Diego átadólistán? - FRISSÍTVE

A legújabb hírek szerint Diego jövője bizonytalanná vált a Juventusban.

diego

A Tuttosport értesülései szerint hatalmas átalakítás várható Torinóban, és Diego lesz az első távozó.

A csapat vezetői számára jelenleg a legfontosabb az edzőkérdés, ami kihatással lesz az átigazolásokra is. Éppen ezért meghallgatnak minden ajánlatot a brazil játékmesterért.

A támadóközéppályásnak nagyon rossz szezonja volt Torinóban, miután nyáron 24.5 millió euróért érkezett a Werder Bremen gárdájától.

Az utolsó tőrdöfés kedden érte Diegót, amikor is kiderült, hogy nem utazik a világbajnokságra, mivel Carlos Dunga nem jelölte a brazil keretbe.

Mindeközben az Il Corriere Dello Sport állítása szerint a Juventus élénken figyeli a Valenciában szereplő Joaquint és David Silvát.

Silva leigazolásáért nagy erőfeszítéseket kell tennie a Bianconerinek, ugyanis a spanyol csapat nem kevesebb, mint 30 millió eurót kér a játékosért.

Update: Diego olaszországi ügynöke, Giacomo Petralito a délután folyamán egyből cáfolta a Tuttosport által megírt pletykákat.

"A Juventus Giorgio Chiellini és Diego köré fogja építeni a csapatát" - mondta a Calciomercato.it-nek.

"Ők ketten érinthetetlenek. Diegót még 4 évig érvényes szerződés köti a Juventushoz, és biztos, hogy Torinóban fog maradni. A távozásáról szóló pletykáknak semmi valóságalapjuk nincsen."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr514652406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diego89 2010.05.12. 13:38:53

nem megy sehova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

turorudi 2010.05.12. 13:42:47

ezt sosem értettem... a 7végén is úgy állt fel a csapat, h 3 támadó szellemű játékos volt a pályán összesen! nem láttam a meccset, de a hülye is tudja h ilyen felállással örülhetünk h rúgtunk 2 gólt! ha diegot kiveszik a játékból, máris megszűnt minden kapcsolat a csatárokkal! van ebben a csapatban épp elég selejt, nem diegoval kéne kezdni!

Csülök 2010.05.12. 13:45:09

Chiello,Buffon,Cáceres,Alex,Giovinco,Marchisio mellett az egyetlen olyan játékos,aki a későbbiekben be illene a Juventusba... Ez azért fasza,hogy kb 8 "Juve" szintű játékos van a kb 30 játékosunk közül...

Diego89 2010.05.12. 13:48:00

turorudi teljes mértékben 1et értek veled! Zac mester akkora király h ha hátrányban vunk lehozza Diegot és beviszi pl Candrevat. nem tud lehozni védekezö játékost, hiszen minek is az???!!!! sose értettem ezt. a kezdö csapatban is kb 3 támado játékosunk van, a többi a védekezésért felelös elsösorban. ez igy nem fog menni! én megnéznék jövöre egy 4-4-2öt. Diegonak kell sokkal nagyobb játékteret hagyni. 1x ugy megnézném pl. Del Pierot, Giot, Candrevat,Diegot és Trezegolt 1xre a páyán. Nyáron minden féleképpen kell hozni 1 2 játékmestert Diego mellé! Di Maria és Özil nagyon jo lenne:)

Nemirov 2010.05.12. 13:53:27

Menjen, ő is azok között volt akik szégyent hoztak a klubra.Azt meg ne mondja senki, hogy kevés volt neki egy év beilleszkedni.A tudása megvan/volt,érdekes módon a szezon elején ment neki akkor szó nem volt róla, hogy nem fekszik neki az olasz foci.Akkor hová tűnt a későbbiekben ez?Gondolom akkor csak a pénz érdekli, vagy nincs motivácója vagy nem tudom.Ha nem tud "meghalni" a juve mezért van értelme itt tartani?

Ismeretlen_128760 2010.05.12. 13:57:52

Szerintem túl lassú, és körülményes a mai futballhoz! Sneijder fényévekkel hasznosabban játszik az interben, gyakorlatilag ugyanazon a poszton...

rmc 2010.05.12. 13:58:50

Nemirov te nagyon ostoba vagy...

Zsolti 2010.05.12. 14:02:44

Amúgy a brazil keret egy vicc... Ha Melo befért Diego is befért volna, főleg milyen falábúak mentek a helyére. Kakanak sem volt jobb szezonja.

Ismeretlen_150170 2010.05.12. 14:09:11

Mintha az meglepetés lett volna hogy nem viszi Dunga!!! Aki ilyeneket le mer írni az nagyon nincs képbe a focival! Diego se gondolhatta egy percig se hogy megy a vb-re! Dunga eddig se számított rá! Ha el karjuk adni ki fogja megvenni??? Ha kell is valakinek az biztos nem fog sok pénzt kínálni érte, ezért okosabb volna megtartani! Persze sok minden függ az új edzőtől és taktikától. 4-4-2 -ben nem sok hely marad neki. Aki meg akarja tartani az gondolom azt is tudja hogy milyen poszton kellene játszatni, mert 1 év alatt ez még nem derült ki! Az meg nem kifogás hogy nincs kivel játszania mivel az első pár meccsén mikor ment neki akkor jók voltak a játszótársak! Idehozták Nedved pótlására de csúfos kudarcot vallott! Ha mégis elviszi valaki én nem fogom megsíratni ha meg marad akkor kezdjen el focizni ha mást nem legalább tanuljon már meg egy embereset belerúgni abba a labdába, 25 milláért ez nem olyan nagy elvárás!

Diego89 2010.05.12. 14:10:47

a gecit szidjátok Diegot nem értem. nagy okosok vagytok! amikor idejött itt örült mindenki, elmondta itt mindenki minden nagy királynak, most meg szidjátok! hát ö hozott volna szégyent?? az azért viccces. én ugy gondolom a vezetöség tette azt meg, valamint az olyan játékosok mint Grygera és a többi. ez a csapat nem rossz, csak nincs összerakva és motiválva. Diegot szidja itt mindenki, amikor azért ugy gondolom senkinek nem volt jobb szezonja Torinobaa söööööt. beszéljünk már akk Del Pierorol aki szánalmasan rugdos és sunyin feldobja magát. vagy beszélhetünk itt akárkiröl, mert mindenkihez tudnék mondani 1 hasonlo mondatot. és ezzel nem Pierot akartam szidni, mert örökké kedvenc marad, de a faszt szidja mindenki Diegot. Diego igy Diego ugy. okosok vagytok!

Mátéé 2010.05.12. 14:12:49

Gyerekek semmigond : D a TUTTOSPORT irta -.-' még sose irtak igazat.. olyan mint nálunk a Blikk -.-'

west 2010.05.12. 14:15:29

Számomra szimpatikus, de nem vált be szóval vagy szedje össze magát vagy menjen amerre lát ha van játékos társa ha nincs.

hameee 2010.05.12. 14:16:27

Szerintem is itt a helye a fiúnak,nem vele volt a gond,hanem a "szakértő" edzőinkkel.Annak nem tudom mi az esélye,h david silvát idehozzák,amikor real és barca minden átigazolási időszakban megkörnyékezi...

Ismeretlen_102246 2010.05.12. 14:19:46

Remélem ez a hír nem igaz. Van egy rakat játékosunk, aki ha nem is piacképes, de minimális összeget kaphatunk értük és még jó is lenne, ha elmennének innen (Diego maradjon... nem azt mondom, hogy kiválóan teljesített, de a potenciál továbbra is benne van, amit meg is mutatott ősszel)... Grygera, Poulsen, Legro, Grosso, Amauri. Miért nem velük kapcsolatban olvasunk híreket? Szerintem vagy azért, mert 1. a vezetőség tényleg hülye 2. az újságírók veszik hülyének az embereket...

Ismeretlen_102246 2010.05.12. 14:21:42

Ha eladják, az egésznek olyan vége lehet, mint Henry esetében. Diego is világklasszis lehetne, ha tudnák kezelni normálisan.

west 2010.05.12. 14:22:30

Ugyan miért ne szidhatnánk Diegot? ha valaki szar akkor szar kifogásokkal tele a padlás és hidd el a többiek is kapnának szép kommenteket ha felkerülne róluk egy ilyen bejegyzés Buffont,Chiellinet meg az öreget kivéve.

Ismeretlen_53881 2010.05.12. 14:24:36

Itt nem az a kérdés, hogy ő teljesített-e a legrosszabbul. Nem, de ramaty volt. Az már kérdésesebb, hogy fel tud-e nőni a feladathoz, de ez is lényegtelen. Az a fontos, hogy 4-4-2-ben nincs neki hely, a padon meg minek üljön.

Ismeretlen_150170 2010.05.12. 14:24:50

Mindenki azt szíd akit akar ez a lényege a szabad vélemény nyílvánításnak és erre van is itt lehetőség! Ha neked Diego a király akkor írd ezt. Én és még sokan mások is úgy látják hogy Diego nem hozta azt szintet ami elvárható lett volna tőla. A körülményeket meg senki nem vitatta! Szörnyű év volt pocsék egyéni teljesítményekkel és én ehhez nem tudok gratulálni! Del Piero se volt nagy ász, de ő 35 éves és már csak ennyit tud és nagy sprinteket nem is vár el tőle senki ő egy élő legenda a pályán és a csapat vezére!

Ismeretlen_149053 2010.05.12. 14:32:43

Azért azt ugye nem gondolja komolyan senki, hogy 20 játékost el fogunk adni és újakat venni a helyükre 1 nyár alatt? Először legyen meg az edző és a szakmai stáb. A további részletekben nekik kell dönteni, hiszen az övék lesz a felelősség is később. Persze az irányt és a pénzügyi hátteret a vezetőségnek kell biztosítania. Én részemről már akkor komolynak gondolnám a változást, ha az új edző mellett érkezne 10-12 új játékos. Ezek alapján 10-12 gyengébb játékostól kéne megszabadulnunk, és nálam ebben nincs benne semmi képen a Diego…. Ha az új felállásban sem tud teljesíteni megfelelően egy új edző módszereivel, akkor jövőre el lehet adni. Az egész csapat egy kalap sz@r volt idén, ne szépítsük a dolgot. Attól függetlenül Ő azok közé a játékosok közé tartozott, akin általában éreztem az akarást. Szóval azért az sem lenne jó, ha most mindenkit elzavarnának ( ráadásul technikailag is lehetetlen). Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen idény után mindenkit csak áron alul lehet eladni, venni persze jó nevű, jó formában lévő játékosokat akarunk, akiknek viszont érthető módon borsos az ára. Sajnos nekünk nincs egy Wenger kaliberű igazolási zsenink, aki most pl. a Chamakhot viszi ingyen az Arsenalba. Na mindegy, nagyon várom már a nyári mozgást és én bizakodó vagyok. Ennél csak jobb lehet. Forza Juventus!

Mr.Ocean 2010.05.12. 14:54:04

Sok értelmes komment megint ment mint látom. "Szégyent hozott", "Snejider mit tud az Interben". Az egész év úgy volt rakat f*s ahogy volt. Nem tudom hány juve meccset láttatok, de hogy a srác azok között volt aki a tüdejét kiköpte a pályán az is biztos. A Snejiderrel való óriási párhuzamra annyit, hogy remélem tisztában vagy kedves író a két klub közötti szakmai grandkanyon ami van így nem tudom kire tudnánk azt mondani, hogy bravúrosat nyújtott idén. Talán Chiello,Gigi,Marchisiso és Alex nyújtott olykor olykor..de ebből kiragadni Diegot butaság. Más dolog a 4-4-2 abban valóban nincs helye, ha eladjuk emiatt adjuk el. Láttuk már mit tudott a Bremenben..25miska nem kevés volt érte gondolom 10ért tovább is passzolnánk meg még vagy 15embert eladunk és 20at veszünk..ideje lenne felébrdeni kicsit..(:

csuma 2010.05.12. 15:01:11

az hogy a brazil keretbe nem került bele, nem igazán sokat mondó adat...hiszen ha megnézzük a keretet amit Dunga "mester" állított össze, mind a térdünkre csaphatunk, és nevethetünk rajta: hahaha! A középpálya egyszerűen nevetséges...na ennyi volt az off. Ha eladjuk Diegot mindenképpen csak veszíthetünk. 1. Ha idén eladjuk biztos, hogy pénzügyileg veszítünk rajta, míg ha várnánk akár 1 évet, egy jobb idény után több pénzt kihozhatunk belőle. 2. Ha eladjuk, megkockáztatunk egy, mint előttem jól mondták, Henry féle lehetőséget. Ebben a gyerekben sokkal több van, mint amit akár ősszel mutatott. Számomra ez nem az egész meccses teljesítményeiből nyilvánult meg, hanem azokból a pillanatnyi megoldásokból, amiket 1-1 meccsen láthattunk tőle. Gondolok itt Del Piero-s "sarkazós" összjátékra, a higgadt befejezéseire, cseleire stb. Igaz, hogy nem nyújtott permanensen "jó" teljesítményt, de egy csatárok mögötti szervező játékosnak a teljesítménye KIBASZOTT ERŐSEN KORRELÁL A CSAPAT EGÉSZÉNEK TELJESÍTMÉNYÉVEL! Ha szar a mögötte elhelyezkedő középpálya, a teljesítménye se lesz jó. Ha a csatárok szarok akkor dettó ugyan ez a helyzet. És idén szerintem nem kell magyarázni, hogy egyik terület a másikkal versengett, hogy éppen melyik nyújt szarabb teljesítményt... Felteszem a kérdést, hogy ki tudott volna ilyen helyzetben kiemelkedőt nyújtani? Az a feltételezés, hogy Diego Nedved posztjára jött pedig nem egészen állja meg e helyét. Nedved sokkal inkább a pálya bal széléről mozgott befelé, és így szolgálta ki DP-t és Trez-t, amíg Diego klasszikus irányító poszton játszott. Ezt is mutatja, hogy Nedved idejében 4-4-2 volt a felállás... Végül, véleményem szerint Diego egy nagyon sok oldalú játékos, akit 4-3-1-2-ben, 4-2-3-1-ben 4-3-3-ban, sőt, én még 4-4-2-ben is simán eltudom képzelni, mivel viszonylag gyors, labdabiztos, jól cselez, jól tud befejezni, a rugótechnikája pedig szintén ott van a toppon. És még annyit, hogy nem csak az akarás látszott rajta, hanem szerintem teljesített is. Nem váltotta meg a világot, de még megteheti. Egy év nem idő, ha fociról van szó. na cső

Juvehooligan 2010.05.12. 15:11:36

Nemirovval értek egyet... Én 4-4-2 párti vagyok és sztem sosem válik itt be ez az irányítós dolog... Érdekes h elv gyengébb kerettel lettünk másodikak ami nem igaz... Nézzük a tényeket Nedved "helyett" Diego gyengültünk, Zanetti helyett Melo gyengültünk... Molinaro vagy Grosso ugyanaz... Egyedül Canna volt úgymond "erősítés" de ez nem olodtt meg semmit... Grygera szar lett Mellberg elment aki volt olyan jó mint Canna sztem Szal be lássuk be ez a keret gyengébb mint a tavalyi és láthatjuk h Sissokonak, Marchisionak sem fekszik a széljáték 4-3-1-2ben. Szal egy jó edző kell, amire nem sok esély van, Diego mehet két szélre Diego Capel és Jesus Navas, védelembe esetleh Kjaer meg egy jó csatár viszonylag olcsón mindjuk ez a tehetséges gyerek akit elv figyeltünk a James Rodriguez aki 20 éves... 80 millából sztem megvagyunk a sok fost meg eladni... rmc téged meg nagyon szájbarugdallak egyszer te szar... csak beszólogatni tudsz te szerencsétlen...

Ismeretlen_53881 2010.05.12. 15:12:11

"Láttuk már mit tudott a Bremenben..." Az összes kifogás közül ez a második leghülyébb. Gera is ász a Fulhamben, akkor a Barcában is villogna? Nincs két ugyanolyan csapat, van, aki egyik helyen jól teljesít, máshol szar. Azt ne felejtsük el, hogy a csapat Diego miatt váltott hadrendet, és ez a váltás komolyan benne van ebben a tragikus szezonban.

Juvehooligan 2010.05.12. 15:12:42

Nemirovval értek egyet... Én 4-4-2 párti vagyok és sztem sosem válik itt be ez az irányítós dolog... Érdekes h elv gyengébb kerettel lettünk másodikak ami nem igaz... Nézzük a tényeket Nedved "helyett" Diego gyengültünk, Zanetti helyett Melo gyengültünk... Molinaro vagy Grosso ugyanaz... Egyedül Canna volt úgymond "erősítés" de ez nem olodtt meg semmit... Grygera szar lett Mellberg elment aki volt olyan jó mint Canna sztem Szal be lássuk be ez a keret gyengébb mint a tavalyi és láthatjuk h Sissokonak, Marchisionak sem fekszik a széljáték 4-3-1-2ben. Szal egy jó edző kell, amire nem sok esély van, Diego mehet két szélre Diego Capel és Jesus Navas, védelembe esetleg Kjaer meg egy jó csatár viszonylag olcsón mondjuk ez a tehetséges gyerek akit elv figyeltünk a James Rodriguez aki 20 éves... 80 millából sztem megvagyunk a sok fost meg eladni... rmc téged meg nagyon szájbarugdallak egyszer te szar... csak beszólogatni tudsz te szerencsétlen...

Ismeretlen_128760 2010.05.12. 15:19:55

Mr.Ocean: Tavaly ezüst érmet szerzett a csapat az Inter mögött, a nyáron mindkét csapat nagybevásárlást tartott . Ugyan már, mégis kihez kellene hasonlítani a csapatot, és a megszerzett játékosok "minőségét"?

Ismeretlen_102246 2010.05.12. 15:26:03

Nem Diego miatt váltottunk hadrendet, hanem Ferrara miatt. Diego-t állítólag Ranieri bácsi is játszatta volna (már gondolkodott azon, hogy miként tegye a csapatba), csak éppen nem biztos, hogy ebben a felállásban...

Mr.Ocean 2010.05.12. 15:26:16

passerby, 2010. május 12., 15:12 Semmiféle kifogás nincs benne, Diego futballhoz való képességét firtatjuk amit olaszhonban nem tud megmutatni konstans. Ez a Gera féle párhuzam remélem némi vicc volt felém..(: Amúgy meg hozva a példád, nem tudhatod mit nyújtana a Gerzson ott :P Viszonyítási alapot írtam csupán le amit láttunk Diegoból és egyelőre egyéb okok miatt nem láthatjuk vagy már nem is fogjuk. A kommented másik felével nem értek egyet. Túl sok a kérdőjeles tényező. Persze új taktika blabla közre játszik nem kicsit, de itt bejön megint az edző kérdés és a fantasztikus igazolások úgyhogy komplikáltabb dolog a taktikai hadrendet hibáztatani. Játszottunk idén vagy 50 formációba köztük 4-4-2 is, szerintem ez hülye kifogás. Ha Diegot meg akarják tartani játszópajtásokat kell mellé,elé,mögé rakni.

Ismeretlen_102246 2010.05.12. 15:29:53

Láthattuk az év elején, hogy mit tud, vagy mit tudhatna... sőt a 4-3-3-ban is igen jól nyomta. Azt el kell ismernie mindenkinek, hogy van benne potenciál, relatíve fiatal és ezért még mindig fejlődőképes... már csak az utóbbiak miatt is érdemes megtartani, nemhogy ha még azt is figyelembe vesszük, hogy úgy járhatunk vele, mint pl. Henry-val egykor. Sokkal több van a mérleg pozitív oldalán, mint negatív oldalán. Nem is értem mi a pöcsért merült fel egyáltalán, hogy megváljunk tőle.

Ismeretlen_102246 2010.05.12. 15:30:54

4-2-3-1 4-3-3

Mr.Ocean 2010.05.12. 15:31:45

juve27, 2010. május 12., 15:19 Fölöslegesen hozod fel a tavalyi évet. Ennyi erővel azelőtt 3.ok lettünk azelőtt meg Serie B-t nyertünk stb stb. Az idei év a kulcsfontosságú és mint azt az előbb leírtam egy "stabil" Ranieri helyett beválllalták Cirot aztán ezt a Zakót ami úgy ahogy volt megbukott. Még1x leírom neked juve27 kis háttérinformácicó a 2 csapat legutóbbi 3-4év történéseiről és talán rájössz mi a különbség..(: Kezdetnek vedd, ki épp az aktuális bajnok pár éve,majd az edzőt és ez így összességében ad képet a 2 csapatról(:

Mr.Ocean 2010.05.12. 15:35:28

Nagybevásárlás?????? ki volt neked nagy bevásárlás? 50misi elment 2 játékosra akit "tehetségesnek" tartanak páran. Még az inter már rég kiforrott csapat volt amikor hozták a még sohat nem hallott Diego Moilito-Motta párost, mellé a nem is tudom talán kameruni fenegyereket ezt az Eto-t és mellé még Lucio-t,Sneijedert akik mind felérnek a mi remek igazolásainkkal.

Ismeretlen_53881 2010.05.12. 15:47:10

"Láthattuk az év elején, hogy mit tud, vagy mit tudhatna... " Azt ugye vágod, hogy ezzel ütöd a többi érvedet (szar edző, szar taktika, beilleszkedés, szar talaj, játszópajtás, rossz fodrász, mittudomén)? Amikor már idény felénél is látszott, hogy a srác nem vált világot, de még erős középmezőny se, akkor elfogadtam, hogy nem illeszkedett még be, Ferrara az edző, ilyesmi. Így év végére viszont torkig vagyok a kifogásokkal. Egy kezemen meg tudom számolni, hány jó meccse volt. Ez édeskevés.

Mr.Ocean 2010.05.12. 16:01:31

passerby, 2010. május 12., 15:47 Értem az "elkeseredésed", de mint minden sportban olykor nem mennek könnyen a dolgok és idő kell ahhoz, hogy változzanak vagy épp nem. Akkor az idény alapján küldjük el még Marchisiot is mert sokat nem játszott és a küzdeni akarásán kívűl és egy fantasztikus Inter elleni gólján kívűl mást nem tudok felhozni.Hülye példa de nagy f1 rajongó azon belül MS fan vagyok. Mindenki lenézi az öreget de ahhoz, hogy valami felépüljön ahhoz idő kell más dolog miképp valósult ez meg idén sajnos.És akkor ne menjünk bele a régi példákba ki hogy kezdett a juvébe Zidanetól kezdve mehetünk visszafele. Ha ez egy Melo cikk lenne ugyan ez lenne vagy akár Grosso akárki mert 1éve a Juvéba játszik és egy pocsék edzői,vezetőségi,csapatteljesítménnyel tarkított bámulatos szezonban nem ő vagy akárki az új igazolások közül nem váltotta meg a világot így mehet amerre lát. De mint látom nemigaz a Tuttosport értesülése, pedig már majdnem bedőltem :P(:, csak nem bírtam nézni, hogy kikezditek szegény csávót.

Ismeretlen_102246 2010.05.12. 16:01:52

Ha ezeket ragadod ki, akkor valóban magamnak mondok ellent, de én nem csak ennyit írtam. Azt is írtam, hogy Diego és Melo kezdetben sztem azért játszott jól, mert vitte őket az a lendület, amivel ideérkeztek (nem csak velük fordult ez már elő). Aztán beleszürkültek abba a fosba, ami itt van... nyilván ez is csak az elméletem része, azaz koránt sem biztos, hogy így volt/így van, de a lényeg, hogy így az elméletemben mégsem található ellentmondás. Az updatenek köszönhetően máris jobban néz ki ez a hír. Nincs több észrevételem. :)

Ismeretlen_102246 2010.05.12. 16:06:51

Az első hsz-emben foglalt vagylagos eseteket nézve bár az 1-es igaz, de nem ennek a "hírnek" kapcsán, azaz még mindig igaz (és valószínű igaz is lesz) a kettes pont.

Ismeretlen_53881 2010.05.12. 16:34:00

@Mr.Ocean: nem vagyok elkeseredett, hiszen én magam sosem vártam tőle sokat. Elkeseredett a csapat miatt vagyok, Diego nem érdekel. Az való igaz, hogy rá lehet húzni a "senki sem szerepel fényesen" sémát a brazilra is, de azt hiszem, ez az utolsó mentsvára. Ha jövőre nem produkál ennél többet, akkor mehet, amerre lát. Viszont ha jövőre is ilyen recska lesz, akkor meg nem tudjuk majd senkire rásózni. Ezért kellene jól meggondolni, hogy mit akarnak nyáron, és ha valóban 4-4-2 lesz, akkor még lehetne belőle pénzt csinálni. Persze szerintem sem adják el, de remélem jövő ilyenkorra már nem a kifogásokkal kell mentegetni szegényt.

Mr.Ocean 2010.05.12. 16:45:06

passerby, 2010. május 12., 16:34 Az "elkeseredettséged" én is a klub iránt való érzelmeidre értettem. A komment második fele korrekt és én is hasonlóképp leszek vele, ha NORMÁLIS feltételek mellett nem fog teljesíteni.(:

Ismeretlen_128760 2010.05.12. 17:05:24

Ok, ocean, akkor legyen igazad; Diego sokkal jobb vételnek bizonyult Sneijdernél, simán megérte a plusz 10000000 eurót már csak sokrétűsége, és gyorsasága miatt is. Arról már csak a körülmények, az edző, a csapattársak rossz formája vagy a klub állapota tehet, hogy szabadrúgásból egy árva gólt nem tudott szerezni, ellenben mondjuk a sokat emlegetett brémai teljesítményével...

cashis 2010.05.12. 17:46:34

Diego egy remek játékos, csak a pályára küldött 11játékosbol nem 8 védekezőnek kéne lennie.. mert most egy grygeranak v zebinanak minek passzoljon?nem tudnak vele mit kezdeni..eladják a labdát.. amúgy meg..4-4-2ben kilehetne próbálni jobbszélen..

Harig 2010.05.12. 18:29:15

Szerintem Diegonak csak annyi a baja,h önbizalomhiányban szenved,csak egy jó edző kéne aki,pszichésen is tud hatni a játékosra és elhiteti vele,h igen is jó vagy és nem csak azt mondja meg neki,h mit is kéne játszani meg milyen taktikai felállásban!!

Ismeretlen_147985 2010.05.12. 19:05:54

Sztem váltsunk 4-4-2-re, hiszen rengeteg szélső van a keretben. Momentán egy se jut eszembe, de a nyáron veszünk négyet, aztán minden rendben. A Juventus mindigis pikk-pakk volt az átigazolások terén...

buub 2010.05.12. 20:05:53

ismét egyet kell értsek mmartinnal, jelenleg nem lehet életképes a 4-4-2, esetleg akkor, ha a primavéra keretben csodaszélsők vannak.

babo410 2010.05.12. 22:32:21

Én amondó vagyok, hogy Diegot nem kell szidni. Se Ferrarat. Ferrara nem ezt a keretet kérte. Többségét Lippi tukmálta ránk! Másik meg, hogy megvettük Diegot, de mellé senkit. Ferrara D'Agostinot hozta volna, aki egy mélységi irányító, vagy mi. Tehát neki a feladata nem a labda megszerzése lett volna, hanem ő lett volna az összekötő a vkp (Poulsen, vagy Sissoko, max. Marchisio mellett) és Diego között. De ő nem jött. Helyére meg Melot szemelték ki, akiről Prandelli is megmondta, hogy nem alkalmas arra, amit játszatnának vele. És így sikerült a vkp, és Diego között egy hatalmas űrt teremteni. Nem volt köztük kapcsolat. Diegonak nem volt igazi társa a támadásokban. Oé, hogy ott a befejező csatár, de ha nem tud vele kapcsolódni, mert nincs mellette senki, és a védőknek csak őt kell figyelni! És mellé még fizikálisan is visszafejlődtek a játékosok. Diego nem tud akkorát lőni a labdába, hogy a 16-osról a kapuig elguruljon? Sztem ide kell egy jó edző, és akár Diego a Werderes formáját hozhatja. Várni kéne még az eladásával. És különben is Tuttosport, tehát 90%, hogy kamu

Ismeretlen_150170 2010.05.13. 09:33:16

Na én attól tudok fára mászni hogy taktikára, Ferrara-ra mindent rá lehet kenni csak hogy Diego semmiért sem hibás, meg ez a sok feltételezés hogy mi lett volna ha!!!!! És mi ez a Henry párhuzam??? Henry nem kapott annyi lehetőséget mint Diego, másfelől egy fiatalabb játékos volt, aztán meg egy akkor a Juvénél gyengébb csapatba ment át az Arsenalba ahol tudott teljesíteni. Ilyen szempontból még jó is a párhuzam mert ez is azt erősíti hogy aki az egyik bajnokságban jó az még nem biztos hogy a másik bajnokságban is be fog válni! Ez van Diego-val is! Lehet csak itt nem tud maradandót alkotni. És most komolyan az hogy Henry máshol világsztár lett kit érdekel, nem veszítettünk mi ezzel semmit mivel maradt még elég világsztár akkor is a Juvéba. Tehát az hogy Henry-t eladtuk egy fikarsznyit se jelentett az akkori Juve számára! Ezért nyugodtan eladhatjuk Diego-t és legyen világsztár máshol ha akkora nagy tehetség ez senkit nem fog érdekelni ha a Juve a következő években újra sikeres lesz és ezt megteheti Diego nélkül is, van annyi jó játékos és jobb is akik leigazolhatók a lényeg hogy sikeres legyen a csapat!

Ismeretlen_102246 2010.05.13. 10:14:11

Kit fog érdekleni? Pl. Engem fog érdekelni, ha máshol támad fel (és bocs de én nem érzem magam senkinek), mert ez nem azt jelenti, hogy az olasz bajnokságban nem tud teljesíteni, hanem azt, hogy nem tudnak normálisan bánni a játékosokkal a klubnál. Az év elején tudott normálisan játszani , aztán hirtelen elfelejtett. Érdekes. Nem biztos, hogy másban a hiba, de vegyük észre, hogy az utóbbi 3 évben nem csak Ő küszködött beilleszkedési problémákkal, azaz ez máris azt valószínűsíti, hogy nem benne van a hiba. Vajon Molinaro és Tiago miért tud játszani az új csapatában? Nem csak Henry-t hozhatjuk fel példának. Ibra fos volt itt 2006-ban és érdekes módon az Internél jól tolta. Szerintem alaposan elrontanak itt néhány dolgot a klubnál. Hariggal egyetértek. Vannak edzők, akik jó pedagógusok és előhozzák a játékosból a legjobbat. Ebben a szezonban nem volt ilyen edzőnk, bár kezdetben úgy tűnt, hogy mind a két ember alkalmas erre.

Ismeretlen_150170 2010.05.13. 11:28:03

Biztos igazad van! Akkor ide nem kell egy új játékos sem! Ha lesz egy jó edző akkor Amauri, Grygera, Zebina, Melo és a többiek is elkezdenek majd focizni! De akkor kijelenthetjük hogy vannak világkalsszisok akiknek mindegy hogy ki az edző mert így is úgy is tudnak focizni: Alex, Chiellini, Buffon, Marchisio Molinaro a német bajnokságban még jó hogy jól tolja és én nem emlékszem arra hogy beilleszkedési problémái lettek volna mintha az első évében a legjobbak között lett volna! Tiago-ról meg nem olavastam hogy akkora ász volna az Atletico-ban! Mondjuk azt meg nem tudom hova tenni hogy egy pár hónapja még Zacc mellett itt kardoskodtál hogy milyen szuper edző ő majd rendet rak megtalálja a posztokat meg maradjon még pár évet stb. Mi lett ezzel az irányvonallal? Kb. úgy be jött mint ez a Diego-s elméleted!

Ismeretlen_53881 2010.05.13. 11:40:06

Istenem, ez a beilleszkedés már idegesítő. Candreva idejött félévkor a szar közepébe, és mégis állandóan elég jó teljesítményt nyújt. De persze Diego esete biztos más. Nem tudom, miért olyan nehéz azt kimondani, hogy nem felelt meg az elvárásoknak..

Ismeretlen_102246 2010.05.13. 12:35:48

Molinaronál egy szóval sem írtam beilleszkedési problémát. Szimplán arra hasonlat Ő, hogy valaki itt rosszul tolja, aztán máshol meg jól (mert itt a legjobbak között említeni szerintem túlzás, akármelyik évében is). A két dolog nem csöppet különbözik egymástól. Az egyik arról szól, hogy egy ember nem találja a helyét az adott környezetben. A másik arról szól, hogy valami más hiba miatt nem tudja azt mutatni, ami valójában benne van. Másrészt én sehol sem tagadtam, hogy nem felelt meg Diego az elvárásoknak (mondjuk én nem érzem akkor a csalódásnak, mint sokan itt), csak éppen ennek okát én nem a játékos számlájára írom. Ez ilyen egyszerű. Nem tudom mit nem lehet ezen érteni.

Ismeretlen_102246 2010.05.13. 12:42:43

Ha valakinek idegesítő valami az egy dolog. Nekem is ezer dolog idegesítő. Például nem ártana, ha elolvasnátok figyelmesen az összes hsz-em és nem csak vagdalkoznátok egy-egy kiragadott mondat kapcsán, mert annak nincs értelme. Leírom a véleményem és utána ilyen szofista fordulatokat kell olvasnom...

Ismeretlen_53881 2010.05.13. 13:26:57

Ez a kiragadás bizony vice versa megy.. Amúgy felesleges vitatkozni. Egyik oldalon állnak a tények (Diego nem jó), másik oldalon a vélemények (ezért és ezért nem jó). Az egyik nyilvánvaló tény, a másik találgatás.

Ismeretlen_150170 2010.05.13. 13:51:05

Már pedig Molinaro 2007-ben benne volt az olasz bajnokság álomcsapatában. Nem azért hozták ide mert olyan béna a srác. Viszont a kezdeti lendület után nem fejlődött tovább. Shyrkhan én szoktam olvasni a hozzászólásaidat onnan tudom hogy mennyit kardoskodtál Zacc mellett én már akkor is vitatkoztam veled egy sort ezen meg Diegon is. Diego-val kapcsolatban csak még annyit hogy mindig csak a mutatott játékát kritizáltam nem a kvalitásait! Zacc-ot meg nagyon benézted az az ember nagyobb pancser Ciro-nál is! Legalább más hibájából tanulhatott volna akkor most nem itt tartanánk!

Ismeretlen_102246 2010.05.13. 14:03:17

Emlékeztetnélek, hogy Zacc-ot annyira szerettem, hogy az edzőkérdés felmerülésénél is Gentilét támogattam (de nagyon), de tudom mire célzol és nem változott a véleményem (nem is fogod tudni megváltoztatni, mert elméleteket gyártunk és én nem hiszek abban, amiben te). Továbbra is hiszem: Ferrara rontotta el a csapatot. Ferrara egy haramatgyenge edző. Ennyi.

Ismeretlen_108746 2010.05.13. 14:28:34

Nem tisztem, hogy védelmembe vegyem ShyrKahn kollégát, s aligha szorul rá, de azért nagyon erős sarkítás azt állítani, hogy Zaccheroni mellett kardoskodott volna valaha... Történetesen emlékszem a hozzászólásaira, s szimplán azt próbálta hangsúlyozni, hogy Zaccheroni egy süllyedő hajót, egy eleve romokban heverő csapatot vett át, ergo az általa elért harmatgyenge teljesítmény messze nem csak neki róható fel, s számos, rajta kívül eső tényező is szerencsétlenül közrejátszott benne. Ettől még Zaccheroni teljességgel alkalmatlan arra, hogy a Juventus edzője legyen, de azért azt látni kell, hogy messze nem arról volt szó, hogy bárki benne látta volna az ideális megoldást. A Ferrara által hátrahagyott kispadra a kutya sem akart leülni, ez a rohadt nagy igazság, ráadásul a vezetőség eleve nonszensz feltételek mellett (csak az idény végéig) kereste az utódot. Diego: Azt hiszem ebben az ügyben mindkét oldal véleményében sok igazság van. Diego messze elmaradt a várakozásoktól, viszont egyáltalán nem érzem, hogy Felipe Melo, Tiago vagy Amauri ámokfutásához lehetne hasonlítani a brazil játékát. Soha nem lógott ki a csapatból, s rendre a jobbak között volt, más kérdés, hogy ő ennél sokkal többet kellene, hogy nyújtson. Mindenesetre teljesen vad ötlet volna most eladni, meggyőződésem, hogy egy normálisan összerakott Juventusnak nagy erőssége lehetne, s reméljük lesz is.

Ismeretlen_150170 2010.05.13. 15:10:52

Ok én elfogadom az érveket! Csak ha Melo és Diego kollega jövőre is ilyen gyenge lesz akkor légyszí találjatok ki egy másik kifogást!!!!

Juvehooligan 2010.05.13. 16:17:23

pedronegro nagy forma vagy és egyetértek veled... ;)

Ismeretlen_108746 2010.05.13. 19:08:18

Kifogásokat én nem nagyon látok, csak érveket és ellenérveket, na meg találgatásokat mindkét oldalon. A kifogásokat esetleg a játékosnak kellene keresnie. Már amennyiben szükséges.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása