem , hogy ez lenne az odavezető út...

Ismeretlen_22017 2010.05.17. 18:16:55

Szerinted a Juventus röpteti fel a nagy neveket? Nem bennük van a hiba. Hanem benned, bennetek, akik elhiszik az újságírók baromságait. Remélem érthető, amit fentebb írtam. Ha megfelelő a vezetés, nincsenek állandósult sérülések, akkor az edző is jobb teljesítményre képes. Marotta és csapata pedig nem egy kategória Blanc-nal és Seccóval.

Ismeretlen_22017 2010.05.17. 18:21:44

Ja, és Kury, még egy. Del Nerit ne hasonlítsd már Ferrarához, aki életében nem irányított még egy csapatot sem, meg Zaccheronihoz, akit a Torotól is menesztettek, és utoljára 6 éve vezetett nagyobb nevű csapatot.

Ismeretlen_114665 2010.05.17. 18:49:42

Nem értem miért kéne másképpen fogadnom majd Del Nerit ha jön mint Zacc-ot vagy Ferrara-t nekem szakmailag ő nem garancia, ahogy az előző kettő sem volt az... ettől még lehet jó idénye csak szerintem jövőre még egy lutri már nem fér bele. Azon kívül a pletykás baromságoknak természetesen soha nem is hittem és a lényeg nem az, hogy igazak voltak e vagy sem hanem, hogy tényleg ilyen nevekben kellene gondolkoznunk amiről vagy amikről a pletykák (amiken szerintem én nevenetek a legnagyobbat) szólnak! Még akkor is ha soha nem kerestünk ilyen "sztár" edzőket meg...

Ismeretlen_149085 2010.05.17. 19:55:10

Az mondjuk már tényleg nagy baj, ha a klasszis edzők már szóba se jöhetnek, csak a sajtó találja ki őket, de sajnos úgy érzem, hogy tényleg ez a helyzet, így haladunk a középcsapattá válás felé.

Ismeretlen_22017 2010.05.17. 19:59:54

@ronny34: ne legyen igazad. Próbálok optimista maradni.

csuma 2010.05.17. 20:06:39

Nem gondolnám, hogy csak középszerű edzőket próbáltak megszerezni, csupán sajnálták azt a pénzt amit elkértek volna...és ez itt a probléma, hogy ezen próbáltak meg spórolni, holott egy igazán jó edző "felbecsülhetetlen". És a második kísérlet után (Ranieri nem hiszem, hogy kísérlet lett volna), nem hiszem, hogy egy harmadikat is be kéne vállalni, pláne, hogy a szurkolók így is a tűréshatár közelében vannak (már akik, vannak akiknél már régen elszakadt a cérna). És most nem pár ezer torinói gyújtogatóról beszélek, hanem több millió emberről, akik folyamatosan eltávolodnak a klubtól. Én is leginkább a jobb szakmai stábban bízom, mert számomra Delneri nem több egy Zaccnál. (cáfoljon meg! de jó lenne!!!!)

Ismeretlen_53881 2010.05.17. 20:21:23

Gentile szerint mindig is Del Neri volt kinézve, szóval ki tudja..

Ismeretlen_149085 2010.05.17. 20:38:11

Remélem, hogy Del Neri tényleg azért jön, mert ő volt kinézve, nem azért, mert Benitez-kaliberre már esélyünk sincs. Zaccnál és Ferraránál mindenképp jobb, így végül is egy picit bizakodó vagyok én is.

realsequator 2010.05.17. 20:49:56

Lassus! Hát akkor az edzőérkezéses dialógusunkra pontot is tehetünk... :D

Ismeretlen_22017 2010.05.17. 21:01:39

@realsequator: jaja :)

Ismeretlen_99954 2010.05.17. 21:06:22

amugy szerintem inkabb Mihajlovicot kene idehozni, a tok utolso Cataniabol egy nagyon gyenge kerettel csinalt rovid ido alatt egy nagyon eros es bitang veszelyes kozepcsapatot, raadasul az Intert is megvertek

tataboy 2010.05.17. 21:22:30

Egyáltalán nem biztos hogy Benitez annyira jó lenne! Én neki sem örültem volna túlzottan,olasz bajnokságot nem ismeri,ráadásul Spanyol! DelNerivel meg az a baj hogy tényleg zsákbamacska,de ha a sok sérülést sikerül megoldani és egy pár jó igazolást véghez vinni akármi is lehet!

Cucu 2010.05.17. 21:28:14

Én még mindig azt mondom, hogy ha Várhidi azt mondta, hogy Del Neri ideális edző lenne a Juvénak, akkor az úgy is van. Az mondjuk más kérdés, hogy a mai Juvéról beszélt, vagy a 4-5 évvel ezelőttiről.

Type-R 2010.05.18. 10:57:14

Gyerekek! Lehet azzal jönni, hogy Del Neri 60 éves, Lippi meg negyvenvalamennyi volt, de nem ezen fog múlni. Én bizakodó vagyok, bár szerintem sem Del Neri a legjobb edző, simán érhet el sikereket! Lehet, ha egy valamilyen kaliberű edző érkezik, plusz a sportigazgató, plusz az akadémia vezetője és néhány a keze alatt jól teljesítő játékos, akkor ezek együtt egy erős enyveleget alkothatnak. Lehet, hogy ez sokkal fontosabb, minthogy hozzunk egy jobb edzőt, aki egyedül, megfelelő háttér nélkül csak szenvedne. Annak sincs értelme, hogy a Secco-Blanc páros mellé idehozzuk Hiddinket, Fergusont vagy Mourinhot. Azok a hangok, miszerint röhejes, hogy egy középcsapatot felvásárlunk, annak azt mondom, ez a középcsapat a BL-ben indul jövőre, mi meg nem. A Samp jelenleg sokkal egységesebb vezetői szinten is, mint mi, ezért nem úgy tűnik, hogy rossz vásárt csinálnánk.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása