Secco szerint nincs válságban a csapat

A Juventus sportigazgatója Alessio Secco az utóbbi időszak eredményei ellenére sem aggódik csapata iránt.

A Bianconeri négy mérkőzés óta nyeretlen, legutóbb a Palermo otthonában szenvedtek vereséget múlt vasárnap. 

Secco különösen elégedetlen volt a 6. fordulóban lejátszott Bologna elleni 1-1-es döntetlen után, melyen a 93. percben egyenlített az ellenfél.

"A szurkolóknak nem szabad drámaian felfogniuk azt, ami történt." - nyilatkozta Secco a Tuttosportnak -  "Jól kezdtük a szezont és fontos eredményeket értünk el. Aztán némileg leeresztettünk a Bologna és a Palermo ellen. Őszinte leszek: a Bologna ellen elvesztegetett két pont nagyon súlyosan érintett minket, mivel már a markunkban volt a meccs. Most vezetnénk a tabellát."

A Juventust érintő sérüléshullámmal kapcsolatban a következőket mondta: "A sérülések jellege más mint az elmúlt idényben. Két visszaesőnk volt idén: Del Piero és Diego. Tiago más eset, az ő jelenlegi sérülése a Münchenben, Ivica Olictól kapott rúgás eredménye."

A sportigazgató reagált a Giovanni Cobolli Gigli leváltásáról szóló hírekre is. "Három kemény, de izgalmas éven keresztül dolgoztam együtt Cobollival. A klub újraszervezése tudatos stratégia része a tulajdonosoktól, célja, hogy a Juventus jövőjét még szilárdabb alapokra helyezze."

Végül Secco kitért a csapat ügyvezető igazgatói posztjával kapcsolatos találgatásokra is. Erre a posztra a Sampdoria igazgatója, Beppe Marotta és az olasz nemzeti válogatott élén dolgozó Marcello Lippi nevét lehetett hallani, habár Secco neve is felmerült lehetőségként.

"Nem tudom, tényleg ez a helyzet. Az elmúlt években legjobb tudásom szerint dolgoztam, igyekeztem a lehető leginkább szakmai döntéseket hozni."


 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr944650129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása