Juventus - Palermo: 0-2

A Juventus hivatalos weblapja szerencsés palermói győzelemről ír, de az igazság az, hogy a Zebrák lassú és kapura veszélytelen játékkal hazai pályán vereséget szenvedtek egy fizikailag jobb formában lévő csapattól, amivel a 6. helyre estek vissza a bajnoki tabellán.

Ezen az estén sérülés miatt nem állhatott Alberto Zaccheroni rendelkezésére Buffon, Poulsen, Giovinco, Camoranesi, Amauri, Iaquinta és eltiltás miatt Marchisio sem.

Az első percek óvatos játéka után egy Miccoli lövést kellett fognia Manningernek, de ezt követően a torinói csapat vette át a mérkőzés irányítását. A Bianconeri az első félidőben szervezetten és agresszívan futballozott, de Melo, Candreva, Diego és Del Piero is csak gólhelyzetig jutott.

Szünet után egy jóval erőszakosabb Palermo futott ki a gyepre. Több figyelmeztető helyzet után Miccoli lőtt a hosszú felső sarokba (0-1), majd Grygera nagy hibáját Budan váltotta gólra (0-2). A hazai csapat a második játékrészre teljesen elfáradt, nem tudott fordítani a mérkőzés képén.

Ez volt a Juventus első veresége Zaccheroni edzősködése óta.

JUVENTUS-PALERMO: 0-2

Összegzés:

Sárga lapok: Candreva 6', Cassani 66', Sissoko 75'.

JUVENTUS: Manninger, Grygera, Cannavaro, Chiellini, De Ceglie (Grosso 80'); Candreva, Felipe Melo, Sissoko; Diego (Zebina 90'), Del Piero (Paolucci 80'), Trezuget

Fel nem használt cserék: Pinsoglio, Legrottaglie, Marrone, Immobile

Edző: Zaccheroni

PALERMO: Sirigu; Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti; Migliaccio (Blasi 86'), Liverani, Nocerino; Pastore; Miccoli (Budan 80'), Hernandez (Cavani 68')

Fel nem használt cserék: Benussi, Goian, Bertolo, Simplicio

Edző: Rossi

Gólszerzők: Miccoli 60', Budan 80'

Bíró: Valeri

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr884652012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_128760 2010.03.01. 12:53:05

Teljesen megérdemelt vereség volt, félelmetes lassú a játékunk! Egy mezei 4-4-2 két lendületes, technikás szélsővel, két normális szélső hátvéddel sokkal eredményesebb lehetne! El kell felejteni ezt az irányítós bizz-bazzt...

Ismeretlen_150645 2010.03.01. 13:10:46

Lehet jobb lenne ha szélen lenne Giovinco Másik oldalon Diego. Középen sissoko vagy melo és vmelyikük mellett marchisio vagy candreva. Csatársorba meg két legjobb formába lévö csarárainkat és igy lehetne atraktiv támado futball mert egyi kcsatár DP két szélen melitettek nem kellene akkor ivelgetni hanem ott 3an jétszogatnának és marchisio is beléphetne vagy candreva mig másik középpályás védelem elött tisztogat..... Meg nem tom megérteni minden nagy cspat épitgeti be fiataljait csapat Barcelonátol Münchhenig...itt is ell lehetne kezdeni mert vicces hogy maronne és inmoddile belemelegitéskor jobban mozogtak mint többi melegitő játékosunk tudom ez nem nagy dolog de azért érdekes.....

cd 2010.03.01. 14:05:10

Egyetértek: a vereség megérdemelt volt.

The Joker 2010.03.01. 14:19:13

ÉN ezt játszanám. 4-2-1-3 Lehet őrültség de sztem ez a kulcs és így képzelem el. Buffon Casáres-Chiellini-Cannavaro-Grosso:S Melo-Sissoko Diego Iaquinta-Trez-Giovinco Nyáron meg venni a posztokra jó játékosokat. Mondjuk a védelem baloldalával és közepével kellene kezdeni meg egy jó jobb szélső/csatár. Szerintetek? Aztán lehetne egy ilyen keret: Buffon Casáres-Chiellni-Ranocchia-Criscito Melo-Sissoko Diego Ide várom a jelölteket-Pazzini-Giovinco

juveman 2010.03.01. 15:01:40

Amúgy én úgy tudom 5. a csapat nem 6.

devil-z 2010.03.01. 15:59:32

Sem ratyieri, sem Ferrara, sem Zaccheroni vezetése alatt nem látok taktikai fejlődést. Nincsenek kidolgozott helyzetek, begyakorolt figurák (nagyon ritkán látni) Grosso és Cáceres hiányában még a szélről beadások sem mennek, mert ők azért képesek középre gyömöszölni a labdát, még ha Amauri képtelen is befejelni. Ez a quasimodo grygera felháborító, hogy a kezdőcsapatban van. Abszolút hasznavehetetlen, védőnek írtó gyenge, zavarba hozható, bedobásnál képes percekig bambulni mire elvégezné. Arra, hogy odapasszolja a mellette álló játékosnak a labdát, egy majom is képes volna. És csak egy banánt kérne fizetségül. DC sem sokkal jobb, egyre többet színészkedik. Hiába fut fel a támadásokkal, ő sem tud beadni (200m üres terület van előtte, de képes belerúgni az egy szem védőbe) Védőnek ő is gyenge, szerelni egyáltalán nem tud, a futómennyiséggel meg Molinaro sem ért el sokat. Nem tudom Manningerrel mi történt, eddig egy jó helyettesítőnek tartottam, de borzasztóan bizonytalan. Állandóan kiesik a kezéből a labda, nincs összhangban a védőkkel (volt amikor Legro rá is förmedt) A középpálya kiábrándító. Azért elég jó játékosaink vannak, de vagy sérültek, vagy siralmas teljesítményt nyújtanak. Ennél többre képesek. Diego talán az egyetlen aki említhető, hogy a pályán van. Aktív, cselez, fut, hajt - még ha egyáltalán nincs csúcsformában. Nélküle ez a csapat meghalt, 1-1 DP villanás már nem lesz elég. Aki nézi más nagycsapatok meccseit, az tudja, hogy ezt a 'focit' amit mi játszunk más nem játsza. Ez a szélről beadás, abszolút ötlettelen játék elavult, és nevetséges. Sajnos azt kell mondanom, hogy még egy inter meccs is élvezetesebb, látványosabb a miénknél, pedig rühellem őket egytől egyig. Remélem tényleg van pénzünk, és egy EDZŐT hozunk, aki ért is a focihoz, mert amit mi játszunk az nem az. (persze kell még 4-5 játékos is) Tessék ránézni a tabellára, nem Juvéhoz méltó.

Ismeretlen_114321 2010.03.01. 16:06:51

én meg 4-2-3-1-et játszatnék, nyár után friss igazolásokkal pedig 3-2-3-2-t. jelen esetben a csatáraink szart sem érnek, a középpályán vannak a legjobb játékosok a keretre nézve, azt kellene kihasználni. azért, hogy elől valaki álldogáljon, mint a cövek, és néha bepattanjon róla a labda, édes mindegy (oké, ez kicsit túlzás), hogy Amauri, Trez vagy Iaquinta áll ott. a mögöttük lévő középpályások lendülete viszont sokat segítene a támadójátékon, Giovinco, Diego, Camoranesi, Marchisio, Candreva, ha éppen nem sérültek. a 2 védekező középpályás megfoglalkozzon csak a védekezéssel. feláll a szőr a hátamon, ha Sissoko előremegy a labdával, mert tudom, hogy hosszan fogja magát szöktetni vagy az ellenfélnek passzol (oké, a Palermo ellen viszonylag hasznosan játszott)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása