Zaccheroni: "A második félidőben összeomlottunk" - Frissítve

A Juventus mestere csalódottan nyilatkozott csapata második játékrészben látott összezuhanása után.

Ismét vereséget szenvedett a Juventus, ismét a megszerzett előnyt sikerült feladni. Alberto Zaccheroni a Napoli elleni vereség után a védelem keménységének hiányát okolta.

"A második félidőben látott teljesítményünket el kell felejtenünk, semmi sem volt jó benne." - mondta Zaccheroni a mccs után a SkySport riporterének.

"Egy extra védő beállításával a széleken vezetett támadások veszélyét szerettem volna csökkenteni. Őszintén szólva az első félidőben mutatott teljesítményünk után nem tudtam elképzelni egy ekkora változást a szünetben."

"Nem tudtuk megtartani a megfelelő ritmust. Ehhez néhány sérülés is hozzájárult. Nem tudtunk a középpályán nyomást gyakorolni az ellenfélre, emiatt a széleken tudtak rohamozni."

"Az a célom most, hogy gátat szabjak ennek az összeomlásnak, és elkezdjünk végre pontokat szerezni. Rendbe kell jönniük a sérült játékosoknak, hiszen az ő hiányuk különösen nagy csapás ebben a nehéz helyzetben."

UPDATE: Zaccheroni beszélt arról is, miért változtatott felállást a tegnapi meccsre.

"Úgy éreztem, itt a megfelelő lehetőség a 4-4-2-re. Marchisio a bal oldalon, míg Camoranesi a jobb szélen, hiszen az a megszokott helye. Aztán viszont Poulsen pár perc után megsérült, és változtatni kellett."

"Diego? Most az a célja a Juventusnak, hogy a lehető legtöbb pontot szerezzük meg. Ehhez azokat választom ki, akik a legjobb állapotban vannak."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr234652157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_53881 2010.03.26. 09:17:00

Nagy kár, hogy az oly sokatok által vélt bölcsessége a meccseken valahogy nem akar megmutatkozni.

Juventus 2010.03.26. 09:17:27

Zaccheroni Vattane!

Alessandro 2010.03.26. 09:28:56

Inkább egy bohóc, egy nevetséges ember, ilyen taktikával nem lehet meccset nyerni, mégis ki szolgálta volna ki a csatárokat, egyedül talán Camo, igaz hogy őt és Del Pierot ki kellett volna állítani. Újra a sérülésekre hivatkozik, több mint 20 fős a keret, és Itália legjobb utánpótlása van a Juvénál, lehetne kikből válogatni, emellett tegnap a bíró is többször velünk volt, de már ez is kevés. Lényegtelen hogy Amauri, Trez vagy Iaqui van elől amíg nincs aki kiszolgálja őket, addig bukott a dolog. Ettől az embertől a továbbiakban sem várok sokat, de Giot végre betehetné a kezdőbe, rosszabbak már nem lehetünk. Vasárnap lesz egyfajta hangulat Torinóban, a fél stadiont le is bontják a szurkolók szerintem, de ha minden jól megy egy bravúros egy pontra jók lehetünk az Atalanta ellen.

Unimuck 2010.03.26. 09:30:11

Poulsent le kellett cserélni, ok. De hol voltak most a sérültek? Trezeguet-pad, Giovinco-pad, Diego-pad... Amíg 3védekező kpval és egy Camoranesi-vel vagy Diegoval áll fel a Juve középpályája, addig mi a faszt akar?? Eszméletlen egyszerű lenne a felállás. Hátul négy hátvéd. Legyen mondjuk alap esteben Casares-Cannavaro-Chiellini-Grosso. Középpályán gyémánt alakzat: Védekezező kp Sissoko, két szélen Giovinco és Camoranesi, támadókp Diego. Elől pedig két csatár. Ilyen formába szinte tök mindegy ki. Mi a faszért nem lehet így felállni??? Mit vár 3 vagy 2 támadni képes játékostól? rúgjon 2-3 gólt? Egyet se tudnak... Be kell mákolnunk egy-egy gólt... Hihetetlen szégyen ez a felállás. De ezt is az okos vezetők szülték. Mert persze kellett Poulsen, kellett Melo, holott ott volt már Sissoki, Marchisio, Tigao, Zanetti. Már ez is sok volt. Most meg a kényszer... Van egy jó Sissokonk, ő ok, megvettük Melot, szar, de játszatni kell, mert 25misibe fájt és ha el akarjuk adni, minimális bukással, játszania kell... Ott van Marchisio, tehetséges, olykor jól játszik, de nem kellene állandóan kezdeni, de benne meg látnak fantáziát. De, h Giovincoval mi a baj?? Nem tudom felfogni! Ferrara is már szart a fejére, de Zac... még azt se teszi... Mikor játszik újra támadó focit a Juve?!

Lord Viktor 2010.03.26. 09:30:25

Csak mented az irhád, mert hülye voltál :S 1-1nél csatár helyett védőt behozni egy Juventusban megbocsáthatatlan, plusz tisztán látszott, hogy csak idő kérdése, mikor lő a Napoli még egyet. Giovincót vagy Trezt kellett volna behoznia Alex helyett, és nem teret adni nekik. Camo cseréje viszont jó döntés volt. A vicc az, hogy még mindig csak 3 pontra van a negyedik hely... és tudom, hogy ha így megy tovább, nem fogjuk elérni, mert csak egy vagyunk a középcsapatok közül. Ez a Juve semmivel sem veszélyesebb, mint egy Palermo, egy Sampdoria vagy egy Napoli, sőt... ezek rendre meg is vertek minket, a Palermo és a Napoli oda-vissza...

-mjz- 2010.03.26. 09:38:41

ÉRDEKES, HOGY 2-1 NÉL NM VITT BE EGY TÁMADÓT SEM

Unimuck 2010.03.26. 09:39:34

Egy gond van ezzel, hogy "csak" 3pontra van a BL-SELEJTEZŐ(!) Mégpedig az, hogy 6 csapat pályázik rá és mi jelenleg ebből a hatból negyedikek vagyunk...

juvem 2010.03.26. 10:02:12

még a camo-diego cserét értettem... de Alex-Grygera... jó lenne végre 1 olyan edző aki nem a minimális különbségre hajt hanem ha elkezdünk vezetni akkor nem méginkább beszorítaniőket és rúgni nekik 1-2t mg nem az h visszaállni kibekkelni 80 percet... aztán 1-1nél ismételten tovább védekezni! az edző a csapat a vezetőség ebbe már mindenki hibás remélem nyáron téleg "megtisztulunk"

Ismeretlen_145917 2010.03.26. 10:10:44

elmehetsz a fenébe az extra védőd behozatalával! :@

Ismeretlen_108746 2010.03.26. 10:12:34

Zaccheroni hosszabb távon alkalmatlan lesz a Juventus vezetésére, s a Del Piero-Grygera csere valóban nem volt jó húzás 8finoman fogalmazva), de ugye senki sem gondolja egészen komolyan, hogy azon az egy cserén ment el a meccs? A keret jelentős része alkalmatlan arra, hogy az első osztályban focizzon. A védelemből kizárólag Chiellini elfogadható, a többiek egészen kritikán aluliak. Grosso-nak szinte értelmes labdaérintése nincsen, s a többiek is csak állnak, mint egy rakás szerencsétlenség, közben futószalagon kapjuk a gólokat. A régi, nagy öregeket is le kellene selejtezni végre, Camoranesi játéka nem futballpályára való, s szánalmas volt látni, hogy egy egykori nagy kedvenc ennyire botrányos színvonalon teljesít. Nem vitás, radikális változások kellenek a kispadon, a vezetésben, de kíméletlenül ki kell szórni a keret javarészét.

turorudi 2010.03.26. 10:31:48

én azt nem értem, h meccsek óta 8 védővel állunk fel, miért kapunk mégis lazán 3-4 gólt? viszont lőni nem tudunk, mert az eddigiek talált gólok voltak... ha már szar a védelem, mi lenne ha a támadásra koncentrálnánk?? 2 csatár, mögöttük diego, két szélen camo és gio! ilyen felállással nem hiszem el h ne lődöznék a gólokat, és még ha be is kapunk párat, vagy netán ki is kapunk, én azt mondom inkább verjenek meg úgy h legalább megpróbáltunk nyerni, minthogy beáll az egész csapat védekezni, hátha kihúzzuk xel... kíváncsi lennék h a vezetőknek volt e tökük behívni zacot a meccs után, és megkérdezni h a JUVENTUS miért hozott be xnél csatár helyett védőt!?

Ismeretlen_128290 2010.03.26. 10:39:33

@Apuleius, minden szavaddal egyetértek. Igazából azt nem értem, hogy a vezetők hogyan gondolták, hogy máshol leselejtezett, ingyen, vagy sapka szilváért igazolt játékosokkal/edzőkkel meg tudjuk állni a helyünket. Chimenti, Grygera, Zebina, Molinaro, Grosso, Cannavaro, De Ceglie, Camoranesi, Salihamidzic, Tiago, Amauri mehetnek isten hírével. Igazából Meloról nem tudom, hogy mit gondoljak, azért kíváncsi lennék, hogy Prandelli itt mit hozna ki belőle. Diegot pedig szó nélkül elcserélném, más karakterű irányító kellene nekünk szerintem. Nálunk nem sűrűn voltak brazilok, vagy ha voltak is, semmi maradandót nem alkottak.

Diego89 2010.03.26. 11:00:13

én is 1et értek teljes mértékben. Zac elösször nekem szimpi volt,de mára bebizonyosodott h 1 seggfej. Juventushoz nem méltó sem az edző sem pedig a vezetőség na és persze a fél keret. én bízok benne h 1x még az igazi Juvét láthatjuk.remélem minnél elöbb.

ricsman · http://ricsman.blog.hu 2010.03.26. 11:26:42

bejött pedig amit mondtam hogy jó lenne: melo - poulsen egyszerre volt fent, volt két csatárunk is, de utána a sérülés megbontotta Zacc agyát is, és össze-vissza cserélt. A rosszabbik felére értem haza a meccsnek, az Európa Liga se lesz meg ha minden változatlan marad. Most minden csapat úgy fog nekünk esni, hogy na ezt a Juvét kivéreztetjük, itt az esély megverni, félsz nélkül nekimenni akár hazai pályán is. És igazuk van... Szép dolog az új station, de a 40ezres is kongani fog az ürességtől, mert ilyen csapatot nem nézel meg élőben... Játékosokra, meg edzőkre kellett volna a pénz :(

Victor90 2010.03.26. 11:39:31

Hát Zacc......!Camo-ba nagyot csalódtam ,nem focipályára való a tegnapi viselkedése!Dp ütése azonnali piros,csak gondolom a játékvezető nem akarta hogy kapjunk vagy 5-6 gólt!Genoa vinné Gio-t,és jobban is járna lehet,inkább játszik 1 bl selejező-ért küzdő csapatnál,minthogy 1 közép csapatban padozzon!Camo-t vinné a Marseille,megköszönjük neki az eddigi munkát,mehet!Candreva-t szidták mennyien,hogy mmm milyen igazolás ez,közbe még talán neki van a legjobb erőnléte!Katasztrófa ami itt folyik!

Juveboy24 2010.03.26. 11:42:27

"Diego? Most az a célja a Juventusnak, hogy a lehető legtöbb pontot szerezzük meg. Ehhez azokat választom ki, akik a legjobb állapotban vannak." Már nem azért, de akik tegnap pályán voltak, azok közül ki volt jó állapotban? Ennyi erővel mindenkit leültethetett volna a padra. Lehet, hogy Diego sérült volt, de a csapat meg szellemileg sérült.

Tony 2010.03.26. 13:13:46

Én a kezdetektől fogva nem értem azokat akik úgy gondolták Zacc így meg úgy,már jó párszor leírtam,h ő 1 selejt a bukott olasz edzők palettáján,3 éve munkája sem volt,eredményei nulla,de tény nem az ő hibája,hogy itt van hanem a cseszett francia bohócnak és csapatának,nem is értem h merték ezt meghúzni! Nem azon a cserén ment el a meccs? Az lehet,de amit meccsek óta csere címén ténykedik ez a zseni az felháborító! Még hátrányban is csak ezek az alibi Diego-Alex,Diego-Camo,Diego-Candreva stb...kész vicc az egész. Ez is 1 ugyxanolyan gyáva ember mint Ratyi+Ciro volt,mindegyikből születésétől fogva hiányzik a győztes szellem.

cs4szi 2010.03.26. 14:42:03

Szép volt Zaccheroni! Inkább állj vissza a 3-4-1-2 -re. Lehet hogy szar volt a játék, de legalább pontokat szereztünk.

Pa[SS]eD 2010.03.26. 15:18:53

Nah bazd meg a büdös kurva anyádat te féreg lepratelepi buzi faszkalap!!! Ferrara fényévekkel jobb volt ennél a faszkalapnál ez tényleg nemtud cserélni...! x-et akar kihuzni a 29x-es Bajnok JUVENTUSal hogy meglegyen a 4. hely. Hát bassza teherbe a kurva annyát!

juventino03 2010.03.26. 15:28:07

-mjz- azért nem vitt be 2-1 nél támadót, mert már nem volt több cserelehetősége. 9perc Poulsen-Candreva, 62 perc Camo-Diego, 66. perc Alex-Grygera ezeknél a csereknél még 1-1 volt az állás. De én nem láttoma meccset, mert amikor egy csatár helyett (Alex) behozott egy védőt (Grygerat) azon nyomba lekapcsoltam a TV-t és mentem aludni, mert 1-1 nél úgy hogy csak a Napoli támad úgy ráülni az eredményre = az X-el vagy itt most a vereséggel. Nem tudom miért, de ha Giovinconak egy 30 percet adnának akkor legalább mi vezetnénk a támadásainkat és nem kellene védekezni stb....

Ismeretlen_153959 2010.03.26. 20:33:45

Hát fiúk,sajnos azt kell mondjam újra,hogy hoztunk egy olyan edzőt akinek se múltja,de még jövője sincs.Én személy szerint nyáron Lippinek örülnék a legjobban,ő ki tudta hozzni a játékosokból a maximumot.Ja játékosok,sajna olyanokat igazoltunk akik azt hiszik,hogy ha a Juvéba igazoltak és felveszik a nagy zsét akkor minden rendben.Hátulról-előre: Grygera: olyan hanyattlásba esett,hogy inkább nem részletezem Ti is láthatjátok. Cannavaro:eljárt felette az idő és sajna a rutinját nem igazán tudja kihasználni,mint mondjuk Nesta a milánban. Grosso:azt hiszi magáról,hogy a VB döntőn szerzett góljából akar megélni,pedig ez már angliában és a franciáknál sem ment! Chiellini:rajta látom,hogy próbál küzdeni,de egy fecske nem csinál nyarat. Camoranesi:nem találja a helyét,bár leszóljátok de még ő aki akar,aminek következménye a sok szabálytalanság. Felipe Melo:ha előző csapatában így játszott volna,akkor biztos nem igazoljuk le. Marchisio:tehetséges srác,aki hullámzó teljesítményt nyújt. Alex:az idény eleji sérülélések nagyban befolyásolják a szezonbeli teljesítményét, Amauri:a Palermoban nem ezt a tejesítményt nyújtotta,ott nem ismert elveszett labdát,itt meg még lépni is lusta! Diego:ha az idény elején nem szedi össze a sérülését,biztos vagyok benne,hogy nem így játszana.Emlékezzetek a Roma elleni meccsre, Candreva:relytély,hogy rá miért is volt szükség egy szürke folt,aki semmit nem mutatott még egy meccsen se. Giovinco:ő hozhatná a lendületet a csapatnak,csak vannak olyanok akik ennek nem örülnének.Pl.:Zacc Trezeguet:se jót se rosszat nem tudok róla írni,ő is beleszürkült ebbe a keretbe. Poulsen: a sevillaban sem mutatott valami sokat,nem kellet volna idehozni. Zebina:egy nagy 0-a. Iaquinta:a sérülése óta,már nem meri igazán odatenni magát és keresi régi formályát. Salihamidžić:még talán a serie B-ben elmenne,itt már nem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása