Diego München, Felipe Melo London felé veheti az irányt

A Juventus nyári nagy igazolásai idejekorán elhagyhatják Torinó városát.

A Bianconeri készen áll egy Diego - Ribéry cserét végrehajtani, közölte ma az El Mundo Deportivo.

Arról korábban is lehetett tudni, hogy a francia középpályást nagyon szeretnék Torinóba költöztetni a Juve vezetői, ám most felröppent híresztelések szerint a brazilt is készek lennének beáldozni.

A Bayern München is szerette volna tavaly megszerezni Diegót, ám a támadó a Juventust választotta. Állítólag azonban a bajorokat még mindig érdekli Diego, aki így nagyszerű alapot képezhet egy csereüzletnél.

Ami Diego esetében a Bayern München, az Felipe Melót tekintve az Arsenal. A londoni alakulat nyáron szerette volna megszerezni a középpályást, aki viszont Torinóban kötött ki.

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere egy, a Daily Mail részére adott interjúban azonban ismét beszélt a játékosról, ami néhány újságíró szerint előrevetíthet egy későbbi átigazolást is.

"Melo a Juventust választotta az Arsenal helyett nyáron. A klub szenved mostanában, és a középpályásnak sem olyan az idénye, mint amilyet sokan vártak tőle." - mondta Wenger.

"Még mindig úgy gondoljuk, hogy nagyon tehetséges játékos, és Gilberto Silvával karöltve nagyon hasznos játékot produkálnak a brazil válogatottban. Felipe Melót még mindig figyeljük."

A brazil középpályás helyét sokan megkérdőjelezik a Juventusban, és már korábban is felvetődött, hogy nyáron eligazolhat egy másik egyesülethez.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr664652029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomsz 2010.03.04. 15:17:24

Felipe Melo felőlem mehet, de Diegot itt kell tartani: mert ha összejön a csere, akkor ugyanott vagyunk mint most, Ribéry egyedül kevés lehetne! Én úgy érzem valamiért, nem tudom miért, hogy Ribéry szeptembertől nálunk játszik! De én azt szeretném, ha Diegoval tenné ezt!

laverda 2010.03.04. 15:30:56

ennyire ráérnek az újságírók?

vizi8 2010.03.04. 15:38:18

Egyiket sem szabad elengedni, egy normális támadó sorral és egy erős védelemmel igen erős kp -t alkotnának. Nagyon sajnálnám hogy ha elküldenék őket.

babo410 2010.03.04. 15:38:30

Én ennek csak akkor örülnék, ha ezzel az is járna, hogy Gio több lehetőséget kap. És még mindig azon az állásponton volnék, hogy mielőtt bárki is megy vagy jön, az edző kérdés dőljön el! Mert én mióta itt van Zacc, azt mondom, hogy nem egy 3 éve munkanélküli, a Torinotól is idő előtt elzavart edzővel fogjuk a világot megváltani. Pláne egy ilyen szedett vedett koncepciótlan kerettel! Remélem az igazolásokkal megvárják az új edzőt!

babo410 2010.03.04. 15:42:37

Ja és jövőre lehetne egy Gio/Diego/Ribéry Támadó kp-t alkotni! Esetleg játszhat még Camo is! És akkor lehetne 4-2-3-1-ben, vagy ha marad Trez is, meg Amauri is, akkor 4-1-3-2-ben is játszani.

Alessandro 2010.03.04. 15:56:36

Nekem alapvetően nem tetszik, hogy Diegoból indult ki Ferrara és Zacc is. Van ő, előtte a két csatár, aztán mögöttük valahogy a többiek. Többszörösen megbukott taktika, de még midig ezt választja Zacc is. Vissza kéne nézni a Samp ellen őszi meccset, persze ahhoz szükség lenne egy egészséges Giora és Camora. Jónak tartanám a Diego-Ribery cserét, persze csak ha lenne változás a vezetőségben, a sérülések okát végre megtudnák és új edző jönne, Prandelli 4-4-2ben játszathatná a társaságot a két szélen Riberyvel és Gioval, középen pedig szűrhetne Marhisio Meloval, szerintem Prandelli ki tudná hozni Meloból a maximumot, akárcsak a Fiornál. Más edzőnél nem tudom hogy ismét a tavalyi formáját mutatná-e Melo, de ha őt elcserélnénk, akkor nem lenne mindegy hogy kire, sok az Arsenálnál a fiatal tehetség, akik már rutinosak, a védelmükből valakit vagy elölről Nasrit szívesen látnám a csapatban. ( vagy edző-játékos csere üzletet kéne összehozni, vihetik Melot, ha adják Wengert pár évre :) Viszont egy hátránya mindenképpen lenne a cseréknek, hogy ugyan ezzel valószínűleg nagyon jó játékosokat hozunk, viszont ezzel együtt veszítenénk el, pedig egy képzett szakember, egy nagyszerű edző segíthetne hogy mindenki megtalálja a helyét a csapatban.

Doki 2010.03.04. 16:00:03

Hat én nem adnám el egyiket sem az tuti!

Csülök 2010.03.04. 16:10:51

Ha Diego távozik,én nem leszek tovább Juve drukker,mert nem bírom, hogy szétszedik a csapatot... Ribery egy sérülékeny favágó...mellesleg 28 éves...vagy 7 Diego 25 és még nagy jövője lehet, egy normális Juvéban.... Lippi vagy Trapp elnöknek, Prandelli vagy Capello edzőnek... És szezon elején ki nevezni őket, hogy tudjanak olyan játéksot igazolni,akivel tervük van,ne azokat,akiket esetleg Zach kér a vezetőségtől...

Ismeretlen_150170 2010.03.04. 16:19:28

Úgy legyen! Egyik brazil se tudott maradandót alkotni a juvénél, van ilyen. Mindenki jobban járna ha váltana. Valahogy egyikük sem vált be. Más csapatnál is előfordul ez és akkor nincs más csak a váltás. Persze a körülmények nem voltak ideálisak idén a csapatnál, ami nem könnyítette meg a beilleszkedésüket, de ettől függetlenül is ez kevés amit mutattak. Én személy szerint nem hiszek már bennük. Ez az irányítgatós-taktikás dolog se jött be szerintem, legalábbis diegóval nem működött, de egyébként se volt nyerő taktika, hogy az egész támadást Diegora építeni. Továbbra is azt mondom hogy mindent az fog meghatározni hogy tudunk-e a bl-be indulni vagy sem. Legjobban annak örülnék ha egy olyan edző jönne aki a fiatalokra építene és támadófocit játszana és persze eredményesen! :)

Ismeretlen_102246 2010.03.04. 16:40:28

@Csülök: Szívemből szóltál. Diego a Juventus jövőjét képezi. Semmiképpen sem szabad eladni. 25 éves. Ribéry-t nem cserébe kell megszerezni. Melo pedig az elmúlt mérkőzéseken elég jó kezdett lenni. Szvsz volt olyan jó mostanában, mint Sissoko, szóval miért is kellene eladni?

Ismeretlen_146589 2010.03.04. 16:51:57

szerintem is hatalmas hiba lenne őket eladni.gondoljatok csak bele,hogy Chiello is mikor idekerült nem volt vmi nagy erőssége a csapatnak,aztán kölcsönadtuk és a másik csapatba jól ment neki.visszahívtuk,ma meg már világsztár a posztján.kevés olyan játékos van aki egyből egy topcsapatba kerül és egyből klasszis teljesítményt nyújt.pl. lehet még híguain a realban.mikor odament nagyon gyenge volt,ma meg már kiforrott klasszis.hamar írnak le egyes embereket akik már eddig vmit letettek az asztalra.melo tudtommal biztos brazil válogatott kezdő,a világ egyik ha nem legjobb,de legnagyobb múltú csapatában.diego szintén láthattuk évekig a brémából h szintén nagyon tud.tavaly ő vitte a döntőbe a brémát az uefában!nem ők itt a gondok.nincs védelmünk(kiv. Chiello)és szélső középpályánk se,ami nélkül manapság nehéz támadni.nem tud 2 ember mindent megoldani.ha lesznek társaik menni fog nekik.a barca se csak messi,hanem 11!!!klasszis.

buub 2010.03.04. 16:55:48

ShyrKahn, arra gondolsz, hogy Melo mostanában olyan jó, mint az a Sissoko, aki messze alulmúlja önmagát? Mert, ha igen, akkor ez Melo részéről tényleg nagy dicsőség... Én személy szerint úgy adnám el Melot, ahogy van, ameddig lehet érte pénzt kapni passzoljuk el és hozzunk más a helyére vagy a védelembe.

Ismeretlen_102246 2010.03.04. 17:25:35

Sissoko nem a posztján játszik és így nem a mostani formájához mérem, hanem ahhoz, amikor még Zacc előtt a középpálya közepén játszott a mali. A sérülései miatt nem volt mondjuk akkor sem csúcsformában. Egyértelműen nem a játékosok a hibásak, hanem a sok sérülés és a részben ennek is köszönhető csapnivaló erőnlét. Melo és Diego is maradjon. juvefan21-nak is igaza van sztem.

glaci19 2010.03.04. 17:32:58

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,komolyan nem hiszem el...vannak egyesek kik azt gondolják hogy Így Diego úgy Diego,nem vált be stb.Nézzük már meg ezt a mostani juvét.A támadó szekcióban hány kreatív játékos van????????????Ott van Gio.ki semmit nem játszik,ott van Camo.ki folyton sérült.Van körülötte egy melo,sissoko,marcisio,de celige,elől egy öreg del piero,és olyan csatárok kiket inkább ki kell szolgálni.Kivel játszon ha körülötte mindenki védekező hogy indítson támadást,egyedül oldja meg a juve játékát,sztem ezt senkitől nem lehet elvárni.A foci még mindíg csapat játék s nem egy embertől kell a megváltást várni.Diego egy nagyon technikás,jó irányító kinek akkor jönne ki a tudása ha lenne mellette egy ribery szintű játékos.Tehát itt nem cserélni,kell mert ugyanott lennénk,hanem gyors,és kreatív szélsőket kell hozni.Ami melot illeti,nem tom egyesek mit várnak egy védekező romboló stílusú középpályástól...véleményem szerint az utóbbi időben egyre jobb.Összegezve nem szabad eladni őket,sem elcserélni,óriási hiba lenne,hozni kell egy jó szélső középpályást,egy del piero utódot,és egy szélső hátvédet,illetve egy cannavaro utódott.A selejteket pedig eladni.Gondolok itt molinaro,grosso,poulsen,zebina,tiago,amauri.Belőlük is folyna be rendesen,és az állítólagos 60misi mellé hozzá csapva,szépen lehetne erősíteni,de persze okosan.

Ismeretlen_128149 2010.03.04. 17:36:06

Hülyeség eladni bármelyiket is. Mind a kettő fiatal és jó játékosok. Egy jó edző kell és egyből megy a csapat jah és megállítani a sérüléshullámot!

cs4szi 2010.03.04. 17:47:48

Én igent mondanék mind2-re. Miért? Mert akkor vissza tudunk állni a 4-4-2 re. És most nem azt mondom, hogy Diego szar játékos, csak szar poszton szeret játszani, aminek értelme nincs.

Victor90 2010.03.04. 18:03:42

glaci,elég szépen levázoltad a dolgokat ahogy látod,és én is egyetértek veled!Véleményem szerint ennek a csapatnak 5-6 játékosra van szüksége!Sorolnám őket:Kolarov,Jovetic,Sagna,Suarez,Zapata,Di María Nyáron távozók:Molinaro,Tiago,Poulsen,Cannavaro (visszavonul),Zebina,Trezeguet!

Ismeretlen_147985 2010.03.04. 18:11:19

A két brazil 50 millió euróért érkezett a nyáron. A Juventus jelenlegi formája és a két játékos jelenlegi formája alapján ill. a feltételezett nem BL-es helyet a szezon végén, vajon mennyiért tudnánk eladni őket? Jó, ha összesen 30 milliót "kaszálnánk" értük. Szóval, nincs értelme eladni őket, áron alul meg végképp... Egyébként is, ha lenne egy épkézláb edzőnk, egy épkézláb pályánk, egy épkézláb vezetőségünk, egy épkézláb orvosi stábunk, plusz pár új épkézláb játékosunk, akkor Diego és Felipe Melo is épkézláb produkciót tudna összehozni.

Ismeretlen_53881 2010.03.04. 18:25:30

Én azt nem értem, hogy van aki így is képes épkézláb produkciót összehozni. Részemről túl sok kifogást hallottam már... nem jó poszt, nem jó játékrendszer, nem jó edző, fáradtság, motiválatlanság, nincs kivel játszani, tököm tudja. Unom már.

Ismeretlen_108746 2010.03.04. 19:05:27

Rendkívül rossz és ostoba döntés volna eladni bármelyiküket.

Ismeretlen_128149 2010.03.04. 19:06:28

Imádom azokat az igen tisztelt blogtársakat akik szerint a csapat 90%a fölösleges botlábú béna szar fos játékos, akiket különböző középcspatokban és gyengébb bajnokságokban játszó szimpatikusnak vélt játékosokra cserélnének le... Ennek a keretnek nyáron volt egy vérfrissítése, gyenge szezon be-be csúszik, nagyrészt az edző hibája... Melo és Diego azon játékosok akik újak a csapatba, sokkal inkább a Gólimpotens Amaurit kellene elküldeni melegebb éghajlatokra(bár szerintem Amauri jó csatár) nem Diegot és Melot akik igyekeznek... A Védelmet kell megerősíteni és egy fiatal támadószellemű középpályás-csatár kell a csapatbna(Zarrate vagy Jovetic.) és egy jó edző. Nem lehet átcserélni a világot és leigazolni mindenkit, aki meg azt szereti--->Real Madrid. Tisztelettel egy vadbarom aki a mostani béna Juventust is szereti!

Diego89 2010.03.04. 19:25:17

ha Diegot eladjuk vagy elcseréljük szívem törik ketté:( rég óta ö a kedvencem

devil-z 2010.03.04. 19:52:00

Diegot foggal-körömmel kellene itt tartani, és összetenni a kezünket, hogy van egy ilyen játékosunk. Nem tudom, ki mit várt el tőle? Meccsenként 4 gól, 3 gólpassz, eközben még trükkökkel kápráztassa a közönséget? lehet, hogy képes lenne erre csak ahhoz megfelelő társak és szakemberek kellenének (edző, orvosi stáb, egészségügyi stáb, vezetőség) Riberyvel ugyanitt lennénk. Amúgy is, nem érezném fair-dolognak, ha már most túladnánk rajta. Melonak is adnék még esélyt, hisz az egész keretben szinte mindenki borzasztó formát mutat, és ez nem csak a játékosok hibája. Viszont vannak játékosok, akiktől nyugodtan megválhatnánk. Ha választani kell, hogy 1 sztár játékos jöjjön, vagy több minőségi akkor én az utóbbit preferálom. Természetesen örülnék Riberynek is, csak nem ilyen áron.

glaci19 2010.03.04. 20:20:44

Örülök,hogy vannak kik hasonlóan látják a dolgokat mint én,s szerencsére a többséget alkotjuk.Már csak abban bízok hogy a vezetőség is hasonló véleményen van mint mi.S mit az újságok cikkeznek azért annak a fele se igaz ezt is tudjuk.Én a köv.-t igazolnám:sagna,Kolarov,Bonucchi,és egy szélső középpályás:Di Maria vagy David silva. Így nézne ki a Juvém: Buffon Sagna-Bonucchi-Chiellini-Kolarov/Vargas Sissika-Melo Gio - Diego- Di Maria/David Silva Jakinta Jaa és a lényeg egy normális edző,ki nálam Prandelli lenne. Egy 80-90misiből létre is lehetne hozni.

Diego89 2010.03.04. 20:30:43

komolyan ez tetszik nekem az eddig felvázolt ötletekből:) de ehez még Agüero:) vagy Suarez

Ismeretlen_149053 2010.03.04. 23:46:19

Diego nem eladó! Forza Juventus!

Ismeretlen_150170 2010.03.05. 09:44:16

Legelőször is meg kellene várni az új edző véleményét ezzel kapcsolatban. Másodsorban nem kellen ebből érzelmi kérdést csinálni. Ha az az ára a sikernek hogy el kell adni egy két játékost hogy új alapokra fektetve lehessen építkezni akkor felőlem eladhatjuk akár Buffont is bármennyire nagy kedvencem! Ezért ha úgy döntenek hogy eladják diegot és melot és jövőre jobbak leszünk nélküle akkor senkinek se fog hiányozni és csak annak fogunk örülni hogy jó lesz a csapat!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása