Molinaro: "A verseny az egyik fegyverünk"

Karrierjének egyik legnehezebb időszakát - amikor veseproblémái miatt hónapokig harcképtelen volt - maga mögött hagyva Cristian Molinaro újra visszatért. A kemény munkával töltött nyár után a védő a Bordeaux elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen debütálhatott ebben az idényben.

Cristian Molinaro

Fabio Grosso érkezésével megerősödött a verseny a védelem bal szélén, de Molinaro tudja, hogyan kezelje az új helyzetet.

"A verseny mindig is a Juventus egyik titkos fegyvere volt, és sok fontos győzelemhez segítette hozzá a csapatot." - mondta Molinaro a Juventus Channelnek.

"Sokan vagyunk a keretben, de sok mérkőzésünk is lesz, és az idény is nagyon hosszú. Azok, akik kevesebb lehetőséget kapnak, különösen motiváltak lesznek az edzéseken, hogy megnehezítsék az edző dolgát."

Ciro Ferrara személyében olyan edzője van a Bianconerinek, aki határozott elképzelésekkel állt elő, és minden játékosában tudatosította, hogy fontos a csapat számára.

Az eltelt 4 hivatalos mérkőzésen 22 játékos mutatkozhatott be Ferrara alatt, de Alessandro Del Piero és Mohamed Sissoko nincs közöttük, mivel még mindig nem jöttek rendbe.

A rotáció fontos fegyvere lehet a Juventusnak, mert 3 naponta pályára kell lépnie a csapatnak.

"A Bajnokok Ligája más, mint a bajnokság; rövidebb, nehezebb, és ezért a nyomás is nagyobb. Kedden egy kitűnő Bordeaux ellen játszottunk, és rögtön nehézségekkel szembesültünk, ami egyrészt az időjárásból és a pálya minőségéből adódott. A megfelelő koncentrációval és elszántsággal így is tettük a dolgunkat, de a döntetlen igazságos eredmény volt."

A Bianconeri ugyanezzel a hozzáállással készül következő mérkőzésére is. Szombaton a Livorno lesz az ellenfél.

"Három győzelmünkkel - ebből kettő idegenben, a római csapatok ellen - jól kezdtük az idényt, és most tovább szeretnénk folytatni ezt a sorozatot. Hazai pályán fogunk játszani, így a megfelelő határozottsággal kell pályára lépnünk, és nem szabad lehetőséghez engedni az ellenfelünket."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr274650033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ádám 2009.09.18. 18:31:13

bő a keret igazad van de addig jó még te nem játszol...

Alessandro 2009.09.18. 19:34:38

Igazad van Ádám, nincs helye a csapatban Molinak, azért látszik jött egy új edző aki meglátja azt hogy vannak emberek akik nem valók a csapatba mint Marchionni vagy Moli és rögtön kikerülnek, bár szerintem ezt mindenki tudta Ranierin kívül eddig is, nem bánnám ha a télen Molinaro távozna, legalább De Ceglie gyakrabban bekerülhet Grosso mellett. Egyébként tényleg jó hogy egy-egy posztra több hasonló képességű játékos is van, csak azt remélem hogy nem a tehetséges játékosok fogják ennek kárát látni.

Ismeretlen_128149 2009.09.18. 19:38:58

Moli alapból nem szar játékos, csak nem elég jó a Juventushoz! Marchionnit én szerettem, sztem forma és jó játékos, de ferrara Juventusába nem fért be, viszont a Ranieris Juventusba igen, szal enki jó helye van most a Fiorentinában!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása