Giovinco lehet a csali Kjaer megszerzéséhez

A Juventus Atom Antit szeretné felhasználni a dán hátvéd leigazolásához.

Nyáron előreláthatólag nagytakarítás lesz a Bianconeri háza táján, és a védelmet Sebastian Giovinco felhasználásával szeretné megerősíteni a torinói klub vezetősége, ugyanis az olasz játékos bevonásával szeretnék megszerezni a Palermo középhátvédét.

Giovinco partvonalra szorult az elmúlt egy évben, Diego és Candreva érkeztével alig kap lehetőséget. Az apró termetű olasz támadót legtöbbször csak a lelátókon vagy a cserepadon láthattuk a szezon folyamán.

Mivel valószínűleg jövőre sem tudnak számára rendszeres lehetőséget biztosítani, így a Juve Simon Kjaer Torinóba költöztetéséhez használhatja majd fel Giovincót. A dán válogatott középső védőjét szívesen látnák a Juventus vezetői, ám a Palermo pénz mellett más játékost is szeretne kapni fiatal kiválóságáért, így Giovinco az üzlet részét képezheti majd.

'Seba' a múltban mindig elhárította a távozásával foglalkozó pletykákat, ám feltételezések szerint másodhegedűsként nem marad sokáig Torinóban.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr814652214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_149085 2010.04.06. 15:28:28

A kérdés innentől kezdve már nem csak a pénz, hanem az, hogy el akarja-e hagyni a valószínűleg BL-induló Palermo-t az EL-es Juventusért.

spider81 2010.04.06. 15:28:52

Ámen,jöjjön...Chiellinivel párban nagyon jók lennének a védelem közepén!

spider81 2010.04.06. 15:29:38

Ámen,jöjjön...Chiellinivel párban nagyon jók lennének a védelem közepén!

Zer0--- 2010.04.06. 15:30:50

Hát örülök Kjaernek, de azért sajnálom Giovincot, én úgy érzem , hogy ő szereti a klubbot. Persze megértem azokat, akik azt mondják, hogy érte már felesleges imákat rebegni, meg az is igaz , hogy biztos megvan az oka annak ,hogy nem játszik, de én szerettem a játékát , mikor jó formában volt a Chelsea védőt is meg tudta verni, láttam benne valamit és emberként is szimpatikusnak tartom így kívülről. Persze nem én döntök és nem is látok bele a dolgokba, de azért sajnálom....

Diego89 2010.04.06. 15:34:23

én kívánom Gionak h menjen és vigye onnan majd el 1 nagy csapat.nálunk sose lesz akkora játékos amekkora lehetne.örülnék ha 1 oyan edzö jönne aki számít rá.

Ismeretlen_145917 2010.04.06. 15:44:18

és mért nem tudnak rendszeres lehetőséget biztosaítani? MERT INKOMPETENS BAROM AZ EGÉSZ CSÜRHE! azért. de én továbbra is remélem, hogy Gio marad, persze attól még a védelmet teljes mértékben meg kell erősíteni!

fmsteve 2010.04.06. 15:47:14

HA tényleg nem számolnak vele akkor én is benne lennék a cserében, igaz Sebát sajnálnám, hogy nem mutathatta meg mit is tud igazából. Ha nálunk nem játszhat, kívánom neki hogy próbálja ki magát máshol és mutasson fityiszt azoknak akik kételkedtek benne. Szerintem mindkét esetben jól járnánk, ha jönne Kjaer, vagy ha Seba végre rendesen szóhoz juthatna.

fmtomi 2010.04.06. 16:16:01

nehogymár oda adjuk giot...nem azért mondom mert kjaer nem lenne fontos hanem azért mert ha megnézitek a palermo fél kerete juvés volt:( viszont megérné oda adni mert kjaer jó játékos és gio meg sose fog bekerülni a kezdőbe csak ha már ő marad

Ismeretlen_135917 2010.04.06. 16:17:45

Évekkel ezelőtt odáig meg vissza voltam Gio-tól, h mekkora tehetség, szimpatikus volt h küzdött, stb és nem utolsó sorban hasonlított a játéka ADP-éra. Idejött Ranieri. Lehet azt mondani h nem szerette ezért nem játszatta. ok. Idejött Ferrara, nem játszott. Még akkor sem, ha nem volt más (najó csak akkor). Megint csak lehet azt mondani h azért mert nem szerette. Ok. A csapat már a harmadik edzőjét "fogyasztja" és megint csak nem játszik. Megint lehet azt mondani h az edző nem szereti a fiatalokat/őt/stb.... Azonban két dolgot szögezzünk le: 1.: Minden edzőnek az az érdeke h a csapata a legjobban teljesítsen 2.: Ezért nyilván azokat a játékosokat küldi a pályára akikkel (illetve akiknek a kombinációjával) a legnagyobb hatékonysággal teljesít a csapat. Ezen érveket elfogadva levonhatjuk a következtetéseket: 1. eléggé valószínűtlen h mind3 edzőnek unszimpatikus volt Gio. és csupán a személyisége miatt nem játszott. 2. miért padoztatná bármely edző a csapat sztárját (jelen esetben sztár-palántáját), ha a saját posztján átlagon felül teljesít/hátán viszi a csapatot/az adott ország legnagyobb tehetségei között tartják számon? válasz: valószínűleg nem úgy teljesített (edzéseken, edzőmeccseken, nem volt olyan a hozzáállása pl. elszállt magától, stb:) ah elvárható lett volna. Sok esélyt kapott már, de nem lehet mindig ráhúzni h "juve-nevelés", fiatal még (már nemaz...), stb, stb, stb. Záró gondolat: én adnék neki még egy esélyt (de semmiképp sem többet!!!), ha jön nyáron egy épkézláb edző (Benítez, Prandelli szintű). Eladni akkor adnám, ha égető szüksége lenne a csapatnak az érte kapott pénzre, amit sehonnan nem tudnánk előteremteni. Jövőre viszont kalap, kabát, ajtó és csókolom, ha nem teljesít megfelelően.

Mátééka 2010.04.06. 16:40:28

Én odaadnám Kjaer-ért. Viszont 1et kell értenem szoszkossal :)

steven-h 2010.04.06. 16:48:01

Egyet kell értenem szoszkossal, de az hogy egy játékos elszáll magától nem feltétlen csak az ő hibája. Nem akarok belemenni megint ilyen ha, meg lett vna feltételes dolgokba, de itt igencsak kíváncsi lennék egy már 2 éve az Arsenalban kezdő Giovinco egojára...

kdavid86 2010.04.06. 16:51:55

Szerintem meg teljesen felesleges játékos adás-vételbe kezdeni, amíg nincs egy EDZŐ a kispadra. De nem olyan edzőpótléknak mondható emberek, mint Zaccheroni. Mert úgyis az edző alakítja a taktikát és az edző elképzeléséhez megfelelő játékosok kellenek. Mi van ha eladjuk Gio-t aztán jönne Wenger(úgyse jön csak ő jutott eszembe:)), aki tutibiztos kinevelné. És nem vagyok biztos benne, hogy Benítez lenne a legjobb ide, azért mert még soha sem dolgozott Olaszországban. Amúgy kiváló edző, csak Anglia és Olaszország között van egy kis különbség. Prandellit szívesen látnám mondjuk júliustól Juvéban. A védősorhoz meg annyit, hogy Cacerest középre bedobnám és jobb oldalra Van der Wielt megvenni (Bitang jó játékos szerintem). A bal oldalra viszont egy teljes sorcsere, mert ott egyszerűen nincs jó ember.

Ismeretlen_53881 2010.04.06. 17:01:19

Azért lehetőség meg lehetőség között is van különbség. Lehetőség nálam az, ha valaki kap 6-8 meccset egyhuzamban, bizonyíthat, élvezi a támogatást, kibontakozhat, stb. Zac esetében az a lehetőség, hogy 2-0-ás hátrányban az Udinese otthonában felzavarja Giovincot, hogy rajta, csinálj valamit. Nyilván túl van sztárolva a fiú, de a 6-8 meccses lehetőséget a Juventusban sosem kapta meg. Ellentétben legalább egy fél tucatnyi kutyaütővel.

steven-h 2010.04.06. 17:09:40

passerby nagyon jól mondod, én pl. anno Criscito kölcsönadását sem értettem, az hogy egy Totti lefordul róla szerintem nem tartozik a hatalmas hibák közé, sőt még hibának se mondanám mégis kikerült a kezdőből és mehetett kölcsönbe. Vagy mikor Palladinot erőltette a szélen Ranieri, nekem tetszett a játéka, nem volt egy Nedved, olyan játékosunk soha az életbe nem lesz de szerintem jól játszott ő is mégis most egy Genoa-ban szerepel. Elherdáljuk a fiataljainkat az a baj :/

Ismeretlen_153094 2010.04.06. 18:34:29

Nem kap elég lehetőséget a kölök. Most is, amikor minden pontra égető szükségünk van és Diego is sérült, csak padoztatja szegényt. Majd 2020ban - amikor is ha így folytatja a vezetőség és Tiago lesz a csapat trénere - rájönnek, hogy van a csapatban egy harmincegykét éves kisember valahol a cserepadon, akit még ki kellene próbálni hiszen saját nevelés - megérdemli az esélyt. Na persze ettől mentsen meg minket a drága Jóisten. :)) Ezért lenne már jó tudni, h ki a nyavaja lesz jövőre az edző, és esetleg az ő kívánságára igazolni és eladni játékosokat.

Ismeretlen_153959 2010.04.06. 18:41:28

Hát nem tudom,de ez a srác állandóan sérült volt,aminek következtében ki tudja milyen az erőállapota.Bár megmutatni még lehetősége sem volt,de az is lehet,hogy nem bírna még 60-70 percet sem játszani.Félre ne értsetek én is kedvelem és sajnálnám ha elmenne,mert úgy fogunk járni,mint Miccoli esetében,hogy ő viszi a prímet a palermoban,viszont nekünk nem kellett,pedig most milyen jól jöttek volna a góljai!

mrln 2010.04.06. 18:57:26

Sziasztok! Előjáróban: Nagyon rég óta olvasom már a blogot, gratulálok a készítőknek! Csak így tovább, amíg bírjátok! Szóval fiatal tehetségek: Már tényleg a könyökünkön jönnek ki az új Del Pierok, Platinik...stb Aztán a végén mégis mindig elszórjuk őket. A teljesség igénye nélkül pár név a közelmúltból: Rej Volpato, Chiumiento, O'Neill, Olivera, Sculli, Giovinco, Criscito, Ariaudo, Marrone és mind közül a legnagyobb baklövésünk Henry... Más kérdés, hogy akik már elmentek azóta mire vitték, de jellemző, hogy amíg ők reménységként epizódszerephez is alig jutottak a Juvénál, addig olyan "jó nevű" játékosok kergették a labdát a csapatban, mint Esnaider, Kovacevic, Fonseca... Úgyhogy sajnos anno sem volt sokkal jobb a helyzet ilyen szempontból. Más kérdés, hogy amikor Nedved, Del Perio, Trezeguet a fénykorukat élték a csapatnál nem sokan kiáltottak az ifjú titánok után!

babo410 2010.04.06. 20:18:40

Én azt nem értem miért nem lehet játszatni, mikor csupa impotens játékosunk van, és nincs egy épkézláb támadónk. De az Udine ellen az volt az érdekesség, hogy Candreva se kezdett, és tulajdonképpen beálltunk bekkelni egy olyan csapat ellen, akinek 15 veresége és 8 döntetlenje van. Kieső jelölt ellen egy olyan csapatnak, aki bajnoki címért kéne harcoljon, de mindenképp nyernie kellene, hogyan állhat be bekkelni? Nekem ez a nagy kérdés. Miért nem adnak akkor inkább a fiataloknak lehetőséget. 3-0-t ők is össze tudnak hozni!

juve94 2010.04.06. 20:41:30

oké erősítsük a védelmet oké küldjük el a fél csapatot,de MIÉRT PONT GIOVINCOT???? mnegfelelő játéklehetőség mellett vszínáleg 35 éveskoráig a juvénál lenne és még az sem kizárt h a világ leghjobb lebdarúgójává válna,de nem mi el kell adjuk:@ áááááááá

Ismeretlen_128149 2010.04.06. 21:51:13

Én egyszerűbben oldanám meg. Trez vagy Amauri mehetne a Palermoba, vagy Canna meg egy Nokiásdoboznyi pénz..

turorudi 2010.04.06. 23:28:00

cacares chiellini kjaer drenthe(criscito) ha jövőre ez a hátvédsor összejönne, mögöttük buffonnal sztem a védekezéssel nem lenne nagy gond!

Risard 2010.04.07. 11:56:24

Szoszkov!23 évesen már nem lehet tehetségekről beszélni!Hisz Messi aki pár hónappal fiatalabb is mit produkál csapatában!Szóval neki már egy kiforrott játékosnak kellene lenni!NEm tehetségnek!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása