Ferrara: "A Lazio ellen is győzni akarunk"

A csapat újra visszatér Rómába. A válogatottak miatti szünet előtt a Juve legyőzte az AS Roma csapatát, ám holnap újra a fővárosban kell bizonyítania, ezúttal a veretlen Lazio ellen.

Ciro Ferrara

Ez lesz a bajnokság első tétmérkőzése a tabella elején, és a Ballardini vezette Lazio egyáltalán nem lesz könnyű ellenfél.

"Olyan csapat ellen lépünk pályára, akik ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint mi, és akik már fontos eredményt értek el az Olasz Szuperkupa elhódításával. Tudom, hogy vannak nehézségeik a kerettel kapcsolatban – Rocchi és Zarate talán nem is játszhatnak -, de Crúz biztosan ott lesz, és ő tudja, hogyan okozzon nehézségeket a Juventusnak. Mindenesetre bízom benne, hogy a legerősebb Lazio ellen játszhatunk. Kényes és nehéz mérkőzés vár ránk, nem lesz könnyű dolgunk. A Roma elleni győzelem most nem jelent semmit, de most is nyerni akarunk, és tovább szeretnénk folytatni a megkezdett menetelést."

A két római mérkőzés között két hét telt el a válogatott mérkőzések miatt. Ferrara most már lassan csúcsformába lendülő játékosokat kap vissza, sőt a csapat Grosso érkezésével még tovább erősödött.

"Mindenki egészségesen tért vissza; fizikai és szellemi szempontból is. Egyedül Grygera szenvedett kisebb sérülést, és ezt majd ki kell vizsgálnunk. Cáceres már csatlakozott hozzánk, míg Felipe Melo majd csak Rómában fog, de vele is minden rendben van. Ugyanez igaz Grossóra is, aki csúcsformában játszik. Szerintem lesznek változások a legutolsó mérkőzés felállásához képest, főleg mivel kedden a Bajnokok Ligájában is pályára lépünk."

A változtatásokra szükség is lesz az elkövetkező hónapokban. A holnapi mérkőzés egy nagyon hosszú menetelés kezdete lesz. A bajnoki és Bajnokok Ligája találkozók miatt a csapat 21 nap alatt 7 mérkőzést játszik majd.

"Ilyen sok mérkőzés mellett nehéz lesz visszanyerni a fizikai és mentális energiákat. Jól be kell majd osztani az erőnket. Ezzel tisztában vagyunk, ezért is akartunk bő keretet. Mindenkire számítok."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr84650010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása