Ajax-Juventus: A mérkőzés utáni nyilatkozatok

A Juventus idegenben győzedelmeskedett első Európa Liga mérkőzésén az egykori nagy vetélytárs Ajax ellen. A mérkőzés utáni nyilatkozatokból szemezgetve kiderül, hogy nagy az öröm a csapat házatáján, de a párharc még egyáltalán nincs lefutva.

A mérkőzésen két gólt szerző Amauri már a hétvégén pontot tett 4 hónapos góltalansági időszakának végére. Most két remek beadást követően bólintott a hálóba, ami elég volt a Zebráknak ahhoz, hogy előnnyel várhassák a visszavágót.

Amauri

"Nagyon boldog vagyok. Igazán szükségem volt ezekre a gólokra. Nehéz volt az elmúlt időszak, de örülök, hogy visszatértem a gólszerzők közé, és hálát adok Istennek, hogy így történt. Bízom benne, hogy ezen az úton tudok továbbhaladni, roppant fontos lenne számunkra." - nyilatkozta Amauri az összecsapás után.

"Volt némi fájdalmam a farizmomban vasárnap és még ma este is. Kissé begyulladt, de nem tűnik komolynak."

"Az, hogy egyre jobban formába lendülök, a csapat fejlődésének is köszönhető és ennek igazán örülök. A gólokkal kapcsolatban: ha jó beadást kapsz, könnyebb gólt szerezni. Ma két tökéletes labdát kaptam a szélről, melyekkel élni tudtam."

A védő Nicola Legrottaglie szerint sokat köszönhetnek az új szakvezetőnek:

"Amint látszott is, egyre jobban alkalmazkodunk Zaccheroni taktikájához és kezdjük learatni a közös munka gyümölcsét." - vélte a válogatott hátvéd.

Alessandro Del Piero

A kapitány, Alessandro Del Piero, aki oroszlánrészt vállalt a sikerben és gólpasszt is adott, hálás volt edzőjének és csapattársainak a csütörtök este történtek után:

"Szeretnék köszönetet mondani az edzőnknek azokért a szavakért, amikkel a mérkőzés után illetett, miután személyesen megkeresett. Köszönöm ugyanakkor csapattársaimnak is ezt a csodás focit, amivel ma este előrukkoltak."

"Lehet, hogy hamarosan 35 és fél éves leszek, de egyáltalán nem érzem magam öregnek. Jól érzem magam és minél tovább szeretnék játszani."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr484651973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juveteam 2010.02.19. 10:58:11

Köszönjük Amauri még több ilyet!!!!!!!!!!

cd 2010.02.19. 12:55:23

"csodás foci" :) attól azért messze volt, maradjunk annyiban h nyertünk vhogy

Ismeretlen_150170 2010.02.19. 13:20:35

Szerintem a csodás győzelemre gondolhatott inkább! :)

juve21 2010.02.19. 15:14:13

Heló Mindenki! Azért írok pont Alex nyilatkozatához, mert én is azok közé tartoztam akik sokat kritizálták. Az akkori kritikáimat most is fent tartom. Körülményes, lassú volt a Capitano. Amit azonban az utóbbi pár meccsen láthatunk tőle az már teljesen más. Azt kell, hogy mondjam ez IGEN, ez a mi Alex-ünk. Örülök Zac érkezésének, már réges rég meg kellett volna lépni. Sajnos még rutintalan a vezetés. Mondjuk Bettega jobban is sürgethette volna a dolgokat, bár akkor még nagyon friss volt a visszatérése. Ha Zac megfordítja a szekerünket, akkor le a kalappal előtte. Úgy tűnik alakulunk, bár még ne igyunk a medve bőrére. Forza Juve!!!!

Alessandro 2010.02.19. 16:01:09

Hihetetlen ez az ember. Gyakorlatilag még 35 évesen is a csapat legjobbja, kár hogy nem most kezdődik a foci EB. Ez egyben a többi játékos kritikája is, főleg Diego volt elég szürke a 2. félidőben gyakorlatilag nulla, nem kellett volna várni a 80. percig a cserével. Amauri végre kapott értékelhető labdákat és szerzett is két gólt, a korábbi nyeretlen időszakban hiába lett volna a helyén Trez vagy Iaqui, helyzet nélkül kevés csatár tud gólt rúgni. A játék továbbra sem tökéletes, az elmúlt évek után azt joggal elvárható lenne hogy nekünk kellett volna végig irányítani és támadni, a látványos játék továbbra is csak Del Pierot jelenti, ami nem feltétlenül baj de mi lesz ha ő nem játszhat? Várhatóan az mint Ferraránál. A 3 védekező középpályás továbbra is sok szerintem, Sissoko, Melo, Marchisio hármasból kettő egyszerre bőven elég lenne, inkább Giovinco vagy majd ha ismét formába lendül, Camo kellene a pályára. Jó hogy nyertünk, de még a hétvégén a bíró, most a szerencse volt velünk.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása