Moggi visszatérne a Juventushoz

Luciano Moggi nemrég arról beszélt, hogy eltiltása után nagyon szívesen visszatérne a futball világához... és nem máshova, mint szeretett klubjához, a Juventushoz.

Luciano Moggi

A Bianconeri egykori igazgatóját 2006-ban, a bundabotrány kirobbanáskor menesztették a klubtól, és eltiltása 2011-ben, azaz jövőre jár le.

"Szeretném, ha megtörténne. Semmi kétség, azonnal visszatérnék." - mondta Moggi a Radio Erre 2 adásában, amikor egy esetleges, torinói visszatérésről kérdezte a riporter.

Moggi nagyon sajnálja egykori klubját az idei szezon miatt, és bízik benne, hogy minél előbb rendbejönnek a dolgok.

"Remélem, a Juventus minél hamarabb úrrá lesz a problémákon, mert valami nagyon nincs rendben náluk. Sajnálom, hogy ezt kell látnom, mert most a klub lerombolása folyik. Ennek persze nem tudom az okát, de az biztos, hogy az igazolásaik alapjukban rosszak."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr44652144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

valaki 2010.03.23. 21:28:28

Ezaz ! Gyere csak ide te kellesz :D

buub 2010.03.23. 21:39:03

takarodj innen :) !

bfeco 2010.03.23. 21:41:25

Szerintem jöjjön vissza,mert kell egy maffiózó. Minden olasz csapatnak meg van a maffiózója. Nekünk is kell, annyi hogy őt egyszer már elkapták.

babo410 2010.03.23. 21:48:54

Ne gyere vissza! Ill csak akkor, ha nem csalsz többet! Már írtam régebben is, hogy csak akkor támogatnám a visszatérését, ha ő vállalná, hogy vmilyen formában ellenőrizzék, és megígérné, hogy nem csal, mert félő, hogy azért akar visszajönni. Itt meg ha jól megy nem olyan feltűnő. És ha visszajönne és egy bíró a javunkra tévedne, akkor rögtön oltári nagy csalásról harsogna mindenki. Remélem nem ő jön, hanem egy hasonlóan nagy futballguru. Vele csak az újabb rágalmak jönnének. Szerintem tudnánk hasonlóan nagy formákat idehozni, mint ő. Remélem a triád nem áll újra össze, mert az nem jelentene jót! Én nem őt akarom. Ha a háttérből ad tanácsokat az jó, de mint alkalmazott nem kell.

babo410 2010.03.23. 21:52:15

Azért mert x y csal, mi nem kell csaljunk! És azt honnan veszed, hogy minden olasz klubnál maffiózók vannak, és csalnak? Én inkább egy tiszta Juvét szeretnék látni. Remélem nem ő, hanem vki más, aki hasonló jó szakértelemmel rendelkezik, az jön a klubhoz. Nem tudom, hogy tudna e tisztán dolgozni, vagy kezdené újra a hülyeségeit.

Tsatsee 2010.03.23. 21:54:00

Én szeretném, ha visszajönne. Én még mindig azon vagyok, hogy nem ő az egyetlen, aki nem tisztességes eszközöket használt. Egyszerűen Moratti hatalmasabb ember. Ennyi történt. De ha ő itt lenne, biztos, hogy hamar olyan játékosok érkeznének, és edzők, akik kihúznának minket minden szarból. Kell egy olyan ember mint Moggi. Ha olyan nagy csaló lett volna, akkor nem csak 5 év eltiltást kapott volna. Egyszerűen csak ráhúzták a balhét, ami még mindig nem bizonyított 100%-osan. Szóval én várom őt vissza.

Peti 2010.03.23. 22:02:03

Akkor álomvilágban éltek, ha azt hiszitek h a mai futball bárhol is tiszta....

babo410 2010.03.23. 22:04:29

Azt azért ismerjük el, hogy voltak ügyei! És az, hogy nem ő volt az egyetlen, csak a zinter kifejezetten ránk utazott, egy dolog. Én egy tiszta embert szeretnék látni a csapatnál, olyat akit nem leng körül a maffia szelleme. Én is úgy gondolom, hogy akkoriban mások is tisztességtelen eszközöket használtak, meg tudom is, de az nem menti fel. És ha a többi csapat kútba ugrik mi is ugrunk utánuk. Ha olaszban csal mindenki, akkor a Juve Európához mérje magát, ne Olaszországhoz. Legalább mi játszunk nyíltan és tisztán. De ha igazolni tudja, hogy nem csal többet, akkor jöhet. De ahhoz tényleg az kell, hogy bizonyítani lehessen, hogy nem csalni jön. És fel lehet akkor készülni, hogy elég kemény támadások fognak érni minket. Ha egy csapat ellenünk nem játszathatja legjobb játékosát, vagy pont ellenünk kiállítják, vagy a bíró a javunkra téved, akkor mindenki csalózni fog. És a bajnoki győzelmeinket is erősen kritizálni fogják. De ha tiszta lesz, jöjjön.

juveman 2010.03.23. 22:12:10

Szerintem az ilyen bundabotrányok több 10 évre kiírtják a bundázásokat az adott klubnál(juventus).Mindenesetre Blanc-nál nem kicsit lenne jobb.

AlexDeLarge 2010.03.23. 22:12:16

Peti véleményével teljesen egyetértek hol nincs bunda fiuk?:) Amúgy 1 részben jó lenne ha visszaállna a triád mert azért hatalmasra emelték a Juvét viszont a másik oldal az hogy ha újra a triád lenne mindenki megkérdőjelezné a tisztaságunkat. FOrza Juve

babo410 2010.03.23. 22:13:29

Ma már szinte semmi se tiszta, de a futball se bűzlik mindenhol a mocsoktól. És bízni kell abban hogy mi nem csalások árán jutunk oda ahova. De azt, hogy a foci világa nem a legtistább, az Ovrenbo esete mutatja a legjobban. Annak ellenére mehet a VB-re, hogy tök hülye a szakmájához. De lehet nem hülye, csak megkenhető?

Ismeretlen_145917 2010.03.23. 22:15:43

jőni fog ha jőni kell!

white.widow 2010.03.23. 22:31:01

Egyértelmű, hogy itt a helye nálunk! csinált amit csinált, szerintem most már kétszer meggondolná, hogy miket műveljen! minden csapatnál van ilyen ember, csak nálunk napvilágot látott! Ő az az ember aki rendbe tudná szedni a klubbunkat! SENKI más!

Ismeretlen_153094 2010.03.23. 22:31:21

Ja, hisz a mai JUVENTUS is tiszta. Tiszta káosz. Tiszta olyan vezetőséggel, akik f.szt sem értenek a focihoz. Koncepció, jövőkép nélkül. Amióta ez a tiszta vezetés van, párhetente változnak a klub céljai.( idén: Scudetto, BL, Olasz kupa... végül a 4. hely) Amikor ez a 'maffiózó' volt a klub vezetőségében valahogy nem azon aggódtam, hogy mennyit kapunk egy Sienától, Cataniától vagy éppen a Baritól. Vagy azon, hogy a kedves Tiago 3 milláért bohóckodik itt, semmibe véve a Juve mezét. Aki nem bizonyított, azt így vagy úgy eltüntették a klubtól. Nem azt mondom, hogy neki nem voltak rossz húzásai(igazolásai) vagy hibái vagy hogy tökéletes volt. De abban biztos vagyok, hogy többet jelentett neki a Juve, mint amennyit Blancéknak valaha is fog.

hihetetlen 2010.03.23. 22:45:27

ÁÁ ez a fej ez a sunyi forma :D:D Igenis ö kéne ide nem ez a pancser madmazel blanc bologat a meccseken.Don Moggi rendet tenne az biztos hajrá öreg :DDDD

babo410 2010.03.23. 22:54:00

Jöjjön, de a módszereit hagyja otthon! Én nem értem miért ragaszkodik mindenki ahhoz, hogy egy csaló kell ide. De jöjjön csak ne csalni! Én hiszem, hogy nyáron új vezetése lesz a klubnak, és lehet rá már nem lesz szükség. Amúgy meg mindenki annyira természetesnek veszi, hogy csalás van mindenhol. Ez a szomorú! Jó lenne, ha a klub tiszta tudna maradni ha jön, ha nem!

Peti 2010.03.23. 23:01:38

"És ha a többi csapat kútba ugrik mi is ugrunk utánuk. Ha olaszban csal mindenki, akkor a Juve Európához mérje magát, ne Olaszországhoz." Jah, h szerinted Anglia meg Spanyolország meg Németország tiszta... ahha akkor miről beszélünk. A magyar NBI meg a tippmixbajnokság... Az más kérdés h ő ezzel már lebukott, igy ha kétes dolog történne, mindjárt elővennék h biztos megint csal. De aki kellett ennek az embernek azt megszerezte, megvoltak a módszerei h világsztárokat hozzon ide. A világon semmi sem tiszta, mindenben vannak kétes dolgok a háttérben, mindenki meggyőzhető bizonyos módszerekkel... Ő ennyi büntetést kapott, leülte.

babo410 2010.03.23. 23:18:21

De mi ne a Real legyünk, hogy bárkit meg veszünk, aki sztár! Meg ne azért jöjjön egy játékos, mert azt mondják neki, hanem jelentsen is neki vmit a Juve neve! De jöjjön, csak ne a módszereivel. Mert én hiszem, hogy a foci világa még nem teljesen züllött el! Én hiszem, ha ti nem is! És az meg nem érdekel, hogy idehaza hogyan csalnak, mert itthon minden a korrupcióról szól. És attól még, hogy vannak csaló klubok, mi is álljunk a sorba? Jöjjön, az ellen semmi kifogásom, de ne azért jöjjön, mert folytatni akarja a módszereit. Ha aljas módszerek nélkül is tud, akkor jöhet!

Type-R 2010.03.23. 23:31:50

gyerekek egy az örök dilemma: tiszták maradunk, az erkölcs szobra, de soha nem nyerünk egy büdös kupát sem; vagy jön a maffiózó módszer és újra mi leszünk úrrá Itálián. lehet választani...

Ismeretlen_96517 2010.03.23. 23:44:07

hát ha ez a tiszta juventus akkor legyen inkább ezerszer mocskos! Inkább azt halljam a sógortól, hogy biztos megvettétek a bírót, minthogy, na ma mennyire kaptatok ki?

Tony 2010.03.23. 23:52:02

babo410+mindenki. Mi szurkolók vagyunk,te is,én is,mi is. Mi örülni akarunk a sikereknek,győzni látni a csapatot,tapsolni a trófeákhoz. Most őszintén 1 győztes meccs után ki a szart érdekel h csalás volt-e vagy nem,mi ebbe úgysem látunk bele,örülünk és kész. Lehet fasznak gondoltok,de engem az sem érdekel,ha Moggi visszajön és ugyanúgy lebundáz pár meccset,csak ne derüljön ki. Ha győz a csapat boldog vagyok,mint szurkoló engem a többi nem érdekel.Én simán örülni akarok a sikereknek és ennyi.Nem kell itt a szentfazékot játszanunk,minden szurkolót ez érdekel,most 1 siker után ki áll le azon gondolkodni elcsalták-e ide? A másik,h a Juve jelenleg súlytalan a többi nagyhoz képest,ilyen Morattik,Sensik,Silviok vannak,erős vezetők és ezt vhogy ellensúlyozni kell.Ide is 1 erős nagynevű/hatalmú ember kell,nem ilyen francia bohóc. (de megjegyzem,h szerintetek 2006-után nem lenne minden ellenőr szeme Moggi-n,ott lennének éjel-nappal a nyakán,szal nem is hiszem h próbálkozhatna)

babo410 2010.03.24. 00:05:43

Na az a vicc, hogy nektek nem számít, hogy csalunk-e, csak nyerjünk? Akkor inkább ne szurkoljatok! HA ti nem hiszitek, hogy a csapat csalás nélkül tud nyerni, akkor minek szurkoltok a Juvénak? Én nem örülnék neki, ha úgy nyernénk, hogy még én se lennék benne biztos, hogy nem csak a hatalmas bírói segítséggel nyertünk! Én szégyelném magam, és nem hiszem, hogy megnézném azokat a meccseket, pedig most, mikor ilyen ratyi a játékunk megnézem, és bizakodok. De egy csaló Juvét nem néznék. Én tiszta Juvét szeretnék! Ha Moggi is tudja garantálni, akkor jöjjön. Deha megint mindenkit megvesz kilóra, és csak azért nyerünk mindent, mert mindenki nekünk játszik, akkor köszi, hagyjuk!

juvem 2010.03.24. 00:38:59

babo410 csalnak mindenhol nem a meccsekre gondolok most mert az más... de pénzügyekben, záradékokban mindenben csalnak a klubok mivel itt milliárdokról van szó kézben tartják a dolgokat! te se hiheted azt h egy több milliárdos multicég tiszta mindenben... ilyen a világ! nem is tudom melyik milliárdos mondta h az 1. 10 milliódat össze kell csalni máshogy nem lehet milliárdosnak lenni de ha nagyon szeretné vki utánna keresek:) na mind1 ahol nagy pénz forog ott nem tiszta minden röviden ennyi:) Ja és Mogginak nagyon örülnék ha jönne:)

juvem 2010.03.24. 00:40:44

ja és én sem akarom h csalással nyerjünk ne h félreértse vki de Moggi féle "rafkósrókára" szüksége van a klubnak

juvem 2010.03.24. 00:44:04

babo410 magyarországon lehet korruptak és itt még fele annyi pénz sme forog... külfödön megcsinálták azt h ... a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon értelmezze mindenki ahogy akarja de így van:)

devil-z 2010.03.24. 01:55:36

Még egy bundabotrány után azt hiszem nem évekbe, hanem évtizedekbe tartana felépíteni a csapatot. Most a krízisben is úgy tűnik olajat öntünk a tűzre, hisz többek között Moggi miatt vagyunk ebben a helyzetben. Nem ellenzem a visszatérését ha szabályos eszközöket vet be, jó meglátásai vannak és hasznunkra lehet. És igen Tony, engem érdekel, hogy csalunk-e vagy sem. Valahogy szégyellném, ha a csapatom csak úgy tudna nyerni, ha lefizetnek mindenkit. Ezek a játékosok nem ezt érdemlik, és persze mi szurkolók sem. (bár úgy tűnik, van aki igen) Minden csapat ezt csinálja? hja, így már más. Akkor úgy tűnik ezt is mi csináljuk a legbénábban.

Tony 2010.03.24. 02:19:56

Azért az h csak úgy tudna nyerni túlzás,soha nem erről volt szó,csak 1-1 kis segítségről. Abban a csapatban azért játszott 1 Ibrahimovic,Vieira,Nedved,Thuram,Cannavaro,Mutu stb...tehát azokat a meccseket is meg kellett nyerni,akármilyen segítség kevés,ha a csapat szar(pl. mt nemtom mennyivel lennénk előrébb) Én csak azt mondom,mi innen Mo-ról mit akarunk? Akkor sem és ezután sem fogjuk tudni h csalással nyerünk v nem,csak nézzük és kész,aztán örülünk h nyertünk,ha meg nem tudunk róla nem tök mind1 nekünk 1szerű szurkolóknak? Mi csak a meccset látjuk és az eredményt!!!

devil-z 2010.03.24. 03:14:04

Értem ezt a 'ha nem tudok róla, nem fáj' mentalitást, csak nem feltétlen támogatom. Olyan mint ez a morbid vicc: 'Xiau-ming drágám, nem láttad a cicánkat? - nem drágám, szerintem elszökött. Ja, és ma húst eszünk ebédre' Ez meg, hogy 'meg kellett volna nyerni ezekkel a játékosokkal' - most is mondhatnánk, hogy illene egy kiesőjelöltet megvernünk hazai pályán, mégsem sikerül. Akkor a vezetőség van lefizetve? mondjuk ezekből azt is kinézném ,,,

Ismeretlen_118238 2010.03.24. 07:37:32

Moggi 12 évet töltött a Juvénál és az utolsó 2 év alapján állítják róla, hogy csaló. A bizonyítotok sem egyértelműek, a perben olyan emberek vettek részt, akik valamikor Morattinak dolgoztak, de ezt most hagyjuk. Szerinted babo410 a '90-es években mikor nyertük a BL-t, Európai Szuperkupát, vagy a Világkupát, akkor le volt fizetve a világ Hollandián át Franciaországtól Japánig. Hát én ezt erősen kétlem. Ha meg tiszta embert akartok, akkor a Pápával kellene próbálkozni, de gondolom ő nem vállalná el a Juve irányítását.

Ismeretlen_128290 2010.03.24. 07:53:22

babo410 nem akarlak megbántani, de ennyire naív nem lehetsz, így 13 éves kis fruskák szoktak gondolkodni, és tényleg nem köcsögségből mondom. Azt meg csak úgy általánosságban jegyezném meg, hogy soha a büdös életbe nem fogják őt többet sportigazgatónak kinevezni, max. vmilyen tanácsadónak, és abban a pozícióban kinevelheti szépen az utódát. És ha így is lesz, abban is biztos leszek, hogy valamilyen ellenőr akkor is kísérni fogja, ha csak szarni megy ki. Minden lépését figyelni fogják, szóval erősen meg lenne kötve a keze.

carlos44 2010.03.24. 09:05:16

A mai világban/üzleti életben, ahol a pénz az úr TISZTASÁGRÓL beszélni több, mint naivitás!!! ;) ébresztő!

Cucu 2010.03.24. 09:07:27

Type-R, 2010. március 23., 23:31 "egy az örök dilemma:"... A kettest választom. :)

Ismeretlen_149085 2010.03.24. 09:19:06

Galliani is el lett fél évre tiltva, aztán kapásból visszakerült a helyére. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy szerencsés lenne újra Moggit alkalmazni. Kell egy dörzsölt transzferguru, de én nem szeretem ezt a függőséget, hogy ha Moggi nincs, akkor ez a csapat szar. Ugyanez van Lippivel, mindenki őt sírja vissza, mint a megváltót. Rajtuk kívül is léteznek nagyszerű szakemberek, Moggit is hozták a Napolitól, új embereket kéne találni.

Alessandro 2010.03.24. 10:14:49

Ha Moggi visszakerül a csapathoz, egyértelmű lesz hogy többen támadni fogják a csapatot és lényegtelen ki mit követett el vagy éppen nem, Moggi lebukott, elítélték, sáros lett a neve, nehogy már egy ilyen embert akarjunk visszahozni. Ha nem találnak megfelelő szakembereket Olaszországban, menjenek külföldre, aztán jöjjenek olyan szakemberek akik számára tényleg a csapat felemelkedése lesz a lényeg.

Dana 2010.03.24. 10:21:50

Annyira egyértelmű! Visszakerül a Juvéhoz ez szinte biztos. Háttérben fog majd dolgozni ugyan úgy ahhogy azelött csak most nem lesz a rivaldafényben. Hogy kell e? majd az idő eldönti de szerintem igen.

Victor90 2010.03.24. 10:25:55

1 Moggi féle figura a vezetőségbe égetően kellesz, nincs mese!Mert ez a 3 vakegér,annyit ért a focihoz mint én a golfhoz!

Ismeretlen_114665 2010.03.24. 10:27:50

Hát én még nem döntöttem el, hogy jó lenne-e ha visszajönne, vagy sem, de az biztos, hogy nehéz elképzelni, hogy nélküle hamar visszakerülne a juve arra a szintre amin vele volt, talán azért szükség van egy ilyen kaliberű emberre a juvénak (és most nem a csalásokra gondolok, hanem az akarotos aroganciájára az igazolásoknál), na majd meglássuk...

Ismeretlen_135915 2010.03.24. 11:22:01

Moggi úgy 'bukott le', hogy telefonon lehallgatták. Kié is a Telefonica Olaszországban??? Morattié?? ... Feltétlenül el kellett tüntetni a futballból Moggit, ennyi történt. Én is szívesen látnám vissza, mert ha csalt is, de !!!!! A csalás nem eszköz arra, hogy egy ember megállapítsa ki jó játékos és ki nem! Moggi pedig nagyon jól tudta, hogy milyen játékosokra van szüksége a csapatnak...

Ismeretlen_135915 2010.03.24. 11:23:48

Akinek szeme van ahhoz, hogy felfedezzen egy tehetséget vagy egy olyan játékost, aki tökéletesen passzolna a csapathoz, az igenis kell ide!!

G.G.B 2010.03.24. 11:40:41

Vissza, vissza, vissza. Ha ő visszajön akkor 2-3 év és bajnokságot és BL-t is nyerünk.!

fmsteve 2010.03.24. 11:45:57

Hívjuk csak vissza Moggit, hátha 2-3 éven belül újra Serie B-t nyerünk... NEm hinném h Moggi lenne az egyetlen focihoz értő ember, nem kellene olyanokat visszahívni aki miatt ekkorát bukott a klub. Lehet mondani h az inter és a milán is benne volt, de mégis csak mi szívtuk meg és Moggira rá tudták verni a balhét ez tény. Nem kellene még egyszer eljátszani.

Diego89 2010.03.24. 13:07:38

én nagyon örülnék neked Moggi!!!!!!!!!!!! gyere kérlek!

Ismeretlen_141491 2010.03.24. 13:32:17

Felőlem a Sátán is lehet az igazgató ha garantált a felemelkedés. Moggi büntetése 2011-ben jár le, de nekünk már a nyárra kellenének emberek a bohóc Blanc és Secco helyére!

steven-h 2010.03.24. 15:33:25

Tiszta Juventus, nem tiszta Juventus?! Úgylátom mindekit ez foglalkoztat ennél a hírnél. Szerintem nem azt a 2 évet kellene nézni amikor Moggi munkásságáról beszélünk. Mikor a triád volt a vezetőségben akkor is becsúsztak rosszabb eredmények, bl helyről lemaradások stb, de ők folytatták a munkát és olyan Juventust építettek amely nagyon sokra vihette vokba és a PÁLYÁN bírói segítség nélkül is simán lemosta volna ellenfeleit, és ez Morattiéknak nem tetszett. Ennyi a történet... Szerintem nyugodtan jöjjön vissza, kétszer ugyanabba a hibába biztos nem esne. Viszont ami tény nyáron még nem 2011 lesz :/

cashis 2010.03.24. 15:40:40

Szerintem meg jöjjön vissza! Milan is benne volt a bundabotrányba, fiorentina is..meg még jó pár csapat.. Csak hát az inter 20(lehet több) évig nem nyert semmit és moratti ezt már nem bírta..mi lett?kizártak minket és a sInter megvette 2 játékosunkat is(ibra,viera)+bajnoki cím és csak így tudtak nyerni valamit..minden csapatnál van vmilyen maffiózó,csak most mi buktunk le..bár én kétlem a bundabotrányt,mert amikor lebuktunk a vb döntő olasz-francia volt ahova nem 1 játékost adott a juve, szóval jó játékosaink voltak..akkor miért kellett annyit bundáznunk?:/ Az egy biztos, hogy Mogginak a kapcsolatai megvannak és ő ért is ahhoz amit csinál..

white.widow 2010.03.24. 15:59:04

nagyon naívak vagytok! jöjjön csak vissza, irányítson újra a triád! moggi értene nagyon az igazolásokhoz! ennyi. egy kis kedv csináló: ttp://www.youtube.com/watch?v=qV9aW90yGD4 a triád is ott van!!!

white.widow 2010.03.24. 16:00:41

www.youtube.com/watch?v=qV9aW90yGD4

blake 2010.03.24. 16:05:28

Kit érdekel mit volt az a múlt és kész mindenkinek jár egy még egy második esély. Én speciel ku*vára nem értem mit vannak egyesek fennakadva azon,hogy visszatér(mert,hogy egy csaló ugyan már a foci nem tiszta sport és ez nem csak Olaszban van így),de ha annyira nem akarják egyesek akkor várjunk vkire aki ESETLEG segíthet,végtére is évek óta ezt csináljuk..

karrierpista2 2010.03.24. 19:06:09

Ne áltassátok magatokat! Berlusconi kicsoda?! Moratti kicsoda??!! A jó Rosella asszony sem egy szelíd apáca! Úgyanúgy mutogathatnánk, hogy ezek mind csalók, maffiózók, Ali baba meg a 40 rabló, etc.etc (és még finom és nőies voltam) Jah, hogy ezek a csapatok mind előttünk pózolnak a tabellán? A Moratti bandája külön megérne egy misét... Remélem lesz még Calciopoli, amelyben a sinternek jut a főszerep. Moggi és Giraudo is nagyon kell. Moggi 5 perc alatt "megdumál" bármilyen játékost, hogy minket válasszon. (Akarsz még focizni? Szereted a családod? De szép kislányod van?!) Moggival szemben egyetlen fenntartásom, hogy ha nő lennék, nem dugnék vele, mert sunyi ronda pofája van.

steven-h 2010.03.24. 19:13:11

Azért nem hinném hogy Moggi ilyen eszközökhöz folyamodott volna annó, mert akkor megtiszteltetés volt a Juvéba igazolni, de most...

Ismeretlen_128149 2010.03.24. 19:18:31

Bűrki jöjjön, csak ne Blanc maradjon, mert amit ő csinál az katasztrófa

brolo 2010.03.24. 21:03:54

Koncepciós per volt. A Juve eltörlése volt a cél a Calciopolival.

Ismeretlen_125371 2010.03.24. 21:56:15

Akárki akármit mond, azért a Juvét csak feltudta virágoztatni és szép sikereket ért el a csapat. A botrányba meg nem csak a Juve volt érdekelt, hanem még pár csapat rajta kívül, de csak a legjobbat kellett eltüntetni a felszínről. Úgyhogy jöjjön csak vissza Moggi bá.

Dani 2010.03.24. 22:25:23

Tüntetnek az ultrák. Szegény, szegény Blanc... ha nem mond le gyorsan, itt anarchia lesz.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása